View Full Version : Μην το διαβασετε αν εχετε καλη διαθεση
OnceuponAtime
04/03/2010, 20:42
Ενα συγνωμη εκ των πρωτερων για τα γαλικα
Θελω να παρω τη μηχανη να φυγω, να κρυφτω απο τον κοσμο, απο τον εαυτο μου.
Παλι καλα που κανω κ διαιτα γιατι θα ειχα κατεβασει κανα δυο μπουκαλια...
Μου τη δινει ρε πουστη μου που δεν μπορω να πω και γω"θα κατσω να σκασω για μια γυναικα? δεν αξιζουν",να γινω για λιγο σαν αυτους που εχουν τις "γκομενες" για πηδημα μονο...
Αλλα δεν μπορω...
Ευχη και καταρα σας δινω να μην σας μεινει ποτε καμια αποθημενω και να μην αφεινετε ποτε και τιποτα για το αυριο γιατι εγω τωρα θα μετανιωνω μια ζωη γιατι πολυ απλα πια ειναι αδυνατο...εφυγε.και μαζι της ενα κομματι μου.
Ξερω οτι ειστε μεγαλυτεροι οι περισσοτεροι απο εδω και τα εχετε ζησει αυτα αλλα κ παλι...Ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου
Δεν εχει νοημα να πω κατι αλλο, να ειστε παντα καλα
Καληνυχτα
Εχετλαίος
04/03/2010, 20:49
Κοπέλι μου εσύ να είσαι καλά και γυναίκες ουουουουουουουουου! Όσες θέλεις!
Υπομονή, θα το ξεπεράσεις! Και μετά θα είσαι πολύ καλύτερα και πολύ σοφότερος!
:wave2:
jimtarasxt660x
04/03/2010, 20:50
Φίλε λίγο-πολύ τα έχουμε περάσει όλοι αυτά...Καλά έκανες και τα έβγαλες από μέσα σου, όμως είσαι μικρός ακόμα και η ζωή συνεχίζεται!!!
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ...
Και επειδή κάνεις δίαιτα τσίμπα 3 μπίρες από εδώ
:beer: :beer: :beer:
blackbusa
04/03/2010, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από OnceuponAtime
Μου τη δινει ρε πουστη μου που δεν μπορω να πω και γω"θα κατσω να σκασω για μια γυναικα? δεν αξιζουν",να γινω για λιγο σαν αυτους που εχουν τις "γκομενες" για πηδημα μονο...
Αλλα δεν μπορω...
Ευχη και καταρα σας δινω να μην σας μεινει ποτε καμια αποθημενω και να μην αφεινετε ποτε και τιποτα για το αυριο γιατι εγω τωρα θα μετανιωνω μια ζωη γιατι πολυ απλα πια ειναι αδυνατο...εφυγε.και μαζι της ενα κομματι μου.
Ξερω οτι ειστε μεγαλυτεροι οι περισσοτεροι απο εδω και τα εχετε ζησει αυτα αλλα κ παλι...Ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου
Καληνυχτα
καλα που το επαθες τωρα (19 χρονων...υπαρχει τετοια ηλικια???:sad: )...τωρα ξερεις...:winka:
μην ανησυχεις,κι εμεις εχουμε περασει απο εκει...τοτε μαλιστα ελεγα να πουλησω το μεταχειρισμενο παπακι που ειχα για να βγαλω εισιτηριο για την ιταλια και να μενω σε σκηνη που δεν ειχα καν...!!
και γιαυτο ειμαστε εδω,να σου συμπαραστεκομαστε οπως και σε ολους μας βεβαια οπως μπορουμε και οπως ξερουμε
Χαλαρωσε αγορινα και μη μασας!
Οι γκομενες κι οι μηχανες,
εχουνε λυπες και χαρες:winka:
Τακω και μερικες :beer: :beer: :beer:
BELZEBOYLIS
04/03/2010, 21:13
Να ρωτήσω εσείς που τελικά το διαβάσατε και κερνάτε μπύρες ,είχατε κακή διάθεση ??? :lol:
Ρε λεβέντη ,βρες μερικούς φίλους σου , πάρε ένα ταξί τράβα σε ενα μπάρ πιες μερικές παγωμένες και χαβαλέδιασε το με τους φίλους σου ....αντε μπράβο !
(σε λίγο καιρό ,πάλι πίσω απο φουστάνια θα τρέχεις ....όπως όλοι :lol: ):wave2:
Stergios69
04/03/2010, 21:35
Αλλα δεν μπορω...
Ρε συ...
Μη σκας..
Ειδικά αν είναι εκείνη που σκέφτηκα...
Η Αλεξανδράτου είναι μεγάλη πουτ@ν@ και δεν σου άξιζε...
:rotflmao: :D :wave2:
menelaos46
04/03/2010, 21:42
Συγνωμη ρε φιλε αν ηξερα οτι θα στενοχωρεθεις τοσο δε θα το εκανα...
Η τουλαχιστον δε θα το εβγαζα σε dvd...
Ολα καλα!
Η ζωη κανει τον κυκλο της και απλα ζαλιστικες λιγουλακι...
Ταξι, παρεα, μπυριτσες και ολα καλα ειναι....
Και οταν θες να τα βγαλεις απο μεσα σου, εδω ειμαστε!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αλεξ... ο τίτλος σου είναι tricky και τραβάει και όσους έχουν πολύ καλή διάθεση.
Μια φορά και ένα καιρό αγάπησα, ερωτεύτηκα και... μάντεψε.. έφυγε.. είπα όλα τέλος.. στην ηλικία σου ήμουν. Δεν πρόκειτε ξανά και δεν έχει τίποτα νόημα χωρίς αυτον... πολύ άσχημες σκέψεις...κι όμως....
Ερωτευτηκά, έζησα 4 χρόνια λουκούμι... τελείωσε και αυτό... τα έβαψα μαύρα...
Από αντίδραση πήγα στο άλλο άκρο. Δεν με ένοιαζε, παρτάκιας έγινα... αλλά κάποια στιγμή με κούρασε και είδα πως απλά με "σκορπάω" δεξιά και αριστερά.
Απο το πουθενά γνωρίζω κάποιον και την πατάω πολύ άσχημα.. δεν τον έζησα... διεκδικούσα αλλά τρίχες... σταγόνες πήρα απο αυτό που ήθελα και πολύ πόνο... αλλά μου άρεσε... κάπου εκεί ένοιωσα ευτυχισμένη.. επειδή πόναγα.. είπα οτι ΖΩ... το ζω με όλα του... τις μικρές αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ χαρές αλλά και τον πόνο... η ζωή έχει απο όλα, χαρά, πίκρα, μαγεία, πόνο, ΧΡΩΜΑΤΑ και ΕΙΚΟΝΕΣ πολλές!
Ήταν ένας χρόνος που έμεινα εντελώς μόνη και κλεισμένη μέσα αλλά το γούσταρα. Πονάω επειδή αγαπάω έλεγα. Είναι ευλογία να νοιώσεις λατρεία θαυμασμό και αγάπη. Ήμουν τυχερή που το ζούσα.
Ξανα αγάπησα, ερωτευτηκά έχτιζα όνειρα και πληγώθηκα... γκρεμοτσακίστηκα... αντίδραση μετά... μλκιες έκανα, πλήγωσα εγώ και πήρα κόσμο στον λαιμό μου... δεν αξίζει... Πεθαίνει ο παιδικός μου ΜΕΓΑΛΟΣ έρωτας (τα 4 χρόνια λουκούμι) που ήταν πάντα με μια μικρή (τεράστια) ελπίδα πίσω στο μυαλό μου οτι θα γερνούσαμε μαζί... ήρθαν τα πάνω κάτω... ΟΛΑ διαγράφηκαν.. ΟΛΑ. ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΟΣ. ΚΕΝΟ._
.....έχουν περάσει 9 μήνες... ήταν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ... αλλά πετάω στα σύννεφα... νοιώθω απίστευτα πράγματα. Έχω τρομερά καλή διάθεση, την έχω πατήσει με μια "νάρκη" που ανα πάσα στιγμή θα κάνει τεράστιο ΜΠΑΜ, αλλά το ζώ, επέλεξα να το ζήσω με τα όλα του.
Όλα μεσα στο πρόγραμμα είναι, απλά κάτσε και απόλαυσε ότι και όπως σου σερβίρει η ζωή.. Είμαστε οι εμπειρίες μας, τα κομμάτια που μοιραστήκαμε και χάσαμε... και κάθε φορά είναι μοναδικό..
Hell_Rider
04/03/2010, 21:59
αδερφε μην μασας τπτ ! θα περασει με τον καιρο....
Women! women! - Lots of pretty women.....υπαρχουν πολλες εκει εξω....
οπως λενε και οι Def Leppard... (http://www.youtube.com/watch?v=TyeuwPtntnE&feature=PlayList&p=47FD6C6900AC84A1&playnext=1&playnext_from=PL&index=36)
:beer:
Akatanomastos
04/03/2010, 22:00
α
μην ακους βλακειες, σημασια εχει να ζεις οπως σε γεμιζει εσενα
οχι οπως ειναι βολικο, ή λενε οι "μαγκες"..:wave2:
παω τωρα γιατι ηρθε ενα γκομενακι για ξεπετα..:rotflmao:
2stroker
04/03/2010, 22:19
φιλε μη μασας ολοι τα χουμε περασει αυτα και μια και δυο και τρεις
πακετωνεσε για λιγο δεν τρως δεν μιλας,πινεις
αλλα ευτυχως κραταει λιγο
ο χρονος που λενε ειναι ο καλυτερος γιατρος
σε λιγο καιρο θα εισαι παλι στα πανω σου με νεα πραγματα στη ζωη σου
και ολα τα ασχημα θα τα θυμασαι και θα λες για αυτα τρελενομουν τοτε?
καλη παρεα θες και κανα ποτηρακι
takis-kk
04/03/2010, 22:29
wellcome to the club.
19 είπαμε ?
Μεγαλώνεις φιλαράκι , κι αφου μίλησες μόνο για τη θλίψη σου , χωρίς κακό λόγο γιαυτην....
Γίνεσαι αντρας σωστός , λεβέντης και παληκάρι....
Τώρα αν σου πώ πως σε ζηλεύω?
menelaos46
04/03/2010, 22:57
Βασικα το θεμα ειναι απιστευτα πολυπλοκο και θελει κουβεντα ωρες ολοκληρες αλλα τι να σου κανω που θελει ποτο...
Εδω εχουμε καψει κυτταρα πολλα...
Ωρες αλκοολ τσιγαρο και ραδιοφωνο...
Ασε γιατι κι εμενα μαλλον μου ξαναρχεται, κατι βλεπω στον οριζοντα....
Μη μασάς ρε παλικαρε, γυναίκες;; Εχεις να δείς και ναπάθεις..
Ζήσε φουλ τα 19 σου γιατί είναι η πιό γαμάτη ηλικία..:beer: :winka: :beer:
Giorgos19
04/03/2010, 23:27
Ημουν λιγο μικροτερος απο εσενα οταν σε μια ακριβως ιδια φαση η κολλητη μου, μου ειχε πει... Ροδα ειναι και γυριζει...Δεν την πιστεψα τοτε, οπως φανταζομαι πως δεν θα πιστεψεις και εμενα που στο λεω τωρα... Αλλα ειλικρινα... ροδα ειναι και γυριζει...
ΧαΛΛΛαρα. Ποναει το ξερω, το εχω νιωσει, ολες/ολοι το εχουμε νιωσει. Look on the bright side ομως. Ηρεμησε, παρε τον χρονο σου, κανε πραγματα που ηθελες και δεν εχεις κανει, βρες-ανακαλυψε παλι τον εαυτο σου... Μπορει να παρει καιρο, θα εχεις πισωγυρισματα αλλα καποια στιγμη περναει. Σκεψου πως μετα απο αυτην την εμπειρια σου, θα γινεις "σοφοτερος" στην επομενη σχεση σου!
Θα ερθουν καλυτερες μερες...
:sun:
mparmpanik
04/03/2010, 23:51
Ω.. Ναι,
αυτη την στιγμη, ολα ειναι μια μαζα και εισαι παντου.
Σε ενα αμειλικτο βαθρο σιωπης.
Ω.. Ναι,
Δεν παυεις στιγμη να τη συλλογιζεσαι.
Τα βραδια καρτερας την ευλογια του υπνου που σε γεμιζει ελπιδες.
Παρακαλας να κλεισεις τα ματια και να βυθιστεις στο ονειρο.
Νιωθεις οτι επιζεις, μονο και μονο, για τουτο του μυαλου το λιωσιμο.
Τωρα φιλε μου μαθαινεις πως οταν ξαφνικα κανουν μπραφ σχεσεις που ησουν κολλημενος,
το μονο που θελεις ειναι να μεινεις στο κρεβατι, να τραβηξεις το παπλωμα πανω απο το κεφαλι,
κι αφου εχεις κλεισεις τα πατζουρια να ξυπνησεις μετα απο καμια χιλιετια.
Ενταξει, ο κοσμος ειναι μεγαλο βασανο..
Ξελαμπικαροντας ομως και αντιμετωπιζοντας την πραγματικοτητα οπως ειναι και οχι οπως την φανταζοσουν μεχρι τωρα,
μολις σκεφτεις οτι πρεπει να ανασυνταχτεις και να μην ταλαντευεσαι αναμεσα στην πληρη απογοητευση και στην τελεια εξαντληση,
τοτε ως δια μαγειας θα βγεις απο το απυθμενο ταρταρο που ξαφνικα νιωθεις οτι κατρακυλησες.
Και δεν θα πας και κεινο το ταξιδακι στην κολαση, οπως νομιζες..
Απεναντιας,
λιγο καιρο μετα το γοερο «θα στουκαρω στην κολωνα χωρις εσενα»
κι ενω θα σε φανταζεσαι ακρανιωτο αυτοχειρα,
θα συλλαβεις τον εαυτο σου να εχει εστιασει στον σειαμενο και κουναμενο τουρλωτο κωlο που περναει μπροστα του
εχοντας κρατησει μονο τις αναμνησεις απο τα παλια .
Ειναι δυνατον αυτο;;;;
μην αναρωτιεσαι ..
Οχι μονο ειναι δυνατον..
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.
Μετασχιζοφρενικο αναγνωσμα :
ο ενας, ο μεγαλος, ο απολυτος, ο τελειος ερωτας, ειναι καθε φορα ο τωρινος..
Δεν σου αξίζει φιλαράκι, η στεναχώρια.
Και δεν της αξίζει τόσο πολύ σημασία. :wave2:
Σκέψου τον εαυτό σου, μόνο λίγο.
Μην στεναχωριέσαι...
Μακάρι να είχα την εμπειρία σου όταν ήμουν στην ηλικία σου, θα είχε κάνει τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη...
Όλοι τα έχουν περάσει ή θα τα περάσουν και είναι σοβαρό μάθημα...
Στην περίπτωσή μου, ήταν το σημαντικότερο μάθημα στη ζωή μου και με έκανε καλύτερο!
Είναι πολύ μεγάλη όμως αυτή η ιστορία και δεν γράφεται.
Θα γνωρίσεις κι άλλες κοπέλες, θα ξανανοιώσεις πράγματα, θα ξαναερωτευτείς, όσο αδιανόητο και αν σου φαίνεται τώρα.
Βγες έξω με φίλους, θα σου κάνει καλό!
Ζήσε το, μάθε από αυτό και ξεπέρασέ το...
Έτσι απλά...
Τα καλύτερα έρχονται...
:beer:
Ευχομαι να εισαι απο τους ανθρωπους που μπορουν να αγαπανε στη ζωη τους πραγματικα......μη μετανιωσεις ποτε γι'αυτο οσο κ αν σε πονεσει(γνωμη μου ε?)η αλλη μερια ειναι απλα αδεια(μιλαω για οσους δε μπορουν να αγαπησουν)
θα σου αφιερωσω ενα τραγουδακι που καλα θα κανεις να το θυμασαι παντα....
http://www.youtube.com/watch?v=vDux80u7WmY
ΚΙΠ ΓΟΥΟΛΚΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
αυτο το "δε πινω γιατι κανω διαιτα" ειναι λιγο gay.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Allst@rf
05/03/2010, 00:23
πολλές τενιες μακρή μαζεύτηκαν στο φόρουμ ρε φίλε...
Παντός φιλαράκι ,προσωπικα, όταν σκέφτομαι ότι κάποια στιγμη στη ζωή μου στεναχωρηθηκα για τρεις - τέσσερεις γυναίκες που είχα σχέση πιο πιτσιρικάς ,μουτζωνω τον καθρέπτη...:D
manos*gsxr
05/03/2010, 01:03
ΡΕ!!!!ξεκουτουλα!!!Οταν θα μεγαλωσεις θα καταλαβεις οτι αυτη η κυρια ητανε σχολειο για σενα.....Με πιανεις???Μια φορα την παταμε μαγκα (συνηθως:lol: )......και στην επομενη ειμαστε διαβασμενοι....:beer: :beer: :beer:
Operater
05/03/2010, 01:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
....και στην επομενη ειμαστε διαβασμενοι....:beer: :beer: :beer:
καλά, μην είσαι τόσο σίγουρος... :)
Φιλαράκι, κάνε bookmark αυτό το thread και έλα ξαναδιάβασέ το σε κανά δυο χρόνια.
Παίζει να γελάσεις, παίζει να θελήσεις να τη βρεις να της πεις ευχαριστώ που σε "πλήγωσε".
Την "πάτησες" στην κατάλληλη ηλικία.
Οι περισσότεροι που έχουμε καλαμπαλίκια στα παντελόνια μας το ίδιο πάθαμε, άλλοι μία κι άλλοι περισσότερες.
Απόλαυσε τον "πόνο" σου στην ηλικία αυτή, μόνο καλό σου κάνει.
Σε άλλες φάσεις ίσως να επηρέαζε πράγματα που δεν πρέπει, στα 19 σου όχι.
Ευχαρίστησε όποιο θεό πιστεύεις γι' αυτό το δώρο που ήρθε στη σωστή στιγμή.
Θα δυναμώσεις...
Θα γίνεις λίγο περισσότερο καχύποπτος...
Θα κοιτάξεις λίγο την πάρτη σου παραπάνω...
Θα γίνεις κάτι τι καλύτερος...
Φιλικά,
McGyver
Τράβα άναψε κανενα κεράκι που ξέφυγες. :wave2:
makis206
05/03/2010, 08:25
Άνοιξε το βλέμμα σου και κοίτα τα καλά της υπόθεσης, εμένα η δικιά μου με βάζει να πάρω V-Strom..:sad:
Κράτα γερά και μη μασάς παλίκαρε, η ζωή είναι ωραία κι όσο έχουμε υγεία και φίλους καλούς δεν μπορούμε παρά να τη ζούμε όμορφα καταβροχθίζοντας την κάθε της στιγμή!
:beer: :beer:
jimtarasxt660x
05/03/2010, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άνοιξε το βλέμμα σου και κοίτα τα καλά της υπόθεσης, εμένα η δικιά μου με βάζει να πάρω V-Strom..:sad:
Ε,ρε μάγκα μου...υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις:sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
05/03/2010, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ε,ρε μάγκα μου...υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις:sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έτσι είναι, όταν η ζωή στα κάνει σκατά δεν έχεις παρά να κοιτάξεις στα σκατά με τις φράουλες για να ομορφύνεις τον κόσμο τον δικό σου.:lol:
christostr
05/03/2010, 08:59
Αν σου πω ότι αυτό που περνάς τώρα είναι ένα από τα συστατικά που ομορφαίνουν τον έρωτα, τη ζωή, θα με πιστέψεις; Να είσαι πάντα ο εαυτός σου.
Να είσαι παντά καλά μικρέ να ερωτεύεσαι, να βολτάρεις, να κάνεις δίαιτα όποτε γουστάρεις και να την σταματάς όποτε κάνεις κέφι να τα πιείς με τους φίλους.
Μη μασάς... Μακάρι να μην περάσεις σοβαρότερα προβλήματα.
Κι όπως λέει κι ο Βύρωνας... άναψε και κανένα κεράκι
reinmeister
05/03/2010, 09:16
1)μην εισαι ποτε μονο με μια γυναικα...δεν ξεμενεις ποτε...
2) φροντισε να μην συμπιπτουν οι περιοδοι τους...
3)ποτε μην τις παρεις σοβαρα...θα σαλταρεις...πλασμα που το ενα δευτερολεπτο γελαει και το επομενο κλαιει,ειναι σκαρτο απο το εργοστασιο...(ορμονες γαρ)...δειχνε ομως οτι τις παιρνεις...
4)αγαπουν μονο το παιδι τους κι αυτο υπο συνθηκες...εμεις απλως υπαρχουμε για να τους κανουμε τα χατηρια...
5)εισαι χορηγος...οσο νωριτερα το καταλαβεις ,τοσο καλυτερα για σενα...
6)οταν σου μιλανε,οτι και να λενε,κανε πως τις προσεχεις...το εκτιμουν αυτο...
7)μην κανεις γλυκες,οσο και να παραπονιουνται...ξενερωνουν...ειδικα οταν ειναι ιδιου στυλ απαντηση σε δικες τους...
8)πηδα καλα και πολλη ωρα...
9)οι γυναικες ειναι power junkies...εχε αποψη-ισχυ και αποδεικνυε το συνεχεια...
10) μην τις κλεινεις στο σπιτι...
11)λεγε συνεχεια ποσο ομορφες ειναι ακομη κι αν κανουν την βασιλειαδου να φαινεται μοντελο...
αν λαβεις σοβαρα υπ οψιν τα παραπανω θα ζησεις μια ζωη χωρις ψυχιατρειο...
Ιznogood
05/03/2010, 10:03
Ας ημουν ξανα 19 ...και στα @ρχιδια μου τα παντα ολα ταπατεζα...:sun:
OnceuponAtime
05/03/2010, 10:24
Χθες πειρα εναν φιλο μου πηγαμε μια βολτα με τη μηχανη στη θαλασσα και καθισαμε.Τελικα εχουν δικιο που λενε οτι οι φιλοι ειναι η οικογενεια που διαλεγεις + ο καλυτερος ψυχολογος ειναι ο καλυτερος σου φιλος.Τα εβγαλα απο μεσα μου και ηρεμησα.Απλως να, μου εχει μινει το γαμωπαραπωνο.....
reinmeister
05/03/2010, 10:30
πελατες ρπμ...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
πάρε ένα ταξί τράβα σε ενα μπάρ
Copy - paste της συμπεριφοράς σου, Κωστάκη ...??? :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
http://www.youtube.com/watch?v=oZnUFM4Qvck&feature=fvw
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
σορρυ ρε Αντωνη αλλα....:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
οχι ρε αυτον τον φορτωνει ο παπ :lol: :lol:
19 ε? να ζησεις λεβεντη να τα 1000ασεις ! θα γνωρισεις πολλες θα τους κανεις κ θα σου κανουν πολλα θα κανεις <<κυκλους τουμπες σουζες >>θα πεις κ ακουσεις μεγααααλες κουβεντες κ ασημαντες βλακειες......................καπου στα διπλα χρονια απο αυτα που εισαι τωρα θα κανεις και τον σοφο συμβουλατορα στους 19ρηδες που ειναι στις πρωτες ακομα τουμπες................και ας μην εχεις ακομα μαθει ουτε ο ιδιος τι σκατα ακριβως ειναι το τελειο γτ απλα ΔΕΝ υπαρχει!
19 ε? ΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΜΠΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντως αμα θες αλαζουμε εγω 19 με το 125cc και παρε εσυ τα 38 παρε κ το 1000cc παρε κ 3 σβιτλανες δωρο................:D
παντα να λες ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :beer:
:smokin:
η γυναίκες ειναι σαν τα ταξι
ανεβαίνεις σε ενα και εαν δεν σε παει καλα......
κατεβαίνεις και παίρνεις αλλο.
ειναι σαν να σε έδιωξαν απο μια δουλεια.
Στα @@ σου!
θα πας σε αλλη και μπορεί και να σε "πληρώνουν" καλύτερα!!
εσυ το νου σου να μαζεύεις "ένσημα"
ετσι και αλλιώς οταν θα σε στα 60-65 θα λες ΜΟΝΟ ιστοριες
κοιτα να εχεις πολλες να πείς
Α! και η κακή γεύση συνήθως φευγει με μια άλλη
οπότε κοίτα να "φας" κατι γρήγορα για να φτιάξει η "γεύση σου"
reinmeister
05/03/2010, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
http://www.youtube.com/watch?v=oZnUFM4Qvck&feature=fvw
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
σορρυ ρε Αντωνη αλλα....:lol:
ευχαριστω ευακι...δεν ηξερα οτι ειμαι τοσο γνωστος...:lol: :lol: :lol: :beer:
Κοιτάζω τη πανσέληνο ...σε σκέφτομαι και κλαίω ...Μετά το ξανα σκέφτομαι ..... Και ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΛΕΩ..:beer:
poly συναισθημα αυτοι οι μηχανοβιοι ρε πουστη μου! :)
ελα φιλαρακι, μη κλαίς... ειναι σαν τα ραμματα! Θα τα θυμασε παντα, αλλα στο mute συναισθηματων... διχως πονο!
μεχρι που θα καταλαβεις πως το παρελθον σου ειναι πολυ μικρο μπροστα σε αυτο που ζεις ΤΩΡΑ!
Juohmar1
05/03/2010, 19:41
Εσύ να είσαι καλά και όλα θα στρώσουν!!!
Μη μασάς και κοίτα μπροστά!!!
Φιλαράκι παρ' το χαλαρά και άσε το χρόνο να δουλέψει υπέρ σου. Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Αν δεις ο,τι δεν γίνεται τίποτα, πάρε ενα V-Strom :lol: να σε κυνηγάνε όλα τα γκομενάκια του πλανήτη.
Α! και μην βάλεις τπτ καψουροτράγουδα και ψυχοπλακωθείς
Τα καλύτερα έρχονται. (αλλά μάλλον με V-Strom γι' αυτό έχουν αργήσει) Πάρε μερικές παγωμένες διαιτητικές μέχρι τότε.:beer: :beer: :beer:
Φιλαράκι....έχεις την ηλικία του γυιού μου....
Ακου τον παππού...
καταρχήν ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ αυτές τις μέρες....Το πρώτο μου κονέ με γιατρούς το έπαθα μετά από χωρισμό ...Ξύπνησα στα επείγοντα του Γενικού...Ούτε θυμάμαι ακομα πώς έπεσα...
Και η κυρία???Αποφάσισε μετά την ανάρρωση να με τιμωρήσει και άλλο....Με παντρεύτηκε...
Στην ηλικία σου κάθε 15 μέρες ήμουν καψούρης...
Εφευγε το γκομενάκι τότε για την πατρίδα του(GREEK KAMAKI) και το ξημέρωμα με έβρισκε στην παραλία λιώμα από το μεθύσι ...και την καψούρα..
Ανοιγα τα μάτια μου και πρόσεχα το νεοαφιχθέν υλικό που είχε ήδη φτάσει όταν εγώ μπεκρούλιαζα και έιχε ήδη κατέβει στην παραλία και ....ξανακαψουρευόμουν....
ΦΙΛΑΡΑΚΙ δεν τελειώνουν οι γυναίκες....Ξεκόλα...
Α ρε να είχα την ηλικία σας ξανά.....
:beer: :beer:
kerasaki
05/03/2010, 21:39
Λοιπον προσεξε με.....σιγουρα νιωθεις οτι ηταν η μοναδικη, η μονη που σε καταλαβαινε, νιωθεις να φευγει το εδαφος απο τα ποδια σου, ισως και οτι ηταν η μονη γυναικα που θα μπορουσες να παντρευτεις καποια στιγμη
ε λοιπον νιωθω κι εγω ετσι εδω και 2 σχεδον χρονια!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....με τη διαφορα οτι ειμαι πλεον 27!
περαστικα μας:lol: :bawl:
Allst@rf
05/03/2010, 22:38
εγώ ρε ξέρετε τι κατάλαβα;ότι όλο με τους ταξιτζήδες τα εχετε,όλο χαίρεστε που απεργούμε ,αλλά στη δύσκολη στιγμή εμάς θυμάστε...άκου πάνε πιες και πάρε ένα ταξί να σε πάει και σπίτι...
Όχι ρε ,δε σέ παω πουθενά ,εχω απεργία...
GhostRideR_636
05/03/2010, 23:02
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
koulis19
05/03/2010, 23:46
Φιλε μου και εγω 19 ειμαι.Μην κολλας.Αμα δεν ζησεις εντονα τωρα μετα μαμησε τα.Στο λεω γιατι μπορει να φτασεις σε μια ωριμη ηλικια με οικογενεια και να θελεις(δυστυχως)να κανεις οτι δεν εκανες οταν ησουν 19.Οποτε εμπαινε και ξεκολλα.:cool:
BELZEBOYLIS
06/03/2010, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οχι ρε αυτον τον φορτωνει ο παπ :lol: :lol:
:a13: :a13: :blush:
....καθάρματα ,θα σας δείξω εγώ !
Αδερφέ αυτή είναι η ζωή, ζήσε την με τα καλά της και τα άσχημά της, όλα στο πρόγραμμα είναι. Και σε γενικές γραμμές αλίμονο αν 20άρης παει στα σοβαρά. Εδώ δεν το μπορούνε πλέον μερικοί στα 30 ακόμη και 40. Προχώρα λοιπόν στη ζωη με τσαμπουκά.
Προς το παρών θα ακουστεί πολύ θεωρητικό , αλλά οι γυναίκες είναι σαν τη στάση λεωφορείου: Χάνεις το ένα, περίμενε γιατί έρχεται άλλο.
Πάρε και μια μπύρα αδυνατίσματος κι από μένα: :beer: , και πάντα όρθιος.
ego_o_idios
08/03/2010, 02:03
Αλλα δεν μπορω...
Καληνυχτα
otan ise se neaniki ilikia ise gematos eves8isies ke sines8imata ke ka8olou amines ke fisika epidi mpori na pistevis oti den se perni gia pola sini8os mplekis me kati metries genikos tipises pou sixtiriazoun ton eafto tous pou den ine aksies tou rouva as poume ke vgazoun ta apo8imena tous mazi sou ke ine mazi sou giati den mporoun na ine me kapion alo
opos ke esi diladi me tin moni diafora pou aftes exoun kati pou den exis os andras ke den mporis na xrisimopioisis
tespa
esi lipon gnorizis arketes ke to mono pou katafernis ine na ginis aftos pou sou lene oloi enas tipos pou tis exi mono gia xosimo ke tipota alo sinxronos pernis ke to ifos tou di8en empirou ke brutal isos pou goustaroun i perisoteres kotes
ti gineta omos tixeni na gnorisi kapia aksiologi tipisa ke sto va8os xronou sou tin pefti asxima giati ise egoistis ke den exis eves8isies
ne ine na trelenese
olo ton kero pou isoun eves8itos se 8eorousan out ke ftani i stigmi pou ise out gia tous anti8etous logous
ke eno ise se diskoli 8esi me tin teleftea pou mpori na se xorisi giati den ixes eves8isies ke tin i8eles gia xosimo
ka8ese ke kanis tin aftokritiki sou ke les mipos imoun la8os ke mperdevese akoma perisotero
tote lipon pou ise mperdemenos prospa8is na vris enan tropo na kerdisis tin tipisa ksana ke epidi ginese evalotos xanis se prosopikotita ke i tipisa se 8eori 8ima ke itopa8i
ke kseneroni mazi sou
ke meta ginese enas tipos gematos apo8imena pou to mono pou 8elis ine na plakonis stis klotses tis tipises genikos na se kitai kamia ke na tis tin les asxima
tou tipou ti kitas mori trexi tipota.....lol
fisika exis katantisi enas kompleksikos tipos ekdikitikos me tis ginekes
ke otan milas pia gia ginekes les
siga re me aftes asxolise xestis re o kosmos ine gematos apo daftes...lol
ke afou aderfi den ise ke exis anagki to xosimo vriskis mia opia nane tis to pezis analogos ta gousta tis les ena karo ksipasmena astia gia aftin
ke to telefteo pou se endiaferi pia ine i sxesi sou me tis ginekes
i lisi pia ine?
afti vriskete mesa sou ke sto ti 8es
ma8e ti ine afto ke akolou8a to afstira
ke sta apaftaria sou ti lene oloi
Γλυκε μου..............
γραψε στα @@ σου την πατσαβουρα.:rotflmao: :bigcry:
τι ποιητής
τι ευγένεια
τι να πει κανεις:lol: :rotflmao:
z.k.a.p.
09/03/2010, 21:09
ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ Γ.... ΣΟΥ ΜΕ
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ΄Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΥΤΕΙΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ Ή ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ. ΝΑ ΛΥΠΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 42 Ή 52 ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ.
glargkatzis
10/03/2010, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
3)ποτε μην τις παρεις σοβαρα...θα σαλταρεις...πλασμα που το ενα δευτερολεπτο γελαει και το επομενο κλαιει,ειναι σκαρτο απο το εργοστασιο...(ορμονες γαρ)...δειχνε ομως οτι τις παιρνεις...
4)αγαπουν μονο το παιδι τους κι αυτο υπο συνθηκες...εμεις απλως υπαρχουμε για να τους κανουμε τα χατηρια...
5)εισαι χορηγος...οσο νωριτερα το καταλαβεις ,τοσο καλυτερα για σενα...
6)οταν σου μιλανε,οτι και να λενε,κανε πως τις προσεχεις...το εκτιμουν αυτο...
7)μην κανεις γλυκες,οσο και να παραπονιουνται...ξενερωνουν...ειδικα οταν ειναι ιδιου στυλ απαντηση σε δικες τους...
8)πηδα καλα και πολλη ωρα...
9)οι γυναικες ειναι power junkies...εχε αποψη-ισχυ και αποδεικνυε το συνεχεια...
10) μην τις κλεινεις στο σπιτι...
11)λεγε συνεχεια ποσο ομορφες ειναι ακομη κι αν κανουν την βασιλειαδου να φαινεται μοντελο...
αν λαβεις σοβαρα υπ οψιν τα παραπανω θα ζησεις μια ζωη χωρις ψυχιατρειο...
Ένας πραγματικά χρήσιμος κανόνας συμπεριφοράς στη ζωή που ζούμε!!! Εύγε , είμαι υπέρμαχος πολλών εκ των 11 κανόνων....(απλά πλέον δεν μπορώ να εφαρμόσω το 1 και το 2...)
Αυτά μου τα έχουν πεί άνθρωποι άνω των 60 , ευτυχισμένοι ακόμα με τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους, έχοντας περάσει μια ζωή χωρίς εντάσεις.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΑ