View Full Version : I have a dream - συζήτηση/spamming
Διαβάζοντας μόνο την διαδρομή του πρώτου ποστ, και χωρίς να έχω βγάλει αναλυτικά χιλιόμετρα:
- Αναχώρηση Πέμπτη πρωί,
- Πέμπτη βράδυ διανυκτέρευση Πάτρα
- Παρασκευή βράδυ διανυκτέρευση Γιάννενα
- Σάββατο βράδυ διανυκτέρευση Ορεστιάδα
- Κυριακή βράδυ διανυκτέρευση κάπου μετά τη Θεσσαλονίκη
- Δευτέρα απόγευμα Αθήνα.
Μία μέρα οριακά μπορεί να κοπεί, παραπάνω... εγώ δεν.
Ακούω ημερομηνίες...
:evil: :evil:
(και μην ακούω για άδειες και μαλακίες: Αν δεν αξίζει να απολυθείς για τέτοια βόλτα, για τι αξίζει μετά? :lol: :lol: )
DimChios
24/02/2010, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο τονερανθρωπος γιατι χορεύει; :confused:
γιατι για κατι τετοιο αξιζει να χρεωθω να παρω μηχανη!
:wacko:
εκ του ασφαλους μιλαω μιας και εχουμε το στρωμα, δε γ@μιέται? :bawl:
Ξέρει τί τρώς και πόση βενζίνη καις; :confused:
Να με συγχωρείτε για την ενόχληση...:alien:
μου λύθηκε η απορία από το quote του Operater...διαβάζοντας πιο προσεκτικά είδα 14 γεμίσματα...
Thanks (Operater)...:beer:
Cpt. Haddock
24/02/2010, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Να με συγχωρείτε για την ενόχληση...:alien:
μου λύθηκε η απορία από το quote του Operater...διαβάζοντας πιο προσεκτικά είδα 14 γεμίσματα...
Thanks (Operater)...:beer:
Δεν ειναι θεμα ενόχλησης. Απλά πώς γινεται να σου βγάλει άλλος το πόσο θα σου κοστίσει εσενα ενα ταξίδι; :confused:
Μπορεί εσυ να τη βγάζεις με σταφίδες κι εγώ να θέλω 3 τυροπιτες σε καθε σταση :winka:
Εσένα καιει 6 λτ/100, εμένα 8 πχ :winka:
Cpt. Haddock
24/02/2010, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εκ του ασφαλους μιλαω μιας και εχουμε το στρωμα, δε γ@μιέται? :bawl:
Μλκ δε θα σε αντέξω 3 μερες να κλαίγεσαι που έχεις το βστρωμ :bigcry: :bigcry: :bigcry:
DimChios
24/02/2010, 17:06
Μλκ δε θα σε αντέξω 3 μερες να κλαίγεσαι που έχεις το βστρωμ :bigcry: :bigcry: :bigcry:
να μην ερθω δλδ?
:(
:a22: :a22: :a22:
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Λοιπόν επειδή πριν είχε τελειώσει η επίρρεια και πλέον πήρα την επόμενη δόση μου και ειμαι πάλι στα νορμαλ μου
3500 χλμ
60 ώρες
58.33 χλμ/ωρα μέση ωριαία
Οταν σε ένα 36ωρο σφιχτό όπως το 11ο βγάζουμε καθαρή μέση ωριαία τα 85 χλμ/ωρα έχουμε 41 ώρες!
αυτό σημαίνει ότι μένουν και 19 ώρες
από αυτες εχουμε
14 γεμισματα τεπόζιτου με 15 λεπτα κάθε φορά για γεμισμα και τσιγάρο 3.50 ωρες
Απομένουν 15 1/2 ώρες
3 γευματα και 3 φορές γρήγορα γεύματα 2 1/2 ώρες
Απομένουν 13 ώρες
απρόοπτες στάσεις για διάφορους λόγους 5 ώρες
Απομένουν 8 ώρες........
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ?????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καθαρή μέση ωριαία τα 85 χλμ/ωρα
Να σε πω ρε Σοφιανέ, για το Isle of Man σκοπεύεις να κάνεις προπόνηση? Για να βγάλουμε μέση 85 πρέπει να πάμε όλη την ώρα υπερ-τουριστικά. Δεν μπορείς να το κρατήσεις αυτό για 3500 χιλιόμετρα.
Μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση θα ήταν γύρω στα 65χλμ μέση-κινούμενη. Τα 3500χλμ θέλουν λοιπόν 54 ώρες (κινούμενες).
Υπολόγιζε 12ώρες καθαρή οδήγηση κάθε μέρα (εκκίνηση 7 το πρωί, στάση στις 10 το βράδυ, με τρεις ώρες για όλες τις στάσεις). Αυτό μας βγάζει ακριβώς 4.5 μέρες για όλη την διαδρομή: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, και λίγο Δευτέρα. Πράγμα που συμφωνεί λίγο-πολύ με τις διανυκτερεύσεις που είπα πιο πριν, τυχαία.
caesarsk
24/02/2010, 17:09
Προχειρος Υπολογισμος ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
3673.70 Χιλιομετρα!!!
Διαβασε ποιο προσεκτικα ρε Trooper....εχω προβλεψει και χρονο τσιγάρου!!!
...Διαβασε ποιο προσεκτικα ρε Trooper....εχω προβλεψει και χρονο τσιγάρου!!!
αυτο ειναι σφηνακι ρε ηλιθιε :lol: :lol: :lol:
εγω μιλαω για καπνισμα κανονικο :smokin: :smokin: :smokin:
ΑΜΑ είναι απο Παρασκευή μεσημέρι, βγάλε την Πελοπόννησο και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙ:D
Cpt. Haddock
24/02/2010, 17:20
Καλά, η ΜΩΤ 85 ειναι τελείως εξωπραγματική :lol: :lol:
Ακόμα και τα 65 ειναι ψιλοαισιοδοξα αλλα βγαινουν :wave2:
Ακόμα και τα 65 ειναι ψιλοαισιοδοξα αλλα βγαινουν :wave2:
Όπως είπα ρε Ηλία, με 65 θέλεις 4.5 μέρες (άντε τέσσερις) αρά από Πέμπτη μέχρι και μισή Δευτέρα.
Με αρκετό ζόρι ίσως Κυριακή βράδυ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΑΜΑ είναι απο Παρασκευή μεσημέρι, βγάλε την Πελοπόννησο και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙ:D
Βγάζοντας την Πελοπόννησο πρέπει να ξεκινήσεις Παρασκευή ΠΡΩΙ για να τερματίσεις δευτέρα μεσημέρι "άνετα" ή Κυριακή βράδυ με αρκετό ζόρι.
caesarsk
24/02/2010, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο ειναι σφηνακι ρε ηλιθιε :lol: :lol: :lol:
εγω μιλαω για καπνισμα κανονικο :smokin: :smokin: :smokin:
Την ώρα του ύπνου εσύ κάπνιζε!!!
Λοιπον για να το κανουμε ποιο συγκεκριμένο αφού τελικά δεν ειμαι ο μονος που παίρνει ναρκωτικά...
Χρόνος : Παρασκευή 14/5 Αναχώρηση
Σκοπός μας το συντομότερο δυνατόν να ειμαστε πίσω Αθηνα με πρώτο στόχο την Κυριακή το βράδυ, και απαισιοδοξο στόχο την Δευτέρα το βράδυ.
Δεν κλείνουμε για το που θα διανυκτερεύσουμε, αλλά όπου κουραστούμε σταματάμε (ο καθένας οπου κουραστεί). Ακόμη και στο πλάι του δρομου σε σκηνή (ακουει o fillipos???).
Κρατάμε ως στοιχείο τα 65 χλμ/ωρα μέση ωριαία, την οποία προσπαθούμε να την κρατήσουμε πάση θυσία.
Ο καθένας με τον ρυθμό του
Και ανασυγκρότηση
Την Τρίτη 18/5 στο μαγαζί του Δ.Σ. για να πιούμε τα τσίπουρα της βόλτας.
Οσοι ψήνονται για εγχειρηση κύστης κόγυγα, σκλήρυνση μαλακών μορίων, μόνιμη στείρωση από υπερθέρμανση και πίεση όρχεων, αδυνάτισμα 5-10 κιλών, κόψιμο του καπνίσματος, αγκύλωση χεριών στην θέση τιμονιού, και τέλος μονιμη ολική ανικανότητα ΝΟΡΜΑΛ ΣΚΕΨΗΣ
ας το πουν απο εδω και κάτω
(κάποιος mod να δημιουργήσει ένα θέμα για το σπαμ της βόλτας και να διαχωρίσει τα ποστς ΠΑΡΑΚΑΛΩ, και να μεταφερθεί στις ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ)
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ)
Cpt. Haddock
24/02/2010, 17:32
ρε πστμ
Πρεβεζα το Μαρτιο = 900 χλμ
Βόλος Triumph μαζωξη το Μαρτιο = 600 χλμ
36ωρο τον Απρίλιο (βγηκε το προγραμμα btw) = 1,200+ χλμ
Το ονειρο του Σοφιανου = 3,500 χλμ
Ολλανδία το Μάϊο = 5,000 χλμ
Πρέβεζα και περιξ τον Ιούλιο = 1,000 χλμ
Συνολο = 12,000 χλμ :bawl: :bawl: :bawl: ως το καλοκαίρι
Λαστιχα, σερβις :bawl: :bawl: :bawl:
Δεν κανουμε δουλεια ετσι :rotflmao:
Χρόνος : Παρασκευή 14/5 Αναχώρηση
Πρωί ή μεσημέρι?
caesarsk
24/02/2010, 17:34
Ας πουμε για ΠΡΩΙ
filipp0s
24/02/2010, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
θα αφήσει τέτοια πρόκληση χωρίς απάντηση ο νπατ?
ο Φίλιππος ?
ποια προκληση ρε? Αυτο ειναι χαρα :D
(ασε που το ηξερα ηδη)
.....
Δεν κλείνουμε για το που θα διανυκτερεύσουμε, αλλά όπου κουραστούμε σταματάμε (ο καθένας οπου κουραστεί). Ακόμη και στο πλάι του δρομου σε σκηνή (ακουει o fillipos???).
.
ακουει, ακουει :smokin:
μεσα με τα χιλια :smokin:
Ας πουμε για ΠΡΩΙ
Then count me in μαδαφακα! Δεν πιστεύω ότι βγαίνει Κυριακή, βέβαια, αλλά δεν πειράζει.
Προσωπικά (και το τονίζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) θα ήθελα τουλάχιστον έναν για ζευγάρι που θα έχουμε γενικά το ίδιο πρόγραμμα στάσεων και διανυκτερεύσεων, ώστε να μην καταλήξω να κάνω μόνος μου τη διαδρομή. Επίσης στόχο θα έβαζα τη Δευτέρα το βράδυ...
Αλλά αυτά τα βλέπουμε...
:beer:
road spirit
24/02/2010, 17:47
έκανε και group στο facebook :bigcry: :lol:
μια μέρα αδεια την παίρνω..... αλλά 2 ρε φουστη μου ...
βλέπεις είμαι διατεθειμένος το bachelor party μου(παντρεύομαι στις 29/05) να είναι μια τέτοια βόλτα (κουφάλες να δείτε πόσο γουστάρω :smokin: ) αλλά 2 μέρες άδεια πριν απο την γαμήλια δεν παίζει να μου δώσουν :(
caesarsk
24/02/2010, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μια μέρα αδεια την παίρνω..... αλλά 2 ρε φουστη μου ...
βλέπεις είμαι διατεθειμένος το bachelor party μου(παντρεύομαι στις 29/05) να είναι μια τέτοια βόλτα (κουφάλες να δείτε πόσο γουστάρω :smokin: ) αλλά 2 μέρες άδεια πριν απο την γαμήλια δεν παίζει να μου δώσουν :(
ωραια....σε βαζω μέσα σιγα μην αφησεις την βολτα να πας για γαμο!!!
caesarsk
24/02/2010, 17:51
εχει αρχισει και πεφτει παντοφλα και τσοκαρο σπιτι
αλλα δεν με νοιαζει
NO PAIN, NO GAIN!!!
ωραια....σε βαζω μέσα σιγα μην αφησεις την βολτα να πας για γαμο!!!
:bigcry:
θα δώσω άκυρο στην Ελένη για το γαμήλιο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άκυρος γάμος κοριτσάρα μου ........... έχουμε χλμ να βγάλουμε
road spirit
24/02/2010, 17:54
φλώροι ...
ούτε παράσημο (http://www.ironbutt.com/ridecerts/) δεν θα πάρετε :smokin:
filipp0s
24/02/2010, 17:55
<---------------- με δυο Π γραφεται το ονομα μου ρε Π@Π@ρ@, οχι με δυο Λ. Διορθωσε το και ξενερωσε επιτελους :rotflmao:
caesarsk
24/02/2010, 17:57
φλώροι ...
στ @@ μας!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
filipp0s
24/02/2010, 18:01
φλώροι ...
πφφφ... ελα και τερματισε κι εσενα ειδικα κ@τι θα σου δωσουμε
caesarsk
24/02/2010, 18:07
και μην ξεχασετε αδιαβροχα και να τσεκαρετε τα λαμπακια!!!!
road spirit
24/02/2010, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
πφφφ... ελα και τερματισε κι εσενα ειδικα κ@τι θα σου δωσουμε νοτ ιντρεστεντ ... αλλά θα στηρίξω τη προσπάθεια σας νοερά :ZZZ:
νοτ ιντρεστεντ ... αλλά θα στηρίξω τη προσπάθεια σας νοερά :ZZZ:
ΚοΤα:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ LSD
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ???
Ποια μερααααα φευγουμε να προλαβω ναρθω !
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
caesarsk
24/02/2010, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
ΚοΤα:lol: :lol:
το Κρητικο κλιμακιο να το υπολογιζουμε δλδ??
Λοιπόν επειδή πριν είχε τελειώσει η επίρρεια και πλέον πήρα την επόμενη δόση μου και ειμαι πάλι στα νορμαλ μου
3500 χλμ
60 ώρες
58.33 χλμ/ωρα μέση ωριαία
Οταν σε ένα 36ωρο σφιχτό όπως το 11ο βγάζουμε καθαρή μέση ωριαία τα 85 χλμ/ωρα έχουμε 41 ώρες!
αυτό σημαίνει ότι μένουν και 19 ώρες
από αυτες εχουμε
14 γεμισματα τεπόζιτου με 15 λεπτα κάθε φορά για γεμισμα και τσιγάρο 3.50 ωρες
Απομένουν 15 1/2 ώρες
3 γευματα και 3 φορές γρήγορα γεύματα 2 1/2 ώρες
Απομένουν 13 ώρες
απρόοπτες στάσεις για διάφορους λόγους 5 ώρες
Απομένουν 8 ώρες
ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.... 4 ώρες υπνο την Παρασκευή και 4 ώρες ύπνο το Σάββατο ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ.....να χεσω τα ναρκωτικα που παίρνετε.....ΕΛΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!
Νομίζω ότι σε ένα τέτοιο ταξίδι πρέπει να υπολογίζετε να μήν ταξιδεύουμε βράδυ και χάνουμε την ομορφιά της διαδρομής..
Δεν νομίζω ότι βγαίνει, αλλά δεν χάνουμε τίποτε να το δοκιμάσουμε.
Τέλος πάντων αν γίνει είμαι μέσα εκτός απροόπτου μέχρι τότε......:beer:
caesarsk
24/02/2010, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ποια μερααααα φευγουμε να προλαβω ναρθω !
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
14/5/2010
14/5/2010
Mεσα ιουλιου που δε κανει κρυο που θασαστε ;
:eek: :cry:
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ)
:a21: :a21: :a21: :a21:
Και γιατί δε πάμε μια εντουράδα με μεγάλα on-off καλύτερα???!!! :smokin:
....θα τη στήσω στην Αγναντα όταν θα περνάτε με καλαμάκια ( για τους Αθηναίους ) , σουβλάκια για τους υπόλοιπους , στα χέρια ....
....θα τα αρπάζεται με τα δόντια εν κινήση και θα προχωράτε για να μη χάσετε και χρόνο...:lol:
....άμα πάτε με μέση ωριαία 85 στα ορεινά της Άρτας και της Μεσοχώρας , θα χρειαστώ και γάζντζο για να σας βγάζω από τα λαγκάδια :lol: :lol:
Να σημειώσω ότι στα περισσότερα μέρη έχω πάει, αλλά ποτέ όλα μαζί, σε μία εκδρομή.
Τέλεια ιδέα, ελπίζω και εύχομαι να γίνει τελικά....
μαλάκες θα με κάνετε να ψάχνω εγώ 3Κ μηχανάκι
και τη στρατονομία να ψάχνει εμένα...
road spirit
24/02/2010, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
ΚοΤα:lol: :lol: :a16: :a21:
ρηντ χιζ λιπς :
για το παρακάτω το συζητάω:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Να σε πω ρε Σοφιανέ, για το Isle of Man σκοπεύεις να κάνεις προπόνηση? Για να βγάλουμε μέση 85 πρέπει να πάμε όλη την ώρα υπερ-τουριστικά. Δεν μπορείς να το κρατήσεις αυτό για 3500 χιλιόμετρα.
Μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση θα ήταν γύρω στα 65χλμ μέση-κινούμενη. Τα 3500χλμ θέλουν λοιπόν 54 ώρες (κινούμενες).
Υπολόγιζε 12ώρες καθαρή οδήγηση κάθε μέρα (εκκίνηση 7 το πρωί, στάση στις 10 το βράδυ, με τρεις ώρες για όλες τις στάσεις). Αυτό μας βγάζει ακριβώς 4.5 μέρες για όλη την διαδρομή: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, και λίγο Δευτέρα. Πράγμα που συμφωνεί λίγο-πολύ με τις διανυκτερεύσεις που είπα πιο πριν, τυχαία.
δε λέω άλλα γιατί αισθάνομαι ότι χαλάω τη καύλα του Σοφ και μακάρι να το κάνει :beer: :beer:
caesarsk
24/02/2010, 18:40
Θα το φτιαξει κανενας mod αντι να καθονται να συζητανε???
πωπωωωωω
πρεπει να κανονισω λαστιχα, σκηνη, αμονι και ξεμονταδορο.....
που δηλωνουμε συμμετοχη για το Ελληνικό Coast-to-Coast???
DimChios
24/02/2010, 18:50
Εγω ΔΕΝ ξαναγραφω αλλα θα παρακολουθω!
ΑΝ βρω μηχανακι, θα κλεισω το μαγαζι και ειμαι μεσα!
Κουβεντες και σχολια γι αυτη μου την κινηση δεν θελω!
ΣΟΦ, μακαρι αγορι μου...για να δεις τι φιλος ειμαι!
Απο καρδιας!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
έκανε και group στο facebook :bigcry: :lol:
μην τολμήσεις να μπείς στο γκρουπ, θα σε κάνω μπαν με τη μία...:evil:
Αυτη την παρασκευη?:rolleyes:
caesarsk
24/02/2010, 19:00
μην τολμήσεις να μπείς στο γκρουπ, θα σε κάνω μπαν με τη μία...:evil:
αυτον τον εχω αχτι και εγω...προσεχε τον
caesarsk
24/02/2010, 19:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αυτη την παρασκευη?:rolleyes:
σε μερικες Παρασκευες
orizontas
24/02/2010, 19:04
Λοιπόν επειδή πριν είχε τελειώσει η επίρρεια και πλέον πήρα την επόμενη δόση μου
ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.... 4 ώρες υπνο την Παρασκευή και 4 ώρες ύπνο το Σάββατο ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ.....να χεσω τα ναρκωτικα που παίρνετε.....ΕΛΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!
κοιτα να δεις ρε ποσο ευκολα μπορεις να πεισεις τον οχλο ........
μεσα και γω .......
αληθεια αυτη την φορα ....
νομιζω ...
μαλλον ......
σιγουρα ειναι καλο το stuff?????
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
project.breeze
24/02/2010, 19:16
Σας βλέπω να πέφτετε για ύπνο την Παρασκευή το βράδυ και να ξυπνάτε Κυριακή απόγευμα...Πέρα από την πλάκα τώρα,δε νομίζω ότι μπορεί να βγει η διαδρομή εκτός και αν κοιμάστε 2 ώρες τη μέρα,πηγαίνετε κομμάτια σε όλη τη διαδρομή και τρώτε 10 λεπτά το μεσημέρι και 10 λεπτά το βράδυ.Η διαβολοβδομάδα στα Ο.Υ.Κ θα είναι σαν βόλτα στο πάρκο για πικνίκ με καρώ τραπεζομάντηλο μπροστά σε αυτό που πάτε να κάνετε...:wave2:
μουρλια μεχρι το θεο...
γουσταρω..
να παρετε ξηρα τροφη μαζι κ σακουλακια να κατουρατε εν κινηση
κατι πηρε ο σοφιανος.. δεν εξηγειται αλλιως (http://www.youtube.com/watch?v=7XtIPzOxWsA)
:beer: :beer: :beer:
σαν σκέψη ωραία αλλά όχι για τόσο λίγο χρόνο, δεν γίνεται αυτό εκτός εάν πηγαίνουμε κομμάτια με πολύ λίγες ώρες στάση για ύπνο και φαγητό
:D
για το παρακάτω το συζητάω:
Ρε Γιαννιό είπαμε: Σε 3 μέρες ΔΕΝ βγαίνει, εκτός αν απλοποιηθεί η διαδρομή η αν πλακωθούμε στις αμφεταμίνες (χωρίς ύπνο). Οπότε, ουσιαστικά ο στόχος είναι εκκίνηση Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα βράδυ, με πιθανότητα επιστροφής Τρίτη μεσημέρι (και άσε τον Σοφιανό να λέει). Και έτσι εξακολουθεί να είναι ζόρι μεγάλο, αλλά πλέον είναι στα όρια του εφικτού.
Να τονίσω εδώ ότι γύρος της Ελλάδας ΓΕΝΙΚΑ μπορεί να γίνεται σε 3 μέρες, αλλά ΟΧΙ απ' τις διαδρομές που προτείνει ο Σοφιανός. Αν π.χ. από Πάτρα πας κατευθεία Γιάννενα από τον συντομότερο, αν παραλήψεις τις Πρέσπες, η/και αν παραλήψεις τον Βόλο, τότε γίνεται. Έτσι όπως είναι η διαδρομή, όμως, για να βγει σε 3 μέρες, μιλάμε για 18 ώρες ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ κάθε μέρα.
caesarsk
24/02/2010, 19:52
Ρε Γιαννιό είπαμε: Σε 3 μέρες ΔΕΝ βγαίνει, εκτός αν απλοποιηθεί η διαδρομή η αν πλακωθούμε στις αμφεταμίνες (χωρίς ύπνο). Οπότε, ουσιαστικά ο στόχος είναι εκκίνηση Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα βράδυ (και άσε τον Σοφιανό να λέει). Και έτσι εξακολουθεί να είναι ζόρι μεγάλο, αλλά πλέον είναι στα όρια του εφικτού.
Να τονίσω εδώ ότι γύρος της Ελλάδας ΓΕΝΙΚΑ μπορεί να γίνεται σε 3 μέρες, αλλά ΟΧΙ απ' τις διαδρομές που προτείνει ο Σοφιανός. Αν π.χ. από Πάτρα πας κατευθεία Γιάννενα από τον συντομότερο, αν παραλήψεις τις Πρέσπες, η/και αν παραλήψεις τον Βόλο, τότε γίνεται. Έτσι όπως είναι η διαδρομή, όμως, μιλάμε για 18 ώρες ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ κάθε μέρα.
εγω παντως αδεια απο την γυναικα μου ζητησα μεχρι την Δευτερα το βραδυ
η παντοφλα ξεκινησε να πεφτει και υποσχεσεις οτι θα μου σπασει την μηχανη αρχισαν τα τοιχοκολουνται
εγω παντως αδεια απο την γυναικα μου ζητησα μεχρι την Δευτερα το βραδυ
Εντάξει, και αν χρειαστεί μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι την παίρνεις απ' την σημαία. Παιδί έχετε, δε θα σε χωρίσει για μισή μέρα (μάλλον).
:bigcry: :bigcry:
road spirit
24/02/2010, 19:54
Ρε Γιαννιό είπαμε: Σε 3 μέρες ΔΕΝ βγαίνει, εκτός αν απλοποιηθεί η διαδρομή η αν πλακωθούμε στις αμφεταμίνες (χωρίς ύπνο). Οπότε, ουσιαστικά ο στόχος είναι εκκίνηση Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα βράδυ, με πιθανότητα επιστροφής Τρίτη μεσημέρι (και άσε τον Σοφιανό να λέει). Και έτσι εξακολουθεί να είναι ζόρι μεγάλο, αλλά πλέον είναι στα όρια του εφικτού.
Να τονίσω εδώ ότι γύρος της Ελλάδας ΓΕΝΙΚΑ μπορεί να γίνεται σε 3 μέρες, αλλά ΟΧΙ απ' τις διαδρομές που προτείνει ο Σοφιανός. Αν π.χ. από Πάτρα πας κατευθεία Γιάννενα από τον συντομότερο, αν παραλήψεις τις Πρέσπες, η/και αν παραλήψεις τον Βόλο, τότε γίνεται. Έτσι όπως είναι η διαδρομή, όμως, για να βγει σε 3 μέρες, μιλάμε για 18 ώρες ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ κάθε μέρα. ναι ρε συ, γιατί το λες σε εμένα? :lol:
έχω επαφή με τη πραγματικότητα .... ακόμα ... :look:
caesarsk
24/02/2010, 19:56
Εντάξει, και αν χρειαστεί μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι την παίρνεις απ' την σημαία. Παιδί έχετε δε θα σε χωρίσει για μισή μέρα (μάλλον).
:bigcry: :bigcry:
Υποσχεθηκε οτι αν ξεκινησω για αυτο θα μου τραγουδησει το τραγουδι του πονου
και εγω της ειπα θα φυγω για το Θιβετ
και εκεινη μου ειπε να παω και να παρω και την κορη μου μαζι, να μεινω 7 χρονια να ησυχασει λιγο το μυαλο της απο τις μαλακιες μπαμπα-κορης
road spirit
24/02/2010, 19:56
μην τολμήσεις να μπείς στο γκρουπ, θα σε κάνω μπαν με τη μία...:evil: στρατόκαυλε :smokin:
αυτον τον εχω αχτι και εγω...προσεχε τον :a22:
και τη στρατονομία να ψάχνει εμένα...
Σε καλύπτω εγώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
harris_x
24/02/2010, 21:00
:look:
Αν παίξει το σενάριο του npat και βρω το ταίρι μου να πηγαίνουμε παρέα, μέσααααααα!
:)
Θα παρακολουθω το θεμα και αν οταν πλησιασει ο καιρος ειμαι οκ απο χρηματα και χρονο τοτε θα σας συνοδευσω στην Πελοποννησο...
Κ με μεγαλη μου χαρα να σας βοηθησω αν χρειαζεστε κατι απο Πατρα(διανυκτερευση,φαγητο κλπ)..
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Operater
24/02/2010, 22:19
Ρε Γιαννιό είπαμε: Σε 3 μέρες ΔΕΝ βγαίνει, ....
Σκέφτομαι να το δοκιμάσω από τη διαδρομή που προτείνεις,
να σας πω αν βγαίνει ή δε βγαίνει.
Αλλά ποιος τρόπος υπάρχει να το αποδείξω? Να παίρνω αποδείξεις από
κανένα περίπτερο που σταματάω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σκέφτομαι να το δοκιμάσω από τη διαδρομή που προτείνεις,
να σας πω αν βγαίνει ή δε βγαίνει.
Αλλά ποιος τρόπος υπάρχει να το αποδείξω? Να παίρνω αποδείξεις από
κανένα περίπτερο που σταματάω?
Από την δική μου συντομότερη διαδρομή ή από του Σοφιανού?
Από του Σοφιανού, πλιζ μην το δοκιμάσεις και ειδικά όχι μόνος σου: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. (Και στην περίπτωση που δεν με πιστεύεις και το κάνεις, τουλάχιστον μην το πάρεις πολύ πατριωτικά το θέμα και το βάλεις μοχαμέτι να το βγάλεις ντε και καλά...)
Από την συντομότερη διαδρομή, πάλι είναι ζόρι, αλλά ΜΠΟΡΕΙ και να βγαίνει (σίγουρο δεν είναι, δεν έχω βάλει κάτω χιλιόμετρα να δω). Αν πάντως στο τέλος της πρώτης μέρας είσαι κοντά στα Γιάννενα και στο τέλος της δεύτερης κοντά στην Ορεστιάδα (ή ακόμη καλύτερα κοντά στην Αλεξανδρούπολη), τότε είσαι σε καλό δρόμο. Πάντα μιλάμε για την σύντομη διαδρομή και όχι για το όνειρο του Σοφιανού.
Όσο για αποδείξεις τώρα, ο λόγος σου εμένα μου αρκεί (και φυσικά φωτογραφίες για να γουστάρουμε).
Operater
24/02/2010, 22:36
Από την "δική μου" διαδρομή ή από του Σοφιανού?
Από του Σοφιανού, πλιζ μην το δοκιμάσεις και ειδικά όχι μόνος σου: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. (Και στην περίπτωση που δεν με πιστεύεις και το κάνεις, τουλάχιστον μην το πάρεις πολύ πατριωτικά το θέμα και το βάλεις μοχαμέτι να το βγάλεις ντε και καλά...)
Όσο για αποδείξεις τώρα, ο λόγος σου εμένα μου αρκεί (και φυσικά φωτογραφίες για να γουστάρουμε).
Από τη δική σου, φυσικά. :)
(βλέπω να είναι τα τελευταία χλμ τοου πηγάσαρου..δεν γ*μ**ται...)
Δες το εντιτ που έκανα παραπάνω...
Από την συντομότερη διαδρομή, πάλι είναι ζόρι, αλλά ΜΠΟΡΕΙ και να βγαίνει (σίγουρο δεν είναι, δεν έχω βάλει κάτω χιλιόμετρα να δω). Αν πάντως στο τέλος της πρώτης μέρας είσαι κοντά στα Γιάννενα και στο τέλος της δεύτερης κοντά στην Ορεστιάδα (ή ακόμη καλύτερα κοντά στην Αλεξανδρούπολη), τότε είσαι σε καλό δρόμο. Πάντα μιλάμε για την σύντομη διαδρομή και όχι για το όνειρο του Σοφιανού.
Operater
24/02/2010, 22:41
Thanx npat... Θα το διαβουλευτώ...
Εν τω μεταξύ, αν βγάλεις κάνενα ΠΣΚ μέχρι τις 3 Απρίλη, θα ακολουθούσα. (εκτός απροόπτου βέβαια.)
Θα μελετήσω κι εγώ με τις παμπτωχες γνώσεις μου κανένα χάρτη.
Γαμώτο, και ήθελα να κάνω το 36ωρο φέτος
Μήπως να βάζαμε και λίγο Κρήτη μέσα
Και ααα Σοφιανέ θέλω και ταίρι
(ραντεβού στα τυφλά το κάναμε το θέμα)
Προσγειωθείτε, ρεεεε....!
Ο npat έχει δίκιο...Και τρίτη βράδυ να γυρίσετε, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
Η έλλειψη ύπνου είναι ανίκητος εχθρός... :(
Ελπιζω να πρυτανεύσει η λογική. :wave2: :beer: :beer:
road spirit
24/02/2010, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ελπιζω να πρυτανεύσει η λογική. :wave2: :beer: :beer: τον ceasarsk τον ξέρεις?
ο άνθρωπας έκανε backflip με 1200 gs, για ποιά λογική μιλάς? :rotflmao: :rotflmao:
Operater
24/02/2010, 23:47
τον ceasarsk τον ξέρεις?
ο άνθρωπας έκανε backflip με 1200 gs, για ποιά λογική μιλάς? :rotflmao: :rotflmao:
Συμφωνώ! :D :lol:
Και με τέτοιο μηχανάκι, δεν τοχεις για να κάθεται! :smokin:
Akatanomastos
25/02/2010, 00:03
οι συμμετεχοντες θα παρουν και διπλωμα συνοριοφυλακα μετα:bigcry: :lol:
Η διαδρομή αποτυπωμένη στο google maps με σχετική λεπτομέρεια:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=103018037341228273087.00048061518387d429184&z=7
Έχω περάσει μέχρι τα Γιάννενα, σιγά-σιγά θα βάλω και την υπόλοιπη...
Σοφ, αν έχεις account στο google πες το μου και νομίζω ότι μπορώ να σου δώσω εντιτ στον χάρτη.
Διόρθωση επί της διαδρομής:
Ρεντίνα, Κάρπη, Μολοχα, Σαραντάπορο, Αμάραντος, Ιταμος, Καστανιά
Αυτό σίγουρα δεν βγαίνει από άσφαλτο, και πιθανώς ούτε από χώμα:
- Ρεντίνα - Κάρπη δεν υπάρχει δρόμος (μόνο μέσω Λ. Σμοκόβου, από χώμα)
- Κάρπη - Μολόχα δεν πάει (πάει Λ. Σμοκόβου - Μολόχα, αλλά είναι χώμα και πάνω από 20-25 χιλιόμετρα)
- Μολόχα - Σαραντάπορο είναι χώμα.
Εναλλακτική ασφάλτινη:
Ρεντίνα - Λουτροπηγή - Λουτρά Σμοκόβου - Κέδρος - Καλλιφώνι - Καλλίθηρο - Ραχούλα - Καστανιά
Βουλγαρέλι, Κυψέλη, Λιβάδι, Αγναντα, Προσηλιο, Τζουμέρκα, Παμβωτίς, Ανατολη, Ιωαννινα
Θα ήταν λίγο λιγότερο μαζοχιστικό (χωρίς μεγάλη απόκλιση απ' το πνεύμα της διαδρομής) αυτό να γίνει:
Βουλγαρέλι, Κυψέλη, Λιβάδι, Πλάκα (όχι από μέσα), Καλέντζι, Ανατολή, Γιάννενα.
caesarsk
25/02/2010, 07:56
Νικο
για το google που ρώτησες έχω ενα λογαριασμό gmail. Σου κάνει?
sofianos.kavakopoulos@gmail.com
ΕΠΕΙΤΑ...
για ποια διαδρομη μου / σου / του μιλάμε....
το όνειρο είναι συγκεκριμένο να κυκλώσουμε την Ελλάδα
Κοιτάζοντας το χτες το βράδυ είδα μια αλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική στο σύνολο
Αντί από Βονιτσα Αμφιλοχία να κατευθυνθούμε προς Καρπενίση και λίμνη Πλαστήρα, να συνεχίσουμε
Πρέβεζα, Πάργά, Αγιά, Πέρδικα, Συβοτα, Πλαταριά, Ηγουμενίτσα, Κτίσμα, Φράγμα Καλαμά, Τρίκορυφο, Φιλιάτες, ΚοκκινοΛιθάρι, Κεράμιτσα, Χαραυγή, Καλλιθέα, Δεσποτικό, Ανω Καλαμας, Καλπάκι.
Ετσι και κυκλώνουμε περισσοτερο την Ελλάδα, και βγάζουμε ολο το κομμάτι της Κεντρικής Ελλαδας (Καρπενιση, Μουζακι, κλπ)
caesarsk
25/02/2010, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ελπιζω να πρυτανεύσει η λογική. :wave2: :beer: :beer:
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΙΚΗ
απλά
δεν θα υπήρχε το συγκεκριμένο ΘΕΜΑ!!!!!!
George20vt
25/02/2010, 08:24
Θα ήταν λίγο λιγότερο μαζοχιστικό (χωρίς μεγάλη απόκλιση απ' το πνεύμα της διαδρομής) αυτό να γίνει:
Βουλγαρέλι, Κυψέλη, Λιβάδι, Πλάκα (όχι από μέσα), Καλέντζι, Ανατολή, Γιάννενα.
Πράγματι, αλλά το Καλέντζι - Γιάννινα είναι κατά τη γνώμη μου από τα πιο αδιάφορα κομμάτια της περιοχής.
Βέβαια, σε ένα τέτοιο πιεσμένο "πρόγραμμα" είναι χρονικά μονόδρομος.
Αν η βόλτα αυτή δεν είχε το χαρακτήρα run lola run, για το συγκεκριμένο κομμάτι θα πρότεινα:
ΒουΡγαρέλι - Ράμια - Άγναντα - Πράμαντα - Χριστοί - Καλαρίτες ή Ματσούκι - Αυχένας Μπάρου - Χαλίκι - Ανήλιο - Μέτσοβο - Γιάννινα
Μη σας ξεγελάει ο παλιός χάρτης του Google maps, η διαδρομή είναι 100% ασφάλτινη
caesarsk
25/02/2010, 10:14
Λοιπον μετά από παίξιμο με το google maps και την αλλαγή του Καρπενησίου έχουμε τα παρακάτω δεδομένα
3346.70 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚ
58 Ωρες 59 λεπτά οδήγησης βάσει google maps
ΑΡΑ
Παρασκευή πρωί εώς Δευτέρα βράδυ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΑΝΕΤΑ.......μήπως να το κοιτάζαμε για Κυριακή για να ταλαιπωρηθούμε??? (πλακα κάνω)
Λεωνίδας
25/02/2010, 10:32
δεν την παλεύετε κάστανο :a21: :a21: :a21:
ΥΓ Μήτσο μηχανάκι έχεις ρε :D :evil: :D
DimChios
25/02/2010, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν την παλεύετε κάστανο :a21: :a21: :a21:
ΥΓ Μήτσο μηχανάκι έχεις ρε :D :evil: :D
:blush: μη του πεσουν βαρια τοσα χλμ μαζεμενα ρε?
Δεν εχει μαθει ετσι!!!
Οσα εχεις κανει σε 2 χρονια 8α τα κανει σε 4 μερες!
:wacko:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! :beer: :beer: :beer:
sapila racing
25/02/2010, 11:21
A ρε τρελλάρες :eek: :eek:
Καλά να περασετε!
Εγω θα αρκεστώ στο διήμερο Classic Trophy το προηγούμενο Σ/Κ. :wave2:
για ποια διαδρομη μου / σου / του μιλάμε....
Μιλάμε για την διαδρομή που αναγράφεται στο πρώτο ποστ...
το όνειρο είναι συγκεκριμένο να κυκλώσουμε την Ελλάδα
Κοιτάζοντας το χτες το βράδυ είδα μια αλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική στο σύνολο
Αντί από Βονιτσα Αμφιλοχία να κατευθυνθούμε προς Καρπενίση και λίμνη Πλαστήρα, να συνεχίσουμε
Πρέβεζα, Πάργά, Αγιά, Πέρδικα, Συβοτα, Πλαταριά, Ηγουμενίτσα, Κτίσμα, Φράγμα Καλαμά, Τρίκορυφο, Φιλιάτες, ΚοκκινοΛιθάρι, Κεράμιτσα, Χαραυγή, Καλλιθέα, Δεσποτικό, Ανω Καλαμας, Καλπάκι.
Ετσι και κυκλώνουμε περισσοτερο την Ελλάδα, και βγάζουμε ολο το κομμάτι της Κεντρικής Ελλαδας (Καρπενιση, Μουζακι, κλπ)
Αυτό κάνει τα πράγματα απλούστερα.
Το Ναύπακτος - Θέρμο - Αστακός το αφήνουμε ή το κάνουμε Αντίριο - Μεσολόγγι - Αιτωλικό - Αστακός?
caesarsk
25/02/2010, 11:58
Μιλάμε για την διαδρομή που αναγράφεται στο πρώτο ποστ...
Αυτό κάνει τα πράγματα απλούστερα.
Το Ναύπακτος - Θέρμο - Αστακός το αφήνουμε ή το κάνουμε Αντίριο - Μεσολόγγι - Αιτωλικό - Αστακός?
Το Ναυπακτος Θερμο Αστακος το αφηνουμε ώς έχει έτσι για την αλλαγή!!!!
Κεράμιτσα, Χαραυγή, Καλλιθέα, Δεσποτικό, Ανω Καλαμας, Καλπάκι.
Το Χαραυγή - Καλλιθέα, δεν βγαίνει από άσφαλτο, και από Καλλιθέα προς Δεσποτικό δεν πάει δρόμος.
Εναλλακτική:
Κεράμιτσα - Ραβενή - Βροσίνα - Βουτσαράς - Σουλόπουλο, και μετά ακολουθούμε τον ποταμό Καλαμά: Ράικο, Ριάχοβο, Μαζαράκι, Βροντισμένη, Καλπάκι
Τι λες?
caesarsk
25/02/2010, 12:07
Για την ακριβεια ειναι
Κοκκινο Λιθαρι Κεραμιτσα Λεπτοκαρυα Σουλοπουλο Ραικο Αρετη Καλπακι...ετσι το εχω βγαλει
Σόφ βάλε τίτλο στο ταξίδι:
"UNDER THE INFLUENCE"
:lol:
Για την ακριβεια ειναι
Κοκκινο Λιθαρι Κεραμιτσα Λεπτοκαρυα Σουλοπουλο Ραικο Αρετη Καλπακι...ετσι το εχω βγαλει
Ναι, αυτό λέω!
Με τη διαφορά ότι στην πραγματικότητα είναι:
Κεράμιτσα - Ραβενή - Σουλόπουλο ... κλπ
Η λεπτοκαρυά είναι απ' την απέναντι πλευρά της κοιλάδας.
caesarsk
25/02/2010, 12:19
PART 1
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.0004806a019fd360ef638
PART 2
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.0004806a2e31562f24837
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.0004806a6e7a019f1becf
PART 3
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.000480684db9b0b1704ea
PART 4
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.0004806877deaed881f7c
PART 5
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.00048068b26e2f38b82fd
PART 6
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.00048068d9fd16756f1ef
PART 7
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.00048068f6b289b229026
PART 8
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107721226302744562749.000480693cd83038dcdb4
άστο στον Νίκο να το κάνει .... δεν ανοίγει κανένα Link :D
Για την ακριβεια ειναι
Οκ, τώρα το είδα στο google.
Από Λεπτοκαριά προς Σουλόπουλο, όπως το έχεις βγάλει, είναι χώμα.
Για να βγει από άσφαλτο πρέπει από Κεράμιτσα να πιάσουμε τον κεντρικό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων στην Βροσίνα και να τον ακολουθήσουμε μέχρι το Σουλόπουλο. Έτσι τουλάχιστον λένε οι χάρτες μου...
Οκ, τώρα το είδα στο google.
Από Λεπτοκαριά προς Σουλόπουλο, όπως το έχεις βγάλει, είναι χώμα.
Για να βγει από άσφαλτο πρέπει από Κεράμιτσα να πιάσουμε τον κεντρικό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων στην Βροσίνα και να τον ακολουθήσουμε μέχρι το Σουλόπουλο. Έτσι τουλάχιστον λένε οι χάρτες μου...
Επίσης από Λίθινο - Μελίσσι - Μαζαράκι, πάλι δεν βγαίνει. Πρέπει να πάει Λίθινο - Καταράκτης - Ριάχοβο.
Τα διόρθωσα και τα δύο.
caesarsk
25/02/2010, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
άστο στον Νίκο να το κάνει .... δεν ανοίγει κανένα Link :D
Τώρα ανοίγουν!!!!
Λεωνίδας
25/02/2010, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:blush: μη του πεσουν βαρια τοσα χλμ μαζεμενα ρε?
Δεν εχει μαθει ετσι!!!
Οσα εχεις κανει σε 2 χρονια 8α τα κανει σε 4 μερες!
:mad: :mad: :mad:
1 χρόνο ρε μλκ :lol: :lol:
Τώρα ανοίγουν!!!!
Να ρε ρωτήσω ρε Σοφ... Πώς την έφτιαξες τη διαδρομή? Σίγουρα πάντως δεν χρησιμοποίησες "line along roads". Τι ακριβώς έκανες? Έβαλες placemarks, και μετά?
:confused: :confused:
road spirit
25/02/2010, 12:57
Τώρα ανοίγουν!!!! Σοφ, κάνε ρε συ αν γίνεται πιο παχιές τις γραμμές να φαίνονται ευκολότερα, έβγαλα τα μάτια μου για να δω τη διαδρομή
:wave2:
caesarsk
25/02/2010, 12:59
Να ρε ρωτήσω ρε Σοφ... Πώς την έφτιαξες τη διαδρομή? Σίγουρα πάντως δεν χρησιμοποίησες "line along roads". Τι ακριβώς έκανες? Έβαλες placemarks, και μετά?
:confused: :confused:
Δεν σου λέω
caesarsk
25/02/2010, 12:59
Σοφ, κάνε ρε συ αν γίνεται πιο παχιές τις γραμμές να φαίνονται ευκολότερα, έβγαλα τα μάτια μου για να δω τη διαδρομή
:wave2:
Να βάλεις γυαλια
road spirit
25/02/2010, 13:02
Να βάλεις γυαλια εγώ φταίω που θέλω να έρθω (αφού εν τέλει γίνει 4μερο ...) :sad: