Σύνδεση

View Full Version : α ρε φλώροι ducatisti!!!!

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

EVI
14/03/2010, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οοοοοοοοοολα αυτα βρε?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:blush:

:a08:

el patron
14/03/2010, 00:33
Ρε συ χαλαρωσε...Καθε φορα που γραφεις με φοβιζεις...:look: :look: :look: :bawl: :bawl: :bawl:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Allst@rf
14/03/2010, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και τα ιαπωνικα εχουν διαφορα στις τιμες μεγαλη.....και ο εξοπλισμος εχει διαφορα μεγαλη....ολα εχουν διαφορα μεγαλη εδω

:sad:

Εvi ,όταν του λέω ότι προσπαθεί να αποδείξει τα αναπόδεικτα ,νομίζει ότι μιλάει με κανα παιδάκι που είναι χθεσινό...και γενικά φιλαράκι, για όλους μας το λέω,νομίζεις ότι έχεις να κανείς με πιτσιρικάδες που θέλουν να κάνουν τη μόστρα τους με ακριβά και υπερτιμημένα μηχανάκια ...

sakisvolos
14/03/2010, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron

Ναι ρε ειναι πιο ακριβα τα ευρωπαικα και πιο ζημιαρικα ,οποιος γουσταρει τα παιρνει και οποιος οχι...

Αφού το παραδέχεσαι νταξ δεν ξανα ποστάρω!:winka:

EVI
14/03/2010, 00:39
δε ξερω τι λετε εσεις οι :a024:... αλλα εγω ειμαι ακομα πιτσιρικι :blush: :smokin: :p

EVI
14/03/2010, 00:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αφού το παραδέχεσαι νταξ δεν ξανα ποστάρω!:winka:

?????εισαι η ζωη αυτου του θρεντ και ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙΣ????

ΟΟΟΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙ ΕΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :blush: ΠΕΕΕΕΕΣ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:sad: παει....

και που ειναι αυτος ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΣΗ ΩΡΑ?:mad:

camen
14/03/2010, 00:42
δε ξερω τι λετε εσεις οι :a024:... αλλα εγω ειμαι ακομα πιτσιρικι :blush: :smokin: :p

Και εγω και πιο πολυ απο ολους σας...:p :p :p

ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:D :D :D :D

orizontas
14/03/2010, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Πολλα δεν τα λες για το φμξ έχεις δίκιο......

:bigcry: :rotflmao: :bawl: Κοροιδο τους έπιασες ....

να ρωτησω κατι ?? εισαι αυτος που νομιζω ???

:confused: :confused: :confused:

Allst@rf
14/03/2010, 00:45
κανε ένα κόπο και κοίτα τα προφίλ των παιδιών που απάντησαν υπέρ των ευρωπαϊκών ,να δεις λίγο ηλικίες...και αν δε σου λέει τίποτα αυτό κανε ένα κόπο να κοιτάξεις λίγο το ιστορικό του el patron να δεις σε τι "κατηγορια" παίζει το παλικάρι.και υπ'όψιν έτσι δεν είναι κολλητός μου να τον υποστηρίξω...

...διαφήμιση στην ΚΤΜ κάνω.:lol: :lol: :lol:

el patron
14/03/2010, 00:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
κανε ένα κόπο και κοίτα τα προφίλ των παιδιών που απάντησαν υπέρ των ευρωπαϊκών ,να δεις λίγο ηλικίες...και αν δε σου λέει τίποτα αυτό κανε ένα κόπο να κοιτάξεις λίγο το ιστορικό του el patron να δεις σε τι "κατηγορια" παίζει το παλικάρι.και υπ'όψιν έτσι δεν είναι κολλητός μου να τον υποστηρίξω...

...διαφήμιση στην ΚΤΜ κάνω.:lol: :lol: :lol: Κωστα δεν θελω τετοια ντρεπομαι :beer: :beer: :beer:

Allst@rf
14/03/2010, 02:31
και τα ιαπωνικα εχουν διαφορα στις τιμες μεγαλη.....και ο εξοπλισμος εχει διαφορα μεγαλη....ολα εχουν διαφορα μεγαλη εδω

:sad:

Εvi ,όταν του λέω ότι προσπαθεί να αποδείξει τα αναπόδεικτα ,νομίζει ότι μιλάει με κανα παιδάκι που είναι χθεσινό...και γενικά φιλαράκι, για όλους μας το λέω,νομίζεις ότι έχεις να κανείς με πιτσιρικάδες που θέλουν να κάνουν τη μόστρα τους με ακριβά και υπερτιμημ

DUKASII
14/03/2010, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
να ρωτησω κατι ?? εισαι αυτος που νομιζω ???

:confused: :confused: :confused: Τωρα εγώ τι να σου πω.. Σου χρωσταω λεφτά;;;

DUKASII
14/03/2010, 10:08
Και για να τελειώνουμε κ με τον Λιακοπουλο το
640duke που δεν υπάρχει πλέον το δινε 6990
με δώρο τα 2! Τελικά akrapovic και η διάφορα με το μπρικι σου στα1500 ευρώ.
Το 690 smr έχει 9000 ευρώ όταν το xr 650 έχει περισσότερα ...9500eyro!
Τώρα ποιος κοροϊδεύει ποιον...τι προσφέρει η κάθε εταιρία για τις
τιμές που βάζει το
αφήνω να το ξεσκεπασεις ρε Λιακοπουλε...

DUKASII
14/03/2010, 10:11
Και σε παρακαλώ μη σταματήσεις να
γράφεις
...είναι σα να
παρακολουθώ Ανιτα Πανια και παρατράγουδα πως
τα λένε

el patron
14/03/2010, 10:24
Και σε παρακαλώ μη σταματήσεις να
γράφεις
...είναι σα να
τα λένε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
14/03/2010, 10:24
Λιακόπουλος ε? Καλά θα δεις σε λιγάκι ποιος είναι ο Λιακόπουλος εγώ ή εσύ??

Λοιπόν επίσημη τιμή της ελληνικής αντιπροσωπείας για το ΚΤΜ 990 adventure R μοντέλο του '09
για το έτος 2010 είναι μόλις 15490? το ίδιο μοντέλο στην αμερική πωλείτε από την επίσημη
αντιπροσωπεία αντί του ποσού των 15498$ που το ποσό αυτό σε ευρώ είναι με την τωρινή ισοτιμία
11312.40? είναι το ίδιο μοντέλο με τον ίδιο εξοπλισμό ιπποδύναμη κτλ!
Η διαφορά της τιμής είναι 4177,6? μικρή ε? Να πω ότι στην αμερική άμα βάλεις άλλα 2300?
δηλαδή τα 15490? που θέλει ο έλληνας + άλλα 2300? παίρνεις και το 990adv R και το 690 του '08
δύο σε ένα ΔΥΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ενώ στο ελλάντα παίρνεις μόνο τη μια και τη
χρυσοπληρώνεις και στα σέρβις!
Τι λες φανταστικέ συμφορουμίτη λέω ψέμματα? Είναι αποκυήματα της φαντασίας μου αυτά?
Αν αυτό δεν είναι κοροϊδία τότε τι είναι? :confused: :confused: :confused:

Σακη, επειδη εισαι καλος στα μαθηματικα...για πες ξερεις ποσο κανει εδω το cbr1000 καινουριο?

θα σου πω εγω...16,000...στην αμερικη ξερεις ποσο εχει?

13,000$

για πες μας ποιος κλεβει ποιον τωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κα να μην πουμε για τη μοτερουκλα του που καιει 1λ/1000χλμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
14/03/2010, 10:27
Κανένα από αυτά τα δύο πλέον δε τα έχει η αντιπροσωπεία στον κατάλογό της τουλάχστον!

Το dukeII είχε κάπου στα 9450? αν θυμάμαι καλά τα τελευταία στοκ κομάτια!

Το 690 SMR που διατίθεται τώρα στην ελληνική αντιπροσωπεία κάνει 8990? και στο αμέρικα κάνει το 8990$ !

τα duke 2 στα στοκ τα εδιναν 7000....τα απλα lc4 κατω απο 6500...

μη γραφεις οτι να ναι, 9450 ο δουκας ουτε καινουριος στα καλα του δεν εκανε μιας και ειχε 8500 με εξατμισεις δωρο...

και μην συγκρινεις τιμες αμερικης, αν η διαφορα στα ευρωπαικα σου φαινεται μεγαλη, στα ιαπωνικα θα σου φανει χαωτικη...gsxr1000 me 8500$ σου ειπα, μη γραφεις οτι να ναι:wave2:

DUKASII
14/03/2010, 10:37
Γιατί να μη γράφει ότι να ναι καλα δε περνάμε;;;:rotflmao:

επίσης να πω ότι ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝΕ εδώ και ανάλογα πόσο τους αφήνουν και στα ξένα...

p@nos
14/03/2010, 10:42
κατσε να παμε και σε τιμες ανταλλακτικως τωρα να γουσταρουμε...

αεραγωγοι στο ΧΤ, 80? ο ενας...τσαμπα λεμε

μαρσπιεδες, 60?(σιδερο στρατζαριστο)

και η γιαμαχα εχει και γαμω τις τιμες σαν αντιπροσωπος...

παμε χοντα τωρα...

πλαστικη βαση οργανων για cbr250, που ειναι μια πλαστικουρα του κωλου, 150?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με λιγη λογκο και γυαλοχαρτο μια χαρα τη φτιαξαμε...

παμε στα καλα τωρα...μια κλειδαρια τιμονιου, χωρις ιμομπιλαιζερ κλπ, απλη εντελως, 150?:bigcry:

και να ανεβουμε επιπεδο...

ενα τυμπανο ταμπουροy, hold on, 1000? :bawl: :bawl: :bawl:

εξατμιση σιδερενια μαμισια, 1500? αν υπαρχει :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao:

πες μας τωρα σακη για ανταλλακτικα...

nickmonstro
14/03/2010, 11:17
Ρε παιδια να πω την μαυρη μου αληθεια αυτη την μανεια των Ελληνων να βαζουν ταμπελες στα παντα την εχω συχαθει.Αργες-γρηγορες μηχανες/χαλανε-δεν χαλανε/ειναι φθηνες-ειναι ακριβες κλπ κλπ...:rolleyes:

Οτι γουσταρει ο καθενας παιρνει,οσο θελει το πληρωνει και οσο θελει το χαιρεται...:winka:

Και για να μιλησω για τον εαυτο μου,τα 15000Ε για το 990R αν τα ειχα θα τα εδινα με ολη μου την καρδια:D Κ δεν θα σκεφτομουν καν οτι εξω μπορει να εχει 2-3-4 χιλαρικα λιγοτερο.

Ειναι τι γουσταρει ο καθενας και την τον κανει ευτυχισμενο νομιζω...

:beer: :beer: :beer:

Εγω δεν καταλαβαινω γτ τα ΚΤΜ και τα BMW σε ολη την Ευρωπη τα λατρευουν και μονο στο Ελλαντα τα συχαινοσαστε???

Μηπως επειδη ο Ελληνας εχει το κακο κουσουρι του:"Μου ειπαν...,ακουσα...,ενας τριτος ξαδερφος του αδερφου της θειας μου επαθε εκεινο και το αλλο... " κλπ κλπ???

Μηπως γτ οι συγκεκριμενες αντιπροσωπειες στην Ελλαδα δεν φροντισαν να προστατευσουν τα προιοντα τους απο τις κακες γλωσσες???

Κ Σακη,αν τα ΚΤΜ/DUCATI/BMW με το στησιμο,τα περιφερειακα και το design τους δεν αξιζουν τα λεφτα τους τοτε ποια τα αξιζουν ρε πουστη μου:confused: :rolleyes:

Απο περιεργεια ενα FMX κουτας-αντιπροσωπειας ποσο εχει ρε αγορινα???

Eγω Θωμα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στην Ελλαδα εκτος του οτι βαζουμε ταμπελες εχουμε και ενα αλλο εξισου αρνητικο στοιχειο.

Οτι δεν μπορουμε να το αποκτησουμε απλα το απαξιωνουμε και ετσι στο τελος πειθουμε τους εαυτους μας οτι δεν αξιζει!

Αυτο ισχυει παντου στην Ελλαδα,ειναι στο DNA μας ,στην καθημερινοτητα μας....

Και εγω θα γουσταρα να εχω ενα ADV990.Τα οικονομικα μου ισως δεν προκειτε ποτε να μου επιτρεψουν να το αποκτησω.Δεν θα πω ομως "ελα μωρε τωρα...ποια KTM???"

Και μην πας και πολυ μακρυα....ολοι οι γαβροι θα θελαμε να εχουμε ενα Cisse εκει μπροστα αλλα επειδη δεν εχουμε η κλασσικη ατακα ειναι"ελα μωρε τωρα.....ποιος Cisse???"

camen
14/03/2010, 11:48
Και για να τελειώνουμε κ με τον Λιακοπουλο το
640duke που δεν υπάρχει πλέον το δινε 6990
με δώρο τα 2! Τελικά akrapovic και η διάφορα με το μπρικι σου στα1500 ευρώ.
Το 690 smr έχει 9000 ευρώ όταν το xr 650 έχει περισσότερα ...9500eyro!
Τώρα ποιος κοροϊδεύει ποιον...τι προσφέρει η κάθε εταιρία για τις
τιμές που βάζει το
αφήνω να το ξεσκεπασεις ρε Λιακοπουλε...

Πανω κατω απο οτι εχω ακουσει αυτες ειναι οι τιμες...Οποτε ειναι ολοφανερο οτι τα ΚΤΜ δεν εχουν αυτην την χαοτικη διαφορα τιμης που παρουσιαζεται...
Απλα ειναι αυτο που ξαναειπα:Εχουμε την υπερβολη στο αιμα μας και θελουμε να χαρακτηρισουμε τα παντα...:rolleyes:

:beer: :wave2:

camen
14/03/2010, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
κατσε να παμε και σε τιμες ανταλλακτικως τωρα να γουσταρουμε...

Το φιλτρο αερος για το ΧΤακι που ειχα ηταν στην κυριολεξια ενα κομματι σφουγγαρι αφρολεξ και ειναι πιο ακριβο απο το φιλτρο αερος του ΚΤΜ που ειναι ΤWIN AIR και τουμπανο...:D :D :D

camen
14/03/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Eγω Θωμα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στην Ελλαδα εκτος του οτι βαζουμε ταμπελες εχουμε και ενα αλλο εξισου αρνητικο στοιχειο.

Οτι δεν μπορουμε να το αποκτησουμε απλα το απαξιωνουμε και ετσι στο τελος πειθουμε τους εαυτους μας οτι δεν αξιζει!

Αυτο ισχυει παντου στην Ελλαδα,ειναι στο DNA μας ,στην καθημερινοτητα μας....

Και εγω θα γουσταρα να εχω ενα ADV990.Τα οικονομικα μου ισως δεν προκειτε ποτε να μου επιτρεψουν να το αποκτησω.Δεν θα πω ομως "ελα μωρε τωρα...ποια KTM???"

Και μην πας και πολυ μακρυα....ολοι οι γαβροι θα θελαμε να εχουμε ενα Cisse εκει μπροστα αλλα επειδη δεν εχουμε η κλασσικη ατακα ειναι"ελα μωρε τωρα.....ποιος Cisse???"

Απο ποδοσφαιρικα μην με ρωτας,δεν εχω ιδεα...:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι με αυτα που ειπα περι ταμπελων...:beer: :beer: :beer:

EVI
14/03/2010, 13:03
καλα κουλαρετε λιγο που ο,τι δεν εχουμε το απαξιωνουμε....σιγα το μπουρδελα που για 100 μετρα γαμανε και μετα συνεργειο :lol: :bigcry: Εαν τα Ιταλικα ηταν αξιοπιστα εκτος απο ομορφα (υποκειμενικο στον καθενα, για μενα ειναι) θα πουλαγαν αυτα και ας ειχαν και 2-3 χιλιαδες παραπανω.Τα Ιαπωνικα ΤΩΡΑ που μιλαμε εχουν ιδιες επιδοσεις και λιγοτερα προβληματα +ειναι ποιο φθηνα στην αγορα (στην πλειοψηφια τους), συντηρηση και ανταλακτικα....οπωτε..... :wave2:

και για ποια ιταλικα μιλατε?το shiver ας πουμε κατασκευαζετε στη Κινα :smokin:

:lol:

DUKASII
14/03/2010, 13:07
Τα παπαρια μου έχουνε τα ιαπωνικά και από επιδόσεις κ από αξιοπιστία ..Ασε δε αυτή τη φτηνή συντήρηση που Και καλά έχουνε !
:smokin:

EVI
14/03/2010, 13:08
:evil:

sakisvolos
14/03/2010, 13:10

...είναι σα να
τα λένε

Τι να παρακολουθείς ρε συ την Πάνια;; Αφού έχεις τραγουδήσει και στην εκπομπή της!

Υ.Γ. Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες...αληθεύει ότι με το Duke ΔΕΝ ξεμύτισες ποτέ από την Αθήνα?:confused:

DUKASII
14/03/2010, 13:11
καλα αυτα πες τα σε αλλους οχι σε μενα που ειχα και εχω και ιαπωνικα και ιταλικα :evil: Καλα σε όλους τα λέω και εγώ έχω τώρα ένα αξιόπιστο τζαπαν και φτηνό στη συντήρηση... ΠΑΡΑΛΊΓΟ ΟΜΩΣ Ε;;;

mikes
14/03/2010, 13:13

:lol: το που κατασκευαζεται ενα μηχανακι δεν παιζει ρολο συμφωνα με τις πιστοποιησεις ποιοτητας κατα ISO και οπου αλλου οργανισμου εκδιδει τετοιες. ενα προιον της ιδιας εταιρειας ειτε στην κινα κατασκευαζεται ειτε μεσα στο γραφειο του προεδρου το ΔΣ της, ειναι το ιδιο και το απτο και ουδεμια διαφορα εχει! αλλο πραγμα το made in china και αλλο το αμιγως κινεζικο!

DUKASII
14/03/2010, 13:15
Τι να παρακολουθείς ρε συ την Πάνια;; Αφού έχεις τραγουδήσει και στην εκπομπή της!

Υ.Γ. Σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες...αληθεύει ότι με το Duke ΔΕΝ ξεμύτισες ποτέ από την Αθήνα?:confused: Εχω απαντήσει σε ότι και αν έχεις ρωτήσει Λιακοπουλε .

sakisvolos
14/03/2010, 13:17
Εχω απαντήσει σε ότι και αν έχεις ρωτήσει Λιακοπουλε .

Μάλλον τον καθρέφτη σου κοιτούσες όταν απάντησες και το είπες στον εαυτό σου γιατί εγώ απάντηση δεν είδα!:winka:

DUKASII
14/03/2010, 13:17
Και που σε μη κανείς γαργαρα τη κοροϊδία της χοντα... Στις ανέλυσα πιο πάνω ... Πες μας κ για αυτούς Λιακοπουλε

sakisvolos
14/03/2010, 13:19
Και που σε μη κανείς γαργαρα τη κοροϊδία της χοντα... Στις ανέλυσα πιο πάνω ... Πες μας κ για αυτούς Λιακοπουλε

Όλοι κοροϊδεύουν το θέμα είναι το ποιος κοροϊδεύει πιο πολύ! :winka:

DUKASII
14/03/2010, 13:19
Μάλλον τον καθρέφτη σου κοιτούσες όταν απάντησες και το είπες στον εαυτό σου γιατί εγώ απάντηση δεν είδα!:winka: σου δώσω λεφτά ρε συ να πας να κοιταχτεις σε τίποτα γιατρούς τελικά γιατί καλή Πλάκα σπάμε
αλλά
νομίζω πως όντως έχεις πρόβλημα σοβαρό...

sakisvolos
14/03/2010, 13:20
σου δώσω λεφτά ρε συ να πας να κοιταχτεις σε τίποτα γιατρούς τελικά γιατί καλή Πλάκα σπάμε
αλλά
νομίζω πως όντως έχεις πρόβλημα σοβαρό...

Πάλι στο καθρέφτη σου μίλησες ε?:bigcry: :bigcry:

DUKASII
14/03/2010, 13:26
Όλοι κοροϊδεύουν το θέμα είναι το ποιος κοροϊδεύει πιο πολύ! :winka: Νταξει
οκ ΕΣΥ έδωσες 5500 για να
πάρεις ένα παπακι Οπως ΕΣΥ λες ότι είναι και η κτμ κοροϊδεύει εμάς. Η ντουκατι κτλ!Και όσο για το που έχω παει με τα κτμ που είχα .... Θα σε αφήσω με την απορία για να
χεις κ λόγο ύπαρξης... Ξερεις να μου το πετάς που κ που να μου τη λες! Είπαμε... Μια φορΆ πέρασα καταλαθος τα πρώτα διόδια και από τη τρομάρα το σβησα και το σπρωξα πάλι έξω από την
Αττική οδό!

sakisvolos
14/03/2010, 13:28
Μια φορΆ πέρασα καταλαθος τα πρώτα διόδια και από τη τρομάρα το σβησα και το σπρωξα πάλι έξω από την
Αττική οδό!

Το είχα φανταστεί αυτό! :lol:

DUKASII
14/03/2010, 13:30
Το είχα φανταστεί αυτό! :lol: Δεν χρειαζοτανε να το φανταστείς το χα γράψει κ πρι δυο σελίδες για να πάρεις κ τα πάνω σου! Οκ εγώ
δεν το χω.. ΕΣΥ ποσά χιλ εχεις κάνει ρε συ με το φμξ;

sakisvolos
14/03/2010, 13:33
Δεν χρειαζοτανε να το φανταστείς το χα γράψει κ πρι δυο σελίδες για να πάρεις κ τα πάνω σου! Οκ εγώ
δεν το χω.. ΕΣΥ ποσά χιλ εχεις κάνει ρε συ με το φμξ;

23000

DUKASII
14/03/2010, 13:35
Και Που σε ... Απαντά μου γιατί έχει 9500 ε το xr 650! Επίσης γιατί στο Αμερικα που ΕΣΥ ανέφερε έχει το Cbr 13000$ Kai
εδώ
έχει 16000?;;Και βρες μου ένα λόγο που το fmx δεν έχει 1000? το πολύ όπως αρμόζει σε όλα τα παπακια;;;

DUKASII
14/03/2010, 13:39
23000 Τοσα έκαμα
με το
Δούκα που λες... Στον 1,5 χρόνο που τον κράτησα..Και μη σου πω ποσα με το. 640 γιατί θα βάλεις τα κλάματα..

sakisvolos
14/03/2010, 13:41
Και Που σε ... Απαντά μου γιατί έχει 9500 ε το xr 650! Επίσης γιατί στο Αμερικα που ΕΣΥ ανέφερε έχει το Cbr 13000$ Kai
εδώ
έχει 16000?;;Και βρες μου ένα λόγο που το fmx δεν έχει 1000? το πολύ όπως αρμόζει σε όλα τα παπακια;;;

Κάτι με ρώτησες για τα χιλιόμετρα (πολλά για Duke χωρίς να έχει αλλάξει τουλάχιστον μια κεφαλή ε?) και σου απάντησα τι θες να πεις με αυτό??

Οσο για το CBR1000RR είναι το HRC που έχει 16050 όχι το απλό!
Και είπαμε όλοι κοροϊδεύουν το θέμα είναι το ποιος κοροϊδεύει πιο πολύ!

DUKASII
14/03/2010, 13:55
Το σχόλιο για τη κεφαλή που κολλάει πάλι
ρε
γνωστή μηχανικατζα πάλι;;και τι έχει το hrc;; Μπάς καίει λιγότερο
λάδι από τα αλλά
τα απλά;;και σίγουρα σου ξαναλέω πως από τη στιγμή που έχεις πληρώσει 5500
για το fmx το να
μιλάς για κοροϊδία για τις ευρωπαϊκές εταιρίες είναι τουλάχιστον γελοίο!ειδικα από τη στιγμή που υποστηρίζεις τη Honda που σου πουλάει το xr ας πούμε τώρα με 9500?!!!

alexioannides
14/03/2010, 13:56
KTM GIA PANTA TELOS!!!
H PIO PA8IARA MARKA OLWN TWN EPOXWN!!!!

KTM FOR EVER!!!!!!!

191849

MAG/FMX
14/03/2010, 13:58
:a014: Ρε εδω εχει ψωμι κ νομιζα οτι ελεγαν κ paintball κ δεν εμπενα ..........
Εγω μη εχοντας πολλες γνωσεις , πιστευω οτι κ οι 2 μεριες εχουν δικιο ......... Βεβαια δεν υπαρχει καλη κ κακη μηχανη αλλα τι ταιριαζει στο καθενα κ την χρηση που θα κανει .........
Η μονη ενσταση που εχω ειναι ....... γιατι καποιοι πηραν KTM kai οχι DUCATI ........ μηπως για λογους αξιοπιστιας κ απλα δεν το παραδεχοντε ............ ?????????
Anyway πριν πει καποιος κατι για το μωρο ........ το FMX το πηρα γιατι στην συγκεκριμενη φαση της ζωης μου , εψαχνα κατι πολητικο αξιοπιστο κ οικονομικο { δηλαδη ιαπωνεζικο κατεμε} κ να κανει κ λιγο παιχνιδι με βαση τις δικες μου γνωσεις...........
Επισης πιστευω οτι to Χr650r εκανε τοτε 9500ε γιατι ειχε πολλα αλογα κ γιατι εκεινη την εποχη kati ΚΤΜ620 κ 640 τα παλια η κ Husgvarna ηταν τριμπουρδελα κ φυσικο ηταν η Honda να το εκμεταλευτει αυτο.........
Πιστευω πως με το 690 h KTM εκανε μεγαλο αλμα σε ολους τους τομεις , οπως καθε χρονο κ γιαυτο της βγαζω το καπελο , που προσθετει ενα + καθε χρονια ΑΛΛΑ κ σε θεμα αξιοποιστιας , καθως κ η ιδια η αντιπροσωπεια το παραδεχεται , ΕΤΣΙ........
Οποτε τωρα που ψαχνω το κατι παραπανω ισως τιμησω ενα 690..... ΑΛΛΑ ετσι κ μου κανει την ζωη μαρτηριο....... καθε μερα θα κανω σπαμ κ θα βριζω ........ το λεω απο τωρα .......... :D :wave2:

p@nos
14/03/2010, 14:02
Κάτι με ρώτησες για τα χιλιόμετρα (πολλά για Duke χωρίς να έχει αλλάξει τουλάχιστον μια κεφαλή ε?) και σου απάντησα τι θες να πεις με αυτό??

Οσο για το CBR1000RR είναι το HRC που έχει 16050 όχι το απλό!
Και είπαμε όλοι κοροϊδεύουν το θέμα είναι το ποιος κοροϊδεύει πιο πολύ!

poio hrc ρε σακη:lol: ?

αυτο με το abs εχει 16000...

οσο και το καινουριο ρ1...

και δε μας ειπες, γιατι στηνν αμερικη κανει 13κ$ ενω εδω 16κ??

DUKASII
14/03/2010, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
:a014: Ρε εδω εχει ψωμι κ νομιζα οτι ελεγαν κ paintball κ δεν εμπενα ..........
Εγω μη εχοντας πολλες γνωσεις , πιστευω οτι κ οι 2 μεριες εχουν δικιο ......... Βεβαια δεν υπαρχει καλη κ κακη μηχανη αλλα τι ταιριαζει στο καθενα κ την χρηση που θα κανει .........
Η μονη ενσταση που εχω ειναι ....... γιατι καποιοι πηραν KTM kai οχι DUCATI ........ μηπως για λογους αξιοπιστιας κ απλα δεν το παραδεχοντε ............ ?????????
Anyway πριν πει καποιος κατι για το μωρο ........ το FMX το πηρα γιατι στην συγκεκριμενη φαση της ζωης μου , εψαχνα κατι πολητικο αξιοπιστο κ οικονομικο { δηλαδη ιαπωνεζικο κατεμε} κ να κανει κ λιγο παιχνιδι με βαση τις δικες μου γνωσεις...........
Επισης πιστευω οτι to Χr650r εκανε τοτε 9500ε γιατι ειχε πολλα αλογα κ γιατι εκεινη την εποχη kati ΚΤΜ620 κ 640 τα παλια η κ Husgvarna ηταν τριμπουρδελα κ φυσικο ηταν η Honda να το εκμεταλευτει αυτο.........
Πιστευω πως με το 690 h KTM εκανε μεγαλο αλμα σε ολους τους τομεις , οπως καθε χρονο κ γιαυτο της βγαζω το καπελο , που προσθετει ενα + καθε χρονια ΑΛΛΑ κ σε θεμα αξιοποιστιας , καθως κ η ιδια η αντιπροσωπεια το παραδεχεται , ΕΤΣΙ........
Οποτε τωρα που ψαχνω το κατι παραπανω ισως τιμησω ενα 690..... ΑΛΛΑ ετσι κ μου κανει την ζωη μαρτηριο....... καθε μερα θα κανω σπαμ κ θα βριζω ........ το λεω απο τωρα .......... :D :wave2: αν πάρεις το κτμ όπως λες εδώ θα μάστερ να μας πεις τις εντυπώσεις σου κτλ..αν είσαι ευχαριστημένος και αν άξιζε αυτά που έδωσες! Χωρίς όμως την εμπειρία το έχεις κακή κ αντίθετη άποψη για το κτμ η οποίο άλλο είναι κόμπλεξ!

sakisvolos
14/03/2010, 14:21

και δε μας ειπες, γιατι στηνν αμερικη κανει 13κ$ ενω εδω 16κ??

Νομίζω πως το έγραψα παραπάνω ότι η κοροϊδία υπάρχει και από τις δυο πλευρές!;)

p@nos
14/03/2010, 14:24
Νομίζω πως το έγραψα παραπάνω ότι η κοροϊδία υπάρχει και από τις δυο πλευρές!;)

opote πρεπει να παραδεκτεις, πως η χοντα κοροιδευει πιο πολυ, ετσι? :wacko:

sakisvolos
14/03/2010, 14:25
opote πρεπει να παραδεκτεις, πως η χοντα κοροιδευει πιο πολυ, ετσι? :wacko:

Όλοι κοροϊδεύουν το είπαμε αυτό πάμε παρακάτω!;)

DUKASII
14/03/2010, 14:29
Νομίζω πως το έγραψα παραπάνω ότι η κοροϊδία υπάρχει και από τις δυο πλευρές!;) Μπας
σε λένε Σάκη κωλοτουμπα;;; Αφού υπάρχει
κ από τις 2 πλευρές τι μας σκοτιζεις τα αρχιδια τόση ώρα;;εντύπωση θες να μας κανείς;όταν
αρχισες τα περί κοροϊδίας γιατί αναφεροσουνα μόνο στα ευρωπαϊκά και ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μάλιστα ρε Λιακοπουλε; Τελικά πλεκτανη υπάρχει;;;μπάς νόμιζε ότι ανακαλυψες την
Αμερική όταν είδες διάφορα τιμών στην Ελλάδα
από τι έξω;;!

p@nos
14/03/2010, 14:29
Όλοι κοροϊδεύουν το είπαμε αυτό πάμε παρακάτω!;)

ναι αλλα γιατι δε παραδεχεσαι οτι η χοντα κλεβει πιο πολυ, που ειναι γεγονος, ενω επιμενεις πως χαλανε τα ευρωπαικα που δεν ειχες και ποτε κανενα δικο σου?

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MAG/FMX
14/03/2010, 14:34
Παληκαρια η Honda δεν κοροειδευει απλα εκμεταλευεται την αναξιοπιστια των αλλων ακομα και ιαπωνεζων .............. Τωρα που την πλησιαζει ο ανταγωνισμος σε αξιοπιστια........ θα αρχισει κ θα τους μαμαει akoma k se design ....... βλεπε new VFR ...........

sakisvolos
14/03/2010, 14:36
[B Τελικά πλεκτανη υπάρχει;; [/B]

Υπάρχει ναι! Και για τη διαμάχη αν υπάρχει πλεκτάνη λύνεται μόνο με ένα αγώνα.................

:D

Paintball! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

EVI
14/03/2010, 14:40
Παληκαρια η Honda δεν κοροειδευει απλα εκμεταλευεται την αναξιοπιστια των αλλων ακομα και ιαπωνεζων .............. Τωρα που την πλησιαζει ο ανταγωνισμος σε αξιοπιστια........ θα αρχισει κ θα τους μαμαει akoma k se design ....... βλεπε new VFR ...........

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

:bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol:

αχαχ...να σαι καλα :beer:

DUKASII
14/03/2010, 14:44
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

:bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol:

αχαχ...να σαι καλα :beer: Το ξερά ότι ΤΩΡΑ θα απαντουσες σίγουρα...:rotflmao: :bawl: :lol: Ορισμενους εδώ μέσα ... Τους ξέρω καλύτερα και από
εμένα...:rotflmao:

EVI
14/03/2010, 14:46
Το ξερά ότι ΤΩΡΑ θα απαντουσες σίγουρα...:rotflmao: :bawl: :lol: Ορισμενους εδώ μέσα ... Τους ξέρω καλύτερα και από

:blush:

nickmonstro
14/03/2010, 15:05
καλα κουλαρετε λιγο που ο,τι δεν εχουμε το απαξιωνουμε....σιγα το μπουρδελα που για 100 μετρα γαμανε και μετα συνεργειο :lol: :bigcry: Εαν τα Ιταλικα ηταν αξιοπιστα εκτος απο ομορφα (υποκειμενικο στον καθενα, για μενα ειναι) θα πουλαγαν αυτα και ας ειχαν και 2-3 χιλιαδες παραπανω.Τα Ιαπωνικα ΤΩΡΑ που μιλαμε εχουν ιδιες επιδοσεις και λιγοτερα προβληματα +ειναι ποιο φθηνα στην αγορα (στην πλειοψηφια τους), συντηρηση και ανταλακτικα....οπωτε..... :wave2:

:lol:

Nαι ρε Ευη δεν απαξιωνει ο Ελληναρας τιποτα!!!

Μου θυμιζει το ανεκδοτο με την Κατσικα του γειτονα!:lol:

y.g.Για τον cisse δεν ειπες τιποτα ομως!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
14/03/2010, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro

y.g.Για τον cisse δεν ειπες τιποτα ομως!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχω να πω οτι τα μαυρα τατου σε μαυρο ανθρωπο ειναι ανουσια επισεις η λωριδα στο κεφαλι του σαν πρασινη μου θυμιζε γλασο για τουρτα :rotflmao: σοκολατα :rotflmao: και αυτα ηταν οσα ειχα να πω για αυτον :smokin: :lol:

MAG/FMX
14/03/2010, 15:13
1

191862

p@nos
14/03/2010, 15:14
η αληθεια ειναι οτι προβολεα χταποδι χλαπατσα δεν εχει σκεφτει κανεις αλλος να βγαλει

MAG/FMX
14/03/2010, 15:14
2 Δεν ειναι κ τοσο αστειο ........:p :p :p :p :p :p

191863

p@nos
14/03/2010, 15:15

αυτο πραγματικα αμα ειχε και λιγο μαυρο θα ηταν σαν αγελαδα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

MAG/FMX
14/03/2010, 15:17
Ενω το Σαταπετρα που ειναι σαν μυρμυγκοφαγος σαρεσει ........
"κολημενε" :p :p :p :p :p :p :lol: :lol:

p@nos
14/03/2010, 15:19
Ενω το Σαταπετρα που ειναι σαν μυρμυγκοφαγος σαρεσει ........
"κολημενε" :p :p :p :p :p :p :lol: :lol:

το σαταπετρα μουλτι 1200 εννοεις?

οχι βεβαια δε μ'αρεσει...ουτε το προηγουμενο δε μ'αρεσε...και τα δυο για καποιο λογο μου θυμιζουν ζωικο βασιλειο, και πιο συγκεκριμενα, εντομα...κατι σε αλογακι της παναγιας πιο πολυ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MAG/FMX
14/03/2010, 15:40
Aπο το προφιλ σου καταλαβαινω οτι εχεις γουστο ........ ας οψοντε οι Κατεμαδες που δεν με αφηνουν να παρω Ducati..............

:smilea:

p@nos
14/03/2010, 16:08
Aπο το προφιλ σου καταλαβαινω οτι εχεις γουστο ........ ας οψοντε οι Κατεμαδες που δεν με αφηνουν να παρω Ducati..............

:smilea:

ρε μην ακους αυτους με τα κτμ...αυτα ετσι κι αλλιως χαλανε

ducpilot
14/03/2010, 16:13
Συγνωμη μια και ειμαι καινουργιος,ποιος κερδισε τελικα???

EVI
14/03/2010, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ducpilot
Συγνωμη μια και ειμαι καινουργιος,ποιος κερδισε τελικα???

ε?μην μου πεις οτι ρωτας ποιος κερδισε στο paintball???

ducpilot
14/03/2010, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ducpilot
Συγνωμη μια και ειμαι καινουργιος,ποιος κερδισε τελικα??? Ωχ τωρα το ειδα,χασαμε οχι ρε γαμωτ. Στην επομενη δανειζω μονοκινητηριο για ριψη κουβαδων χρωματος απο ψηλα,να δουμε τοτε τους ΚΤΜεους απο που θα φυγουν.:beer: :beer:

sakisvolos
14/03/2010, 20:42
Το ξερά ότι ΤΩΡΑ θα απαντουσες σίγουρα...:rotflmao: :bawl: :lol: Ορισμενους εδώ μέσα ... Τους ξέρω καλύτερα και από

Όπα ρε Φατσέα κόψε κάτι! Ποιος είσαι και τους ξέρεις εσύ ορισμένους καλύτερα κι από εσένα?:confused:

sakisvolos
14/03/2010, 20:43

Είναι αστείο ναι...κι αυτό γιατί είναι απλά κορυφή στην κατηγορία του! :winka:

Tigas
16/03/2010, 14:37
τελικά ποιά είναι καλύτερα τα Honda :p ή τα KTM, μείναμε με την απορία:confused:

DUKASII
16/03/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
τελικά ποιά είναι καλύτερα τα Honda :p ή τα KTM, μείναμε με την απορία:confused: Μπα δεν ειχαμε τετοια διαφωνια..απλά εξηγουσαμε στο τυρι απο το βολο τους νομους τησ αγορασ..δε κατεχει το παλικαρι..

Tigas
16/03/2010, 14:49
Μπα δεν ειχαμε τετοια διαφωνια..απλά εξηγουσαμε στο τυρι απο το βολο τους νομους τησ αγορασ..δε κατεχει το παλικαρι..

η αλήθεια είναι ότι τα ευρωπαικά μια και είχα το GS1200 έχουν μοναδική αίσθηση στο δρόμο και φρένα αλλά στα ανταλλακτικά και στο service, τουλάχιστον η BMW που έχω άποψη γδέρνει τους πελάτες της.

ενδεικτικά το 1ο service στα 1000km το πλήρωσα 140 euro,(25 ευρο τα λαδια) ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που πήγα και πλήρωσα για λάδια τόσα χρήματα.

ενδεικτικά για το 1o service στο GSXR έδωσα 30 ευρώ εργασία + 72 ευρώ τα λάδια(18/τεμαχιο)

Να αναφέρω ότι αρκετοί κάτοχοι GS είχαν προβλήματα με μπαταρίες, άξονες, δυναμό, λάδι κτλ εγώ πάλι κανένα στα 42.000km που πούλησα την μοτοσυκλέτα.

Τα ευρωπαικά είναι ποιό '' ευαίσθητα '' στα service που χρειάζονται ενώ έχουν και κάποια '' κουσούρια '' που θα πρέπει να έχει υπόψη του ο κάτοχος τους για να τα αποφεύγει

devil's animal
16/03/2010, 15:41
ολα στην Ελλαδα ειναι υπερτιμολογημενα..

οταν εβγαινε το XR650R ειχε 9900? εδω...
την ιδια περιοδο στην Αμερικη ειχε περιπου στα 6000$

το ιδιο μηχανακι.

απλα επειδη ακριβως απο παλια ειχε δημιουργηθει απο τους μαστορες η νοοτροπια Honda=αξιοπιστια και επειδη υπηρχε και μια ιστορια με ενα C50 που πηγαινε και με ελαιολαδο, ο Σαρακακης εκανε χρυσες δουλειες...

φυσικα φταινε και τα πρωτα ΚΤΜ 620-640 τα οποια ραγιζαν οι κεφαλες τους με ρυθμο σφαιρων απο tommy gun στα χερια Ιταλου μαφιοζου...

οταν ομως αρχισε η μαμα Honda να πασαρει μηχανακια μουφες σαν το FMX με μοτερ XR650L (ψοφιο), αναρτησεις σωβρακα και τιμη 5600? αρχισαν να κανουν ολοι την παπια και να στρεφονται στα ΚΤΜ.

τωρα που βγηκαν και οι "λεπιδες" τους λαδιερες κανονικες με καταναλωση 1l/1000km...για λαδι μιλαμε ετσι...οχι βενζινη.. :lol: :lol:
και τις δινουν οσο κανει το καινουργιο το μπεμπε με τα 180hp, την τεχνολογια 2010 και τον ελικα στο ντεποζιτο, ε, οπως και να το κανουμε ειναι το λιγοτερο προκλητικοι.

ειπαμε οταν σταματησουν να λαμβανουν τις αποφασεις οι marketing managers και δοθουν τα ηνια στους αρχιμηχανικους οπως ηταν παλιοτερα, ΙΣΩΣ δουμε παλι αληθινα μηχανακια στους δρομους...
:wave2:

Allst@rf
16/03/2010, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

οταν εβγαινε το XR650R ειχε 9900 εδω...
την ιδια περιοδο στην Αμερικη ειχε περιπου στα 6000$

το ιδιο μηχανακι.

απλα επειδη ακριβως απο παλια ειχε δημιουργηθει απο τους μαστορες η νοοτροπια Honda=αξιοπιστια και επειδη υπηρχε και μια ιστορια με ενα C50 που πηγαινε και με ελαιολαδο, ο Σαρακακης εκανε χρυσες δουλειες...

φυσικα φταινε και τα πρωτα ΚΤΜ 620-640 τα οποια ραγιζαν οι κεφαλες τους με ρυθμο σφαιρων απο tommy gun στα χερια Ιταλου μαφιοζου...

οταν ομως αρχισε η μαμα Honda να πασαρει μηχανακια μουφες σαν το FMX με μοτερ XR650L (ψοφιο), αναρτησεις σωβρακα και τιμη 5600 αρχισαν να κανουν ολοι την παπια και να στρεφονται στα ΚΤΜ.

τωρα που βγηκαν και οι "λεπιδες" τους λαδιερες κανονικες με καταναλωση 1l/1000km...για λαδι μιλαμε ετσι...οχι βενζινη.. :lol: :lol:
και τις δινουν οσο κανει το καινουργιο το μπεμπε με τα 180hp, την τεχνολογια 2010 και τον ελικα στο ντεποζιτο, ε, οπως και να το κανουμε ειναι το λιγοτερο προκλητικοι.

ειπαμε οταν σταματησουν να λαμβανουν τις αποφασεις οι marketing managers και δοθουν τα ηνια στους αρχιμηχανικους οπως ηταν παλιοτερα, ΙΣΩΣ δουμε παλι αληθινα μηχανακια στους δρομους...

λίγα λόγια,ρεαλιστικά,σωστά,αντρίκια...

Πολλές,μα παρά πολλές :beer: :beer: :beer: :beer:

sakisvolos
16/03/2010, 16:36
Μπα δεν ειχαμε τετοια διαφωνια..απλά εξηγουσαμε στο τυρι απο το βολο τους νομους τησ αγορασ..δε κατεχει το παλικαρι..

Καλησπέρα ρε Φατσέα είσαι καλά? Όλοι καλά? :confused:

Viking
16/03/2010, 16:50
Τελικά οι ducatisti είναι φλώροι? :look:

Οι ΚΤΜάδες είναι πιο άντρες? :look:

Αρκεί ένας αγώνας paintball για να αποδείξει ποιο χαλάει πιο εύκολα? :look:

Μήπως οι "γιαπωνέζοι" δεν συμμετείχαν στο paintball επειδή είναι πιο φλώροι? :look:

Και τι τελική έχει επιτέλους το V-Strom? :alien:

nickmonstro
16/03/2010, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Τελικά οι ducatisti είναι φλώροι? :look:
Ειμαστε τρελα φλωρια!!!Λευτερια στην Βορεια Μυκονο!!! :lol:

Οι ΚΤΜάδες είναι πιο άντρες? :look:
Λιγο περισσοτερο απο τους Ducatisti! :sad:

Αρκεί ένας αγώνας paintball για να αποδείξει ποιο χαλάει πιο εύκολα? :look:
Αααανετα.... :o

Μήπως οι "γιαπωνέζοι" δεν συμμετείχαν στο paintball επειδή είναι πιο φλώροι? :look:
Δεν γνωριζω,δεν απαντω! :look:

Και τι τελική έχει επιτέλους το V-Strom? :alien:
Τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι μετρηθηκε η τελικη του στα 240+ σε κατηφορικο δρομο που "εβλεπε" σε θαλασα!!! :lol:

MAG/FMX
16/03/2010, 19:54

οταν ομως αρχισε η μαμα Honda να πασαρει μηχανακια μουφες σαν το FMX με μοτερ XR650L (ψοφιο), αναρτησεις σωβρακα και τιμη 5600? αρχισαν να κανουν ολοι την παπια και να στρεφονται στα ΚΤΜ.

Ρε παιδια το Fmx βγηκε , για να κανει καποιος τη δουλεια του αξιοπιστα , φτηνα με μιζα κ λιγο παιχνιδι....... δε βγηκε να χτυπησει τα Ktm ........ Ti συγκρισεις ειναι αυτες .......... Εγω παντως βρισκω καλητερο το FMX απο DRZ k XTX που εχουν 2000ε ακριβοτερα............

sakisvolos
16/03/2010, 21:09
Ρε παιδια το Fmx βγηκε , για να κανει καποιος τη δουλεια του αξιοπιστα , φτηνα με μιζα κ λιγο παιχνιδι....... δε βγηκε να χτυπησει τα Ktm ........ Ti συγκρισεις ειναι αυτες .......... Εγω παντως βρισκω καλητερο το FMX απο DRZ k XTX που εχουν 2000ε ακριβοτερα............

Τι προσπαθείς να εξηγήσεις κι εσύ τώρα μωρέ? :confused:
Αφού έχει αναρτήσεις σώβρακα!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Είναι και ψόφιο!:winka: :winka:

camen
16/03/2010, 21:20

Αυτο κανεις δεν το αμφισβητησε ...:D :D :D

sakisvolos
16/03/2010, 21:32
Αυτο κανεις δεν το αμφισβητησε ...:D :D :D

Το έχεις βολτάρει και το ξέρεις αυτό σίγουρα δλδ??:confused:

devil's animal
16/03/2010, 21:34

εχεις οδηγησει ΧΤΧ και DRZ ή τα λες ετσι?:confused:

α,και επισης ποτε δεν εγραψα οτι βγηκε να χτυπησει τα ΚΤΜ.
απλα με την κινηση της αυτη η Honda, ωθεισε τον κοσμο σε κατι αλλο πολυ καλυτερο. (γιατι εγω βλεπω περισσοτερα DUKEII στον δρομο παρα FMX)
ξαναδιαβασε αυτα που γραφω.
;)

devil's animal
16/03/2010, 21:37
Τι προσπαθείς να εξηγήσεις κι εσύ τώρα μωρέ? :confused:

μιλαμε παντα σε συγκριση με τον ανταγωνισμο.
δεν το ειπα ψοφιο σε συγκριση με τα παπια...

αλλα απο την στιγμη που γραφει ενα "650cc" στα specs και βγαινει μοταρντ πρεπει να ξερει να συγκρινεται και με τον ανταγωνισμο...

επισης, εντελως πληροφοριακα, το μπροστινο του FMX παρ'οτι usd ειναι σαφως χειροτερο απο το μπροστινο του XR (συμβατικο)...

camen
16/03/2010, 21:38
Το έχεις βολτάρει και το ξέρεις αυτό σίγουρα δλδ??:confused:

Πας καλα ρε :confused: :look:
Να κατεβω απο το ΚΤΜ και να ανεβω στο FMX...:confused: :lol:

Σε πειραζω ρε Σακη...:winka:
Αφου ξερεις οτι δε με νοιαζει τι ειναι το καθενα.Εχω ξαναπει,ο καθενας καβαλα οτι γουσταρει.
Απλα συμμετηχα μονο για την οικονομικη διαμαχη που υπηρχε και νομιζω καταλαβες οτι ειχες λαθος και τα ΚΤΜ/ducati κλπ κλπ μια χαρα αξιζουν τα λεφτα τους...:winka:

Κ για την ιστορια να πω οτι για ακομη μια φορα η αντιπροσωπια με εξεπληξε ευχαριστα.
Πηγα να παραγγειλω ενα idle get 47,5 και το ειχε εκει...:D :D :D
Αν ειχα ιαπωνικο κατι με λεει οτι καμια 10αρια μερες θα περιμενα...:rolleyes:

camen
16/03/2010, 21:40

Δεν ειναι:confused: :smokin:

:p :p :p

devil's animal
16/03/2010, 21:42
Δεν ειναι:confused: :smokin:

:p :p :p

καλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια με κανενα κωλοφτιαγμενο Ζ125 διχρονο...
:lol: :lol: :lol:

camen
16/03/2010, 21:43
καλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια με κανενα κωλοφτιαγμενο Ζ125 διχρονο...
:lol: :lol: :lol:

Α δεν εισαι δικαιος...Θετεις πολυ ψηλα τον πηχη:look: :look: :look:
Τα modenas τα διχρονα τα εχει τουλαχιστον νομιζω,ε:confused: :smokin:

sakisvolos
16/03/2010, 21:44
μιλαμε παντα σε συγκριση με τον ανταγωνισμο.

αλλα απο την στιγμη που γραφει ενα "650cc" στα specs και βγαινει μοταρντ πρεπει να ξερει να συγκρινεται και με τον ανταγωνισμο...

επισης, εντελως πληροφοριακα, το μπροστινο του FMX παρ'οτι usd ειναι σαφως χειροτερο απο το μπροστινο του XR (συμβατικο)...

Βασικά funmoto το λέει και όχι motard! :winka: Ούτε θυμάμαι στο site της ποτέ να το ανέφερε στην
κατηγορία αυτή!

sakisvolos
16/03/2010, 21:46

Σε πειραζω ρε Σακη...:winka:

Μπας και νομίζεις ότι το πήρα διαφορετικά? :confused:

Αν ναι κάνεις λάθος! :winka:

camen
16/03/2010, 21:46
funmoto

Ακομη χειροτερο μου ακουγεται αυτο ρε συ...:smokin:
Τι fun εχει ενα παππι?!:rolleyes:

Ρε σεις που ειναι ο rein να μας βαλει στην θεση μας???:lol: :lol: :lol:

sakisvolos
16/03/2010, 21:51
Ακομη χειροτερο μου ακουγεται αυτο ρε συ...:smokin:
Τι fun εχει ενα παππι?!:rolleyes:

Τίποτα απολύτως! :cry: :cry: :cry:

devil's animal
16/03/2010, 21:52
Βασικά funmoto το λέει και όχι motard! :winka: Ούτε θυμάμαι στο site της ποτέ να το ανέφερε στην
κατηγορία αυτή!

δλδ εχει δημιουργησει καινουργια κατηγορια απο μονο του?? :confused:

γιατι δεν εχω δει καμια αλλη εταιρεια να εχει κατηγορια "funmoto"...αν εχεις δει εσυ ευχαριστως να μας δειξεις τα υπολοιπα funmotos, και παραλληλα τους ανταγωνιστες του FMX...

sakisvolos
16/03/2010, 21:56
δλδ εχει δημιουργησει καινουργια κατηγορια απο μονο του?? :confused:

γιατι δεν εχω δει καμια αλλη εταιρεια να εχει κατηγορια "funmoto"...αν εχεις δει εσυ ευχαριστως να μας δειξεις τα υπολοιπα funmotos, και παραλληλα τους ανταγωνιστες του FMX...

Καλά πλάκα μας κάνεις εσύ δεν μπορεί....είπε κανείς ότι είναι μια κατηγορία μόνο του?
Απλά η χόντα δεν το βάφτισε motard και το λέει funmoto πρέπει να υπάρχει και ανάλογη κατηγορία??:confused:

p@nos
16/03/2010, 22:10
Καλά πλάκα μας κάνεις εσύ δεν μπορεί....είπε κανείς ότι είναι μια κατηγορία μόνο του?
Απλά η χόντα δεν το βάφτισε motard και το λέει funmoto πρέπει να υπάρχει και ανάλογη κατηγορία??:confused:

ρε σακη...δηλαδη αμα το ελεγε βρασιδα θα ειχε καμια διαφορα?

sakisvolos
16/03/2010, 22:13
ρε σακη...δηλαδη αμα το ελεγε βρασιδα θα ειχε καμια διαφορα?

Καλά ότι να 'ναι λέτε ρε μερικές φορές...που κολλάει αυτό τώρα??:confused:

p@nos
16/03/2010, 22:16
Καλά ότι να 'ναι λέτε ρε μερικές φορές...που κολλάει αυτό τώρα??:confused:

ρε σακη...SM εινι ατο μηχανακι, τι οτι να ναι λεμε...οπως σου πα...δε πα να το λεει και βρασιδα η χοντα, SM ειναι...

devil's animal
16/03/2010, 22:17

δλδ ειναι μοταρντ αλλα δεν το λεει η Honda επισημα motard και το λεει funmoto,σωστα??:confused:
για να καταλαβω δλδ,οχι τιποτα αλλο...:look:

ωραια και ποιος ειναι ανταγωνιστης του αφου ειναι ολα τα παραπνω αλλα δεν ειναι κιολας...??