View Full Version : ψιλοβροχο+γλιτσα=τουμπα
2stroker
07/03/2010, 12:24
σημερα γυρω στις 5 το πρωι πηγαινωντας να στριψω απο πειραιως αριστερα για πετραλωνα ο δρομος λογω του ψιλοβροχου πρεπει να χε απιστευτη γλιτσα και ετσι ξεκιναω απο το φαναρι 1η 2α 15 χλμ το πολυ και ξαφνικα χανω το πισω και τουμπα.ευτυχως και εγω και η κοπελια μου χτυπησαμε μονο στο γονατο καψιμο,μελανια και λιγο πρηξιμο.μηχανη κατι γρατζουνιες και στραβο τιμονι.παλι καλα.ευχαριστω και τα 4 μηχανακια που σταματησαν να δουν αν ειμαστε καλα σε αντιθεση με τους κουτακηδες που απλα μας κοιταγανε απο τα κλειστα παραθυρα τους μη βραχουνε.παντως μου κανε τρελη εντυπωση το ποσο πολυ γλυστραγε μιας και τα χιλιομετρα ηταν λιγα αλλα και το γκαζι σταθερο,τελοσπαντων.περαστικα μας λοιπον και αγυριστα!
Περαστικά σας και ποτέ ξανά τούμπες! :wave2:
devil's animal
07/03/2010, 12:38
περαστικα σας και ποτε ξανα!!
:beer: :beer: :beer:
jimtarasxt660x
07/03/2010, 12:43
Περαστικά σας:beer: :beer: :beer:
Περαστικα ......... παντα ορθιος ....... :wave2:
Περαστικα σας αγορινα....:beer: :beer: :beer: :beer:
περαστικα! :wave2:
:smokin:
george88
07/03/2010, 14:13
Περαστικα !! :wave2:
XJR_Billy
07/03/2010, 14:20
Ευτυχώς δεν χτυπήσατε πολύ.
Ούτε η μηχανή έπαθε μεγάλη ζημιά.
Είναι η πόρνη η γλίτσα...:sick:
Δεν ξέρεις από που θα σου'ρθει...
Περαστικά σας φιλαράκι και μακάρι αυτά να είναι τα χειρότερα!!:beer: :beer: :beer:
Λεωνίδας
07/03/2010, 15:11
περαστικά και ποτέ ξανά :wave2:
sergiosm
07/03/2010, 15:23
περαστικά
guzzistas
07/03/2010, 15:31
Περαστικά και προσοχή!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΕΣ!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σημερα γυρω στις 5 το πρωι πηγαινωντας να στριψω απο πειραιως αριστερα για πετραλωνα ο δρομος λογω του ψιλοβροχου πρεπει να χε απιστευτη γλιτσα και ετσι ξεκιναω απο το φαναρι 1η 2α 15 χλμ το πολυ και ξαφνικα χανω το πισω και τουμπα.ευτυχως και εγω και η κοπελια μου χτυπησαμε μονο στο γονατο καψιμο,μελανια και λιγο πρηξιμο.μηχανη κατι γρατζουνιες και στραβο τιμονι.παλι καλα.ευχαριστω και τα 4 μηχανακια που σταματησαν να δουν αν ειμαστε καλα σε αντιθεση με τους κουτακηδες που απλα μας κοιταγανε απο τα κλειστα παραθυρα τους μη βραχουνε.παντως μου κανε τρελη εντυπωση το ποσο πολυ γλυστραγε μιας και τα χιλιομετρα ηταν λιγα αλλα και το γκαζι σταθερο,τελοσπαντων.περαστικα μας λοιπον και αγυριστα! Επειδη μενω καμια 200ρια μετρα πιο πανω και περασα σημερα και εγω με τη μηχανη, ενα εχω να πω: Γλιστραει σαν πουτ@ν@!!!!! Προσοχη παιδες, στο συγκεκριμενο σημειο εαν δεν εχει βρεξει καλα να ξεπλυθει η αφαλτος ειναι εξαιρετικα επικινδυνο. Περαστικα και στους 3 σας και να ναι η τελευταια:beer:
ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
κριμα ρε φιλε.αφου δεν χτυπησατε παλι καλα.την εχουμε πατησει ολοι σε τετοιες συνθηκες περαστικα σε σας και στη μοτο.
Περαστικά και γρήγορη αννάρωση. :beer: :beer: :beer:
Περαστικά.. Αφού δεν χτυπήσατε πάλι καλά.. :beer:
(είχες χωμάτινα λάστιχα?)
2stroker
07/03/2010, 17:43
σας ευχαριστω ολους παιδια να στε καλα:wave2:
epp1640 ναι με χωματινα λαστιχα ειμαι και ακριβως επειδη ξερω οτι στην ασφαλτο γλυστρανε σαν διαολος πηγαινω πολυ συντηριτικα,και χτες λογω ψιλοβροχου πηγαινα λες και εκανα παρελαση αλλα η γλιτσα σε συνδιασμο με φαγωμενο δρομο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σας ευχαριστω ολους παιδια να στε καλα:wave2:
epp1640 ναι με χωματινα λαστιχα ειμαι και ακριβως επειδη ξερω οτι στην ασφαλτο γλυστρανε σαν διαολος πηγαινω πολυ συντηριτικα,και χτες λογω ψιλοβροχου πηγαινα λες και εκανα παρελαση αλλα η γλιτσα σε συνδιασμο με φαγωμενο δρομο...
Αν δεν πας βουνό έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα σιράκ της μισελέν.. ως demi.. βέβαια γνώστης δεν είμαι.. από αυτά που διαβάζω..
2stroker
07/03/2010, 17:56
πηγαινω εντουραδες οποτε δεν εχω αλλη επιλογη απο το να πηγαινω κοτα στο δρομο και πολυ πολυ προσεκτικα;)
christostr
07/03/2010, 18:28
Περαστικά ρε φίλε:wave2:
makis206
08/03/2010, 07:42
Περαστικά κι ας είναι το τελευταίο σου ανάποδο παλίκαρε!:beer:
danaos75
08/03/2010, 07:51
Περαστικά και απο εμένα, και γρηγορα καλα και οι δυο σας
harris_x
08/03/2010, 11:40
Περαστικά σας και ποτέ ξανά!
Operater
08/03/2010, 12:17
Περαστικά!!
Το ίδιο έπαθα και γω πριν κατι χρόνια, στο Μουσείο, στο δρόμο που σε βγάζει στην Αλεξάνδρας από Πατησίων, δεξιά πριν τα φανάρια... Εκείνο το Γ που κάνει ο δρόμος...
Έτσι ακριβώς την πάτησα.
περαστικά δίχρονε...:beer: :beer: :beer:
chr1s_86
08/03/2010, 13:20
περαστικά σας! :)
LsKostas
08/03/2010, 15:02
Περαστικα παιδια :wave2:
blackbusa
08/03/2010, 16:25
βλεποντας το busa σημερα μαλλον δεν εριξε μονο νερο χτες αλλα και λασπες...τεσπα...περαστικα και αγυριστα και απο εδω...