PDA

View Full Version : tsekarete oi patrinoi....

nasosR
08/03/2010, 15:36
μολις πριν απο 10 λεπτα ενα τυπακος εσπρωχνε ενα XT μαυρο με πινακιδες ΙΚΖ-494 στο υψος της Αγιας Σοφιας στην Πατρα και που κ που αφηνε την μηχανη παραδιπλα και σταματαγε καμια μηχανη η κανενα περαστικο ν του δωσει 1 ευρο για βενζινη...

μου φανηκε πολλυ υποπτος γιατι ενω του δωσε ενας 3 ευρο δεν κατευθυνοταν προς βενζιναδικο και γενικα ηταν πολλυ υποπτος....
μακαρι να κανω λαθος αλλα μου φανηκε πολλυ υποπτο....
:sick:

hristosP
08/03/2010, 15:59
μου χει τυχει αυτη η μαλακια στη πατρα παλιοτερα,και ειχα κανει το λαθος να δωσω κατι ψιλα...
τοτε με ειχαν πλησιασει 2 με ενα σκουτερακι και μου ελεγαν μπουρδες,οτι εχουν μεινει απο βενζινη κτλ...
το φαινομενο συμβαινει ψιλο συχνα και με στανταρ φατσες στη περιοχη γυρω απο την ελληνος στρατιωτου...επισης υπερκλασσικος ειναι ενας τυπος με ενα mg γκρι ακριβως στη στροφη που ανεβαινει για πανεπιστημιακο γυμναστηριο...μη σταματατε με τη καμια,τωρα αμα οι μηχανες και τα τουτου ειναι δικα τους,κανεις δε ξερει...προσωπικη εκτιμηση στις φατσες που χω δει,ειναι οτι προκειται για πρεζακια(χωρις παρεξηγηση εεε...δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους)

camen
08/03/2010, 16:08
Ρε τωρα που το λετε ακουστε τι επαθα πριν λιγες μερες.

Γυριζα σπιτι απογευματακι και την 28ης Οκτωβριου βλεπω ενα παλικαρι να σπρωχνει ενα duke.
Σταματαω διπλα και ρωταω τι επαθε,σαν ΚΤΜακιας και εγω.Στην αρχη μου φανηκε οτι σαστισε λιγο αλλα μετα μου λεει οτι εμεινε απο βενζινη και το παει στο βενζιναδικο που εχει στην Κορινθου.
Δεν εδωσα περισσοτερη σημασια γτ ημουν με την κοπελα μου και το βενζιναδικο ηταν στα 50 μετρα.

Το παλικαρι απο ντυσιμο δεν φαινονταν πρεζακι αλλα στο προσωπο μου φανηκε καπως.
Ξανθος ηταν με ανοιχτοχρωμο δερμα και ισως ματια προς γαλαζιο...

Ελπιζω και ευχομαι να μην το ειχε βουτηξει:evil: :evil: :evil:

camen
08/03/2010, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
τυπος με ενα mg γκρι ακριβως στη στροφη που ανεβαινει για πανεπιστημιακο γυμναστηριο

Κλασσικη μορφη...:yuck: :yuck: :yuck:

p@nos
08/03/2010, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
επισης υπερκλασσικος ειναι ενας τυπος με ενα mg γκρι ακριβως στη στροφη που ανεβαινει για πανεπιστημιακο γυμναστηριο...

φοιτητης ιατρικης που εμεινε απο βενζινη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο τυποςς ειναι ψιλοκαθυστεριμενος βεβαια...εγω οταν τον βλεπω τον χαιρεταω παντως

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
08/03/2010, 16:34
Εγώ ήμουν σε όλες τις περιπτώσεις. Απλά αλλάζω μηχανάκια για να μπερδέψω τα θύματα. Μετά ζητάω λίγα ψιλά για να βάλω βενζίνη, αν δεν έχουν επάνω τους χρήματα τους δίνω την καρτούλα του μαγαζιού μου και μου τα φέρνουν εκεί. Αυτός είναι ο τρόπος που βρήκα εγώ να βγάζω τα έξοδα της βενζίνης για να ακολουθώ στις βόλτες του ΜΟΤΟ. Συγνώμη παιδες αλλά έχουμε και μία κρίση. Άλλος με έρανο, άλλος με DVD κάπως πρέπει να την παλαίψουμε σε τούτες τις δύσκολες ώρες. Άλλωστε δεν κάνω και τίποτε διαφορετικό απ' ότι κάνουν οι πολιτικοί μας, γυρίζω γύρω γύρω και ζητάω βοήθεια. Πάντως παιδιά ο Camen δε μου έδωσε ούτε λεπτό ο τσίπης, γι' αυτό σκέφτηκα να του πάρω το KTM αλλά ρε πστ μου μόλις του το βουτήξω θα χαλάσει κι έτσι ψάχνω άλλη λύση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καμενάκο πότε θα βρεθούμε ρεεεε??:confused: :confused:

camen
08/03/2010, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Καμενάκο πότε θα βρεθούμε ρεεεε??:confused: :confused:

:blush: :blush: :blush:
Ποτε θες τυροπιτουλινι μου???:rolleyes:

Παιζουν πολλες βολτες αλλα τελικα δεν βλεπω τιποτα με τον κωλοκαιρο...:mad:

faraway
08/03/2010, 18:28
ρε Πατρινοί εγώ το 2005 έμεινα από βενζίνη κοντά στο χείλια χείλια με το super tenere (ελέφαντα), ντάλα καλοκαίρι με 40 βαθμούς , και το έσπρωχνα από εκεί μέχρι μέχρι το shell που είναι μετά το κολυμβητήριο !!!!:eyepop:

εεεεε.....ένας πούστης δε σταμάτησε ούτε έτσι από περιέργεια ....τώρα σταματάτε στους πρεζάκηδες??:lol: :lol: :lol:

notakos600
08/03/2010, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
ρε Πατρινοί εγώ το 2005 έμεινα από βενζίνη κοντά στο χείλια χείλια με το super tenere (ελέφαντα), ντάλα καλοκαίρι με 40 βαθμούς , και το έσπρωχνα από εκεί μέχρι μέχρι το shell που είναι μετά το κολυμβητήριο !!!!:eyepop:

εεεεε.....ένας πούστης δε σταμάτησε ούτε έτσι από περιέργεια ....τώρα σταματάτε στους πρεζάκηδες??:lol: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
08/03/2010, 18:59

Προσωπικα οταν βλεπω μοτοσυκλετιστη σταματημενο παντα θα σταματησω να ρωτησω αν ειναι ολα οκ,οπως κανουν και σε εμενα αρκετα παλικαρια οταν με βλεπουν σταματημενο καπου...:winka:

Εσυ μαλλον δεν ησουν τυχερος...:(
Βεβαια,δεν ξερω τι κανουν οι Πατρινοι γτ στην ουσια δεν ειμαι Πατρινος...:p

:beer: :beer: :wave2:

faraway
08/03/2010, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Προσωπικα οταν βλεπω μοτοσυκλετιστη σταματημενο παντα θα σταματησω να ρωτησω αν ειναι ολα οκ,οπως κανουν και σε εμενα αρκετα παλικαρια οταν με βλεπουν σταματημενο καπου...:winka:

...άσε σου λέω όταν έφτασα στη shell ήμουνα να πέσω κάτω να πεθάνω από τη κούραση ...:bawl:

και γω περαστικός από τη Πατρα αλλά πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου από το 99 μέχρι το 2006 ....:beer: :wave2:

vaska
08/03/2010, 19:10

Καλά ρε είσαι σοβαρός? Στην Πάτρα βρήκες να ξεμείνεις? Εδώ ρε φίλε είμαστε απατεώνες. Αφού δεν αναγκάστηκες να πουλήσεις την μηχανή για να γυρίσεις πίσω, είσαι τυχερός. Φίλε χωρίς πλάκα πολύ παλιά όταν ακόμα το DT 200R είχε μόλις 6 μηνες στην αγορά, είχα πάει Χαλκιδική διακοπές. Στην επιστροφή αφού γέμισα Χαλκιδική και χρειάστηκα πάλι Θεσσαλονίκη. Εκεί ανακάλυψα ότι είχε πέσει (χαθεί) το Μπουφάν μου μαζί με το πορτοφόλι μου. Κινητά δεν υπήρχαν, οι τράπεζες είχαν κλείσει, κάρτα δεν έπαιζε και πήγα στο 1ο βενζινάδικο που βρήκα μπροστά μου. Του εξηγησα την κατάσταση του είπα να του δώσω το ρολόι μου για να μου βάλει βενζίνη και να μου δώσει 2000 για να φτασω Πάτρα. Την δευτέρα θα του τα έβαζα σε όποια τραπεζα μου έλεγε. Λοιπόν ο τύπος δεν κράτησε ούτε καν την πινακίδα μου. Μου έβαλε βενζίνη, μου έδωσε 5000 δρχ και την κάρτα του με τα τηλ του πρατηρίου του. Ακόμα τον θυμάμαι. Να είναι καλά, πάντα θα την λέω την ιστορία αυτή για να αποδείξω πως οι "Βόρειοι" είναι πολύ καλύτεροι από εμάς τους καταυλακιώτες.

faraway
08/03/2010, 19:12
Καλά ρε είσαι σοβαρός? Στην Πάτρα βρήκες να ξεμείνεις? Εδώ ρε φίλε είμαστε απατεώνες. Αφού δεν αναγκάστηκες να πουλήσεις την μηχανή για να γυρίσεις πίσω, είσαι τυχερός. Φίλε χωρίς πλάκα πολύ παλιά όταν ακόμα το DT 200R είχε μόλις 6 μηνες στην αγορά, είχα πάει Χαλκιδική διακοπές. Στην επιστροφή αφού γέμισα Χαλκιδική και χρειάστηκα πάλι Θεσσαλονίκη. Εκεί ανακάλυψα ότι είχε πέσει (χαθεί) το Μπουφάν μου μαζί με το πορτοφόλι μου. Κινητά δεν υπήρχαν, οι τράπεζες είχαν κλείσει, κάρτα δεν έπαιζε και πήγα στο 1ο βενζινάδικο που βρήκα μπροστά μου. Του εξηγησα την κατάσταση του είπα να του δώσω το ρολόι μου για να μου βάλει βενζίνη και να μου δώσει 2000 για να φτασω Πάτρα. Την δευτέρα θα του τα έβαζα σε όποια τραπεζα μου έλεγε. Λοιπόν ο τύπος δεν κράτησε ούτε καν την πινακίδα μου. Μου έβαλε βενζίνη, μου έδωσε 5000 δρχ και την κάρτα του με τα τηλ του πρατηρίου του. Ακόμα τον θυμάμαι. Να είναι καλά, πάντα θα την λέω την ιστορία αυτή για να αποδείξω πως οι "Βόρειοι" είναι πολύ καλύτεροι από εμάς τους καταυλακιώτες.

....είναι πιο χαλαροί σε όλες τις παραμέτρους της ζωής τους ....έπρεπε να σου χε τύχει αυτό στην Αρτα ή στο Αγρίνιο ακόμα κλωτσιές θα έτρωγες ...:lol: :lol: :rotflmao: :lol:

camen
08/03/2010, 19:14
οι "Βόρειοι" είναι πολύ καλύτεροι από εμάς τους καταυλακιώτες.

Οτι ειναι ,ειναι...:beer: :beer: :beer:
Εσεις εδω κατω ειστε λιγο ψιλομυτες... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

vaska
08/03/2010, 19:22

Εσύ ρε τζόβενο δεν είσαι ούτε Πατρινός ούτε Μοτοσυκλετιστής με το παπάκι που έχεις....:lol: :lol: :lol: :lol:

kostasvardas
08/03/2010, 19:24
Λοιπόν φίλοι μου.Την Παρασκευη το απόγευμα σταμάτησα στην Οβρυά και συγκεκριμένα στον σούπερ μάρκετ ΚΡΟΝΟΣ.Εκεί με πλησίασε ένας πιτσιρικάς περίπου 20-24 ετών ο οποίος είχε ενα άθλιο μαύρο jog και μου είπε ότι ξέμεινε απο καύσιμα.Δεν φαινόταν για πρεζόνι ή κάτι άλλο.Ήταν αθλητικά καλοντυμένος και με ακριβά γυαλιά. Του έδωσα κάτι ψιλά και έφυγα.Με παραξένεψε όμως και αφού πήγα 300 μέτρα πιο κάτω , ξαναγύρισα να δω τι παίζει.Ο τύπος είχε μπει στο σούπερ μάρκετ πήρε ενα κρουασάν (δεν ξέρω αν το πλήρωσε), βγήκε την έπεσε σε ένα αυτοκίνητο με το ίδιο παραμύθι πήρε και απο εκεί κάτι ψιλά και έφυγε με το μηχανάκι.Τον ακολούθησα, πέρασε απο βενζινάδικο και δεν σταμάτησε.Δεν ξέρω αν αυτά θα είναι καθημερινά φαινόμενα απο εδώ και πέρα, αλλά τι να πώ?

camen
08/03/2010, 19:37
Μωρε στο διαολο τα 2-3Ε που δινεις αν τα χρησιμοποιουν για να παρουν να φανε ή να βαλουν βενζινη.Το θεμα ειναινα μην εχουν βουτηξει το δικυκλο και το κλαιει κανενας φουκαριαρης...:(

Κ μεταξυ μας,δεν δινω ποτε και σε κανενα τιποτα και για κανεναν λογο...Μιλαω για αυτους τους περιεργους...:nono:

camen
08/03/2010, 19:37
Εσύ ρε τζόβενο δεν είσαι ούτε Πατρινός ούτε Μοτοσυκλετιστής με το παπάκι που έχεις....:lol: :lol: :lol: :lol:

Πεσαν αναδουλειες ε???:lol: :lol: :lol:
Πολυ γραφεις τωρα τελευταια:evil: :smokin:

jimmis5
08/03/2010, 19:57

Εσυ σταματας ή σταματανε για σενα :confused: :confused: :confused:

Εσυ ρε λουκριτια αλλου δηλωνεσαι Πατρινος αλλου Λευκαδιτης αποφασησε επιτελους οχι οτι εχουν μεταξυ τους διαφορα:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

camen
08/03/2010, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5

Εσυ ρε λουκριτια αλλου δηλωνεσαι Πατρινος αλλου Λευκαδιτης αποφασησε επιτελους οχι οτι εχουν μεταξυ τους διαφορα:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Οπως με συμφερει καθε φορα....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p@nos
08/03/2010, 20:19
μιας και μαζευτικαμε παλι οι πατρινοι

τι αερας ηταν παλι αυτος σημερα ρε παιδια?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απ'οτι διαβασα στο patralive, φυσαγε με 100km/h:eek:

και θαλασσα 10bf οτι πρεπει για σερφ ηταν σημερα :lol: :lol: :lol:

camen
08/03/2010, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

και θαλασσα 10bf οτι πρεπει για σερφ ηταν σημερα :lol: :lol: :lol:

Eγω εκανα την προπονηση μου στο ελευθερο ανοιχτης θαλασσης σημερα παντως...:D
Πριν λιγο με εφερε το λιμενικο που με περιμαζεψε απο τα ανοιχτα της Ιταλιας...:lol: :bigcry:

jimmis5
08/03/2010, 20:31
Επρεπε να σας ειχα το πρωι στον Αγ.βασιλη..Το KLE ηταν ιστιοπλοικο αλλου το μηχανακι αλλου εγω για να πηγαινουμε ισια και να κοιταω και τις Λευκες μην μου ερθει καμια ουρανοκατεβατη:hypnotize :eyepop:

aris_n
08/03/2010, 20:32
Αααααχ αυτός ο αέρας σήμερα.....απο γλάυκο για ριο απο την περιμετρική σήμερα το πρωί πρέπει να έχασα ίσα με 10 χρόνια απο τη ζωή μου....

camen
08/03/2010, 20:40
Πολλοι Πατρινοι σκασατε μυτη μΕ φαινεται...............:look: :look: :look: :look:

alucard
08/03/2010, 20:48
αλλα στο προσωπο μου φανηκε καπως.
Ξανθος ηταν με ανοιχτοχρωμο δερμα και ισως ματια προς γαλαζιο...

re les na htan kanenas apo aytous tous nazides tous germanous pou 8eloun to kako mas?h les na htan kanenas nefelim?:lol: :lol:

VGER
08/03/2010, 21:08
Μπααα, για Ελ τον έκοψα εγώ...:p