PDA

View Full Version : Z 750 2006 Να το παρω?

gml
25/02/2010, 04:33
για σας παιδια εχω βρει ενα Ζ 750 2006 με 40,000 χιλ και με επωνυμη εξατμηση απανω.τι να κανω να το παρω?ξερετε αν αν εχουν βγαλει προβληματα τα Ζ 2006?και αν ναι τι?επισεις εχει απ σαίτ νταουν ψαλιδη?ευχαρισρω εκ των προτερων!!!!

corleonne877
25/02/2010, 13:14
τιμη????:confused: :confused:

stamzz
25/02/2010, 13:56
Να το πάρεις φίλε.Έλεγξε το οσο μπορείς σε καποιο μηχανικό.Το είχα 3 χρόνια δε μου εβγαλε απολύτως τίποτα.Είναι άσπαστο

BELZEBOYLIS
25/02/2010, 14:01
όχι !!!!

XJR_Billy
25/02/2010, 14:04
Ίσως η πιο όμορφη Ζ, για το γούστο μου.

Up-side-down πηρούνι δεν έχει.

Οπωσδήποτε έλεγχος σε κάποιο μηχανικό της Kawasaki.
Γράψε και τιμούλα να σου πουν τα παιδιά.:wave2:

Hell_Rider
25/02/2010, 14:23
Φιλαρακι 1 χρονο το εχω το Ζ του 06 και δεν εχει βγαλει τπτ μεχρι στιγμης..αλλα απ οτι βλεπω και το αλλο παλικαρι το εχει 3....για μενα απο τις καλυτερες επιλογες ειναι το Ζ. και φτηνα το βρισκεις..και μεταπωληση εχει..και γκαζι και ολα...θεμα γουστου ειναι...:winka:

:wave2:

Zzz750
25/02/2010, 16:13
Σα μοντελο ειναι παααρρραααα πολυ καλο. Ειχα του 05 (το ιδιο ειναι) για 14000χλμ και δεν εκαψε ουτε λαμπα.
Αν πιστευεις οτι θα εξυπηρετει τα γουστα σου, και αν η τιμη ειναι αναλογη της καταστασης...παρ'τοοοο!!!
:beer:

klaudiog
25/02/2010, 17:10
κοίτα να δεις γκαντεμιά εγώ το πήρα καινούριο πριν δυο χρονια το 07 και είχε γαμηθεί στης βλάβες

1 πεταλουδα στη εξατμιση (περίμενα ένα μηνα να το φέρουν )
2 αλλαγη μπαταριασ
3 αλλαγη injection (όταν τους έλεγα ότι δεν τραβάει μου λέγανε είναι ιδέα μου)
4 εσταζε λαδια απο τησ φλαντζεσ (τα αλλάξανε αλλα εχει τελειωσε η υπομονη μου την πουλησα μετα απο δεκα μηνεσ και 8000 χιλιομετρα

Zzz750
25/02/2010, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από klaudiog
κοίτα να δεις γκαντεμιά εγώ το πήρα καινούριο πριν δυο χρονια το 07 και είχε γαμηθεί στης βλάβες

2 αλλαγη μπαταριασ
4 εσταζε λαδια απο τησ φλαντζεσ (τα αλλάξανε αλλα εχει τελειωσε η υπομονη μου την πουλησα μετα απο δεκα μηνεσ και 8000 χιλιομετρα

Παντα υπαρχει ενας γκαντεμης για να σπασει τον κανονα.Sorry αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εισαι εσυ:eyepop:
Παρ'ολα αυτα...μιλαμε για το προηγουμενο μοντελο και οχι του 07. Καποια διαφορα θα εχουνε οσο να'ναι.
:beer:

klaudiog
25/02/2010, 21:30
έχεις δίκιο ένας φίλος μου την έχει τρία χρονια ειδιό μοντέλο και δεν έχει βγάλει τίποτα

:bigcry: :bigcry:

Shaolin Monk
25/02/2010, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από klaudiog

2 αλλαγη μπαταριασ

Μαλλον εχεις μαλωσει με την τυχη εσυ.... :beer:

klaudiog
25/02/2010, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Μαλλον εχεις μαλωσει με την τυχη εσυ.... :beer:

γαμισετα δεν με πήγαινε καθόλου :bigcry: :bigcry:

εδώ και τρις μήνες έχω το cbr 600 rr το καινούριο μέχρι τώρα ευτυχώς τίποτα:D :D :D

idi
25/02/2010, 22:08
το 06 βελτιώθηκε και δεν εβγαζε τη μοναδική βλαβη που βγαλαν αρκετα Ζ750 04-05... τη τρομπα βενζίνης που αν δε τη καθαριζες εγκαιρα ή δε τη προλαβαινες στην εγγύηση ηθελε αλλαγη (~350 ευρω!!)

ασπαστο μηχανακι, καταπληκτικός κινητηρας, πανεμορφο.... με τα γνωστα ελατωματα του (μέτριο μπροστινό και αμορτισέρ, μέτρια φρενα) αλλα και καταπληκτικό χαρακτηρα (ο ηχος που κανει το μοτερ ειναι απλα μουσικη...)

σσ
το μπροστινο με τα φρενα υπαρχει περιθώριο να τα βελτιωσεις... οπως και το πισω αμορτισερ σε πολυ λογικες τιμες... περισσοτερα στο www.kawasaki-bikers.gr

gml
26/02/2010, 00:11
παιδια σας ευχαριστω για τις γνωμες σας...πανω απο ολλα να ειμαστε αληθινη στις γνωμες μας...και παλι ευχαριστω....

EVI
26/02/2010, 00:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
όχι !!!!

φανταστικη απαντηση τεκμηριωμενη :rotflmao: :lol: :bawl:

:lol:

gml
26/02/2010, 01:56
παιδια αν το βαλει στον εγγεφαλο ο μηχανικως μου βγαζει τις ζημιες?

BELZEBOYLIS
26/02/2010, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φανταστικη απαντηση τεκμηριωμενη :rotflmao: :lol: :bawl:

:lol:

όχι παίζουμε :lol: :wave2:

(μα αν δεν μας λέει τα κριτήρια επιλογής του και την χρήση που το θέλει , εμείς τι να του πούμε? -μια φορά ανέβηκα σε Ζ750 και πιάστηκα -οπότε λέω όχι ) :lol:

SeNNinhA
26/02/2010, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gml
παιδια αν το βαλει στον εγγεφαλο ο μηχανικως μου βγαζει τις ζημιες?

Θα βγάλει τις ζημιές που καταλαβαίνει το σύστημα και συνήθως δεν είναι πολύ σοβαρές. Δυστυχώς δεν υπάρχει απόλυτος τρόπος να τσεκάρεις μια μηχανή και να είσαι σίγουρος.

Συνήθως το αυτί και το μάτι ενός ΕΜΠΕΙΡΟΥ μηχανικού σε εξασφαλίζει αρκετά μεν, αλλά όχι απόλυτα. Να ακούσει τον κινητήρα για τίποτε περίεργους θορύβους, να τσεκάρει πλαίσιο κλπ για στούκες κα και να κάνει και μια βόλτα να δει πως τσουλάει.

Εαν δεν έχει γίνει καλή συντήρηση στον κινητήρα δεν μπορείς να το ξέρεις εαν δεν τον ανοίξεις και αυτό κοστίζει και δεν είναι εύκολο να γίνει πριν την αγορά.

Εαν είναι απο ιδιώτη πάντα είσαι λίγο πιο σίγουρος. Μια καλοδιατηρημένη εξωτερικά μηχανή είναι λίγο απίθανο να μην είναι και συντηρημένη εσωτερικά. Μια καλοδιατηρημένη μηχανή όμως απο ενα κατάστημα είναι αρκετά πιθανόν να είναι παρτάλι εσωτερικά.

:wave2: :wave2: :wave2:

Lazio
26/02/2010, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gml
για σας παιδια εχω βρει ενα Ζ 750 2006 με 40,000 χιλ και με επωνυμη εξατμηση απανω.τι να κανω να το παρω?ξερετε αν αν εχουν βγαλει προβληματα τα Ζ 2006?και αν ναι τι?επισεις εχει απ σαίτ νταουν ψαλιδη?ευχαρισρω εκ των προτερων!!!!

Να κοιταξεις καποιο με λιγοτερα χλμ........ :wave2: