View Full Version : κυπρος
junkier6
26/02/2010, 13:11
εχει καιρο που το σκεφτομαι κ αναρωτιεμαι:
υπαρχουν συμφορουμιτες που ζουν κυπρο;;;
αν ναι γιατι δεν κανονιζουμε συναντηση για γνωριμια, καφε, μπυριτσα, βολτουλα κλπ;;;
ουτως η αλλως οι αποστασεις ειναι μικρες...
και με τη μηχανη ακομα μικροτερες!!!
:winka:
φιλαρακι εγω ειμαι απο κυπρο..προς το παρον μενω αθηνα αλλα σε κανενα μηνα θα κατεβω στο νησι..τωρα για να φερει μηχανη στη κυπρο μόνο με καράβι το οποίο στοιχιζει καμια 250 ευρωπουλα..:wave2: :beer:
παρων..
το κυπριακο κλιμακιο του φορουμ αν κ τελευταια ειναι λιγο αδρανες αφου λογω μετακομισεων (μονιμων η εσωτερικων) εχουμε μεινει 3 κ ο κουκος, δηλωνει διαθεσιμο κ μαχιμο
Λουπο ακουει η ειναι ακομα στον κουβα με το μελι;
:beer: :beer:
junkier6
27/02/2010, 13:39
αντε μαγκες, ευκαιρια για συναντηση κ βολτουλα μου μυριζει...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
παρων..
........
Λουπο ακουει η ειναι ακομα στον κουβα με το μελι;
Ακούει , ακούει.
Undercover αλλά παρών.
Μην ειρωνεύεσαι το μέλι. Κι εσύ για τα ίδια χάλια ετοιμάζεσαι... ρεμαλορέμαλο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
φιλαρακι εγω ειμαι απο κυπρο..προς το παρον μενω αθηνα αλλα σε κανενα μηνα θα κατεβω στο νησι..τωρα για να φερει μηχανη στη κυπρο μόνο με καράβι το οποίο στοιχιζει καμια 250 ευρωπουλα..:wave2: :beer:
Εξαρτάται την μηχανή , αλλά υπολόγιζε λίγο περισσότερα πάντως.
:winka:
Τι εννοεις?? η δικια μου ειναι 660cc.Νομιζω δεν παιζουν ρολο τα κυβικα της μηχανης.Αν δεν κανω λαθος ειναι το ίδιο για όλες.Για την μεταφορα μιλαμε παντα..:wave2:
Όγκο και βάρος παίζουν πάντως . Αφρικα πάντως που έφερε κάποιος γνωστός πέρυσι έδωσε περίπου 400? .
Εγώ τελευταία μετακίνηση μοτοσυκλέτας που είχα κάνει πριν από αρκετά χρόνια είχα δώσει λίγο περισσότερο από 300?.
Παίζει ρόλο η εταιρεία φυσικά.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Όγκο και βάρος παίζουν πάντως . Αφρικα πάντως που έφερε κάποιος γνωστός πέρυσι έδωσε περίπου 400? .
Εγώ τελευταία μετακίνηση μοτοσυκλέτας που είχα κάνει πριν από αρκετά χρόνια είχα δώσει λίγο περισσότερο από 300?.
Παίζει ρόλο η εταιρεία φυσικά.
:beer:
Ενα φιλαρακι μου εμενα εστειλε ενα cbr600 με 250 ευρω...Σε ενα μηνα θα μαθω σιγουρα...
ρωτησα παιδες τελικα και η τιμη εχει αλλαξει..370 απο 250 σε ενα χρονο...να δουμε τι θα κανουμε τελικα......:sick: γνωριζει κανεις κανενα πιο φτηνο τροπο να παρουμε κατω τις μηχανες??
mikros boudas
12/03/2010, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
ρωτησα παιδες τελικα και η τιμη εχει αλλαξει..370 απο 250 σε ενα χρονο...να δουμε τι θα κανουμε τελικα......:sick: γνωριζει κανεις κανενα πιο φτηνο τροπο να παρουμε κατω τις μηχανες?? δυστυχως οχι:beer: πιο ενδιαφερον ομως τροπο σιγουρα!