View Full Version : ΒΟΛΤΑ Ν.ΜΑΚΡΗ 2/3/10
Today, κατα τις 5 μαζευόμαστε κλασσικά επί της Μεσογείων στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής
και 5.10 φύγαμε για Νέα Μάκρη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
χάρτης:
http://tiny.cc/5Zmnr
για την ώρα
- Kalgeorge
- xrlantz
- MAG/FMX
- Gandalf dr685sm
- mike.giann
- 950dim
- npat
- Μικe 77
- PortisHead
- VGER (??)
για να μαζευτούμε παρεάκι....
:sun:
kalgeorge
02/03/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
Today, κατα τις 5 μαζευόμαστε κλασσικά επί της Μεσογείων στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής
και 5.10 φύγαμε για Νέα Μάκρη.
για την ώρα
- Kalgeorge
- xrlantz
για να μαζευτούμε παρεάκι....
εγω θα αργησω......:rolleyes:
θα ερθω 5:15 :p :p
Εγω που ειμαι νικαια , που ειναι καλο να σας συναντησω.......?:wave2:
hidefnick
02/03/2010, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω θα αργησω......:rolleyes:
θα ερθω 5:15 :p :p
Ετσι νομίζεις..... :D
οχι σημερα γαμω το φελεκι σας!!!
καλα να περασετε παιδακια !!!:beer: :beer: :beer:
Gandalf dr685sm
02/03/2010, 11:11
Που θα καθήσετε;... ρωτάω γιατί κατά πάσα πιθανότητα την ώρα που θα μαζεύεστε , εγώ μόλις θα τελειώνω. Οπότε αν δεν τύχει κανά γαμω-ticket του Μέρφυ, θα έρθω να σας βρώ εκεί.
Gandalf
Αυτη η πλατεια που ειναι ......? Υπαρχει καμια διευθυνση να την βαλω στον πλοηγο......?:D
kalgeorge
02/03/2010, 11:33
λοιπον...
γκανταλφ. το μαγαζι λεγεται χωρος...ειναι απο την πλατεια της νεας μακρης ευθεια κατω.
αλλα προσεχε μην πεις στην πορτα οτι εισια αεκ, δεν θα σε αφησουν να μπεις :bigcry: :lol: :lol:
εφεμεξ ή οπως σε λενε :)
αν θες να ερθεις στο ραντεβου...η εκκλησια της αγ παρασκευής ειναι πανω στην μεσογείων. ελπιζω να μην θες και οδηγιες για το που εινια η μεσογείων.:lol: αν θες να ερθεις να μας βρεις κατευθείαν, ειναι στην νεα μακρη..στην παραλια ευθεια κατω απο την πλατεια της
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αυτη η πλατεια που ειναι ......? Υπαρχει καμια διευθυνση να την βαλω στον πλοηγο......?:D επι της μεσογειων μαλλον!! το λεει και στο αρχικο ποστ!
εμενα με θελετε??
Mag με λενε ....... οεο ......... Η μεσογειων ειναι αυτη που περναει καθετα το 401 νοσοκομειο..? Η εκκλησια .......... ειναι μια πετρινη ωραια ....... που ειναι εξω εξω στο δρομο........ :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
επι της μεσογειων μαλλον!! το λεει και στο αρχικο ποστ!
εμενα με θελετε??
Δε παμε μαζι που εισαι κ γειτονακι ......... ? :D
Gandalf dr685sm
02/03/2010, 11:42
Σιγά μην δηλώσω και εθνικά φρονήματα.. οπότε αν δεν κάτσει καμιά ιστορία περίεργη στην δουλειά (δυστυχώς συνιθίζεται τελευταία) θα σας δώ εκεί.
Gandalf
Mag με λενε ....... οεο ......... Η μεσογειων ειναι αυτη που περναει καθετα το 401 νοσοκομειο..? Η εκκλησια .......... ειναι μια πετρινη ωραια ....... που ειναι εξω εξω στο δρομο........ :D
η μεσογειων ειναι αυτη που λες τωρα για την εκκλησια δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτη η πλατεια! το μονο που ξερω για την πλατεια ειναι οτι ειναι επι της μεσογειων! ριξε μια ματια στο google earth
χάρτης:
http://tiny.cc/5Zmnr
για να βλέπω και άλλες συμμετοχές!!
Ποσα κλμ ειναι πηγαινε ελα......?:)
Ποσα κλμ ειναι πηγαινε ελα......?:)
Xμ.....:a53:
Operater
02/03/2010, 12:03
...Η μεσογειων ειναι αυτη που περναει καθετα το 401 νοσοκομειο..? ..... :D
ναι ρε συ... είναι αυτή που περνάει μέσα απο τα κρεβάτια των ασθενών του 3 ορόφου, περνάει από το γναθοχειρουργικό , φανάρι στο γραφείο του Ανχη Παπαφλέκα και καταλήγει στο θυρωρείο του 401! :lol: :lol: :lol:
Εμενα τι μου το λες ?.......... αλλος ειπε ναι.......:lol:
Εγω ειμαι χιουμοριστας........... :cool:
Καλα βλεπεις οτι δεν ξερω καλα καλα την μεσογειων ........ αυτηπου περναει αποτο 401 θα ξερα...:winka:
Operater
02/03/2010, 12:10
Εμενα τι μου το λες ?.......... αλλος ειπε ναι.......:lol:
Εγω ειμαι χιουμοριστας........... :cool:
Καλα βλεπεις οτι δεν ξερω καλα καλα την μεσογειων ........ αυτηπου περναει αποτο 401 θα ξερα...:winka:
ναι ρε αυτή ειναι.. αλλά όχι αυτή που πάει προς το βουνό, όχι τη κατεχάκη δηλαδή!
(άμα εισαι γνώστης .... :wacko: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ναι ρε συ... είναι αυτή που περνάει μέσα απο τα κρεβάτια των ασθενών του 3 ορόφου, περνάει από το γναθοχειρουργικό...
Εκει στον τριτο θελει προσοχη,συνηθως υπαρχει μπλοκο ιατρων αλλα με το καταλληλο " φακελακι¨ ξεμπερδευεις...:lol:
PortisHead
02/03/2010, 12:14
Απο περιεργεια....τι ωρα σχολατε οι περισσοτεροι και μπορειτε και μαζευεστε 17:00 για βόλτα ???
:lol:
Operater
02/03/2010, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Εκει στον τριτο θελει προσοχη,συνηθως υπαρχει μπλοκο ιατρων αλλα με το καταλληλο " φακελακι¨ ξεμπερδευεις...:lol:
...a.k.a. βύσμα!!! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Απο περιεργεια....τι ωρα σχολατε οι περισσοτεροι και μπορειτε και μαζευεστε 17:00 για βόλτα ???
Ποιος σου ειπε οτι δουλευουμε?????:D
kalgeorge
02/03/2010, 12:15
εγω αργα....δεν θα παω....απλα τους το λες για να περιμενουν ωρα εκει, και μετα να τους πω...σας την εσκασα :rotflmao:
Εχω ρεπο σημερα :rotflmao: :rotflmao: πσα κλμ ειναι πηγαινε ελα η νεα μακρη...... αφου βλεπετε εχω ορεξη για μαθηση ........ αλλα εσεις .......:p
Εχω ρεπο σημερα :rotflmao: :rotflmao: πσα κλμ ειναι πηγαινε ελα η νεα μακρη...... αφου βλεπετε εχω ορεξη για μαθηση ........ αλλα εσεις .......:p
Σωπα λεμε εσυ...θα σε βλεπει ο uriah heep και θα...:rotflmao:
PortisHead
02/03/2010, 12:22
Μαλιστα.
Τολμω (και ντρεπομαι) να πω , οτι τοσα χρονια....μολις πριν κανα μηνα εκανα αυτη τη διαδρομη για 1η φορα. (Αγ.Παρασκευη - Πεντελη - Νεα Μακρη).
Ολο την ακουγα , και ολο ελεγα...μα καλα , βολτα ειναι αυτη ? Διπλα στην Αθηνα ?
Κι ομως , αν δεν ηταν τα παντα καμμενα :( ειναι πολυ καλη διαδρομη.
Και για τον φιλο που δεν ξερει και ρωταει.....ντυσου καλα για το γυρισμο....."ξυριζει" στο ανεβα-κατεβα ;)
Άντε να 'ρθω κι εγώ γιατί απ' ότι βλέπω μόνοι σας δεν τη βρίσκετε τη Ν. Μάκρη.
Μόνο Χριστίνα, κάντο λίγο αργότερα ρε 'συ. Υποτίθεται ότι δουλεύουμε (άσχετα αν κωλοβαράμε στο μοτό-τζιάρ).
:wave2:
Αγ.Παρασκευη - Πεντελη - Νεα Μακρη
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
γιατί απ' ότι βλέπω μόνοι σας δεν τη βρίσκετε τη Ν. Μάκρη
PortisHead
02/03/2010, 12:29
Γιατι ?
Εμενα ετσι με πηγαν.
Πηραμε τερμα την Λεωφ.Πεντελης , ανεβηκαμε ,φτασαμε εκει στα σουβλατζιδικα , και κατεβηκαμε απο την αλλη.
Τι εννοεις ?
:rolleyes:
Προσεχε , εσυ απο πανω , μη ρωτας , θα βρεις κανα μπελα στο τελος..........:smilea:
Gandalf dr685sm
02/03/2010, 12:33
Για τους "θέλει ο πισινός μου κλήση απο ραντάρ"... ΄Κηφησίας -> Α.Ο.-> Έξοδος προς Μαραθώνα και για πολύ λίγα χιλιόμετρα παίρνουμε την Μαραθώνος μέχρι να φτάσουμε Ν.Μάκρη.
Για τους υπόλοιπους διαδρομή απο Λ.Πεντέλης , διασχίζουμε Χαλάνδρι.. ανεβαίνουμε Παλαιά Πεντέλη και απο εκεί τον κύκλο της Πεντέλης όπου μας κατεβάζει στην πίσω πλευρά του Διονύσσου και κατέβασμα προς Ν.Μάκρη.
Επίσης... ανέβασμα απο Κηφησίας... συνέχεια .. περνάμε Εκάλη και πριν φτάσουμε Δροσιά , στροφή δεξιά .. έχει μια ταμπέλα ΝΑ που λέει προς Ν.Μάκρη στο φανάρι (GPS 1981..χαχαχαχα)... Πολύ σφιχτά κομμάτια-στροφές , πέρασμα απο πίσω πλευρά Διονύσσου και κατέβασμα Ν.Μάκρη.
Αν η επιστροφή γίνει απο τις δύο τελευταίες διαδρομές προς το βραδάκι , το μπουφάν το θέλει ακόμα και καλοκαίρι.
Gandalf
kalgeorge
02/03/2010, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για τους "θέλει ο πισινός μου κλήση απο ραντάρ"... ΄Κηφησίας -> Α.Ο.-> Έξοδος προς Μαραθώνα και για πολύ λίγα χιλιόμετρα παίρνουμε την Μαραθώνος μέχρι να φτάσουμε Ν.Μάκρη.
Για τους υπόλοιπους διαδρομή απο Λ.Πεντέλης , διασχίζουμε Χαλάνδρι.. ανεβαίνουμε Παλαιά Πεντέλη και απο εκεί τον κύκλο της Πεντέλης όπου μας κατεβάζει στην πίσω πλευρά του Διονύσσου και κατέβασμα προς Ν.Μάκρη.
Επίσης... ανέβασμα απο Κηφησίας... συνέχεια .. περνάμε Εκάλη και πριν φτάσουμε Δροσιά , στροφή δεξιά .. έχει μια ταμπέλα ΝΑ που λέει προς Ν.Μάκρη στο φανάρι (GPS 1981..χαχαχαχα)... Πολύ σφιχτά κομμάτια-στροφές , πέρασμα απο πίσω πλευρά Διονύσσου και κατέβασμα Ν.Μάκρη.
Αν η επιστροφή γίνει απο τις δύο τελευταίες διαδρομές προς το βραδάκι , το μπουφάν το θέλει ακόμα και καλοκαίρι.
Gandalf
ρε την παλευετε?????
μεσογειων....
ολο ευθεια .
εφτασες.
Γιατι ?
Εμενα ετσι με πηγαν.
Πηραμε τερμα την Λεωφ.Πεντελης , ανεβηκαμε ,φτασαμε εκει στα σουβλατζιδικα , και κατεβηκαμε απο την αλλη.
Τι εννοεις ?
:rolleyes:
Πάει κι έτσι... όπως επίσης πάει και μέσω: Μεσογείων, Αττική Οδός, Εθνική Αθηνών-Λαμίας, Θήβα, Ριτσώνα, Χαλκίδα, Ερέτρια, Ωροπός, Καπανδρίτη, Γραμματικό, Μαραθώνας, Ν. Μάκρη.
(Το θέμα είναι ότι μια και είσαι στην Μεσογείων απλά συνεχίζεις όλο ευθεία, περνάς το σταυρό, και φτάνεις στη Ν. Μάκρη)
kalgeorge
02/03/2010, 12:35
Πάει κι έτσι... όπως επίσης πάει και μέσω: Μεσογείων, Αττική Οδός, Εθνική Αθηνών-Λαμίας, Θήβα, Ριτσώνα, Χαλκίδα, Ερέτρια, Ωροπός, Καπανδρίτη, Γραμματικό, Μαραθώνας, Ν. Μάκρη.
(Το θέμα είναι ότι μια και είσαι στην Μεσογείων απλά συνεχίζεις όλο ευθεία, περνάς το σταυρό, και φτάνεις στη Ν. Μάκρη)
ρε νικο γιατι λες οτι να ναι ρε φιλε.....να τους αποπροσανατολισεις θελεις???:sick:
αφου νομιζω ΔΕΝ περναει απο ριτσωνα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
02/03/2010, 12:37
OK.Καταλαβα λαθος.
Απλα φανταστικα οτι μιας και κανονιζατε moto-βολτα , θα εννοουσατε καποια διαδρομη με λιγο στροφες ,ανηφορες κατηφορες και θεα.
Αλλιως εκει στην Αγ.Ιωαννου , τιγκα στις καφετεριες ειναι. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
Gandalf αν πας απο Διονυσο στειλε π.μ
Ειμαι βορεια κι εγω
Ασε που μου αρεσει κι η διαδρομη!
Ενω νομιζα οτι ειμαι ασκετος , τελικα ολες αυτες της περιοχες της ξερω μια μια ξεχωριστα .........:rolleyes: απλα να τις συνδιασω μαζι εχω προβλημα..........:p
16:00
εγω αργα....δεν θα παω....απλα τους το λες για να περιμενουν ωρα εκει, και μετα να τους πω...σας την εσκασα :rotflmao:
έτσι είσαι.... καλά καλά....
Άντε να 'ρθω κι εγώ γιατί απ' ότι βλέπω μόνοι σας δεν τη βρίσκετε τη Ν. Μάκρη.
Μόνο Χριστίνα, κάντο λίγο αργότερα ρε 'συ. Υποτίθεται ότι δουλεύουμε (άσχετα αν κωλοβαράμε στο μοτό-τζιάρ).
Πόσο πιο αργά? σε τρέλανε στα πμ ο καλτζόρτζ???
Να ρουφήξουμε και λίγο ήλιο ρε ενπάτ.....
:sun: :sun:
Πόσο πιο αργά?
17:30 ?
17:30 ?
όπως θέλετε παιδιά, ότι βολεύει τους περισσότερους... δημοκρατία έχουμε..
say..
Εγω μεσα ......:) απλα πεστε κ τα χιλιομετρα , να ειμαι ωραιος.....:wacko:
kalgeorge
02/03/2010, 12:57
έτσι είσαι.... καλά καλά....
:blush: :sick: :sick:
Πόσο πιο αργά? σε τρέλανε στα πμ ο καλτζόρτζ???
:nono: :nono: :nono:
Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο οριακή η ώρα...:sick:
Αν γινόταν λίγο αργότερα κάτι πήγαινε κι ερχότανε...:D
kalgeorge
02/03/2010, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο οριακή η ώρα...:sick:
Αν γινόταν λίγο αργότερα κάτι πήγαινε κι ερχότανε...:D
paides....
5:20, to poly 5:30 ksekiname
PortisHead
02/03/2010, 13:24
Νεα Μακρη που ?
(Σε περιπτωση δλδ. που συνωμοτήσει το συμπαν...)
Μονο το Flocafe ξερω εκει. :D
ΣΤο χωρους λεει καπου ποιο πανω ........:wave2:
ααα ξεχασα να σας πω οτι εγω εχω μονο 250cc!! πειραζει??
ΣΤο χωρους λεει καπου ποιο πανω ........:wave2:
ΧΩΡΟς ετσι λεγετε η καφετερια αν καταλαβα?
paides....
5:20, to poly 5:30 ksekiname
Δε θα προλάβω...:(
Τώρα που ανοίγει ο καιρός και θα γίνουν κι άλλες τέτοιες βόλτες, είμαι μέσααααααααα....:sun:
Ν.Μακρη τι ωρα θα ειστε?
εαν θελετε κι αλλον στην παρεα φυσικα...
Εγω μπορει να ερθω απο Διονυσο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
Ν.Μακρη τι ωρα θα ειστε?
εαν θελετε κι αλλον στην παρεα φυσικα...
Εγω μπορει να ερθω απο Διονυσο...
αν φυγουμε 5,30 απο αγ παρασκευη ..εεε μεχρι τις 6 - 6,15 θα ειμαστε εκει πιστευω!
PortisHead
02/03/2010, 13:54
Επισης....
Αμα σκασουμε μυτη κατα τις 19:00 θα πετυχουμε κανεναν ?
Καμια κοπελα θα ειναι ?
Επισης....
Αμα σκασουμε μυτη κατα τις 19:00 θα πετυχουμε κανεναν ?
Καμια κοπελα θα ειναι ?
OXI :p
Η απο πανω μου ειναι κοπελα παληκαρι , δεν την ξερω μονος μου το καταλαβα :a5:
PortisHead
02/03/2010, 14:10
OK.
Ρωταω αν ειναι να φερουμε και τις δικες μας ντε...
pilotos_xtreme
02/03/2010, 14:11
μεσογειων ολο ευθεια βγαινεις μακρη, αλλιως για να αποφυγετε τα φαναρια κ την κινηση και για να στριψετε λιγο ,περιφεριακη υμητου κ σας βγαζει κατευθειαν παλληνη εκει που αρχιζουν οι καλες στροφες!:smokin:
πιειτε κ ενα καφε για μενα γτ δυστυχως δουλευω.......:(
1) η απο πάνω κοπέλα είναι αλλά 19:00 δεν θα είναι εκεί ;)
2) μη ξεθαρεύετε, θα συναντήσουμε 3 κάμερες στο πήγαινε και άλλες τόσες στο έλα...
3) φέρτε ότι και όσο θέλετε!
OK.
Ε ναι αδερφε .. τι αλλο...... Βλεπεις να λεει πουθενα προξενιο στη Νεα Μακρη.......:lol:
Κοπέλα-παλλικάρι...:eyepop: :eyepop:
Γιατί, μήπως επειδής καβαλάει μηχανάκι...?:confused: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: ρε τι σου κανει ενα κομα , που παντα ξεχναω.......
OK.
Θα ερθει κ η κοπελα μου εξαιτιας σου , φερτηνα αντε...........:p
PortisHead
02/03/2010, 14:37
Θα ερθει κ η κοπελα μου εξαιτιας σου , φερτηνα αντε...........:p
Δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου....παντως πριν της 19:00 , αποκλειεται να τα καταφερω.
Εχω να παω μεταμορφωση - ανω λιοσια - πειραια - νεα μακρη :lol:
Α εσυ εισαι ο 19.00 με πηρες ...............:eyepop:
Δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου....παντως πριν της 19:00 , αποκλειεται να τα καταφερω.
Εχω να παω μεταμορφωση - ανω λιοσια - πειραια - νεα μακρη :lol: καλα ρε συ?? ποσες κοπελες θα φερεις μαζι??
για όσους θέλουν να πάμε παρεάκι από Αγία Παρασκευή 5.30 έχουμε φύγει!!!
σι γιού δερ!
ωραια βολτα!! ευχαριστω για την καλη παρεα παιδια!!
blackbusa
02/03/2010, 21:20
:beer: :beer: :beer: :beer:
:beer: :beer: :D εχεις πμ
Ποτε δεν θα καταλαβω γιατι αυτα τα τοπικ τα βλεπω κατοπιν εορτης γαμω την τυφλα μου...
next time...
:(
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εσύ γιατί κλαις με μαύρο δάκρυ?
Gandalf dr685sm
03/03/2010, 07:53
Ευχαριστώ για την παρέα επίσης παιδιά.... Να σημειώσω μετά οτι η επιστροφή απο τον Διόνυσσο όλα τα λεφτά , με αγιάζι και ψιλο-ομίχλη και νταλίκες να κατεβαίνουν .... γμτ....χαχαχαχαχαχα...
Σήμερα πάντως δεν έχω διάθεση για τίποτα...
Gandalf
Εσύ γιατί κλαις με μαύρο δάκρυ?
Για το παρολιγο roadbook για νεα μακρη.:rotflmao: