View Full Version : Τώρα κλέβουν και ενώ είσαι πάνω στην μοτό.
Gandalf dr685sm
02/03/2010, 12:18
Επίθεση από δύο αγνώστους δέχθηκε χθες βράδυ, στις 8:30, ένας αστυνομικός, ενώ είχε σταματήσει σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της Ιεράς Οδού 305 στο Χαϊδάρι, για ανεφοδιασμό της μοτοσικλέτας του.
Οι δράστες χτύπησαν τον αστυνομικό στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον. Στη συνέχεια τον απείλησαν με όπλα και του αφαίρεσαν την μοτοσικλέτα, εγκαταλείποντας αυτή που επέβαιναν.
Οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν, ενώ άκαρπες παραμένουν οι έως τώρα έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.
πηγή: zougla.gr
-----------------------------------------------------
Ωραία.. .να και τα πρώτα περιστατικά moto-jacking.
Gandalf
Έχει ξαναγίνει πολλές φορές στην Αθήνα το ίδιο σκηνικό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ε χτύπησαν τον αστυνομικό στο πρόσωπο
κρανάκι??
Δεν φορουσαμε???
Gandalf dr685sm
02/03/2010, 12:28
Μπορεί να φόραγε "σπαστό"... όπου συνήθως σηκώνουμε και το σαγόνι για να μιλήσουμε/πληρώσουμε σε βενζινάδικο γιατί "ψιλοχέζονται" όταν το φοράς και έχεις και κλειστή ζελατίνα...
Gandalf
makis206
02/03/2010, 12:37
Το θέμα μας αφορά την κλοπή της μοτοσυκλέτας με πρωτοφανή για την Ελλάδα τρόπο, λέξεις κλειδιά που το ωθούν προς την αντιπαράθεση όπως "κράνος", "μπάτσοι" κλπ θα έχουν σαν αποτέλεσμα την άμεση αποστολή του θρεντ στα κρύα τάρταρα...:D
Akatanomastos
02/03/2010, 12:46
μισο λεπτο ρε παιδια
ο μπατσος ηταν με υπηρεσιακη μηχανη?
αν ναι μιλαμε για αλλου ειδους χτυπημα, και οχι για απλη κλοπη μοτοσυκλετας
αν οχι δεν εχει σημασια οτι ειναι μπατσος
PortisHead
02/03/2010, 13:04
Ενστολο , σε δικια του μοτοσυκλετα δεν εχω δει ΠΟΤΕ.
Αν ηταν παλι ενστολος με υπερεσιακη moto , δεν βάζουν βενζινη σε κανονικα βενζιναδικα.
Οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν, ενώ άκαρπες παραμένουν οι έως τώρα έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.
[/B]
3 φορες το διαβασα....3 φορες....ΑΚΡΑΠΕΣ ειδα. :lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
02/03/2010, 13:06
Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι άφησαν την δική τους μηχανή (όπως γράφει) και πήραν την δική του. Περιέργο αν μη τι άλλο.
Gandalf
Akatanomastos
02/03/2010, 13:13
Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι άφησαν την δική τους μηχανή (όπως γράφει) και πήραν την δική του. Περιέργο αν μη τι άλλο.
Gandalf
γιαυτο αναφερθηκα σε υπηρεσιακη μηχανη
και χτυπημα αλλου ειδους:winka:
ειναι λογικο να κλεψεις μια μηχανη για να κλεψεις ενα υπηρεσιακο και να αφησεις πισω το κλεμενο..
1ον. Δε μας ενδιαφέρει που ήταν μπάτσος.
2ον. Όπως έγραψα ήδη, έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές στην Ελλάδα
3ον. Είχαν ήδη μια βουτηγμένη και πήραν μια καλύτερη πχ.
& τέλος πάντων το θέμα με ληστείες και τα σχετικά είναι γενικότερο νομίζω.
devil's animal
02/03/2010, 13:19
Μπορεί να φόραγε "σπαστό"... όπου συνήθως σηκώνουμε και το σαγόνι για να μιλήσουμε/πληρώσουμε σε βενζινάδικο γιατί "ψιλοχέζονται" όταν το φοράς και έχεις και κλειστή ζελατίνα...
Gandalf
εε???:confused:
εγω δεν εχω δει να φοβαται κανενας βενζινας αν φορας full face και εχεις και κατεβασμενη την ζελατινα...
εχουμε μεινει μου φαινεται στα 80's...:rolleyes:
makis206
02/03/2010, 13:34
Η συζήτηση καθαρίστηκε από το spam, ας συνεχίσουμε με τη σοβαρότητα που της αρμόζει..:beer:
2stroker
02/03/2010, 13:53
παρομοιο σκηνικο ειχε γινει και πριν μηνες στην αγ.παρασκευη οπου υπο την απειλη πιστολιου δυο τυποι κατεβασαν απο τη μηχανη του ενα παληκαρι,την πηραν και εφυγαν,το μηχανακι αν θυμαμαι καλα ηταν ενα Z750
1ον ,κανενας βενζινας δεν φοβαται οταν βαζεις βενζινη με full face κ κατεβασμενη ζελατινα εκτος αν ειναι χεστης
2ον ,εχω δει ενστολο πανω σε πολιτικη δικη του μοτοσυκλετα , οποτε συμφωνω με τον προλαλλησαντα οτι ΕΑΝ ηταν ενστολος εκεινη την στιγμη της επιθεσης, μιλαμε για αλλου ειδους χτυπημα ...
;)
Εχετλαίος
02/03/2010, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
2ον ,εχω δει ενστολο πανω σε πολιτικη δικη του μοτοσυκλετα ,
Επίσης, πολλάκις. Και μάλιστα φέρων οπλισμό και όλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εε???:confused:
εγω δεν εχω δει να φοβαται κανενας βενζινας αν φορας full face και εχεις και κατεβασμενη την ζελατινα...
εχουμε μεινει μου φαινεται στα 80's...:rolleyes:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88809
πριν λίγο καιρό είχε κλαπεί από φανάρι ένα BMW αν θυμάστε με παρόμοιο τρόπο. Είχε μπει και εδώ και σε άλλα φόρα. Το βρήκαν μετά από λίγες μέρες στο Φάληρο βαμμένο κίτρινο νομίζω, αφού έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί με τους κλέφτες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
πριν λίγο καιρό είχε κλαπεί από φανάρι ένα BMW αν θυμάστε με παρόμοιο τρόπο. Είχε μπει και εδώ και σε άλλα φόρα. Το βρήκαν μετά από λίγες μέρες στο Φάληρο βαμμένο κίτρινο νομίζω, αφού έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί με τους κλέφτες.
Edit. Tο R1100S ήταν κίτρινο και το έβαψαν με σπρέι ασημί. Ο ένας ληστής σκοτώθηκε στους πυροβολισμους και υπήρχαν και τραυματίες.
Σήμερα το πρωί στις 9 στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγ Παρασκευής 2 άντρες φορώντας κράνη και με την απειλή όπλου κλέψανε τη μηχανή του κολλητού μου Αποστόλη που ήταν σταματημένος σε ένα κόκκινο φανάρι! Με τη μηχανή του ληστέψανε κάποιο κατάστημα ή τράπεζα (δεν είμαι σίγουρος) και υποθέτουμε ότι κάπου την έχουν εγκαταλείψει! Η μηχανή είναι ένα κίτρινο BMW R1100S μοντέλο 1999 με πινακίδα ....
Αν κάποιος δει μια τέτοια μηχανή (είναι σπάνιο μοντέλο και σε κίτρινο πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες) μπορεί να επικοινωνίσει στο τηλέφωνο του Αποστόλη ..... ή την αστυνομία! Ευχαριστώ!
http://www.naftemporiki.gr/photos/photo.asp?id=25706&s=0
1. ηταν η δική του μηχανή..
2.τον εκλεψαν με ενα σκουτεράκι 200 αρι από ότι έμαθα...
Το γιατί δεν τους "εστειλε"παραμένει μυστήριο...
Σε λίγο θα κυκλοφοράμε με χειροπέδες περασμένες στον καρπό και το τιμόνι....
devil's animal
02/03/2010, 15:09
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88809
τι σχεση εχει ρε Βυρωνα το λινκ που εβαλες με την παραθεση που μου εκανες?
εγω λεω οτι δεν εχω δει κανεναν βενζινα να φοβαται και εσυ βαζεις την πολιτικη της Shell να κατεβαζει τους μοτοσυκλετιστες απο τις σελες λογω ασφαλειας, κλπ...κλπ...
για το BMW το πιστευω.
οπως γραφτηκε και απο τους αλλους εχουν γινει παρομοια περιστατικα...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι σχεση εχει ρε Βυρωνα το λινκ που εβαλες με την παραθεση που μου εκανες?
εγω λεω οτι δεν εχω δει κανεναν βενζινα να φοβαται και εσυ βαζεις την πολιτικη της Shell να κατεβαζει τους μοτοσυκλετιστες απο τις σελες λογω ασφαλειας, κλπ...κλπ...
Ρε άμεση σχέση δεν έχει, απλα στο έβαλα για να δεις ότι κουλά γίνονται. Και δεν έχουν σχέση με τα '80s γιατί τότε απλά δεν φόραγε κανείς κράνος. :lol:
devil's animal
02/03/2010, 15:14
Ρε άμεση σχέση δεν έχει, απλα στο έβαλα για να δεις ότι κουλά γίνονται. Και δεν έχουν σχέση με τα '80s γιατί τότε απλά δεν φόραγε κανείς κράνος. :lol:
ή οποιος φοραγε ηταν ληστης/εγκληματιας/δολοφονος κ.λ.π....κ.λ.π....
το ξερω οτι γινονται τα απιστευτα...:rolleyes:
Akatanomastos
02/03/2010, 15:15
παιδια νομιζω δεν εχει να κανει με 1980
και νομιζω πως και στην ευρωπη αν δεν βγαλεις κρανος δεν σε εξυπηρετουν
καθαρα προληπτικα
οποιος εχει εμπειρια απο εξωτερικο ας πει
Βενζίνη στο εξωτερικό βάζεις μόνος σου. Τώρα δεν ξέρω πως σε αντιμετοπίζουν αν μπεις μέσα να πληρώσεις με το κράνος.
schumifer
02/03/2010, 21:08
οφτόπικ
Το παρακάτω πρέπει να πάει στις ατάκες
3 φορες το διαβασα....3 φορες....ΑΚΡΑΠΕΣ ειδα.
LiakosVstrom
04/03/2010, 10:17
το πακιστάνι στη Shell στη Λαμπράκη μετά από το γήπεδο της Προοδευτικής σου ζητάει και να κατέβεις από τη μηχανή για λόγους ασφαλείας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
το πακιστάνι στη Shell στη Λαμπράκη μετά από το γήπεδο της Προοδευτικής σου ζητάει και να κατέβεις από τη μηχανή για λόγους ασφαλείας.
Εκει ετσι κι αλλιως δεν θαπρεπε να βαζεις βενζινη(απ οσο μουχουν πει :winka: )
Pardalotzatziki
04/03/2010, 22:27
Η ειδηση θα εχει και συνεχεια μαλλον....
Μπορει να διαβασουμε σε λιγο καιρο...
"Ληστεια με υπηρεσιακη μοτοσυκλετα"
"Τον σταματησε στυνομικος με μοτοσυκλετα και τον λήστεψε"
κλπ κλπ
:bigcry:
Καλά καλά , σε λίγο εκεί που θα πάει η βενζίνη να δείτε πόσα τέτοια έχουν να γίνουν.
Είδηση από το μέλλον( 2-3 μήνες μετά )
Άγνωστος που επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού(bussa) την παράτησε σε βενζινάδικο και έκλεψε μοτοποδήλατο που εκείνη την ώρα είχε ανεφοδιαστεί.