Σύνδεση

View Full Version : Απορια για τα Chopper................

Σελίδες : [1] 2

yiannis172
23/02/2010, 19:21
Μια απορια που εχω εδω και τοοοοσα χρονια,ειναι (εκτος της κ__λας του καθενος) ποια η ουσιαστικη χρησιμοτητα των εν λογω μηχανων,αφου ως γνωστον:
>Γκαζι δεν εχουν
>Δεν Στριβουν
>Ειναι πανακριβες (Harley)
>Για ταξιδι που λενε πως προοριζονται ,δεν νομιζω οτι ειναι ευχαριστο να εισαι με τα χερια ανοιχτα και να κανεις το πανι ,τρωγοντας τονους αερα
:D
>Θελουν ενα σωληναριο wenol σε καθε πλυσιμο (ενταξει με αυτο μπορει και να τη βρισκουν να το κανουν)

αυτα αν και πρεπει να ειναι κι αλλα που δεν μου ερχονται (μειονεκτηματα)....

:sun: :sun:

SVX
23/02/2010, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
Μια απορια που εχω εδω και τοοοοσα χρονια,ειναι (εκτος της κ__λας του καθενος) ποια η ουσιαστικη χρησιμοτητα των εν λογω μηχανων,αφου ως γνωστον:

εχεις ανεβει σε HArley ? :rolleyes: Εχεις κανει βολτα με Custom?

αν ανεβεις μπορει να καταλαβεις....η να μη θελεις να το ξαναδεις μπροστα σου....ειναι χαρακτηρας....

:smokin:

Hell_Rider
23/02/2010, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχεις ανεβει σε HArley ? :rolleyes: Εχεις κανει βολτα με Custom?

αν ανεβεις μπορει να καταλαβεις....η να μη θελεις να το ξαναδεις μπροστα σου....ειναι χαρακτηρας....

:smokin: :smokin:

xristos x
23/02/2010, 19:27
:smokin: :smokin: :winka:

SVX
23/02/2010, 19:40
http://www.youtube.com/watch?v=jHglhwcwO8I Bikes Beer Booty :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=Ez7zwRA4ICQ&feature=fvst Marlboro :smokin:

http://www.youtube.com/watch?v=U3pSNUKWHes&feature=related :a10: Pak of wolves

http://www.youtube.com/watch?v=K1ywdHLmMmk&feature=player_embedded :a2:Fun Bike

KaTaNaS
23/02/2010, 19:45
σε μια 883 ανεβηκα το 98'

απλά ξετρελάθηκα με την ροπάκλα και τον ήχο της!

yiannis172
23/02/2010, 19:46
Για να κανουμε και λιγο πιο ορθολογικο το ερωτημα....Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως αντικατοπτριζουν αυτες οι τιμες....

FLSTC Heritage Soft CL (μονόχρωμο) – 26.100 ?
FLSTC Heritage Soft CL (δίχρωμο) – 26.500 ?
FXCW Rocker – 23.900 ?
FXCWC Rocker Custom – 26.800 ?
FLHRC Road King CL ABS Anniversary - 27.800 ?
FLHTCU Ultra CL Electra GL. (ABS, μονόχρωμο) – 31.900 ?
FLHTCU Ultra CL Electra GL. (ABS, δίχρωμο) – 32.600 ?
FXDF Dyna Fat Bob – 19.900 ?

Ενα Agusta για παραδειγμα μπορει να εχει αναλογο κοστος αλλα σου 'πουλαει' κορυφαια τεχνολογια,κορυφαιο design,κορυφαιο στησιμο και αλλα πολλα 'κορυφαια'......

SVX
23/02/2010, 19:52
Για να κανουμε και λιγο πιο ορθολογικο το ερωτημα....Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως αντικατοπτριζουν αυτες οι τιμες....

FLSTC Heritage Soft CL (μονόχρωμο) – 26.100 ?
00 ?
FLHRC Road King CL ABS Anniversary - 27.800 ?

Ενα Agusta για παραδειγμα μπορει να εχει αναλογο κοστος αλλα σου 'πουλαει' κορυφαια τεχνολογια,κορυφαιο design,κορυφαιο στησιμο και αλλα πολλα 'κορυφαια'......

Για τις τιμες δε φταιει η Φιλοσοφια ...φταινε οι γ@μωΓΙΑΠΗΔες που πουλανε Marketing στην πλατη της "αλητικης φιλοσοφιας" των CHopper...CHOP = κοβω =Σακατευω εξαλλου....

ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ πως στην Ελλαδα την ενδοξη αυτη χωρα... πουλανε HARLEY εχοντας TARGET GROUP.... καταξιωμενους οδοντιατρους , συμβολαιογραφους και νευροχειρουργους...(ΠΟΥ ταχον στο γκαραζ για να "γευονται" την αλητικη ελευθερια και να το παιζουν και αυτοι "OUTLAWS") :mad: :evil:

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΜΕΣ (http://www.harley-davidson.com/en_US/Content/Pages/2010_Motorcycles/2010_motorcycles.html?locale=en_US&bmLocale=en_US#/home/NB) σε μια χωρα που το ελαχιστο μεροκαματο του μεξικανου ανειδικευτου εργατη ειναι $100 :sick:

christostr
23/02/2010, 19:54
Για να κανουμε και λιγο πιο ορθολογικο το ερωτημα....

Πρώτον... To design είναι υποκειμενικό για το αν είναι κορυφαίο ή όχι, αλλά θα σου απαντήσω πολύ πιο απλά...

Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να ΜΗΝ μου πουλάει αυτό που γουστάρω;:winka:

hidefnick
23/02/2010, 19:57
....Ενα Agusta για παραδειγμα μπορει να εχει αναλογο κοστος αλλα σου 'πουλαει' κορυφαια τεχνολογια,κορυφαιο design,κορυφαιο στησιμο και αλλα πολλα 'κορυφαια'......

Ενα Augusta σε 7-8 χρόννια θα πουλιέται το ένα δέκατο της σημερινής του αξίας (βλέπε Τuono). Ενα Harley πάνω απο τα μισά. Το πρώτο θα είναι ξεπερασμένο για αυτό που είναι, και πολύ ασύμφορο να το κυκλοφορείς, τα άλλα λάδια μπουζί και δρόμο. Και για κάποιους σημασία έχει να βρίσκεσε στον δρόμο πάντα....

Και τέλος δεν είναι chopper οι Harley.

[spam mode] Honda Fury [/spam mode] (20 σελίδες) (Θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω)

Hell_Rider
23/02/2010, 19:59
http://www.youtube.com/watch?v=meZhkIASjlM&feature=related Hells Angels :a43:

p@nos
:wave2:

189873

christostr
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick

:beer: :beer: :beer:

yiannis172
23/02/2010, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Πρώτον... To design είναι υποκειμενικό για το αν είναι κορυφαίο ή όχι, αλλά θα σου απαντήσω πολύ πιο απλά...

Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να ΜΗΝ μου πουλάει αυτό που γουστάρω;:winka:

ΑΥΤΟ ακριβως περιμενα οτι θα μου απαντησει καποιος.....

Ειναι αυτο που λεει και ο φιλος απο πανω....Με τη φιλοσοφια του 'αυτο που γουσταρω ' φευγουν τοσες χιλιαδες ευρω(μην ξεχνατε οτι ορισμενα πλησιαζουν τα 1000000δρχ :hypnotize :hypnotize :hypnotize )....

Δηλαδη σαν 'οπαδος' των εν λογω μηχανων ,μου λες πως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να σκασεις τοσα λεφτα σε κατι που το μονο που προσφερει ειναι η 'Μαγεια'......
Καλη η μαγεια φιλε μου δεν λεω ,και στη μηχανη ειναι το πρωτο που μετραει αλλα πιστευω οτι σε αυτο το σημειο κατανταει κοροιδια,χωρις να θελω να προσβαλω καποιον........:beer: :beer:

SVX
23/02/2010, 20:04

H Φιλοσοφια Chopper ξεκινησε απο τις Harley... οτιδηποτε αλλο ειναι συνεχεια-αντιγραφη...

Αν καβαλησω HONDA Magna 250 θεωρουμαι Αλητης Τσοπερας? :rotflmao:

ΕΙναι οροι συνυφασμεννοι..... oοτιδηποτε αλλο δεν κολλαει

π.χ. Moto guzzi STREEtfighter... KtM Supersport :lol: :bigcry: :lol:

yiannis172
23/02/2010, 20:06
Ενα Augusta σε 7-8 χρόννια θα πουλιέται το ένα δέκατο της σημερινής του αξίας (βλέπε Τuono). Ενα Harley πάνω απο τα μισά. Το πρώτο θα είναι ξεπερασμένο για αυτό που είναι, και πολύ ασύμφορο να το κυκλοφορείς, τα άλλα λάδια μπουζί και δρόμο. Και για κάποιους σημασία έχει να βρίσκεσε στον δρόμο πάντα....

Και τέλος δεν είναι οι Harley.

[spam mode] Honda Fury [/spam mode] (20 σελίδες) (Θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω)

Οι Harley τι κατηγορια ειναι αν οχι chopper...??:look: :look:
Και αυτο με τη μεταπωλητικη αξια δεν συναδει με τα λεγομενα περι αγορας βαση συναισθηματος ,που προσπαθειτε να μας κανετε να καταλαβουμε (γιατι πιιστευω πως κι αλλα ατομα ενστερνιζονται την αποψη μου σε αυτο το θεμα).....:winka:

christostr
23/02/2010, 20:08
ΑΥΤΟ ακριβως περιμενα οτι θα μου απαντησει καποιος.....

Ειναι αυτο που λεει και ο φιλος απο πανω....Με τη φιλοσοφια του 'αυτο που γουσταρω ' φευγουν τοσες χιλιαδες ευρω(μην ξεχνατε οτι ορισμενα πλησιαζουν τα 1000000δρχ :hypnotize :hypnotize :hypnotize )....

Δηλαδη σαν 'οπαδος' των εν λογω μηχανων ,μου λες πως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να σκασεις τοσα λεφτα σε κατι που το μονο που προσφερει ειναι η 'Μαγεια'......
Καλη η μαγεια φιλε μου δεν λεω ,και στη μηχανη ειναι το πρωτο που μετραει αλλα πιστευω οτι σε αυτο το σημειο κατανταει κοροιδια,χωρις να θελω να προσβαλω καποιον........:beer: :beer:

ΔΕΝ είμαι οπαδός αυτών των μηχανών, απλά σου λέω ότι αγοράζεις κάτι που γουστάρεις. Ο λόγος που το γουστάρεις; Ε, περί ορέξεως...
Άλλωστε αν το καλοεξετάσεις, πόσα μηχανάκια κυκλοφορούν που κάποιοι θεωρούν κοροιδία να τα αγοράσουν;
Μπορώ να σου αραδιάσω τώρα 10 διαφορετικούς λόγους για το... παρτάλι σου, να δεις πόσο κορόιδο πιάστηκες και συ αντίστοιχα μπορείς να πεις για το δικό μου.
... αυτά:wave2:

hidefnick
23/02/2010, 20:12
H Φιλοσοφια Chopper ξεκινησε απο τις Harley... οτιδηποτε αλλο ειναι συνεχεια-αντιγραφη...
ΕΙναι οροι συνυφασμεννοι..... oοτιδηποτε αλλο δεν κολλαει
π.χ. Moto guzzi STREEtfighter... KtM Supersport :lol: :bigcry: :lol:

Η φιλοσοφία είναι συνδεδεμένη στην Ευρώπη, και κυρίως Ελλάδα, με την χώρα από όπου ξεκίνησε η φάση. Τα πρώτα ήταν και Harley αλλά και Triumph. Μην ξεχνάμε ότι δεν είχες και πολλές εναλακτικές στο τι θα πριόνιζες την δεκαετία του 60. Τ γιαπάν λίγα και ρημάδια....

SVX
23/02/2010, 20:13
αλλά και Triumph.

εγω κατατασω αυτα στην "ACE CAFE" κινηση

Άλλωστε αν το καλοεξετάσεις, πόσα μηχανάκια κυκλοφορούν που κάποιοι θεωρούν κοροιδία να τα αγοράσουν;
Μπορώ να σου αραδιάσω τώρα 10 διαφορετικούς λόγους για το... παρτάλι σου, να δεις πόσο κορόιδο πιάστηκες και συ αντίστοιχα μπορείς να πεις για το δικό μου.

Moναχός σου (http://www.youtube.com/watch?v=NjgeLX8iqB8) χόρευε ...κι όσο θελεις πήδα! ;)

hidefnick
23/02/2010, 20:15
εγω κατατασω αυτα στην "ACE CAFE" κινηση
Moναχός σου (http://www.youtube.com/watch?v=NjgeLX8iqB8) χόρευε ...κι όσο θελεις πήδα! ;)

Fury λέμεεεεεεεεεεε (http://www.youtube.com/watch?v=Uzp6QJ_8DjU) :D

Pardalotzatziki
23/02/2010, 20:17
Νομιζω η καλυτερη απαντηση στο ερωτημα σου ειναι.....

Προσπαθησε να ανοιξεις λιγο το μυαλο σου, οταν αντιμετωπιζεις κατι που δεν καταλαβαινεις....

Απο την αρχη φανηκε οτι εκανες μια ερωτηση με περιφρονηση.....

Αν σου τυχει να σου δωσει καποιος μια βολτα με αυτο το μηχανακι, μην σκεφτεις οτι ανεβαινεις σε supersport, αλλα σε Harley ή το αντιστοιχο μηχανακι που θε βρεθει μπροστα σου...

Αλλιως και τα οn off ειναι βαρκες, τα scooter ειναι τρυπιες βαρκες και τα sport touring ειναι μαουνες...

Δοκιμασε τη φασολαδα με ανοιχτο μυαλο...σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι....
Σε αλλους αρεσουν οι γιγαντες....

SVX
23/02/2010, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki

Ναι αλλα... :( οι HARLEY ειναι σαν τις πορδες....μονο σε σενα αρεσει η δικια σου :bigcry: :yuck: :lol: :bigcry: :rotflmao:

Fury λέμεεεεεεεεεεε (http://www.youtube.com/watch?v=Uzp6QJ_8DjU) :D

AMAN Ρε φιλε με τα HONDA! (http://www.youtube.com/watch?v=jJNwm_0OVA0) :cry:

yiannis172
23/02/2010, 20:22
ΔΕΝ είμαι οπαδός αυτών των μηχανών, απλά σου λέω ότι αγοράζεις κάτι που γουστάρεις. Ο λόγος που το γουστάρεις; Ε, περί ορέξεως...

Αυτο που η8ελα να θιξω ειναι πως μπορει οι δικες μας μηχανες να μην ειναι ιδανικες για ολες τις συνθηκες,αλλα ειναι ιδανικες κατω απο καποιες ειδικες συνθηκες η καθεμια,πχ η δικια μου πιστα,ενα KTM EXC στο βουνο κοκ,ενω οι chopper δεν ειναι σε καποιο τομεα εξειδικευμενες....μου βγαζουν δηλαδη οτι δεν εχουν ουσιαστικο λογο υπαρξης (περαν των αισθησεων ελευθεριας και αλητειας ,η οποιες παρεπιπτοντως πιστευω πως ειναι πολυ εντονοτερες σε ενα RD 350 για παραδειγμα :smokin: :smokin: :smokin: )......

hidefnick
23/02/2010, 20:24
Ναι αλλα... :( οι HARLEY ειναι σαν τις πορδες....μονο σε σενα αρεσει η δικια σου :bigcry: :yuck: :lol: :bigcry: :rotflmao:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

yiannis172
23/02/2010, 20:28
Νομιζω η καλυτερη απαντηση στο ερωτημα σου ειναι.....

Προσπαθησε να ανοιξεις λιγο το μυαλο σου, οταν αντιμετωπιζεις κατι που δεν καταλαβαινεις....

Απο την αρχη φανηκε οτι εκανες μια ερωτηση με περιφρονηση.....

Αν σου τυχει να σου δωσει καποιος μια βολτα με αυτο το μηχανακι, μην σκεφτεις οτι ανεβαινεις σε supersport, αλλα σε Harley ή το αντιστοιχο μηχανακι που θε βρεθει μπροστα σου...

Αλλιως και τα οn off ειναι βαρκες, τα scooter ειναι τρυπιες βαρκες και τα sport touring ειναι μαουνες...

Καμια περιφρονηση δεν ηθελα να βγαλω και αν εγινε ,εγινε χωρις καθολου τη θεληση μου....
Απλα επειδη ακριβως ανοιγω το μυαλο μου ,το μονο θετικο που μπορω να προσαψω σε αυτη τη κατηγορια ειναι το 'Free Riding'...Η ερωτηση μου αν παρατηρησεις δεν εχει απαντηθει και για να την κανω πιο ξεκαθαρη ειναι : ενα R1 ειναι για πιστα,ενα Husaberg ειναι για βουνο ,ενα V-Strom ειναι ενα value for money μηχανακι γενικης χρησης και παει λεγοντας για ολα τα μοντελα...οι chopper τι ειναι αυτο που κανουν τοσο καλα εκτος της αισ8ησης.????αυτο ρωταω......

christostr
23/02/2010, 20:29
Μπα, πολλή λαδίλα το RD ρε φίλε:rotflmao:

Τεσπα φίλε μου, εμένα το RD ας πούμε, πέρα των όσων μου θυμίζει, μου βγάζει καγκουριλίκι και όχι ελευθερία ή αλητεία.

Άλλωστε τι ελευθερία να σου προσφέρει ένα... γιαμάχα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SVX
23/02/2010, 20:29
Αυτο που η8ελα να θιξω ειναι πως μπορει οι δικες μας μηχανες να μην ειναι ιδανικες για ολες τις συνθηκες,αλλα ειναι ιδανικες κατω απο καποιες ειδικες συνθηκες η καθεμια,πχ η δικια μου πιστα,ενα KTM EXC στο βουνο κοκ,ενω οι chopper δεν ειναι σε καποιο τομεα εξειδικευμενες....μου βγαζουν δηλαδη οτι δεν εχουν ουσιαστικο λογο υπαρξης (περαν των αισθησεων ελευθεριας και αλητειας ,η οποιες παρεπιπτοντως πιστευω πως ειναι πολυ εντονοτερες σε ενα RD 350 για παραδειγμα :smokin: :smokin: :smokin: )......

koita ΟΠΩΣ ειπα και στην αρχη.... ειναι χαρακτηρας...ΟΠΩς και σε ολες τις μοτο....

ΠΟΛΥ σπανια θα αγορασεις με την λογικη...Η καρδια σε τραβαει ..

Σκεψου πχ...να ξυπνας Κυριακη χαραματα 5μιση για να προλαβεις το ηλιοβασιλεμα και αδειους δρομους και να βολταρεις πανω σε HARLEY με 70χλμ/ωρα....ΘΑ μου πεις : "- Εγω δεν κανω τετοια φιλε, δεν ειμαι τετοιο ατομο"

Ε λοιπον...εχει ατομα που θα το κανουν αυτο..για τους δικους τους λογους.. Για καποια ατομα φτιαχτηκε λοιπον και αυτη η κατηγορια :smokin: :beer:

npat
23/02/2010, 20:31

Ενώ αν καβαλάς μια ελεκτρα γλάιντ, κομπλέ με ραδιοκασετόφωνο και μασαζοσέλα, ξεχιλίζει η αλητεία απ' τα μπατζάκια.

Εν έτει 2010, στην Ελλάδα, το "αλήτης τσοπεράς" δεν είναι ούτε καν αναχρονισμός: Είναι γελοίος, αλλοτοπικός, αναχρονισμός. Κάτι σαν τον λήσταρχο Νταβέλη με κινητό γουατς-απ και το μαρί-κλέρ παραμάσχαλα (μόνο πολύ χειρότερα, γιατί το τελευταίο είναι απλά αναχρονιστικό).

Pardalotzatziki
23/02/2010, 20:34
. Μην ξεχνάμε ότι δεν είχες και πολλές εναλακτικές στο τι θα πριόνιζες την δεκαετία του 60. Τ γιαπάν λίγα και ρημάδια....

Οτι ειχε ο καθενας.....για cafe racer δειτε απεναντι...στο νησακι που λεγεται Αγγλια νομιζω και στο διπλανο του που λεγεται Ευρωπη..
http://www.youtube.com/watch?v=yKycpKW4jvE

Για τις τιμες δικιο εχει ο yiannis, ειναι διπλασιες απο την Αμερικη...
Αλλα ψαχνοντας για μεταχ/να θα δειτε, οπως ειπωθηκε, οτι πωλουνται πολυ κοντα στην αρχικη τιμη τους

npat
Σκεψου πχ...να ξυπνας Κυριακη χαραματα 5μιση για να προλαβεις το ηλιοβασιλεμα

Πράγματι, αν είναι να πας βόλτα με Χάρλευ κατά τις 5μιση τα χαράματα πρέπει να ξυπνήσεις για προλάβεις το ηλιοβασίλεμα...

:lol: :bigcry: :lol:

SVX
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ενώ αν καβαλάς μια ελεκτρα γλάιντ, κομπλέ με ραδιοκασετόφωνο και μασαζοσέλα, ξεχιλίζει η αλητεία απ' τα μπατζάκια.

Εν έτει 2010, στην Ελλάδα, το "αλήτης τσοπεράς" δεν είναι ούτε καν αναχρονισμός: Είναι γελοίος, αλλοτοπικός, αναχρονισμός. Κάτι σαν τον λήσταρχο Νταβέλη με κινητό γουατς-απ και το μαρί-κλέρ παραμάσχαλα (μόνο πολύ χειρότερα, γιατί το τελευταίο είναι απλά αναχρονιστικό).

:mad: εχεις κατι με το tζο ΤραΒόλτa? (http://www.youtube.com/watch?v=e2RhMoLUDdU&feature=related) :sad:

npat
23/02/2010, 20:37
:mad: εχεις κατι με το tζο ΤραΒόλτa? (http://www.youtube.com/watch?v=e2RhMoLUDdU&feature=related) :sad:

Και αυτοί, τουλάχιστον, είναι στην Αμερική..

:lol: :lol:

yiannis172
23/02/2010, 20:41
Μπα, πολλή λαδίλα το RD ρε φίλε:rotflmao:

Τεσπα φίλε μου, εμένα το RD ας πούμε, πέρα των όσων μου θυμίζει, μου βγάζει καγκουριλίκι και όχι ελευθερία ή αλητεία.

Άλλωστε τι ελευθερία να σου προσφέρει ένα... γιαμάχα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δηλαδη θεωρεις καγκουριλικι την προσπαθεια των θερμοαιμων νεαρων των 80's (που αποτι καταλαβα εχεις και εσυ αναμνησεις απο αυτο το ιστορικο μηχανακι) να νιωσουν την ανδρεναλινη που ολοι θελουμε σε αυτη την ηλικια (οπως και εγω) και ΔΕΝ θεωρεις καγκουρα τον 40ρη ,50ρη που γυρναει με τα δερματινα και τα κροσια απο πισω απο τη μηχανη και ξεσηκωνει ολη τη γειτονια στο περασμα του....?? Γιατι αυτα νομιζω ειναι απο τις θεμελιωδεις αρχες των chopperαδων (διορθωστε με αν κανω λαθος)....

SVX
23/02/2010, 20:43
Δηλαδη θεωρεις καγκουριλικι την προσπαθεια των θερμοαιμων νεαρων των 80's (που αποτι καταλαβα εχεις και εσυ αναμνησεις απο αυτο το ιστορικο μηχανακι) να νιωσουν την ανδρεναλινη που ολοι θελουμε σε αυτη την ηλικια (οπως και εγω) κ

:rolleyes: Ροδα τσαντα & Κοπανα ? :p :rotflmao:

yiannis172
23/02/2010, 20:46
χιλιες φορες ροδα τσαντα και κοπανα.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Pardalotzatziki
23/02/2010, 20:47
Καμια περιφρονηση δεν ηθελα να βγαλω και αν εγινε ,εγινε χωρις καθολου τη θεληση μου....
Απλα επειδη ακριβως ανοιγω το μυαλο μου ,το μονο θετικο που μπορω να προσαψω σε αυτη τη κατηγορια ειναι το 'Free Riding'...Η ερωτηση μου αν παρατηρησεις δεν εχει απαντηθει και για να την κανω πιο ξεκαθαρη ειναι : ενα R1 ειναι για πιστα,ενα Husaberg ειναι για βουνο ,ενα V-Strom ειναι ενα value for money μηχανακι γενικης χρησης και παει λεγοντας για ολα τα μοντελα...οι chopper τι ειναι αυτο που κανουν τοσο καλα εκτος της αισ8ησης.????αυτο ρωταω......

Αστο ρε συ Γιαννη βασικα δεν εχει απαντηση σωστη.....στην Ελλαδα τουλαχιστον...
Αν ζουσες Αμερικα θα το καταλαβαινες απο 4 χρονων....

Ειναι φιλοσοφια που μεγαλωνει με τα χρονια αλλα σε αλλη χωρα...
Μου αρεσουν οι χαρλευ πολυ, δεν ετυχε να καβαλησω και δεν ξερω αν θα μου αρεσει κιολας, και βλεποντας λεφταδες με τατουαζ αηδιαζω...

Επισης και με αυτους που το παιζουν Hell's angels...και ας καβαλανε και Steed...

Αν θες να παρεις μια ιδεα για το τι ειναι αυτο που ρωτας διαβασε τα ταξιδιωτικα του μελους vulcan
Ο ανθρωπος τα μαζευει και φευγει...με αυτο που εχει και το χαιρεται και τον χαιρομαστε...

Αστο σου λεω...ανηκει αλλου το ολο σκεπτικο...
Δεν υπαρχει κατηγορια chopper...ουτε η Harley ειναι κατηγορια απο μονη της..ειναι μια εταιρια που πουλαει μηχανακια σε αυτους που τα γουσταρουν...αλλα περισσοτερο στην αμερικη...και τα σχεδια της ειναι του 1945-50 (electra, softail, sportster) και του 1970 (custom softail, wide glide,)
κλπ κλπ....

Ασε ασχολουμαι με αυτα απο το 92...ολο τα χαρτζηληκι πηγαινε στο american iron magazine, 3500 δρχ παρακαλω το τευχος...τα χω για εικονισμα

Σου ειπα δεν αρεσει σε ολους η φασολαδα...

yiannis172
23/02/2010, 20:50
καλη καρδια να υπαρχει και απαντηση ας μη παρουμε......

npat
23/02/2010, 20:50
Δηλαδη θεωρεις καγκουριλικι την προσπαθεια των θερμοαιμων νεαρων των 80's (που αποτι καταλαβα εχεις και εσυ αναμνησεις απο αυτο το ιστορικο μηχανακι) να νιωσουν την ανδρεναλινη που ολοι θελουμε σε αυτη την ηλικια (οπως και εγω)

Ινδιανιλίκι το λες, όχι καγκουριλίκι. Για τα 80s μιλάμε, ας μην ξεχνιόμαστε.

και ΔΕΝ θεωρεις καγκουρα τον 40ρη ,50ρη που γυρναει με τα δερματινα και τα κροσια απο πισω απο τη μηχανη και ξεσηκωνει ολη τη γειτονια στο περασμα του....??

Αυτόν πάλι, κάγκουρα δεν τον λές. Μαλάκα άνετα, κάγκουρα όχι.

(Έτσι απλά για να προσέχουμε λίγο την ορολογία... Συνεχίστε παρακαλώ...)

christostr
23/02/2010, 20:52
Δηλαδη θεωρεις καγκουριλικι την προσπαθεια των θερμοαιμων νεαρων των 80's (που αποτι καταλαβα εχεις και εσυ αναμνησεις απο αυτο το ιστορικο μηχανακι) να νιωσουν την ανδρεναλινη που ολοι θελουμε σε αυτη την ηλικια (οπως και εγω) και ΔΕΝ θεωρεις καγκουρα τον 40ρη ,50ρη που γυρναει με τα δερματινα και τα κροσια απο πισω απο τη μηχανη και ξεσηκωνει ολη τη γειτονια στο περασμα του....?? Γιατι αυτα νομιζω ειναι απο τις θεμελιωδεις αρχες των chopperαδων (διορθωστε με αν κανω λαθος)....

Έλα να το πάμε λίγο πιο σοβαρά, αφού χτυπάς ευαίσθητες χορδές μου...
Αν έχω λέει αναμνήσεις από το RD? :rolleyes:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΠΟΛΛΕΣ:evil:

Ε, ένα καγκουριλίκι το είχαμε ρε αδελφέ. Τώρα αν εσύ το λες... προσπάθεια νεαρών να νιώσουν την αδρεναλίνη κλπ κλπ είναι άλλο θέμα:lol:

Όσο για τους 40, 50 και άλλες ηλικίες:bigcry: με τα δερμάτινα και τα κρόσια που κάνουν κρόσια τα νεύρα των άλλων με τις εξατμίσεις, αν φόρεσαν τα δερμάτινα όταν έγινε η χάρλευ μόδα, δεν είναι κάγκουρες, αλλά Μ@Λ@ΚΕΣ!!!:confused:

Αν τα φόραγαν πάντα και εξακολουθούν και στα 50 τους, τότε...:beer:

Φίλε μου κάποιες καταστάσεις είναι τρόπος ζωής και ως τέτοιες δεν μπορούν να είναι κατανοητές από όλους.

christostr
23/02/2010, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ινδιανιλίκι το λες, όχι καγκουριλίκι. Για τα 80s μιλάμε, ας μην ξεχνιόμαστε.

Αυτόν πάλι, κάγκουρα δεν τον λές. Μαλάκα άνετα, κάγκουρα όχι.

(Έτσι απλά για να προσέχουμε λίγο την ορολογία... Συνεχίστε παρακαλώ...)

Είσαι πιο γρήγορος στο πληκτρολόγιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

yiannis172
23/02/2010, 20:57
Μιας και ανοιχτηκε θεμα περι καγκουριας ,ενα πραγμα που με πειραζει υπερβολικα ,ειναι πως οτιδηποτε εχει να κανει ,με μηχανες και αυτοκινητα ,αυτοματα θεωρειται ως καγκουροσυζητηση (και δεν λεω πολλες φορες που γινεται απο ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετους ετσι καταληγει:rotflmao: )...Ενω για παραδειγμα οι συζητησεις περι μπαλας και pro ειναι του σαλονιου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

christostr
23/02/2010, 21:02
Μιας και ανοιχτηκε θεμα περι καγκουριας ,ενα πραγμα που με πειραζει υπερβολικα ,ειναι πως οτιδηποτε εχει να κανει ,με μηχανες και αυτοκινητα ,αυτοματα θεωρειται ως καγκουροσυζητηση (και δεν λεω πολλες φορες που γινεται απο ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετους ετσι καταληγει:rotflmao: )...Ενω για παραδειγμα οι συζητησεις περι μπαλας και pro ειναι του σαλονιου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μήπως... λέω ΜΗΠΩΣ θυμάσαι ότι είσαι σε φόρουμ μοτοσυκλετιστών;:rolleyes:

Που κολλάει αυτό που είπες τώρα;

yiannis172
23/02/2010, 21:03
τον πονο μου ειπα......:smokin: :smokin:

christostr
23/02/2010, 21:07
τον πονο μου ειπα......:smokin: :smokin:

ΟΚ.. μαζί σου:smilea:

yiannis172
23/02/2010, 21:09
ξεχασα να γραψω στο προηγουμενο ποστ οτι εννοουσα στην πιατσα γενικα πως υπαρχει αυτη η νοοτροπια...

Hell_Rider
23/02/2010, 21:13
[B]
Επισης και με αυτους που το παιζουν Hell's angels...και ας καβαλανε και Steed.../B]

Εδω εισαι λαθος...κανεις δεν το παιζει Hell's Angel...γιατι απλα δεν μπορει να το "παιξει"....και κανεις Hell's Angel δεν καβαλαει Steed....ξερεις τι εστι Hell's Angel????ειναι απο αλλη ιστορια... μεγαλη ιστορια... :p

:a19: στους Hell's Angel's !

:beer:

Lioulios
23/02/2010, 22:14
Λοιπον ...Οποιος θελει να ζησει την εμπειρια μιας Χαρλει ..Πουλαει το φιλαρακι μου ενα 883 Αμερικανικο .
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι του 93 και το τελευταιο που εβγαλε με αλυσιδα.
Κανα 3αρι χιλιαρικα νομιζω ζηταει.Θελει ιδιοκτητη να ασχοληθει και να γουσταρει.το μηχανακι
θελει μαζεματα ,αλλα οχι πολυ σοβαρα απο οτι το χω δει και οδηγησει.Κυκλοφορει κανονικοτατα.
Δεν εχει βαλει αγγελια μιας κει ειναι κατω ,Κρητη. Οποιος θελει ας μου πει.

Δυσκολο παντως για καποιον να εχει μονο τσοπερ.Πιτσιρικας ειχα μαγκνα και μου ειχαν βγει τα χερια και η πλατη.Και σε κατι νησακια ...καλυτερα να ειχα ΧΤ.

Δεν συγκρινεται παντως να οδηγας τετοιες μηχανες σουρουπο,μονος και ας ειναι και με 70. Αρε SVX τι μου θυμησες !
:beer: :wave2:

Pardalotzatziki
24/02/2010, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
Εδω εισαι λαθος...κανεις δεν το παιζει Hell's Angel...γιατι απλα δεν μπορει να το "παιξει"....και κανεις Hell's Angel δεν καβαλαει Steed....ξερεις τι εστι Hell's Angel????ειναι απο αλλη ιστορια... μεγαλη ιστορια... :p

Δεν καταλαβες πως το εννοω.....εννοειται οτι ξερω για τους hell's angels....

Για πλακα τα αγοραζα τα χαρλεομαγκαζίνια?:beer: :beer:

Lioulios
24/02/2010, 08:41
..Και τεστ ραιντ.

http://www.mrbike.gr/website/index.php/latest-news/Harley-%E2%80%93-Davidson-Demo-Truck-kai-pali-stin-ellada.html

CIRUS
24/02/2010, 09:05
Προσωπικό γούστο φίλε μου είναι απλά, καθένας έχει διαφορετικό σε κάποιους αρέσουν σε κάποιους όχι κανένας πάντως δεν παίρνει το συγκεκριμένο είδος μηχανής για την ευκολία του. Επίσης ένα χαρακτηριστικό τους είναι ότι με σωστή περιποίηση είναι αθάνατες.

Όσον αφορά τις προτιμήσεις στο γούστο δεν μπορεί κανείς να καταλάβει

Παράδειγμα : Είναι μια κουκλάρα ξανθιά, μια κουκλάρα μελαχρινή και ο Μπάμπης

Εγώ θα διάλεγα την μελαχρινή, εσύ την ξανθιά και σίγουρα κάποιος τρίτος θα αδιαφορούσε γι' αυτές και θα έπιανε από το χεράκι τον Μπάμπη, τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά!!

Υ.Γ. Προς θεού δεν λέω τους τσοπεράδες GAY, απλά διαφορετικού γούστου μην παρεξηγηθούμε κιόλας και μου βάλουν μπουρλώτο:lol: :lol: :lol:

Tpap
24/02/2010, 11:12
>Γκαζι δεν εχουν
>Δεν Στριβουν
>Για ταξιδι που λενε πως προοριζονται ,δεν νομιζω οτι ειναι ευχαριστο να εισαι με τα χερια ανοιχτα και να κανεις το πανι ,τρωγοντας τονους αερα
:D
>Θελουν ενα σωληναριο wenol σε καθε πλυσιμο (ενταξει με αυτο μπορει και να τη βρισκουν να το κανουν)
αυτα αν και πρεπει να ειναι κι αλλα που δεν μου ερχονται (μειονεκτηματα)....
:sun: :sun:

Έχεις οδηγήσει ποτέ χάρλευ...?

Όταν το κάνεις ίσως αρκετά από τα ερωτήματά σου -αν όχι όλα- θα τα απαντήσεις μόνος σου.:wave2:

SVX
24/02/2010, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Έχεις οδηγήσει ποτέ χάρλευ...?

Όταν το κάνεις ίσως αρκετά από τα ερωτήματά σου -αν όχι όλα- θα τα απαντήσεις μόνος σου.:wave2:

Μπορει να ρωτησει και ΑΥΤούΣ . . . .. (http://www.hdch.gr/) :smokin:

XJR_Billy
24/02/2010, 11:52
Η μοτοσυκλέτα είναι πάθος...
Και το πάθος το αισθάνεται διαφορετικά ο καθένας όπως έγραψε ο Cirus.

Δεν θα κοροιδέψω τον τυπά που πάει με μηχανή 2000 κυβικών με 70 στην Εθνική.
Τόσο γουστάρει, τόσο πάει.
Μαγκιά του κι ωραίος.

Εγώ δηλαδή θα του πω με πόσα θα πάει ή πόσα θα ξοδέψει?
Και να του το πω, λες να μ'ακούσει?

Θα με γράψει στα παλιά του τα παπούτσια και πολύ σωστά θα κάνει...:lol: :beer: :beer:

makis206
24/02/2010, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Η μοτοσυκλέτα είναι πάθος...

Αυτό καλύπτει όλο το σεντόνι που ήμουν έτοιμος να γράψω..:beer: :beer:

Hell_Rider
24/02/2010, 12:17
Δεν καταλαβες πως το εννοω.....εννοειται οτι ξερω για τους hell's angels....

Για πλακα τα αγοραζα τα χαρλεομαγκαζίνια?:beer: :beer:

Κρυφο Harleaa !!! :lol:

XJR_Billy
24/02/2010, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό καλύπτει όλο το σεντόνι που ήμουν έτοιμος να γράψω..:beer: :beer:

Έτσι είναι ρε αδέρφι...

Όπως βγάζει τα γούστα του ο καθένας...:beer: :beer: :beer:

PortisHead
24/02/2010, 12:48
Χωρις να εχω διαβασει τις 4 προηγουμενες σελιδες....

Η απορια σου ειναι λανθασμενη γιατι θετεις ως κριτηριο της....

...ουσιαστικης χρησιμοτητας των εν λογω μηχανων....

...τα παρακατω....

>Γκαζι δεν εχουν
>Δεν Στριβουν

ποιος σου ειπε οτι οσοι καβαλαμε μηχανη το κανουμε με βαση αυτα τα 3 κριτηρια ???

arxaios
24/02/2010, 15:00

Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ξέρεις τι ήταν και τι έκαναν οι Hell's Angels ;;;
Ειδικά τα τελευταία χρόνια τους ;;;

Έμποροι ναρκοτικών, νταβατζήδες, τραμπούκοι και πληρομένοι δολοφόνοι ήταν !!! (αν θες .......... εκεί κατάντησαν τα τελευταία χρόνια)

Για ποιό respekt μιλάς ;;;

:confused: :confused: :confused:

Hillbilly
24/02/2010, 15:25
Να ταν μονο οι Angels αυτα που αναφερεις θα ταν καλα ....Mongols,Bandidos,Warlocks,Pagans και δεν συμαζευεται...δεν αξιζει να ασχολιθεις με 1% κατα την γνωμη μου εχουν χασει τον δρομο τους ...αντι για τιν βολτα και την παρεα ασχολιθικαν με αλλα πραγματα...Δεν ειναι πλεον MC alla DC(drug club) τεσπα..ασχετο..

οσο για το ποστ...η χρησιμοτητα των Harleys ειναι να απολαμβανεις καθε χιλιομετρο...να εισαι ο βασιλιας του δρομου για την παρτυ σου και στα cojones σου τι λενε και τι κανουν ολοι γυρο σου...αν με μια busa πας απο δω εκει σε 10 λεπτα με μια harley πας σε 20 απολαυστικα λεπτα...αρα να που χρησιμευουν οι harleys..τωρα ειναι και ο τροπος ζωης που ενα chopper Συμπληρωνει!
..αμα εισαι καμενος με rock/metal εμ δεν θα ταιριαζε πολυ να εισαι ξερω γω με μια cbr ...προς θεου μην παρεξηγιθω δεν ειμαστε απολυτοι αλλα πολοι γουσταρουν ολο το πακετο του image/lifestyle ...για αλλους...λογο ιστοριας και χωρας...(σαν εμενα ενα πραμα :rotflmao: ) κρυφοαμερικανακια...ακουνε country/blues/rockabilly εχουν μια σημαια της dixie στο δωματιο πινουν απο το πρωι μεχρι το βραδι jack daniels και σκοπευουν μετα την harley να προσθεσουν και ενα mustang '67 ...αρα να τη χρησιμευει..
και δεν χρειαζεται καθε πραγμα να χρησιμευει σε κατι...αλλιως η γκομενα χρησιμευει στα πιατα και μιν πλιρωνεις τσαμπα στα σπιτια με τα κοκκινα φωτακια...αν το παμε ετσι...αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι αυτος ο λογος..

Btw καλως σας βρηκα..:D

mikros boudas
24/02/2010, 15:37
για να μπεις ομως δεν πρεπει να εχεις υπαρχξει δικηγορος η παιδεραστης!!!
οντως καταντησανε απο απλοι outlaws να ειναι εγκληματιες...και οχι μονο στην αμερικη...

Hillbilly
24/02/2010, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
για να μπεις ομως δεν πρεπει να εχεις υπαρχξει δικηγορος η παιδεραστης!!!
οντως καταντησανε απο απλοι outlaws να ειναι εγκληματιες...και οχι μονο στην αμερικη...

υπαρχει ενα ντοκιμαντερ δεν θυμαμε πως το λενε gang wars η κατι τετιο και λεει για πολλα mcs μιλαμε για οτι να ναι φαση...ακομα και κρητη υπαχει παρατημα τους...σε καπια φασι τουσ βλεπω μαζεμενους και λεω σε ενα παιδι που τον ηξερα καπως φωναχτα τι εγινε ρε Μ@λ@κα πλακωσαν mongols?μετα...ακρα του ταφους σιωπη να μ λεει ο αλλος μην λες κακιες λεξεις...αχχα το πως την γλιτωσα...κατι γομαρια ΝΑ!(με το συμπαθιο..)

Π.Σ σοζ για το offtopic..:p

SVX
24/02/2010, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ξέρεις τι ήταν και τι έκαναν οι Hell's Angels ;;;
Ειδικά τα τελευταία χρόνια τους ;;;

Έμποροι ναρκοτικών, νταβατζήδες, τραμπούκοι και πληρομένοι δολοφόνοι ήταν !!! (αν θες .......... εκεί κατάντησαν τα τελευταία χρόνια)

Για ποιό respekt μιλάς ;;;

:confused: :confused: :confused:

εΝΤΑΞΕΙ DEN ειπε κανεις οτι ειναι η ΛΕΓΕΩΝΑ των Ξενων...ουτε μαζευονται να παιξουν καμαδες... ΕΙΝΑΙ Εγκληματικη οργανωση στις ΗΠΑ με οργανωση ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο αυτη που ειχε η ΜΑΦΙΑ στα καλυτερα της....

Οταν ομως θα χρειαστει....θα "πουλησεις" τη μανα σου ...θα "κερασεις" τη γυναικα σου σε καποιον... ΧΩΡΙΣ αυριο...ΟΛΑ για ΟΛΑ.... Μην νομιζετε οτι ειναι οπως στην Ευρωπη τα πραγματα ..

Οι Αγγελοι δεν ειναι Fan Club

arxaios
24/02/2010, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
Να ταν μονο οι Angels αυτα που αναφερεις θα ταν καλα ....Mongols,Bandidos,Warlocks,Pagans και δεν συμαζευεται...δεν αξιζει να ασχολιθεις με 1% κατα την γνωμη μου εχουν χασει τον δρομο τους ...αντι για τιν βολτα και την παρεα ασχολιθικαν με αλλα πραγματα...Δεν ειναι πλεον MC alla DC(drug club) τεσπα..ασχετο..

οσο για το ποστ...η χρησιμοτητα των Harleys ειναι να απολαμβανεις καθε χιλιομετρο...να εισαι ο βασιλιας του δρομου για την παρτυ σου και στα cojones σου τι λενε και τι κανουν ολοι γυρο σου...αν με μια busa πας απο δω εκει σε 10 λεπτα με μια harley πας σε 20 απολαυστικα λεπτα...αρα να που χρησιμευουν οι harleys..τωρα ειναι και ο τροπος ζωης που ενα chopper Συμπληρωνει!
..αμα εισαι καμενος με rock/metal εμ δεν θα ταιριαζε πολυ να εισαι ξερω γω με μια cbr ...προς θεου μην παρεξηγιθω δεν ειμαστε απολυτοι αλλα πολοι γουσταρουν ολο το πακετο του image/lifestyle ...για αλλους...λογο ιστοριας και χωρας...(σαν εμενα ενα πραμα :rotflmao: ) κρυφοαμερικανακια...ακουνε country/blues/rockabilly εχουν μια σημαια της dixie στο δωματιο πινουν απο το πρωι μεχρι το βραδι jack daniels και σκοπευουν μετα την harley να προσθεσουν και ενα mustang '67 ...αρα να τη χρησιμευει..
και δεν χρειαζεται καθε πραγμα να χρησιμευει σε κατι...αλλιως η γκομενα χρησιμευει στα πιατα και μιν πλιρωνεις τσαμπα στα σπιτια με τα κοκκινα φωτακια...αν το παμε ετσι...αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι αυτος ο λογος..

Btw καλως σας βρηκα..:D

α) Καλωσήλθες ..........
β) για να μην κακομαθαίνεις νέοπα :lol: :lol: :lol: κάτσε να σε πιάσω από τις μούρες που λένε ......
διαφωνώ με πολλά που λες ....... η απόλαυση είναι υποκειμενική και αν θες, απολαμβάνω το μπούσα μου ΠΑΝΤΟΥ και χωρίς ενοχές ......... και δεν είμαι γρήγορος ............ ενώ αντίθετα, μόνο που βλέπω και ακούω Harleοειδή μου 'ρχεται να ξεράσω !!!
Έχω καβαλήσει και Χάρλευ και άλλα τσοπεροειδή και μιά εποχή μοτοσυκλετιστικής φτώχειας είχα ένα Virago ........ κρατήματα 0, φρένα 0 και θέση οδήγησης που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ρούχο στην απλώστρα !!! Αυτό είναι για μένα αυτά τα κατασκευάσματα !!!
Υποκειμενικό φυσικά ...........
Επίσης είναι λάθος η ταυτοποίηση μηχανών με τρόπο ζωής ....... ροκάς = Χάρλευ και όχι SS:nono: :nono: :nono:
Όπως είναι εξ'ίσου λάθος ντύσιμο = τρόπος ζωής ......
Δηλαδή εγώ που είμαι ροκάς πρέπει να έχω μαλλί μέχρι τη μέση, να φοράω αμάνικα, σκισμένα, κολλητά και με ολίγη μπίχλα, να πίνω μπύρες από τις 8.00 το πρωί, να καβαλάω Χάρλευ και αν είναι δυνατόν να έχω σκοτώσει τη μάνα μου ;;;:confused: :confused: :confused: :lol: :lol: :lol:
Ρε μπας και είμαι "καρεκλάς" και δεν το ήξερα ;;;

και για να σε καλοπιάσω τσάκω και ένα μοτοσυκλετιάρικο .........
http://www.youtube.com/watch?v=dvu8FlenIXw&feature=related

arxaios
24/02/2010, 16:02
εΝΤΑΞΕΙ DEN ειπε κανεις οτι ειναι η ΛΕΓΕΩΝΑ των Ξενων

Η λεγεώνα είναι ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ σε σχέση με τους Hell's Angels !!!
Στα υπόλοιπα συμφωνώ ......:wave2:

arxaios
24/02/2010, 16:03
υπαρχει ενα ντοκιμαντερ δεν θυμαμε πως το λενε gang wars η κατι τετιο και λεει για πολλα mcs μιλαμε για οτι να ναι φαση...ακομα και κρητη υπαχει παρατημα τους...σε καπια φασι τουσ βλεπω μαζεμενους και λεω σε ενα παιδι που τον ηξερα καπως φωναχτα τι εγινε ρε Μ@λ@κα πλακωσαν mongols?μετα...ακρα του ταφους σιωπη να μ λεει ο αλλος μην λες κακιες λεξεις...αχχα το πως την γλιτωσα...κατι γομαρια ΝΑ!(με το συμπαθιο..)

Π.Σ σοζ για το offtopic..:p

Τώρα το είδα ......... πατριωτάκι ;;;:wave2:

Hillbilly
24/02/2010, 16:26
βασικα απο αλβανια αλλα ειμαι εδω απο 6η δημωτικου...οποτε θαμπορουσες να το πεις και ετσι...προσωπικα εχω 2 πατριδες η μια εκει που γεννηθικα η αλλη εκει που μεγαλωσα...τεσπα...
ενοειται πως ειναι υποκειμενικη η διασκεδαση και ενοειτε πως δεν ταυτιζεται παντα μουσικι τροπος ζςης με μηχανη η αμαξι...αλλα πολλοι το κανουν για να εχουν ολο το πακετο ...ποζερια η οχι ανηκει σε αλλο τοπικ η συζιτιση...

απλως επειδη η ερωτηση η αρχικη υπιρχε και μια μπιχτι στουσ ροκαδες/χαρλεαδες...ειπα να διαφωνισω γιατι μια πλευρα ειναι ο μουσατος 50χρονος χαρλεας που δεν εχει κανει τιποτα στην ζωη του και απο την αλλη ο τυπας που καθε απογευμα θα γουσταρει να παει για 1-2 ωρες μια βολτουλα οπου κατσει αρκει να ταξιδεψει πιο στο μυαλο παρα στα χιλιομετρα....ειναι αναλογα τι σε βοηθαει...(εδω με παπακι 100αρι παραλιακα και γουσταρεις...ποσο μαλλον με το θηριο...)

σεβομαι καθε μηχανη ακομα και ας μην μ αρεσει γιατι αρεσει σε αλλους αρα ολα οκ...

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Και μια πατριδα που ειανι στην καρδια...Dixie!

Pardalotzatziki
25/02/2010, 02:41
Κρυφο Harleaa !!! :lol:

Κρυφο??? Καλε κραγμενη χαρλεου ειμαι...χρονια τωρα...!!!

:lol: :lol: :lol:

Hell_Rider
25/02/2010, 04:11
Κρυφο??? Καλε κραγμενη χαρλεου ειμαι...χρονια τωρα...!!!

:lol: :lol: :lol:

:winka:

Hillbilly
25/02/2010, 12:30
τωρα που το θημιθικα στα club ατυα hell's angels και ετσι δεν μπορει κανεις απο το club να πειραξει την γυναικα/γκομενα οσο ειναι δηλωμενη ως property δηλαδη στα patch εχει μονο το κατω μερος και λεει ταδε's property οποτε κανεις δεν την πειραζει υπαρχουν οι hangaround γκομενες και ετσι που εκτελουν αυτα τα χρεη...:smokin:

chr1s_86
25/02/2010, 15:43
... οι hangaround γκομενες και ετσι ...

:lol: :lol:

(Εγώ λέω να πάω για το test ride πάντως... :winka: )

Operater
25/02/2010, 18:43
Fatboy και ξερό ψωμί!!!

Αν και ρε παιδιά, όταν λέμε chopper εννοούμε να είσαι εδώ και η ρόδα στο επόμενο τετράγωνο!!! :lol: :lol:

Tpap
25/02/2010, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Fatboy και ξερό ψωμί!!

όμορφο το fatboy φιλαράκι, αλλά αυτό όμως :eyepop: :eyepop:

190136

SVX
25/02/2010, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
όμορφο το fatboy φιλαράκι, αλλά αυτό όμως :eyepop: :eyepop:

190143

mikros boudas
25/02/2010, 21:36
επισης μην ξεχναμε τα customs(choper customs για την ακριβεια) που ειναι μια κατηγορια απο μονα τους

SVX
25/02/2010, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
επισης μην ξεχναμε τα customs(choper customs για την ακριβεια) που ειναι μια κατηγορια απο μονα τους :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

190159

mikros boudas
26/02/2010, 01:59
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :beer: :beer:

VALES
26/02/2010, 06:45
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Aπευθύνομαι στο παιδί που ξεκίνησε το thread, και σε όσους συμφωνούν με το σκεπτικό του.
Αν μία τέτοια φωτογραφία/μηχανή δεν την κοιτάς για τουλάχιστον 10 λεπτά, αλλά την περνάς στο ''ντούκου'', τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σου εξηγήσει ΚΑΝΕΙΣ, τι βρίσκουν οι θαυμαστές της κατηγορίας αυτής, και γιατί τις αγοράζουν.

XJR_Billy
26/02/2010, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Aπευθύνομαι στο παιδί που ξεκίνησε το thread, και σε όσους συμφωνούν με το σκεπτικό του.
Αν μία τέτοια φωτογραφία/μηχανή δεν την κοιτάς για τουλάχιστον 10 λεπτά, αλλά την περνάς στο ''ντούκου'', τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σου εξηγήσει ΚΑΝΕΙΣ, τι βρίσκουν οι θαυμαστές της κατηγορίας αυτής, και γιατί τις αγοράζουν.

+ ΑΠΕΙΡΟ

notakos600
26/02/2010, 07:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES

+1000

Η μηχανή είναι κ@ύλα δεν είναι μαθηματικά. :wave2:

Lioulios
26/02/2010, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Λοιπον ...Οποιος θελει να ζησει την εμπειρια μιας Χαρλει ..Πουλαει το φιλαρακι μου ενα 883 Αμερικανικο .
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι του 93 και το τελευταιο που εβγαλε με αλυσιδα.
Κανα 3αρι χιλιαρικα νομιζω ζηταει.Θελει ιδιοκτητη να ασχοληθει και να γουσταρει.το μηχανακι
θελει μαζεματα ,αλλα οχι πολυ σοβαρα απο οτι το χω δει και οδηγησει.Κυκλοφορει κανονικοτατα.
Δεν εχει βαλει αγγελια μιας κει ειναι κατω ,Κρητη. Οποιος θελει ας μου πει.

Δυσκολο παντως για καποιον να εχει μονο τσοπερ.Πιτσιρικας ειχα μαγκνα και μου ειχαν βγει τα χερια και η πλατη.Και σε κατι νησακια ...καλυτερα να ειχα ΧΤ.

Δεν συγκρινεται παντως να οδηγας τετοιες μηχανες σουρουπο,μονος και ας ειναι και με 70. Αρε SVX τι μου θυμησες !
:beer: :wave2:

Για οποιον ενδιαφερεται η αγγελια μπηκε
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97927

Pardalotzatziki
02/03/2010, 02:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
..Και τεστ ραιντ.

http://www.mrbike.gr/website/index.php/latest-news/Harley-%E2%80%93-Davidson-Demo-Truck-kai-pali-stin-ellada.html

Εγω παντως δηλωσα....για Σαλονικα....

Μακαρι να πανε ολα καλα και να καβαλησω επιτελους το κωλο-fat boy...
Μου 'χει φαει την ψυχη...

Ο μ@λ@κ@ς ο Terminator (II) φταιει για ολα....

SVX
04/03/2010, 08:46
Εγω παντως δηλωσα....για Σαλονικα....

ME too :smokin: HARLEY HARLEY HARLEY (http://www.youtube.com/watch?v=BYghuU2XATM&NR=1)

GYROSCOP FENOM
04/03/2010, 10:16
παιδια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.:smilea:

SVX
04/03/2010, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
παιδια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.:smilea:

KOLOKy8oPites (http://www.youtube.com/watch?v=gMYOzoiH6n8&feature=related) :a47:

Pardalotzatziki
04/03/2010, 21:08
ME too :smokin: HARLEY HARLEY HARLEY (http://www.youtube.com/watch?v=BYghuU2XATM&NR=1)

Παρασκευη βραδυ FATE'S WARNING και Κυριακη harley....:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Hiro
05/03/2010, 01:36
+1500 (και βάλε...)
Το τετρακύλινδρο μέλος μας, δεν κρύβει ο,τι είναι fun των SS και των πολλών R. :a19: και επαυξάνω. Γι' αυτό όμως μπερδεύτηκε. Δεν είναι όλοι και δεν ενδιαφέρει όλους να είναι Γιατροί. Μου δόθηκε η ευκαιρία, το 2002, να οδηγήσω τη νεοφερμένη τότε V-Rod. Ο Βλάκας, την έκρινα για τις επιδόσεις της στις επιταχύνσεις και στο στρίβειν. Φυσικά μου φάνηκε άχρηστη αφού μόλις είχα κατέβει από τη σέλα του CBR-600 μου της ίδιας χρονιάς. Όλα είναι καλά. Scooter, παπιά, on off, super-sport, choper όλα. Ακόμα και τα V-strom:lol:. Καλώς έχουμε προτίμηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ο,τι η επιλογή μας είναι η καλύτερη για όλους. Δεν καβαλάμε την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Απλά, αυτή που ταιριάζει σε εμάς για οποιονδήποτε λόγο, γούστο, δυνατότητα, ανάγκη...
:a19: σε όλους.

Antwnis
11/03/2010, 11:17
Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου και κατα συνέπεια, έκφρασης.
Και στις μηχανές, και στις γυναίκες, και στη μουσική και στο ντύσιμο και σε κάθε τι που αντιλαμβανόμαστε.
Θα μπορούσε να θέσει κανείς, "και τι είναι αυτό που διαμορφώνει το γούστο του καθενός μας;" αλλα η συζήτηση θα πάει μακρια και αλλού.
Η ουσία είναι ότι δεν εχει νόημα να κρίνουμε τα γούστα των άλλων με βάση μόνο τα δικά μας στερεότυπα.
Όποια γούστα έχει ο καθένας πρέπει ναναι αποδεκτά, αρκει να μήν εμπλέκονται στα όρια της ελευθερίας των άλλων.
Ενα απτό παράδειγμα;
Όταν περνάει μεταμεσονύχτια απο στενάκια μηχανάκι που η εξάτμιση του σηκώνει πεθαμένους, είτε πιτσιρικάς με παπι είναι, είτε ον οφακιας με ξετάπωτη ακραπόβιτς, είτε σσ-άκιας με γιοσιμούρια, είτε χαρλεας με σκριμινγκ ίγκλς, ο οδηγός του παραμένει μ@λάκας ανεξαρτήτως του γούστου του στις μηχανές!

junkier6
11/03/2010, 12:42
φιλαρακι αυτοι που φτιαχνουν τσοπερ η αγοραζουν χαρλευ το κανουν καθαρα κ μονο για το γουστο τους...κ την παρτη τους....

δεν τους νοιαζει αν στριβουν, φρεναρουν κλπ....

ειναι για χαλαρες φασεις κ καταστασεις....

τωρα αν δεν αισθανονται θυματα για τα λεφτα που δινουν για αυτο που παιρνουν μαγκια τους....

εγω παντως δεν αγοραζα ουτε στον αιωνα τον απαντα....

οσες φορες οδηγησα, ξενερωσα απ τη ζωη μου....

οπως κ οι τσοπεραδες αν οδηγησουν σουπερσπορτ...

zephyr1
11/03/2010, 13:03
Harley για παντα ,το μονο που κανει της στροφες ευθειες. (http://www.youtube.com/watch?v=-ZFpIpaFMlc) :a013:

Akatanomastos
11/03/2010, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Harley για παντα ,το μονο που κανει της στροφες ευθειες. (http://www.youtube.com/watch?v=-ZFpIpaFMlc) :a013:

αξεπεραστο στυλ:beer:

Hillbilly
11/03/2010, 15:15
http://www.youtube.com/watch?v=_RTTYSSKMa0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jQP9EoV06Tw&feature=related
η απαντιση στους streetades:p

ERRIKA
11/03/2010, 18:13
[η απαντιση στους streetades:p [/B]

Μαζί σου!!:D
Περί ορέξεως....:a19:

junkier6
11/03/2010, 23:51
ναι, οντως, γεμισε ο τοπος τσοπεραδες να κανουν σταντ σοου....

χαχαχαχαχαχαχχα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tpap
12/03/2010, 00:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
ναι, οντως, γεμισε ο τοπος τσοπεραδες να κανουν σταντ σοου....

χαχαχαχαχαχαχχα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πού'σε γρήγορε, δες και μετά γελάς πιο καλά...:D :D

http://www.youtube.com/watch?v=HnD5yI65TPo&feature=related

Tpap
12/03/2010, 00:23
http://www.youtube.com/watch?v=bkDPHwRf_bc&feature=related

junkier6
12/03/2010, 00:35
δικιο εχεις, σα να μην περασε μια μερα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ αχχα!!!!

γρηγορε........

:D :D

Tpap
12/03/2010, 00:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
δικιο εχεις, σα να μην περασε μια μερα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ αχχα!!!!

γρηγορε........

:D :D

Αυτό είναι το σχόλιό σου γι'αυτά που είδες..?:confused: :sick:

Hillbilly
12/03/2010, 13:44
http://www.youtube.com/watch?v=LwkcgIV30Ws

κατσε βγαλε τετοιο ηχο...ααααααααχ music to my ears.

junkier6
12/03/2010, 14:03
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχχχααχχχαχαχααααχ αχαχχαχα!!!!!!

ERRIKA
12/03/2010, 18:08
Εν τέλει: Οι Harley δεν είναι για τη Λ.Κηφισίας και το Περιστέρι. Είναι για αλλού. Ο καθένας όμως μπορεί να ονειρεύεται ό,τι του αρέσει, κι αν θέλει να το πάρει κιόλας,:a23: