View Full Version : Ι Have A Dream...
caesarsk
26/02/2010, 10:04
....Λοιπόν ανασυντασσόμαστε και ανοίγουμε καινούριο thread για την βόλτα εδώ, οπού θα παρακαλούσα να μείνει καθαρό, μόνο για τις αναγγελίες αλλαγών, τις σημειωσεις, και τις συμμετοχές.
spam και χαβαλές και συζήτηση
ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97759)
Αναφερουμε λοιπόν την διαδρομή όπως έχει διαμορφωθεί τελευταία
Αθηνα, ΝΕΟ Αθηνων Κορινθου μέχρι Εξοδος Επιδαυρος,Επιδαυρος,Ναυπλιο, Αστρος, Λεωνιδιο, Αγ. Κοσμας, Γεράκι, Γυθειο, Σπάρτη, Μυστρας, Καλαματα, Βουφράδες, Χιλιοχώρια, Πύλος, Γαργαλιάνοι, Φιλιάτρα, Κυπαρρισία, Ζαχάρω, Πύργος, Καρυά,Τριταία, Σταυροδρομι, Μαννέσιο, Χιόνα, Δαφνούλα, Βασιλικο, Ομβρυά Πάτρας, Ρίο, Αντιρριο, Ναυπακτος, Χάνι Μπάνια, Θέρμο,Παραβόλα, Κλεισορέματα,Αιτωλικό, Αστακός, Μυτικας, Παλαιρος, Βόνιτσα, Πρέβεζα, Περδικα, Συβοτα, Ηγουμενιτσα, Κεράμιτσα - Ραβενή - Βροσίνα - Βουτσαράς - Σουλόπουλο, και μετά ακολουθούμε τον ποταμό Καλαμά: Ράικο, Ριάχοβο, Μαζαράκι, Βροντισμένη, Καλπάκι, Κόνιτσα, Νεστόριο, Καστοριά, Πρέσπες, Φλώρινα, Βεγορίτιδα, Εδεσσα, Γιαννιτσά, Πέλλα, Ευρωπός, Πολύκαστρο, Κιλκίς, Χέρσο, Δοιράνη, Κερκίνη, Πετρίσι, Σιδηρόκαστρο, Σέρρες, Νέα Ζίχνη, Αλιστράτη, Δράμα, Παρανέστι, Σταυρουπολη, Ξάνθη, Ιασμος, Πολύανθο, Σώστης, Μέγα Πίστο, Αγιασμα, Φωλέα, Κομοτηνή, Κάλχας, Λαμπρό, Δοκός, Φιλλύρα, Σκάλωμα, Αρριανά, Σάππες, Συκοράχη, Κίρκη, Αβας, Δορικό, Τραιανούπολη, Λουτρός, Φέρες, Βρυσούλα, Τυχερό, Φυλακτό, Λαγυνά, Σουφλί, Λάβαρα, Διδυμότειχο, Ορεστειάδα, Βυσσα, Καστανιές, Ρυζια, Φυλάκιο, Ζώνη, Μεταξάδες, Μικρο Δέριο, Ρουσσα, Ορφέας, Κεχρος, Οργάνη, Δρύμη, Βράγια, Ανθοχώρι, Κομοτηνη, ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ. Καβάλα. Παλιό, Ηρακλείτσα, Πέραμος, Οφρυνιο, Νεα Κερδυλιά, Ασπροβάλτα, Σταυρός, Ολυμπιάδα, Στρατώνι, Στάγειρα, Αρναία, Ταξιάρχης, Βράσταμα, Πολυγυρος, Καλύβες, Αγιος Μάμας, Μουδανια, Τριγλια, Ελαιοχωρι, Καλικράτεια, Μικρα, Θέρμη, Πανόραμα, Χορτιάτης, Βασιλούδη, Αγ. Βασίλειος, ΝΕΟ Θεσσαλονικης Αθηνων Προς Κορινο, Κορινός, Λιμένας, Πλάκα, Λεπτοκαρυα, Παραλία Σκοτείνης, Παραλία Παντελεήμονος, Πλαταμώνας, Νεοι Ποροι, Παραλια Κουλούρας, Ομόλιο, Ευρυμενοι, Στόμιο, Παλιουρια, Αγιά, Ποταμιά, Καλαμάκι, Κανάλια,Κερασέα, Μακρυνίτσα, Πορταριά, Μουρέσιο, Τσαγκαράδα, Μηλιές, Αγριά, Βόλος, Νεα Αγχιαλος, Αλμυρός, ΝΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
01. caesarsk (επιτελους μια φορα σωστο το ονομα μου σε μια λιστα)
02. Cpt Haddock
03. filipPos
04. npat
05. spyro
06. kawa14
07. Dim-Vstrom-Chios
08. orizontas
09. bikerted
10. mikeg
11. harris_x
12. rsp
13. manhunter
14. GhostDog
15. Godfather
16. emix
17. nic mor
18. antsoar
mirage....φιλικη συμμετοχη απο τα Ανω Περα Γαμιδια που θα μας συναντησει μετά το γλέντι γάμου
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Δευτερον. Τσεκάρετε το πρώτο πόστ για τυχόν αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν
Τρίτον. Οσοι δηλώσατε ελαφρια την καρδιά συμμετοχή ξανασκεφτήτε το, διότι μπορεί να μην είναι πολεμική αλλά ειναι πολεμική!
Τέταρτον. Οσοι δηλώσατε και δεν σας έβαλα στην λίστα στείλτε πμ
Πέμπτον. Δεν ειμαστε πεζοναύτες και έτσι εμείς αφήνουμε τους συντροφούς μας πίσω. Ο καθένας για την πάρτη του και δεν θα αλλάξει το ήδη σφιχτό πρόγραμμα.
Εκτον. Οσοι δεν τους άρεσε τo Brokeback Mountain καλύτερα να μην έρθουν, γιατί θα είμαστε τόσες ώρες μαζί που σίγουρα θα ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον!!!.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 18/6 2010
(οποιος δεν βλεπει το ονομα του εδω και το εχει δηλωσει ας δηλώσει απο κάτω)
αναλόγως την ημερομηνία + 1
caesarsk
26/02/2010, 12:51
Λοιπόν μετά από συζητήσεις επί χάρτου, και μεταξύ τσίπουρου και μεζεδεκλακίων, και έπειτα από παροτρυνση διαφόρων υποπτων υποκειμένων, και κατόπιν πιέσεων που δεχτηκα με απειλές κατά της σωματικής μου ακαιρεότητας (συγκεκριμένα ενός σημειου αυτής),
η ημερομηνία αναχώρησης ορίζεται ώς
18 / 06 / 2010
Σοφιανέ, εγώ το γύρο της Ελλάδας σε 4 ημέρες δεν μπορώ και δε θέλω να το κάνω.
Σε παρακαλώ να με εξαιρέσεις από τις συμμετοχές.
:beer:
caesarsk
26/02/2010, 13:13
Να μην σε αφησω μηπως και αλλαξεις γνωμη??
Θα έχουμε και ποιο αργα μηχανακια απο το δικό σου ρε Θωμά.....μην αγχωνεσαι...το ζητημα ειναι να προσπαθησεις
κι ενω χθες ψηθηκα κι εκανα εισαγωγη στη γυναικα κ δηλωσα συμμετοχη,
η 18/6 ειναι για μενα απαγορευτικη δυστυχως.... μιας και απο τωρα εχω κλεισει εισητηρια για ανκονα την ιδια ημ/νια....
οποτε μια που μπηκα κ μια που θα βγω απο τη λιστα....
ευχομαι να πανε ολα καλα σε αυτη τη βολτα που τοσο πολυ ηθελα να ειμαι...
:beer: :beer: :beer: :beer:
caesarsk
26/02/2010, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
κι ενω χθες ψηθηκα κι εκανα εισαγωγη στη γυναικα κ δηλωσα συμμετοχη,
η 18/6 ειναι για μενα απαγορευτικη δυστυχως.... μιας και απο τωρα εχω κλεισει εισητηρια για ανκονα την ιδια ημ/νια....
οποτε μια που μπηκα κ μια που θα βγω απο τη λιστα....
ευχομαι να πανε ολα καλα σε αυτη τη βολτα που τοσο πολυ ηθελα να ειμαι...
:beer: :beer: :beer: :beer:
sorry ρε φιλε.....μακαρι στην επομενη τρέλα....εγω ακομη τρωω ξυλο απο την γυναικα μου!!!!
manhunter
26/02/2010, 14:01
Δουλειάς και οικονομικού επιτρέποντος, δεν το χάνω με τίποτα λέμε
:beer: :beer:
+1
GhostDog
27/02/2010, 09:21
βάλε με μέσα
caesarsk
27/02/2010, 10:50
μπηκες
Περίπου επιστροφή?Θα είστε και δικαβαλοι?
edit:Δεν ειχα δει το αλλο thread sorry
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Δουλειάς και οικονομικού επιτρέποντος, δεν το χάνω με τίποτα λέμε
+1
μια απο τα ιδια και εγω + 1 :beer:
caesarsk
27/03/2010, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
....Λοιπόν ανασυντασσόμαστε και ανοίγουμε καινούριο thread για την βόλτα εδώ, οπού θα παρακαλούσα να μείνει καθαρό, μόνο για τις αναγγελίες αλλαγών, τις σημειωσεις, και τις συμμετοχές.
spam και χαβαλές και συζήτηση
ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97759)
Αναφερουμε λοιπόν την διαδρομή όπως έχει διαμορφωθεί τελευταία
Αθηνα, ΝΕΟ Αθηνων Κορινθου μέχρι Εξοδος Επιδαυρος,Επιδαυρος,Ναυπλιο, Αστρος, Λεωνιδιο, Αγ. Κοσμας, Γεράκι, Γυθειο, Σπάρτη, Μυστρας, Καλαματα, Βουφράδες, Χιλιοχώρια, Πύλος, Γαργαλιάνοι, Φιλιάτρα, Κυπαρρισία, Ζαχάρω, Πύργος, Καρυά,Τριταία, Σταυροδρομι, Μαννέσιο, Χιόνα, Δαφνούλα, Βασιλικο, Ομβρυά Πάτρας, Ρίο, Αντιρριο, Ναυπακτος, Χάνι Μπάνια, Θέρμο,Παραβόλα, Κλεισορέματα,Αιτωλικό, Αστακός, Μυτικας, Παλαιρος, Βόνιτσα, Πρέβεζα, Περδικα, Συβοτα, Ηγουμενιτσα, Κεράμιτσα - Ραβενή - Βροσίνα - Βουτσαράς - Σουλόπουλο, και μετά ακολουθούμε τον ποταμό Καλαμά: Ράικο, Ριάχοβο, Μαζαράκι, Βροντισμένη, Καλπάκι, Κόνιτσα, Νεστόριο, Καστοριά, Πρέσπες, Φλώρινα, Βεγορίτιδα, Εδεσσα, Γιαννιτσά, Πέλλα, Ευρωπός, Πολύκαστρο, Κιλκίς, Χέρσο, Δοιράνη, Κερκίνη, Πετρίσι, Σιδηρόκαστρο, Σέρρες, Νέα Ζίχνη, Αλιστράτη, Δράμα, Παρανέστι, Σταυρουπολη, Ξάνθη, Ιασμος, Πολύανθο, Σώστης, Μέγα Πίστο, Αγιασμα, Φωλέα, Κομοτηνή, Κάλχας, Λαμπρό, Δοκός, Φιλλύρα, Σκάλωμα, Αρριανά, Σάππες, Συκοράχη, Κίρκη, Αβας, Δορικό, Τραιανούπολη, Λουτρός, Φέρες, Βρυσούλα, Τυχερό, Φυλακτό, Λαγυνά, Σουφλί, Λάβαρα, Διδυμότειχο, Ορεστειάδα, Βυσσα, Καστανιές, Ρυζια, Φυλάκιο, Ζώνη, Μεταξάδες, Μικρο Δέριο, Ρουσσα, Ορφέας, Κεχρος, Οργάνη, Δρύμη, Βράγια, Ανθοχώρι, Κομοτηνη, ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ. Καβάλα. Παλιό, Ηρακλείτσα, Πέραμος, Οφρυνιο, Νεα Κερδυλιά, Ασπροβάλτα, Σταυρός, Ολυμπιάδα, Στρατώνι, Στάγειρα, Αρναία, Ταξιάρχης, Βράσταμα, Πολυγυρος, Καλύβες, Αγιος Μάμας, Μουδανια, Τριγλια, Ελαιοχωρι, Καλικράτεια, Μικρα, Θέρμη, Πανόραμα, Χορτιάτης, Βασιλούδη, Αγ. Βασίλειος, ΝΕΟ Θεσσαλονικης Αθηνων Προς Κορινο, Κορινός, Λιμένας, Πλάκα, Λεπτοκαρυα, Παραλία Σκοτείνης, Παραλία Παντελεήμονος, Πλαταμώνας, Νεοι Ποροι, Παραλια Κουλούρας, Ομόλιο, Ευρυμενοι, Στόμιο, Παλιουρια, Αγιά, Ποταμιά, Καλαμάκι, Κανάλια,Κερασέα, Μακρυνίτσα, Πορταριά, Μουρέσιο, Τσαγκαράδα, Μηλιές, Αγριά, Βόλος, Νεα Αγχιαλος, Αλμυρός, ΝΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
01. caesarsk (επιτελους μια φορα σωστο το ονομα μου σε μια λιστα)
02. Cpt Haddock
03. filipPos
04. npat
05. spyro
06. kawa14
07. jimmy10
08. Dim-Vstrom-Chios
09. orizontas
10. bikerted
11. mikeg
12. harris_x
13. rsp
14. granazi
15. Nik0s
16. manhunter
17. GhostDog
18. Godfather
19. emix
20. nic mor
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Δευτερον. Τσεκάρετε το πρώτο πόστ για τυχόν αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν
Τρίτον. Οσοι δηλώσατε ελαφρια την καρδιά συμμετοχή ξανασκεφτήτε το, διότι μπορεί να μην είναι πολεμική αλλά ειναι πολεμική!
Τέταρτον. Οσοι δηλώσατε και δεν σας έβαλα στην λίστα στείλτε πμ
Πέμπτον. Δεν ειμαστε πεζοναύτες και έτσι εμείς αφήνουμε τους συντροφούς μας πίσω. Ο καθένας για την πάρτη του και δεν θα αλλάξει το ήδη σφιχτό πρόγραμμα.
Εκτον. Οσοι δεν τους άρεσε τo Brokeback Mountain καλύτερα να μην έρθουν, γιατί θα είμαστε τόσες ώρες μαζί που σίγουρα θα ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον!!!.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 18/6 2010
(οποιος δεν βλεπει το ονομα του εδω και το εχει δηλωσει ας δηλώσει απο κάτω)
19/6 πρεπει να ειμαι αθηνα. :sick:
caesarsk
09/04/2010, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
19/6 πρεπει να ειμαι αθηνα. :sick:
προλαβαινεις...
προλαβαινεις...
δεν ξερω................να σας εβρισκα καπου εκει εξω ξεκινωντας στις 20? σε αδεια θα ειμαι την εβαλα επιτηδες αλλα εκατσε γαμος.
λεβεντες count me out :(
εχω δικαστήριο στις 21/6 Δευτεριακά....
:a023: :a37:
να ευχηθώ καλούς δρόμους, καλά κουράγια και καλή επιστροφη σε όλους τους συμμετεχοντες
Βάλε και μένα μέσα
εξάλου όπως λένε και στο χωριό μου
How hard can it be! :eyepop: :bigcry: :hypnotize
Παρόλ` αυτά δεν θα ήθελα να γυρίζω μόνος μου σε όλη την Ελλάδα
Όποιος θέλει να κανονήσουμε "τουριστικό" γκρουπάκι είμαι μέσα
(Σπύρο ακούς:wave2: )
Ξανθούλη, βγάλε με εμένα.
:wave2: :wave2: :wave2:
δυστυχως ο γιατρος μου συνεστησε ενα μηνα
ξεκουραση και το βλεπω δυσκολο να ακολουθησω:sad: :sad:
ελπιζω να πατε και να περασετε σουπερ!!
:beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
26/05/2010, 18:14
Λοιπόν μετά από συζητήσεις επί χάρτου, και μεταξύ τσίπουρου και μεζεδεκλακίων, και έπειτα από παροτρυνση διαφόρων υποπτων υποκειμένων, και κατόπιν πιέσεων που δεχτηκα με απειλές κατά της σωματικής μου ακαιρεότητας (συγκεκριμένα ενός σημειου αυτής),
η ημερομηνία αναχώρησης ορίζεται ώς
18 / 06 / 2010
η ημερομηνία μαλλον πρεπει να αλλαξει :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εμενα λουκουμι θα μου ερχοταν αν αλαζε
:wacko:
Shaolin Monk
26/05/2010, 20:56
:confused: Και εγω το σκεφτομαι....:confused:
+1:blush:
caesarsk
27/05/2010, 14:02
ενημερωθηκα....θα το δουμε αμεσα
ενημερωθηκα....
Πείτε και μας ρε παιδιά :confused:
Shaolin Monk
27/05/2010, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Πείτε και μας ρε παιδιά :confused:
Συζητηστε το και αποφασιστε αλλα αν ειναι δυνατον να το γνωριζουμε εγκαιρα ετσι ωστε καποιοι απο μακρυα (εγω απο νησι π.χ.) να προλαβουμε να ειμαστε εκει.
Cpt. Haddock
28/05/2010, 01:36
:wave2: :winka: :smokin:
199477
caesarsk
28/05/2010, 03:01
ρε παιδια πεφτει η ετησια του moto εκεινες τις ημερες κατα πασα πιθανοτητα
αλλα αν δεν ανακοινωθει επισημα απο τους admins δεν αλλαζω ημερομηνια!!!
Cpt. Haddock
28/05/2010, 03:05
Προτείνω να την παμε για Σεπτέμβρη ουτως ή άλλως. :beer:
Shaolin Monk
28/05/2010, 04:57
Εγω μιλουσα για μερικες μερες αργοτερα. Παντως και ετσι, θα προσπαθησω, αν ειμαι ευπροσδεκτος, να ειμαι μεσα.
Είπα και εγώ οτι παντρεύετε κι άλλος:evil:
Μέσα για Σεπτέμβρη :smilea:
DimChios
28/05/2010, 06:24
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!!
:o
Cpt. Haddock
28/05/2010, 06:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!!
:o
στ' @@ μας :smokin:
DimChios
28/05/2010, 06:31
στ' @@ μας :smokin:
http://el.wikipedia.org/wiki/Πνευματική_ιδιοκτησία
:smokin:
Με το θέμα εδώ έχουμε κάτι ???:look:
Τι γίνετε δεν βλέπω εδιαφέρον τελικά :ZZZ: :sick:
caesarsk
02/06/2010, 10:16
Λοιπον συμβαινουν 2 πραγμτα
1ον. Ξαφνικα βρεθηκα με την ευθυνη ανθρωπων που περιμενουν ενημερωση και αλλα. Καλο η κακο εμενα με αγχωνει ειδικα οταν μεσα στο μυαλο μου το ειχα ποιο αλητικο
2ον. Για αλλη μια φορα εκανα αναγκαστικη αιμοδοσια στην εταιρια μου, αφου καποιοι πελατες αφησαν απληρωτες τις επιταγες τους. Ετσι λοιπον προς το παρον
ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ
μεχρι νεωτερας!!!
Φίλε Σοφιανέ,
Κατ αρχήν σε ευχαριστώ που μου θύμησες ότι όταν έχεις μια ιδέα που εμπνέει, όσο τρελή
κι αν είναι, πάντα θα βρεις 5-10 ανθρώπους να θέλουν να σε ακολουθήσουν σε αυτήν.
Το κακό με τα δύσκολα εγχειρήματα είναι ότι θέλουν την κατάλληλη μέρα, ώρα, συνθήκες,
ψυχική δύναμη, για να γίνουν, που δεν μπορεί να είναι ίδια για όλους.
Από την άλλη τώρα δεν θα περεξηγήσω καθόλου, αντίθετα θα χαρώ, αν σε λίγες μέρες
ποστάρεις ότι το έκανες, ότι σηκώθηκες ένα πρωί και είδες στην συγκεκριμένη μέρα αυτό το
κάτι ιδιαίτερο για να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο, και μετά να διαβάσω και αυτές τις απίστευτες
περιγραφές σου.
Όσο για μένα έχω αρχίσει να βλέπω κάτι ενδιαφέροντα όνειρα τελευταία:wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Λοιπον συμβαινουν 2 πραγμτα
1ον. Ξαφνικα βρεθηκα με την ευθυνη ανθρωπων που περιμενουν ενημερωση και αλλα. Καλο η κακο εμενα με αγχωνει ειδικα οταν μεσα στο μυαλο μου το ειχα ποιο αλητικο
2ον. Για αλλη μια φορα εκανα αναγκαστικη αιμοδοσια στην εταιρια μου, αφου καποιοι πελατες αφησαν απληρωτες τις επιταγες τους. Ετσι λοιπον προς το παρον
ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ
μεχρι νεωτερας!!!
Αν μου επιτρέπεις να καταθέσω και γώ την δική μου ταπεινή εμπειρία.
Έχοντας μέχρι σήμερα βρεθεί στην θέση σου καμιά 6-7 φορές, σε ανάλογα εγχειρήματα, (1-2 είναι δημοσιευμένα και εδώ μέσα) πάντα κατέληγα να το κάνω μόνος ή με ελάχιστο κόσμο. Η πλάκα είναι ότι αφού γύρναγα πίσω, ακουγα:
Μα γιατί δεν μας το είπες νωρίτερα? Δεν έπρεπε να πας μόνος. Να μην το ξανακάνεις είναι επικίνδυνο... κλπ κλπ.
Προβληματίστηκα. Μα καλά λέω, δεν το είπα, δεν έδωσα αρκετό υλικό, δεν άφησα χρόνο αρκετό να το σκεφτούν?
Τελικά που κατέληξα? Σηκώνεσαι ένα πρωί και λές "θέλω να κάνω αυτό". Αντε ρίξε και μια "δημοσίευση" το πολύ. Όχι πολλά-πολλά και χάρτες και σούπα μούπες και οδηγίες και συμμετοχές. Μεγάλα παιδιά είμαστε και αν είναι να χρειάζεται να μας πάρεις απο το χέρι καληνύχτα...
Τη μέρα που είπες το κάνεις μόνος άντε και μ' όποιον αντέχει και ακολουθεί. Αλήτικα όπως το είπες και για την πάρτη σου και μόνο...
siraxanz
09/06/2010, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Αν μου επιτρέπεις να καταθέσω και γώ την δική μου ταπεινή εμπειρία.
Έχοντας μέχρι σήμερα βρεθεί στην θέση σου καμιά 6-7 φορές, σε ανάλογα εγχειρήματα, (1-2 είναι δημοσιευμένα και εδώ μέσα) πάντα κατέληγα να το κάνω μόνος ή με ελάχιστο κόσμο. Η πλάκα είναι ότι αφού γύρναγα πίσω, ακουγα:
Μα γιατί δεν μας το είπες νωρίτερα? Δεν έπρεπε να πας μόνος. Να μην το ξανακάνεις είναι επικίνδυνο... κλπ κλπ.
Προβληματίστηκα. Μα καλά λέω, δεν το είπα, δεν έδωσα αρκετό υλικό, δεν άφησα χρόνο αρκετό να το σκεφτούν?
Τελικά που κατέληξα? Σηκώνεσαι ένα πρωί και λές "θέλω να κάνω αυτό". Αντε ρίξε και μια "δημοσίευση" το πολύ. Όχι πολλά-πολλά και χάρτες και σούπα μούπες και οδηγίες και συμμετοχές. Μεγάλα παιδιά είμαστε και αν είναι να χρειάζεται να μας πάρεις απο το χέρι καληνύχτα...
Τη μέρα που είπες το κάνεις μόνος άντε και μ' όποιον αντέχει και ακολουθεί. Αλήτικα όπως το είπες και για την πάρτη σου και μόνο...
+1 αλλά όταν λέει ο Σοφιανός αναβάλεται εννοεί τον εαυτό του η ανναβάλετε η όλη φάση????