Σύνδεση

View Full Version : μποτες αδιαβροχες ή fully vented??

giannis21
25/02/2010, 22:51
ενδιαφερομαι για την αγορα μποτας και εχω μπερδευτει λιγακι.συγκεκριμενα σκεφτομαι την s-mx-5 απο alpinestars αλλα και την sidi b-2.το θεματακι ειναι να τις παρω αδιαβροχες η οχι?αυτες που ειναι αδιαβροχες ειναι πολυ ζεστες?οποιος εχει εμπειρια απο κατι αναλογο παρακαλω ας βοηθησει..

Αυτες ειναι και οι μποτες..

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradstiefel-motorcycle-Boots/Alpinestars-Stiefel-Boots/Alpinestars-Racing-Boots/Alpinestars-S-MX-5

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Sidi-B2/SubProducts/Sidi-B2-0001

npat
25/02/2010, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
ενδιαφερομαι για την αγορα μποτας και εχω μπερδευτει λιγακι.συγκεκριμενα σκεφτομαι την s-mx-5 απο alpinestars αλλα και την sidi b-2.το θεματακι ειναι να τις παρω αδιαβροχες η οχι?αυτες που ειναι αδιαβροχες ειναι πολυ ζεστες?οποιος εχει εμπειρια απο κατι αναλογο παρακαλω ας βοηθησει..

Για τι χρήση τις θέλεις?

giannis21
25/02/2010, 23:19
κυριως για βολτες εκτος πολης αλλα και μεγαλυτερα ταξιδια.οχι καθημερινη χρηση.

npat
25/02/2010, 23:31
κυριως για βολτες εκτος πολης αλλα και μεγαλυτερα ταξιδια.οχι καθημερινη χρηση.

Για τουριστική χρήση, θα σου πρότεινα τις αδιάβροχες (εκτός και αν ξέρεις ότι ποτέ δεν θα ταξιδέψεις με βροχή). Είναι μεν πιο ζεστές, αλλά αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία στα πόδια με τη ζέστη, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα...

Shaolin Monk
26/02/2010, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Για τουριστική χρήση, θα σου πρότεινα τις αδιάβροχες (εκτός και αν ξέρεις ότι ποτέ δεν θα ταξιδέψεις με βροχή). Είναι μεν πιο ζεστές, αλλά αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία στα πόδια με τη ζέστη, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα...

+1000:wave2:

SeNNinhA
26/02/2010, 07:08
Η επιλογή ΑΔΙΑΒΡΟΧΩΝ είναι μονόδρομος. Οι διατρητες είναι για πίστα.

Βέβαια είναι σαφώς πιο βολικες στην ζέστη αλλά δεν την παλεύουν στην βροχή και στις πολλές ώρες στο κρύο. Για την βροχή βέβαια μπορείς να έχεις μαζί σου γκετες που δεν πιάνουν και χώρο.

Εκτός των άλλων οι διατρητες επειδή είναι για πίστα είναι και πιο σκληρές ενώ οι αδιαβροχες πιο άνετες και περπατάς και φυσιολογικά.

spyro
26/02/2010, 07:29
εγώ φίλος έχω πάρει διάτρητες γιατι πίστευα οτι δεν θα έκανα και πολλές βόλτες στις βροχές αλλά την πάτησα. Η βροχή σε βρίσκει δεν την σχεδιάζεις

:wave2:

Alarm
26/02/2010, 08:17
και εγω για αδιαβροχες θα σου ελεγα. Διατριτες αγορασε ενα φιλαρακι και μου ειπες πως το χειμωνα αν δεν βαλει ζεστες καλσες τα ποδια του ξυλιαζουν

McTalas
26/02/2010, 11:28
Εγω παλι ως κατοχος Αstars θα σου προτεινα ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙΣ!!!

μακραν SIDI με διαφορα!! οι alpinestars σε κανα 3μηνο θα αρχισουν τα προβληματακια,

μετα οχι διατριτες,

αλλα δεν ειναι και απαραιτητο να παρεις και αδιαβροχες! Με τις κανονικες αν σε πιασει καμια καλη βροχη προλαβαινεις ανετα να πας σπιτι, απλα θα περασει λιγο ιγρασια, τωρα αν θελεις να κανεις ταξιδια τοτε ναι να παρεις αδιαβροχες. Αν ομως παρεις τις κανονικες και τις περνας τακτικα με λυπος και τετια τοτε θα αντεχουν πιο πολυ στην βροχη.
πχ Πριν καμια 15μερες που επιασε μια τρελη βροχα και ειχε πλυμηριση η πειραιως, καθως περνουσα αναγκαστικα να βαλω τα ποδια κατω, με αποτελεσμα να καληφθει η μποτα σχεδον μεχρι τον αστραγαλο, Νερο δεν περασε απλα ενιωσα μια μικρη υγρασία, λογω οτι τις εχω απεριποιητες.

LOUKILOUK
26/02/2010, 14:24
Για ταξίδια αδιάβροχες .-
:wave2:

giannis21
26/02/2010, 18:36
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις..για τις sidi θα παω και πιθανοτατα τις αδιαβροχες.
θα ηθελα επισης να πω οτι τις μποτες που αναφερω πιο πανω τις βρισκω στα καταστηματα της πολης(θεσ/νικη) στις ιδιες τιμες που τις βρισκω και στο ιντερνετ σε site του εξωτερικου.το αναφερω γιατι μεχρι στιγμης πιστευα πως απο ιντερνετ τα παντα ειναι πιο φτηνα.ισως καποιοι καταστηματαρχες του χωρου καταλαβαν τι γινετε και φερνουν τις τιμες σε λογικα επιπεδα.αλλοι παλι δεν βαζουν μυαλο..
Τελοσπαντων,ηθελα να το αναφερω γιατι προτιμω να δινω τα χρηματα μου σε μαγαζια της πολης, αρκει να μη μας κοροιδευουν.

bentouza
28/02/2010, 18:26
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις..για τις sidi θα παω και πιθανοτατα τις αδιαβροχες.
θα ηθελα επισης να πω οτι τις μποτες που αναφερω πιο πανω τις βρισκω στα καταστηματα της πολης(θεσ/νικη) στις ιδιες τιμες που τις βρισκω και στο ιντερνετ σε site του εξωτερικου.το αναφερω γιατι μεχρι στιγμης πιστευα πως απο ιντερνετ τα παντα ειναι πιο φτηνα.ισως καποιοι καταστηματαρχες του χωρου καταλαβαν τι γινετε και φερνουν τις τιμες σε λογικα επιπεδα.αλλοι παλι δεν βαζουν μυαλο..
Τελοσπαντων,ηθελα να το αναφερω γιατι προτιμω να δινω τα χρηματα μου σε μαγαζια της πολης, αρκει να μη μας κοροιδευουν.

καλα κανεις κ το αναφερεις.αυτο ειναι το νοημα.να αγοραζουμε απο αυτους που καταλαβαν οτι δεν ειμαστε ενα μεγαλο χωριο κ δεν ξερουμε τι γινεται παραεξω.

για τις αδιαβροχες μποτες να ξερεις οτι υπαρχουν κ καλτσες goretex. και απο ελληνικη βιομηχανια ενδυσης για σωματα ασφαλειας-αρα υποθετικα προσεγμενη ποιοτητα.
στο λεω σε περιπτωση πχ που θες αγωνιστικες μποτες να τις παρεις τρυπητες συν την αδιαβροχη καλτσα.πιο ευελικτο σχημα. παντως για καθημερινη χρηση ή/και ταξιδια θες κανικα αδιαβροχες...

intruder
02/03/2010, 17:16
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
[B]παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις..για τις sidi θα παω και πιθανοτατα τις αδιαβροχες.

συμφωνω με αυτο.κ γω πηγα σε μαγαζι να παρω αρκετα πραγματα κ οι τιμες που με εκαναν ηταν καλυτερες απο internetομαγαζα κ η συμπεριφορα τους αψογη κ επαγγελματικη.γιατι να τα δωσω στους ξενους?τα πηρα απο δω γιατι καποιοι αρχισαν κ ξυπνανε.μακαρι σιγα σιγα να το καταλαβουν ολοι(οσοι μεινουν) απο τους κερδοσκοπους.

puntix
19/05/2010, 14:28
που θα βρω τις sidi clever στη θεσσαλονικη παιδια γνωριζει κανεις?

giannis21
19/05/2010, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
που θα βρω τις sidi clever στη θεσσαλονικη παιδια γνωριζει κανεις?

εχεις π.μ.:wave2: