Σύνδεση

View Full Version : δέχτηκε επίθεση γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί

Σελίδες : 1 [2]

ermiss
03/03/2010, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
4ον)ειπαμε το αυτοκολλητο μπορει να προκαλεσει ζημια

Δηλαδή? ένα αυτοκόλλητο στο κέντρο του παρμπρίζ τι ζημιά μπορεί να κάνει???

Βασικά αυτά τα αυτοκόλλητα θα έπρεπε να είχαν χαράξεις όπως των τελών κυκλοφορίας, ώστε να μένει το μισό στο παμπρίζ και να χρειαστεί κανά 15 λεπτο να φύγει όλο... Όχι μια με νύχι και δρόμο όπως τώρα...

iosif
03/03/2010, 17:24
bugger wrote

"οια Ελλάδα γύρισες, που αμφιβάλλω αν πήγατε ακόμα 5ήμερη.. :rolleyes: "

αχ μακαρι μικρο τρελλοαγορι μου να μην ειχα παει ακομα πενθημερη
:sad:

:bawl:

και κοιτα βελτιωσε λιγοτο υφος σου

στο ξαναγραψα

μετον τροπο που γραφεις (ανεξαρτητως αποψεων) δεν αξιζεις ουτε σαρκασμο

κατα τα αλλα
εσυ παιρνε την αστυνομια τηλεφωνο. keep going. ξερεις καλυτερα. ισως καποτε σε προσλαβουν

TROOPER
03/03/2010, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
...είσαι γκαντέμης ρε Γιώργο τι να πω...σπάνια κάποιος να σου κλείσει το γκαράζ...

δεν ξερω που μενεις μπαμπη αλλα αυτο μονο γελια προξενει σε κατοικους του κεντρου του πειραια !!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

TROOPER
03/03/2010, 17:36
...Λέω στον φίλο μου: Κοίτα το μαλάκα πως πάρκαρε.
Και μου λέει: Ο τύπος μόλις αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό...

δεν σου λεω απο εδω τι εκανα οταν αντιμετωπισα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια κατασταση.

:winka:

TROOPER
03/03/2010, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από bugger
Καλά λες. Δε θα το χαλούσε το κατοστάρικο που θα του 'κοβε η τροχαία. :rolleyes: Μετά το αγριοκοίταγμα όμως που του 'ριξες και με τις μέντες που 'κλασε, από δω και πέρα όχι πεζοδρόμιο δε θα ξανανεβεί, αλλά μη σου πω πως θα φοράει και κράνος! :rolleyes:

μερικοι διαβαζετε οτι βολευει...ας ειναι :wave2:

TROOPER
03/03/2010, 17:39
.....

μαλακα οποτε σε διαβαζω σε τετοιου ειδους θρεντ εχω την αισθηση οτι εισαι υπο την επηρεια :lol: :lol:

mats8282
03/03/2010, 17:49
Αστυνομία;;;;

:rotflmao: :rotflmao:

Ή θα έχει φύγει ο μαλάκας μέχρι να έρθουν ή δεν θα έρθουν ποτέ...Εκεί που έχω το γραφείο γίνεται της μουρλής,να φανταστείτε έχουμε κανονίσει με τον απέναντι και τον γείτονα να του κλείνουμε το γκαράζ εμείς που μας ξέρει ώστε να μας βρίσκει και να μην παρκάρουν άγνωστοι μπροστά στο γκαράζ του ώρες ολόκληρες....

Σε λίγο θα νοικιάζω το GSR για φύλαξη πάρκινγκ ανάπηρων και γκαράζ........

bugger
03/03/2010, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
bugger wrote

"οια Ελλάδα γύρισες, που αμφιβάλλω αν πήγατε ακόμα 5ήμερη.. :rolleyes: "

αχ μακαρι μικρο τρελλοαγορι μου να μην ειχα παει ακομα πενθημερη
:sad:

:bawl:

και κοιτα βελτιωσε λιγοτο υφος σου

στο ξαναγραψα

μετον τροπο που γραφεις (ανεξαρτητως αποψεων) δεν αξιζεις ουτε σαρκασμο

κατα τα αλλα
εσυ παιρνε την αστυνομια τηλεφωνο. keep going. ξερεις καλυτερα. ισως καποτε σε προσλαβουν

Πέρα από τον ειρωνικό επίλογο, στον οποίο απάντησες με ένα αντίστοιχο αυθαίρετο συμπέρασμα, δεν απάντησες σε τίποτα από αυτά που σε ρωτώ. Θέλεις αναρχία αλλά υπακοή στους νόμους; Τι θέλεις; Ξεκαθάρισέ το.

SF
03/03/2010, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ισοπαλία ήταν. Πλήρωσαν αποζημιώσεις εκατέρωθεν.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=81668

Όχι μπάηρον... καθόλου ισοπαλία! Οι πεζοί βγήκαν κερδισμένοι με μια τελεσίδικη απόφαση υπερ τους.

Την οποία όμως ούτε καν οι ίδιοι οι πάνθερς δεν αξιοποιούν, πόσο μάλλον οι υπόλοιποι πεζοί...
(εδώ και μήνες το έχω την υπογραφή μου)

Και κάπου εδώ αρχίζουν οι απίθανες ψυχογραφηματολογικομοτοκοινωνικολογικοεπιστιμονικο τέτοιες συζητήσεις
;)

byron
03/03/2010, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Όχι μπάηρον... καθόλου ισοπαλία! Οι πεζοί βγήκαν κερδισμένοι με μια τελεσίδικη απόφαση υπερ τους.

Την οποία όμως ούτε καν οι ίδιοι οι πάνθερς δεν αξιοποιούν, πόσο μάλλον οι υπόλοιποι πεζοί...
(εδώ και μήνες το έχω την υπογραφή μου)

Και κάπου εδώ αρχίζουν οι απίθανες ψυχογραφηματολογικομοτοκοινωνικολογικοεπιστιμονικο τέτοιες συζητήσεις
;)

Όταν λέω ισοπαλία εννοώ ότι υπήρξαν αποζημιώσεις εκατέρωθεν. Το γεγονός πάντως ότι ο πεζός δικαιώθηκε από δικαστήριο είναι σημαντικότατο.

Ζεύκας
03/03/2010, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν ξερω που μενεις μπαμπη αλλα αυτο μονο γελια προξενει σε κατοικους του κεντρου του πειραια !!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

στο κέντρο της Αθήνας μένω αγορίνα. Τόσο τραγικά είναι τα πράγματα κάτω ε? :hypnotize :lol:

zephyr1
03/03/2010, 18:28
Δεν ειναι παραξενο οτι το 1/6 της χωρας περναει καθε χρονο στα δικαστηρια.:rolleyes:

Περαστικα μας, αν και με τα μυαλα που κουβαλαμε για την επομενη εικοσαετια :wave2:

Ferro
03/03/2010, 18:29
δεν σου λεω απο εδω τι εκανα οταν αντιμετωπισα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια κατασταση.

:winka:

είμαι πολύ περίεργος να μάθω :a014:

TROOPER
03/03/2010, 18:31
στο κέντρο της Αθήνας μένω αγορίνα. Τόσο τραγικά είναι τα πράγματα κάτω ε? :hypnotize :lol:

ναι τωρα παρκαρουμε μεσα στα κοτερα.

θα σου πω και ενα μυστικο...σκεφτομαστε μια που δεν εχουμε χωρο για δημοτικα παρκινγκ να επινοικιαζουμε τα αμπαρια των πλοιων κατα τη χειμερινη περιοδο.

και τωρα που μιλαμε τσακωνεται ο πατερας μου απο κατω με τον μαλακα που εκλεισε το γκαραζ για μιαμιση ωρα για να παει στον ωρλ απεναντι μας.

εντ αι φακ !!!αστο δε το πιανεις...!

billanti
03/03/2010, 18:42
Εγώ πάρκαρα το μηχανάκι μου στο πεζοδρόμιο,έκανα τη δουλειά μου και πηγαίνοντας
να το ξαναπάρω βρήκα ένα χειρόγραφο που έλεγε:
Σαν ανάπηρος με καροτσάκι έχω πολλά προβλήματα και λίγη κατανόηση.
Γιατί μου κάνεις τη μίζερη ζωή μου πιο δύσκολη;Γαϊδαρε!
Ένοιωσα άσχημα.
Ντράπηκα για τον εαυτό μου.
Ζητώ συγνώμη από όλους σας.Τόπα.Ξαλάφρωσα.

TROOPER
03/03/2010, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Εγώ πάρκαρα το μηχανάκι μου στο πεζοδρόμιο,έκανα τη δουλειά μου και πηγαίνοντας
να το ξαναπάρω βρήκα ένα χειρόγραφο που έλεγε:
Σαν ανάπηρος με καροτσάκι έχω πολλά προβλήματα και λίγη κατανόηση.
Γιατί μου κάνεις τη μίζερη ζωή μου πιο δύσκολη;Γαϊδαρε!
Ένοιωσα άσχημα.
Ντράπηκα για τον εαυτό μου.
Ζητώ συγνώμη από όλους σας.Τόπα.Ξαλάφρωσα.

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ?????

ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ????????ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ?????

δε βαριεσαι αδερφε...αφου ο παλιομαλακας δε φωναξε την αστυνομια στα @@ σου!!!

:smokin:

το να εισαι ανθρωπος τελικα δεν ειναι και τοσο ευκολο...γαμωτο σας.

kostas_1100gs
03/03/2010, 19:07
Αυτοκόλλητα και μαλακίες. Τηλέφωνο στην αστυνομία με όλα τα στοιχεία. Είναι υποχρεωμένοι να έρθουν και να του κόψουν κοστουμάκι. Μόλις χθες το έκανα, το κάνω συχνά και δεν είμαι ρουφιάνος για κάτι το οποίο όλοι κατακρίνουμε, αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα γι' αυτό. :mad:
Aυτό είναι το πιο σωστό.
Το αυτοκόλητο είναι κάτι όχι σωστό. Και ο πολίτης δεν είναι όργανο να δίνει κλήσεις-αυτοκόλητα. Χτυπά τηλ. και πρέπει να έρθουν.

devil's animal
03/03/2010, 19:08
ειναι το λιγοτερο θλιβερο να επικαλουμαστε τους νομους και το Συνταγμα οταν υπαρχει μια κινηση πολιτων για την κατασταση που επικρατει εξω.

πραγματικα θα ηθελα να δω τον δικαστη που θα δικασει τον πεζο-ακτιβιστη που κολλησε αυτοκολλητο στο παρανομα παρκαρισμενο οχημα που εκοβε τον δρομο στο καροτσακι του παιδιου του ή στο καροτσακι του αναπηρου αδερφου του.

ξερετε...και οι δικαστες ειναι ανθρωποι και εχουν κριση. και αν μια τετοια υποθεση παει στο δικαστηριο, δεν υπαρχει περιπτωση να μην δικαιωθει ο πεζος.

στην περιπτωση που ο αλλος περπατησε πανω στο ιδιο το αμαξι, προφανως και ειναι ακραια σαν πραξη, γι'αυτο και πληρωσε κατιτις...

δεν θα γινει το ιδιο ομως και στον αλλο που απλα κολλησε ενα αυτοκολλητο.

ειπαμε.εχουμε μια κοινωνια μπ0υρδελο. ο καθενας κανει οτι θελει. ειμαστε ολοι μ@λακες και παρτακηδες...αλλα εχει γινει μια "οργανωση" που με απλο και (ισως) χιουμοριστικο τροπο θελει να βαλει στον ισιο δρομο αυτον που εκανε την μ@λακια και ισως τον κανει να το ξανασκεφτει την επομενη φορα που θα παει να κανει το ιδιο...ΜΗΝ επικαλουμαστε τους νομους για "φθορα ξενης περιουσιας"...

σε λιγο θα γινουμε Αμερικη. εριξα μπουνια στον γειτονα και επειδη ειχα καλο δικηγορο του εκανα μηνυση επειδη εσπασα το χερι μου στο προσωπο του και με πληρωνει κιολας... :rolleyes:

ας σοβαρευτουμε λιγο.

εγω παντως αν δω κατι τοσο προκλητικο στον δρομο (πεζοδρομιο δλδ) θα κολλησω στον μπροστα προφυλακτηρα του το μηχανακι. θα παω και θα κατσω και στον πισω προφυλακτηρα του και δεν θα κουνιεμαι. θα καλεσω εννοειται τροχαια κλπ..και ας ερθει αυτος να φυγει ή να μου πουλησει τσαμπουκα...:evil:

TheFace
03/03/2010, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

:rotflmao:

TheFace
03/03/2010, 19:40
Πέρα από τον ειρωνικό επίλογο, στον οποίο απάντησες με ένα αντίστοιχο αυθαίρετο συμπέρασμα, δεν απάντησες σε τίποτα από αυτά που σε ρωτώ. Θέλεις αναρχία αλλά υπακοή στους νόμους; Τι θέλεις; Ξεκαθάρισέ το.

Φιλε... Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ :wave2:

ΥΓ. και τα ζωα θελουν βοσκους και μαντρια!

billanti
03/03/2010, 20:09
......είτε θα καταστραφούν τα κράτη και μια νέα ζωή θα ξαναρχίσει
σε χιλιάδες κέντρα με βάση τη ζωντανή πρωτοβουλία και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ατόμων και ομάδων.
Πέτρος Κροπότκιν-Το κράτος και ο ιστορικός του ρόλος.

TROOPER
03/03/2010, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
είμαι πολύ περίεργος να μάθω :a014:

κακως :wave2:

Akatanomastos
03/03/2010, 20:58
μαλακα οποτε σε διαβαζω σε τετοιου ειδους θρεντ εχω την αισθηση οτι εισαι υπο την επηρεια :lol: :lol:

το χω αντιληφθει απο τα quote σου σε μενα..

αυτο που δεν μπορω να αντιληφθω ειναι το γιατι..

δηλαδη στην καφριλα απανταμε με καφριλα?

δηλαδη ειναι δυνατον "λογικοι" μεγαλοι ανθρωποι σαν και σας που γραφετε εδω μεσα,
να νομιζετε οτι ο αλλος θα σταματησει να κανει οτι του κ@βλωσει επειδη του βαλατε ενα αυτοκολλητο στο τζαμι?

δηλαδη οσες φορες και να παιξεις ξυλο με τον οποιδηποτε νομιζεις οτι θα του αλλαξεις τα μυαλα?

Το ξαναγραψα, ωραιος τροπος για να εκτονωνουμε τα νευρα μας, αλλα δεν λυνει κανενα προβλημα..

by the way ποσο τα αγοραζετε αυτα τα αυτοκολλητα?(εντιτ το ειδα αυτο)

και ξαναρωταω, γιατι στο σαιτ των πανθηρων(πανιωνιοι ειναι?) δεν ειδα κατι

εχουν κανει καμια μελετη μετα απο τα ποσα χρονια δρασης που εχουν, να δουμε τελικα κατα ποσο λυθηκε το προβλημα?

Να βγαλει και το υπουργειο νομο να κολαει η μιση ελλαδα στην αλλη μιση αυτοκολλητακια..να ολοκληρωθει το ανεκδοτο

zephyr1
03/03/2010, 22:48

Ρε παλιοσειρα , για πες μας ποτε καλεσες τελευταια φορα αστυνομια και ηρθε?(την ιδια μερα λεμε).

Ο Devil μια χαρα τα ειπε.

Akatanomastos
03/03/2010, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε παλιοσειρα , για πες μας ποτε καλεσες τελευταια φορα αστυνομια και ηρθε?(την ιδια μερα λεμε).

να συγχωνευτει το θεμα με το

ΟΛΟΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑς

επιτελους

πρεπει καποιος να τιμωρησει τους κακους αυτης της πολης:rotflmao:

Operater
03/03/2010, 22:58
....

υπάρχουν και οι ενδιάμεσες λύσεις ξέρεις.
και τα αυτοκόλητα είναι αυτή η ενδιάμεση λύση.
Ούτε τσαμπουκάδες, ούτε τίποτα.
Μια έκφραση διαμαρτυριας ειναι.
Τα διαφημιστικά από πιτσαρίες, σουβλακερί κτλ
δεν σε ενοχλούν? (παράδειγμα)
Γιατί και τα δύο το ίδιο εύκολα πετιούνται στον κάδο.
Δεν είμαστε τώρα για ακραίες καταστάσεις.

Για μένα, τα αυτοκόλλητα είναι ο πιο ήπιος τρόπος
να δείξεις στον αλλον την αγανάκτησή σου.

Operater
03/03/2010, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
......είτε θα καταστραφούν τα κράτη και μια νέα ζωή θα ξαναρχίσει
σε χιλιάδες κέντρα με βάση τη ζωντανή πρωτοβουλία και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ατόμων και ομάδων.
Πέτρος Κροπότκιν-Το κράτος και ο ιστορικός του ρόλος.

από θεωρίες, να φάνε και οι κότες

zephyr1
03/03/2010, 22:59
να συγχωνευτει το θεμα με το

ΟΛΟΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑς

επιτελους

πρεπει καποιος να τιμωρησει τους κακους αυτης της πολης:rotflmao:

Βασικα αλλοι λενε βαθια τα φρενα μεσα στην στροφη και αλλοι κανε οτι κανεις πριν τη στροφη και μετα καρυδι.:eek:

Akatanomastos
03/03/2010, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
υπάρχουν και οι ενδιάμεσες λύσεις ξέρεις.
και τα αυτοκόλητα είναι αυτή η ενδιάμεση λύση.

εχει χαθει το χιουμορ εντελως..

σεβαστη η αποψη παιδια, απλα εκφραζω την αμφιβολια μου περι της αποτελεσματικοτητας της..
και παραθετω την δικια μου, με μερικες προτασεις

that's all

Operater
03/03/2010, 23:00
... μετα καρυδι.:eek:
ή τουλάχιστον διατήρηση της κεκτημένης ταχύτητας :wacko:

Operater
03/03/2010, 23:01
εχει χαθει το χιουμορ εντελως..
...

που κουράγιο ρε συ? :( :sad:

zephyr1
03/03/2010, 23:01
ή τουλάχιστον διατήρηση της κεκτημένης ταχύτητας :wacko:

Ρε καρυδα σε λεω.:a03:

Akatanomastos
03/03/2010, 23:02
που κουράγιο ρε συ? :( :sad: :wave2:

blackbusa
03/03/2010, 23:07

εεεεεεεεεε πως να ερθει ρε Μπαναωτη...???αφου με τις μαλακιες που κανει ο Devil μονο με αυτον ασχολουνται και εχουν γαμηθει να του κοβουν κλησεις...το οριο της ημερας το πιανουν μονο με αυτον...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MitsosNaked
03/03/2010, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εεεεεεεεεε πως να ερθει ρε Μπαναωτη...???αφου με τις μαλακιες που κανει ο Devil μονο με αυτον ασχολουνται και εχουν γαμηθει να του κοβουν κλησεις...το οριο της ημερας το πιανουν μονο με αυτον...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάτι τέτοιο μούῤχεται στο μυαλὄ

http://www.youtube.com/watch?v=IjhSohvg3RY

http://www.youtube.com/watch?v=7zYJhz53VOI&feature=related

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ferro
03/03/2010, 23:56
κακως :wave2:

εξακολουθώ να επιμένω να μάθω για να δω πως θα αντιμετωπισω παρομοια κατάσταση :wacko:

giannis21
04/03/2010, 00:36
το θεμα με τα παρανομα παρκαρισμενα εχει παραγινει.αυτο ειναι σιγουρο..για μια φορα ακομη ομως βλεπω ελληνες να συζητανε και να μην πανε στη ριζα του κακου(γιατι αντιμετωπιζουμε ολα τα σοβαρα ζητηματα ετσι??).πιστευετε οτι με τα αυτοκολλητα θα λυθει το θεμα του παρκαρισματος?μακαρι να ηταν ετσι.δεκα δεκα θα τα κολουσα.ουτε ομως με το να διαφωνουμε μεταξυ μας βρισκετε λυση..ολοι εχετε/με δικαιο επιμερους.
Το ζητημα ξεκιναει ετσι οπως το βλεπω εγω,απο τη στιγμη που συσωρευτηκαν τοσα πολα οχηματα σε πολεις χωρις υποδομες.και ενω βλεπαμε ολοι το προβλημα να μεγαλωνει δεν καναμε τιποτα ουσιαστικο για να το αντιμετωπισουμε.τωρα που η κατασταση εγινε ανυποφορη,καταφευγουμε σε ακραιες λυσεις,χωρις παλι ουσιαστικο αποτελεσμα,δεν αναλαμβανουμε εμεις οι ιδιοι τις ευθηνες που μας αναλογουν,και διαφωνουμε μεταξυ μας,χωρις να ψαχνουμε τους πραγματικα υπευθηνους, που μας οδηγησαν ως εδω ενω δεν προτεινουμε και ρεαλιστικες λυσεις..
Τελος παντων επειδη μακρυγορω και μαλον θα βγω εκτος θεματος..
οταν πρωτοηρθα θεσνικη απο επαρχια εφερα μαζι το αμαξι και τη μοτο..στην αρχη γκρινιαζα για τις συνθηκες κινησης που επικρατουσαν,μποτιλιαρισμα,παρκινγκ κτλ..σιγα σιγα καταλαβα οτι και εγω ημουν μερος του προβληματος αφου κανεις δεν με καλεσε να επιβαρυνω την κινηση της πολης με ενα ακομη αυτοκινητο.ετσι σταδιακα ελατωσα την κινηση με ιχ ενω τωρα σπανια πλεον το οδηγαω,ενω σκεφτομαι να μεινω μονο με μοτο.με οτι αυτο συνεπαγετε.
Δεν λεω οτι ειναι εφικτο να το κανουν ολοι(διαφορετικες αναγκες) απλα ολοι εχουμε ευθηνη

Στο διαταυτα,αυτος που ξερει οτι δεν θα βρει που να παρκαρει καλυτερα να μην κατεβει με 4τροχο στον κεντρο or he'll get what he deserves(αυτοκολητα,κλησεις,χριστοπ@ν@γιες..)και αυτος που κολαει αυτοκολητα θα μπορουσε να κανει πολλα και πιο ουσιαστικα πραγματα για να βοηθησει.

ουφφφφ,τι με επιασε νυχτιατικα..

ego_o_idios
04/03/2010, 00:47
ego den katalaveno giati leei ime gaidaros
pane oi gaidaroi ke parkaroun paranoma se pezodromia
ke exoun paromiasi me afta ta zoa tous efkeriakous polites aftis tis xoras?

TROOPER
04/03/2010, 07:45
το χω αντιληφθει απο τα quote σου σε μενα..

αυτο που δεν μπορω να αντιληφθω ειναι το γιατι..

δηλαδη στην καφριλα απανταμε με καφριλα?

δηλαδη ειναι δυνατον "λογικοι" μεγαλοι ανθρωποι σαν και σας που γραφετε εδω μεσα,
να νομιζετε οτι ο αλλος θα σταματησει να κανει οτι του κ@βλωσει επειδη του βαλατε ενα αυτοκολλητο στο τζαμι?

δηλαδη οσες φορες και να παιξεις ξυλο με τον οποιδηποτε νομιζεις οτι θα του αλλαξεις τα μυαλα?

Το ξαναγραψα, ωραιος τροπος για να εκτονωνουμε τα νευρα μας, αλλα δεν λυνει κανενα προβλημα..

by the way ποσο τα αγοραζετε αυτα τα αυτοκολλητα?(εντιτ το ειδα αυτο)

και ξαναρωταω, γιατι στο σαιτ των πανθηρων(πανιωνιοι ειναι?) δεν ειδα κατι

εχουν κανει καμια μελετη μετα απο τα ποσα χρονια δρασης που εχουν, να δουμε τελικα κατα ποσο λυθηκε το προβλημα?

Να βγαλει και το υπουργειο νομο να κολαει η μιση ελλαδα στην αλλη μιση αυτοκολλητακια..να ολοκληρωθει το ανεκδοτο

ρε λευτερη με ρωτας γιατι και μετα θετεις την ερωτηση: ''δλδ στη καφριλα απανταμε με καφριλα??''

ε πως θα γινει...?μονο υπο την επηρεια μπορει να εισαι !!!

και μετα κανεις αλλες 2 ερωτησεις που με κανουν ακομα πιο σιγουρο για την κατασταση σου

TROOPER
04/03/2010, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
εξακολουθώ να επιμένω να μάθω για να δω πως θα αντιμετωπισω παρομοια κατάσταση :wacko:

αν καποια στιγμη βρεθουμε απο κοντα,θυμισε μου να σου πω.

:wave2:

bugger
04/03/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειναι το λιγοτερο θλιβερο να επικαλουμαστε τους νομους και το Συνταγμα οταν υπαρχει μια κινηση πολιτων για την κατασταση που επικρατει εξω.

πραγματικα θα ηθελα να δω τον δικαστη που θα δικασει τον πεζο-ακτιβιστη που κολλησε αυτοκολλητο στο παρανομα παρκαρισμενο οχημα που εκοβε τον δρομο στο καροτσακι του παιδιου του ή στο καροτσακι του αναπηρου αδερφου του.

ξερετε...και οι δικαστες ειναι ανθρωποι και εχουν κριση. και αν μια τετοια υποθεση παει στο δικαστηριο, δεν υπαρχει περιπτωση να μην δικαιωθει ο πεζος.

στην περιπτωση που ο αλλος περπατησε πανω στο ιδιο το αμαξι, προφανως και ειναι ακραια σαν πραξη, γι'αυτο και πληρωσε κατιτις...

δεν θα γινει το ιδιο ομως και στον αλλο που απλα κολλησε ενα αυτοκολλητο.

ειπαμε.εχουμε μια κοινωνια μπ0υρδελο. ο καθενας κανει οτι θελει. ειμαστε ολοι μ@λακες και παρτακηδες...αλλα εχει γινει μια "οργανωση" που με απλο και (ισως) χιουμοριστικο τροπο θελει να βαλει στον ισιο δρομο αυτον που εκανε την μ@λακια και ισως τον κανει να το ξανασκεφτει την επομενη φορα που θα παει να κανει το ιδιο...ΜΗΝ επικαλουμαστε τους νομους για "φθορα ξενης περιουσιας"...

σε λιγο θα γινουμε Αμερικη. εριξα μπουνια στον γειτονα και επειδη ειχα καλο δικηγορο του εκανα μηνυση επειδη εσπασα το χερι μου στο προσωπο του και με πληρωνει κιολας... :rolleyes:

ας σοβαρευτουμε λιγο.

εγω παντως αν δω κατι τοσο προκλητικο στον δρομο (πεζοδρομιο δλδ) θα κολλησω στον μπροστα προφυλακτηρα του το μηχανακι. θα παω και θα κατσω και στον πισω προφυλακτηρα του και δεν θα κουνιεμαι. θα καλεσω εννοειται τροχαια κλπ..και ας ερθει αυτος να φυγει ή να μου πουλησει τσαμπουκα...:evil:

Είναι θλιβερό να επικαλούμαστε το νόμο, ο οποίος υπάρχει για να μας προστατεύει και να αποτρέπει φαινόμενα αυτοδικίας, ενώ είναι θεμιτό και φυσιολογικό να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας και να προβαίνουμε σε πράξεις που μπορούν να κοστίσουν μέχρι και τη ζωή μας;
Μια ερώτηση κρίσεως:
Τι θα σε απέτρεπε, εσένα προσωπικά, περισσότερο από το να παρκάρεις παράνομα;
Αν υποθετικά ήταν σίγουρο πως κάθε φορά που θα παρκάρεις παράνομα, θα βρίσκεις κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου ή αν βρίσκεις αντίστοιχα ένα αυτοκόλλητο; Μετά από πόσα αυτοκόλλητα θα αγανακτούσες και μετά από πόσες κλήσεις θα σκεφτόσουν πως καλύτερα να ψάχνεις περισσότερο για να βρεις μια νόμιμη θέση; Και άντε εσύ ας πούμε πως είσαι ευαίσθητος πολίτης και σε συγκινούν τα αυτοκόλλητα. Θεωρείς πως στη σημερινή πραγματικότητα, είναι πολλοί αυτοί που θα ευαισθητοποιηθούν απ' το χιλιοπαιγμένο, χιλιοκολλημένο σουπο-αυτοκόλλητο;
Το σημείωμα που βρήκε ο billanti στο μηχανάκι του, είναι πολύ πιο συγκινητικό και πειστικό και σίγουρα θα έπειθε πολύ περισσότερο κόσμο. Αλλά! Να επιστρατεύσουμε όλους τους αναπήρους και να τους βάζουμε να γυρίζουν με τα καρότσια τους και να κόβουν ιδιόχειρες κλήσεις; Δηλαδή είστε τόσο κάφροι ορισμένοι που πρέπει να βρείτε ένα τέτοιο σημείωμα για να σας κάνει να σκεφτείτε πως καλό θα ήταν να μην παρκάρετε εκεί, σε ένα σημείο όπου απαγορεύεται, ώστε να μην προκύψει τέτοιο θέμα; Και λέει μετά ο άλλος που κατακρίνει την καταγγελία στην αστυνομία, πως δεν είναι εύκολο να είσαι άνθρωπος και βρίζει όλους τους υπόλοιπους, εξαιρώντας όμως τον εαυτό του, γιατί προφανώς αυτός είναι. :rolleyes:

zephyr1
04/03/2010, 10:20
Trooper , παρτον.:rotflmao:

sergiosm
04/03/2010, 10:34

πλήρωσε το κατιτίς γιατί του έκανε ζημιά όπως πέρασε.

Αν ΔΕΝ του έκανε ζημιά ΔΕΝ θα πλήρωνε τίποτα.

ΔΕΝ πλήρωσε για την ενέργεια, πλήρωσε για το αποτέλεσμά της.

Akatanomastos
04/03/2010, 10:35
ε πως θα γινει...?μονο υπο την επηρεια μπορει να εισαι !!!
με κανουν ακομα πιο σιγουρο για την κατασταση σου

για αλλη μια φορα απαντηση με επιχειρηματα

τεσπα, με το τσιγκελι δεν γινετε συζητηση

καποια αλλη φορα, που θα ξεμαστουρωσω εγω ή θα μαστουρωσεις εσυ..

bugger
04/03/2010, 10:48
.......πραγματικα θα ηθελα να δω τον δικαστη που θα δικασει τον πεζο-ακτιβιστη που κολλησε αυτοκολλητο στο παρανομα παρκαρισμενο οχημα που εκοβε τον δρομο στο καροτσακι του παιδιου του ή στο καροτσακι του αναπηρου αδερφου του....

Γιατί πρέπει να είμαστε ανάπηροι, τυφλοί, κουφοί με καμπούρα, να κουβαλάμε ψώνια, να σέρνουμε καρότσια και να σπρώχνουμε ντουλάπες ώστε να είμαστε βέβαιοι πως ο δικαστής θα μας δικαιώσει και να μην κάνουμε το αυτονόητο, αυτό που ορίζει ο νόμος και που θα τσούξει ασύγκριτα περισσότερο στους παρανομούντες;

george88
04/03/2010, 10:54
Α ρε Ελλαδαρα.... :rolleyes:

iosif
04/03/2010, 10:54
Κατά της άρσης της ασυλίας δύο συναδέλφων τους ψήφισαν, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, τα μέλη του Κοινοβουλίου, με αποτέλεσμα να απορριφθούν τα δύο σχετικά εισαγγελικά αιτήματα.

Τα αιτήματα αφορούσαν στους βουλευτές Κυριάκο Βελόπουλο (ΛΑΟΣ) και Αργύρη Ντινόπουλο (ΝΔ).

Σύμφωνα με το Βήμα, εις βάρος του κ. Βελόπουλου είχε διαβιβαστεί στη Βουλή δικογραφία «για την πράξη της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας».

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!!

:rotflmao:

TROOPER
04/03/2010, 10:55
για αλλη μια φορα απαντηση με επιχειρηματα

τεσπα, με το τσιγκελι δεν γινετε συζητηση

καποια αλλη φορα, που θα ξεμαστουρωσω εγω ή θα μαστουρωσεις εσυ..

τι επιχειρηματα ρε λευτερη.αμα θες για τα αυτονοητα επιχειρηματα ....

Akatanomastos
04/03/2010, 11:03
τι επιχειρηματα ρε λευτερη.αμα θες για τα αυτονοητα επιχειρηματα ....

μακαρι φιλε μου

να μην τα βλεπαμε ολα τοσο "αυτονοητα" και να σκεφτομασταν λιγακι παραπανω..

TROOPER
04/03/2010, 11:10
μακαρι φιλε μου

να μην τα βλεπαμε ολα τοσο "αυτονοητα" και να σκεφτομασταν λιγακι παραπανω..

καλο ειναι τη φαια ουσια να την εξαντλουμε εκει που πρεπει και οταν πρεπει και οχι στα αυτονοητα γιατι τεινουμε να γινουμε το λιγοτερο γραφικοι

byron
04/03/2010, 11:16
Λευτεριά στον Οτσαλάν.

Akatanomastos
04/03/2010, 11:21
το σημαντικο στη ζωη ειναι να εισαι κουλ και να αντιμετοπιζεις τα παντα με χιουμορ:lol:

TROOPER
04/03/2010, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Λευτεριά στον Οτσαλάν.

+1

devil's animal
04/03/2010, 11:47
Είναι θλιβερό να επικαλούμαστε το νόμο, ο οποίος υπάρχει για να μας προστατεύει και να αποτρέπει φαινόμενα αυτοδικίας, ενώ είναι θεμιτό και φυσιολογικό να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας και να προβαίνουμε σε πράξεις που μπορούν να κοστίσουν μέχρι και τη ζωή μας;

δλδ το θεωρεις αυτοδικια το αυτοκολλητο? ειναι κατι που καταστρεφει περιουσια? οταν εσενα σου βαζουν καποιο διαφημιστικο στο μπαρμπριζ ή πατανε στην εισοδο του σπιτιου σου για να ριξουν κατω απο την πορτα διαφημιστικα, θα επικαλεστεις τον νομο και θα κανεις μηνυση για καταπατηση ιδιωτικου ασυλου? φυσικα και το σωστοτερο ειναι να καλεσεις τροχαια..αλλα γραφτηκε απο ολους οτι οι μπατσοι τρωνε ντονατς και δεν ερχονται στην ωρα τους. δλδ τι θα κανεις σε αυτη την περιπτωση?

Μια ερώτηση κρίσεως:
Τι θα σε απέτρεπε, εσένα προσωπικά, περισσότερο από το να παρκάρεις παράνομα;
Αν υποθετικά ήταν σίγουρο πως κάθε φορά που θα παρκάρεις παράνομα, θα βρίσκεις κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου ή αν βρίσκεις αντίστοιχα ένα αυτοκόλλητο; Μετά από πόσα αυτοκόλλητα θα αγανακτούσες και μετά από πόσες κλήσεις θα σκεφτόσουν πως καλύτερα να ψάχνεις περισσότερο για να βρεις μια νόμιμη θέση; Και άντε εσύ ας πούμε πως είσαι ευαίσθητος πολίτης και σε συγκινούν τα αυτοκόλλητα. Θεωρείς πως στη σημερινή πραγματικότητα, είναι πολλοί αυτοί που θα ευαισθητοποιηθούν απ' το χιλιοπαιγμένο, χιλιοκολλημένο σουπο-αυτοκόλλητο;

επειδη με ρωτας προσωπικα θα σου απαντησω οτι ολα εχουν να κανουν με το κατα ποσο ευαισθητος ειναι ο αλλος (οπως και το εγραψες). εγω λοιπον, και με την κληση αλλα και με το αυτοκολλητο θα ευαισθητοποιουμουν και δεν θα το ξαναεκανα. Σαφως και δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο ευαισθησιας. αλλα τι να κανουμε τωρα? να περιμενουμε τους μπατσους για να τον κανουν τον αλλον να ευαισθητοποιηθει? και αν αργησουν και φυγει? μηπως θα εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο?

Το σημείωμα που βρήκε ο billanti στο μηχανάκι του, είναι πολύ πιο συγκινητικό και πειστικό και σίγουρα θα έπειθε πολύ περισσότερο κόσμο. Αλλά! Να επιστρατεύσουμε όλους τους αναπήρους και να τους βάζουμε να γυρίζουν με τα καρότσια τους και να κόβουν ιδιόχειρες κλήσεις;

δεν ειπαμε κατι τετοιο, αλλα νομιζω ακομα και ο ποιος αναισθητος και ζωωδης νους μπορει να καταλαβει οτι το αυτοκολλητο που του κολλαει ο καθε ασχετος εχει τιην ιδια ισχυ με το σημειωμα του παιδιου στο αναπηρικο καροτσακι.

Δηλαδή είστε τόσο κάφροι ορισμένοι που πρέπει να βρείτε ένα τέτοιο σημείωμα για να σας κάνει να σκεφτείτε πως καλό θα ήταν να μην παρκάρετε εκεί, σε ένα σημείο όπου απαγορεύεται, ώστε να μην προκύψει τέτοιο θέμα; Και λέει μετά ο άλλος που κατακρίνει την καταγγελία στην αστυνομία, πως δεν είναι εύκολο να είσαι άνθρωπος και βρίζει όλους τους υπόλοιπους, εξαιρώντας όμως τον εαυτό του, γιατί προφανώς αυτός είναι. :rolleyes:

δεν νομιζω οτι κατεκρινε καποιος την καταγγελια στην αστυνομια. απλα ειπε οτι οι μπατσοι αργουν να ερθουν, και οταν ερχονται ο αλλος στο 90% των περιπτωσεων εχει φυγει... εγω μαλιστ ειπα οτι ια τον εκλεινα και θα φωναζα τους μπατσους. αλλα να τον κλεισω να μην μπορει να παει πουθενα.

devil's animal
04/03/2010, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
πλήρωσε το κατιτίς γιατί του έκανε ζημιά όπως πέρασε.

Αν ΔΕΝ του έκανε ζημιά ΔΕΝ θα πλήρωνε τίποτα.

ΔΕΝ πλήρωσε για την ενέργεια, πλήρωσε για το αποτέλεσμά της.

τα ιδια λεμε Σεργιε.

sergiosm
04/03/2010, 12:27
τα ιδια λεμε Σεργιε.

το ξέρω
απλά διευκρινιστικά το είπα

DrEvil
04/03/2010, 14:13
Αν τολμήσω να πάρω την κόρη μου με το καροτσάκι και να περπατήσω στο πεζοδρόμιο της Μεσογείων, θα χρειαστεί να καλέσω την αστυνομία περίπου 25 φορές, για απόσταση 1 χλμ. (άρα θα χρειαστώ 2-3 ώρες για απόσταση που καλύπτω σε 5-6 λεπτά).

Αν αρχίσω να κολλώ αυτοκόλλητα, (ίσως) θα πρέπει να παίξω σφαλιάρες ~25 φορές.

Καταλήγω λοιπόν να κατεβαίνω στο οδόστρωμα (λεωφορειολωρίδα), για να περάσω τα εμπόδια.

Και αναρωτιέμαι... Οι τροχαίοι δεν συνεργάζονται με τους αστυνομικούς? Διότι περιπολικά περνούν αβέρτα, αλλά τπτ δεν αλλάζει.
Πρέπει ΕΓΩ να καλέσω κάποιον να κάνει την δουλειά του? Δεν είναι αυτονόητη υποχρέωσή του?

Είμαι κατά της αυτοδικίας, είμαι κατά των αυτοκόλλητων (άσε που αν τα χρησιμοποιούσα, θα έπρεπε να τα προμηθεύομαι με παλλέτες).

Έχω επιλογή?

LOUKILOUK
04/03/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Φιλε... Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ :wave2:

ΥΓ. και τα ζωα θελουν βοσκους και μαντρια!

:beer: :a18: :a10: :a013:
τα έχει πει και ο Τζιμάκος αλλά οι ποιο πολλοί βλέπουν φανατικά Λαζόπουλο....

υ.γ. Αν κάναμε την αυτοκριτική μας και εφαρμόζαμε τα αυτονόητα τα όποια όλοι μας θεωρούμε σωστά και δίκαια, τώρα δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα...:winka: :wave2:

vaska
04/03/2010, 17:24
Πριν από 5 χρονια, ένας ύπνος μ' έστειλε στο Νοσοκομείο για 3 μηνες. Όταν βγήκα είχα πατερίτσες και εξωτερικη οστεοσύνθεση δηλ έμοιζα με νεοανεγειρόμεη οικοδομή. Μία μέρα έπρεπε να πάω στο τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ για κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες. Δεν είχα πρόσβαση στις εισόδους παρά μόνο από κάτι σκάλες που προτιμούσα ν' αποφύγω από τον φόβο νέου πεσίματος και ενδεχόμενου τραυματισμού στο ήδη πολύπαθο πόδι μου. Ο λόγος ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις 2 ράμπες που έχει το κτίριο για άτομα με κινητικά προβλήματα. Αν είχα αυτοκόλητα να είστε σίγουροι ότι θ' άλαζε το χρώμα των αυτοκινήτων. Τέλος πάντων κάλεσα την Αμ. Δράση από το κινητό μου (τους είπα ότι έχω κιν. προβλήματα)και μέχρι να έρθουν κάθησα μπροστά από το αυτοκίνητο και δεν είχα σκοπό να σηκωθώ για τίποτα. Ήρθε μοτοσ/στης της ομάδας Ζ κι αφου του εξηγησα την κατάσταση αναγκάστηκε να βεβαιώσει παράβαση αφού προηγουμένως έκανε φιλότιμες προσπάθειες να βρει τον οδηγό. Όταν τον ρώτησα γιατί ψάχνει τόσο επίμονα να βρει τον γάιδαρο οδηγό αντι να γραψει την κληση και να τελειώνει μια ώρα αρχίτερα, μου απάντησε ότι δεν ειναι σωστό.
_ Και είναι σωστό να είμαι εδώ στημένος και να μην μπορώ να μπω στο κτίριο να κάνω τη δουλειά μου? τον ρώτησα.
- Είσαι υπερβολικός μου είπε και συνέχιζε να ψάχνει τον οδηγό.
Τότε του ζήτησα ευγενικά τον αριθμό του (ξέρετε αυτόν που είναι γραμμένος στις επωμίδες τους) γιατι ήθελα να πάω μετά από το τμήμα που ανήκε να κάνω μία καταγγελία για πλημελή άσκηση καθηκόντων, του είπα. Επίσης τον ρώτησα γιατί δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο να προστατέψουν τους οδηγούς μοτο απο παραβάσεις για κράνος.
Τότε μουρμούρησε "καλά να πάθεις μαλάκα δεν βλέπεις πως σε κατάντησαν θέλεις και μοτο".
Στον συγκεκριμένο κύριο έκανα μύνηση και καταγγελία στην υπηρεσία του. Το δικαστήριο με δικαίωσε. Επισης έκανα μύνηση και στον οδηγό του αυτοκινήτου κι ακόμα δεν έχει εδκικαστεί η υπόθεση.

MikeG
04/03/2010, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πριν από 5 χρονια, ένας ύπνος μ' έστειλε στο Νοσοκομείο για 3 μηνες. Όταν βγήκα είχα πατερίτσες και εξωτερικη οστεοσύνθεση δηλ έμοιζα με νεοανεγειρόμεη οικοδομή. Μία μέρα έπρεπε να πάω στο τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ για κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες. .........................
Στον συγκεκριμένο κύριο έκανα μύνηση και καταγγελία στην υπηρεσία του. Το δικαστήριο με δικαίωσε. Επισης έκανα μύνηση και στον οδηγό του αυτοκινήτου κι ακόμα δεν έχει εδκικαστεί η υπόθεση.

Πραγματικά εύχομαι ποτέ ξανά ατύχημα. & ποτέ ξανά να μη μπλέξεις με τόσο μ@λ@κες.
Θα ήθελα, αν θες και εσύ να μας πεις, τι ακριβώς συνέπειες είχε ο αστυνομικός από το δικαστήριο. Τι ποινή του επιβλήθηκε? Σου επιδικάστηκαν χρήματα από αυτόν?Επίσης ποια ήταν ακριβώς η κατηγορία για αυτόν.

Ρωτάω για να ξέρουμε σε ανάλογες καταστάσεις, πως μπορούμε σα πολίτες να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Ευχαριστώ & ποτέ ξανά!:wave2:

Operater
04/03/2010, 19:53
....

Eίσαι ΜΕΓΙΣΤΟΣ! :beer: :beer: :beer: :beer:

vaska
04/03/2010, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πραγματικά εύχομαι ποτέ ξανά ατύχημα. & ποτέ ξανά να μη μπλέξεις με τόσο μ@λ@κες.
Θα ήθελα, αν θες και εσύ να μας πεις, τι ακριβώς συνέπειες είχε ο αστυνομικός από το δικαστήριο. Τι ποινή του επιβλήθηκε? Σου επιδικάστηκαν χρήματα από αυτόν?Επίσης ποια ήταν ακριβώς η κατηγορία για αυτόν.

Ρωτάω για να ξέρουμε σε ανάλογες καταστάσεις, πως μπορούμε σα πολίτες να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Ευχαριστώ & ποτέ ξανά!:wave2:

Για να σου έπιδικάσει το δικαστήριο χρήματα νομίζω πρέπει να κάνεις αγωγή (ας το επιβεβαιώσουν οι δικηγόροι του φορουμ), εγώ έκανα μήνυση για πλημελή ασκηση καθηκόντων και νομίζω του επιβλήθηκε ποινή, πιθανά στέρηση μισθού (αν και δεν έψαξα το θέμα). Για μένα ήταν αρκετό που το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο. Μετά έφυγα από την αίθουσα. Δεν είχα καν δικηγόρο, φίλος μου δικηγόρος με βοήθησε αλλά δεν παραστάθηκε. Ήμουν ακόμα με σίδερα όταν παρουσιάστηκα στο δικαστήριο και τους εξήγησα την κατάσταση. Ο Λεβέντης προσπάθησε να το αρνηθεί με την δικαιολογία ότι έψαχνε τον οδηγό για να απομακρύνει το όχημα. Τες πα σκέφτομαι σοβαρά να γίνω σημείο πώλησης των ωραίων αυτοκόλητων γαϊδουριών γιατι ρε φίλε μπήκα για λίγο στα προβλήματα των συνανθρώπων μας με κιν. δυσκολίες και πιστέψτε με είναι πολά. Από τον βρωμιάρη που φτύνει την χλέπα του στο πεζοδρόμιο που αν την πατήσεις με πατερίτσα απλά απογειώθηκες, μέχρι το υποκείμενο που για να πει καφέ παρκάρει όπου να 'ναι. Άλωστε πριν δυο Κυριακές που είχαμε κανονίσει την βόλτα στο Χρυσοβίτσι, εγώ καθυστέρησα την "Αχαϊκή παρέα" 40 λεπτά γιατί άλλος κάλος 'εβαλε το τριμπούρδελό του μπροστά στην έξοδο του γκαράζ μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγω.

iosif
05/03/2010, 09:01
oxi oxi αυτοκολλητα

φθορα περιουσιας

η περιουσια εχει μεγαλυτερη αξια απο τα δικαιωματα μας

να καλεις αστυνομια

τι το καναμε , αυτοδικια ? σικαγο θα γινουμε
:rolleyes:

SF
05/03/2010, 10:17
...

Εύγε vaska!

Όταν άνθρωποι σαν εσένα γίνουν 1 στους 100
(και όχι 100 όλοι κι όλοι σ' όλη την Ελλάδα όπως τώρα)
ώστε το θέμα να γίνει επιτέλους πολιτικό,
τότε θα μπορούμε να λεμε ότι ίιιισως έχουμε ελπίδες
για ένα καλύτερο αύριο.

Ως τότε, καλή υπομονή σε σένα για τη 2η εκδίκαση (keep us posted)
και καλή τύχη σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, που ποτέ δεν τολμήσαμε
να χρησιμοποιήσουμε τα (ήδη προπληρωμένα!) ένδικα μέσα μας, αλλά
στον εξτρεμισμό και στη φωνή είμαστε άσσοι.

Μέχρι και κουβέντα με ΑΜΕΑ πιάνω όταν μπορώ έξω από τη δουλειά,
και στην ερώτηση "μα γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να καλέσεις το 100;"
η απάντηση είναι "εεεεεεε........ τώωωωραα...", απάντηση στην οποία
imho συμπυκνώνεται όλο το ελληνικό dna.
:(