View Full Version : Alpinestars Ολόσωμη Φόρμα, από που?
MAKIS-RR
04/03/2010, 12:50
παιδια ψαχνω για alpinestars mx-1 ολοσωμη δερματινη.βρηκα αρκετεσ στο νετ αλλα δεν βγαινω στα λεφτα.εχω γυρω στα 700 ευρω.αν κανεισ ξερει τπτ ασ μου πει.ευχαριστω
190808
παρε αλλη μαρκα.
εχει κατι κομματακια στα 300? μπερεκετι!!!
μην τσιμπας μαρκετινγκ.
MAKIS-RR
04/03/2010, 12:55
εχεις κατι υποψην σου,δοκιμασμενο?που εννοειται να ειναι αξιοπιστο.....δεν παιζουμαι μ'αυτα.
spidi, spyke γενικα υπαρχουν πολλες επιλογες.
ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις??
MAKIS-RR
04/03/2010, 12:58
μεχρι 700 ευρω
κατι θα βρουμε... :winka: stay tuned...
Μάκη όταν θέλεις να αποθηκεύσεις σε εικόνα αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου,
πρώτα να πατάς μία το πλήκτρο Prnt Scrn που βρίσκεται πάνω δεξιά στο πληκτρολόγιο σου.
Μετά να ανοίγεις το πρόγραμμα της ζωγραφικής(paint) και
αφού ανοίξει πατα το συνδιασμό των πλήκτρων Ctrl (κράτα πατημένο) και V στο πληκτρολόγιο σου.
Τώρα το μόνο που μένει είναι να αποθηκευσεις την εικόνα που σου εμφάνισε σαν αρχείο με κατάληξη .jpeg ή .gif
intruder
04/03/2010, 14:24
Αποψη μου να πας στον αντιπροσωπο εδω κ να το παζαρεψεις.μπορει να σου βγει στα ιδια χρηματα με το net:)
road spirit
04/03/2010, 14:30
www.fcmoto.com --> Leather Suits --> Alpinestars Leather Suits --> Alpinestars Hot Deals
και δες φόρμες Αstars απο 400 ευρώ μέχρι 600 !
τσέκαρε και τη value for money laguna seca της dainese. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
Αποψη μου να πας στον αντιπροσωπο εδω κ να το παζαρεψεις.μπορει να σου βγει στα ιδια χρηματα με το net:)
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MAKIS-RR
04/03/2010, 22:37
thanks παιδια.την λaguna seca την εχω σοβαρα υποψην μου.ειναι και σε προσφορα.
MAKIS-RR
06/03/2010, 17:30
και κατι αλλο.απο την στιγμη που αυετσ οι φορμεσ θεωρουνται για αγωνιστικη χρηση θα εχω μεγαλο προβλημα με το κρυο τον χειμωνα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAKIS-RR
και κατι αλλο.απο την στιγμη που αυετσ οι φορμεσ θεωρουνται για αγωνιστικη χρηση θα εχω μεγαλο προβλημα με το κρυο τον χειμωνα?
κατ'αρχάς οι διάτρητες είναι τελείως ακατάλληλες για χειμώνα.
Οι μη-διάτρητές εξαρτάται τον καιρό.
Δλδ σε πολικές θερμοκρασίες καλύτερα να είσαι με χειμερινό τζάκετ.
Αλλά με νορμάλ χειμωνιάτικες συνθήκες θα είσαι οκ.
Έχω ταξιδέψει φλεβάρη με laguna seca και δεν είχα πρόβλημα.
Από μέσα φόραγα πάνω-κάτω ισοθερμικά και μια λεπτή μπλούζα.
:wave2:
MAKIS-RR
09/03/2010, 23:34
ε ναι για φυσιολογικες χειμερινεσ θερμοκρασιεσ μιλαω.αν πεσει κατω απο το μηδεν αποφευγω να κυκλοφορω με το cbr.προτειμω να κανω μια ασφαλη βολτα στο βουνο με το ττρ του πατερα μου.ευχαριστω παντως θα το εχω υποψην.α πωσ σου φαινεται η λαγγουνα σεκα?την διαιρουμενη εχεισ?
την ολόσωμη είχα που βλέπεις στο αβατάρ μου.
άψογη εφαρμογή και πανέμορφος σχεδιασμός!
εγώ είχα από τις πρώτες.οι τελευταίες έχουν και υποδοχή στη καμπούρα για ασκό νερού ;)
τέσπα,η επόμενη μου φόρμα πάλι laguna seca θα είναι αλλά διαιρούμενη. :wave2:
περνα και απο τζωρτζοπουλο.βγαζει προσφορες κατα καιρους.πηρα περυσι μια ΙΧS με 400 και ειναι ΣΟΥΠΕΡ !!!
MAKIS-RR
10/03/2010, 12:56
ποια η βασικη διαφορα σε διαιρουμενη και μη?αψογη σε εφαρμογη ε?πολυ καλο αυτο.ειδα και στον τζορτζοπουλο κατι μ-τεκ πολυ ωραιες αλλα δεν εχω ακουσει τι λεν σαν ολοσωμεσ.παντωσ εχω μ-τεκ μπουφαν και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ.
ποια η βασικη διαφορα σε διαιρουμενη και μη?
Η ολοσωμη ειναι πιο "δεμενη" ,με καλυτερη εφαρμογη αρα και πιο ασφαλης σε πτωση.
Η διαιρουμενη ειναι πιο βολικη,ειδικα αν την χρησιμοποιεις και σε ταξιδια.Μπορεις να βγαζεις το μπουφαν και να καθεσε σαν ανθρωπος.Με την ολοσωμη θα πρεπει να βγαζεις την μιση και να την αφηνεις να κρεμεται.Σαν πιλοτος ενα πραγμα...:D
Αν ΔΕΝ σκοπευεις να την εχεις ΜΟΝΟ για πιστα τοτε παρε διαιρουμενη.Με την ολοσωμη ουτε να κατουρισεις δεν μπορεις:bigcry:
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Με την ολοσωμη ουτε να κατουρισεις δεν μπορεις:bigcry:
μπά στο κατούρημα παλεύεται...στο χέσιμο υπάρχει ζόρι... :lol:
ειδα και στον τζορτζοπουλο κατι μ-τεκ πολυ ωραιες αλλα δεν εχω ακουσει τι λεν σαν ολοσωμεσ.παντωσ εχω μ-τεκ μπουφαν και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ.
m-tek σουπερ !!!!!!!!!!!
για δές και SUOMY (http://www.suomy.com/technicalrange.php)
η γνώμη μου είναι ότι είναι οι καλύτερες φόρμες μακράν.
όταν έψαχνα πήγα και είδα και dainese, alpinestars, spyke και την ποιότητα στο δέρμα και στα προστατευτικά δεν την βρήκα στα παραπάνω, παίζουν και στα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις
bentouza
11/03/2010, 14:25
και spidi τσεκαρε και clover
Επίσης έχει προσφορά η colori με περίπου 550? αν θυμάμαι καλά
MAKIS-RR
17/03/2010, 17:08
ηρθε επιτελουσ η ευλογημενη ωρα.τα λεφτα μαζευτικαν και ειμαι ετοιμοσ να την παρω (μαλλον λαγκουνα σεκα) αλλα εχω 2 ακομα αποριεσ : 1)μπορω στην διαιρουμενη να φοραω μονο το πανω????(μου ειπαν οτι μαζευει απο πισω και δειχνει χαλια και δεν φοριεται) 2) το νουμερο που φοραω σε μπουφαν και παντελονι ειναι ιδιο στην ολοσωμη???ευχαριστω
Οχι δε μπορεις θα ειναι σαν παιδικη
Το μπουφαν σκετο θα ειναι σαν γυναικειο μπουστακι:smilea: :smilea: :smilea: :smilea:
MAKIS-RR
17/03/2010, 18:58
ωχ αυτο το φοβομουνα.....τωρα?οποτε μαλλον δεν θα παω για διαιρουμενη.thanks
Μπορεις ομως να παρεις τζακετ και παντελονι της ιδιας εταιριας που ενωνουμε με φερμουαρ και να εισαι κομπλε
Συνηθως αυτο ειναι ακριβοτερο απο μια πχ διαιρουμενη αλλα εχεις και στολη, και τζακετ
MAKIS-RR
17/03/2010, 19:07
ρε παιδια στο fcmoto φαινονται πιο μακριεσ οι διαιρουμενεσ η ειναι ι ιδεα μου???? εκει το μπουφαν φαινεται αρκετα καλο σε μηκοσ.τι να κανω???δεν εχω λεφτα να παρω και μπουφαν ...HEEEEEEEEEEEEEEELP.
Δες αυτο το τζακετ (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Stunt-2-Jacket/SubProducts/Alpinestars-Stunt-2-Jacket-0002) μαζι με αυτο το παντελονι (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Track-Pant-2007/SubProducts/Alpinestars-Track-Pant-2007-0001&ChangeAction=SelectSubProduct)
Και στα χρωματα της ολοσωμης που εβαλες ειναι (κοκκινο ασπρο) και σου βγαινει 535 μαζι με τα μεταφορικα και εχεις και φραγκα για μποτες και γαντια και βενζινες
:beer:
ρε παιδια στο fcmoto φαινονται πιο μακριεσ οι διαιρουμενεσ η ειναι ι ιδεα μου???? εκει το μπουφαν φαινεται αρκετα καλο σε μηκοσ.τι να κανω???δεν εχω λεφτα να παρω και μπουφαν ...HEEEEEEEEEEEEEEELP.
Mε μπερδεψες βρε αδερφε...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εγω λεω οτι αμα παρεις μια διαιρουμενη σετ τοτε το μπουφαν δεν φοριεται μονο του,ειναι πολυ κοντο στην μεση.Τουλαχιστον,οσες εχω φορεσει ετσι ειναι...
Μπορεις να παρεις ομως ξεχωριστο μπουφαν-παντελονι που να κουμπωνουν μεταξυ τους.
Δεν θα εχουν την ιδια εφαρμογη με μια στολη αλλα θα μπορεις να φορας το μπουφαν χωριστα.
:beer: