View Full Version : Ποδηλατάδα 7-3-2010 Βαρυμπόπη
Ο τίτλος τα λεεί όλα ραντεβού στην καγκελόπορτα της Βαρυμπόπης κατα τις 11.30 να λιώσουμε στα πιστάκια και μέσα στο δάσος ψήνεται κανείς ?
Η καγκελόπορτα την βρίσκουμε στο δεξί μας χέρι εάν ανέβουμε την γέφυρα της Βαρυμπόπης από ΝΕΟ κατευθυνόμενοι πρός Χαλκίδακαι κάνοντας αριστερά.
Μετά την ΒΙΑΝΕΞ, λογικά δεξιά θα έχει και τρείλερ από '' βρωμερούς ''
190947
Τιγκα, μαλλον πρεπει να ποσταρεις στο www.cyclist-friends.gr ....:lol: :lol: :lol:
Γτ εδω ανταποκριση 0...:bigcry:
Εγω ειμαι μεσα αλλα ακομα δεν εχω βρει τι ποδηλατο να παρω.......:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τιγκα, μαλλον πρεπει να ποσταρεις στο www.cyclist-friends.gr ....:lol: :lol: :lol:
Γτ εδω ανταποκριση 0...:bigcry:
Η ανταπόκριση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=58416) στο ποδήλατο υπάρχει εδώ, όρεξη δε βλέπω να παίζει
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εγω ειμαι μεσα αλλα ακομα δεν εχω βρει τι ποδηλατο να παρω.......:mad:
έχεις πολλά και δυσκολεύεσαι ? :confused:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Θα ακολουθούσα.... αλλά δουλεύω μεχρι τις 2 ... και βρέχει:wacko:
Μέσα να το κάνουμε το επόμενο ΣΚ αν εχει καλό καιρο!!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Θα ακολουθούσα.... αλλά δουλεύω μεχρι τις 2 ... και βρέχει:wacko:
Μέσα να το κάνουμε το επόμενο ΣΚ αν εχει καλό καιρο!!:wave2:
το επόμενο ΣΚ γιατί έχει αρχίσει :bawl:
Oxi κανενα δεν εχω , ο καθενας μου λεει τα δικα του κ εχω μπερδευτει ........... εσενα κλειδωνει η αναρτηση μπροστα ......... ? κ μετα με το 206 cc που εχω , που θα μπει το ποδηλατο ηθελα να ξερα .........?:confused:
Oxi κανενα δεν εχω , ο καθενας μου λεει τα δικα του κ εχω μπερδευτει ........... εσενα κλειδωνει η αναρτηση μπροστα ......... ? κ μετα με το 206 cc που εχω , που θα μπει το ποδηλατο ηθελα να ξερα .........?:confused:
σχαρα πισω... 50-60 ευρω :wave2:
Εχω βαλει μια αεροτομη σα σιδερωστρα στο πορτ μαγκαζ ......... πια σχαρα λες αυτη που ειναι στην εξατμιση ...........?
Εχω βαλει μια αεροτομη σα σιδερωστρα στο πορτ μαγκαζ ......... πια σχαρα λες αυτη που ειναι στην εξατμιση ...........?
Υπαρχουν 3 τυποι αυτες οροφης πανω. Αυτςς πουπιανουν πισω στο καπο με ιμαντες και αυτες που μπαινουν πάνω στο κοτσαδόρο εφόσον εχεις... :wave2:
Εχεις πμ κυριος....:winka: :winka: :winka: