View Full Version : photo apo ta gsxrakia mas
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
panathas
29/02/2008, 13:18
10.800E metaxeirismeni 12000xlm......
panathas
29/02/2008, 13:49
re tre eida mia foto pou les apo panellinia!!exete club isxyei????giati psaxnw na vrw palikaria pou goustaroun kai voltes!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
re tre eida mia foto pou les apo panellinia!!exete club isxyei????giati psaxnw na vrw palikaria pou goustaroun kai voltes!!!
Ποια φωτο ειδες? Για βολτες αμα κανονιστει τιποτα θα ανοιξω θεμα,προς το παρον ειμαι εκτος μαλλον τελος Μαρτιου αρχες Απριλη θα ειναι ετοιμο το μηχανακι μου... :cry: :cry:
Για club δες εδω--->GSXR CLUB (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1023775#post1023775)
Τωρα αν εννοεις το ΣΜΟΚ αυτο δεν ειναι club ειναι Λεσχη...:winka: :winka:
epitelous!!!
Πολυ ωραιο οντως,το καταμαυρο ειναι το πιο ωραιο Κ5... :beer: :beer: :beer:
panathas
29/02/2008, 14:21
eida mia foto pou an katalava kala eiste sto domoko....kai leei panelinia!!esy apo pou eisai?
eida mia foto pou an katalava kala eiste sto domoko....kai leei panelinia!!esy apo pou eisai?
Α ναι καταλαβα ειναι στην επιστροφη απο Πανελληνια με το Σ.Μ.Ο.Καρδιτσας...Και 2-3 Τρικαλινους που βρηκαμε στο δρομο...
Ειμαι απο Καρδιτσα...αντε να περασει αυτος ο μηνας θελω να βγαλω την μηχανη εξω και να παω βολτααααααααα...:cry: :cry: :cry:
GIXXERAKIAS
29/02/2008, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
αντε να περασει αυτος ο μηνας θελω να βγαλω την μηχανη εξω και να παω βολτααααααααα...:cry: :cry: :cry:
Εγω πηγα το προηγουμενο Σαββατο,την κυριακη την τεταρτη,την πεμπτη και θα παω βολτα και αποψε το βραδυ(βουτα rulez:smokin: ) αλλα εχει και συνεχεια....αυριο βολτα πεντελη για ξυσιμο ....:D :D
Ζουλεψες???:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εγω πηγα το προηγουμενο Σαββατο,την κυριακη την τεταρτη,την πεμπτη και θα παω βολτα και αποψε το βραδυ(βουτα rulez:smokin: ) αλλα εχει και συνεχεια....αυριο βολτα πεντελη για ξυσιμο ....:D :D
Ζουλεψες???:D
:a36: :a36: :a36: :a36: :a39: :a39:
zuki1000k5
29/02/2008, 18:37
10.800E metaxeirismeni 12000xlm......
Αν το μηχανακι ειναι Κ5 τοτε η γνωμη μου ειναι οτι το πηρες λιγο ακριβα...:winka: Οπως και να χει το μηχανακι ειναι πανεμορφο!!!:cool: Καλοριζικο και παντα ορθιος σου ευχομαι!!!:beer: :beer: :beer:
καλησπερα φιλε μου , καλοριζικο το μωρο σου , παντα ορθιος . Το μηχανακι το πηρες απ'το EXTREME στην Μιχαλακοπουλου ? Το μηχανακι το εχω δει αρκετες φορες απο κοντα ( συχνως πελατης βλεπεις )και πραγματικα γ@μ@ει !!!!!!!!!!!!
ghostkon
01/03/2008, 23:46
:beer:
122360
DrIoannis
02/03/2008, 07:44
Αυτή είναι η δική σου μηχανή?
ghostkon
02/03/2008, 09:10
ΟΧΙ,ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ!
DrIoannis
02/03/2008, 12:10
Το thread είναι φωτογραφίες απο δικές μας μηχανές.Καλό είναι να βάζουμε άλλων μηχανές σε άλλο topic.Θα αποφύγουμε έτσι να γεμίσουμε με φωτογραφίες άλλων...
ghostkon
02/03/2008, 12:49
ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!
να και το δικο μου μωρο , αχ την μια λεω να την πουλησω για να παρω το κ8 600 αλλα οταν την βλεπω σ αυτες τις ποζες με τρελαινει.
αλλη μια προσπαθεια
122429
yannis27
02/03/2008, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
αλλη μια προσπαθεια
Ωραιο σε καταλαβαινω.... :beer: :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
02/03/2008, 20:42
Κουκλα φιλε δεν λεω....:winka:
Αλλα πανω σε εθνικη και μαλιστα σε εξοδο εθνικης η φωτογραφηση αταραχος????:eyepop: :eyepop:
δεν ειναι εθνικη φιλε μου , ειναι ενας νεος δρομος στον Ιπποδρομο Μαρκοπουλου που δεν περναει ψυχη παραμονο οταν εχει ιπποδρομιες . Πραγματικα παντως ειναι καλυτερα και απο εθνικη , ειπαμε τρελα αλλα μεχρι ενος σημειου.
και αυτη ειναι του κολλητου
122447
panathas
03/03/2008, 10:29
sas eyxaristw poli paidia...na ste kala..nai apo mixalakopoulou tin pira,kai nai einai ligo pio akrivi giati einai edition kai kala...opws kai na xei omws ta axizei i mounara!!re tre me trelanes twra!!kai egw apo karditsa exw katagwgi kai anevenw synexeia apo athina!to allo s.k tha erthw pali!!:beer:
sas eyxaristw poli paidia...na ste kala..nai apo mixalakopoulou tin pira,kai nai einai ligo pio akrivi giati einai edition kai kala...opws kai na xei omws ta axizei i mounara!!re tre me trelanes twra!!kai egw apo karditsa exw katagwgi kai anevenw synexeia apo athina!to allo s.k tha erthw pali!!:beer:
Τσεκαρε τα π.μ σου,πανω πανω στην σελιδα --->π.δ μελους---προσωπικα μηνυματα.
Για να μην σπαμαρουμε το θρεντ...:D :D
ghostkon
25/03/2008, 14:17
πριν το πλυσιμο
125032
ghostkon
25/03/2008, 14:29
δυστηχως περασα απο λασπωμενο χωματοδρομο
125033
Ποιος ειπε οτι δεν πανε στα χιονισμενα βουνα? :lol: :lol: :lol:
125166
Και μια τελευταια στο "φυσικο" του περιβαλον :beer: :lol: :lol: :lol:
125167
Κουκλα φιλε δεν λεω....:winka:
Αλλα πανω σε εθνικη και μαλιστα σε εξοδο εθνικης η φωτογραφηση αταραχος????:eyepop: :eyepop:
Αυτό σε χάλασε? Το ότι κουβάλαγε μαζί του και το σταντ, το προσπερνάμε...???:lol:
GIXXERAKIAS
28/03/2008, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Αυτό σε χάλασε? Το ότι κουβάλαγε μαζί του και το σταντ, το προσπερνάμε...???:lol: :eyepop:
Tora to skefthika:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παιδια χαλαρωστε λιγο , εκει διπλα μενω . Ρε τι θα γινει με σας , καποιοι νομιζω οτι υπαρχουν εδω μεσα απλα για να την λενε στους αλλους .
Δεν νομιζω να υπηρχε προθεση να προσβαλουν τα παιδια ,απλα εκαναν ενα σχολιο!
Chill dudes :beer: :beer: :beer:
Καλησπερα ειμαι καινουριος.Αυτη ειναι η μοτο μου
http://img227.imageshack.us/img227/6262/dsc00449yj5.jpg
yannis27
28/03/2008, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-k7
καλως ηλθες αδερφε...:beer: :beer: :beer:
πολυ ομορφη μηχανη....:sun: :sun:
καλως τον , καλοριζικος φιλε μου . Πραγματικα πολυ ομορφη η μηχανη σου , να σου κανω μια προταση ? εχεις δοκιμασει να βαλεις αντι κοκκινη ριγα στις ζαντες ασπρη ? εχω το κ7 600 στον ιδιο χρωματισμο με σενα , μολις προχτες του βάλα ασπρη ριγα και πραγματικα αλλαξε τελειως ολο το μηχανακι .
GIXXERAKIAS
29/03/2008, 09:17
παιδια χαλαρωστε λιγο , εκει διπλα μενω . Ρε τι θα γινει με σας , καποιοι νομιζω οτι υπαρχουν εδω μεσα απλα για να την λενε στους αλλους .
Eσυ χαλαρωσε αδερφε πλακα κανουμε μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.:winka:
Εσυ αμα εβλεπες τετοια φωτο λες και ειναι σε εθνικη δεν θα σχολιαζες?Ε αυτο ειχα κανει εγω και μου εξηγησες ωραια και καλα οτι δεν ειναι εθνικη και ειναι δρομος καινουργιος που χρησιμοποιειται σπανια και τελος.
Το καρδιακο εγω το ειχα παθει ηδη ομως εγω!:rotflmao: :rotflmao:
Ωραίος ο φίλος alex...full suzuki βλέπω!
Έτσι...τα μπλε είναι και τα πιο γρήγορα...:p :D
καλως τον , καλοριζικος φιλε μου . Πραγματικα πολυ ομορφη η μηχανη σου , να σου κανω μια προταση ? εχεις δοκιμασει να βαλεις αντι κοκκινη ριγα στις ζαντες ασπρη ? εχω το κ7 600 στον ιδιο χρωματισμο με σενα , μολις προχτες του βάλα ασπρη ριγα και πραγματικα αλλαξε τελειως ολο το μηχανακι .
Να ειστε καλα παιδια.Να σου πω την αληθεια κ7 600 τη βαρεθηκα την κοκκινη και λεω να την αλλαξω.Μπορει να δοκιμασω ασπρη..
Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι θελω να αλλαξω ζαντες:bigcry:
Eσυ χαλαρωσε αδερφε πλακα κανουμε μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.:winka:
Εσυ αμα εβλεπες τετοια φωτο λες και ειναι σε εθνικη δεν θα σχολιαζες?Ε αυτο ειχα κανει εγω και μου εξηγησες ωραια και καλα οτι δεν ειναι εθνικη και ειναι δρομος καινουργιος που χρησιμοποιειται σπανια και τελος.
Το καρδιακο εγω το ειχα παθει ηδη ομως εγω!:rotflmao: :rotflmao:
Oταν μου εκανες τον σχολιασμο οπως ειπες και ο ιδιος σου εξηγησα ομορφα και ωραια , το να απευθυνεται ομως σε εσενα με τροπο ειρωνικο για ενα θεμα που εχει να κανει με εμενα νομιζω οτι δεν ειναι και ο,τι πιο ωραιο . Anyway και παλ φιλοι .
Να ειστε καλα παιδια.Να σου πω την αληθεια κ7 600 τη βαρεθηκα την κοκκινη και λεω να την αλλαξω.Μπορει να δοκιμασω ασπρη..
Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι θελω να αλλαξω ζαντες:bigcry:
και εγω αυτο ηθελα να κανω στο κ7 μου ( ηθελα λευκες GALESPEED ) αλλα οταν εμαθα τιμη ασε φιλε μου , μου πεσαν τα μαλλια , δεν λεω οτι δεν τα αξιζουν οι ζαντες απλα για τη δικη μου τσεπη ειναι πολλα. Ρωτησα και για βαψιμο , η τιμη ειναι καλη αλλα εμπιστευεσαι να αφησεις το μηχανακι σου λυμμενο σε ενα μαγαζι για τουλαχιστον 3 μερες που θα κανει το βαψιμο? εγω παντως οχι . Οποτε συμβιβαστικα με την λευκη λωριδα.
και εγω αυτο ηθελα να κανω στο κ7 μου ( ηθελα λευκες GALESPEED ) αλλα οταν εμαθα τιμη ασε φιλε μου , μου πεσαν τα μαλλια , δεν λεω οτι δεν τα αξιζουν οι ζαντες απλα για τη δικη μου τσεπη ειναι πολλα. Ρωτησα και για βαψιμο , η τιμη ειναι καλη αλλα εμπιστευεσαι να αφησεις το μηχανακι σου λυμμενο σε ενα μαγαζι για τουλαχιστον 3 μερες που θα κανει το βαψιμο? εγω παντως οχι . Οποτε συμβιβαστικα με την λευκη λωριδα.
Η braking εχουν 1500 ευρω μαζι με μαργαριτες και γραναζι πισω,καλη τιμη αλλα εχω καποιες βλεψεις
αν ειμαστε καλα για κ9 αν εχει μεγαλες διαφορες , και δεν ξερω αν θα μπαινουν εκει αλλιως μπορει να τις εβαζα.
Ωραιο μαμα μηχανακι... :smokin: :smokin:
Ωραιο μαμα μηχανακι... :smokin: :smokin:
Κλασικος μπριζακιας.:a26:
Aν και θελει καποιες λεπτομερειες ακομα,ειναι σχεδον ετοιμο....Μολις τελειωσω θα βγαλω και μερικες πιο καλες σε διπλο σταντ...
Επισης κανονικα το κοκκινο στο ντεποζιτο επρεπε να παει παραλληλα με τις ριγες,αλλα απο λαθος συνεννοηση βγηκε ετσι,και θα μεινει ετσι...:cry: :cry: :cry:
125841
Souza_me_240kmh
31/03/2008, 17:22
Aν και θελει καποιες λεπτομερειες ακομα,ειναι σχεδον ετοιμο....Μολις τελειωσω θα βγαλω και μερικες πιο καλες σε διπλο σταντ...
Επισης κανονικα το κοκκινο στο ντεποζιτο επρεπε να παει παραλληλα με τις ριγες,αλλα απο λαθος συνεννοηση βγηκε ετσι,και θα μεινει ετσι...:cry: :cry: :cry:
κουκλα εγινε :D
Μην βιαζεσαι...:D :D :D Σημερα βαζω και τα "34",και καποιες αλλες λεπτομερειες... Απο κοντα ειναι καλυτερο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
125848
Souza_me_240kmh
31/03/2008, 17:34
Μην βιαζεσαι...:D :D :D Σημερα βαζω και τα "34",και καποιες αλλες λεπτομερειες... Απο κοντα ειναι καλυτερο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν αφηνεις τιν ομορφια λεω εγω παλιο καφετεριακια και να φτιαξεις κανα μοτερ 200 τροχο :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
δεν αφηνεις τιν ομορφια λεω εγω παλιο καφετεριακια και να φτιαξεις κανα μοτερ 200 τροχο :lol:
Λες? Μετα θα πρεπει να κολλησω την δυναμομετρηση στο ντεποζιτο... :lol: :lol: :lol:
Souza_me_240kmh
31/03/2008, 17:41
Λες? Μετα θα πρεπει να κολλησω την δυναμομετρηση στο ντεποζιτο... :lol: :lol: :lol:
:lol: :bigcry:
δε μου λες τωρα παει λιγο χειροτερα ε? εχασες 3 αλογα επειδη αλλαξες χρωμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
:lol: :bigcry:
δε μου λες τωρα παει λιγο χειροτερα ε? εχασες 3 αλογα επειδη αλλαξες χρωμα
Ναι γαμησετα,κανονικα ετσι θα'πρεπε,αλλα τα εχω βαψει μαυρα απο μεσα,ειμαι υπουλος... :smokin: :smokin:
Souza_me_240kmh
31/03/2008, 17:50
Ναι γαμησετα,κανονικα ετσι θα'πρεπε,αλλα τα εχω βαψει μαυρα απο μεσα,ειμαι υπουλος... :smokin: :smokin:
παλι χανεις ροπη ομως :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
πλακα κανεις? φτιαξε το ντεποζιτο οπωσδηποτε.......
κατα τα αλλα μενάρα:beer:
κουκλί είναι ρε :beer:
μην κολλάς με αυτό, ούτε που το καταλαβαίνεις :wave2:
Καλα T.R.E ενα εχω να πω
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ :smokin:
Κανενα αυτοκολητακι ακομα θα ηθελε στο τελειωμα της καρινας που μενει σκετο ασπρο και θα μπορουσες να βαλεις και αυτοκολλητα SUZUKI στο ντεποζιτο,μη σου πω να εβαζες και αυτοκολλητα RGV Γ στην ουρα και εννοειται και τα "34" :sun:
Μουν@ρα εγινε παντως αντε και με ενα RACEFITακι ευχομαι:beer:
Κούκλα το εργαλείο φίλε! Φτου-φτου σκόρδα!
Φαντάζομαι είσαι έτοιμος για το σχολείο του Κ.Swantz...:lol:
Mήπως να έκανες και κάτι και με τις ζάντες...λέω εγω τώρα!Μια που το ξεκίνησες...
aman17-2
31/03/2008, 21:18
Καλησπέρα παιδιά
πανευτυχής κατοχος 600 Κ7 μαύρο
προς το παρόν μαμά
έρχονται
bagster
suzuki manitaria
basi pinakidas
se 2i fasi
ilektrika anadiploumeni pinakida
xenon
και μια φωτό από την πρώτη βόλτα για στρώσιμο (έχω μείνει που στρώνεις με 8,000σαλ)
είναι η 3η μηχανή (v-strom , meta bandit k twra ayti)
125883
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
πλακα κανεις? φτιαξε το ντεποζιτο οπωσδηποτε.......
κατα τα αλλα μενάρα:beer:
Να το κανω ετσι λες ε?
126001
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Κούκλα το εργαλείο φίλε! Φτου-φτου σκόρδα!
Φαντάζομαι είσαι έτοιμος για το σχολείο του Κ.Swantz...:lol:
Mήπως να έκανες και κάτι και με τις ζάντες...λέω εγω τώρα!Μια που το ξεκίνησες...
Το εκανα ετσι μπας και συγκινηθει ο Schwantz και μ'αφησει να παω τζαμπα... :D :D :D
Τις ζαντες θα τις εβαφα ασπρες,αλλα κολλαω γιατι μετα με τα μαυρα πλαστικα θα φαινεται καπως...(αυτα ειναι 2α πλαστικα)...
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Καλα T.R.E ενα εχω να πω
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ :smokin:
Κανενα αυτοκολητακι ακομα θα ηθελε στο τελειωμα της καρινας που μενει σκετο ασπρο και θα μπορουσες να βαλεις και αυτοκολλητα SUZUKI στο ντεποζιτο,μη σου πω να εβαζες και αυτοκολλητα RGV Γ στην ουρα και εννοειται και τα "34" :sun:
Μουν@ρα εγινε παντως αντε και με ενα RACEFITακι ευχομαι:beer:
Για τα αυτοκολλητα δεχομαι προτασεις,μονο σοβαρες με φοτοσοπ... :D :D :D :D
Μιλάω για ετσι ρε συ, ειναι κρίμα τοση δουλειά να μην γίνει όπως πρέπει....
126008
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Μιλάω για ετσι ρε συ, ειναι κρίμα τοση δουλειά να μην γίνει όπως πρέπει....
Ναι κανονικα ετσι πρεπει,κατσε να γυρισω απο τις Σερρες και βλεπουμε... :beer:
SUZUKAKIAΣ
03/04/2008, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Το ότι κουβάλαγε μαζί του και το σταντ, το προσπερνάμε...???:lol:
Καλα τα λεει ο Κ7600
Και να μην εμενε εκει κοντα δεν θα μπορουσε ας πουμε να παει με εναν φιλο του με αμαξι το σταντ??
Αυτη η φωτο στην εξοδο της εθνικης ειναι φοβερη...αξιζε τον κοπο.....
Αμεσως χωρις να ξερετε να πειτε την κακια σας....:mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Βρε σεις κοπελια...εχουμε ξεφυγει εντελως απο το θεμα...:nono:
Ο φιλος μας ο maron εφτιαξε αυτο to thread για να βαλουμε ("βαλετε" γιατι εγω προς το παρον καβαλαω το *ουλι μου) ωραιες φωτογραφιουλες απο τα gsxr toy ο καθενας! Everybody...plz...stick to that!
Αντε να δουμε κανα καλο τουμπανο!!!
Παμε και αφηστε την παρλα!
:a56:
:beer: :rotflmao: :beer:
EIXE PEI KAPOIWS STIN 3H SELLIDA..................................
THA VALW MERIKES AKOMA ETSI GIA TO FRESKARISMA
GIXXERAKIAS
03/04/2008, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Καλα τα λεει ο Κ7600
Και να μην εμενε εκει κοντα δεν θα μπορουσε ας πουμε να παει με εναν φιλο του με αμαξι το σταντ??
Αυτη η φωτο στην εξοδο της εθνικης ειναι φοβερη...αξιζε τον κοπο.....
Αμεσως χωρις να ξερετε να πειτε την κακια σας....:mad: :mad: :mad:
Xalarose xavale kaname kai lithike i parexigisi.:winka:
Min petageste san ti pordes an den exete diabasi olo to thread re psti mou.:rolleyes:
SUZUKAKIAΣ
03/04/2008, 16:08
Xalarose xavale kaname kai lithike i parexigisi.:winka:
Min petageste san ti pordes an den exete diabasi olo to thread re psti mou.:rolleyes:
Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...............................
:beer: :beer:
Ναι πεταχτηκα λιγο αποτομα....αλλα οχι σαν πορδη!!!!
Ενταξη ολα καλα!!!!(εχε χαρη που σαι suzukακιας και συ!!!!:beer: :beer: :beer: ):wave2: :wave2: :wave2:
thanks ρε suzukakia . Oντως η παρεξηγηση λυθηκε , και παλι φιλοι .
thanks ρε suzukakia . Oντως η παρεξηγηση λυθηκε , και παλι φιλοι .
Ποια παρεξηγηση μωρε,εισαστε σοβαροι?
Π-Λ-Α-Κ-Α κανανε τα παιδια,και φαινεται κιολας:wave2:
Εσυ ρε κ7600 σε καθε τοπικ τσακωνεσαι με καποιον επειδη εκανε πλακα :lol: :rotflmao::rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Ποια παρεξηγηση μωρε,εισαστε σοβαροι?
Π-Λ-Α-Κ-Α κανανε τα παιδια,και φαινεται κιολας:wave2:
Εσυ ρε κ7600 σε καθε τοπικ τσακωνεσαι με καποιον επειδη εκανε πλακα :lol: :rotflmao::rotflmao: [/QUOT
ειδες κανεναν να τσακωνεται φιλε μου ? δες καλυτερα τα τοπικ , οποιος ειχε μια απορια του απαντησα και αν καποιος μιλησε ( κατα την γνωμη μου παντα ) ειρωνικα απλα του εξηγησα και στο τελος ειπα και παλι φιλοι . Τον τσακομο που τον ειδες δεν ξερω .
Marinos-GSXR
05/04/2008, 16:12
να με και εγω.....
Marinos-GSXR
05/04/2008, 16:15
αντε να δω αμα το πετυχω...
126496
SUZUKAKIAΣ
05/04/2008, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
να με και εγω.....
Ποιος σε καλεσε εσενα ρε φιλε??:lol: :lol: :lol:
Ελα ρε Μαρινοοοοοοοοοοοοο......:beer: :beer:
Marinos-GSXR
05/04/2008, 16:26
να και αλλη μια...
126497
Marinos-GSXR
05/04/2008, 16:47
ολα κατωωωωωωωωωωωω...
126498
yannis27
05/04/2008, 18:33
ολα κατωωωωωωωωωωωω...
εγω αμα δεν δω την ταινια που γυρισες...και με τα σχολια μαζι...δε..... :nono: :nono: :nono:
SUZUKAKIAΣ
05/04/2008, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
εγω αμα δεν δω την ταινια που γυρισες...και με τα σχολια μαζι...δε..... :nono: :nono: :nono:
Καλα....ασε....αυτη η ταινια δεν περναει ουτε απο την λογοκρισια του you tube.....:smilea: :smilea:
Καλα πολυ γελιο....:smokin: :smokin: :smokin:
yannis27
05/04/2008, 18:45
Καλα....ασε....αυτη η ταινια δεν περναει ουτε απο την λογοκρισια του you tube.....:smilea: :smilea:
Καλα πολυ γελιο....:smokin: :smokin: :smokin:
γεια σου ρε Μαρινο...Σκορτσεζε:wave2: :wave2:
Xαρη ο Μητσος παει Αθηνα να δει λεει και την αναρτηση...θα ζησουμε παλι ιστορικες στιγμες:bigcry: :bigcry: :bigcry:
SUZUKAKIAΣ
05/04/2008, 18:48
γεια σου ρε Μαρινο...Σκορτσεζε:wave2: :wave2:
Xαρη ο Μητσος παει Αθηνα να δει λεει και την αναρτηση...θα ζησουμε παλι ιστορικες στιγμες:bigcry: :bigcry: :bigcry:
"Βασικα θα του πω να μ υψωσει 2 δεκατα του χιλιοστου το ελλατηριο διοτι δεν δεν δεν με βολευει ετσι..."
Γεια σου ρε Μητσο!!!!!
yannis27
05/04/2008, 18:50
"Βασικα θα του πω να μ υψωσει 2 δεκατα του χιλιοστου το ελλατηριο διοτι δεν δεν δεν με βολευει ετσι..."
Γεια σου ρε Μητσο!!!!!
:beer: :beer: :beer:
SUZUKAKIAΣ
06/04/2008, 14:00
Βρηκα την φωτο στο νετ...
Καλα.....απιστευτη??
Μπραβο στα παιδια....:beer: :beer: :beer:
126628
DrIoannis
06/04/2008, 18:28
Την είδα εχτές.Δεν παίζεσαι Marinos-GSXR!Πώς την έβγαλες και κρατούσες τόση ώρα την κάμερα τι να πω.Επίσης "Τρίχας" power,σπίθες σπίθες!!!(για τους γνώστες μόνο)
DrIoannis
06/04/2008, 19:51
Βρηκα την φωτο στο νετ...
Καλα.....απιστευτη??
Μπραβο στα παιδια....:beer: :beer: :beer:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία!
να και αλλη μια foto απ το μωρο . Βασικα ηθελα να βαψω τις ζαντες λευκες αλλα αρκεστικα στην αυτοκολλιτη ταινια .
126860
να και του κολλητου
126867
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 20:14
να και του κολλητου
Μεχρι και θρεντ ειχα ανοιξει οτι δεν μου αρεσουν οι ταινιες στις ροδες....
Συγχαρητηρια στο παιδι με το μαυρο gsxr .....
Του πανε πολυ......
Σπανιο στην εποχη μας.....ωραιος!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ο κολλητος τις ειχε κοκκινες , υστερα απο πολυ πιεση τον επσισα να βαλουμε λευκες , και ακομα δεν εχει τελειωσει , αν με ακουσει πιστευω να γινει μ....αρα . Λεω να βγαλουμε και τα gsxr απ τα φερινκ και να βαλουμε καθετα ενα κινεζικο ιδεογραμμα . Τι λετε και σεις ρε παιδια ?
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 20:38
ο κολλητος τις ειχε κοκκινες , υστερα απο πολυ πιεση τον επσισα να βαλουμε λευκες , και ακομα δεν εχει τελειωσει , αν με ακουσει πιστευω να γινει μ....αρα . Λεω να βγαλουμε και τα gsxr απ τα φερινκ και να βαλουμε καθετα ενα κινεζικο ιδεογραμμα . Τι λετε και σεις ρε παιδια ?
Nαιιιιιι......γιατι οχι...πολυ καλο και αυτο....
Υ.Γ. Εχει βγει εδω και κατι χιλιαδες χρονια ειδικο γραμμα και αντι και ''πς'' γραφουμε ''ψ''
Παντα φιλικα και για πλακα το λεω...ολοι κανουμε λαθη με τα γκρικλισ.....:beer:
ναι ρε συ , εχεις δικιο , μιλάω με εναν φιλο στο msn παραλληλα και μπερδευτικα sorry . καλο δεν ειναι ? τι λες?
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 21:07
ναι ρε συ , εχεις δικιο , μιλάω με εναν φιλο στο msn παραλληλα και μπερδευτικα sorry . καλο δεν ειναι ? τι λες?
Ναι μου αρεσει....καλη ιδεα.....
Αλλα να συμαινει και κατι ε?
Μην εινια τπτ ασχετο...
Ρε Κ7600 βαλε και καμμια ποιο φωτεινη φωτο,να χαζεψουμε πως ειναι με τα σιριτια τα εργαλεια.:wave2:
Αντε γιατι μου βαζεις ιδεες τωρα:sun:
Εντιτ:Και πισω απο τη σελα του αδηγου κατι φαινεται να εχει το μαυρο,τι ειναι?
SUZUKAKIAΣ
09/04/2008, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Ρε Κ7600 βαλε και καμμια ποιο φωτεινη φωτο,να χαζεψουμε πως ειναι με τα σιριτια τα εργαλεια.:wave2:
Αντε γιατι μου βαζεις ιδεες τωρα:sun:
Εντιτ:Και πισω απο τη σελα του αδηγου κατι φαινεται να εχει το μαυρο,τι ειναι?
Το σημα της yoshimura????
Το σημα της yoshimura????
Οντως,τωρα που το λες:D
Οπως και να χει δε φαινεται τιποτα,ειμαστε σε αναμονη για φωτογραφιες ποιο:sun:
εχετε δικιο , αν πρωτα ο θεος το ΣΚ κανει καλο καιρο θα παιξει τερλη φοτογραφιση με σταντ κ.λ.π ( βλεπετε εχω κολλημα με την φοτογραφια ) . Οντως αυτο πισω απ την σελα ειναι το σημα της YOSHIMURA . Aν τελικα τον πεισω τον φιλο να βγαλει τα μαμα gsxr και βαλουμε κατι κινεζικο σιγουρα θα σημαινει κατι . Εχω βρει site στο internet με κινεζικα ιδεογραμματα , παροιμιες κ.τ.λ .
SUZUKAKIAΣ
09/04/2008, 20:20
εχετε δικιο , αν πρωτα ο θεος το ΣΚ κανει καλο καιρο θα παιξει τερλη φοτογραφιση με σταντ κ.λ.π ( βλεπετε εχω κολλημα με την φοτογραφια ) . Οντως αυτο πισω απ την σελα ειναι το σημα της YOSHIMURA . Aν τελικα τον πεισω τον φιλο να βγαλει τα μαμα gsxr και βαλουμε κατι κινεζικο σιγουρα θα σημαινει κατι . Εχω βρει site στο internet με κινεζικα ιδεογραμματα , παροιμιες κ.τ.λ .
Η γνωμη μου ειναι να βαλετε κατι σχετικο με suzuki η κατι τετοιο...
Οχι απλα να σημαινει κατι τυχαιο:beer:
καλα παλικαρια , χτες καθισαμαι και βγαλαμε τα αυτοκολλητα στα πλαγια του φερινκ ( GSXR )
μιλαμε αλλαξε ολο το μηχανακι . suzukakia εγω λεω να βαλω κατι πιο ψαγμενο οπως μια κινεζικη παροιμια που εχει να κανει με την ταχυτητα η κατι τετοιο . Θα δουμε , αυριο θα κατσουμε να δουμε τι θα βαλουμε , τα παραγγελνουμε και το Σαββατο τα εχουμε , οποτε καπακια εχει φωτογραφιση και βολτουλα. Μολις ειναι ετοιμο θα στειλω φωτογραφιες να μου πειτε την γνωμη σας .
SUZUKAKIAΣ
10/04/2008, 18:09
suzukakia......
Εγινε...
Εδω ειμαστε και περιμενουμε......
Καλη βολτα.....:beer: :beer:
(καντε και μια σουζα,μια κωλια,μια μαλακια τελως παντων αφιερωμενη σε μενα μιας και εδω στην ξενιτια που μαι χωρις μηχανακι δεν εχω αυτη την πολυτελεια...προς το παρον)
:a20: :a20: :a20:
:a19: στα suzukiα ολου του κοσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικα την εβαλα την ασπρη.Δεν τρελαθηκα κιολας αλλα μια αλλαγη μετα απο ενα χρονο καλη ειναι.Φωτο απο πριν και μετα.
http://img388.imageshack.us/img388/2880/dsc00066qo5.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/8861/dsc00503ba6.jpg
SUZUKAKIAΣ
11/04/2008, 16:25
Τελικα την εβαλα την ασπρη.Δεν τρελαθηκα κιολας αλλα μια αλλαγη μετα απο ενα χρονο καλη ειναι.Φωτο απο πριν και μετα.
http://img388.imageshack.us/img388/2880/dsc00066qo5.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/8861/dsc00503ba6.jpg
Καλα δεν το σχολιαζω....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53798&perpage=15&pagenumber=1
Και ειδατε ε?
Δεν ειμαι καθετος εντελως....στο κοπελι με το μαυρο gsxr απο μονος μου του πα οτι ειναι ωραιες......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Καλα δεν το σχολιαζω....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53798&perpage=15&pagenumber=1
Και ειδατε ε?
Δεν ειμαι καθετος εντελως....στο κοπελι με το μαυρο gsxr απο μονος μου του πα οτι ειναι ωραιες......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες δεν το σχολιαζεις καλυτερα,γιατι δεν καταλαβα.
Marinos-GSXR
18/04/2008, 19:48
φιλε γιαννη Η ΤΑΙΝΙΑ <ΟΛΑ ΚΑΤΩ ( ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ VGA ΚΑΙ Χ..ΣΙΑ ΜΕΣΑ!!!!) ειναι ready για να τη θαυμασουν οι ολοι αυτοι που δεν πιστευουν οτι εδω ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑΑΑΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑ!!!!!(τελικα τα 1098 μπορουν να στριψουν!!!!!skordilis rulssss!!!και τα kawasakia βγαζουν σπιθες!!!ΤΡΙΧΑΣ POWER!!!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ZUKIA ριχνουν τους χρονους ΜΑΡΚΟJOHN THE KING!!!!!!!!!!!!!!)ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΣΤΕΣ (ΟΡΧΕΩΝ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ !!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!stay tuned.........................................:a016: :a022: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
φιλε γιαννη Η ΤΑΙΝΙΑ <ΟΛΑ ΚΑΤΩ ( ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ VGA ΚΑΙ Χ..ΣΙΑ ΜΕΣΑ!!!!) ειναι ready για να τη θαυμασουν οι ολοι αυτοι που δεν πιστευουν οτι εδω ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑΑΑΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑ!!!!!(τελικα τα 1098 μπορουν να στριψουν!!!!!skordilis rulssss!!!και τα kawasakia βγαζουν σπιθες!!!ΤΡΙΧΑΣ POWER!!!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ZUKIA ριχνουν τους χρονους ΜΑΡΚΟJOHN THE KING!!!!!!!!!!!!!!)ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΣΤΕΣ (ΟΡΧΕΩΝ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ !!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!stay tuned.........................................:a016: :a022: :beer: :beer: :beer:
Ρε κουλαδι ξαναμπηκες στο ιντερνετ :D σε συγχωρω γιατι λειπεις καιρο απο το φορουμ και δικαιολογεισαι :smilea: λοιπον ρεμαλι κουλαδι ξυστη του κ.λου :lol: απο εδω και στο εξης φωτο με το χρεπει σου στη πιστα θα βαζεις εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52375&perpage=15&pagenumber=1
:lol: :lol: :beer: :beer:
:wave2: :wave2:
128007