Σύνδεση

View Full Version : Πόση ματαιοδοξία πια;

Σελίδες : [1] 2

Εχετλαίος
24/02/2010, 10:13
Μπαίνω χτες στο γυμναστήριο που πάω και πάω στα αποδυτήρια να αλλάξω.
Τυγχάνω σε διάλογο 45αρη (περίπου) αθλητή με 30άρη συναθλητή του.
Η κουβέντα έχει να κάνει με φάρμακα (προφανώς και συνήθως). Πως θα γίνει κανένας πιο μυώδης, πιο ογκώδης, ίσως πιο δυνατός, πιο "κομμένος", με λιγότερο λίπος. Τα συνηθισμένα.
Τις περισσότερες φορές αναζητώ αφορμή (μια παύση στην κουβέντα, ένα μειδίαμα, κάτι...) ώστε να χωθώ σα την τσαπού και να τους επιστήσω την προσοχή σε ότι αφορά στις παρενέργειες.
Το ίδιο προσπαθούσα και χτες, έψαχνα αφορμή να αμολύσω ριπές εναντίων των αναβολικών και των λιποτροπικών φαρμάκων.
Ώσπου ακούω τον νεότερο να περηφανεύεται για ένα νεό φάρμακο που του χορηγεί έτερος "αθλητής" στον ίδιο χώρο 3 φορές την εβδομάδα. Είναι κάποιο παρασκεύασμα με βάση κάποιο μύκητα (!) το οποίο κάνεις ένεση στην κοιλιά (!) και ο μύκητας κάνει καταβολισμό (κάψιμο) του τοπικού λίπους. Πριν αρχίσει να εξαπλώνεται αλλού στο σώμα και στα όργανα (!) σου κάνουν τοπικές αντιβιοτικές ενέσεις και καθαρίζεις (!).
Πήγα κάτι να πω αλλά από το σοκ, πια, δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ. Ήξερα ότι τέτοιες ενέσεις υπάρχουν και περιέχουν πιθανά λιποτροπικά (ινοσιτόλη, Β12, εξωτικά αφεψήματα κτλ) αλλά ζωντανό μύκητα σε υποδόρια ένεση;;;; Πόσα κιλά μ@λάκας πρέπει να είναι κάποιος για να συναινέσει; Ή πόσο ματαιόδοξος και απογοητευμένος από τη ζωή του; Το συκώτι και τα νεφρά πως θα την "παλαίψουν"; Και για πόσο;
Έψαξα στη βιβλιογραφία μου σήμερα και δεν βρήκα τίποτε σχετικό. Ούτε και στο επίσημο εμπόριο. Μονάχα ψιλοπαρεμφερεί μούφες χωρίς πιστοποιήσεις (προφανώς). Εξάλλου ούτε τα κοινά συμπληρώματα διατροφής (για όσους δεν το γνωρίζουν) έχουν πιστοποιήσεις από τον ΕΟΦ (τον δικό μας ή το FDA). Πόσο μάλλον σκευάσματα που μπορούν να προκαλέσουν σηψαιμίες ή και θάνατο!

Ρε τι κυκλοφορεί στον κόσμο...και από τι πρέπει να πρωτό-προφυλάξουμε τα κοπέλια μας πια...

:mad:

LOUKILOUK
24/02/2010, 10:30
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο... μήπως παίζει παπάτζα? Οι ενεσούλες να είναι "νεράκι" και την δουλεια θα την κάνουν τα υπόλοιπα που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να συνδυάσει? (στεροειδή....?)
Δεν αποκλείεται να είναι μια απλή οικονομική αφαίμαξη και τίποτα παραπάνω? Λέω εγώ τώρα...
Γενικότερα πάντως η ματαιοδοξία και οι εκμεταλευτές της αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο...
Πιστέυω ότι μέσα στην επόμενη 20αετία θα θρηνήσουμε πολλά θύματα-πρών αθλούμενους και "φουσκωτούς"...:eek: :sad:

υ.γ. Ακουγεται λίγο επιστημονική φαντασία η φάση, αν και τίποτα δεν με εκπλήσει πια

:wave2:

MG
24/02/2010, 10:41
τα μισα απο τα "φουσκωτικα" ή "λιποδιαλυτικα" που χορηγουνται σε ναρκισσους γυμναστηριου ειναι placebo....

για οσους δεν ξερουν, τα φαρμακα αυτα κανουν οτι και η σουπερμαντολινη που επαιρνε ο Βουτσας σε μια Ελληνικη ταινια κι εδειρε ολους τους μαγκες.... δεν ηταν τιποτε παραπανω απο ζαχαριτσα....

φαντασου ομως τα αλλα μισα που δεν ειναι..... :eek: :eek:

byron
24/02/2010, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ρε τι κυκλοφορεί στον κόσμο...και από τι πρέπει να πρωτό-προφυλάξουμε τα κοπέλια μας πια...

:mad:

Aν κάνουμε την δουλειά που πρέπει ως γονείς, δεν χρειάζεται να τους προφυλάξεις σχεδόν από τίποτα.

TROOPER
24/02/2010, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Aν κάνουμε την δουλειά που πρέπει ως γονείς, δεν χρειάζεται να τους προφυλάξεις σχεδόν από τίποτα.

:a10:

VALES
24/02/2010, 11:04
Eαν πει κάποιος ''καλά να πάθουν ότι κι αν πάθουν'' θα ακουστεί κακός ?

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 11:12
Εχετλαίος... εμείς φίλε πρέπει να μιλήσουμε έτσι;... πρέπει να το κανονίσουμε καθώς κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος σκέψης και έχουμε και όμοια περιστατικά να μας συμβαίνουν.

Ίδια συζήτηση με μένα και ενα παληκάρι 30 ετών σε γυμναστήριο. Προσωπικά μετά απο κάποια χρόνια (καμιά 10αρια) μπήκα και πάλι σε εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης σώματος. Κάθε μέρα , πρόγραμμα ίδιο μυικής ομάδος σε έκρηκτικότητα κτλ κτλ κτλ...

Το αναφέρω μόνο και μόνο για να τονίσω οτι ο οργανισμός καταπονείται και λογικά θέλει βοήθεια. Προσωπικά επέλεξα jinseng και κάποια βιταμινοσυμπληρώματα που θεωρητικά πάντα έχουν τις μικρότερες επιπτώσεις σε συκώτι και νεφρά (όλα έχουν επιπτώσεις όπως γνωρίζεις)

Και έρχομαι στην συζήτηση τώρα όπου ο νεαρός ανέφερε ακριβώς το ίδιο πράγμα μόνο που μιλούσε για αλοιφή που απορροφάται απο το ίδιο το δέρμα και διαχέεται μέσα στον οργανισμό σε διάστημα 5-7 ημερών... ώς αντισώματα , παίρνεις κάποιο χάπι που αλλάζει και πάλι την χημική σύνθεση της ουσίας αυτής!!!! Δηλαδή προκαλεί μια χημική αντίδραση μέσα στον ίδιο του τον οργανισμό κάνοντας χρήση των νεφρών , συκωτιού και σπλήνας ώς φίλτρα σε αυτό.

Είπες τίποτα;

Και γιατί;.. για να διατηρήσει όγκο σε γράμμωση που είναι πραγματικά αστείο αφού αποδεδειγμένα ο οργανισμός του άντρα φθίνει απο την ηλικία των 25-30 και ύστερα. Δηλαδή για λίγα χρόνια, όπου θα κρεμάσει όπως και να έχει ... οτι και να πάρει.

Για να μην μιλήσω για μετέπειτα επιπτώσεις...

Τώρα τι μυαλό κουβαλάνε.. τι να σου πω ρε φίλε.. πίττουρο κανονικό και χαμηλής ποιότητας μάλιστα.

Gandalf

devil's animal
24/02/2010, 13:20
:sad: :sad: :sad: :sad:
θλιψη και μονο θλιψη...

Cpt. Haddock
24/02/2010, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:sad: :sad: :sad: :sad:
θλιψη και μονο θλιψη...

Σώπα ρε φίλε... :smokin:

Δλδ οι κοιλιακοι που εχεις φορα παρτιδα στο fb ειναι απο φυσικου σου να πουμε; :smokin:

devil's animal
24/02/2010, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σώπα ρε φίλε... :smokin:

Δλδ οι κοιλιακοι που εχεις φορα παρτιδα στο fb ειναι απο φυσικου σου να πουμε; :smokin:

ναι.

Cpt. Haddock
24/02/2010, 13:26
ουτε μια πλακα δε μπορούμε να κανουμε πια :sad:

devil's animal
24/02/2010, 13:33
ουτε μια πλακα δε μπορούμε να κανουμε πια :sad:

με τετοιο θεμα, οντως, ουτε για πλακα δεν ειναι...:nono:

καλυτερα να καπνιζα και να επινα,παρα να επερνα τετοιες μ@λακιες...:lol: :lol:

κυριολεκτικα ουτε βιταμινες Ηλια. Γενικοτερα ειμαι κατα των χαπιων (οιοσδηποτε χαπιων). μονο σε κανα πυρετο >38 να παρω καμια ασπιρινη.
:beer: :beer:

Εχετλαίος
24/02/2010, 13:39
Γενικοτερα ειμαι κατα των χαπιων (οιοσδηποτε χαπιων). μονο σε κανα πυρετο >38 να παρω καμια ασπιρινη.

Ομοίως! Μπράβο!

devil's animal
24/02/2010, 13:42
Ομοίως! Μπράβο!

ειδικα αν ψαχτεις με βοτανια (που εκει στην Κρητη τα εχετε αυθονα)...και φτιαχνεις αφεψηματα κ.λ.π ,σου περνανε απο πονοκεφαλους μεχρι αιμορροϊδες...:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer:

menelaos46
24/02/2010, 13:47
Νερακι και προπονηση μου ελεγε καποιος.

950dim
24/02/2010, 13:48
Γνωστος μου ειναι στο νοσοκομειο με καρκινωματα σε συκωτι,πνευμονες,νεφρα και παχυ εντερο(προς το παρον)...
Γυρω στα 45,τεραστιος,συνοδος ασφαλειας σε γνωστο δημοσιογραφο...χρονια χρηση αναβολικων χωρις εξετασεις...χωρις μετρο(αυτοκτονια)!!!!
Πριν 2 μηνες περιπου ειχαμε παρομοια κουβεντα για βαρια αναβολικα ¨χωρις κινδυνο¨,οπως τον ειχαν κανει να πιστευει,πως τα αποβαλλει ο οργανισμος αν δε τ΄αφομοιωσει και αλλους τετοιους μυθους!
Ειχε δοκιμασει καποια στιγμη μια προπονηση kick boxing και εφυγε στο 15λεπτο μη μπορωντας να ανασανει με πονους στο στηθος...
Πολλες οι παροτρυνσεις και του γυμναστη(που συνηθως συμβαινει τ΄αντιθετο) αλλα ο ιδιος ηταν τοσο φανατισμενος...ματαιο!
Στενοχωρηθηκα μολις το εμαθα αλλα σκεφτομαι ποσο δυσκολο ειναι να συνειδητοποιησεις πως ειναι αδυνατον να μην υπαρχουν παρενεργειες στη χρηση αναβολικων...

3 μηνες δινουν οι γιατροι...αισιοδοξα!!!:sad:

JZER40
24/02/2010, 13:50
Πάν μέτρον άριστον.....

Πιστεύω ότι στην εποχή μας.....και τα αναβολικά έχουν τον ΄χωρο τους..

Στην ηλικία των 30 μπήκα και εγώ στο τρυπάκι....
Μέσα σε 5 χρόνια έιχα κάνει 2 προγράμματα..

Φοβόμουν πολύ και είχα διαβάσει πάρα πολλά σχετικά...

Εκανα εξετάσεις κάθε βδομάδα και ειλικρινά δεν έιχα καμμιά επιβάρυνση τότε στα νεφρά και το σηκώτι...(προτίμησα ενέσεις και όχι χαπάκια και όχι σκευάσματα δυνατά)

Είχα πάρει όγκο του οποίου το 30-40% κρατάω ακόμα και στα 47 μου ΄σημερα...
Τότε μαζί με την διατροφή και την έντονη γυμναστική είχα και φοβερή γράμμωση...
Σήμερα,με δυό πακέτα τσιγάρα ,δουλειά που δεν απαιτεί καιπολύ κίνηση μετα βίας προσπαθώ να παραμείνω στα +4 κιλά που ανάλογα με το ύψος μου έχω...
Δεν έχω κρεμάσει καθόλου,δεν μου πέσαν τα μαλλιά,δεν είχα εκρήξεις νεύρων,δεν έπαθα γυναικομαστία....

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ,αφού το αποτέλεσμα με ικανοποίησε και ποτέ δεν ήθελα να γίνω φουσκωτος...Αν είχα συνεχίσει όλες οι παρενέργειες θα είχαν εμφανιστεί..

Σήμερα αν είχα εγγυημένους προμηθευτές θα έκανα ακόμα ένα πρόγραμμα..Οχί για να βγώ πουρός ανθρωπος στην παραλία να το παιξω τζόβενο,όχι για να φουσκώσω,απλά για να πάρω ένα μπουστ δύναμης και ενέργειας στο γυμναστήριο..

Επειδή όμως πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν δεν θα το επιχειρήσω ξανά...

Πιστεύω ότι χρειάζεται μέτρο σε όλα στην ζωή....ακόμα και στα αναβολικά...αν εισαι αποφασισμένος να πάρεις...
Αν βάλεις ένα στόχο μικρό και δεν μπείς στο τρυπάκι αμέσως μετά να θές μεγαλύτερο στόχο δεν νομίζω να κινδυνεύεις...

Εχετλαίος
24/02/2010, 13:52
ειδικα αν ψαχτεις με βοτανια (που εκει στην Κρητη τα εχετε αυθονα)...και φτιαχνεις αφεψηματα κ.λ.π ,σου περνανε απο πονοκεφαλους μεχρι αιμορροϊδες...:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer:

Φτιάχνω ένα φανταστικό κοκτέιλ με Έρωντα (άγριο δίκταμο), μαλωτήρα, λουίζα, δάφνη, ρίγανη, χαμομήλι και τσουκνίδα. Και αποθαμένους ανασταίνει! Επιταχύνει την ανάρρωση μετά την προπόνηση και την αποκατάσταση μετά από ιώσεις ή ευκαιριακές λοιμώξεις.
Φυσικά πράγματα!

950dim
24/02/2010, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
... Σήμερα αν είχα εγγυημένους προμηθευτές θα έκανα ακόμα ένα πρόγραμμα..Οχί για να βγώ πουρός ανθρωπος στην παραλία να το παιξω τζόβενο,όχι για να φουσκώσω,απλά για να πάρω ένα μπουστ δύναμης και ενέργειας στο γυμναστήριο..

Μπουστ δυναμης αποκτας με φυσικες τροφες,υδατανθρακες κλπ
Δε θα εχεις το αμεσο/συντομο αποτελεσμα των αναβολικων ομως δε στερεις απ΄τον εαυτο σου τις πιθανοτητες να ζησεις λιγο παραπανω...
Αντε,αν θες περισσοτερο boost παρε λιγη κρεατινη(φυσικη ουσια που παραγει ο οργανισμος) !!!

makis206
24/02/2010, 14:01
-λουίζα
-Φυσικά πράγματα!

Αυτή για τεχνιτή μου ακούγεται..:lol:

Εχετλαίος
24/02/2010, 14:03
Πιστεύω ότι χρειάζεται μέτρο σε όλα στην ζωή....ακόμα και στα αναβολικά...αν εισαι αποφασισμένος να πάρεις...
Αν βάλεις ένα στόχο μικρό και δεν μπείς στο τρυπάκι αμέσως μετά να θές μεγαλύτερο στόχο δεν νομίζω να κινδυνεύεις...

Σα μοριακός βιολόγος θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Γνωστός μου Χανιώτης τρυπήθηκε με deca δυο μόνο φορές. Δυο! Έπαθε ολική κίρρωση ήπατος και ψάχνει εναγωνίως μόσχευμα! Και είναι μονάχα 28 ετών κοπέλι! Και φαντάσου ότι κάποιος του έλεγε παρόλο το πρόβλημά του να συνεχίσει με deca και winstrol και θα φτιάξει!!! Έγκλημα!
Δεν χρειάζονται τα αναβολικά στεροειδή πουθενά στον υγιεί οργανισμό. Στους καρκινικούς καταβολικούς ασθενείς ναι, στον υγιεί όχι.
Πιστεύω ότι υπήρξες εξαιρετικά τυχερός πέρα από προσεκτικός.

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 14:07
Φτιάχνω ένα φανταστικό κοκτέιλ με Έρωντα (άγριο δίκταμο), μαλωτήρα, λουίζα, δάφνη, ρίγανη, χαμομήλι και τσουκνίδα. Και αποθαμένους ανασταίνει! Επιταχύνει την ανάρρωση μετά την προπόνηση και την αποκατάσταση μετά από ιώσεις ή ευκαιριακές λοιμώξεις.
Φυσικά πράγματα!

Τσουκνίδα και ρίγανη... θα σε πιάσει τέτοιο κόψιμο που ούτε το malox δεν σου κάνει... Εντελώς φυσικό καθαρτήριο φίλε λέμε... χαχαχαχαχα..:rotflmao: :rotflmao:

Κατά το Βέγγος... "άνθρωπος μπήκε.. μοτοσακκό έφυγε"...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Εχετλαίος
24/02/2010, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτή για τεχνιτή μου ακούγεται..:lol:

Όι, ετούτηνε λέω (την έχω και στον κήπο)

189984

950dim
24/02/2010, 14:10
Σα μοριακός βιολόγος θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Γνωστός μου Χανιώτης τρυπήθηκε με deca δυο μόνο φορές. Δυο! Έπαθε ολική κίρρωση ήπατος και ψάχνει εναγωνίως μόσχευμα! Και είναι μονάχα 28 ετών κοπέλι! Και φαντάσου ότι κάποιος του έλεγε παρόλο το πρόβλημά του να συνεχίσει με deca και winstrol και θα φτιάξει!!! Έγκλημα!
Δεν χρειάζονται τα αναβολικά στεροειδή πουθενά στον υγιεί οργανισμό. Στους καρκινικούς καταβολικούς ασθενείς ναι, στον υγιεί όχι.
Πιστεύω ότι υπήρξες εξαιρετικά τυχερός πέρα από προσεκτικός.

Eννοειται τυχερος...καποια στιγμη τα deco dyrabolin και winstrol ηταν της μοδας...
:confused:

Εχετλαίος
24/02/2010, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τσουκνίδα και ρίγανη... θα σε πιάσει τέτοιο κόψιμο που ούτε το malox δεν σου κάνει... Εντελώς φυσικό καθαρτήριο φίλε λέμε... χαχαχαχαχα..:rotflmao: :rotflmao:

Κατά το Βέγγος... "άνθρωπος μπήκε.. μοτοσακκό έφυγε"...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Φυσικά πράγματα λέμε! :lol: :lol: :lol:

spiridaus
24/02/2010, 14:12
Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός στις παραλίες της Αγ. Μαρίνας Εχετλαίε! Πλησιάζει και καλοκαίρι. . .

Με την ευκαιρία , πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχει και είναι και δημοφιλής ,στα Χανιά φυσικά, η πλαστίκη στους κοιλιακούς. Με μερικές χιλιάδες ευρώ μπαίνεις λαπάς και βγαίνεις ΄φέτες!

Εχετλαίος
24/02/2010, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Με την ευκαιρία , πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχει και είναι και δημοφιλής ,στα Χανιά φυσικά, η πλαστίκη στους κοιλιακούς. Με μερικές χιλιάδες ευρώ μπαίνεις λαπάς και βγαίνεις ΄φέτες!

Ισχύει όπως ισχύει οπουδήποτε δεν υπάρχει εγκεφαλική ουσία. Και το synthol, επίσης, δίνει και παίρνει!:mad:

McGyver
24/02/2010, 14:17
Οι καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς είναι το (δυσκοίλιο) χέσιμο και το γέλιο.
Γι' αυτό, ρυζάκι μπόλικο και ανέκδοτα...

JZER40
24/02/2010, 14:18
winstrol ,sustanon kai primobolan είχα πάρει...

αν θυμάμαι καλά το τελυταίο το αγόραζα απότο φαρμακείο τότε...

Cpt. Haddock
24/02/2010, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Οι καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς είναι το (δυσκοίλιο) χέσιμο και το γέλιο.
Γι' αυτό, ρυζάκι μπόλικο και ανέκδοτα...

Κατάλαβα...

:look:

Παραγγελία απο το noodle bar και www.moto.gr :bigcry:

JZER40
24/02/2010, 14:31
synthol...δέστε το βίντεο μετά το 5ο λεπτό...

http://www.youtube.com/watch?v=Z4IMb0EwvHE

Εχετλαίος
24/02/2010, 14:33
Αυτά δεν τα λένε στα κοπελάκια όταν τα βάζουν στο τριπάκι όμως!
:mad: :mad: :mad:

Shaolin Monk
24/02/2010, 14:35
Εγώ εχω ενα αρκετα μεγαλο και ενιαίο κοιλιακό που ειναι αποτελασμα ληψης αναβολικων
ουσιων οπως η γλυκινη, σοκολατινη, μπριζολινη, κοτοπουλινη, και βοηθησε σημαντικα
η ουσια καναπεδινη σε μεγαλες δοσεις....:cry: :cry: :cry: :bawl:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Shaolin Monk
24/02/2010, 14:39

Πολυ ασχημο θεαμα...:(

menelaos46
24/02/2010, 14:40
Τα τελευταια χρονια εκτος της κλασικης πατσοκοιλιας ειχα παρατηρησει πολυ φουσκωμα στις παραλιες....

Μαλλον ετσι εξηγειται....

Λεω και γω ολοι τοσο γυμνασμενοι ειναι...

Οταν εκανα πυγμαχια επαιζα με κατι τετοιους....
Αν δε με πετυχαιναν στα πρωτα 3 λεπτα καμια καλη μετα δε μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους...

JZER40
24/02/2010, 14:41
[QUOTE]Εγώ εχω ενα αρκετα μεγαλο και ενιαίο κοιλιακό που ειναι αποτελασμα ληψης αναβολικων
ουσιων οπως η γλυκινη, σοκολατινη, μπριζολινη, κοτοπουλινη, και βοηθησε σημαντικα
η ουσια καναπεδινη σε μεγαλες δοσεις.... [QUOTE]

ax αυτή η σοκολατίνη......

super_toto
24/02/2010, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Τα τελευταια χρονια εκτος της κλασικης πατσοκοιλιας ειχα παρατηρησει πολυ φουσκωμα στις παραλιες....

Αν δε με πετυχαιναν στα πρωτα 3 λεπτα καμια καλη μετα δε μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους...

Υπάρχει ολόκληρη σχολή στην πυγμαχία, που είναι ενάντια στα βάρη (πόσο μάλλον στα αναβολικά).
Αντοχή, και αντοχή στη δύναμη.

950dim
24/02/2010, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Ασε που το ντιρεκτ το΄βλεπες να ρχεται σα ταινια του Αγγελοπουλου...αργα...αργα...!!!:D

LittleJohn
24/02/2010, 14:49
Το πρόβλημα κατ`εμέ δεν είναι τα αναβολικά τα ίδια, αλλά η αλόγιστη χρήση τους...
Δυστυχώς υπάρχει τρομερή παραπληροφόρηση και άγνοια γύρω από τα ΑΑΣ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα και light χρήση να καταντά επικίνδυνη...

-----------------------------------------

Το σκηνικό με τον 28χρόνο που έπαθε κίρρωση με δύο δόσεις deca, αν μη τι άλλο μου ακούγεται ολίγο ράδιο αρβυλά. Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι το παιδί έπαθε κίρρωση (κρίμα), αλλά πως είναι σίγουροι οτί η κίρρωση προκλήθηκε από το deca και όχι από κάτι άλλο (πχ. λοίμωξη από ιό της ηπατίτιδας ή της χολυδόχου κύστης)? Ακόμα και αν η κίρρωση προκλήθηκε από deca overdose (αλλά μιλάμε για τρελή δόση), ποιός του πρότεινε μια τέτοια δόση (εδώ μπαίνει και το θέμα της άγνοιας και της αμάθειας)?...

-------------------------------------------

DUKASII
24/02/2010, 14:52
:cry: :look: :bigcry: :bigcry: :a21: :a21: :a03: :a31: :a53: :a04:

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 14:54
Τα βάρη χωρίς διατάσεις και χωρίς αερόβια , συσφίγγουν φοβερά τους μύες και καταστρέφουν κάθε ίχνος εκρηκτικότητας (που οφείλεται στο πόσο "ελαστικός" είναι ο μύς).

Πολλοί κάνουν αυτό το λάθος και πλακώνονται σε κιλά και σημώματα και δεν ασχολούνται καθόλου με αερόβια και διατάσεις. Αποτέλεσμα είναι να μοιάζουν με robocop σε συσπάσεις-εκτάσεις μυών και σε ταχύτητα κίνησης... για να μην μιλήσω για αντοχή καθώς έχουν πολλαπλάσιο όγκο απο το κανονικό τους.

Gandalf

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 14:56
LittleJohn

φίλε μου ... τα ίδια λένε και για τους αθλητές και είδαμε την Θάνου να ξυρίζει μούσια και τον Κεντέρη να πηγαίνει πιο γρήγορα απο το ΤΑ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

950dim
24/02/2010, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Το πρόβλημα κατ`εμέ δεν είναι τα αναβολικά τα ίδια, αλλά η αλόγιστη χρήση τους...
Δυστυχώς υπάρχει τρομερή παραπληροφόρηση και άγνοια γύρω από τα ΑΑΣ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα και light χρήση να καταντά επικίνδυνη...

-----------------------------------------

Το σκηνικό με τον 28χρόνο που έπαθε κίρρωση με δύο δόσεις deca, αν μη τι άλλο μου ακούγεται ολίγο ράδιο αρβυλά. Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι το παιδί έπαθε κίρρωση (κρίμα), αλλά πως είναι σίγουροι οτί η κίρρωση προκλήθηκε από το deca και όχι από κάτι άλλο (πχ. λοίμωξη από ιό της ηπατίτιδας ή της χολυδόχου κύστης)? Ακόμα και αν η κίρρωση προκλήθηκε από deca overdose (αλλά μιλάμε για τρελή δόση), ποιός του πρότεινε μια τέτοια δόση (εδώ μπαίνει και το θέμα της άγνοιας και της αμάθειας)?...

-------------------------------------------

Τα ευρηματα της αξονικης (στο φιλο που ειπα πιο πανω) αφησαν αφωνους τους γιατρους...ολα τα οργανα του ειχαν διπλασιο ογκο απο ενος συνηθισμενου ανθρωπου,η καρδια ζυγιζε 3πλασιο βαρος απ΄οτι ενος κανονικου ανθρωπου και η περιπτωση τερατογενεσης(αν καταφερνε να κανει παιδι) ηταν σε πολυ μεγαλο ποσοστο!!!
Το ρισκαρεις???

McGyver
24/02/2010, 14:59
τον Κεντέρη να πηγαίνει πιο γρήγορα απο το ΤΑ...

Γ@μησέ τα μάγε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 15:05
εντάξει ρε φίλε... ΤΑ είναι, μέχρι πόσα θα πιάσει; ... λογικό είναι με λίγο "push-αρισμά" να πάει γρηγορότερα ο Κεντέρης.

:lol: :lol: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

super_toto
24/02/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Τα ευρηματα της αξονικης (στο φιλο που ειπα πιο πανω) αφησαν αφωνους τους γιατρους...ολα τα οργανα του ειχαν διπλασιο ογκο απο ενος συνηθισμενου ανθρωπου,η καρδια ζυγιζε 3πλασιο βαρος απ΄οτι ενος κανονικου ανθρωπου και η περιπτωση τερατογενεσης(αν καταφερνε να κανει παιδι) ηταν σε πολυ μεγαλο ποσοστο!!!
Το ρισκαρεις???

Λογικό δεν είναι? Και η καρδιά μυς είναι. Εφόσον λαμβάνεις αυξητική ορμόνη θα επηρεαστούν όλοι οι μυες του σώματος.

Οποιοδήποτε σκεύασμα, ποτέ δεν μπορει να είναι 100% ασφαλές.

LittleJohn
24/02/2010, 15:07
Το ρισκαρεις???

Μετά από αυτά που γράφεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ήταν καιρό χρήστης (ή καταχρήστης) αναβολικών. Με δύο δόσεις δεν κάνεις καρδιακή υπερτροφία... Βέβαια όπως και να`χει, είναι κρίμα
και δεν είναι ο μόνος που έχει πάει (η θα πάει) ``αδιάβαστος``...

------------------------------------------------------------

devil's animal
24/02/2010, 15:08

:yuck: :a04: :a14:

αποκρουστικο

spiridaus
24/02/2010, 15:13
:yuck: :a04: :a14:

αποκρουστικο

Τι σίχαμα!
Τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπουμε μετά το 05:00;

Cpt. Haddock
24/02/2010, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Τι σίχαμα!
Τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπουμε μετά το 05:00;

Oι παρενέργειες της ματαιοδοξίας :wave2:

JZER40
24/02/2010, 15:17
από τις ενέσεις κατευθείαν στον μύ μολύνθηκε και ο μύς μετετράπει σε πύον...

Αν σκεφτείς τον πόνο που έπρεπε να νιώθει τρελένεσαι...

Και στην αρχή του βίντεο τον βλέπεις να κοκορεύεται...

Αλλά αυτά γίνονται από αλόγιστη χρήση...και ασπιρίνες να πάρεις αλόγιστα σε στέλνουν....πόσο μάλλον αναβολικά...

spiridaus
Oι παρενέργειες της ματαιοδοξίας :wave2:

Nαι οκ κυριολεκτικά μιλάω!

LittleJohn
LittleJohn

φίλε μου ... τα ίδια λένε και για τους αθλητές και είδαμε την Θάνου να ξυρίζει μούσια και τον Κεντέρη να πηγαίνει πιο γρήγορα απο το ΤΑ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Ωραία συμφωνώ. Αλλά τι άλλες παρανέργειες είχαν αυτοί οι δύο αθλητές, πέρα από παρενέργειες στην εμφάνιση και στις επιδόσεις ? Μιλάω για σοβαρές οργανικές παρενέργειες! Γνωρίζουμε?

------------------------------------------------

Και για να μη παρεξηγηθώ, δεν δηλώνω ότι υποστηρίζω τα ΑΑΣ ...Αλλά και δεν θα εξορίσω στο πύρ το εξώτερον κάτι το οποίο αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει πολύ κόσμο (και όχι μόνο αθλητές), μόνο και μόνο γιατί υπάρχουν παρενέργειες από την χρονία κατάχρηση.

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 15:20
βραχυπρόθεσμα;... καμία.. ειδικότερα όσο συνεχίζουν και γυμνάζονται για πρωταθλητισμό!
Μακροπρόθεσμα;... κανείς δεν γνωρίζει. Μέχρι και καρκίνο οστών μπορεί να πάθουν , σύμφωνα με τα αποτελέσματα εξετάσεων που είχαν κάνει για την ουσία που φέρονται να είχαν πάρει.

Ακόμα και τότε όμως δεν πρόκειται να το μάθεις διότι πολύ απλά η κατάσταση τους τότε δεν θα ενδιαφέρει τα ΜΜΕ.. δεν θα πουλάει.

Αν θες να δείς παρενέργειες δες αθλητές ποδοσφαίρου που δέχονται τέτοια βοηθήματα , το πώς πέφτουν σαν μύγες ...

Gandalf

LittleJohn
24/02/2010, 15:21
Επίσης το synthol που αναφέρατε μη το μπερδέυετε με αναβολικό. Αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... Μείγμα λαδιού με αλκοόλη είναι και χρησιμοποιείται για να ``γεμίζει`` τον μύ...
Όσοι το χρησιμοποιούν, γι`μένα είναι το λιγότερο ηλίθιοι με κάλο στον εγκέφαλο...

atom_smasher
24/02/2010, 15:22
Σε τι δηλαδη σε βοηθαει?...
Ασε που η Θανου αν θυμαμαι καλα εχει κανει πολλα περισσοτερα στον οργανισμο της απο αναβολικα ....

Akatanomastos
24/02/2010, 15:25
τα λιποδιαλιτικα τι λενε?

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 15:28

Μια χαρά .. ιδιαίτερα η εφεδρίνη γαμεί συκώτι , νεφρά σε χρόνο dt. Η δε καρδιά σου θα μοιάζει με πιστόνι δίχρονου σε κύλινδρο τετράχρονου.

Οτιδήποτε πρόσθετο επιβαρρύνει τον οργανισμό...μακροπρόθεσμα όλα αυτά βγαίνουν. Το πώς θα βγούν , όντως έχει να κάνει με το πόσο θα διαρκεί η χρήση τους και το πόσο επικίνδυνα είναι στην χημική τους σύσταση.

SVX
24/02/2010, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

να μη μπερδευουμε τα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ με ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Εχει διαφορα η Δινιτροφερολη και το Winstrol απο ενα συμπληρωμα που ειναι συνδυασμος καφεινης - ψευδοεφεδρινης (απο καποιο φυτο -βοτανο) και αλλων θερμογενικων συνδυασμων...

μαγκες.... υπηρξα υπαλληλος σε Gym .. το τι παιζεται με την αγνοια του Ελληνα δε λεγεται(οπως και σολους τους τομεις αλλωστε)

Η παραπληροφορηση δινει και παιρνει... τα φαρμακια ειναι φαρμακια (οπως λεει το ονομα τους) μακαρι να ηταν placebo και να ηταν καθαρη αισιοδοξια αυτο που σε φουσκωνει....

Winstrol....Primo Sustanon...>Deca Durabolin.....

Ειδα φιλους (και συναδελφους τοτε ) να κατουρανε αιμα.... να μικραινουν τα γεννητικα.... ψυχολογικα σκαμπανεβασματα...

Φιλος πηγαινε παραλια στην Χαλκιδικη και βαρουσε ενεσεις μεσα στις τουαλετες για να ζησει τις 2-3 ωρες ματαιοδοξιας....

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ....ΣΤις ΗΠΑ τα αναβολικα αντιμετωπιζονται οπως τα υπολοιπα ναρκωτικα γιατι αυτο ειναι ( παρεχουν ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ των ουσιων που παραγει "ρελαντι" το σωμα και αφου υπαρχει αυτη η εξωγενης "βοηθεια" το σωμα σταματαει σιγα σιγα την παραγωγη....Τεστοστερονη στα αναβολικα....Ενδορφινες στη πρεζα και τα αλλα) Ευτυχως δεν εχουν ερθει αλλα ακομα πιο σκληρα (DNP) που εχουν σκοτωσει πολυ κοσμο......

ΜΑΚΡΥΑ!! :nono:

BELZEBOYLIS
24/02/2010, 15:30
λειτουργεί η φυσική επιλογή !!!!

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 15:31
πέστα ρε svx.. γιατί κάποιοι (μιλώ γενικά έτσι; )νομίζουν οτι ο οργανισμός είναι αδιάβλητος και τα χωνεύει όλα.

Αίντε να πας να κατουρήσεις και να θες τσιμπιδάκι για να το βγάλεις έξω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Cpt. Haddock
24/02/2010, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
λειτουργεί η φυσική επιλογή !!!!

+1050

LittleJohn
24/02/2010, 15:34
Τα περισσότερα ανδρογενή αναβολικά στεροειδή είναι φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούνται σε ασθενείς με διάφορες παθήσεις. Βέβαια η κυρία λειτουργεία τους είναι ο αντι-καταβολισμός και η προώθηση του αναβολισμού. Γι`αυτό και χορηγούνται ευρέως σε ασθενείς με χρόνιες καταβολικές παθήσεις (πχ. aids, νόσο του Γκεχριγκ, κτλ.), μετατραυματικά σε θύματα εγκαυμάτων, σε ασθματικούς, σε ανθρώπους με προβλήματα του θυροειδή, παραπληγικούς, λοιμώδη νοσήματα και πολλά άλλα...

Akatanomastos
24/02/2010, 15:36
πραγματικα

ειναι φοβερο πως παιρνουμε οτι μας δινουν

καταναλωτης = ζωον

και οκ, με πολλα πραγματα, αμαξι μηχανη τηλεοραση δεν τρεχει και τιποτα

αλλα οταν προκειται να βαλεις κατι στον οργανισμο σου πως το κανεις ετσι?

σε ολα υπαρχει η μεθοδος της απλουστευσης, ελα μωρε δεν ειναι τιποτα, απλα κανει αυτο και αυτο και το αλλο..

σε γυμναστηριο που ετυχε να περασω για 1 μηνα και δεν ξανακανα ποτε, μονο "φυσικη γυμναστικη" πλεον, η οποια δεν σου δινει ογκο απλα νιωθεις και μαλλον εισαι καλητερα..

θυμαμαι λοιπον στο γυμναστηριο ποσο απλα παιρναν ολοι τα "σκευασματα" του γυμναστη που ηταν ενα απλο ποτό

ακομα και αυτο δεν το παιρνω γιατι δεν εμπιστευομε κανενα καραγκιοζη, ποσο μαλλον χαπακια και δεν ξερω εγω τι αλλο.

θυμαμαι και φιλο που τρεχαμε παρεα που επαιρνε χωρις σκεψη λιποδιαλυτικα και ηθελε να με πεισει οτι δεν ειναι τιποτα απλα σε βοηθα να τρεχεις "ακουραστα" για να καψεις περισσοτερο λιπος..

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 15:43
akatanomastos...

ακούραστα;... είναι η ψευδαίσθηση του ακούραστα, καθώς απλοϊκά μιλώντας , το πλεόνασμα όπως είπε και ο SVX προκαλεί υπερλειτουργία των οργάνων και φυσικά γίνεται ότι στα μοτέρια μας.

Αν βάλεις αντί για βενζίνη , καύσιμο πυραύλων , μπορεί να λειτουργήσει για 10-20 λεπτά στο 110% αλλά στο τέλος ανοίγοντας το θα είναι όλα λιώμα μέσα.

Έχει πλάκα όμως όπως είπες διότι οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι απλά και φυσικά συμπληρώματα, μέχρι να διαπιστώσουν οτι έχουν γίνει αρκούδες στην τρίχα (βαρβατίλα λέμε...
:rotflmao: :rotflmao: ) και έχουν φουσκώσει τόσο πολύ που μοιάζουν λες και έχουν βγεί απο αλλεργικό σοκ...

Τρελό γέλιο πάντως ειδικά είχα ρίξει σε παλιότερο γυμναστήριο που ήταν κάτι τέρατα όγκου και σήκωναν 150-160 κιλά πάγκο σε 3Χ10 ... και μόλις πήγαιναν στον διάδρομο για αερόβια, πάνω απο 2 λεπτά δεν μπορούσαν ... έσκαγαν οι μάσκες οξυγόνου απο την οροφή...:lol:

Gandalf

Akatanomastos
24/02/2010, 15:47
akatanomastos...

ακούραστα;... είναι η ψευδαίσθηση του ακούραστα, καθώς απλοϊκά μιλώντας , το πλεόνασμα όπως είπε και ο SVX προκαλεί υπερλειτουργία των οργάνων και φυσικά γίνεται ότι στα μοτέρια μας.

αυτο ακριβως εννοω με τα " "

ειναι προφανες οτι κατι βρομαει στην ιστορια, οταν αντι για 1 ωρα τρεξιμο για να νιωθεις καψιμο στο ποδι θελεις 2 ωρες(υποθετικα νουμερα)

για ολα τα αλλα που λες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SVX
24/02/2010, 15:50
Τα περισσότερα ανδρογενή αναβολικά στεροειδή είναι φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούνται σε ασθενείς με διάφορες παθήσεις. Βέβαια η κυρία λειτουργεία τους είναι ο αντι-καταβολισμός και η προώθηση του αναβολισμού. Γι`αυτό και χορηγούνται ευρέως σε ασθενείς με χρόνιες καταβολικές παθήσεις (πχ. aids, νόσο του Γκεχριγκ, κτλ.), μετατραυματικά σε θύματα εγκαυμάτων, σε ασθματικούς, σε ανθρώπους με προβλήματα του θυροειδή, παραπληγικούς, λοιμώδη νοσήματα και πολλά άλλα...

NAI ...farmaka einai ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ......αλλα οι δοσεις που θα παρει καποιος για να "ανεβει" ειναι πολλαπλασιες...οπως και η συχνοτητα...

ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ στο εξωτερικο καποιος που θελει να ασχοληθει και να "τρυπηθει" πρωτα βρισκει γιατρο να τον αναλαβει και μετα "ουσιες"....ΔΕΝ Τρυπιουνται ασυστολα μονοι τους οπως οι δικοι μας εδω... ΑΣΕ ΠΟΥ λιγοι Ελληνες εχουν υπομονη να τηρησουν τους "ΚΥΚΛΟΥΣ"

menelaos46
24/02/2010, 15:50
Ολα στο συμπαν τεινουν με μαγικο τροπο να ερθουν σε μια ισοροπια, ολα ειναι κυκλος δε γινεται να ανεβεις χωρις να πεσεις και οσο ανεβεις τοσο θα πεσεις.
Παρτε το ψυχολογικα και σωματικα ισχυει.Ειναι αφυσικο μεσα σε εστω ενα χρονο να πρηστει καποιος οπως φουσκωνουν μερικοι και ο τροχος γυριζει.....

devil's animal
24/02/2010, 15:57
εγω καλως η κακως εχω μια αρχη:

"οτιδηποτε το οποιο καταναλωνεται σε μορφη χαπιου ή ενεσης εχει υποστει χημικη επεξεργασια (το λιγοτερο) ή ειναι το ιδιο χημικο και ειναι κακο να λαμβανεται".

ακομα και για την πρωτεϊνη, την κρεατινη ή και την βιταμινη C.

ενα "σκευασμα" πρωτεϊνης σου δινει π.χ. 100 γραμμαρια. για να λαβεις αυτη την ποσοτητα φυσικα πρεπει να φας μονοκοπανια 20 μπριζολες. μπορεις να αντεξεις να φας 20 μπριζολες? νομιζω πως οχι.

το ιδιο και με την βιταμινη C. ενα χαπακι σου δινει π.χ. 50mg. τα οποια μπορεις να τα λαβεις με 5 κιλα πορτοκαλια. ποιος θα φαει 5 κιλα πορτοκαλια??:confused:

τα ποσα ειναι εντελως στην τυχη....αλλα καταλαβαινετε την σκεψη μου...

οποτε τιποτα. μονο σπιτικο φαγακι και γυμναστικη.

Tpap
24/02/2010, 16:10
Αφήστε τα γυμναστήρια και παίξτε στον κήπο σας ή στην παιδική χαρα, ρεεεε....:

http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ

Ο μάγκας -απ'οτι λέγεται- δεν έχει μπεί ποτέ σε gym και είναι ''καθαρός'' από φάρμακα.

Απλά κοιτάξτε τι κάνει. :eyepop:

menelaos46
24/02/2010, 16:14
http://www.youtube.com/watch?v=iNf2DL16vzE

Και καμει και σουζες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

JZER40
24/02/2010, 16:32
ο τύπος είναι ......δεν υπάρχει......

το τέλειο φυσικό σώμα.....

SVX
24/02/2010, 16:40

Γυμναστικη.... = Υγεια ... http://www.youtube.com/watch?v=MngIEfVCudc :wave2:

Tpap
24/02/2010, 16:41

το τέλειο φυσικό σώμα.....

Έτσι πιστεύω...δεν πρέπει να παίρνει κάτι.

tai
24/02/2010, 16:49
:nono: :nono: :nono: :nono:
το πρόβλημα ειναι οτι αυτα τα ατομα νομίζουν οτι δεν ειναι "τιποτα" και θελουν να γίνουν "κατι"!!
Δεν μιλάω για την προσπάθεια επίτευξης τού σωματικού κάλους.
Μιλώ για ΤΟΝ κάλο "θελω να ειμαι φέτες"
Εφόσον εχει περάσει στο μυαλό μεσα, οτι μονο εαν εισαι "Αδωνης" θα θεωρείσαι "πετυχημένος" και θα πηδήξεις την "Αφροδίτη", το "μέσον" (dianabol-Winstrol klp" δεν εχει σημασία πια.
Ολη η αξία τους μετριέται με τα ποσοστά του λίπους.
κριμα :sick:

tai
24/02/2010, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Έτσι πιστεύω...δεν πρέπει να παίρνει κάτι.
γιατι πιστεύεται οτι τα αναβολικά ειναι μονο για τα "ποντίκια" και οχι για την αύξηση της δύναμης???
Γιατι αυτο που κανει ο τυπάς ΘΕΛΕΙ δύναμη.

route 66
24/02/2010, 17:00
Μπουστ δυναμης αποκτας με φυσικες τροφες,υδατανθρακες κλπ
Δε θα εχεις το αμεσο/συντομο αποτελεσμα των αναβολικων ομως δε στερεις απ΄τον εαυτο σου τις πιθανοτητες να ζησεις λιγο παραπανω...
Αντε,αν θες περισσοτερο boost παρε λιγη κρεατινη(φυσικη ουσια που παραγει ο οργανισμος) !!!

κρεατινη?οχι πανε τα νεφρα κανει πολυ κακο.και τα αναβολικα τα παραγει ο οργανισμος
αυξητικη ορμονη,τεστοστερονη κλπ αυτο δε σημαινει οτι ειναι καλο να παιρνεις σε τετοιες δοσεις(αναβολικων)
ειμαι κατα.τελος.
οτι παιρνουμε απο την τροφη μας.ε,κανενα ασπραδι παραπανω,κανενα απαχο κοτοπουλο για πρωτεινες και τελος.

menelaos46
24/02/2010, 17:06
το πρόβλημα ειναι οτι αυτα τα ατομα νομίζουν οτι δεν ειναι "τιποτα" και θελουν να γίνουν "κατι"!! Δεν μιλάω για την προσπάθεια επίτευξης τού σωματικού κάλους. Μιλώ για ΤΟΝ κάλο "θελω να ειμαι φέτες" Εφόσον εχει περάσει στο μυαλό μεσα, οτι μονο εαν εισαι "Αδωνης" θα θεωρείσαι "πετυχημένος" και θα πηδήξεις την "Αφροδίτη", το "μέσον" (dianabol-Winstrol klp" δεν εχει σημασία πια. Ολη η αξία τους μετριέται με τα ποσοστά του λίπους. κριμα

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν ψυχολογικο προβλημα.
(Τα φαρμακα ειναι για τους αρρωστους) Ισως κατωτεροτητας.

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 17:21
όπως μου είχε πεί γιατρός ο άνθρωπος φυσιολογικά μεταφέρει απο 7-13% λίπους. Ο τύπος στο video πρέπει να έχει 3-5% καθώς οι γραμμώσεις του φαίνονται ακόμα και στους πλάγιους κοιλιακούς. Επίσης δελτοειδής και ώμοι είναι αφύσικα διογκωμένοι (poppay-like) σε σχέση με το άνοιγμα της πλάτης του.

Δεκαπέντε χρόνια μονόζυγο να κάνεις τέτοιο όγκο δεν θα πάρουν.

Ότι είπε ο Trap... Τα αναβολικά δεν είναι ανάγκη να δίνουν μόνο όγκο...

Gandalf

950dim
24/02/2010, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
κρεατινη?οχι πανε τα νεφρα κανει πολυ κακο.και τα αναβολικα τα παραγει ο οργανισμος
αυξητικη ορμονη,τεστοστερονη κλπ αυτο δε σημαινει οτι ειναι καλο να παιρνεις σε τετοιες δοσεις(αναβολικων)
ειμαι κατα.τελος.
οτι παιρνουμε απο την τροφη μας.ε,κανενα ασπραδι παραπανω,κανενα απαχο κοτοπουλο για πρωτεινες και τελος.

Η κρεατινη δεν ειναι ορμονη,ειναι μεταβολιτης και επιτυγχανει αμεση και γρηγορη παραγωγη ενεργειας στου μυες!
Καθε μεσος ανθρωπος χρειαζεται τη μερα περιπου 2 γραμμαρια κρεατινης την οποια παραγει ο ιδιος ο οργανισμος,συνισταται μονο σε περιοδους εντονης σωματικης ασκησης και εννοειται για μικρο χρονικο διαστημα!!!
5 γραμμαρια 3 φορες τη μερα(παντα με ιατρικη παρακολουθηση) πριν τη προπονηση (σε αγωνιστικη περιοδο) για 10 μερες με τουλαχιστον αυστηρα 4μηνη αποχη!!!
Ειναι απο τα πιο ¨ανωδυνα¨ συμπληρωματα(ουσια που παραγει ο οργανισμος) παρ΄ολα αυτα δεν ειναι να παιζεις με τα νεφρα...:winka:

tai
24/02/2010, 17:30
Η κρεατινη......................
Ειναι απο τα πιο ¨ανωδυνα¨ συμπληρωματα(ουσια που παραγει ο οργανισμος

και απο ποτε αυτα που παράγει ο οργανισμός ειναι ανώδυνα???
να θυμίσω οτι και την τεστοστερόνη την παράγει, αλλα μόνο ανώδυνη δεν είναι!!

οτιδήποτε παίρνουμε σε επιπλέον ποσότητα, επιβαρύνει (λίγο ή πολύ) τον οργανισμό μας
Και για να ξέρουμε τι λεμε, επιβάρυνση οργανισμού σημαίνει, μείωση του χρόνου ζωής.

SVX
24/02/2010, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
ειμαι κατα.τελος.

re παιδια.....ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ θυματα θα εχουμε παλι....

ΜΗ Μπερδευετε τα συμπληρωματα με τις χημειες ...

Η κρεατινη συνανταται στην φυση ( κρεας ΚΑΙ ψαρια) οποτε ειναι συμπληρωμα.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ....Αν φας μισο κιλο κρεατινη (5 γρ ειναι η δοση ) το χειροτερο που μπορεις να παθεις ειναι δυσπεψια και θα την αποβαλει ο οργανισμος μεσω της φυσικης οδου

το ιδιο ισχυει για ΓΑΛΑ -ΑΥΓΑ σε σκονη πρωτεινης... ΚΑΙ μην ανησυχειτε...δε ριχνουν φαρμακα μεσα στις πρωτεινες...ειναι αρκετα ακριβα για να σας τα χαρισουν....

ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ υπαρχει και στα ραφια των σουπερμαρκετ....Υπαρχει και ΓΑΛΑ συμπηκνωμενο...ΕΠΕΙΔΗ διαφερει απο αυτο που βγαζει η Αγελαδα δε σημαινει οτι ειναι και βλαβερο...ΓΑΛΑ σε συμπυκνωμενη μορφη ειναι ( με λιγοτερο νερο)

Το ιδιο και η κρεατινη ( ΑΠο αφυδατωση επεξεργασια +απομονωση κρεατων γινεται)

Εντιτ ...>ΜΑΚΑΡΙ να ξοδευατε ΟΣΑ λεφτα δινετε σε τσιγαρα σε ΚΡΕΑΤΙΝΗ....ΤΙ ΠΙΣτευετε οτι θα γινοταν? :(

950dim
24/02/2010, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και απο ποτε αυτα που παράγει ο οργανισμός ειναι ανώδυνα???
να θυμίσω οτι και την τεστοστερόνη την παράγει, αλλα μόνο ανώδυνη δεν είναι!!

οτιδήποτε παίρνουμε σε επιπλέον ποσότητα, επιβαρύνει (λίγο ή πολύ) τον οργανισμό μας
Και για να ξέρουμε τι λεμε, επιβάρυνση οργανισμού σημαίνει, μείωση του χρόνου ζωής.

Μιλαω για αυστηρα ελεγχομενη ποσοτητα και εξαντλητικη γυμναστικη οχι zapping στο καναπε...
Ειναι επιπλεον ποσοτητα την οποια χρειαζεται ο μυς για να ανταπεξελθει σε καταστασεις εντονης ταχυτητας και δυναμης και εννοειται πως ΝΑΙ επιβαρυνεται αν ΔΕΝ χρειαζεται!!!
Επαναλαμβανω παντα με ιατρικη παρακολουθηση!!!

tai
24/02/2010, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
re παιδια.....ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ θυματα θα εχουμε παλι....
:(

προσοχή (http://mpouri.blogspot.com/2008/12/blog-post.html)
στις αντενδείξεις (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=166)

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Ο FDA έχει ανακοίνωσει ελάχιστες περιπτώσεις όπου η χρήση της κρεατίνης σχετίσθηκε με καρδιακές αρρυθμίες, καρδιομυοπάθειες, φλεβική θρόμβωση. Το γεγονός αυτό καθιστά τη χρήση της προσεκτική.

Tpap
24/02/2010, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
γιατι πιστεύεται οτι τα αναβολικά ειναι μονο για τα "ποντίκια" και οχι για την αύξηση της δύναμης???
Γιατι αυτο που κανει ο τυπάς ΘΕΛΕΙ δύναμη.

Τάι, μιά εκτίμηση έκανα, βάσει της εμπειρίας μου.

Κάλλιστα μπορεί να κάνω και λάθος... ;)

route 66
24/02/2010, 17:59
κρεατινη εχει το κοκκινο κρεας και απο ψαρια απο οτι θυμαμαι ενα μονο ειδος(σωλομος νομιζω)
στην ιταλια σε ποδοσφαιριστη ανιχνευτηκε και ειναι απαγορευμενη.
στην αμερικη υπαρχουν υπονοιες ακομα και για θανατους.
παντως για τα νεφρα ειναι σχεδον σιγουρο παιδια μετα απο μακροχρονια χρηση.
παραγεται φυσικα, οπως φυσικα ομως παραγεται και η ενδορφινη(η ουσια της απολαυσης ) τις οποιες η ηρωινη τις κανει να ρεουν,τουλαχιστο στην αρχη.
τελος παντων αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται τιποτα και κανουμε γυμναστικη λογω του συγχρονου τροπου ζωης που δεν σηκωνομαστε να αλλαξουμε ουτε τα καναλια στην τηλεοραση.
νομιζω οτι ολα αυτα ειναι αποτελεσμα προτυπων.

SVX
24/02/2010, 18:01
Ρε παιδια....αντενδειξεις εχει και το Depon... μην τρελαινεστε

Η κρεατινη μπορει να σε οδηγησει σε θανατο αν εισαι ανω των 75 και εχεις ιστορικο καρδιοπαθειας - νεφροπαθειας - υπερτασης :sick:

LittleJohn
24/02/2010, 18:32
Σε όσες παρόμοιες συζητήσεις έχω συμμετάσχει στο παρελθόν για τα αναβολικά, στο τέλος όλες καταλήγουν στα συμπληρώματα... Πως και έτσι?

Τα συμπληρώματα είναι αυτό που λέει η λέξη, συμπληρώνουν πιθανόν κενά ή υποβοηθούν στην διατροφή και τίποτα παραπάνω...

Εγώ για παράδειγμα που το πρωί δεν μπορώ με τίποτα να φάω 8 ασπράδια αυγών (αηδιάζω), για να πάρω την ποσότητα πρωτείνης που χρειάζεται ο οργανισμός μου σαν αθλούμενος , θα φάω λίγη ορογαλακτική πρωτείνη και έληξε η υπόθεση. Είναι ευκολία και βοηθιέμαι έτσι.

Στην παρακάτω φωτογραφία, είναι τα συμπληρώματα που τρώω περίπου μέσα σε ένα διάστημα 2 μηνών (40 βαριές προπονήσεις με βάρη). Στο τέλος κάθε διμήνου θα κάνω αιματολογικές για να τσεκάρω κυριώς ουρία, κρεατινίνη και χοληστερίνη. Οι εξετάσεις μου βγαίνουν πάντα καθαρές, σαν μωρού.
Και αυτό, γιατί πέρα ότι χρησιμοποιώ τα συμπληρώματα και δεν με χρησιμοποιούν (κοινώς κατάχρηση) εφαρμόζω ευλαβικά μια πολύ ισορροπημένη και μελετημένη διατροφή...

Αυτά που κάνουν πραγματικά μεγάλη ζημιά μακροπρόθεσμα, είναι οι αηδίες που έχουν εισχωρήσει και υπερισχύσει στο τραπέζι μας, στην καθημερινότητα μας. Τηγανητά, πίτσες, σουβλάκια, κρέατα και γαλακτοκομικά ότι να`ναι, γλυκά , ζαχαρώδη, οινόπνευμα, ... Κορεσμένα λίπη, επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, ζάχαρα...

190027

nobody
24/02/2010, 18:36
"Νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν ψυχολογικο προβλημα.
(Τα φαρμακα ειναι για τους αρρωστους) Ισως κατωτεροτητας."...

για να γινουμε λιγο πιο συγκεκριμενοι λοιπον menelaos46

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2940

zephyr1
24/02/2010, 18:49
Ειχα δει αυτο το ντοκυμαντερ πριν κανα 6μηνο http://www.youtube.com/watch?v=3vxrTMYXpZo ,αρκετα καλο με πολλες πληροφοριες.

Απ'την αλλη ομως........... http://www.pestaola.gr/sylvester-stallone-pleads-guilty-for-illegal-drugs/
Νομιζω οτι η τεστοστερονη και η αυξηντικη ορμονη ειναι το φαρμακο του γεροντος κ του μελλοντος .:rotflmao:

190033

menelaos46
24/02/2010, 19:01
Εστω ενας αθλητης μπορει με αριστα της επιδοσης του το 10 να φτασει με φυσικο τροπο και καθημερινη διατροφη στο 7. Με συγκεκριμενη διαιτα ενδεχομενως να φτασει στο 9.
Απο κει και πανω, πανω δηλαδη απο το 9 και οσο η επιδοση τεινει στο 10 οι αθλητες χρειαζονται συμπληρωματα. Για το λογο αυτο αλλωστε εχουν κατασκευαστει.
Ετσι λοιπον με καταλληλη διατροφη αλλα και συμπληρωματα σε ποσοτητα και τυπο που εχουν προταθει απο ειδικους κανεις δουλεια και φτανεις στο 9,5 η 9,6 η 9,7 στο 10 δε πας ποτε.
Τα συμπληρωματα που χρησιμοποιει ο καθε αθλητης αναλογα με το αθλημα του ειναι συγκεκριμενα και σε ποσοτητα και σε τυπο αλλα αναλογα και με το ζητουμενο αποτελεσμα (αλλη διαιτα για αντοξη, για ενταση, για δυναμη....)
Βεβαιως οι πρωταθλητες που η ζωη τους ειναι αυτο που κανουν παιρνουν και το αναλογο ρισκο και θυσιαζουν πιθανον μερος της υγειας του και ευρυθμης λειτουργιας του οργανισμου για τα μεταλια
και την καργιερα τους.

Μη μπερδευομαστε λοιπον οτι δεν ειναι φυσικο εχει σιγουρα παρενεργειες. οτιδηποτε ακομη και τα απλα εμβολια εχουν πιθανες παρενεργιες.
Επισης το οτι κατι υπαρχει και παραγεται απο τον οργανισμο δε σημαινει οτι ειναι καλο να παρεις δυο κιλα απο αυτο. Αλλωστε και η ραδιενεργια υπαρχει στη φυση αλλα αν φας γερη δοση.....

Η επιλογη ειναι δικη σας...
Εγω ψηφιζω ΝΕΡΑΚΙ και ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

Gandalf dr685sm
24/02/2010, 19:04
Θα συμφωνήσω με όλα τα παιδιά... το χειρότερο πρόβλημα είναι ο τρόπος ζωής που έχουμε υιοθετήσει.

Παράδειγμα....

Επάγγελμα όπως το δικό μου σε πληροφορική.

Καρέκλα επί περίπου 8 ώρες.... μετακίνηση με προσωπικό όχημα... διατροφή κατά 70-80% απο ετοιματζίδικα ή catering shops (νέα μόδα αυτή).... καφέδες Nes (ρωτήστε να μάθετε τι ζημιά κάνει) ή άλλου είδους αφιλτράριστο...κάποιοι κάπνισμα και ποτό..επιστροφή στο σπίτι και πάλι καρέκλα, καναπές, κρεβάτι κοκ....

Κίνηση μηδέν. Εξάσκηση μυικού συστήματος μηδέν.

Τι περιμένουμε να γίνει; Ειδικότερα όταν ο οργανισμός πλέον μετά τα 25 δίνει τα πρώτα σημάδια φθίνουσας πορείας!

Είναι 2 μήνες κοντά τώρα που ξεκίνησα το γυμναστήριο εντατικά (οχι να δουλευόμαστε και Δ.Σ με γκομενάκια...αυτά στο τέλος). Πρόγραμμα έκρηξης που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ σε 1 ώρα το πολύ με μέρος της στα 35 λεπτά αερόβια. Τα αποτελέσματα φυσικά εκπλήσσουν συν εννοείται μια πολύ προσεγμένη διατροφή.

Άλλαξε η αναλογία κιλού ανά ίππο κατά -5 κιλά σε δύο μήνες χωρίς δίαιτες και βλακείες... μόνο με γυμναστική και προσεγμένη διατροφή.

Σκέψου δηλαδή να ήταν και άλλος ο τρόπος εργασίας και να περιείχε κίνηση απο πολύ παλιότερα.

Gandalf

mikros boudas
24/02/2010, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
"Νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν ψυχολογικο προβλημα.
(Τα φαρμακα ειναι για τους αρρωστους) Ισως κατωτεροτητας."...

για να γινουμε λιγο πιο συγκεκριμενοι λοιπον menelaos46

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2940 το συγκεκριμενο αρθρο ειναι ανυπογραφο και χωρις βιβλιογραφια,πως το εμπιστευεσαι?πως παθολογικοποιεις ατομα ετσι ευκολα??καταλαβες πως μιλαει για ψυχικες διαταραχες το αρθρο??για τις θεραπειες που προτεινει ξερεις τιποτα?γιατι αν ηξερες δε θα το εβαζες ετσι απλα:beer: :beer: καμμια σχεση τα ψυχαναλυτικου τυπου συμπλεγματα(κοινως κομπλεξ) με τις ψυχικες διαταραχες που "βρηκανε" οι πρακτικοι της γνωστικης-συμπεριφοριστικης.

mikros boudas
24/02/2010, 19:35
να πω κι εγω την γνωμη μου εχοντας περασει καποια χρονια σε γυμναστικη...τα αναβολικα οταν χρησημοποιουνται ΣΩΣΤΑ(δλδ "κυκλοι",σωστη διατροφη,ιατρικη παρακολουθηση πριν και μετα την χρηση και φυσικα ορθη χρηση των ενεσιμων) μπορουν να βοηθησουν να επιτευχθει μια σωματικη αναπτυξη που με γυμναστικη και διατροφη ειναι δυσκολο να επιτευχθει.
προσωπικα δεν μου αρεσει ενα τετοιο σωμα και ποτε δεν τα χρησημοποιησα,ξερω κι εγω ομως ατομα που ειχαν προσβληματα λογω κακης χρησης(μη ιατρικη παρακολουθηση,αμφιβολα σκευασματα,κακη χρηση των ενεσεων)...τα συμπληρωματα ειναι αλλη φαση τωρα...και οι πρωτεινες επισης...αν καποιος γενκα τρωει σωστα και γυμναζεται οσο πρεπει,τα συμπληρωματα βοηθουν στην γενικοτερη υγεια,κι εκει βεβαια υπαρχουν τα κακα και τα καλα συμπληρωματα...βεβαια,η διατροφη του μεσου ατομου περιεχει πολλα σακχαρα και μαλιστα επεξεργασμενα,κακα λιπη και απο λαχανικα και φρουτα λιγα πραγματα...σημασια δεν εχει μονο η διατροφη ομως αλλα και η ωρα που θα φας κατι...πχ ενα φρουτα το βραδυ καθε μερα μονο καλο δεν κανει,αντιθετα ενα φρουτο το πρωι ειναι ευργετικο...παραπληροφορηση οπως ειπωθηκε πολλακις υπαρχει ακομα και μεσα στα γυμναστηρια αφου το κερδος οδηγει τις εταιρειες να παραπληροφορουν...

paramedic
24/02/2010, 19:46
Τα αναβολικά πρέπει να δίνονται με μεγάλη ασφάλεια και σε άτομα που τα έχουνα ανάγκη και όχι για να χτίσουμε μύες. Εχω δει αρκετά άτομα να έρχονται στην εντάτική λόγω χρήσης αυτων των ουσιών που δεν έχουν καμμία έγκριση και και δεν έχει γίνει καμμία έρευνα σε αυτά.
Αλλά ό κόσμος είναι βλάκας. Μας είχε έρθει άτομο που έκανε λοίμωξη και κόντεψε να πεθάνει γιατί ένας καραγκιόζης του έβγαλε αίμα,το φυγοκέντρισε ταχα μου με ειδικά συστατικά και του το ξαναέβαλε πίσω και μάλιστα ένα μικρό μέρος το έμβόλισε υποδόρια λέει(:a31: :a31: :a31: )και όλα αυτά γιατί??? Για να γίνει πιο όμορφος όπως του είχε πει ο άλλος !!!!!!!!!!!!!!!!!Και αυτός το πίστεψε ρε πούστη μου!!!
Ρε τι μαμακία που υπάρχει στον κόσμο δεν λέγεται!!!!!

Akatanomastos
24/02/2010, 20:33

Εγώ για παράδειγμα που το πρωί δεν μπορώ με τίποτα να φάω 8 ασπράδια αυγών (αηδιάζω), για να πάρω την ποσότητα πρωτείνης που χρειάζεται ο οργανισμός μου σαν αθλούμενος , θα φάω λίγη ορογαλακτική πρωτείνη και έληξε η υπόθεση. Είναι ευκολία και βοηθιέμαι έτσι.

φιλε μου σορρυ

αλλα το ολο θεμα γινετε γιατι καποιοι οπως εσυ αηδιαζουν να φανε πχ ασπραδια αυγων και οτι αλλο χρειαζετε?

nobody
24/02/2010, 20:55
προς mikros bouydas

το αρθρο το παρεθεσα εντελως φιλικα και οχι με διαθεση "να την πω" σε καποιον

θα συμφωνησω μονο στο οτι ειναι ανυπογραφο

ολα τα αρθρα του συγκεκριμοενου site ειναι βεβαια

αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εγκυρα

αυτο στο λεω διοτι εχω διαβασει ουκ ολιγα αρθρα απο εκει για διαφορες παθησεις και νοσους και στο μεγαλυτερο ποσοστο των γραφομενων τους συμφωνω

λογω επαγγελματος,ειμαι πιστευω σε θεση να αντιληφθω,τουλαχιστον στα βασικα,κατα ποσο γραφει εντελως παπατζες η περιγραφει πραγματικες καταστασεις και αυτα που λεει εχουν η θα μπορουσαν να εχουν επιστημονικη βαση

φιλικα

γιαννης

υ.γ.για τις θεραπειες που προτεινει κατι ψιλα τα γνωριζω μιας και ρωτησες,δεν ισχυριστηκα την υπαρξη "συμπλεγματων κατωτεροτητας",μιλαει για μια συγκεκριμενη διαταραχη που υφιστατια ψυχιατρικα και δεν ειναι μια ψυχοδυναμικη θεωρηση η αναλυση

kerasaki
24/02/2010, 20:56
Παιδια βρηκα αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=-pU3E8DuLZw&feature=related

ειναι το πρωτο μερος απο 5 συνολικα που υπαρχουν στο 'σωληνα'
αφορα τα αναβολικα και την αλογιστη χρηση τους.
Ολα τα λεφτα η τελευταια προταση του 'πρωταγωνιστη' στο τελος του ντοκυμαντερ

mikros boudas
24/02/2010, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
προς mikros bouydas

το αρθρο το παρεθεσα εντελως φιλικα και οχι με διαθεση "να την πω" σε καποιον

θα συμφωνησω μονο στο οτι ειναι ανυπογραφο

ολα τα αρθρα του συγκεκριμοενου site ειναι βεβαια

αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εγκυρα

αυτο στο λεω διοτι εχω διαβασει ουκ ολιγα αρθρα απο εκει για διαφορες παθησεις και νοσους και στο μεγαλυτερο ποσοστο των γραφομενων τους συμφωνω

λογω επαγγελματος,ειμαι πιστευω σε θεση να αντιληφθω,τουλαχιστον στα βασικα,κατα ποσο γραφει εντελως παπατζες η περιγραφει πραγματικες καταστασεις και αυτα που λεει εχουν η θα μπορουσαν να εχουν επιστημονικη βαση

φιλικα

γιαννης

υ.γ.για τις θεραπειες που προτεινει κατι ψιλα τα γνωριζω μιας και ρωτησες,δεν ισχυριστηκα την υπαρξη "συμπλεγματων κατωτεροτητας",μιλαει για μια συγκεκριμενη διαταραχη που υφιστατια ψυχιατρικα και δεν ειναι μια ψυχοδυναμικη θεωρηση η αναλυση δυστυχως τετοιου ειδους διαταραχες δεν υφιστανται.
εριξα μια ματια στο site και μονο αξιοπιστο δεν ειναι,ειναι ολα ανυπογραφα χωρις πηγες ουτε μεσα στο κειμενο ουτε σε λιστα(οι πηγες που παραθετει απο κατω ειναι απλα λινκ σε journal,οχι καποιο συγκεκριμενο αρθρο.σε οσα βαζει εχω προσβαση προσωπικα αν και τα περισσοτερα ειναι ελευθερες πηγες).δεν ξερεις ποιος λεει τι.ασε που ειναι γεματο διαφημισεις.
δεν ξερω τι δουλεια κανεις(και δεν εχει και πολυ σημασια) αλλα να ξερεις οι διαταραχες δεν ειναι τοσο απλες οσο τις περιγραφει το κειμενο.
και μην πιασουμε την θεραπεια που προτεινει η το τι λεει για την σεροτονινη:beer: εντελως φιλικα

υγ για τα συμπλεγματα δεν μιλησες εσυ αλλα ο μενελαος46,η διαφορα ομως μεταξυ καποιου κομπλεξ και μιας ψυχικης διαταραχης ειναι τεραστια.δεν υπαρχει καποιος λογος να γραψω κατεβατα εδω για το τι υπαρχει,χρονος δεν υπαρχει ετσι κι αλλιως απο την μερια μου.ας μεινουμε ομως στο γεγονος πως οι ανθρωποι που υπεργυμναζονται θελουν την προσοχη μας,ειναι λιγο "ψωνια" που λεμε με απλα λογια.

DAYMAN
24/02/2010, 21:41
Νοιώθω με αυτα που διαβάζω οτι κάποιοι μόλις ανακάλυψαν την Αμερική.Αλλα γελάω με κατι πατσαβούρες σχετικά με τα αναβολικά.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: