PDA

View Full Version : α ρε φλώροι ducatisti!!!!

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

sakisvolos
16/03/2010, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δλδ ειναι μοταρντ αλλα δεν το λεει η Honda επισημα motard και το λεει funmoto,σωστα??:confused:
για να καταλαβω δλδ,οχι τιποτα αλλο...:look:

Μάλλον κάπως έτσι......αλλά γιατί δε ρωτάς τη χόντα να στο διευκρυνίσει αυτό και ρωτάς εμένα??:confused:

ωραια και ποιος ειναι ανταγωνιστης του αφου ειναι ολα τα παραπνω αλλα δεν ειναι κιολας...??

Ο εαυτός του σε κάλυψα; σου κάνει η απάντηση αυτή?:confused:

devil's animal
16/03/2010, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μάλλον κάπως έτσι......αλλά γιατί δε ρωτάς τη χόντα να στο διευκρυνίσει αυτό και ρωτάς εμένα??:confused:

Ο εαυτός του σε κάλυψα; σου κάνει η απάντηση αυτή?:confused:

1) δεν ξερω Ιαπωνικα...

2) αν δεν ρωτησω εσενα που το εχεις, ποιον να ρωτησω?

Υ.Γ: Οι απαντησεις σου πραγματικα με καλυψαν, και δεν το λεω ειρωνικα ή χιουμοριστικα αυτο, γιατι ΜΟΝΟ η Honda θα μπορουσε να βγαλει ενα μηχανακι που να εχει ανταγωνιστη τον ΕΑΥΤΟ του!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

sakisvolos
16/03/2010, 22:41
1) δεν ξερω Ιαπωνικα...

2) αν δεν ρωτησω εσενα που το εχεις, ποιον να ρωτησω?

Υ.Γ: Οι απαντησεις σου πραγματικα με καλυψαν, και δεν το λεω ειρωνικα ή χιουμοριστικα αυτο, γιατι ΜΟΝΟ η Honda θα μπορουσε να βγαλει ενα μηχανακι που να εχει ανταγωνιστη τον ΕΑΥΤΟ του!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

camen
16/03/2010, 22:43
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Τι, αυτο ηταν???:confused: :look: :look: :look:

Ρε, εδω λεμε το vstrom πιανει 240 τελικη...:smokin:
Μου το ειπε εμενα ενα φιλαρακι που το ανοιξε προχθες στην εθνικη...

reinmeister
16/03/2010, 22:43
τι εχανα ο μαλακας τοσες μερες...νομιζα οτι ηταν για Paintball αλλα ειδα 100 σελιδες και σκαλωσα...:rotflmao:

να ξεκινησω με τα βασικα...κομμενες οι μαλακιες με το fmx...το πραμα μαμαει και παταει και bmw 650 gs :lol: :lol: (εχουμε και αποδειξεις)...

αν θελετα να συζητησουμε σοβαρα για τα μπουρδελα τα ευρωπαικα πειτε μου ε...:smokin:

sakisvolos
16/03/2010, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

αν θελετα να συζητησουμε σοβαρα για τα μπουρδελα τα ευρωπαικα πειτε μου ε...:smokin:

Και με ποιον να μιλήσεις σοβαρά στο θρεντάκι αυτό για τα ευρωπαϊκά;; με τον δούκα ας πούμε?:confused:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
16/03/2010, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι, αυτο ηταν???:confused: :look: :look: :look:

Ρε, εδω λεμε το vstrom πιανει 240 τελικη...:smokin:
Μου το ειπε εμενα ενα φιλαρακι που το ανοιξε προχθες στην εθνικη...

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

DUKASII
16/03/2010, 22:58
τι εχανα ο μαλακας τοσες μερες...νομιζα οτι ηταν για Paintball αλλα ειδα 100 σελιδες και σκαλωσα...:rotflmao:

να ξεκινησω με τα βασικα...κομμενες οι μαλακιες με το fmx...το πραμα μαμαει και παταει και bmw 650 gs :lol: :lol: (εχουμε και αποδειξεις)...

αν θελετα να συζητησουμε σοβαρα για τα μπουρδελα τα ευρωπαικα πειτε μου ε...:smokin: Δεν έχει μείνει κάτι να συζητήσουμε,πλέον φίλε οι γιαπωνεζοι ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΝΕ κανονικά σε όλες τις κατηγορίες εκτός από τα παπακια!:rotflmao:

camen
16/03/2010, 23:02
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ναι ρε σε λεω...
Στανταρ πραγματα...Διπλα ημουν με το ΚΤΜ που εχει και ηλεκτρονικο κοντερ και τον μετρουσα...
Πρεπει να ειχε λιγο ακομη αλλα φταναμε σε φαναρι...:rolleyes:

reinmeister
16/03/2010, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Δεν έχει μείνει κάτι να συζητήσουμε,πλέον φίλε οι γιαπωνεζοι ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΝΕ κανονικά σε όλες τις κατηγορίες εκτός από τα παπακια!:rotflmao:

γεγονος...

εντουρο-ευρωπη...
μοταρντ-ευρωπη...
μοτοκρος-τζαπαν...
σουπερσπορτ-τζαπαν...
τουρισμος-τζαπαν...
σκουτεροπαπιες-τζαπαν...

βαλε κατω τις πωλησεις κι ελα περιπτερα να κοιμηθεις με την κουρελου σου στο πολυκαταστημα μου...

στον δρομο οντως βλεπεις μονοκυλινδρα ktm...ολο το ειναι της εταιρειας ειναι ενας κυλινδρος κι ενα μηχανακι...ολη η τεχνογνωσια και ολο το μαρκετινγ...το σχεδιασαν πριν 50 χρονια,το εκαναν να δουλεψει χωρις να διαλυεται περσυ-690- και το πουλανε...

κανονικα με τετοια εξειδικευση,δεν επρεπε καν να τιθεται θεμα αλλης επιλογης...παρα ταυτα,πουλανε ακομα τα χτ σαν ξερο ψωμι...απλα ξεφτυλα...

καταλαβε καποια στιγμη οτι στ @@ του ιαπωνα εαν χασει αυτο το τεραστιο 3% μεριδιο της αγορας...

τις σκουτεροπαπιες μην τις κοροιδευεις καθολου...απο κει ειναι ολα τα εσοδα κι αν ο ευρωπαιος ειχε τα κακαλα να κανει και τις δικες του να δουλεψουν θα κανε κωλοτουμπες...και μπορει να του μενε και κανα φραγκο να παιξει ανταγωνιστικα κι αλλου...

την λουσατη γκομενα φιλαρακι την πληρωνεις χρυση για να την πηδας...δυστυχως ομως για την αγορα μοτοσυκλεττας οι περισσοτεροι προτιμουν γυναικα να την εχουν μια ζωη...

ο ιαπωνας φιλαρακι μπορει αλλα δεν ασχολειται...οταν ασχοληθηκε πριν 30 χρονια εθαψε την ευρωπη και ειναι νουμερο 1 στο συνολο πωλησεων ,με χαωδη διαφορα, μεχρι σημερα...αν παρα ξετσουτσουνισει και τον ζορισει θα την ξαναθαψει...απλα πραγματα...

για την ωρα απλως δεν ασχολειται...

:wave2:

Allst@rf
16/03/2010, 23:40

γαμώτ...
Μας μυρίστηκε...

MAG/FMX
16/03/2010, 23:52
εχεις οδηγησει ΧΤΧ και DRZ ή τα λες ετσι?:confused:

α,και επισης ποτε δεν εγραψα οτι βγηκε να χτυπησει τα ΚΤΜ.
απλα με την κινηση της αυτη η Honda, ωθεισε τον κοσμο σε κατι αλλο πολυ καλυτερο. (γιατι εγω βλεπω περισσοτερα DUKEII στον δρομο παρα FMX)
ξαναδιαβασε αυτα που γραφω.
;)

Nαι κ τα εχω οδηγησει κ τα εχω πατησει , το DRZ δεν ειχε ροπη κ ειχε σελα στριγκακι , το χτχ λες κ οδηγαγα 200 κιλα μηχανη ηταν , δεν ηταν καλοζυγισμενο ..........
Ναι παιζουν πολλοι δουκες αφου μεταχειρα πιανουν 3000ε

Ας συγκρινουμε με ενα κτμ ποσα ευρο εχει δωσει σε 5 ετη κ ποσα εγω .............

Δε καταλαβα εχω 50 αλογα ροδα κ δινω 30ε το χρονο συντηρηση .......... Τη σελητσα μου την ωραια ,
τα φρενακια , μπαινω στις στροφουλες , συνχωρει λαθη , γιατι ειναι καλοζυγισμενο .......... Service κανω οπου γουσταρω ........
Παταω κ Vstorm που παιζουν κ πολλα ......... αμα κατσει ...... :rotflmao:

Αμα θελω παω μαλια στην πολη ......... αμα θελω παω κ 180 στην εθνικη

Ασε που εγω εχω κολημα με κιβωτια ταχυτητων με αισθηση βουτηρο ......... που εκει το FMX τον ανταγωνισμο τον εκανε σκονη ......... στο STRADA ακομα ψαχνουν τη δευτερα.........

camen
16/03/2010, 23:56
αν παρα ξετσουτσουνισει και τον ζορισει θα την ξαναθαψει...απλα πραγματα...

Δεν αμφισβητει κανενας οτι οι Ιαπωνες μπορουν ανετα να θαψουν τους Ευρωπαιους...
Το θεμα ειναι οτι οι μεν με τους δε εχουν ενα τελειως διαφορετικο χαρακτηρα στις κατασκευες τους.
Τουλαχιστον τα ΚΤΜ δεν μοιαζουν με ΤΙΠΟΤΑ αλλο.Ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ.

Με τους κραδασμους τους,τον θορυβο τους,τις βλαβες τους και ολα τα αλλα που ξερουμε.:winka:
Ενω τα ιαπωνικα μεταξυ τους, εμενα μου κανουν το ιδιο.Δδλ τι XT τι XR τι FMX για εμενα το ιδιο ειναι...

Δε ξερω αν κανω κατανοητο αυτο που θελω οποτε ας το πω αλλιως.Νομιζω οτι τα Ευρωπαικα εχουν χαρακτηρα ενω τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου.Αλλαζει μονο η μαρκα.
Κ αυτος ειναι ο λογος που καποιοι αγαπανε τα ευρωπαικα.Γτ εχουν κατι το πιο ιδιαιτερο απο ολα τα υπολοιπα...:winka:

camen
16/03/2010, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Nαι κ τα εχω οδηγησει κ τα εχω πατησει , το DRZ δεν ειχε ροπη κ ειχε σελα στριγκακι , το χτχ λες κ οδηγαγα 200 κιλα μηχανη ηταν , δεν ηταν καλοζυγισμενο ..........

Ας συγκρινουμε με ενα κτμ ποσα ευρο εχει δωσει σε 5 ετη κ ποσα εγω .............

Δε καταλαβα εχω 50 αλογα ροδα κ δινω 30ε το χρονο συντηρηση .......... Τη σελητσα μου την ωραια ,
τα φρενακια , μπαινω στις στροφουλες , συνχωρει λαθη , γιατι ειναι καλοζυγισμενο .......... Service κανω οπου γουσταρω ........

Ασε που εγω εχω κολημα με κιβωτια ταχυτητων με αισθηση βουτηρο ......... που εκει το FMX τον ανταγωνισμο τον εκανε σκονη ......... στο STRADA ακομα ψαχνουν τη δευτερα.........

Κ παλι FMX ειναι ομως ρε συ...:winka: :winka: :winka:
Και για να βγουν τα 50 αλογα εσκασες αρκετα νομιζω.Οταν ενα 640 φτανει τα 60 σχετικα ευκολα αμα ξερεις τι να κανεις...

MAG/FMX
17/03/2010, 00:04
Εγω πιστευω οτι εισαι θυμα του marketing της Περτικαλης αγωνιστικης ομαδας που με τη διαφημηση, σας εχει κανει να νομιζετε οτι ειστε γρηγοροι , μοναδικοι , με χαρακτηρα προσωπικοτητα κ Prestige k μουρες στην καφετερια .......... Οτι εχετε το TOP και ολα ταλλα ειναι απο κατω ........................ και ολο αυτο το πακετακι τοχετε φαει κ γουσταρετε κ η τσεπη αδεια ......... σχεδιαστηκα πιο μηχανη με χαρακτηρα , μου κανει Eνa Ηοndα CB παρα οι ανωμαλες μασκες των KTM που νομιζεις οτι το καβαλαει o Ji JOe..........

camen
17/03/2010, 00:11
Εγω πιστευω οτι εισαι θυμα του marketing της Περτικαλης αγωνιστικης ομαδας που με τη διαφημηση, σας εχει κανει να νομιζετε οτι ειστε γρηγοροι , μοναδικοι , με χαρακτηρα προσωπικοτητα κ Prestige k μουρες στην καφετερια .......... Οτι εχετε το TOP και ολα ταλλα ειναι απο κατω ........................ και ολο αυτο το πακετακι τοχετε φαει κ γουσταρετε κ η τσεπη αδεια ......... σχεδιαστηκα πιο μηχανη με χαρακτηρα , μου κανει Eνa Ηοndα CB παρα οι ανωμαλες μασκες των KTM που νομιζεις οτι το καβαλαει o Ji JOe..........

Ε τωρα αμα μου πειτε οτι δεν εχουν και χαρακτηρα τα ΚΤΜ "θα τρελαθω,θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!":eek: :eek: :eek:

Ειναι απο τα λιγα μηχανακια που δεν τα μπερδευει ακομη και ενας παντελως ασχετος.
Παρε παραδειγμα μια γκομενα.Αν της βαλεις διπλα διπλα ενα ΧΤ και ενα FMX θα νομιζει οτι ειναι ιδια.
Αν δει ομως ενα ΚΤΜ θα ξερει οτι ειναι ΚΤΜ...:winka:

Γρηγορα ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ,τελειο στησιμο ΕΧΟΥΝ, φρεναρες και αναρτησαρες ΕΧΟΥΝ,δυνατα μοτερ ΕΧΟΥΝ.Περα απο καποιες ζημιες που βγαζουν δεν υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αλλο να τους προσαψεται.Που και αυτες πλεον εχουν ελαχιστοποιηθει εως εξαλιφθει...
Αρα δε βλεπω γτ να μην πληρωνεις οτι περνεις απο την στιγμη που τα αξιζουν...:D
Που οπως αποδειξαμε και πριν τα χρηματα ειναι λογικοτατα αν το δεις συγκριτικα...

MAG/FMX
17/03/2010, 00:11
Ενταξει ειπαμε εδωσα 1800ε απο 2500ε που εκανε το κιτ για 15 αλογα τροχο ..........

Ναι παλυ FMX εχω ......... τι σημαινει αυτο ? ......... οτι δεν μου φτανουν τα 50 αλογα να κανω τη φαση μου μεσα στην πολη ......... Δηλαδη εσυ με το 640 , ti κανεις στην πολη απογειωνεσε ......?
Εγω το Duke 2 το βρηκα κουραστικο στην κινηση παντως ...........

camen
17/03/2010, 00:15
Ενταξει ειπαμε εδωσα 1800ε απο 2500ε που εκανε το κιτ για 15 αλογα τροχο ..........

Ναι παλυ FMX εχω ......... τι σημαινει αυτο ? ......... οτι δεν μου φτανουν τα 50 αλογα να κανω τη φαση μου μεσα στην πολη ......... Δηλαδη εσυ με το 640 , ti κανεις στην πολη απογειωνεσε ......?
Εγω το Duke 2 το βρηκα κουραστικο στην κινηση παντως ...........
Αυτο που θιγεις ειναι υποκειμενικο ρε αγορινα...
Κ καποιοι αλλοι αγοραζουν goldwing ,τι να κανουμε...:smokin:

ΕΙναι σαν να μου λες οτι εχεις punto τουρμπατο με καμια 350αρια αλογα και εγω την Μ3 ρε mag.Κ επειδη και οι δυο το ιδιο θα κανουμε ειναι και τα αμαξια μας ιδια.Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...:nono:

Αυτο εννοω λεγοντας οτι και παλι FMX ειναι...:beer: :beer:

MAG/FMX
17/03/2010, 00:16
Εγω παντως δεν ειμαι κολημενος με εταιριες ........... αναλογα τη ζηταω περνω μηχανη .......... αλλα παντα μα παντα .......... μονο H Honda δεν μου εχει βγαλει την παραμικρη ζημια .............
Μη νομιζεις κ εγω κρυφοκατεμακιας ειμαι ............ αλλα ακομα περιμενω να κανω την κινηση μου ........... ακομα εχετε καποια θεματακια που με χαλανε...........

camen
17/03/2010, 00:20
Εγω παντως δεν ειμαι κολημενος με εταιριες ........... αναλογα τη ζηταω περνω μηχανη .......... αλλα παντα μα παντα .......... μονο H Honda δεν μου εχει βγαλει την παραμικρη ζημια .............
Μη νομιζεις κ εγω κρυφοκατεμακιας ειμαι ............ αλλα ακομα περιμενω να κανω την κινηση μου ........... ακομα εχετε καποια θεματακια που με χαλανε...........

Ουτε εγω κανενα κολλημα με το οποιοδηποτε μηχανακι:winka: :winka: :winka:
Μακαρι να μπορουσα να τα παρω ολα:D

Απλα καποια πραγματα ειναι ξεκαθαρα...Οι ιαπωνες μας γ@μ@νε σε αξιοπιστια αλλα την φινετσα και το στησιμο το εχουν οι ευρωπαιοι.Μακαρι να υπηρχαν ΚΤΜ με την αξιοπιστια της HONDA...:)

K ας μην μιλαμε μονο για ΚΤΜ.Yπαρχουν και τα ducati που οποιος ισχυριστει οτι ΔΕΝ θα ηθελε ενα εστω και να το κοιταει ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης του κοσμου...:yuck:

MAG/FMX
17/03/2010, 00:21
Οχι φιλε μου εγω Fiat κ εσυ BMW ......... Καλος εισαι εσυ...........
Εγω ειμαι mercentes εγγυηση gia 150.000klm ......... κ εσυ Ferari k καθε 20.οοοκλμ θα κανεις ανακατασκευη..............
Ασε που αναλογα τον οδηγο ........ μπορει να μεινεις κ πολυ πισω ............... Η τεχνη κ η εμπειρια του οδηγου ξεπερνανε να ξερεις τα καλητερα φρενα κ αναρτησεις..........

camen
17/03/2010, 00:25
Οχι φιλε μου εγω Fiat κ εσυ BMW ......... Καλος εισαι εσυ...........
Εγω ειμαι mercentes εγγυηση gia 150.000klm ......... κ εσυ Ferari k καθε 20.οοοκλμ θα κανεις ανακατασκευη..............
Ασε που αναλογα τον οδηγο ........ μπορει να μεινεις κ πολυ πισω ............... Η τεχνη κ η εμπειρια του οδηγου ξεπερνανε να ξερεις τα καλητερα φρενα κ αναρτησεις..........

Ρε δε μιλαω για οδηγους ...Μιλαω για τα μηχανηματα καθαρα και μονο.
Οταν μου συγκρινεις FMX-ΚΤΜ ειναι σαν να συγκρινεις punto-bmw 335...
Κ τα 2 αμαξια μπορει να εχουν 300 αλογα αλλα ιδια δεν ειναι ρε φιλε,αν με πιανεις...:winka:
Το ιδιο για το FMX.Επειδη εχει τα ιδια αλογα με το 640 δεν λεει κατι.:winka:

MAG/FMX
17/03/2010, 00:25
Ε τωρα αμα μου πειτε οτι δεν εχουν και χαρακτηρα τα ΚΤΜ "θα τρελαθω,θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!":eek: :eek: :eek:

Ειναι απο τα λιγα μηχανακια που δεν τα μπερδευει ακομη και ενας παντελως ασχετος.
Παρε παραδειγμα μια γκομενα.Αν της βαλεις διπλα διπλα ενα ΧΤ και ενα FMX θα νομιζει οτι ειναι ιδια.
Αν δει ομως ενα ΚΤΜ θα ξερει οτι ειναι ΚΤΜ...:winka:

...

Ναι αμα ομως η ιδια γκομενα δει κανα κοκκινο DUCATI ομως διπλα ........... μπορει να ξεχασει πια ειναι τα KTM ............

camen
17/03/2010, 00:27
Ναι αμα ομως η ιδια γκομενα δει κανα κοκκινο DUCATI ομως διπλα ........... μπορει να ξεχασει πια ειναι τα KTM ............

Ναι παιζει,το παραδεχομαι...:D :D :D :D :D :D :D :D

MAG/FMX
17/03/2010, 00:34
Ρε δε μιλαω για οδηγους ...Μιλαω για τα μηχανηματα καθαρα και μονο.
Οταν μου συγκρινεις FMX-ΚΤΜ ειναι σαν να συγκρινεις punto-bmw 335...
Κ τα 2 αμαξια μπορει να εχουν 300 αλογα αλλα ιδια δεν ειναι ρε φιλε,αν με πιανεις...:winka:
Το ιδιο για το FMX.Επειδη εχει τα ιδια αλογα με το 640 δεν λεει κατι.:winka:

Ωραια εγω μιλαω για ολο το πακετο ...............ΓΙΑΤΙ Εσυ μια μερα θα μου κουνηθεις στο φαναρι επειδη εχεις KTM που ειναι καλητερο σε ολα ......... και εγω σου λεω οτι μπορει να φας κ πακετο ομως στο τελος .............. κ ολα τα καλα περηφεριακα να πανε στραφη λογο καλητερου οδηγου........

Δεν ειναι η HONDA fiat re Camen πως να το κανουμε .............. Η honda exei τα πιο αξιοπιστα μηχανακια , οπως κ η Mercendes h εστω η Honda......... ΗΜΑΡΤΟΝ fiat .. ma ti les ........

Kai h ΚΤΜ me tipota ΒΜW ............. kati σε Lotus , Lancia , Rover moy κανει ........ καλα αμαξια με περηφεριακα που βγαζουν κ τα προβληματακια τους ......... ακου BMW .........

camen
17/03/2010, 00:41
κ ολα τα καλα περηφεριακα να πανε στραφη λογο καλητερου οδηγου........

Δε παυει να τα εχει ομως,αυτο σου εξηγω...:winka:
Μην μπλεκεις 100 παραγοντες μεσα...:nono:

Τα 2 μηχανακια εχουν ετη φωτος διαφορα με το FMX να ειναι πιο αξιοπιστο αλλα σε ολα τα υπολοιπα να υστερει χαωδως...:D
Ο καθενας διαλεγει οτι του ταιραιζει καλυτερα...

camen
17/03/2010, 00:47
Κ οπως ειναι λογικο καποιοι δεν αρκουνται στην απολυτη αξιοπιστια και ολα τα αλλα να ειναι σωβρακο...Προτημουν ενα πιο ολοκληρωμενο πακετο που δεν ειναι 100% αξιοπιστο αλλα εχει ολα τα αλλα αψογα.:sun:

Καποιοι βεβαια προτιμουν το αντιθετο:winka: :D

MAG/FMX
17/03/2010, 00:52
Το θεμα ομως ειναι +1 FMX αξιοπιστια --1 640
+1FMX οικονομια --1 640
οποτε μενει η ομορφια η οποια ειναι υποκιμενικη
και η κοντρα μεταξυ των 2 μηχανων , στην οποια τα καλητερα παρηφεριακα toy ΚΤΜ μπορει να μην πιασουν τοπο , αμα ο οδηγος του FMX ειναι καλητερος .................

Οποτε εγω εχω ενα οικονομικο αξιοπιστο μηχανακι που μπορει με τον αναλογο οδηγο να τσαγιασει το ακριβο κ μη αξιοπιστο δικο σου ...............

Το μονο που σου μενει δηλαδη ειναι να το παιξεις μουρη οτι εχεις KTM ......... η να ριξεις κ μια γκομενα παραπανω που στο τελος η θα σπρωχνει η απλα θα ειναι τουτανακι , που σε θελει επειδη εχεις KTM .........

:lol:

camen
17/03/2010, 00:53
Το θεμα ομως ειναι +1 FMX αξιοπιστια --1 640
+1FMX οικονομια --1 640
οποτε μενει η ομορφια η οποια ειναι υποκιμενικη
και η κοντρα μεταξυ των 2 μηχανων , στην οποια τα καλητερα παρηφεριακα toy ΚΤΜ μπορει να μην πιασουν τοπο , αμα ο οδηγος του FMX ειναι καλητερος .................

Οποτε εγω εχω ενα οικονομικο αξιοπιστο μηχανακι που μπορει με τον αναλογο οδηγο να τσαγιασει το ακριβο κ μη αξιοπιστο δικο σου ...............

Το μονο που σου μενει δηλαδη ειναι να το παιξεις μουρη οτι εχεις KTM ......... η να ριξεις κ μια γκομενα παραπανω που στο τελος η θα σπρωχνει η απλα θα ειναι τουτανακι , που σε θελει επειδη εχεις KTM .........

:lol:

Για μενα παλι δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης αγορινα...:winka: :wave2:
Ειναι ιεροσυλια και μονο που το σκεφτομαι:evil:

MAG/FMX
17/03/2010, 01:02
Κ οπως ειναι λογικο καποιοι δεν αρκουνται στην απολυτη αξιοπιστια και ολα τα αλλα να ειναι σωβρακο...Προτημουν ενα πιο ολοκληρωμενο πακετο που δεν ειναι 100% αξιοπιστο αλλα εχει ολα τα αλλα αψογα.:sun:

Καποιοι βεβαια προτιμουν το αντιθετο:winka: :D

Ναι αγορινα αλλα το FMX δεν ειναι σωβρακο , δεν ειναι κατι χθεσινο απο κινα ............. Anyway να χαιρεσε το οπλο σου ........... κ εγω πληρωνα την ταυλα μου πανακριβα στα 20 κ μου εχει μεινει ευχαριστα αξεχαστο ............ Αυριο εχω test drive με DUKE 3 ........ κ επανερχομαι ............. :smilea: :wave2: :beer:

EVI
17/03/2010, 01:05
τελικα το fmx εχει μεγαλυτερη τελικη απο το v-strom? :alien:

:wacko:

camen
17/03/2010, 01:07
Αυριο εχω test drive με DUKE 3

Δεν υπαρχεις ρε λεμεεεεεεεεεεε:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
Δε σου λεω τιποτα,θα μου πεις εσυ μονος σου:winka: :beer:

camen
17/03/2010, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τελικα το fmx εχει μεγαλυτερη τελικη απο το v-strom? :alien:

:wacko:

Τελικα τις κρεμες τις εκανες εμβολια:confused: :alien: :alien:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Allst@rf
17/03/2010, 01:08
γεγονος...

εντουρο-ευρωπη...
μοταρντ-ευρωπη...
μοτοκρος-τζαπαν...
σουπερσπορτ-τζαπαν...
τουρισμος-τζαπαν...
σκουτεροπαπιες-τζαπαν...

βαλε κατω τις πωλησεις κι ελα περιπτερα να κοιμηθεις με την κουρελου σου στο πολυκαταστημα μου...

στον δρομο οντως βλεπεις μονοκυλινδρα ktm...ολο το ειναι της εταιρειας ειναι ενας κυλινδρος κι ενα μηχανακι...ολη η τεχνογνωσια και ολο το μαρκετινγ...το σχεδιασαν πριν 50 χρονια,το εκαναν να δουλεψει χωρις να διαλυεται περσυ-690- και το πουλανε...

κανονικα με τετοια εξειδικευση,δεν επρεπε καν να τιθεται θεμα αλλης επιλογης...παρα ταυτα,πουλανε ακομα τα χτ σαν ξερο ψωμι...απλα ξεφτυλα...

καταλαβε καποια στιγμη οτι στ @@ του ιαπωνα εαν χασει αυτο το τεραστιο 3% μεριδιο της αγορας...

τις σκουτεροπαπιες μην τις κοροιδευεις καθολου...απο κει ειναι ολα τα εσοδα κι αν ο ευρωπαιος ειχε τα κακαλα να κανει και τις δικες του να δουλεψουν θα κανε κωλοτουμπες...και μπορει να του μενε και κανα φραγκο να παιξει ανταγωνιστικα κι αλλου...

την λουσατη γκομενα φιλαρακι την πληρωνεις χρυση για να την πηδας...δυστυχως ομως για την αγορα μοτοσυκλεττας οι περισσοτεροι προτιμουν γυναικα να την εχουν μια ζωη...

ο ιαπωνας φιλαρακι μπορει αλλα δεν ασχολειται...οταν ασχοληθηκε πριν 30 χρονια εθαψε την ευρωπη και ειναι νουμερο 1 στο συνολο πωλησεων ,με χαωδη διαφορα, μεχρι σημερα...αν παρα ξετσουτσουνισει και τον ζορισει θα την ξαναθαψει...απλα πραγματα...

η λογική σου είναι εντελώς ισοπεδοτικη...

camen
17/03/2010, 01:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
η λογική σου είναι εντελώς ισοπεδοτικη...

Ειναι πληθωρικος τυπος ο rein...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EVI
17/03/2010, 01:11
Τελικα τις κρεμες τις εκανες εμβολια:confused: :alien: :alien:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι λε ρε?μικρο κοριτσι δεν βαζω κρεμες εγω...και τωρα που εμαθες για μενα

θα μου πει καποιος τι λετε ? :rotflmao: :lol:

camen
17/03/2010, 01:13

θα μου πει καποιος τι λετε ? :rotflmao: :lol:

Οτι τα kafasaki ειναι πιο σωβρακοφανελες και απο fmx...:smokin:

EVI
17/03/2010, 01:16
Οτι τα kafasaki ειναι πιο σωβρακοφανελες και απο fmx...:smokin:

ειναι ε?.... :sad:

camen
17/03/2010, 01:18
ειναι ε?.... :sad:

Δεν ειναι:confused: :rolleyes:

Τι να σου πω,εδω περα ετσι λενε καποιοι...:look: :look: :look:

MAG/FMX
17/03/2010, 01:19
Κανουμε συγκριση φραουλες με πορτοκαλια κ ο Camen λεει οτι τα πορτοκαλια ειναι kαλητερα ................

MAG/FMX
17/03/2010, 01:21
Κοπελια δε σε ξερω , αλλα θα βρεις μπελα , αυτοι με τα KTM αν δεν φορας WP κ Brembo δεν εχεις μηχανη αλλα καρο ............

camen
17/03/2010, 01:21
Κανουμε συγκριση φραουλες με πορτοκαλια κ ο Camen λεει οτι τα πορτοκαλια ειναι kαλητερα ................

Δε θα ηταν γαματο ομως να ειχαμε πορτοκαλια με γευση φραουλα???:p
Εγω αυτο λεω.............................:smokin:

camen
17/03/2010, 01:22
Κοπελια δε σε ξερω , αλλα θα βρεις μπελα , αυτοι με τα KTM αν δεν φορας WP κ Brembo δεν εχεις μηχανη αλλα καρο ............

Αποδεχομαστε και τα ohlins-beringer φιλε...:wacko: :wacko: :wacko:

MAG/FMX
17/03/2010, 01:25
Ασε εξαιτιας των υπεργκαγκουρο φιλων μου , που ειχαν 640 κ τα διελησαν κυριολεκτικα ........ με ψυχρανανε .............. Εγω θα το προσεχα κ δε θα μου κανε κιχ πιστευω............. θα του κανα καθε μερα κ οοοο οοοο αγκου .........

camen
17/03/2010, 01:27
οοοο οοοο αγκου .........

Κ "κου-πε-πε" μπορεις να κανεις...Εγω του κανω καθε πρωι...:winka:
Κ "αχ κουνελακι"...:alien:

MAG/FMX
17/03/2010, 01:34
Καπου παντως μπερδευομαι ............ Χτ 550 αεροψυκτο θεος Χτ 600 benetton θεος Χτ 600 σκυλι ......... το FMX τι σας εφταιξε ρε το μhχανακι μου ............ ?
Εγω παντως οταν το οδηγησα ηταν Love at first ride .......... :D

camen
17/03/2010, 01:38
Καπου παντως μπερδευομαι ............ Χτ 550 αεροψυκτο θεος Χτ 600 benetton θεος Χτ 600 σκυλι ......... το FMX τι σας εφταιξε ρε το μhχανακι μου ............ ?
Εγω παντως οταν το οδηγησα ηταν Love at first ride .......... :D

Δεν συγκρινε κανεις ΧΤ με ΚΤΜ...Ε μην συγκρινεται ουτε το FMX...
Αυτο λεμε,οτι δεν συγκρινονται:p

Εγω δεν ειπα ποτε οτι τα ΚΤΜ ειναι σκυλια.Ε και εσεις αντιστοιχα μην λετε οτι εχετε σωστα στημενα μηχανακια...:winka: Μονο αξιοποιστια εχετε...
Το FMX για την χρηση που προοριζεται(χρηση παππιου δλδ) ειναι αψογο...Αλλα εως εκει...:wacko:

Οβερ εντ αουτ,παω για υπνο

:beer: :beer: :beer: :wave2:

MAG/FMX
17/03/2010, 01:50
Κοιτα τι διαβαζω ........... http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?p=14625459

sakisvolos
17/03/2010, 05:38
Δεν συγκρινε κανεις ΧΤ με ΚΤΜ...Ε μην συγκρινεται ουτε το FMX...
Αυτο λεμε,οτι δεν συγκρινονται:p

Μα.......εσείς την ξεκινήσατε αυτή τη σύγκριση (οι γΚανΤεΜαδες) όχι εμείς (οι γιαπωνες) έγραψα εγώ πουθενά
ότι έχω μηχανή;; Παπί λέω ότι έχω!

Ο φίλος ο Φατσέας ξεκίνησε τη σύγκριση αυτή! :winka:

DUKASII
17/03/2010, 07:35
γεγονος...

εντουρο-ευρωπη...
μοταρντ-ευρωπη...
μοτοκρος-τζαπαν...
σουπερσπορτ-τζαπαν...
τουρισμος-τζαπαν...
σκουτεροπαπιες-τζαπαν...

:wave2: koita epeidi barieme kai na apantao se kathe ti poy anakalypsate gia na lete oti de to pinete..

des to master bike 2010 poy einai to proto japan kai blepoyme.

ayta peri spane ktl nai xero eixes 6 ktm prin ta 690 kai soy spasane ola kai ayto tora..pali spaei alla mi mas to peis akoma kai xenerosoyme leme..

toyrismos les..kai ekei yparxei i bmV opoy kati xerei more ..
kala papakia ok exete kalytera alla kai pali skoyter ton pinete leme kanonika me to nomo kai de xora kai amfisvitisi.
to oti poyla to xt sto papari mas de mas apasxolei an poyla alla an einai kalytero .

tora sas emeinan oi veltioseis gia na lete oti pianete ena mama 1000 sta supersport.
de peirazei..ama asxolithei kai ama i giagia moy sikothei apo to tafo tis.kai ama..kai ama..:rotflmao: :lol:

DUKASII
17/03/2010, 08:05
katse na valoume kai tis katigories kanonika na teleionoyme k opoy diafonoyme to koyventiazoyme mastora..
παπακια-japan
σκουτερ-europe
eduro-KTM
MX-JAPAN
SM-EUROPE
BIG SM-EUROPE
SS 600-K LOIPES SAYRES V-2 KTL.-EUROPE
SS 750-JAPAN..
SS1000-EUROPE
ST-EUROPE
ON-OFF 1000+...NA VALO TO VARADERO???:rotflmao: :lol: :bawl:

TI EMEINE?
NA VALO MIA KATHGORIA.."VELTIOMENA" NA PARETE TH NIKH SAS?

NA VALO KAI MIA FUN MOTO NA SKASEI KANA XAMOGELO KAI TO TYRI?

NA VALO MIA KATHGORIA DE XALANE TA DIKA MAS ??

:bawl: :bawl:

VASIKA NA VALO TIPOTA NA PIOYME GIA DE TH PALEYO PROI PROI?:bawl: :lol: :smokin:

p@nos
17/03/2010, 08:22

και οχι μονο

:D :smokin: :smokin: :smokin:

reinmeister
17/03/2010, 09:07
ομορφα,ομορφα...ετσι να γινουμε μπιλιες θελω...:lol:

οχι δεν ειχα κανενα ktm...αλλα εχω λυσει πανω απο 20 για γενικο...κι οσοι φιλοι πηραν ποτε ktm και το χρησιμοποιουσαν καθε μερα βριζουν...

την μια η κεφαλη την αλλη ο στροφαλος,η τρομπα νερου,η τρομπα συμπλεκτη,οι βιδες του τιμονιου,τα κοψιματα της εξατμισης να συνεχισω?

ss600-ss 1000-st europe?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

τι βελτιωμενα ρε μαστορα? εδω τα μπουρδελα σας σκορπανε ακομα και νορμαλ...

στο θεμα αγωνων μην συζητησουμε καν...

μοτερ ειδικα δεν ξερετε να φτιαχνετε παρτε το χαμπαρι...γι αυτο το παιζετε καλοντυμενες με αναρτησεις κλπ σκουλαρικια...

γαμω την ktm την bmw την aprilia την ducati και ολη την ευρωπη μαζι...:sun:

:D

DUKASII
17/03/2010, 09:38
ομορφα,ομορφα...ετσι να γινουμε μπιλιες θελω...:lol:

οχι δεν ειχα κανενα ktm...αλλα εχω λυσει πανω απο 20 για γενικο...κι οσοι φιλοι πηραν ποτε ktm και το χρησιμοποιουσαν καθε μερα βριζουν...

την μια η κεφαλη την αλλη ο στροφαλος,η τρομπα νερου,η τρομπα συμπλεκτη,οι βιδες του τιμονιου,τα κοψιματα της εξατμισης να συνεχισω?

ss600-ss 1000-st europe?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

τι βελτιωμενα ρε μαστορα? εδω τα μπουρδελα σας σκορπανε ακομα και νορμαλ...

στο θεμα αγωνων μην συζητησουμε καν...

μοτερ ειδικα δεν ξερετε να φτιαχνετε παρτε το χαμπαρι...γι αυτο το παιζετε καλοντυμενες με αναρτησεις κλπ σκουλαρικια...

γαμω την ktm την bmw την aprilia την ducati και ολη την ευρωπη μαζι...:sun:

:D KALA PAME TORA PARAKATO..EGO POY EIXA 4 KTM TIPOTA APO AYTA POY LES DEN ISXYEI ME TO S.D KYKLOFOROYSA KATHE MERA KAI NYXTA TAXIDIA OLA KAI TOY XA GAMISEI TH MANOYLA..DEN EKANE KIX.
ME TO GIXXER TORA EMAHTH OTI TA JAPAN RACING DEN EIAI KAI GIA KATHE MERA
GIATI MIA TO SERVOMOTER APO TO FI THA XALASEI ...GIATI NAI RE FILE AFOY TO GAMAS OLH MERA STO ANOIXE KLEISE DE THA XALASEI???(LOGIKI APANTHSH...JAPAN MHXANIKOY)MIA TA TPS THELOYN ALAGMA....A KAI APO SERVICE..TSAMPA LEME..EE???TA KTM EINAI AKRIBA..KAI TA DUCATI..
KAI EPISHS ME TO GIXER EMATHA OTI XALANE TA KALAMIA TOY MPROSTINOY...
EPISIS EMATHA POSO KALH ANTIPROSOPEIA EXEI H SUZUKI..SE SXESH ME TH KTM EIAI GIA TO PEOS.APLA.

VIDES APO KTM???MPA SE KALO SOY EXEIS MEINEI STA 620?
EPISHS TA 640 POY EIPE O ALLOS RAGIZAN KEFALES..EGINE MONO STA H.FLOW..STA PROHGOYMENA DEN.

KAI NAI TA JAPAN DE SPANE..POS TON LENE TO KAKOMOIRH EDO ME TO MAMA BUSA POY TO MOTER TOY EVARETHIKE ..TA SPLAXNA TOY?

STA SS 600??POS TO LENE 675??
STA 1000 MPAS TO LENE BMV?
STA ST BALE TO BMV OPOY DE SYGRINETE SE ANESH KAI POIOTHTA ME KANENA JAPAN POY NA XTYPAS TO KOLO SOY KATO.

EGO PALI GAMO MONO TH JAPAN OLH MA OLH KAI TO PARAMITHEI POY EXEI STHTHEI ME THN AXIOPISTIA THS.:lol: :bawl:

makis206
17/03/2010, 09:43
KALA PAME TORA PARAKATO..EGO POY EIXA 4 KTM TIPOTA APO AYTA POY LES DEN ISXYEI

Εσύ κι εσύ..αμάν πια! Εσύ είπαμε είσαι η εξαίρεση, μέχρι GSX-R κατάφερες να χαλάσεις τι να λέμε τώρα;

:lol: :rotflmao: :lol:

DUKASII
17/03/2010, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ κι εσύ..αμάν πια! Εσύ είπαμε είσαι η εξαίρεση, μέχρι και GSX-R κατάφερες να χαλάσεις τι να λέμε τώρα;

:lol: :rotflmao: :lol: KALA KAI O THANOS O FILOS EDO POY EXEI TO IDIO ROTATON TI EXEI TRABHXEI K AYTOS ME TO GIXXER TO IDIO ME TO DIKO MOY..

ASE RE AGORINA OK...TA EYROPAIKA XALANE MONO..:lol: :rotflmao: :bawl:

DUKASII
17/03/2010, 09:45
RE MALAKES DE PAME ENA SOYNIO MERA POY NE NA TA POYME LIVE KAI NA..

POY SE REIN..

FERE KAI ERGALEIA ρE FILARAKI..:p

makis206
17/03/2010, 09:46
ASE RE AGORINA OK...TA EYROPAIKA XALANE MONO..:lol: :rotflmao: :bawl:

Καίμε κι εμείς κάναν ανορθωτή που και που δε λέω, Ιταλικό όμως..:lol: :rotflmao:

DUKASII
17/03/2010, 09:51
Καίμε κι εμείς κάναν ανορθωτή που και που δε λέω, Ιταλικό όμως..:lol: :rotflmao: θεσ ρε ματακια να με πεισεις???:blush: οκ δεχομαι λοιπον το καλοκαιρι που θα κατεβω κατω..να με δωσεις το γαματο σου cbf να κανω τις διακοπες μουκαι τα γουστα μου αβιαστα..απροβληματιστα...χωρισ κοπο χωρισ αγχοσ κτλ?

makis206
17/03/2010, 09:57
θεσ ρε ματακια να με πεισεις???:blush: οκ δεχομαι λοιπον το καλοκαιρι που θα κατεβω κατω..να με δωσεις το γαματο σου cbf να κανω τις διακοπες μουκαι τα γουστα μου αβιαστα..απροβληματιστα...χωρισ κοπο χωρισ αγχοσ κτλ?

Aν μέχρι τότε δεν έχω πάρει τον μπιντέ..:lol:

Πρέπει να είμαι τρελός για να τάζω τέτοιο πράγμα στην εξαίρεση..!:uplate:

DUKASII
17/03/2010, 09:59
Aν μέχρι τότε δεν έχω πάρει τον μπιντέ..:lol:

Πρέπει να είμαι τρελός για να τάζω τέτοιο πράγμα στην εξαίρεση..!:uplate: ελα ελα..
θα σε αφησω το τζιξερ..(εκει στο λιμανι μη φανταστεις..εκτοσ αν θεσ να το σπρωξεις καπου αλλου...) και θα φυγω με το αξιοπιστο οκ?

DUKASII
17/03/2010, 10:06
ελα ελα..
θα σε αφησω το τζιξερ..(εκει στο λιμανι μη φανταστεις..εκτοσ αν θεσ να το σπρωξεις καπου αλλου...) και θα φυγω με το αξιοπιστο οκ?

ΟΚ ΛΕΩ ΜΑΚΗ???????

makis206
17/03/2010, 10:07
ελα ελα..

Όχι όχι.. μια χαρά είναι εκεί. Τό'χεις και σε μπλεδάκι αν δεν απατώμαι..:lol:

DUKASII
17/03/2010, 10:08
Όχι όχι.. μια χαρά είναι εκεί. Τό'χεις και σε μπλεδάκι αν δεν απατώμαι..:lol:

:sad:

makis206
17/03/2010, 10:08
ΟΚ ΛΕΩ ΜΑΚΗ???????

Ρε ας του δανείσει κάποιος ένα CBF μέχρι το καλοκαίρι γιατί άρχισαν ήδη τα συμπτώματα της ηδονής!:rotflmao:

:eyepop:

reinmeister
17/03/2010, 10:09
RE MALAKES DE PAME ENA SOYNIO MERA POY NE NA TA POYME LIVE KAI NA..

POY SE REIN..

FERE KAI ERGALEIA ρE FILARAKI..:p

α μωρη κουφαλα...τελικα ο σκοπος ειναι να φτιαξω το μπουρδελο σου ε?:p

:rotflmao: :rotflmao:

μπορει οντως να παω σουνιο την κυριακη...:rolleyes:

DUKASII
17/03/2010, 10:09
Ρε ας του δανείσει κάποιος ένα CBF μέχρι το καλοκαίρι γιατί άρχισαν ήδη τα συμπτώματα της ηδονής!:rotflmao:

:eyepop: το καλο ξερεις πιο ειναι τωρα??να βαλω αγγελια το ρημαδι μου..

θα σκανε και θα μου λενε καλο ειναι φιλε...αμα ειναι να μασ δωσεις και 2 χιλιαρικα να το παρουμε..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :sad:

makis206
17/03/2010, 10:10
να κανω τις διακοπες μου

Ρε, για δεν ξαναπαίρνεις ένα ΚΤΜ να τις έχεις κάθε μέρα;:lol: :rotflmao:

DUKASII
17/03/2010, 10:12
Ρε, για δεν ξαναπαίρνεις ένα ΚΤΜ να τις έχεις κάθε μέρα;:lol: :rotflmao: αχ να μπορουσα τωρα φιλαρακι μου...θα το περνα..:sad:

makis206
17/03/2010, 10:14
αχ να μπορουσα τωρα φιλαρακι μου...θα το περνα..:sad:

Κι εγώ να πω την αμαρτία μου αλλά..

:D

192331

devil's animal
17/03/2010, 10:24

1) αυτα τα 50 αλογα θελω να τα "δω" καποια στιγμη..
2) τα φρενακια ειναι οντως ΦΡΕΝΑΚΙΑ...οχι φρενα...
3) το οτι εχει σωβρακα αναρτησεις το λεμε τωρα: "μπαινω στις στροφουλες, συγχωρει λαθη..":rolleyes:
4) επισης θελω να σε δω να ταξιδευεις με 180 στην εθνικη. οχι να τα πιασεις με ευνοιϊκο τυφωνα σε γκρεμο μια φορα και τελος.

εν ολιγοις παραμυθιαζεσαι οτι εχεις μηχανακι αεροπλανο, και ουσιαστικα, εχεις παπι.
αφου λοιπον το παραδεχεσαι γενικα οτι ειναι παπι, αντε πηγαινε παιξε με τα παπια και ασε τις μεγαλες μηχαες εδω να κωλοβαρανε...

devil's animal
17/03/2010, 10:44
Δεν αμφισβητει κανενας οτι οι Ιαπωνες μπορουν ανετα να θαψουν τους Ευρωπαιους...
Το θεμα ειναι οτι οι μεν με τους δε εχουν ενα τελειως διαφορετικο χαρακτηρα στις κατασκευες τους.
Τουλαχιστον τα ΚΤΜ δεν μοιαζουν με ΤΙΠΟΤΑ αλλο.Ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ.

Με τους κραδασμους τους,τον θορυβο τους,τις βλαβες τους και ολα τα αλλα που ξερουμε.:winka:
Ενω τα ιαπωνικα μεταξυ τους, εμενα μου κανουν το ιδιο.Δδλ τι XT τι XR τι FMX για εμενα το ιδιο ειναι...

Δε ξερω αν κανω κατανοητο αυτο που θελω οποτε ας το πω αλλιως.Νομιζω οτι τα Ευρωπαικα εχουν χαρακτηρα ενω τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου.Αλλαζει μονο η μαρκα.
Κ αυτος ειναι ο λογος που καποιοι αγαπανε τα ευρωπαικα.Γτ εχουν κατι το πιο ιδιαιτερο απο ολα τα υπολοιπα...:winka:

αυτο που λες απλα δεν παιζει...
οταν βλεπω ενα ΚΤΜ κανω 3-4 λεπτα να δω τι ειναι..

ΟΛΑ τα ΚΤΜ μοιαζουν...
πρεπει να δεις πλαστικα για να δεις κυβικα,
πρεπει να δεις χρωμα κεφαλης για να δεις ποιας χρονιας ειναι,
και αλλα πολλα...

κατ'αρχην ειναι ΟΛΑ πορτοκαλι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
με τις μετατροπες motard και χωματινα κλπ, δεν καταλαβαινεις ποιο ηταν το αρχικο μοντελο...
τα motocross, τα enduro και τα motard μονο αν εχεις μεγαλωσει με Αυστριακη νταντα ή οποια ηταν γκομενα ενος εκ των ιδρυτων της ΚΤΜ και στα μαθαινει απο νηπιο μπορεις να τα ξεχωρισεις...
μετα εχουμε τις κατηγοριες EXC-F, EXC-E, EXC (σκετο), EXC Six Days, EXC Six days and seven nights, EXC seven days and nine nights (αυτο πρεπει να ειναι το πιο τουμπανο)..
α,ναι ειναι και τα SX-F, SX-E, SX (σκετο παλι με ολιγη)...

ασε μας ρε camen που ειναι ιδιαιτερα και εχουν χαρακτηρα...
μονο κανα RC8 και Super Duke μπορεις να τα ξεχωρισεις σαν ανθρωπος και αυτα επειδη δεν ειναι μονοκυλινδρα...

και πραγματικα θελω να μου εξηγησεις οταν λες οτι τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου και τα ευρωπαϊκα εχουν χαρακτηρα...
δλδ η ΚΤΜ δεν χρησιμοποιει εναν κινητηρα της σε 5-6 μοντελα αλλαζοντας αλλα πραγματα?
φτιαχνει ξεχωριστες μοτοσυκλετες καθε φορα με αλλα μοτερ και τα τοιαυατα??
σε ολα WP δεν φοραει?
τι χαρακτηρα δλδ??

εχουν χαρακτηρα ΚΤΜ. οκ. οπως και η Honda εχει χαρακτηρα Honda και η Yamaha χαρακτηρα Yamaha...:rolleyes:

ακομα και η MV που θεωρειτε πραγματικα ξεχωριστη μαρκα και χειροποιητα κλπ, ιδιο κινητηρα εχουν τα Agusta και Brutale...

ρε ξυπνατε ρε....
εξω εχει -2 και εσεις βγαινετε με κοντομανικα...:a21: :a21:

MAG/FMX
17/03/2010, 10:48
1 Θα τα δεις καποια στιγμη τα 50 κ τα 6.1 κιλα ροπης , οπως τα ειδαν κ τα ΧΤΧ κ τα DRZ k ακομα δεν καταλαβαν τι εγινε ........
2 Τα φρενα μου με 290 μπροστα NIssin, μου φανηκαν πολυ φυλικα κ αρκετα για την εμπειρια μου , γιατι κατι εργαλεια με 320 μπροστινα που οδηγησα μου φανηκαν οτι επιαναν αποτομα κ σε φρενα πανικου , ισως ετρωγα τα μουτρα μου εγω..........
3 Δεν εχω θεμα με αναρτησεις κ φρεναρει κ μπαινει κ με εχει σωσει αρκετες φορες σε πατηλικια , πανω σε στροφη με λακουβες........ κ σε φρενα πανικου με 130κλμ ...... ολα κομπλε ....... Τωρα αν καποιος κυνηγαει δευτερελοπτα σε πιστα ......... τι να πω ....... ? και ποιος ειναι αυτος δηλαδη ...... Βεβαια υπαρχει τεστ που το FMX κερδισε σε πιστα XTX k DRZ .......... me kati δευτερολεπτα ETSI ,,,,,,
4 Oποτε παω κορινθο , πιανω μια 180 αρα για λιγο , ετσι απο περιεργεια .......... Συνηθως Λεωφορο Κυφισου πιανω 150κλμ με 4η σπασμενη .........

Το μαμησιο παλια , ηταν παπακι τωρα ειναι Καυλακι :smokin:

192339

MAG/FMX
17/03/2010, 10:59
Δεν ειμαι ασχετος , εχω φαει 10 χρονια κ αρκετα ευρο σε Ready to race μηχανες κ γουσταρω να ειναι απολητες κ να εχουν παρηφεριακα ποιοτικα ......... απλα βαρεθηκα να εχω το χερι στην τσεπη κ βαρεθηκα , εκει ξαφνικα , πανω στην ταυλα , στο τελος να σπρωχνω κ να στεναχωριεμαι ........

andgeo
17/03/2010, 11:05

μετα εχουμε τις κατηγοριες EXC-F, EXC-E, EXC (σκετο), EXC Six Days, EXC Six days and seven nights, EXC seven days and nine nights (αυτο πρεπει να ειναι το πιο τουμπανο)..

Κοίτα μέχρι να βγάλει το καρατούμπανο το 1000+1 νύχτες σε εξωτικό μαύρο , έχει καιρό ...

XJR_Billy
17/03/2010, 11:12
Πάντως αυτό που παρατηρώ...

Σε κάθε σύγκριση, από GSXR μέχρι παπάκι...

Τις συγκρίνετε όλες με τις ΧΤ.
Γιατί άραγε?

Γιατί η σειρά των ΧΤ έγραψε ιστορία και συνεχίζει να γράφει.

Ο απόλυτος ορισμός της διπλής χρήσης, άσφαλτο-χώμα, παπί στην πόλη, ταξιδεύεις και τον κόσμο δικάβαλλος και φορτωμένος άμα λάχει να'ουμ...

Τα απόλυτα γκάζια και στησίματα σε κάποιους, ανάμεσά τους κι εγώ, δεν λένε τίποτα...

Απολαυστικό thread...:D :beer: :beer:

Elesun
17/03/2010, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Απολαυστικό thread...:D :beer: :beer:

Ακόμα πιο απολαυστικά είναι τα κολλήματα κάποιων...
:beer:

camen
17/03/2010, 12:21
αυτο που λες απλα δεν παιζει...
οταν βλεπω ενα ΚΤΜ κανω 3-4 λεπτα να δω τι ειναι..

ΟΛΑ τα ΚΤΜ μοιαζουν...
πρεπει να δεις πλαστικα για να δεις κυβικα,
πρεπει να δεις χρωμα κεφαλης για να δεις ποιας χρονιας ειναι,
και αλλα πολλα...

κατ'αρχην ειναι ΟΛΑ πορτοκαλι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
με τις μετατροπες motard και χωματινα κλπ, δεν καταλαβαινεις ποιο ηταν το αρχικο μοντελο...
τα motocross, τα enduro και τα motard μονο αν εχεις μεγαλωσει με Αυστριακη νταντα ή οποια ηταν γκομενα ενος εκ των ιδρυτων της ΚΤΜ και στα μαθαινει απο νηπιο μπορεις να τα ξεχωρισεις...
α,ναι ειναι και τα SX-F, SX-E, SX (σκετο παλι με ολιγη)...

ασε μας ρε camen που ειναι ιδιαιτερα και εχουν χαρακτηρα...
μονο κανα RC8 και Super Duke μπορεις να τα ξεχωρισεις σαν ανθρωπος και αυτα επειδη δεν ειναι μονοκυλινδρα...

και πραγματικα θελω να μου εξηγησεις οταν λες οτι τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου και τα ευρωπαϊκα εχουν χαρακτηρα...
δλδ η ΚΤΜ δεν χρησιμοποιει εναν κινητηρα της σε 5-6 μοντελα αλλαζοντας αλλα πραγματα?
φτιαχνει ξεχωριστες μοτοσυκλετες καθε φορα με αλλα μοτερ και τα τοιαυατα??
σε ολα WP δεν φοραει?
τι χαρακτηρα δλδ??

εχουν χαρακτηρα ΚΤΜ. οκ. οπως και η Honda εχει χαρακτηρα Honda και η Yamaha χαρακτηρα Yamaha...:rolleyes:

ακομα και η MV που θεωρειτε πραγματικα ξεχωριστη μαρκα και χειροποιητα κλπ, ιδιο κινητηρα εχουν τα Agusta και Brutale...

ρε ξυπνατε ρε....
εξω εχει -2 και εσεις βγαινετε με κοντομανικα...:a21: :a21:

Προφανως δεν καταλαβες αυτο που θελω να πω αλλα δεν πειραζει...:smilea:
Βαριεμαι να στο εξηγησω,τωρα ξυπνησα και ειμαι χαλια(λαιμους,μυτες κλπ κλπ)...:sad:
Μπορει αργοτερα...:beer: :wave2:

EVI
17/03/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Πάντως αυτό που παρατηρώ...Τις συγκρίνετε όλες με τις ΧΤ.
Γιατί άραγε?

καλα ρε συγκρινουν τα gsxr και τα 1098 με τα XT?

μα ποσο κουλαδια ποια :bigcry: :rotflmao: :lol:

DUKASII
17/03/2010, 12:47

oxi..alla oso katalabainei o kathenas mi to kaneis thema k esy tora..:lol: :bawl:

XJR_Billy
17/03/2010, 13:06

μα ποσο κουλαδια ποια :bigcry: :rotflmao: :lol:

Σχήμα λόγου ήταν ρε lieutenant.:D

Απλά, για να πεις ότι μια μηχανή είναι αδύναμη, πιο χάλια από παπί, ερείπιο, κουρούτα, χάρχαλο, ναυάγιο, γενικως άθλια, γράφεις "ΧΤ" και καθάρισες μια κι έξω...:D :lol: :rotflmao:

LiakosVstrom
17/03/2010, 13:50
ποιός είπε πως πατάει vstrom να πάμε μια κοντρίτσα!!!!
:a09: :a09: :a024:

DUKASII
17/03/2010, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
ποιός είπε πως πατάει vstrom να πάμε μια κοντρίτσα!!!!
:a09: :a09: :a024: FMX...

LiakosVstrom
17/03/2010, 14:00
θα εννοούσε στο χώμα το παλικάρι....

κι εγώ έχω φάει GSXR600 αλλά δεν το έκανα θέμα... το παλικάρι ήταν κουλάδι του κερατά.
μάλλον κι αυτός κανέναν από εμάς τα κουλάδια θα συνάντησε.

:bigcry:

MAG/FMX
17/03/2010, 14:21
Εγω 0-400μ εχω πατησει 3 vtorm ........... ενταξει αμα παιξουν στροφες κ αποστασεις εκει μετραει ο πιλοτος .......... κ παω πασο ... Anyway δεν ειναι το στυλ μου να το παιξω γρηγορος ......... Απλα δε θελω να ακουv παρτε DRZ h παρτε XTX γιατι το FMX δεν παει ......... εκει τα πραγματα αγριευουν :smokin:

DUKASII
17/03/2010, 14:22
Εγω 0-400μ εχω πατησει 3 vtorm ........... ενταξει αμα παιξουν στροφες κ αποστασεις εκει μετραει ο πιλοτος .......... κ παω πασο ... Anyway δεν ειναι το στυλ μου να το παιξω γρηγορος ......... Απλα δε θελω να ακουv παρτε DRZ h παρτε XTX γιατι το FMX δεν παει ......... εκει τα πραγματα αγριευουν :smokin: profanos k den anoixan pote ta vstrom..kai apla nikises giati etrexes monos soy..
sovarepsoy.

MAG/FMX
17/03/2010, 14:28
Α δε θελω τετοια , μια χαρα ανοιξαμε ........ στο ανοιγμα εκανα ενα πηδημα 10 μετρα ....... κ αυτο τους κοβει τα ποδια :lol: ...... κ τους ριχνει την ψυχολογια ........ απο κει κ περα ........ Εγω βλεπω οτι το πατανε ........ γιατι ειναι 3 μετρα πισω ....... συνηθως 0-400 ...... Τωρα με εχει φαει η περιεργια για Versys , me to opoio exv mia anhsyxia.......... ειδωμεν.........

DUKASII
17/03/2010, 14:31
Α δε θελω τετοια , μια χαρα ανοιξαμε ........ στο ανοιγμα εκανα ενα πηδημα 10 μετρα ....... κ αυτο τους κοβει τα ποδια :lol: ...... κ τους ριχνει την ψυχολογια ........ απο κει κ περα ........ Εγω βλεπω οτι το πατανε ........ γιατι ειναι 3 μετρα πισω ....... συνηθως 0-400 ...... Τωρα με εχει φαει η περιεργια για Versys , me to opoio exv mia anhsyxia.......... ειδωμεν......... ego leo den exeis kamia tyxi tora pos ta xeis dei esy ayta....:rolleyes:

MAG/FMX
17/03/2010, 14:41
Δηλαδη , το Dukε 2 , ποσο ριχνει σε Vstorm se 0-400m.........?
Εγω με ενα Drz se fanaria , τι θα γινει δηλαδη......?

DUKASII
17/03/2010, 14:46
Δηλαδη , το Dukε 2 , ποσο ριχνει σε Vstorm se 0-400m.........?
Εγω με ενα Drz se fanaria , τι θα γινει δηλαδη......? de toy rixnei.

DUKASII
17/03/2010, 14:46
Εγω με ενα Drz se fanaria , τι θα γινει δηλαδη......? tha perimenete na anapsei prasino?xero go ..ti rotas?

LiakosVstrom
17/03/2010, 14:50
Α δε θελω τετοια , μια χαρα ανοιξαμε ........ στο ανοιγμα εκανα ενα πηδημα 10 μετρα ....... κ αυτο τους κοβει τα ποδια :lol: ...... κ τους ριχνει την ψυχολογια ........ απο κει κ περα ........ Εγω βλεπω οτι το πατανε ........ γιατι ειναι 3 μετρα πισω ....... συνηθως 0-400 ...... Τωρα με εχει φαει η περιεργια για Versys , me to opoio exv mia anhsyxia.......... ειδωμεν.........

τι να σου πω δεν ξέρω για το μηχανάκι σου....
εγώ πάντως κάνα δυό φορές που έχω ανοίξει με XT600 ή 660 (μιας και είναι κι αυτά μονοκίλυνδρα) δεν με είχαν. σίγουρα παίζει ρόλο και ο οδηγός (έχω δει πολλά κουλάδια με v-strom μιας και για πολλούς είναι η πρώτη μηχανή - όπως κι εμένα μετά από παπιά - ...γιατί αν είχα εμπειρία δεν θα έπαιρνα v-strom).

2 φορές έχω ανοίξει με versys και τις 2 τους είχα πάρει (τη μία βέβαια το καβαλούσε ένα παλικάρι διπλάσιο από εμένα) οπότε θα τα έχεις αφού έχεις όπως λες τα v-strom.

άμα θες σε κάνα 2χίλιαρο χλμ που θα αλλάξω αλυσιδογράναζα και λάστιχα κανονίζουμε μιας και μένουμε και κοντά από ότι έχω καταλάβει (Νεάπολη-Νίκαιας εγώ) :wave2:

camen
17/03/2010, 14:53

2 φορές έχω ανοίξει με versys και τις 2 τους είχα πάρει (τη μία βέβαια το καβαλούσε ένα παλικάρι διπλάσιο από εμένα) οπότε θα τα έχεις αφού έχεις όπως λες τα v-strom.

Πρεπει να ηταν πολυ κουλοι και οι δυο...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ρε πατε καθολου καλα...?Που εχετε και τα Versys τωρα...:mad:

Ειπαμε να λεμε #### αλλα οχι και ετσι...:nono:

LiakosVstrom
17/03/2010, 14:55
Πρεπει να ηταν πολυ κουλοι και οι δυο...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ρε πατε καθολου καλα...?Που εχετε και τα Versys τωρα...:mad:

Ειπαμε να λεμε #### αλλα οχι και ετσι...:nono:

τι να σου πω ρε φίλε δεν κάθομαι να ανοίγω με κάθε μηχανάκι στα φανάρια...
ότι μου έχει συμβεί λέω στα 3 χρόνια που έχω το strom...

camen
17/03/2010, 14:56
τι να σου πω ρε φίλε δεν κάθομαι να ανοίγω με κάθε μηχανάκι στα φανάρια...
ότι μου έχει συμβεί λέω στα 3 χρόνια που έχω το strom...

Μωρε μπορει να σου εχει συμβει δεν αντιλεγω...Απλα οι αλλοι μαλλον δεν ανοιξαν καν ή ηταν κουλομαριες του κερατα...:D :D :D

MAG/FMX
17/03/2010, 14:56
Kαλα τα χτ 600 αστα , τωρα για τα ΧΤΧ 660, για να παιξει μαζι μας , πρεπει να χει κανει το tunning του ......
Ενταξει θα τα δοκιμασουμε στο σχηστο , καθαρα απο περιεργεια ........... Εμενα στοχος μου ειναι πιο einai DRZ κ XTX ........ ετσι για να χουμε να μιλαμε , με ντοκουμεντα ........ :wave2:

camen
17/03/2010, 14:58
Kαλα τα χτ 600 αστα , τωρα για τα ΧΤΧ 660, για να παιξει μαζι μας , πρεπει να χει κανει το tunning του ......
Ενταξει θα τα δοκιμασουμε στο σχηστο , καθαρα απο περιεργεια ........... Εμενα στοχος μου ειναι πιο einai DRZ κ XTX ........ ετσι για να χουμε να μιλαμε , με ντοκουμεντα ........ :wave2:

Με 640 οχι???:sad: :sad: :sad:

MAG/FMX
17/03/2010, 15:03
Θελω θελω , γιατι δεν βρισκω τιποτα ......... καλα που ειναι τα 640 στο συνεργειο ρε γαμωτο , πραγματι στεναχωριεμαι .......... Anyway τα πηγα με ενα Duke 2 με akrapovits k ειμασταν στα ιδια κ ο τυπος ειχε τρελαθει ......... αφου πηγαιναμε τσιτα γκαζια κ καθε λιγο κοιτιομασταν ........ εγω χαρουμενος κ αυτος να χει λυσαξει .........

DUKASII
17/03/2010, 15:05
Θελω θελω , γιατι δεν βρισκω τιποτα ......... καλα που ειναι τα 640 στο συνεργειο ρε γαμωτο , πραγματι στεναχωριεμαι .......... Anyway τα πηγα με ενα Duke 2 με akrapovits k ειμασταν στα ιδια κ ο τυπος ειχε τρελαθει ......... αφου πηγαιναμε τσιτα γκαζια κ καθε λιγο κοιτιομασταν ........ εγω χαρουμενος κ αυτος να χει λυσαξει ......... molis piaseis ta ss...
fonaxe me..ena 750 exo an ftaseis toso xamila..:rolleyes:

Sephiroth5
17/03/2010, 15:08
Με αναγκασατε να κατεβασω τα "μοτο" απο την βιβλιοθηκη. Λοιπον:
Versus:
61 hp (πραγμ)
203 κιλα
184 τελικη (πραγμ)

V-storm
64hp (πραγμ)
214 κιλα
190 τελικη (πραγμ)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι δυσκολο να περασει ενα V-storm το Versus.
Ιδια ειναι σε επιδωσεις.
:sick: :sick: