View Full Version : Συζήτηση για το χωμάτινο τριήμερο 2010
Σπύρο, καλορίζικος ο Τενεκές!! :D
:beer: :beer:
Vstrommer71
26/03/2010, 16:27
Ελα να οργανωνομαστε σιγα σιγα...
Να βγουν οι σκηνες απο τις τσαντες και να ετοιμαζονται υποστρωματα,sleeping bags κουλουπου αν θετε διαμονη στο υπαιθρον!
Δεν βλεπω δραστηριοτητα και θα αγριεψω!:smokin:
TOMASKTM
26/03/2010, 16:36
πάμε καλά,
το χιόνι άρχισε να λιώνει με καλό ρυθμό.
Greg_950 S
26/03/2010, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
πάμε καλά,
το χιόνι άρχισε να λιώνει με καλό ρυθμό.
Χαιρετώ τον θαρραλέο ΚΤΜ-ανιχνευτή.... :wave2:
Τι νόμιζες τζάμπα οι προσευχές , που επικαλούνταν ο Vstrommer71 και κάναμε άπαντες ολονυχτίς ? ....:ZZZ:
Θα είσαι με τον Παντελή και τα Kavala boys το week end, να τα πούμε από κοντά ?:sun:
TOMASKTM
26/03/2010, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Θα είσαι με τον Παντελή και τα Kavala boys το week end, να τα πούμε από κοντά ?:sun:
αύριο βράδυ σίγουρα,την κυριακή ομως πρέπει να γυρίσω νωρίς πίσω, οπότε διαδρομή μάλλον πάπαλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ελατε,θα εχουμε και μπανακι στην πισινα στο Ποζαρ(που δεν προλαβαμε την αλλη φορα):blush: :lol:
Θα έχουμε και μπανάκια ε?
:rolleyes:
193712
Κανά καινούργιο θέτε στη παρέα για την εδρομή...???:D
Από Αθήνα θα ανέβω άμα είναι (καλά, καταγωγή από Γαναδιό Κόνιτσας, ΟΚ?)
Εμπειρία μεγάλη δεν διαθέτει το κατάστημα οπότε αν είναι για πολύ extreme να κάτσω για φραπεδάκι στα Πατήσια...:ZZZ:
Βοηθάτε θέλω αλά δεν ξέρω!
Να περνάτε καλά...καλούς δρόμους;)
stavrouliasp
28/03/2010, 20:37
Ένα χωμάτινο λαστιχάκι βάλε και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στην πορεία...:)
Ευχαριστώ. Καμιά προτασούλα για λαστιχάκι? Ta Continental TKC είναι ΟΚ? Έχω ακούσει και για κάτι Τ68?? Η κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ όπως και να έχει..
stavrouliasp
28/03/2010, 21:05
Εγώ τα TKC έβαλα και σε ένα τσεκάρισμα σήμερα και εχθές μου δημιούργησαν πολύ καλές εντυπώσεις...
Greg_950 S
28/03/2010, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Εγώ τα TKC έβαλα και σε ένα τσεκάρισμα σήμερα και εχθές μου δημιούργησαν πολύ καλές εντυπώσεις...
Παντελή, καλησπέρα. Sorry και πάλι :bigcry: και ψάχνω να βρω χρόνο (σύντομα) να έρθω στα μέρη σας για να τα πούμε από κοντά. Θα τηλεφωνήσω σχετικά.
Περιττό να σου πω ότι περιμένω άρθρο και σχετική φωτο-κάλυψη για τις περιπέτειες σας σε Λαϊ-Λια, Μπέλες,κλπ... :beer: :beer: :beer:
stavrouliasp
28/03/2010, 21:42
Έγινε φίλε. Από αύριο τα νεότερα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
Κανά καινούργιο θέτε στη παρέα για την εδρομή...???:D
Από Αθήνα θα ανέβω άμα είναι (καλά, καταγωγή από Γαναδιό Κόνιτσας, ΟΚ?)
Εμπειρία μεγάλη δεν διαθέτει το κατάστημα οπότε αν είναι για πολύ extreme να κάτσω για φραπεδάκι στα Πατήσια...:ZZZ:
Βοηθάτε θέλω αλά δεν ξέρω!
Να περνάτε καλά...καλούς δρόμους;)
Γεια σου φίλε, από Αθήνα θα ανέβουμε εγώ και ο ΚώσταςΥΖ.ι
Το πόσο extreme είναι οι διαδρομές δε γνωρίζω να σου πω, ας μας πουν τα παιδιά από πάνω.
Το θέμα είναι ότι δεν είναι μια μέρα, τρως την κούραση και ξεκουράζεσαι μετά σπίτι σου,είναι 3μερο.
Την 2η και 3η μέρα η κούραση μεγαλώνει και σε συνδυασμό με την απειρία γίνετε επικίνδυνο για τον οδηγό.
Αν πάλι έχεις μεγάλες αντοχές και όρεξη, θα τα πούμε στο βουνό.
:beer:
Vstrommer71
29/03/2010, 22:27
Δεν θα κουραστουμε να τρωμε,ουτε την πρωτη,ουτε την δευτερη ουτε την τριτη μερα:lol:
Απλα μεχρι την ταβερνα,να κανουμε και καμμια 100αρια χιλιομετρα λασπο-λουκι-πετρα ετσι ωστε να παμε με ορεξη για μασα!:rotflmao:
Δεν θα παμε και μονοπατια,απλα οι διαδρομες λογω του οτι λιωνουν και τα χιονια οι διαδρομες θα ειναι,οσο να'ναι,λιγο απαιτητικες και θα κουραστουμε λιγακι...
Greg_950 S
29/03/2010, 22:42
.................................................................................................... ..................................
αμεσως προσεχες διαστημα να εφαρμοσουμε αυστηρα νηστεια,......... και προσευχη...
.................................................................................................... ...................................:wave2: [/B]
Επειδή την πρώτη φορά έπιασε το κόλπο σου, Γιάννη και έλιωσαν αρκετά τα χιόνια , το πάμε άλλη μια φορά το "ποίημα", για να είμαστε σίγουροι ??? :sun:
Vstrommer71
29/03/2010, 22:51
Επειδή την πρώτη φορά έπιασε το κόλπο σου, Γιάννη και έλιωσαν αρκετά τα χιόνια , το πάμε άλλη μια φορά το "ποίημα", για να είμαστε σίγουροι ??? :sun:
Μην ανησυχεις,οσο κι αν λιωσει το χιονι ΠΟΛΥ δυσκολα ακομα θα κανουμε καποιες ψηλες διαδρομες μιας και οι χιονουρες στα ανηλιαγα θα εχουν κλεισει καποια κομματια.
Απο εκει και περα,φανταζομαι οτι στα χαμηλοτερα θα ειναι ομορφα και λασπωμενα τα πραγματα!
Αν ειναι και ο καιρος ανοιχτος,ευελπιστω και να παρουμε καμμια καλη φωτογραφια
Λαστιχα οσο πιο χωματινα(προς το εντουραδικο θα ελεγα) βαλει ο λαος ακομα καλυτερα μιας και θα φαει η μυγα σιδερο και το ΚΤΜακι λασπη:beer:
edit:
Οι (Ν)ΤΕΝΕΚΕ660 με 21'' μπροστα μπορουν να παιξουν και με καθαρα εντουραδικο λαστιχο.Θα ταλαιπωρηθουν στην ασφαλτο απο την βαβουρα που κανουν,αλλα στο χωμα θα σταυροκοπιουνται(οι Χριστιανοι ε!) απο τις τουμπες που θα γλυτωσουνε!
Καλο ειναι για την υγεια μας(και για λιγοτερο σΜπρωξιμο) οι αλλαζοντες λαστιχα να βαλουν και χοντρες-μοτοκροσαδικες(οι Michelin ειναι κορυφη σε αντοχη) σαμπρελες,προαιρετικα και καμμια κοντρα στην ζαντα ιζ νοτ ε μπαντ αϊντία.Η αφεντια μου εχω κανει 50000χλμ σε ολων των ειδων τα εδαφη χωρις σκασιμο ακομα.ΟΚ,ειναι και θεμα τυχης αλλα ας κανουμε κι εμεις οτι μπορουμε να αποφυγουμε τα φουϊτ,οπως λενε οι Σαλλλλλλονικιοι:smokin:
Οσο για τα ΤΚC για τα οποια ελαλησε ο εκ Ξανθης συνταξ(υ)διωτης τα δοκιμασα και δεν τρελλαθηκα κι ολας.Για τα μεγαλα ειναι μονοδρομος μιας και δεν βρισκεις και πολλα λαστιχα σε αυτες τις διαστασεις.Για τα μικρα με 21"-17" καλυτερα να παιξετε(για αυτο το τετραημερο) με κατι μεταξυ Τ63 ή εντουραδικο μπροστα και πισω παλι με κανα Τ63 ή οσοι εχετε φορεσει το TKC κρατηστε το γιατι ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο μπροστινο που εχει πολυ πυκνα τακουνια και μπουκωνει στην λασπη σε χρονο dt.
Προσωπικη συμβουλη μην βαλετε τιποτα Pirelli MT21,ειναι τα χειροτερα λαστιχα για μικτη χρηση που εβαλα ποτε,πεταχτηκαν στα 500χλμ.Στεργιο τα εχεις ακομα ρε στο DRZ?:wave2:
Προσωπικη συμβουλη μην βαλετε τιποτα Pirelli MT21,ειναι τα χειροτερα λαστιχα για μικτη χρηση που εβαλα ποτε,πεταχτηκαν στα 500χλμ.Στεργιο τα εχεις ακομα ρε στο DRZ?:wave2:
:blush: :blush: :blush:
Εμένα μια χαρά με έχουν πάει μέχρις στιγμής στο Dt και αν ακολουθήσω ίσως να φοράω αυτά ακόμη...:blush: :blush: :blush:
Να ντρέπομαι???:lol:
Greg_950 S
30/03/2010, 11:29
.................................................................................................... ...............................................
Οι (Ν)ΤΕΝΕΚΕ660 με 21'' μπροστα μπορουν να παιξουν και με καθαρα εντουραδικο λαστιχο.Θα ταλαιπωρηθουν στην ασφαλτο απο την βαβουρα που κανουν,αλλα στο χωμα θα σταυροκοπιουνται(οι Χριστιανοι ε!) απο τις τουμπες που θα γλυτωσουνε!
Καλο ειναι για την υγεια μας(και για λιγοτερο σΜπρωξιμο) οι αλλαζοντες λαστιχα να βαλουν και χοντρες-μοτοκροσαδικες(οι Michelin ειναι κορυφη σε αντοχη) σαμπρελες,προαιρετικα και καμμια κοντρα στην ζαντα ................................................................................................
Οσο για τα ΤΚC για τα οποια ελαλησε ο εκ Ξανθης συνταξ(υ)διωτης τα δοκιμασα και δεν τρελλαθηκα κι ολας.Για τα μεγαλα ειναι μονοδρομος μιας και δεν βρισκεις και πολλα λαστιχα σε αυτες τις διαστασεις.Για τα μικρα με 21"-17" καλυτερα να παιξετε(για αυτο το τετραημερο) με κατι μεταξυ Τ63 ή εντουραδικο μπροστα και πισω παλι με κανα Τ63 ή οσοι εχετε φορεσει το TKC κρατηστε το γιατι ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο μπροστινο που εχει πολυ πυκνα τακουνια και μπουκωνει στην λασπη σε χρονο dt.
.................................................................................................... .......................................wave2:
Εκτός από Τ-63 (για το 690 έχει το πίσω μόνο σε 130/80/18") , παίζει και το Michelin Βaja σε 90/90/21" και 140/80/18" ( δεν βγαίνει σε 17"). Πολύ αξιόπιστο λάστιχο, με έμφαση σε OFF , αλλά και αναλογικά,καλή απόδοση σε βρεγμένη άσφαλτο(!!!).
Επίσης , υπάρχει και το Dunlop D606, σε 90/90/21" και 130/90 σε 17" και 18", με πολύ καλές κριτικές. Για enduro λάστιχα παίζουν τα FIM ( πίσω μόνο σε 18"): Michelin enduro compet. IV & III, Metzeler 6days extreme, Pirelli Scorpion Pro, κλπ.
Για τα μεγάλα εκτός από τα ΤKC 80, παίζουν και τα γνωστά Metzeler Karoo και Karoo T. To δεύτερο έχει πιο μικρά και πλατιά τακούνια και πιο σκληρή γόμα, είναι καλύτερο σε all around.
To πίσω του βγαίνει μόνο σε 140/80/18" με δείκτη ταχύτητας Q (160 Km/h), σε αντίθεση με το απλό Karoo, που βγαίνει στην εργοστασιακή διάσταση του 950-990, δηλαδή 150/70/18" και υπερέχει σαφώς σε OFF χρήση, αλλά φαγώνεται σχετικά γρήγορα (με δείκτη R=170 Km/h !!). Εναλλακτικά παίζει και Μetzeler Unicross σε 140/80/18" (λόγω δείκτη βάρους 70), αλλά με δείκτη ταχύτητας Μ (130 Km/h) αντί R των Karoo. Παρεμφερές για all terrain εδάφη, το Pirelli Scorpion Rally (με πλατιά τακούνια), σε 140/80/18" 70R.
Πιο extreme εκδοχή όλων είναι το Dunlop 908 RR, σε 140/80/18" 70R. Πολύ σκληρή γόμα και ανθεκτικό λάστιχο, με μεγάλα διάκενα για απόδοση σε λάσπη και άμμο, αλλά φτύνεις "σφραγίσματα" σε βραχώδη εδάφη. :sun:
el patron
30/03/2010, 11:57
Εκτός από Τ-63 (για το 690 έχει το πίσω μόνο σε 130/80/18") , παίζει και το Michelin Βaja σε 90/90/21" και 140/80/18" ( δεν βγαίνει σε 17"). Πολύ αξιόπιστο λάστιχο, με έμφαση σε OFF , αλλά και αναλογικά,καλή απόδοση σε βρεγμένη άσφαλτο(!!!).
Επίσης , υπάρχει και το Dunlop D606, σε 90/90/21" και 130/90 σε 17" και 18", με πολύ καλές κριτικές. Για enduro λάστιχα παίζουν τα FIM ( πίσω μόνο σε 18"): Michelin enduro compet. IV & III, Metzeler 6days extreme, Pirelli Scorpion Pro, κλπ.
Για τα μεγάλα εκτός από τα ΤKC 80, παίζουν και τα γνωστά Metzeler Karoo και Karoo T. To δεύτερο έχει πιο μικρά και πλατιά τακούνια και πιο σκληρή γόμα, είναι καλύτερο σε all around.
To πίσω του βγαίνει μόνο σε 140/80/18" με δείκτη ταχύτητας Q (160 Km/h), σε αντίθεση με το απλό Karoo, που βγαίνει στην εργοστασιακή διάσταση του 950-990, δηλαδή 150/70/18" και υπερέχει σαφώς σε OFF χρήση, αλλά φαγώνεται σχετικά γρήγορα (με δείκτη R=170 Km/h !!). Εναλλακτικά παίζει και Μetzeler Unicross σε 140/80/18" (λόγω δείκτη βάρους 70), αλλά με δείκτη ταχύτητας Μ (130 Km/h) αντί R των Karoo. Παρεμφερές για all terrain εδάφη, το Pirelli Scorpion Rally (με πλατιά τακούνια), σε 140/80/18" 70R.
Πιο extreme εκδοχή όλων είναι το Dunlop 908 RR, σε 140/80/18" 70R. Πολύ σκληρή γόμα και ανθεκτικό λάστιχο, με μεγάλα διάκενα για απόδοση σε λάσπη και άμμο, αλλά φτύνεις "σφραγίσματα" σε βραχώδη εδάφη. :sun:
συμφωνω μαζι σου σου στα παραπανω ,τα εχω δοκιμασει ολα και κατεληξα στο 908rallyraid,
πολυ σκληρη γομα ,μεγαλες αντοχες σε καθε ειδους χρηση ,και στα βραχια και σε κυλιωμενη πετρα μια χαρα παει, δεν το ξανααλαζω ποτε στο 990
Vstrommer71
30/03/2010, 12:10
Τα Baja απο οτι ειδα στον καταλογο της Michelin σταματησε να το βγαζει,βγαζει το-λιγο διαφορετικο-Desert που ειναι τερας ανθεκτικοτητας(διπλα χειλη στην ζαντα) αλλα εχει εξωφρενικη τιμη(στο 250 ευρω+ για το δικο μου!).Εχω δοκιμασει τα Baja παλαιοτερα,σαν τα εντουρο ειναι περιπου.Α,και το Enduro Competition το soft που ειχα μια χαρα κραταγε,ακομα και σε βρεγμενη ασφαλτο.
Τα Dunlop δεν τα εχω δοκιμασει,οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη
Το Τ63 σε 130αρι το φοραω πισω,μια χαρα το βλεπω.Η αντοχη τους βεβαια δεν ειναι για πανω απο 4-5000χλμ.
Εξακολουθω απλα να παρακαλω τους συνταξιδιωτες,ας βαλουνε οτι λαστιχο θελουν ΜΑΖΙ με χοντρες σαμπρελλες:beer:
el patron
30/03/2010, 12:28
αχχχχ μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα δουλευω ρε πουστη μου ,δεν αντεχω αλλο θελω
πετρες και κροκαλες:bawl:
καλα να περασετε να προσεχετε,και παντα full εξοπλισμο μαζι για τα παντα.:beer: :beer:
Vstrommer71
03/04/2010, 11:55
Αντε καλο πασχα(για τους πιστευοντες) και να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα απο βδομαδα.
Τελικα θα κουβαλησουμε σκηνες και μπαγκαζια ή θα το παιξουμε κοκοκο και θα την πεσουμε σε κανα ξενωνα?
Να διευκρινιστει γιατι ειναι κρισιμο σημειο!
Και μην φατε τον αγλεουρα,να ειμαστε fit γιατι προβλεπεται λασποπολεμος:beer:
TOMASKTM
03/04/2010, 11:59
Τελικα θα κουβαλησουμε σκηνες και μπαγκαζια ή θα το παιξουμε κοκοκο και θα την πεσουμε σε κανα ξενωνα?
εγώ πάντως είμαι για κοκοκο. :lol: :lol: :lol:
βαριεμαι να κουβαλάω τόσο πράμα.
και δεν προβλέπεται λασποπόλεμος,αλλά χιονοπόλεμος :D :D :D :D :D
Δυστυχώς δν με βλέπω ούτε εμένα να τα καταφέρνω να έρθω...:(
Καλές διακοπές πάντως για τις επόμενες μέρες σε όλους ..
κοκοκοκο
Και φιτ γεννιέσαι, δε γίνεσαι, οπότε φάτε ελεύθερα :lol:
194356
Vstrommer71
06/04/2010, 15:19
Πολλη ησυχια βλεπω,για να ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ:smokin:
Παμε!
ZEGA πλυθηκαν!
Δεν θελω σχολια για την πΙοτητα της φωτο,ειπαμε ο φωτογραφος ειναι για τα μπαζα:lol:
194489
Vstrommer71
06/04/2010, 15:20
Μπηκανε πισω φρεσκα και λαχταριστα Τ63 και καινουργια σαμπρελα Michelin Heavy duty 4mm
194490
Vstrommer71
06/04/2010, 15:22
Kαι μπροστα τα δοκιμασμενα και πολυαγαπημενα Michelin Enduro Competition 4,παρεα βεβαια με καινουργια σαμπρελιτσα.Την αλλη εβδομαδα θα μπουνε και οι κοντρες στις ζαντες(τις ξεχασαμε σημερις!)
ΤΡΑΚΤΕΡ ειπαμε!!!!:beer:
194491
Vstrommer71
06/04/2010, 15:32
Και ακολουθουν καμποσες δουλειες ακομα!
*Ενα προληπτικο service+τσεκαρισματα+σφιξιματα και λοιπες εργασιες
*Μπηκαν πλυντηριο ρουχα+sleeping bag+αλλο ρουχομανι
*Παιρνουμε την αλλη εβδομαδα τις καινουργιες μποτουλες μας, Oxtar Ιnfinity(οι παλιες τερματισανε τιμητικα την καριερα τους μετα απο 6 χρονια ξεσκισματος!)
*Περιμενουμε μπας και στο Tζωρτζοπουλεϊκο μας φερουν εγκαιρα το μπουφαν και το παντελονι enduro που εχουμε παραγγειλει εδω και κανα εικοσαημερο κι ακομα....ερχεται:mad:
*Ευελπιστω και την αλλη εβδομαδα να εχω και καμμια καινουργια αδεια χρησης του Toponavigator ινα ωστε παιξωμεν ολιγο με τα χαρτογραφικα!
ΟΥΦ,πολλη τρεχαλα για να τρωμε τρεις μερες τον αγλεουρα στην Β.Ελλαδα!:lol:
και οι κοντρες στις ζαντες(τις ξεχασαμε σημερις!)
Τι σημαινει αυτο:confused: :rolleyes:
Καλα να περασετε παιδια...:beer: :beer: :beer: :beer:
Vstrommer71
06/04/2010, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι σημαινει αυτο:confused: :rolleyes:
Eξαρτηματακι που δεν αφηνει την σαμπρελα να κανει βολτα μεσα στο λαστιχο,οταν ειναι ή σκασμενο ή οταν εχουμε λιγη πιεση εσκεμμενα μεσα(για τις λασπουρες)
Καταλαβαμε?:smokin:
194495
Eξαρτηματακι που δεν αφηνει την σαμπρελα να κανει βολτα μεσα στο λαστιχο,οταν ειναι ή σκασμενο ή οταν εχουμε λιγη πιεση εσκεμμενα μεσα(για τις λασπουρες)
Ντε καταλαβαίνει ρε αυτός. Παπάκι έχει με αυτοκόλλητα ΚΤΜ.
Stergios69
06/04/2010, 19:27
Μπηκανε πισω φρεσκα και λαχταριστα Τ63 και καινουργια σαμπρελα Michelin Heavy duty 4mm
Γεια σου ρε Γιάννη με τις ετοιμασίες σου...
Χρονια πολλά ρε, πήρα το μύνημα, όλα θα παιχτούν την τελευταία βδομάδα...
:D :wave2:
Vstrommer71
06/04/2010, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Γεια σου ρε Γιάννη με τις ετοιμασίες σου...
Χρονια πολλά ρε, πήρα το μύνημα, όλα θα παιχτούν την τελευταία βδομάδα...
:D :wave2:
Αντε ρε Στεργιο,εχουμε καιρο να τα πουμε κλαψλυγμμπουχουχμφ:bigcry:
Εμπρος παλικαρια εναντια στην γυναικοκρατια,κατω η καταπιεστικη παντοφλα!:smokin:
Θα σε βαρέσω ρε Γιαννιό ...!!! :smokin:
Η κόντρα δεν αφήνει το λάστιχο να κάνει βόλτες πάνω στην ζάντα (και να κόψει την βαλβίδα της σαμπρέλας)... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η κόντρα δεν αφήνει το λάστιχο να κάνει βόλτες πάνω στην ζάντα (και να κόψει την βαλβίδα της σαμπρέλας)... :winka:
Aχρηστοι γεροντα....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Κ πανε να μου την βγουνε εμενα πως δεν ξερω και τετοια...:yuck: Εδω δεν ξερουν αυτοι που τα χρησιμοποιουν κιολας:hypnotize :look:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Greg_950 S
07/04/2010, 15:21
Kαι μπροστα τα δοκιμασμενα και πολυαγαπημενα Michelin Enduro Competition 4,παρεα βεβαια με καινουργια σαμπρελιτσα.Την αλλη εβδομαδα θα μπουνε και οι κοντρες στις ζαντες(τις ξεχασαμε σημερις!)
ΤΡΑΚΤΕΡ ειπαμε!!!!:beer:
Χαιρετώ τον αρχηγό του ....recovery unit της εκδρομής :wave2:
Cpt. Haddock
07/04/2010, 15:25
[...]Παιρνουμε την αλλη εβδομαδα τις καινουργιες μποτουλες μας, Oxtar Ιnfinity(οι παλιες τερματισανε τιμητικα την καριερα τους μετα απο 6 χρονια ξεσκισματος!)[...]
πότε περασαν 6 χρονια κιόλας ρε Γιαννακη; :smokin:
Βάλτε καμμιά παλιά φωτογραφία από τα μέρη που θα δούμε ρε παιδιά, έτσι για να φτιαχνόμαστε περισσότερο...
Το μηχανάκι είναι μέσα για γενικό σέρβις, μετά πάμε για λαστιχάκια Τ63 και είμαστε έτοιμοι για πάνω. :sun:
Vstrommer71
07/04/2010, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεχομεθα και διορθωσεις αμα λαχει αμα κανουμε και κανα λαθος!
(Αυστηρα ομως κατ'ιδιαν στην διαρκεια της εκδρομης σε ταβερνειον με συνοδεια οινοπνευματουχων αποσταγματων :rotflmao: )
Vstrommer71
07/04/2010, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πότε περασαν 6 χρονια κιόλας ρε Γιαννακη; :smokin:
Κι ομως,απο το 2004 τις εχω(λιγο μετα που ειχα παρει το Vstrom..)
Ειναι αυτο που λεει αυτο ξερω,αυτο εμπιστευομαι:lol:
Vstrommer71
07/04/2010, 19:45
Εργασιολογιον ημερας:
*Κανονιστηκε το service,λαδια,ξυδια κλπ για Δευτερα πουρνο πουρνο
*Παραγγελθηκαν τακακια μπροστα και οι κοντρες για τις ζαντες.Μπαϊδεγουεϊ αυτες της ΚΤΜ μΕ ειπαν οτι ειναι και καλες(τακακια 50? και κοντρες εμπρος-πισω 40?)
*Παραγγελθηκαν αυτα τα πολυ χρησιμα
παπαριστηρια (http://www.touratech.com/shops/001/product_info.php?products_id=2174&osCsid=c5207bef3c104692b8d07fb5421b8a98) τα οποια ειναι πολυ βοηθητικα στις αλλαγες σαμπρελλας.Αμα τη αφιξει των και με την τοποθετηση των κοντρων στις ζαντες εχουμε κανονισει με τον λαστιχα μου το Β'(επαναληπτικο) μερος του σεμιναριου αλλαγης σαμπρελας με λεβιεδες.Στο Α' μερος δεν τα πηγα κι ασχημα,αλλα θελω δουλεια ακομα για να μην κανω την ομορφη μαυρη ζαντα της DID καλοκαιρινη απο τα σημαδια των λεβιεδων:rotflmao:
Συνεχιζουμε λοιπον!
Έμαθα ότι θα υπάρχει και όχημα υποστήριξης βαμένο στα χρώματα της ΚΤΜ. Αληθεύει?
194631
Κι επειδή με τον Γιάννη στην παρέα δεν αποκλείετε να συναντήσουμε νεράκι, προτείνω κι αυτό..
194632
Cpt. Haddock
08/04/2010, 08:45
Κι όλα αυτά για ένα 3ημερο; :look:
Vstrommer71
08/04/2010, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κι όλα αυτά για ένα 3ημερο; :look:
Θα κανουμε προπονηση για να ερθουμε ετοιμοι στην Καψιτσα
(Μετα απο τοση λασπη δεν θα μας αναγνωρισετε :D )
Greg_950 S
08/04/2010, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Έμαθα ότι θα υπάρχει και όχημα υποστήριξης βαμένο στα χρώματα της ΚΤΜ. Αληθεύει?
Συμφωνώ απόλυτα με το όχημα ( λόγω πιθανών χιονο-ανεμοσουριών ). Απλά για να "σπάσει" λίγο το μονότονο περτικαλί, προτείνω να εμπλουτισθεί η διακόσμηση του με κάτι πρόσχαρο... :sun:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 10:10
(Μετα απο τοση λασπη δεν θα μας αναγνωρισετε :D )
ετοιμάζομαι να πω κακία τώρα... :evil:
Greg_950 S
08/04/2010, 10:14
Συμφωνώ απόλυτα με το όχημα ( λόγω πιθανών χιονο-ανεμοσουριών ). Απλά για να "σπάσει" λίγο το μονότονο περτικαλί, προτείνω να εμπλουτισθεί η διακόσμηση του με κάτι πρόσχαρο... :sun:
TOMASKTM
08/04/2010, 10:23
την κυριακή εχει αναγνωριστική λουτράκι-βορεινό,
να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε :D :D :D
Greg_950 S
08/04/2010, 10:28
Με αυτό το logo θα φυσάει....
194655
Greg_950 S
08/04/2010, 10:40
Εργασιολογιον ημερας:
*Κανονιστηκε το service,λαδια,ξυδια κλπ για Δευτερα πουρνο πουρνο
*Παραγγελθηκαν τακακια μπροστα και οι κοντρες για τις ζαντες.Μπαϊδεγουεϊ αυτες της ΚΤΜ μΕ ειπαν οτι ειναι και καλες(τακακια 50? και κοντρες εμπρος-πισω 40?)
*Παραγγελθηκαν αυτα τα πολυ χρησιμα
παπαριστηρια (http://www.touratech.com/shops/001/product_info.php?products_id=2174&osCsid=c5207bef3c104692b8d07fb5421b8a98) τα οποια ειναι πολυ βοηθητικα στις αλλαγες σαμπρελλας.Αμα τη αφιξει των και με την τοποθετηση των κοντρων στις ζαντες εχουμε κανονισει με τον λαστιχα μου το Β'(επαναληπτικο) μερος του σεμιναριου αλλαγης σαμπρελας με λεβιεδες.Στο Α' μερος δεν τα πηγα κι ασχημα,αλλα θελω δουλεια ακομα για να μην κανω την ομορφη μαυρη ζαντα της DID καλοκαιρινη απο τα σημαδια των λεβιεδων:rotflmao:
Συνεχιζουμε λοιπον!
Με λίγο περισσότερο training και εργοστασιακή υποστήριξη θα πάμε για Romaniacs !!! :D
Υπάρχει και γ' εκπαιδευτικό μέρος, ειδικό για ελαστικά tubeless, εκτός αν οι "Βαυαροί" ξέρουν να χρησιμοποιούν τα "κορδόνια", αμπούλες,κλπ από τα spare parts τους. :beer:
Vstrommer71
08/04/2010, 11:29
Με λίγο περισσότερο training και εργοστασιακή υποστήριξη θα πάμε για Romaniacs !!! :D
Υπάρχει και γ' εκπαιδευτικό μέρος, ειδικό για ελαστικά tubeless, εκτός αν οι "Βαυαροί" ξέρουν να χρησιμοποιούν τα "κορδόνια", αμπούλες,κλπ από τα spare parts τους. :beer:
Πιστεψε με ομως,μην πετυχουμε περιπτωση ''ξαφνικου ερωτα" κοτρωνας σεβαστων διαστασεων με ζαντα tubeless BMW...
(Ρωτα τον Σπανο τι τραβηξαμε προπερσι στο εφταημερο μπας και καταφερουμε να το σωσουμε το GS ενος συμμετεχοντα,τι να σωσουμε βεβαια η ζαντα ειχε γινει μανταρα οποτε το τριμπουρδελο 1200 φορτωθηκε στο τρειλερ και απεσυρθη :lol: )
Οποτε ζαντα με σαμπρελλα και ξερο ψωμι:smokin:
Vstrommer71
08/04/2010, 11:32
Με αυτό το logo θα φυσάει....
Mπα,αυτο ειναι καλυτεροτερο!:rotflmao:
194659
Άντε ρε ΛΕΒΕΝΤΑΚΟ ΜΟΥ (http://video.google.com/videoplay?docid=-1854432561792770501#docid=3452673312543237041)
Vstrommer71
08/04/2010, 12:30
Άντε ρε ΛΕΒΕΝΤΑΚΟ ΜΟΥ (http://video.google.com/videoplay?docid=6873535983657009106#docid=3452673312543237041)
Kαλον ειναι τα links να δουλευουνε κιολας:lol:
Kαλον ειναι τα links να δουλευουνε κιολας:lol:
Θα το ξαναπροσπαθήσω αργότερα, τώρα μείνε με την αγωνία.
:wave2: :wave2:
Θα το ξαναπροσπαθήσω αργότερα, τώρα μείνε με την αγωνία.
:wave2: :wave2:
K εχεις και μουτρα και μιλας,που δεν μπορεις να βαλεις ενα λινκ...:yuck: :a11: :a11: :a11: :a11: :a11:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
K εχεις και μουτρα και μιλας,που δεν μπορεις να βαλεις ενα λινκ...:yuck: :a11: :a11: :a11: :a11: :a11:
Τώρα μαθαίνω σιγά σιγά, είναι και το καταραμένο το αϊζενχαουερ - πως το λένε- και λίγο το παρκινσον και λίγο αυτός ο νιαγαρας στα μάτια παιδάκι μου, δυσκολα τα πράγματα....
Greg_950 S
08/04/2010, 23:49
Πιστεψε με ομως,μην πετυχουμε περιπτωση ''ξαφνικου ερωτα" κοτρωνας σεβαστων διαστασεων με ζαντα tubeless BMW...
(Ρωτα τον Σπανο τι τραβηξαμε προπερσι στο εφταημερο μπας και καταφερουμε να το σωσουμε το GS ενος συμμετεχοντα,τι να σωσουμε βεβαια η ζαντα ειχε γινει μανταρα οποτε το τριμπουρδελο 1200 φορτωθηκε στο τρειλερ και απεσυρθη :lol: )
Οποτε ζαντα με σαμπρελλα και ξερο ψωμι:smokin:
Μήπως λες για αυτόν που ξεκίνησε από στάση σε δασικό και έφυγε δεξιά σε ένα γκρέμι ( ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα για τον ίδιο) ??? :sun:
Vstrommer71
09/04/2010, 00:23
Μήπως λες για αυτόν που ξεκίνησε από στάση σε δασικό και έφυγε δεξιά σε ένα γκρέμι ( ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα για τον ίδιο) ??? :sun:
Οχι αυτη η περιπτωση,στο συγκεκριμενο που λες ο Θεοφιλος την γλυτωσε φτηνα γιατι αν δεν τον ειχαν κρατησει οι θαμνοι,ακομα θα κουτρουβαλαγε στην πλαγια κοντα στις Αρενες:smokin:
Στον Γραμμο ηταν κι αυτο που λεω κι εγω,γυριζαμε απο το Νεστοριο για το χωριο του Γραμμου σε εναν δρομο με τρελλη πουδρα και πολλη σκονη.Ορατοτης σχεδον...μηδεν οποτε ενα GS της παρεας εσκασε με το μπροστινο σε εξτρα λαρτζ κοτρωνα που ηταν στην μεση του δρομου.Η ζαντα στραβωσε τοσο πολυ που ουτε σαμπρελα δεν μπορουσε να μπει.Οποτε φορτωμα στο τρεϊλερ,αλλη λυση δεν υπηρχε!
Τεσπα,ας μην το μελεταμε κι ας ευχηθουμε να μην εχουμε τετοια απροοπτα.Καλο βεβαια ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι δια παν ενδεχομενο οσο μπορουμε!:beer:
Επειδή στο thread γίνεται χαμός, & κάποιος που θέλει να βρει ημερομηνίες και σχετικά δε βγάζει άκρη, σας παρακαλώ κάντε μου ένα ποστ όπου να αναφέρονται οι ημερομηνίες, οι διαδρομές & οι συμμετοχές, να το βάλω στο πρώτο post του thread.
Ευχαριστώ.
Moto.Gr Moderation team
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επειδή στο thread γίνεται χαμός, & κάποιος που θέλει να βρει ημερομηνίες και σχετικά δε βγάζει άκρη, σας παρακαλώ κάντε μου ένα ποστ όπου να αναφέρονται οι ημερομηνίες, οι διαδρομές & οι συμμετοχές, να το βάλω στο πρώτο post του thread.
Ευχαριστώ.
Moto.Gr Moderation team
Mike εδώ παίζει κουβεντούλα και πειράγματα το κανονικο θρέντ είναι
εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=98299
Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Συμπαθάτε με
Mike εδώ παίζει κουβεντούλα και πειράγματα το κανονικο θρέντ είναι
εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=98299
Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Συμπαθάτε με
Ωραία. Το παρόν πάει γενικές.
Vstrommer71
09/04/2010, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ευχαριστώ.
Moto.Gr Moderation team
:beer: :a33: :rotflmao:
Ρε παιδιά τώρα την κακία μου θα την πω. Από 22/2/10 την κουβεντούλα μας την κάναμε στις "Βόλτες". Τώρα τσούπ στις γενικές και μετά από λίγο ποιός ξέρει που. Τες πα δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη κουβέντα έπρεπε να μεταφερθεί, την είχαμε συνηθίσει εκεί κι εκεί την ψάχναμε, της αλλάξατε και τίτλο και πιάσε το αυγό και κούρεψτο. Ας περιμένατε τουλάχιστον να ολοκληρωθεί η βόλτα κι ας την κουβαλάγατε στις γενικές μετά.
Φιλικά πάντα, αυτή είναι η γνώμη μου.
Ρε παιδιά τώρα την κακία μου θα την πω. Από 22/2/10 την κουβεντούλα μας την κάναμε στις "Βόλτες". Τώρα τσούπ στις γενικές και μετά από λίγο ποιός ξέρει που. Τες πα δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη κουβέντα έπρεπε να μεταφερθεί, την είχαμε συνηθίσει εκεί κι εκεί την ψάχναμε, της αλλάξατε και τίτλο και πιάσε το αυγό και κούρεψτο. Ας περιμένατε τουλάχιστον να ολοκληρωθεί η βόλτα κι ας την κουβαλάγατε στις γενικές μετά.
Φιλικά πάντα, αυτή είναι η γνώμη μου.
Στο πρώτο θρεντ του παρόντος υπάρχει το θρεντ με τις συμμετοχές και τούμπαλιν. Εξάλλου, δεν άργησες να το βρεις κι αυτό. :winka:
Θέλω να έχουμε καθαρά και σαφή θρεντάκια στις συναντήσεις για να βγάζει άκρη ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Παρόμοια τύχη ενδέχεται να έχουν και άλλες παρόμοιες συζητήσεις των συναντήσεων.
:wave2:
Cpt. Haddock
09/04/2010, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
[...]
περνα κι ενα χέρι απο εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1719801#post1719801)
(μεταφερθηκε η κουβεντα ) :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Στο πρώτο θρεντ του παρόντος υπάρχει το θρεντ με τις συμμετοχές και τούμπαλιν. Εξάλλου, δεν άργησες να το βρεις κι αυτό. :winka:
Θέλω να έχουμε καθαρά και σαφή θρεντάκια στις συναντήσεις για να βγάζει άκρη ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Παρόμοια τύχη ενδέχεται να έχουν και άλλες παρόμοιες συζητήσεις των συναντήσεων.
:wave2:
Βγάζεις μια κακία είναι η αλήθεια κι έναν τσαμπουκαλεμένο αυταρχισμό αλλά έτσι μ' αρέσεις.
:beer: :beer: :beer:
Greg_950 S
11/04/2010, 18:39
Thomas, πως πήγε η αναγνώριση ??
Θα χρειαστούμε τα πέδιλα του σκι ή θα κάνουμε λασποτσουλήθρες ??? :wave2:
( και χρόνια πολλά ):a33:
TOMASKTM
13/04/2010, 10:15
Ελα Αλέκο!!!!
που θα πάμε είπαμε;;;;;
195214
TOMASKTM
13/04/2010, 10:19
απο λουτράκι -πευκοτό ε;;;;
195216
TOMASKTM
13/04/2010, 10:20
κούνια που μας κούναγε!!!
195217
TOMASKTM
13/04/2010, 10:22
ερε γλέντια !!!!
195218
Vstrommer71
13/04/2010, 10:25
Μην κολλατε ωρε,θα παιξουμε κι απο εναλλακτικες.Εξ'αλλου ειπαμε οτι ακομα τα βουνα κουβαλανε αρκετο χιονι για να ειναι ολοι οι δρομοι ανοιχτοι.Καλα να ειμαστε να Ζμπρωχνουμε μηχανακια:rotflmao:
Παντως η κατασταση δειχνει σαφως καλυτερη απο αυτην που ειχαμε την προηγουμενη φορα.Χιονι πολυ λιγοτερο,οποτε μην εχουμε παραπονο:beer:
(+οτι εχουμε ακομα κατι δεκα ημερες μπροστα μας και υπαρχει μια-μικρη-ελπιδα να λιωσει λιγο χιονακι ακομα)
Επιτέλους.....
Τα bmw θα μένουν όρθια......
"κολλημένα στο χιόνι"
TOMASKTM
13/04/2010, 11:36
θα έχουμε αλλαγές στο δρομολόγιο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
βασικά εχω να προτείνω και κάτι άλλο άσχετο με την διαδρομή.
το πρώτο βράδυ να βρεθούμε και να μείνουμε στο χωριό του παππού μου,λίγο εξω απο την Εδεσσα.(ΠΛΑΤΆΝΙ).λείπουν οι παππόυδες αρα το σπίτι είναι για την πάρτυ μας.απο εκεί θα ξεκινήσουμε κατευθείαν χώμα και θα κάνουμε κανονικά το βέρμιο.
το προτείνω σαν λύση για να γλυτώσουμε τον ξενώνα στο ξηρολίβαδο,και γιατι στο χωριό εχουμε αυλή,ψησταριές και προβλέπεται τρελό όργιο.
Vstrommer71
13/04/2010, 11:42
θα έχουμε αλλαγές στο δρομολόγιο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
βασικά εχω να προτείνω και κάτι άλλο άσχετο με την διαδρομή.
το πρώτο βράδυ να βρεθούμε και να μείνουμε στο χωριό του παππού μου,λίγο εξω απο την Εδεσσα.(ΠΛΑΤΆΝΙ).λείπουν οι παππόυδες αρα το σπίτι είναι για την πάρτυ μας.απο εκεί θα ξεκινήσουμε κατευθείαν χώμα και θα κάνουμε κανονικά το βέρμιο.
το προτείνω σαν λύση για να γλυτώσουμε τον ξενώνα στο ξηρολίβαδο,και γιατι στο χωριό εχουμε αυλή,ψησταριές και προβλέπεται τρελό όργιο.
Μην ανησυχεις ωρα,στην μασα δεν χανομαστε με τιποτα!:lol:
Για οργανωσε τις εναλλακτικες εκει πανω ρε!
Α,και απο Βερμιο τι γινεται?Παει απο Ξερολιβαδο η διασχιση?
Οτι παντως κι αν γινει,καλα θα περασουμε:beer:
TOMASKTM
13/04/2010, 11:49
αυτήν την κυρική θα πάω αναγνωριστική προς τα εκεί.
θα την κάνουμε κανονικά την διάσχιση (αν βγαίνει)
απλά θα ξεκινήσουμε απο το χωριό μου.αν δεν βγαίνει θα κινηθούμε σε χαμηλότερα υψόμετρα,πάλι στο βέρμιο.
Μην ανησυχεις ωρα,στην μασα δεν χανομαστε με τιποτα!:lol:
Για οργανωσε τις εναλλακτικες εκει πανω ρε!
Αφού ρε συ είσαι χορτοφάγος, τι διάολο θα ψήσουμε για σένα? Ραδίκια και ζωχά?
TOMASKTM
13/04/2010, 12:04
Αφού ρε συ είσαι χορτοφάγος,
χορτοφάγος ο καημένος ε;;;;
ενα κοτέτσι σε ομελέτες τρώει,συνδιασμένο με ενα ταψί πρασόπιτα :lol: :lol: :lol:
Vstrommer71
13/04/2010, 12:14
χορτοφάγος ο καημένος ε;;;;
ενα κοτέτσι σε ομελέτες τρώει,συνδιασμένο με ενα ταψί πρασόπιτα :lol: :lol: :lol:
Οτι και να λετε,κομμενες οι μασες.Με περιμενει του Αγ.Πνευματος η αναβαση στο καταφυγιο της Αστρακας στην Γκαμηλα απο Παπιγκο.Πεζοπορια 4 και βαλε ωρες,7 χλμ ολο ανηφορα.Οποτε μασα γιοκ!:bawl:
Stergios69
13/04/2010, 13:02
...
Αρε κ@λοπαιδα....
Με βάζετε να ψάχνω για λάστιχα...
:evil: :D :wave2:
Vstrommer71
13/04/2010, 13:23
...
Αρε κ@λοπαιδα....
Με βάζετε να ψάχνω για λάστιχα...
:evil: :D :wave2:
Εχω το μπροστινο το Conti TKC.Αν το θες τελεφον
Greg_950 S
13/04/2010, 16:10
απο λουτράκι -πευκοτό ε;;;;
Λες να πάρουμε από τον Αντρέα στο Καϊμάκ κανένα από τα νοικιάρικα εργαλεία του... :lol:
Greg_950 S
13/04/2010, 16:11
Κάτι τέτοιο δηλαδή..
195277
Greg_950 S
13/04/2010, 16:12
Ή εναλλακτικά με μοτόρι...
195278
Stergios69
13/04/2010, 16:21
Εχω το μπροστινο το Conti TKC.Αν το θες τελεφον
Πισινό δεν εχω (λάστιχο ε... ) :D :wave2:
Greg_950 S
13/04/2010, 16:24
Οτι και να λετε,κομμενες οι μασες.Με περιμενει του Αγ.Πνευματος η αναβαση στο καταφυγιο της Αστρακας στην Γκαμηλα απο Παπιγκο.Πεζοπορια 4 και βαλε ωρες,7 χλμ ολο ανηφορα.Οποτε μασα γιοκ!:bawl:
Πολύ καλή φάση και ειδικά την εποχή που θα πας. Βγαίνει και σε 3 ώρες αν είσαι χορτοφάγος.
Χαιρετισμούς στον Γιώργο τον Ροκά . :wave2:
TOMASKTM
13/04/2010, 16:43
Πισινό δεν εχω (λάστιχο ε... ) :D :wave2:
στεργιο εχω ενα tkc 18''.αν θεσ ελα να το πάρεις
Ελα Αλέκο!!!!
που θα πάμε είπαμε;;;;;
Δηλαδή να μην πάρω καλοκαιρινά μαζί μου ε?
:lol:
Stergios69
13/04/2010, 16:48
στεργιο εχω ενα tkc 18''.αν θεσ ελα να το πάρεις
Θα είμαστε σε επικοινωνία... :D :wave2:
Vstrommer71
13/04/2010, 19:53
(...) Βγαίνει και σε 3 ώρες αν είσαι χορτοφάγος.
:uplate: :eyepop: :bawl: :cry: :rotflmao:
195316
ασχετους και πρωταρηδες σε χωματινα δεχεστε; δηλαδη εισαστε ολοι εμπειροι;
αθηναιοι υπαρχουν σε αυτην την παρεα;
μπας και το σκεφτω λιγακι
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
ασχετους και πρωταρηδες σε χωματινα δεχεστε; δηλαδη εισαστε ολοι εμπειροι;
αθηναιοι υπαρχουν σε αυτην την παρεα;
μπας και το σκεφτω λιγακι
Από Αθήνα θα ξεκινήσουμε εγώ και ο ΚώσταςΥΖ.
Για πόσο άσχετος μιλάμε και τι μηχανάκι έχεις?
αφρικα εχω και εχω κανει δυο τρεις εντουροβολτες με gas gas στα βασιλικα. :D
Greg_950 S
14/04/2010, 09:02
:uplate: :eyepop: :bawl: :cry: :rotflmao:
Δες και ένα τοπικό link, για ορειβάτες "χορτοφάγους".
Εμάς μας πήρε παραπάνω (συν 1-1,5 h ), γιατί είχαμε φάει "πουρναρόψαρο" Μπουραζανίου, το προηγούμενο βράδυ.....
....:lol: :cool: :sun: :beer:
http://www.astrakarefuge.com/gr/index.html
ΥΓ:
πουρναρόψαρο = αγριογούρουνο όπως ονομάζεται στο Άγιον Όρος, για ευνόητους λόγους ...νηστείας. :wave2:
Stergios69
14/04/2010, 09:08
Endo με ταξι...
Εχει ξεκολωθεί να βρέχει...
Οπότε ακόμα κι αν λιώσουν τα χιόνια από την βροχή....
Τις λασπομαχίες δεν τις γλυτώνουμε...
(να έρθω με το άφρικα να γουστάρουμε; )
:rotflmao: :wave2:
TOMASKTM
14/04/2010, 09:13
Τις λασπομαχίες δεν τις γλυτώνουμε...
ωραία πράγματα :smokin: :smokin: :smokin: