PDA

View Full Version : I have a dream - συζήτηση/spamming

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

caesarsk
25/02/2010, 13:04
Λοιπον....να σοβαρευτούμε και να πρυτανέχει η λογική...

1ον. Πάρτε αδιάβροχα
2ον. Τσεκάρετε τα λαμπάκια
3ον. Η βόλτα δεν ειναι για τον καθέναν. Οποιος έρχεται γνωρίζει πλήρως τις δυσκολίες του, και αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες του.
4ον. Ο καθένας έχει τις αντοχές του και σταμάταει εκεί που θέλει
5ον. Δεν οργανώνουμε τίποτα...Απλά πάμε και βλέπουμε
6ον. Δεκτά μονο τα μεγάλα παιδια.
7ον. Δεν ειναι οργανωμενο ταξιδι. Μια βόλτα είναι και πάμε όπως θέλουμε
8ον. Πάρτε αδιάβροχα (κάτι ξέρω που το λέω)
9ον. Τσεκάρετε τα λαμπάκια

Και επειδη μιλησα στο τηλεφωνο με διάφορους φίλους και γνωστούς, και επειδή εκείνο το διάστημα ετοιμάζεται και η ετήσια του moto, και επειδή κάποιοι έχουν να πάνε σε γάμους, και επειδή κάποιοι παντρευονται

Μηπως να το κάναμε 2 εβδομάδες ποιο μετά??? Εγώ μπορώ ούτως ή άλλως σε οποιαδήποτε ημερομηνία!

caesarsk
25/02/2010, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εγώ φταίω που θέλω να έρθω (αφού εν τέλει γίνει 4μερο ...) :sad:

καιι ποιος σου είπε οτι για να έρθεις πρεπει να διαβάσεις χάρτες

Λοιπον σε αυτήν την βόλτα απαγορεύονται τα GPS και κάθε μορφή τεχνολογίας

Θα ρωτάμε μέσα στα χωριά ποιος δρόμος μας βγάζει εκεί που θέλουμε!!!!

npat
25/02/2010, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk

Μηπως να το κάναμε 2 εβδομάδες ποιο μετά??? Εγώ μπορώ ούτως ή άλλως σε οποιαδήποτε ημερομηνία!

Οκ για μένα.

spyro
25/02/2010, 13:09
Λοιπον....να σοβαρευτούμε και να πρυτανέχει η λογική...

..... και επειδή κάποιοι έχουν να πάνε σε γάμους, και επειδή κάποιοι παντρευονται

ρε τρελέ πάς καλά?

:a26: :a26:

πάνω στο γάμο μου θα το κάνεις? .... είπαμε 29/05 παντρεύομαι και τα επόμενα 2 Σ/Κ είναι για την γυναίκα.

Ρε θα βαλθεί να με χωρίσει ο αχαϊρευτος :D

npat
25/02/2010, 13:09

Θα ρωτάμε μέσα στα χωριά ποιος δρόμος μας βγάζει εκεί που θέλουμε!!!!

Ρε μαλάκα, τέσσερις το πρωί στα χωριά του Σμόλικα (γιατί κάποια τέτοια ώρα μας βλέπω εκεί) ποιόν θα βρεις να ρωτήσεις?

road spirit
25/02/2010, 13:10
καιι ποιος σου είπε οτι για να έρθεις πρεπει να διαβάσεις χάρτες

Λοιπον σε αυτήν την βόλτα απαγορεύονται τα GPS και κάθε μορφή τεχνολογίας

Θα ρωτάμε μέσα στα χωριά ποιος δρόμος μας βγάζει εκεί που θέλουμε!!!! δεν έχω gps καρντιά μου...

άμα δε χρειάζονται χάρτες, τι κάθεσαι και το παιδεύεις στο γκούγκλη :a36: ... μέσες άκρες, το κύκλο της ελλάδας θες να κάνεις

Λοιπον....

Και επειδη μιλησα στο τηλεφωνο με διάφορους φίλους και γνωστούς, και επειδή εκείνο το διάστημα ετοιμάζεται και η ετήσια του moto, και επειδή κάποιοι έχουν να πάνε σε γάμους, και επειδή κάποιοι παντρευονται

Μηπως να το κάναμε 2 εβδομάδες ποιο μετά??? Εγώ μπορώ ούτως ή άλλως σε οποιαδήποτε ημερομηνία! η ετήσια του μοτό δεν έχει καθοριστεί ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στόχος θα είναι ο Μάϊος ...

npat
25/02/2010, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

πάνω στο γάμο μου θα το κάνεις? .... είπαμε 29/05 παντρεύομαι και τα επόμενα 2 Σ/Κ είναι για την γυναίκα.

Κάντο δικάβαλο! Θα τεστάρεις έτσι, μια και καλή, αν αντέξει αυτός ο γάμος!

:bigcry: :bigcry:

spyro
25/02/2010, 13:13
Τέσπα... επειδή όμως είναι μεγάλη υπόθεση αυτή η βόλτα δεν μπορεί να ευχαριστήσει όλους και αυτό το καταλαβαίνω.

Κανονίστε όποτε μπορείτε καλύτερα εσείς και αμα με αφήνει εμένα ο γάμος θα ακολουθήσω....

:wave2:

spyro
25/02/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κάντο δικάβαλο! Θα τεστάρεις έτσι, μια και καλή, αν αντέξει αυτός ο γάμος!

:bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

caesarsk
25/02/2010, 13:15
ρε τρελέ πάς καλά?

:a26: :a26:

Ρε θα βαλθεί να με χωρίσει ο αχαϊρευτος :D

Καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι ειμαι σοβαρος ανθρωπος, οικογενειαρχης και πατέρας κόρης.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΩ

απλά να μην παντρευτεις

ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δευτερον προς npat.....ελα μωρέ...θα χτυπήσουμε μια πορτα, δυο πόρτες, αν δεν ανοιξουν θα βαραμε την καμπανα του χωριου....Δεν μπορει θα βγουν να δουν τι γινεται

Τρίτον.....μια ιδέα είπα για την αλλαγή διότι εγώ δεν εχω προβλημα, αρκεί να μπορούν και μερίκοι ακόμη που δεν μπορούν τώρα!

spyro
25/02/2010, 13:27
Καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι ειμαι σοβαρος ανθρωπος, οικογενειαρχης και πατέρας κόρης.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΩ

απλά να μην παντρευτεις

είναι πια αργά

:cry:

Τρίτον.....μια ιδέα είπα για την αλλαγή διότι εγώ δεν εχω προβλημα, αρκεί να μπορούν και μερίκοι ακόμη που δεν μπορούν τώρα!

όπως είπα και παραπάνω αυτή η βόλτα είναι ο Βασιλιάς όλων οπότε μην πτοήσε απο την γκρίνια του ενός (την δικιά μου δηλαδή)..... Αν έχεις πολλούς που σε πήραν τηλ και σου είπαν οτι αμα το αλλάξεις θα ρθουν τότε δεν μπορω να πω τίποτα.... ;)

αν και πάντα μπορείς να το βάλεις για το 1ο Σ/Κ του Μαϊου σαν εναλλακτική :a13:

caesarsk
25/02/2010, 13:29
είναι πια αργά

:cry:

Μεχρι τα σκαλιά της εκκλησίας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

harris_x
25/02/2010, 13:31
ok 4 me 2!

:D

emix24
25/02/2010, 13:49
Παιδια θα εχουμε προλαβει να γυρισουμε μεχρι την τριτη;
Γιατι μετα θα πρεπει (Τ)ριτη ή (Τ)εταρτη να παω το Κ(Τ)Μ στον μαστορα με τοσα χιλιομετρα!!!!!!!

Χωρις πλακα τωρα. Η ιδεα σου Σοφιανε ειναι προκλητικα καλη.
Δεν ειμαι σιγουρος.Αν μου την βαρεσει μπορει και ν ακολουθησω και οπου φθασουμε.

camen
25/02/2010, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Παιδια θα εχουμε προλαβει να γυρισουμε μεχρι την τριτη;
Γιατι μετα θα πρεπει (Τ)ριτη ή (Τ)εταρτη να παω το Κ(Τ)Μ στον μαστορα με τοσα χιλιομετρα!!!!!!!

Θα τα παμε παρεα...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Mariner
25/02/2010, 14:31
Χμ.. Σοφιανέ, αν το stuff είναι καλύτερο απο του 36ωρου του 2008 τότε μάλλον κ εγώ μέσα εκτός απροόπτου :D :D

QSpec
25/02/2010, 14:35
Οσο πάει και μου αρέσει περισσότερο.

Ελπίζω το χέρι μου να είναι καλά μέχρι τότε και κάπως να βρω ένα δίκυκλο.

antsoar
25/02/2010, 15:02

+1 :blush: :a13:

npat
25/02/2010, 15:19

Αρχές Μαίου είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για μιά τέτοια βόλτα.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε καλό καιρό, οπότε όσο πιο καλοκαίρι, τόσο καλύτερα. Το απολύτως νωρίτερο, είναι μέσα Μάη, ακόμη καλύτερα αρχές Ιούνη.

spyro
25/02/2010, 15:52
Αρχές Μαίου είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για μιά τέτοια βόλτα.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε καλό καιρό, οπότε όσο πιο καλοκαίρι, τόσο καλύτερα. Το απολύτως νωρίτερο, είναι μέσα Μάη, ακόμη καλύτερα αρχές Ιούνη.

ξεχνάς την ζέστη που φάγαμε πέρσυ στο 36ωρο στις 5 Μαϊου? :D στο καρδαμύλι την 2η μέρα πήγα να παραδώσω....

Η ιδανική θερμοκρασία είναι 18-22 βαθμούς.

emix24
25/02/2010, 15:55
Τελη Απριλιου με αρχες Μαιου ειναι καλυτερα.

npat
25/02/2010, 16:02
ξεχνάς την ζέστη που φάγαμε πέρσυ στο 36ωρο στις 5 Μαϊου? :D στο καρδαμύλι την 2η μέρα πήγα να παραδώσω....

Η ιδανική θερμοκρασία είναι 18-22 βαθμούς.

Στις διαδρομές που κινούμαστε λίγο θα μας απασχολήσει η ζέστη. Θέλουμε όμως να έχουμε φύγει για τα καλά απ' την περίοδο των πολλών βροχών. Με βροχή σε μεγάλο μέρος της η διαδρομή απλά δεν βγαίνει. Η ζέστη είναι μια ενόχληση αλλά παλεύεται, η βροχή όμως σε καθυστερεί ΠΟΛΥ.

npat
25/02/2010, 16:14
Στις διαδρομές που κινούμαστε λίγο θα μας απασχολήσει η ζέστη. Θέλουμε όμως να έχουμε φύγει για τα καλά απ' την περίοδο των πολλών βροχών. Με βροχή σε μεγάλο μέρος της η διαδρομή απλά δεν βγαίνει. Η ζέστη είναι μια ενόχληση αλλά παλεύεται, η βροχή όμως σε καθυστερεί ΠΟΛΥ.

Τέλος πάντων εμένα δεν με χαλάει ιδιαίτερα, όποτε και να το κάνουμε... Και 7-10 Μαίου καλά είναι, και 21-22 και 28-31 άντε βαριά και 4-7 Ιουνίου.

tai
25/02/2010, 16:52
μια ακόμα αλλαγή.
αντι να παμε απο πολύγυρο-μουδανια-θέρμη, πιο καλη διαρδρομη ειναι η Αγιος Πρόδρομος-βασιλικα-θέρμη.

rsp
25/02/2010, 17:17
Ξεκινω με τα δυσαρεστα και ξενερωτα...

Θεωρω οτι βολτες σαν αυτες γινοντε πιο κλειστα...ετσι ωστε να μην παρασυρθει κοσμος που αθελα του θα μπει σε μια πολυ γρηγορη και κουραστικη βολτα...! Σοφ, καταλαβαινω απολυτα το πνευμα, διαφωνω με το ποσο απλα τα παρουσιαζεις φοβομενος το κακο!

Μην θυμωνεις!!!!!

Λογικα θα ειμαι μαζι σου, μαλλον με το καινουργιο!

ΥΓ, αλλιως θα ερθω με το σκουτερ...:eyepop:

GhostDog
25/02/2010, 17:37
η διαδρομή πουχα σκεφτεί εγώ πάντως ήταν αυτή

http://img138.imageshack.us/img138/1614/part1r.jpg

http://img696.imageshack.us/img696/6554/part2s.jpg

ή σε google maps

part 1 - http://tinyurl.com/yde4zrx

part 2 - http://tinyurl.com/ybya52f

γύρος όσο πιο περιμετρικά γίνετε.

3400km σε 2μίση μέρες πιστεύω βγαίνει. το πολύ 3.

σκεφτείτε την αν το ψήνετε σαν εναλλακτική.

caesarsk
25/02/2010, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ξεκινω με τα δυσαρεστα και ξενερωτα...

Θεωρω οτι βολτες σαν αυτες γινοντε πιο κλειστα...ετσι ωστε να μην παρασυρθει κοσμος που αθελα του θα μπει σε μια πολυ γρηγορη και κουραστικη βολτα...! Σοφ, καταλαβαινω απολυτα το πνευμα, διαφωνω με το ποσο απλα τα παρουσιαζεις φοβομενος το κακο!

Μην θυμωνεις!!!!!

Λογικα θα ειμαι μαζι σου, μαλλον με το καινουργιο!

ΥΓ, αλλιως θα ερθω με το σκουτερ...:eyepop:

ημουν σιγουρος οτι θα ησουν μέσα ακομη και με το σκουτερ

caesarsk
25/02/2010, 22:03
Λοιπον επείδη το όνειρο έχει αρχίσει και παίρνει σάρκα και χαρτιά, ας σοβαρευτούμε λίγο

Πρώτον. Κάποιος Mod να το μεταφέρει στις βόλτες

Δευτερον. Τσεκάρετε το πρώτο πόστ για τυχόν αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν

Τρίτον. Οσοι δηλώσατε ελαφρια την καρδιά συμμετοχή ξανασκεφτήτε το, διότι μπορεί να μην είναι πολεμική αλλά ειναι πολεμική!

Τέταρτον. Οσοι δηλώσατε και δεν σας έβαλα στην λίστα στείλτε πμ

Πέμπτον. Δεν ειμαστε πεζοναύτες και έτσι εμείς αφήνουμε τους συντροφούς μας πίσω. Ο καθένας για την πάρτη του και δεν θα αλλάξει το ήδη σφιχτό πρόγραμμα.

Εκτον. Οσοι δεν τους άρεσε τo Brokeback Mountain καλύτερα να μην έρθουν, γιατί θα είμαστε τόσες ώρες μαζί που σίγουρα θα ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον!!!

camen
25/02/2010, 22:08
Εγω θα ελεγα να μεινει το παρον ως εχει για να σπαμαρεται και να λετε και οτι θελετε περι της εκδρομης και να ανοιξεις ενα αλλο τοπικ με πιο οργανωμενο πρωτο ποστ....:winka:

$py
25/02/2010, 22:54
Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να σας χαλάσω το κλίμα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο να ζοριστείτε να κάνετε τόσα χιλιόμετρα σε τόσο λίγο χρόνο?

:confused:

Operater
25/02/2010, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να σας χαλάσω το κλίμα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο να ζοριστείτε να κάνετε τόσα χιλιόμετρα σε τόσο λίγο χρόνο?

Yποθέτω.... επειδή αυτός ειναι σκοπός αυτής της εκδρομής...

npat
25/02/2010, 22:59

Τρίτον. Οσοι δηλώσατε ελαφρια την καρδιά συμμετοχή ξανασκεφτήτε το, διότι μπορεί να μην είναι πολεμική αλλά ειναι πολεμική!

+1000

Αυτό σκεφτείτε το καλά. Μπορεί να μην είναι "γλήγορη" βόλτα, αλλά είναι από τις πιο απαιτητικές τουριστικές βόλτες που έχουν μπει στο μοτο-τζιαρ. Μην υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας. Ακόμη και αν ξεκινήσετε, δεν είναι κακό σε κάποιο σημείο να εγκαταλείψετε ή να συντομεύσετε τη διαδρομή. Έπαθλα δεν υπάρχουν και η υπευθυνότητα να πείτε "εγώ μέχρι εδώ" μετράει περισσότερο από την ολοκλήρωση της διαδρομής.

Πέμπτον. Δεν ειμαστε πεζοναύτες και έτσι εμείς αφήνουμε τους συντροφούς μας πίσω. Ο καθένας για την πάρτη του και δεν θα αλλάξει το ήδη σφιχτό πρόγραμμα.

Αυτό που θα πρότεινα εγώ (και αυτό που έχω κάνει σε αντίστοιχες διαδρομές) είναι κάθενας που συμμετέχει να βρει ένα ταίρι (ή το πολύ δύο) που έχει κάνει μαζί του αρκετές βόλτες και ξέρει ότι ταιριάζουν οι ρυθμοί και τα χνότα τους, και να κάνουν τη διαδρομή παρέα. Αν ο ένας μείνει, το ταίρι του περιμένει και τον βοηθά. Οι άλλοι συνεχίζουν. Αν είναι να διανυκτερεύσουν κάπου, το κάνουν μαζί, οι άλλοι μπορεί να διανυκτερεύσουν αλλού.

Στο τέλος όλο και κάποιος απ' την παρέα θα δεχθεί να κάνει τον κουμπάρο και να τους παντρέψει.

Γενικώς, βέβαια, πάμε όλοι μαζί, αλλά μην περιμένετε ανασυγκροτήσεις, ούτε όλοι να περιμένουν κάποιον που καθυστέρησε (για οποιονδήποτε λόγο). Σκούπες και μαλακίες δεν έχει. Όσο λοιπόν οι ρυθμοί μας ταιριάζουν (στο περίπου) πάμε μαζί, αν δεν, τότε χωρίζουμε πάραυτα και (μπορεί) να ξαναβρεθούμε παρακάτω (μπορεί και όχι).

Εκτον. Οσοι δεν τους άρεσε τo Brokeback Mountain καλύτερα να μην έρθουν, γιατί θα είμαστε τόσες ώρες μαζί που σίγουρα θα ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον!!!

Ρε πούστη μου! Πρέπει να ψήσουμε τον Κρούκη να πάρει μέρος!

:bigcry: :lol:

filipp0s
25/02/2010, 23:10
...
Αυτό που θα πρότεινα εγώ (και αυτό που έχω κάνει σε αντίστοιχες διαδρομές) είναι κάθενας που συμμετέχει να βρει ένα ταίρι (ή το πολύ δύο) που έχει κάνει μαζί του αρκετές βόλτες και ξέρει ότι ταιριάζουν οι ρυθμοί και τα χνότα τους, και να κάνουν τη διαδρομή παρέα. ...

Συντροφε, μας βλεπω να πηγαινουμε παρεα :D :smokin:

MG
25/02/2010, 23:14
δηλωνω κι εγω....

συνηθως αντεχω πολλα.... βεβαια τοσα σε τοσο που λετε δεν τα εχω δοκιμασει αλλα το παραπανω ηταν παντα στο μυαλο μου....

ενας ευσεβης ποθος...

μεσα λοιπον εως εκει που αντεχω χωρις ηρωισμους.... αν δω οτι δεν, θα στριψω στο συντομοτερο προς τα πισω.....

αν θελει παντως κανεις ζευγαρι κ δεν εχει ..... εδω ειμαστε (με την καλη εννοια παντα)

αυτα για τωρα.... αντε να το ανακοινωσω στη γυναικα μου.... :lol:

:beer:

npat
25/02/2010, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Συντροφε, μας βλεπω να πηγαινουμε παρεα :D :smokin:

Τέτοια να ακούω!

:a25: :a25: :a30: :a30:

Για γενιές μετά θα τραγουδάνε οι νέοι μοτοσυκλετιστές τα "δημοτικά των έξι κυλίδρων".

Παρέα εκκίνησαν προυνό, να γράψουνε τη χώρα
Γύρο μεγάλο, ατέλειωτο, σε λόγγους και κοιλάδες,
Να αντιλαλήσουν τα βουνά, να πιούν καντάρια λάδι.
Να σκάψουνε τις δημοσιές με κύλινδρα και μπότες...

Ο ένας ήταν αψηλός, φτερά είχε στα πόδια,
Φτερά απ' ατόφιο μέταλλο, βαβαρικό μαντέμι
Ο άλλος τέσσερις μαζί, ν' ανεβοκατεβαίνουν,
από του ήλιου την γωνιά, παιδιά ενός σχιστομάτη...

και πάει λέγοντας...

:bigcry: :bigcry: :lol: :lol:

filipp0s
25/02/2010, 23:34
..
Για γενιές μετά θα τραγουδάνε οι νέοι μοτοσυκλετιστές τα "δημοτικά των εξι κυλίδρων".

Παρέα εκκίνησαν προυνό, να γράψουνε τη χώρα
Γύρω μεγάλο, ατέλειωτο, σε λόγγους και κοιλάδες,
Να αντιλαλήσουν τα βουνά, να πιούν καντάρια λάδι.
Να σκάψουνε τις δημοσιές με κύλινδρα και μπότες...

Ο ένας ήταν αψηλός, φτερά είχε στα πόδια,
Φτερά απ' ατόφιο μέταλλο, βαβαρικό μαντέμι
Ο άλλος τέσσερις μαζί, ν' ανεβοκατεβαίνουν,
από του ήλιου την γωνιά, παιδιά ενός σχιστομάτη...

και πάει λέγοντας...

:bigcry: :bigcry: :lol: :lol:

τι μαλακας εισαι ρε!!! :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

npat
25/02/2010, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
τι μαλακας εισαι ρε!!! :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Ρε θα γράψουμε ιστορία, λέμεεεε!

:lol: :lol:

npat
25/02/2010, 23:45

τα "δημοτικά των πέντε κυλίδρων".

Ωπ! Σόρυ! Σου 'φαγα έναν κύλινδρο!

:lol:

filipp0s
25/02/2010, 23:46
Ρε θα γράψουμε ιστορία, λέμεεεε!

:lol: :lol:

ηδη ρε μλκ εγραψες το soundtrack :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol:

granazi
26/02/2010, 00:09
μεσα υπο εναν ορο.............................................................................................. .................................................................................................... .....................................μην το μαθει ο γιος μου που ειναι 8 και σε 10 χρονια ζηταει τα ιδια και χασω τον υπνο μου!

επισης απο το λιγο που σας βλεπω εδω θεωρω οτι στο συνολο μιλαμε για μοτοσυκλετιστες χωρις επιδειξεις οδηγικης μαγκιας ανοητα ρισκα και γενικα ταρζανιες.
αν ταιριαξει ο ρυθμος μου με καποιο-ους καλα θα ειναι αλλιως αλλο ενα ταξιδι μονος
μεσα λοιπον

:smokin:

rsp
26/02/2010, 00:14
κοιτα φιλαρακι ναουμ...Αν ερθω με το σκουτερ δεν υποσχομαι να ειμαι φρονημος ετσσσςς

θα ξυνω το σκουλαρικιμ στην ασφαλτο...:evil:

spyro
26/02/2010, 07:27
το βασικό κριτήριο πάντως για την απόφαση του καθενός για συμμετοχή είναι ένα:

εάν γίνει 3ημερο: 18+ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ

εάν γίνει 4ημερο: 13+ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ

caesarsk
26/02/2010, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py

γιατιι το δηλώσαμε απο την αρχή

εκεί που αρχιζει το LSD τελειώνει η λογική. Το λογικό ειναι αυτό που αναφέρεσαι εσυ. Γιατι να ταλαιπωρηθουμε? Γιατι να ζοριστουμε να γυρισουμε την Ελλάδα? Γιατι τοσο σφιχτα? Γιατι να μην ειναι 2 εβδομάδες χαλαρα? Γιατί η ΒΜW δεν βγάζει ενα μηχανάκι χωρίς βυζια?

Ολα αυτά ειναι η λογική

Εδω μιλάμε για ενα ονειρο που ειδα ενα μεσημέρι, που την έπεσα για λιγο, και απλά είπα....ρε συ...δεν το κανουμε???

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΙΛΑΜΕ?

DimChios
26/02/2010, 08:35
χμ......:rolleyes: :smokin:

TROOPER
26/02/2010, 08:37
...Γιατί η ΒΜW δεν βγάζει ενα μηχανάκι χωρίς βυζια?...

εννοεις οτι βγαζει μονο μηχανακια με βυζια??

παλι κουμπωμενος γραφεις?:lol: :lol: :lol:

caesarsk
26/02/2010, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εννοεις οτι βγαζει μονο μηχανακια με βυζια??

παλι κουμπωμενος γραφεις?:lol: :lol: :lol:

τεσπα...πες το και ετσι

caesarsk
26/02/2010, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rolleyes: :smokin:

τι θελει να πει ο ποιητης??

DimChios
26/02/2010, 08:41
τι θελει να πει ο ποιητης??

Τπτ. ολα σουπερ αν πανε οπως τα υπολογιζω...και θα με εχεις και "ταιρι"!

:winka: :wave2:

caesarsk
26/02/2010, 08:41
Τπτ. ολα σουπερ αν πανε οπως τα υπολογιζω...και θα με εχεις και "ταιρι"!

:winka: :wave2:

με ρώτησες αν σε θελω για ταίρι????

Nik0s
26/02/2010, 08:42
Βάλε 2 βυζιά ακόμα να γουστάρ'

:smokin: :cry:

Cpt. Haddock
26/02/2010, 08:48
γμτ....

Εαν το κανετε προς τέλη Μαΐου θα με δυσκολεψετε...

20κατι θα ανεβω με το tiger Ολλανδια με αδεια 6-7 ημερων, δυσκολα μπορω να ξαναπαρω στο καπάκι άλλες δυο μετα (για πριν δεν το συζηταω....)

γμτ... :sick:

caesarsk
26/02/2010, 08:49
Εντος της ημέρας θα οριστικοποιησω την ημερομηνια. Ξερω οτι καποιοι θα δυσαρεστηθούν, κάποιοι θα ευχαριστηθουν. Δυστυχως δεν μπορουμε να ευχαριστησουμε ολο τον κοσμο

Cpt. Haddock
26/02/2010, 09:15
Εντος της ημέρας θα οριστικοποιησω την ημερομηνια. Ξερω οτι καποιοι θα δυσαρεστηθούν, κάποιοι θα ευχαριστηθουν. Δυστυχως δεν μπορουμε να ευχαριστησουμε ολο τον κοσμο

Σιγουρα.

Κάντε το όποτε θετε Σοφ, εαν βολεύουν οι μερες θα ερθω.. :beer:

TROOPER
26/02/2010, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σιγουρα.

Κάντε το όποτε θετε Σοφ, εαν βολεύουν οι μερες θα ερθω.. :beer:

+1

devil's animal
26/02/2010, 09:35
+1

θα πας και εσυ??:eyepop: :eyepop:

TROOPER
26/02/2010, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
θα πας και εσυ??:eyepop: :eyepop:

αν μου το επιτρεψουν οι υποχρεωσεις μου ναι.τι σε παραξενευει?

$py
26/02/2010, 09:52

Εδω μιλάμε για ενα ονειρο που ειδα ενα μεσημέρι, που την έπεσα για λιγο, και απλά είπα....ρε συ...δεν το κανουμε???

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΙΛΑΜΕ?

Με κάλυψες. Καλή επιτυχία!!!

:beer:

devil's animal
26/02/2010, 10:18
αν μου το επιτρεψουν οι υποχρεωσεις μου ναι.τι σε παραξενευει?

τιποτα.

απλα μετα θα ψαχνουμε να βρουμε γιατρο να σου βγαλει το gsxr απ'τον κwλο...:lol: :lol: :lol:

καλους δρομους ρε...
:beer: :beer: :beer:

TROOPER
26/02/2010, 10:19
τιποτα.

απλα μετα θα ψαχνουμε να βρουμε γιατρο να σου βγαλει το gsxr απ'τον κwλο...:lol: :lol: :lol:

καλους δρομους ρε...

μικρε ξεχνας :wave2:

caesarsk
26/02/2010, 10:19
τιποτα.

καλους δρομους ρε...

τουλάχιστον αυτός θα έχει κάτι αξιοπρεπές στον κwλο του.......εσυ?????

devil's animal
26/02/2010, 10:20
μικρε ξεχνας :wave2:

τι ξεχναω??:confused:

το 36ωρο που δεν τερματισες??:look: :p

devil's animal
26/02/2010, 10:21
τουλάχιστον αυτός θα έχει κάτι αξιοπρεπές στον κwλο του.......εσυ?????

δεν θελω ρε φιλε να εχω τιποτα στον κwλο μου...

δεν ξερω (και ουτε θελω να μαθω) πως την βρισκετε εσεις...

TROOPER
26/02/2010, 10:22
τι ξεχναω??:confused:

το 36ωρο που δεν τερματισες??:look: :p

θυμασαι γιατι δεν τερματισα ετσι?

caesarsk
26/02/2010, 10:25

δεν ξερω (και ουτε θελω να μαθω) πως την βρισκετε εσεις...

στο έχω ξαναπεί ρε Σταύρο, αλλά δεν θέλεις να με πιστεψείς...Για να πεις οτι εισαι ΑΝΤΡΑΣ πρέπει να έχεις δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ!!!....αλλιώς πως εισαι σιγούρος ότι κάτι δεν σου αρεσει???

TROOPER
26/02/2010, 10:27

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
26/02/2010, 10:30
θυμασαι γιατι δεν τερματισα ετσι?

ουτε ενα πειραγμα δεν μπορουμε να κανουμε....:sad:

TROOPER
26/02/2010, 10:32
ουτε ενα πειραγμα δεν μπορουμε να κανουμε....:sad:

σορυ δε καταλαβα.νομισα οτι μιλας σοβαρα.

devil's animal
26/02/2010, 10:32
στο έχω ξαναπεί ρε Σταύρο, αλλά δεν θέλεις να με πιστεψείς...Για να πεις οτι εισαι ΑΝΤΡΑΣ πρέπει να έχεις δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ!!!....αλλιώς πως εισαι σιγούρος ότι κάτι δεν σου αρεσει???

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΩ

απλά να μην παντρευτεις

αστο, καταλαβα ρε φιλε....
say nothing more....

:lol: :lol: :lol: :lol:

caesarsk
26/02/2010, 10:37
say nothing more....

αργησες αλλα το επιασες το υπονοουμενο...χαχαχααχα

spyro
26/02/2010, 10:44
say nothing more....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

έχει κρυφή ατζέντα για μένα ο Σοφιανός ..... για αυτό μιλάει για το "ταίρι σου" και να "βρείτε το ταίρι σας" για το δρόμο και τέτοια

:a26:

thou-vou
26/02/2010, 11:58
γιατιι το δηλώσαμε απο την αρχή

εκεί που αρχιζει το LSD τελειώνει η λογική. Το λογικό ειναι αυτό που αναφέρεσαι εσυ. Γιατι να ταλαιπωρηθουμε? Γιατι να ζοριστουμε να γυρισουμε την Ελλάδα? Γιατι τοσο σφιχτα? Γιατι να μην ειναι 2 εβδομάδες χαλαρα? Γιατί η ΒΜW δεν βγάζει ενα μηχανάκι χωρίς βυζια?

Ολα αυτά ειναι η λογική

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΙΛΑΜΕ?

καλά να περάσετε και πολύ θα γουστάραμε... :beer: :beer: :beer:

(ψυχραιμία όμως... υπάρχει και η λογική "300 ευρω για δυο μέρες δεν υπάρχουν"...)

caesarsk
26/02/2010, 12:52
Νεότερο ανακοινωθέν

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1675703#post1675703

spyro
26/02/2010, 13:01
Νεότερο ανακοινωθέν

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1675703#post1675703

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:a20:

caesarsk
26/02/2010, 13:02
Ι rock...

xaxaxaxa

DimChios
26/02/2010, 13:13
Ι rock...

xaxaxaxa

εγραψες το δικο σου σωστα και ολα τα αλλα λαθος!

:a022: :a022: :a47:

caesarsk
26/02/2010, 13:14

δεν σε καταλαβα και παλι???

harris_x
26/02/2010, 13:21

δεν σε καταλαβα και παλι???
Μάλλον τα ονόματα εννοεί :winka:

caesarsk
26/02/2010, 13:23
και τα βιολια που κολλάνε??? το irock που ειπα στον spyro που κολλαει??

ρε σεις....να συντονιστουμε...να πινουμε ολοι τα ιδια για να καταλαβαινομαστε!!!!

devil's animal
26/02/2010, 13:39
σορυ δε καταλαβα.νομισα οτι μιλας σοβαρα.

αφου βαζω μπυρες και σου γραφω "καλους δρομους"...:winka:

η πρωτη προταση ηταν πειραγμα...

DimChios
26/02/2010, 13:49
και τα βιολια που κολλάνε??? το irock που ειπα στον spyro που κολλαει??

ρε σεις....να συντονιστουμε...να πινουμε ολοι τα ιδια για να καταλαβαινομαστε!!!!

:a21: :a24:

εχω καλό τόνερ να σνιφάρεις! ελα μια απο το μαγαζι!

caesarsk
26/02/2010, 13:50
:a21: :a24:

εχω καλό τόνερ να σνιφάρεις! ελα μια απο το μαγαζι!

αστο έχω καλυτερο απο εδω...

εσυ πράσινους δράκους καβάλα πάνω σε μαυρες αμαζόνες βλέπεις????

Ζεύκας
26/02/2010, 14:04
18 Ιουνίου ε? θα είμαι και λέφτερο πουλί τότε...

το βλέπω ότι θα έχουμε αλλαξοκωλιές...

McGyver
26/02/2010, 14:05
Επίσης παρακαλείται όποιος έφαγε την πρώτη σημείωση, να τη φτύσει πίσω γιατί μου κάνει κάτι σε ψιλά gay γράμματα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
26/02/2010, 14:15
ποιά σημείωση ρε?:confused:

McGyver
26/02/2010, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ποιά σημείωση ρε?:confused:

Στο άλλο thread ρε ανθύπα...

190233

Ζεύκας
26/02/2010, 14:49
αααααααααααα...........

spyro
26/02/2010, 17:08
επιτέλους ηρέμησε αυτό το thread .....

η επήρεια αρχίζει να καθαρίζει σιγά σιγά και πλέον οι πράσινοι δράκοι ξεθωριάζουν

:a011:

Operater
26/02/2010, 17:18

....

δεν ηρέμησε... διαλογίζεται... :smokin:

caesarsk
26/02/2010, 21:44

η επήρεια αρχίζει να καθαρίζει σιγά σιγά και πλέον οι πράσινοι δράκοι ξεθωριάζουν

:a011:

καποιος ονοματα δεν λεμε υπολείψεις δεν θιγουμε με είχε γονατιστο μπροστα του (μην παει ο νους σας στο πονηρο) να δουλευω

ναι μεν μετα απο 6 ώρες στα τέσσερα δεν νιωθω την μεση μου, αλλα χαίρομαι που τουλαχιστον αυριο εχει χώσει επιφάνές μελος και moderator του παρόντος φορουμ!!!

παω να παρω την δοση μου και επιστρεφω δριμυτερος

antsoar
26/02/2010, 22:52
Λοιπόν… έχω ιδέα (δεν σας λέω σε τι φάση μου ήρθε)

Το πρόβλημα

Είσαι σε μια διαδικασία που οδηγείς ασταμάτητα, δεν ξέρεις ποιοι από τους συνταξιδιώτες σου συνεχίζουν και ποιοι τα παράτησαν, δεν ξέρεις αν είσαι μπροστά ή πίσω από τους άλλους, δεν ξέρεις καν ποιοι έχουν κάνει στάση για ύπνο ή φαγητό.

Και το χειρότερο, είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις, με τόσο σφιχτό πρόγραμμα όταν παίρνεις κάποιον τηλέφωνο το πιθανότερο είναι να οδηγάει.

Η λύση

Συντονιστικό Κέντρο. Ναι κύριοι συντονιστικό κέντρο, λειτουργεί κάπως έτσι.
Υπάρχει ένα τηλέφωνο που καλούν όλοι οι συμμετέχοντες, σε κάθε στάση ή όποτε θέλουν να δώσουν στίγμα. Καλούν στο κέντρο και αναφέρουν την θέση τους.
Ταυτόχρονα ενημερώνονται για την θέση των υπολοίπων. Λαμβάνουν μηνύματα από άλλους συμμετέχοντες.
Αλλά το καλύτερο ακολουθεί.
Όλο αυτό μπορεί να βγαίνει «ζωντανά» στο Μοτο.γρ.
Όλα τα μηνύματα, όλες οι αναφορές, μπορούν να ανεβαίνουν σε ένα ειδικό θρεντ.
Θα μπορούμε όλοι εμείς, που σκάμε από ζήλια, να παρακολουθούμε την προσπάθεια λαιβ. Θα ξέρουμε ποιος συνεχίζει ακόμα η ποιος τα παράτησε, ποιος οδηγάει 3ώρα τα ξημερώματα και ποιος έχει πέσει ξερός από τις 9.00 και γενικά θα είναι μια ζωντανή αναμετάδοση όλης της προσπάθειας.

Τι λέτε? :wave2:

Υ.Γ. Είμαι ο Αντώνης και είμαι καθαρός :smokin:

filipp0s
27/02/2010, 01:27
καποιος ονοματα δεν λεμε υπολείψεις δεν θιγουμε με είχε γονατιστο μπροστα του (μην παει ο νους σας στο πονηρο) να δουλευω

ναι μεν μετα απο 6 ώρες στα τέσσερα δεν νιωθω την μεση μου, αλλα χαίρομαι που τουλαχιστον αυριο εχει χώσει επιφάνές μελος και moderator του παρόντος φορουμ!!!

παω να παρω την δοση μου και επιστρεφω δριμυτερος

δεν λες που εκανες και προπονηση για "το ονειρο" μιλας κι απο πανω :mad:

Και τι εκανες? 40-50 μετρα?

Το λεπον, ελα αυριο να πιασουμε τα 100 και σταματα να ασχολησε με το τι κανουν οι αλλοι :a22:

Akatanomastos
27/02/2010, 01:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar

big brother θα καταληξει

μπορουμε να ψηφιζουμε κιολας με poll, ποιος θελουμε να μεινει

στοιχηματακια και τετοια:lol: :lol: :lol:

ΕΔΙΤ: Kαι ο τιτλος θα μετατραπει σε I Have a dream, A dream show..:lol: :bigcry: :lol:
και παρουσιαστης μικρουτσικος:bawl:

caesarsk
27/02/2010, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
big brother θα καταληξει

μπορουμε να ψηφιζουμε κιολας με poll, ποιος θελουμε να μεινει

στοιχηματακια και τετοια:lol: :lol: :lol:

ΕΔΙΤ: Kαι ο τιτλος θα μετατραπει σε I Have a dream, A dream show..:lol: :bigcry: :lol:
και παρουσιαστης μικρουτσικος:bawl:

Δυστυχώς αυτο το μηνυμα με βρήκε κατά την διάρκεια του πρωινου μου. Μου χρωστάς ένα ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο, μια δερμάτινη χαρτοθήκη και μερικά ακομη πράγματα που εγιναν πουτανα απο αυτα που μου βγηκαν απο την μυτη με τα γελια!!!

Αντε και το επομενο που θα δω στον υπνο μου ειναι Ελικοπτερο απο πάνω μας και δεκτες GPS πάνω στις μηχανες για να βγαίνει το στίγμα online..

Φιλιππεεεεεεεεεεεεεε.....ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ??????

ευτυχως απο αυριο δεν θα εχεις internet σπιτι....μονο τα πρωινα απο την δουλεια!!!

Cpt. Haddock
27/02/2010, 09:27
18/6 είναι καλη ημερομηνία :D

DimChios
27/02/2010, 09:46
18/6 είναι καλη ημερομηνία :D

Λεοντίου εξ Αιγίνης, Υπατίου, Θεοδούλου μαρτύρου

jimmy10
27/02/2010, 09:58
αν εχω καταλαβει σωστα

Σοφιανε... εχεις ηδη πασαρει απ' αυτα που παιρνεις, ετσι????

p.s. Αντωνη, φιλε δεν μας πειθεις οτι εισαι καθαρος....

spyro
27/02/2010, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Λοιπόν… έχω ιδέα (δεν σας λέω σε τι φάση μου ήρθε)

Το πρόβλημα

Είσαι σε μια διαδικασία που οδηγείς ασταμάτητα, δεν ξέρεις ποιοι από τους συνταξιδιώτες σου συνεχίζουν και ποιοι τα παράτησαν, δεν ξέρεις αν είσαι μπροστά ή πίσω από τους άλλους, δεν ξέρεις καν ποιοι έχουν κάνει στάση για ύπνο ή φαγητό.

Και το χειρότερο, είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις, με τόσο σφιχτό πρόγραμμα όταν παίρνεις κάποιον τηλέφωνο το πιθανότερο είναι να οδηγάει.

Η λύση

Υπάρχει ένα τηλέφωνο που καλούν όλοι οι συμμετέχοντες, σε κάθε στάση ή όποτε θέλουν να δώσουν στίγμα. Καλούν στο κέντρο και αναφέρουν την θέση τους.
Ταυτόχρονα ενημερώνονται για την θέση των υπολοίπων. Λαμβάνουν μηνύματα από άλλους συμμετέχοντες.
Αλλά το καλύτερο ακολουθεί.
Όλα τα μηνύματα, όλες οι αναφορές, μπορούν να ανεβαίνουν σε ένα ειδικό θρεντ.
Θα μπορούμε όλοι εμείς, που σκάμε από ζήλια, να παρακολουθούμε την προσπάθεια λαιβ. Θα ξέρουμε ποιος συνεχίζει ακόμα η ποιος τα παράτησε, ποιος οδηγάει 3ώρα τα ξημερώματα και ποιος έχει πέσει ξερός από τις 9.00 και γενικά θα είναι μια ζωντανή αναμετάδοση όλης της προσπάθειας.

Υ.Γ. Είμαι ο Αντώνης και είμαι καθαρός :smokin:

να γυρνάει ρε...

αλλά αφου το θέλεις τόσο εγω θα σε παίρνω τηλ απο τις στάσεις και εσύ ποσταρε τα εδώ :D

Cpt. Haddock
27/02/2010, 10:25
Λεοντίου εξ Αιγίνης, Υπατίου, Θεοδούλου μαρτύρου

Μήτσε, θες διακοπές μΕ φαίνεται... :look:

DimChios
27/02/2010, 10:30
Μήτσε, θες διακοπές μΕ φαίνεται... :look:

:a22: :a024:

caesarsk
27/02/2010, 10:33
Κυριοι .....χτυπησα καλή έκπτωση για το καινουριο stuff και ετσι θα έχουμε ακομη περισσοτερες ιδέες.

Ο npat μου έκανε μια μεγάλη παραγγελία, ώστε να βγάλει τόσα τραγουδια που να μπορει να γεμισει ενα CD για το CD που θα βγάλουμε αμέσως μετά την βόλτα!!!