Σύνδεση

View Full Version : Yamaha Tenere - Honda Transalp -BMW F650GS

Σελίδες : 1 [2]

SeNNinhA
01/03/2010, 18:45
Μπααααα, στα Chopper κολάνε καλύτερα.

Είναι και χαμηλού ρίσκου μηχανές.... Ότι πρέπει για εσένα.

Δεν θες να το ξανασκεφτείς?

190521

TeoMV
01/03/2010, 18:47
Σε πατίνι αυτή δεν ανεβαίνει με τίποτα;

peskandritsos
01/03/2010, 19:11
Ανταλλασω το τενερε μου με αυτο το τσοπερ... (με αυτη την συνεπιβατη φυσικα):D

SeNNinhA
01/03/2010, 19:36
Πάντως χωρίς πλάκα, πάρε ενα ελαφρά μεταχειρισμένο ότι θέλεις On-Off. Θα κερδίσεις 2000 τουλάχιστον από την αγορά τα οποία και δεν θα χάσεις από την πώληση όταν το δώσεις. Μικρό και το ρίσκο γιατί δεν παθαίνουν και τίποτε.

Βέβαια εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το F650GS Dakar να το ευχαριστηθείς και στην πόλη και στο ταξίδι και στο χώμα. Με 3000 είσαι αρχηγός (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/601411/) και τα υπόλοιπα βάλτα στην τράπεζα για την επόμενη αγορά σου.

:wave2: :wave2: :wave2:

pyromaniacs
01/03/2010, 20:03
Εμένα πάντως το tenere το πρώτο μου μηχανάκι είναι, πριν οδηγούσα μόνο ποδηλατο, απλό μου φάνηκε, με τρόμαξε μόνο το ύψος και είμαι και ένα 186. Τις έφαγα τις χαζοτούμπες μου με 5 , 10 κμ κάνω τα ταξιδάκια μου και φροντίζω κάθε κυριακή να το σκίζω στο χώμα, όσο φυσικα μπορώ, γιατι είμια σίγουρις πως αυτό θέλει και άλλο εγω ακομα δεν:lol: . Το συμπερασμα που εγώ έχω βγάλει είναι ότι όλα θέλουν το σεβασμό τους και να μην μπεις ποτε στον πειρασμό να σκεφτείς "το έχω!" . Οπως και να χει και εγω αντιστοιχο προβληματισμο είχα με τον φίλο αλλα είπα "δε γ@μιεται" και δεν το μετάνιωσα...Α ειμαι και εγω 30 και οδηγώ 1 χρονο Είμαι ο Κώστας και είμαι καλά!! :rotflmao: :rotflmao: :lol:

XJR_Billy
01/03/2010, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ανταλλασω το τενερε μου με αυτο το τσοπερ... (με αυτη την συνεπιβατη φυσικα):D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Hiro
04/03/2010, 13:23
Καλύτερη μεταξύ των τριών είναι αυτή και απορώ πως δεν το προτείνατε στον άνθρωπο. Τι στο καλό? τσακωμένοι είστε με το πιο εμπορικό μοτοσακό?? (Στην Ελλάδα μόνο)
Ευτυχώς που είμαι κι εγώ εδω μέσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σκέψου αυτά που σου είπαν οι συνάδελφοι και πάρε V strom 650:D :lol:
Θα μου πείς δεν είναι on-off. ....λεπτομέρειες.

1.Transalp Επειδή είναι Ηονδα και φιλικό και πάει παντού απο λίγο.
2.Tenere Επειδή μονοκύλινδρο
3.F 650 GS Επειδή είναι Μπε Εμ Βε

190811

Anty12
04/03/2010, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Καλύτερη μεταξύ των τριών είναι αυτή και απορώ πως δεν το προτείνατε στον άνθρωπο. Τι στο καλό? τσακωμένοι είστε με το πιο εμπορικό μοτοσακό?? (Στην Ελλάδα μόνο)
Ευτυχώς που είμαι κι εγώ εδω μέσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σκέψου αυτά που σου είπαν οι συνάδελφοι και πάρε V strom 650:D :lol:
Θα μου πείς δεν είναι on-off. ....λεπτομέρειες.

1.Transalp Επειδή είναι Ηονδα και φιλικό και πάει παντού απο λίγο.
2.Tenere Επειδή μονοκύλινδρο
3.F 650 GS Επειδή είναι Μπε Εμ Βε

Δεν ρώτησε ποια μηχανή...αλλά ποια μηχανή από τις τρεις........αλλιώς ξέραμε και μεις να του πούμε να πάρει το Versys......:winka:

Hiro
04/03/2010, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν ρώτησε ποια μηχανή...αλλά ποια μηχανή από τις τρεις........αλλιώς ξέραμε και μεις να του πούμε να πάρει το Versys......:winka:
Ήθελα να κάνω λίγη πλακίτσα.:wave2: Δεν θα το πρότεινα στην πραγματικότητα. Δεν πιστεύω εξάλου ο,τι θα ταίριαζε, στον φίλο, το V-Strom. Μου φαίνεται αρκετά συνειδητοποιημένος γι' αυτό.
Επίσης παράθεσα τα τρία μοντέλα κατά υποκειμενική σειρά προτίμησης:winka:
Άσχετο: Έπεσε στα χέρια μου σήμερα το τελ. ΜΟΤΟ και σε ένα άρθρο του περιέγραφε κατά τον γράφοντα τα είδη των αναβατών ανάλογα με την κατηγορία ή τη μάρκα της μοτοσυκλέτας τους. Οι V-Stromάδες ήταν μία ξεχωριστή κατηγορία:lol:

dpapag3
04/03/2010, 19:21
παιδια εχω το freewind και δεν το αλαζω με κανενα:rotflmao:

Hiro
04/03/2010, 21:39
Έχω πονοκέφαλο, αλλά δεν θα τον άλλαζα με το freewind.:lol: :wave2: :beer::a6: :a27:

JohnSim25
26/05/2010, 20:12
Απο ότι βλέπω έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που άνοιξε το θέμα ... κάθισα και το διάβασα όλο γιατί με ενδιαφέρει και μένα η αγορά καινούργιας μηχανής και είμαι ανάμεσα σε BMW F650GS(800cc) και vstorm 650 αλλά δεν κατέληξα πουθενά και θα ήθελα να σε ρωτήσω φίλε teo εσύ τελικά κατέληξες ??? Τι αγορά έκανες???