PDA

View Full Version : ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ.

Vamael
08/03/2010, 12:50
Μετά από διάβασμα, ψάξιμο και τελικά ζάλισμα, νομίζω ότι από όσα μηχανάκια είχα βάλει στο στόχαστρο κατέληξα ανάμεσα σε δύο Suzukiα.

Vstrom 650 Abs ή Bandit 650 Abs ?

Η χρήση θα είναι μέσα στην πόλη σε καθημερινή διαδρομή Καλλιθέα-Πειραιά, τις βόλτες και τα ψώνια μου μέσα στην πόλη γενικότερα, και κάποιες φορές ταξιδάκι μέχρι Ορχωμενό-Λιβαδειά.

Χώμα δεν θα πατάω αν και κάποιοι δρόμοι είναι χειρότεροι από χωματόδρομους.

Ποια θα πρωτιμούσατε και γιατί ?

npat
08/03/2010, 12:53
Bandit.

alex14
08/03/2010, 12:59
Bandit γιατι ετσι. :D

:wave2:

road spirit
08/03/2010, 13:01
bandit γιατί έτσι και απο 'δω

(βασικά το βεστρωμ δεν είναι μοτοσυκλέτα, αλλά τέσπα :lol: :lol: )

BELZEBOYLIS
08/03/2010, 13:02
Νόμιζα ότι είχες αποφασίσει !!:lol: :wave2:

Bandit.

Sapadak
08/03/2010, 13:03
Καινούριο ή μεταχειρο?

Αν εισαι κατασταλαγμενος και ΔΕ θα σου σηκωθει μια μερα να το δωσεις (στα συντομα εννοω) παρε το ληστη.
Αλλιως παρε στρομ που φευγει ευκολοτερα

XJR_Billy
08/03/2010, 13:03
V-Strom... λόγω τελικής...:p

Σκέψου ποιά θα γούσταρες να βλέπεις και ν'ανεβαίνεις πάνω της κάθε πρωί και πάρτη.:beer: :beer:

npat
08/03/2010, 13:04
Περιμένετε, περιμένετε... Σε λίγο θα αρχίσουν να μπαίνουν οι GSXR moderators για να προτείνουν Vstrom δαγκωτό!

:lol: :lol:

road spirit
08/03/2010, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Καινούριο ή μεταχειρο?

Αν εισαι κατασταλαγμενος και θα σου σηκωθει μια μερα να το δωσεις (στα συντομα εννοω) παρε το ληστη.
Αλλιως παρε στρομ που φευγει ευκολοτερα

μάλλον ξέχασες ένα "δεν" στη 1η πρόταση γιατί δε βγαίνει νόημα :wave2:

Sapadak
08/03/2010, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μάλλον ξέχασες ένα "δεν" στη 1η πρόταση γιατί δε βγαίνει νόημα :wave2:

Ουτε εντιτ δε προλαβα να κανω :lol: :lol:

idi
08/03/2010, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Μετά από διάβασμα, ψάξιμο και τελικά ζάλισμα, νομίζω ότι από όσα μηχανάκια είχα βάλει στο στόχαστρο κατέληξα ανάμεσα σε δύο Suzukiα.

Vstrom 650 Abs ή Bandit 650 Abs ?

Η χρήση θα είναι μέσα στην πόλη σε καθημερινή διαδρομή Καλλιθέα-Πειραιά, τις βόλτες και τα ψώνια μου μέσα στην πόλη γενικότερα, και κάποιες φορές ταξιδάκι μέχρι Ορχωμενό-Λιβαδειά.

Χώμα δεν θα πατάω αν και κάποιοι δρόμοι είναι χειρότεροι από χωματόδρομους.

Ποια θα πρωτιμούσατε και γιατί ?

Kawasaki Versys γιατι ειναι καλυτερο και απο τα δυο για τη χρηση που περιγραφεις....

Tpap
08/03/2010, 13:21
bantito γιατι έτσι.

:beer: :beer:

Vamael
08/03/2010, 13:32
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Μιλάω για καινούριο και δεν σκοπεύω να το αλλάξω το μηχανάκι γρήγορα.

Δεν με νοιάζουν τελικές και τέτοια, τα έχω ξεπεράσει.

Vamael
08/03/2010, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Kawasaki Versys γιατι ειναι καλυτερο και απο τα δυο για τη χρηση που περιγραφεις....

Νομίζω ότι δεν έχει τόσο καλή θέση συνεπιβάτη, και παίζει μεγάααααλο ρόλο αυτό. ;)

Sapadak
08/03/2010, 13:35
Eισαι ο τυπος του μπαντιτ

Ασε το στρομ γιατι αυτο 250ριζει :bigcry:

Οσον αφορα το συνεπιβατη, καλο ειναι να το βολταρετε παρεα να δεις που βολευετε καλυτερα.

Γιατι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ;)

Σκεφτεσαι να βαλεις και βαλιτσα πισω?

Vamael
08/03/2010, 13:41
Βαλίτσα σίγουρα γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω το κράνος στο χέρι όπου πάω. Ο συνεπιβάτης εγκρίνει το strom, στο ληστή βέβαια δεν έχει ανέβει ακόμα.

Shaolin Monk
08/03/2010, 13:41
Και τα δυο ειναι απροβληματιστα μοτορια, αλλα και εμενα ο ληστης θα με τραβουσε...

Οποιο και να παρεις, καλα χιλιομετρα...:wave2:

Sapadak
08/03/2010, 13:43
Βαλίτσα σίγουρα γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω το κράνος στο χέρι όπου πάω. Ο συνεπιβάτης εγκρίνει το strom, στο ληστή βέβαια δεν έχει ανέβει ακόμα.

Αν εχει βαλιτσα πισω παντου θα κατσει ανετα και αδιαμαρτυρητα :lol:

Βρες ενα μπαντιτ να κατσει για να μην εχεις γκρινιες μετα και καλοριζικο :beer:

idi
08/03/2010, 13:44
Νομίζω ότι δεν έχει τόσο καλή θέση συνεπιβάτη, και παίζει μεγάααααλο ρόλο αυτό. ;)

με καθε ειλικρινεια δηλωνω οτι αν ημουν συνεπιβάτης θα προτιμουσα να κάθομαι στο σελακι του versys παρα του bandit (η οποιουδήποτε street...)

το v-strom ναι ειναι πιο ανετο για τον συνεπιβάτη (και για τον αναβατη)

costas81
08/03/2010, 13:47
εσένα ποιό σου αρέσει περισσότερο??

TOLISTOLAROS
08/03/2010, 14:00
Bandit ασυζητητί.
Ως δεύτερη επιλογή Sv 1ης γενιάς με upside down απο GSXR... :cool: :cool:

Vamael
08/03/2010, 14:02
Δεν θα πω ακόμα πιο μου αρέσει περισσότερο εμένα, θέλω να δω πρώτα τι λέει η κοινή γνώμη. :lol:

Anritsu
08/03/2010, 14:57
gsx f 650 μαύρο ..... :D

SeNNinhA
08/03/2010, 14:59
Δεν έχουν πραγματικές διαφορές εκτός από την θέση οδήγησης. Στο Vstrom είσαι πιο όρθιος και είναι βολικότερα για εντός πόλης και μικρές εκτός διαδρομές (συγκριτικά πάντα) και στο Bandit είσαι λίγο πιο σκυμμένος που είναι χειρότερα για εντός αλλά πιο ξεκούραστα για εκτός. Εξαρτάται τι σε βολεύει εσένα πιο πολύ.

Εγω θα έλεγα Vsrom αλλά όπως είπα είναι εντελώς υποκειμενικό.

:wave2: :wave2: :wave2:

DrEvil
08/03/2010, 15:14
Ληστή δαγκωτό!
1ον. γιατί αυτό έχω.
2ον. γιατί είναι το μηχανάκι που "φωτογραφίζει" η χρήση που περιγράφεις.
3ον. γιατί αυτό έχω.
4ον. γιατί τον ληστή τον σνομπάρουν οι Έλληνες μοτοσυκλετιστές κ πιθανότατα κ οι κλέφτες. (Πιο εύκολα θα πουλήσει κάποιος αντ/κα για μηχανάκι τόσο ευρείας κυκλοφορίας όπως το βεστρομ).
5ον. γιατί αυτό έχω.

Οι λόγοι 1,3,5 είναι οι πιο σοβαροί:lol: :rotflmao: :lol:

Με το καλό ότι αποφασίσεις. Απλά θα πρότεινα ν' αποφασίσεις βάσει του τι σου αρέσει κ όχι σκεπτόμενος τα μαλακά μόρια του συνεπιβάτη (ο οποίος κ στα 2 μηχανάκια μια χαρά άνετος είναι)

K5_N
08/03/2010, 23:53
bantit να παρεις και απορω γιατι τι σκεφτεσαι ακομη.

VGER
09/03/2010, 00:02
Γιατί σκέφτεται και το versys... :p

gixxerpap
09/03/2010, 00:13
αν σώνει και καλά πρέπει να πάρεις ένα απο τα δύο, θα πρότεινα v strom.
- είναι πιο ''ζυγισμένο'' κάτι που διευκολύνει στην κίνηση της πόλης
- έχει δικύλινδρο κινητήρα, που είναι σαφώς προτιμότερος (και πιο απολαυστικός) για κίνηση στην πόλη
- έχει καλύτερη θέση συνεπιβάτη.

αν έψαχνα πάντως για μια οικονομική πρόταση που θα μου κάνει τη ζωη εύκολη, και θα είναι και διασκεδαστική και αξιόπιστη, θα έπαιρνα ένα gladius.

αντι για v-strom, θα έπαιρνα το καινουργιο versys, δείχνει και είναι πιο μανιτζέβελο, όπως και να το κάνουμε ....
νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμφωνω με τον idi, αν και αυτη η εμμονή με την kawasaki, έχει γίνει εκνευριστική πλέον...

Hiro
09/03/2010, 00:51
+1000 στο ληστή που έχει και δώρο θερμοσίφωνα στην τιμή.
Καλό και το V-strom, αλλά στην τιμή που είναι το bandit δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο. Παίρνεις τέσσερα κύλινδρα σε όσο όσο φάση.(Το ''S'' κατά προτίμηση) Και μην το πολυσκέφτεσαι γιατί θα ανέβει και ο Φ.Π.ας:winka:

VALES
09/03/2010, 06:36
Bandit :wave2: για να μην είμαι μέσα σ΄αυτούς που ''έχουν βρωμίσει τον τόπο''.
:lol:

TROOPER
09/03/2010, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Περιμένετε, περιμένετε... Σε λίγο θα αρχίσουν να μπαίνουν οι GSXR moderators για να προτείνουν Vstrom δαγκωτό!

:lol: :lol:

οκ...

στρωμα λοιπον για τους λογους που ανεφερε ο τζιξερπαπ συν το θεμα μεταπωληση.

πως με ειδες νικολακη :lol: :lol: :smokin:

Vamael
09/03/2010, 09:55
Η λίστα όταν άρχισα να το ψάχνω ήταν η εξής (με τυχαία σειρά):

Vstrom, Bandit, Cbf, Transalp, Versys, F650gs, G650gs.

Τα δύο gs έφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες το καινούριο γιατί είναι πανάκριβο, το άλλο γιατί δεν θεωρώ πως πρέπει να δώσω αυτά τα λεφτά για ένα μηχανάκι που τώρα κατασκευάζεται στην κίνα και έχει σίγουρα αποσβέση το κόστος εξέλιξής του.

Το Transalp δεν ξέρω γιατί, δεν μου έκανε κάτι.

Το Versys μου αρέσει και με καλύπτει αλλά και αυτό δεν με τραβάει.

Το Cbf το θεωρώ σχεδόν ίδιο με το bandit αλλά αφού είναι πιο ακριβό το βγάζω και αυτό.

Και έτσι μείνανε τα δύο suzukiα με το Bandit να έχει το πάνω χέρι γιατί απ' όλα αυτά είναι το μηχανάκι που μου κάνει το κλικ. Αν επιλέξω το vstrom θα είναι καθαρά για την ελάχιστη off πλευρά του η οποία μπορεί να μου χρειαστεί μία στο τόσο, στο χωριό.

Sapadak
09/03/2010, 10:02
Αφου ισως μια στο τοσο να χρειαστει να πατησεις χωμα, το πατας μια χαρα και με το μπαντιτ.

Εφοσον το εγκρινει η γυναικα :lol:

npat
09/03/2010, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

πως με ειδες νικολακη :lol: :lol: :smokin:

Δυνατό! Άντε να δούμε πότε θα πούμε και μεγειά!

TROOPER
09/03/2010, 10:55
Δυνατό! Άντε να δούμε πότε θα πούμε και μεγειά!

οταν το παρει :winka:

Vamael
09/03/2010, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Εφοσον το εγκρινει η γυναικα :lol:

Αυτό είναι το θέμα !!! Για την ώρα της αρέσει το strom. Έχει κάτσει πάνω, την έχω πάει και μια βολτούλα με ενός φίλου και της άρεσε. Θα πρέπει τώρα να της δείξω και τον ληστή. :lol:

Vamael
09/03/2010, 11:55

Ευελπιστώ τέλος Απρίλη να ανεβάσω τις πρώτες φωτογραφίες.

BELZEBOYLIS
09/03/2010, 11:55
Δεν το στικάρεται το θέμα ,να γλιτώνουμε τις επαναλήψεις ? Αφού όλοι στο Vstrom καταλήγουν ....:lol: :wave2:

TROOPER
09/03/2010, 11:57

με το καλο.

:beer: :beer: :beer:

npat
09/03/2010, 12:00

Όχι αυτός ρε! Αυτός θα πάρει bandit!

:evil:

road spirit
09/03/2010, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Δεν το στικάρεται το θέμα ,να γλιτώνουμε τις επαναλήψεις ? Αφού όλοι στο Vstrom καταλήγουν ....:lol: :wave2: καλύτερα να κατεβάσει διακόπτες το φόρουμ :smokin:

Hiro
09/03/2010, 12:52
Χαμένη υπόθεση. Όταν υπάρχει το V-strom στις επιλογές, και υπάρχει και γυναίκα, σ' αυτό καταλήγουν όλοι. Αφού αφήνετε τις γυναίκες να αποφασίζουν τι να σας πώ. Δεν θα πάρετε κανονικό μηχανάκι ποτέ.:lol: :lol:

K5_N
09/03/2010, 23:52
αν αρεσει στη γυναικα το στρομ μην το παρεις. ουτε για τσιγαρα δε θα μπορεις να πας μονος σου. ασε που θα κοιταει συνεχεια το κοντερ
ασε που δε θα μπορεις να το πλαγιασεις
ασε που σε μια βολτα δε θα σου φτανουν οι βαλιτσες
αστο καλυτερα. μην παρεις τιποτα.

MAG/FMX
09/03/2010, 23:56
Cbf ........... :wave2:

giannis113
10/03/2010, 14:30
bandit παρε :D

panavour
10/03/2010, 15:49
παρε οτι θελει το γυναικακι γιατι αλλοιως δεν σε βλεπω καλα.θα στο βγαλει ξυνο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
10/03/2010, 15:54
Όχι αυτός ρε! Αυτός θα πάρει bandit!

:evil:

απο το στρομ εννοει,οποτε κανε υπομονη :wave2:

Vamael
10/03/2010, 18:43
Ευχαριστώ όλους για τις γνώμες-προτάσεις. Δύο είναι τα σίγουρα, ότι θα διαλέξω ανάμεσα στα δύο suzukiα και ότι θα μετρήσει και η γνώμη της κυρίας, τι να κάνουμε αυτό δεν το αποφεύγουμε.:rolleyes:

Ichigo
10/03/2010, 21:47
Πάρε bandit. Ήμουν κι εγώ στο ίδιο δίλημμα με σένα πριν 6 μήνες. Και δικαιώθηκα με την επιλογή μου. Πανέμορφο, επιβλητικό-ψαρωτικό :smokin: και μηχανικά μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει κιχ. To CBF δεν ξέρω σαν παππουδίστικο μου μοιάζει. Ειδικά τα ποιο παλιά μοντέλα.

Vamael
11/03/2010, 09:55
Καμιά πρόταση για καλό μαγαζί για suzuki ?

Hiro
11/03/2010, 13:28
Όχι:nono: Να μας πεις τι αποφάσισες πρώτα και μετά βλέπουμε.:lol:

DimChios
11/03/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

σαν τον κατανα με το χωμα εχεις γινει ρε πστ μου!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Vamael
11/03/2010, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Όχι:nono: Να μας πεις τι αποφάσισες πρώτα και μετά βλέπουμε.:lol:

Θέλω να βολτάρω και το ληστή. Το vstrom το έχει φίλος κολητός και το έχω ξετινάξει. Η απόφαση θα είναι όμως ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

DUKASII
11/03/2010, 13:37
TON LHSTH GIA MESA STHN ATHINA?GIATI ETSI LENE OLOI ALLA AN EIXANE KANA 4K GIA THN ATHINA THA TOYS EBLEPES NA PSAXNOYNE STIS AGELIES GIA PAPAKI..

bandit giati einai 4k opos eipame k otan pas me to kalo gia service klt tha ta skas giati ..etsi...

ego tha soy lega meine makria apo ti suzuki..
giati etsi..

DimChios
11/03/2010, 13:37
Θέλω να βολτάρω και το ληστή. Το vstrom το έχει φίλος κολητός και το έχω ξετινάξει. Η απόφαση θα είναι όμως ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

στρομ φιλος!

εγω βεβαια αναμεσα στα 2 θα επερνα το ληστη, αλλα για σενα... στρομ!

:wave2:

Vamael
11/03/2010, 13:40
[i]ego tha soy lega meine makria apo ti suzuki..
giati etsi.. [/B]

Γιατί ?

DUKASII
11/03/2010, 13:42
Γιατί ? giati etsi.
ta lefta py tha doseis soy dinoyn k alles epiloges eterias etsi k k allios opote i gnomi moy einai koita alloy.

Hiro
11/03/2010, 13:47
Δεν έχω να προτείνω μαγαζί ούτε έχω ακούσει ποτέ κάτι κακό για οποιονδήποτε αντιπρόσωπο της SUZUKI. Πιστεύω ότι αν πας σε επίσημο έμπορο θα είσαι εντάξει. Να επαναλάβω ότι με το Bandit παίρνεις πολύ μηχανάκι για τα λεφτά του. Ότι θέλεις πάρε αλλά για να γουστάρεις πάρε κλέφτη.

Μικe777
11/03/2010, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
παρε οτι θελει το γυναικακι γιατι αλλοιως δεν σε βλεπω καλα.θα στο βγαλει ξυνο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν ειναι να παρεις γι αυτο τον λογο παρε το Στρωμ
αν μετα στα αλλαξει παρε βρεγμενη σανιδα!!!!
Αλλιως αν δεν ανεβαινει ποτε!!!!
γιατι Εμενα αυτα μου τα κανει με το bandit,πάρε εναλλακτικα
ενα ss και καντο μονοσέλο!!!(Εγω πάντως ψήνομαι αγρια!!!!):a13: :a29:

Μικe777
11/03/2010, 17:25
Ευχαριστώ όλους για τις γνώμες-προτάσεις. Δύο είναι τα σίγουρα, ότι θα διαλέξω ανάμεσα στα δύο suzukiα και ότι θα μετρήσει και η γνώμη της κυρίας, τι να κάνουμε αυτό δεν το αποφεύγουμε.:rolleyes:
Ασε ρε φιλε!Σορρυ δηλ ρε παιδια!
παρε αυτο που σου αρεσει πιο
πολυ και που γουσταρεις!!!
και μην ακουσεις κανενα ουτε γονεις ουτε το χρηματικο να λαβεις υποψην!!!
παρε αυτο που γουσταρεις τρελααα!!!
καποιο θα εχεις :winka: