View Full Version : τι μου προτεινετε?
MikrosOdigos
08/03/2010, 18:11
Καλησπερα και καλως σας βρηκα...ειναι το 1ο μου ποστ...
Θα 'θελα να θεσω το ερωτημα μου...Προς το παρων βολευομαι με μια Souzouki Dr 250...To δινω τωρα ομως και θελω να με βοηθησετε τι να αγορασω να μου βγει καλο δυνατο και α3ιοπιστο...Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
AUFGEBRACHT
08/03/2010, 18:20
Καλώς τον:wave2: :wave2:
Για τί χρήση δηλαδή σε ενδιαφέρει; Για καθημερινή μετακίνηση; Για εκδρομές; Για κάτι ενδιάμεσο; Επίσης σε ενδιαφέρει καινούριο,μεταχειρισμένο; Υπάρχει κάποιο budget; Ευρωπαϊκό σ ενδιαφέρει ας πούμε;
Μεταφερόμαστε στη κατηγορία "Μοντέλα".
MikrosOdigos
08/03/2010, 20:59
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΤΙ ΣΕ KAWASAKI Z750 ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΣΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ 'ΛΕΓΑ ΟΧΙ...ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΡΩΠΑΊΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ :smilea:
Ε, πάρε ένα Ζ750 μεταχειρισμένο! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikrosOdigos
ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΡΩΠΑΊΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ :smilea: [/B]
Είναι γιατί είσαι MikrosOdigos ακόμα.:smokin: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikrosOdigos
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΤΙ ΣΕ KAWASAKI Z750 ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΣΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ 'ΛΕΓΑ ΟΧΙ...ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΡΩΠΑΊΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ :smilea:
Καλο το Ζ750 αλλα ισως αρκετα δυνατο για το nickname σου(:lol: )
Δες κατι σε KAWASAKI er6 που ειναι πιο φτηνο και πιο "ελαφρυ" (απ'ολες τις αποψεις).
:beer:
MikrosOdigos
09/03/2010, 11:49
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ...ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑ!!!!:beer:
ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΣΕ 250cc μεταχειρισμενο ΑΛΛΑ ΠΙΟ STREET...ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ :evil: