View Full Version : mt-03
xrhstos36
23/02/2010, 19:40
Σκεύτομαι να αγοράσω το yamaha MT-03 και θέλω να μάθω:
1. κατανάλωση βενζίνης
2. τελική ταχύτητα
3. γνώμες από άτομα που έχουν το μηχανάκι
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40122&highlight=mt03
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=95577&highlight=mt03
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=73383&highlight=mt03
Διαβασμα να θες :uplate:
xrhstos36
24/02/2010, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40122&highlight=mt03
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=95577&highlight=mt03
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=73383&highlight=mt03
Διαβασμα να θες :uplate:
Φίλε μου έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα φόρουμ αλλά δεν βλέπω πουθενά να γράφουν για κατανάλωση και τελική ταχύτητα
και δεν τα γράφει και το site της yamaha :(
xrhstos36
24/02/2010, 08:20
Το μηχανάκι το θέλω για την πόλη αλλά δεν θα με χάλαγε να πάω και μια φορά το χρόνο μέχρι το Ναύπλιο, ξέρω θα μου πείτε είναι γυμνό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι: τσουλάει το μονοκύλινδρο μέχρι το Ναύπλιο πχ. ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrhstos36
Το μηχανάκι το θέλω για την πόλη αλλά δεν θα με χάλαγε να πάω και μια φορά το χρόνο μέχρι το Ναύπλιο, ξέρω θα μου πείτε είναι γυμνό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι: τσουλάει το μονοκύλινδρο μέχρι το Ναύπλιο πχ. ? mexri to telos tis gis tsoylaei ..
esy me monokylindro tsoylas mexri ekei?
devil's animal
24/02/2010, 08:23
Το μηχανάκι το θέλω για την πόλη αλλά δεν θα με χάλαγε να πάω και μια φορά το χρόνο μέχρι το Ναύπλιο, ξέρω θα μου πείτε είναι γυμνό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι: τσουλάει το μονοκύλινδρο μέχρι το Ναύπλιο πχ. ?
τα παντα πανε παντου αδερφε, αρκει να το αποφασισεις.
:wave2:
XJR_Billy
24/02/2010, 08:28
Μέχρι το Ναύπλιο?
:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:
Συγγνώμη για το γέλιο, δεν σε ειρωνευόμαι...
Τσουλάει και παρατσουλάει...;)
Και μέχρι το Ναύπλιο Διδυμοτείχου τσουλάει...:wave2:
Gandalf dr685sm
24/02/2010, 08:35
Χαχαχαχα... εδώ με το DR είχα πάει Ναύπλιο και μέσα στο κατακαλόκαιρο.. αυτό δεν θα πάει;
Το οτι ήθελα βέβαια μετά μαξιλαράκι για να κάθομαι είναι άλλο θέμα. Πιάσιμο του κερατά λέμε...χαχαχαχα
Gandalf
xrhstos36
24/02/2010, 08:53
Άρα μια φορά το χρόνο θα το κάνω το ταξιδάκι μέχρι την πατρίδα! στήσιμο για πόλη έχει έτσι και αλιώς αλλά πόσο καίει το μαραφέτι βρε παιδιά???? η σελίδα της yamaha δεν λέει τπτ :( να το πάρω το εργαλείο να πηγένω στη δουλειά μου η να μέινω στο μπροσάκι που έχω? μήπως να αγοράσω και ένα βενζινάδικο για καλό και για κακό??? :confused:
jimtarasxt660x
24/02/2010, 08:57
Αν κρίνω ότι φοράει μοτερ που είναι ίδια με των ΧΤ τότε θα έχεις πολύ καλή κατανάλωση.
Με ένα μαμά ΧΤΧ-R κάνεις περίπου στα 230 χλμ...αναλόγως και που και πως την δουλεύεις.
Από γκάζι μην περιμένεις πολλά πράγματα....170 στα φουλ...
Διπλά δισκόφρενα...
Και από εμφάνιση ωραίο είναι...αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά...
Είναι σαν το ανέκδοτο με τις Ferrari :lol: :lol: :lol:
xrhstos36
24/02/2010, 09:12
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
[B]Αν κρίνω ότι φοράει μοτερ που είναι ίδια με των ΧΤ τότε θα έχεις πολύ καλή κατανάλωση.
Με ένα μαμά ΧΤΧ-R κάνεις περίπου στα 230 χλμ...αναλόγως και που και πως την δουλεύεις.
Από γκάζι μην περιμένεις πολλά πράγματα....170 στα φουλ...
Διπλά δισκόφρενα...
Και από εμφάνιση ωραίο είναι...αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά...
Είναι σαν το ανέκδοτο με τις Ferrari :lol: :lol: :lol:
τα φρένα του είναι της brembo και φοράει ίδιους δίσκους με το fz6 που έχει 98 αλογάκια παρακαλώ, και διπίστονες να είναι οι δαγκάνες στο μτ-03 για 48 ήπους που λέει η μαμά γιαμάχα, μια χαρά είναι ;)
jimtarasxt660x
24/02/2010, 09:20
Είναι πολύ καλά...με 5300 που λέει στο site της Μοτοδυναμικής!
Και όσο για το ταξίδι που λες...μην σε απασχολεί...μπορείς να πας άνετα!
Εδώ το σαλιγκάρι που γράφει πιο πάνω πήγε με το XTR στην Βουλγαρία και εσένα σε απασχολεί το Ναύπλιο?
:beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
24/02/2010, 09:26
Μιά χαρά είναι η μηχανή φίλε.
Και σε δελεαστικότατη τιμή απ'τη Yamaha...
Αν είχε αυτή την τιμή πιο πριν, θα κυκλοφορούσαν ΠΟΛΥ περισσότερες...
Όπως στα'πε ο Τζιμάκος φίλε.
Σε ανοιχτές διαδρομές καίει γύρω στα 5 λίτρα περίπου.
Στην πόλη υπολόγισε +1 .
Και φυσικά αν έχεις φαγούρα στον καρπό...:D :lol:
Τα φρένα είναι υπερ-αρκετά για τη μηχανή, όμορφο design, δοκιμασμένος κινητήρας, χωρίς κραδασμούς, λογικότατη κατάνάλωση και αντιπροσωπεία Yamaha.
xrhstos36
24/02/2010, 09:28
Άρα! αν δόσω το μπροσάκι μου έφυγα για μτ-03!!!!!!
jimtarasxt660x
24/02/2010, 09:49
Πήγαινε μια βόλτα από την Μοτοδυναμική...αυτοί θα σου πουν πολλά περισσότερα:winka:
Φυσικα και εφυγες...δεν επρεπε να το σκεφτεσαι ....Πριν τη προσφορα το διναν 6800 και ολοι παραπονιοντουσαν για τη ψηλη τιμη ΤΩΡΑ με 5300 (τοσο παν τα μετχρσμνα mt03) δεν επρεπε να το σκεφτεσαι...ρωτα τον μαστορα εκει αν κανει τραμπα το δικο σου....
τελικα αυτο το μηχανακι ειναι για αυτους που δεν ξερουν αν θελουν XT660 ή FZ6? :lol: :cry:
XJR_Billy
24/02/2010, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Φυσικα και εφυγες...δεν επρεπε να το σκεφτεσαι ....Πριν τη προσφορα το διναν 6800 και ολοι παραπονιοντουσαν για τη ψηλη τιμη ΤΩΡΑ με 5300 (τοσο παν τα μετχρσμνα mt03) δεν επρεπε να το σκεφτεσαι...ρωτα τον μαστορα εκει αν κανει τραμπα το δικο σου....
τελικα αυτο το μηχανακι ειναι για αυτους που δεν ξερουν αν θελουν XT660 ή FZ6? :lol: :cry:
Σοφή ερώτηση !!! :lol: :lol: :beer: :beer:
αν σκεφτεσαι οντως για μεταχειρισμενο,δες κι εδω...
http://www.xe.gr/pages/AutoMotoResults.aspx?catId=2494
xrhstos36
24/02/2010, 10:26
Για μεταχειρισμένο δεν λέει γιατι όσοι τα αγόρασαν πριν 1-2 χρόνια και τα είχαν πληρώσει αρκετά χρήματα τα δίνουν σχεδόν όσο εχει καινούργιο, μέχρι και 5500 έχω δεί να το δίνουν!!!!:D
XJR_Billy
24/02/2010, 10:30
Για μεταχειρισμένο δεν λέει γιατι όσοι τα αγόρασαν πριν 1-2 χρόνια και τα είχαν πληρώσει αρκετά χρήματα τα δίνουν σχεδόν όσο εχει καινούργιο, μέχρι και 5500 έχω δεί να το δίνουν!!!!:D
Οπότε στα 5300, του κουτιού με δυό χρονάκια εγγύηση, είσαι κομπλές !!:winka: :beer:
xrhstos36
24/02/2010, 10:34
αρκεί να δόσω το μπροσάκι μου
Το είχα για μερικούς μήνες. Τελικά το έδωσα γιατί ήθελα ταξίδια και δεν με είχε βολέψει το γυμνό.
Κοντινές βολτούλες είχα κάνει αρκετές. Χαλκίδα, Ναύπλιο χωρίς κανένα πρόβλημα. Η κατανάλωση ήταν χαμηλή. Δεν θυμάμαι νούμερα αλλά θυμάμαι πως δεν με είχε χαλάσει καθόλου. Τελική είχα δει 175 στην Αττική Οδό αλλά είμαι και μεγάλος τύπος άρα καθόλου αεροδυναμικός.
Με το καλό λοιπόν και πρόσεχε. Το μηχανάκι ξυπνάει τον κάφρο μέσα σου :evil:.
xrhstos36
24/02/2010, 13:53
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε παιδιά :beer:
αιγαιοπλόος
24/02/2010, 14:25
Ενδιαφέρον μηχανάκι, πολύ ευέλικτο, με ελαφριά αίσθηση και δυνατό κινητήρα. Απολύτως κατάλληλο και ευχάριστο για χρήση μέσα στην πόλη. Σε ταξίδι πιστεύω ότι θα κουράσει, λόγω ανύπαρκτης ανεμοκάλυψης. Μοναδικά μειονεκτήματά του είναι ο μέτριος ψεκασμός (που ψιλοκομπιάζει στις πολύ χαμηλές στροφές) και η κάπως χαμηλή ποιότητα ορισμένων υλικών.
Ναι, αλλά ΜΗΝ δώσεις το μπροσάκι, εκτός κι αν είναι κομμένο στη μέση.
Και σοβαρά λεφτά δεν θα πάρεις και θα το μετανιώσεις κάποια στιγμή.
Μ.
xrhstos36
26/02/2010, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
Ναι, αλλά ΜΗΝ δώσεις το μπροσάκι, εκτός κι αν είναι κομμένο στη μέση.
Και σοβαρά λεφτά δεν θα πάρεις και θα το μετανιώσεις κάποια στιγμή.
Μ.
den mporw na plhronw 2 teloi kykloforias kai 2 asfaleies re gmt :( aliws 8a to krataga kai to bros, einai se poly kalh katastash, an mou dosoun kai 800 sto xeri 8a to dosw me olh tou ta parelkomena, toulaxiston na to kykloforei kapios na to xairete, na mhn sapisei se kamia gonia