PDA

View Full Version : honda transhalp 650/700 ή yamaha xt600x ή kawasaki versus βοήθεια

loz
09/03/2010, 19:03
Παιδια βοηθεια
επιτελους ηρθε η ωρα να παρω μεγαλη μηχανη αλλα μπερδευτικα
κατ΄αρχας ειμαι μεταξη των τριων αυτων μοντελων transalp 650/700, yamahaxt600x, kawasaki versus. Η μηχανη θα περασει τη μεγαλήτερη διαρκεια της ζωης της στη πολη αλλα δεν θα μενει μονο
εκει. Επειτα μπορει να υπαρχουν καποια φραγκα για την αγορα της αλλα δε θελω μετα να ξεπαραδιαστω σε βενζινες σερβις και τα ρεστα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.:confused: :confused: :confused:

devil's animal
09/03/2010, 19:04
kawasaki versys
:wave2:

Sapadak
09/03/2010, 19:06
TA 650

loz
09/03/2010, 19:07
thanks devil but wy?
thats my problem wy

VGER
09/03/2010, 19:08
Kawasaki VersYs

loz
09/03/2010, 19:13
ωραιο βρε παιδια το βερσους αλλα εχετε κατι παραπανω να μου πειτε ;
με προβληματιζει λιγο που ειναι kawasaki:eyepop:

nobody
09/03/2010, 19:16
να γλιτωσεις λεφτα απο σερβις δεν θες?παρε το versus που σου λενε τα παιδια(καθως το χονδα δεν...)

VGER
09/03/2010, 19:18
ΒέρσΥς ρε παιδιά όχι ΒέρσΟΥς έλεος...:sick:

loz
09/03/2010, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από loz
Παιδια βοηθεια
επιτελους ηρθε η ωρα να παρω μεγαλη μηχανη αλλα μπερδευτικα
κατ΄αρχας ειμαι μεταξη των τριων αυτων μοντελων transalp 650/700, yamahaxt660x, kawasaki versus. Η μηχανη θα περασει τη μεγαλήτερη διαρκεια της ζωης της στη πολη αλλα δεν θα μενει μονο
εκει. Επειτα μπορει να υπαρχουν καποια φραγκα για την αγορα της αλλα δε θελω μετα να ξεπαραδιαστω σε βενζινες σερβις και τα ρεστα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.:confused: :confused: :confused:

nobody
09/03/2010, 19:20
οκ οκ συγνωμη παρε το εναντιον

nik7119
09/03/2010, 19:42
kawasaki versys, στριβει, φρεναρει, οικονομικο σαν ενα 250αρι σκουτερ,ταξιδευει κι ακομα πιο ευκολα με την αλλαγη ζελατινας,καντο μια βολτα και θα δεις,κι απο ζημιες τπτ,σερβις μονο λαδια φιλτρο,κι ελενχο για βαλβιδες στα 42000χλμ,τι αλλο θες?

loz
09/03/2010, 19:47
ωραια να ριξω λοιπον και το stromακι το 650 στο παιχνιδι. Απλα δε το ειπα απο την αρχη λογο όγκου πιστεύω οτι θα ειναι πιο δυσκινητο απο τα αλλα τρια στη πολη :hypnotize

EVI
09/03/2010, 20:04

με προβληματιζει λιγο που ειναι kawasaki:eyepop: [/B]

Ενα δικιο το εχεις μακρυα απο καβασακι μεγαλος προβληματισμος :dizzy:
Πες μου γιατι προβληματιζεσε ειμαι περιεργη...

και σου απαντω και στο αρχικο ερωτημα

TRANSALP να παρεις :beer: :smokin:

loz
09/03/2010, 20:10
thanks evi απο τα kawa εχω ακουσει για πολλα προβληματακια δεν εχω ομως και ιδιαιτερη γνωση thats all fogs:D

VGER
09/03/2010, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

TRANSALP να παρεις :beer: :smokin: [/B]

Ε;:look:

thanks evi απο τα kawa εχω ακουσει για πολλα προβληματακια δεν εχω ομως και ιδιαιτερη γνωση thats all fogs:D

Φίλε μου μακριά...μιλάμε για τρελό σαπάκι...:a12:

DAYMAN
09/03/2010, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
kawasaki versys, στριβει, φρεναρει, οικονομικο σαν ενα 250αρι σκουτερ,ταξιδευει κι ακομα πιο ευκολα με την αλλαγη ζελατινας,καντο μια βολτα και θα δεις,κι απο ζημιες τπτ,σερβις μονο λαδια φιλτρο,κι ελενχο για βαλβιδες στα 42000χλμ,τι αλλο θες?
+1 απόλυτα σύμφωνος!Πριν αγοράσεις μια απο τις 2 σκούνες κανε βολτίτσα ενα Versys και θα εκπλαγείς !Ήμουν παθών και μαθών!:a024: :a13:

mikes
09/03/2010, 20:14
επειδη οι αποψεις διιστανται θα σου πω εγω τι να κανεις! παρε φωτο και των 4 και στηστες
στον τοιχο!
μετα κατσε και χαζεψε τα...
και σκεψου: ποιο απ'ολα θα σου αρεσε να βλεπεις αραγμενο απεναντι απο την καφετερια που
εχεις αραξει για καφε και να λες: "αυτο ειναι δικο μου!!!!" και η θεα του να σε ταξιδευει....
(αληθεια γιατι δεν βαζεις και το cbf600 στο παιχνιδι??)

mikes
09/03/2010, 20:16
Ενα δικιο το εχεις μακρυα απο καβασακι μεγαλος προβληματισμος :dizzy:
Πες μου γιατι προβληματιζεσε ειμαι περιεργη...

και σου απαντω και στο αρχικο ερωτημα

TRANSALP να παρεις :beer: :smokin:
ειδα καλα?? η ευη προτεινει χοντα????

loz
09/03/2010, 20:19
δε βαζω το cbf λογο οτι θα ηθελα πιο πολυ κατι σε στυλ on/of

EVI
09/03/2010, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Ε;:look:

τι?

EVI
09/03/2010, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann

εννοειτε αφου ΟΛΑ τα αλλα ειναι σαπακια :smokin:

mikes
09/03/2010, 20:23
εννοειτε αφου ΟΛΑ τα αλλα ειναι σαπακια :smokin:
ναι αλλα παιζει και καβασακι και σουζουκι!!! και μια παροιμια λει οτι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου........

VGER
09/03/2010, 20:33
τι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann

:rolleyes:

loz
09/03/2010, 20:40
να ρωτησω γιατι εφυγε απο τις γενικες συζητησεις;

Sapadak
09/03/2010, 20:42
Γιατι αφορα μοντελα (αναζητηση αυτων)

Μηπως καλυτερα θα ηταν στους "προβληματισμους"?

AUFGEBRACHT
09/03/2010, 20:44

That all folks το σωστό...fog είναι η ομίχλη

loz
09/03/2010, 20:45
χε χε sorry για το λαθος:rotflmao:

AUFGEBRACHT
09/03/2010, 20:50
Αφού λοιπόν θα το έχεις για αστική κυρίως χρήση και σώνει και καλά πρέπει να έιναι κάποιο από τα αναφερόμενα,μήπως να ήταν κριτήριο η κατανάλωση μέσα στην πόλη; Νομίζω πως βάσει αυτού του κριτηρίου το Transalp βγαίνει off

EVI
09/03/2010, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
:rolleyes:

και????αν ειναι να πεις κατι πες το με λεξεις αυτη τη φορα σε παρακαλω :beer:

τες πα για να μην πολυ σπαμαρουμε εγω θελω ΟΛΟΙ να εχουν χοντα εκτος απο μενα :smokin:

VGER
09/03/2010, 22:02
Ε, αφού σου παρέθεσα αυτό που σου απάντησε ο mike.giann βρε Εύη!

Προτείνεις Honda?

Βάλε ένα θερμόμετρο!:D

idi
10/03/2010, 14:10
τι να απαντησω για να μην εκνευριζω τον pap??.... ξερω γω, παρε ...xt αφου η χρηση θα ειναι στη πολη κυρίως

EVI
10/03/2010, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τι να απαντησω για να μην εκνευριζω τον pap??.... ξερω γω, παρε ...xt αφου η χρηση θα ειναι στη πολη κυρίως

οοοοοχιιιιι μηηηηηηηηηη....αυτο δεν ειναι honda!!!!!πας καλα?

τρανσαλπ θα παρεις φιλαρακι εγγυηση μην ακους κανεναν οσοι δεν εχουν χοΝΔΑ απλα ειναι κουλοι δεν ξερουν.

:beer:

και για να απαντησω παιδια!!!!!ειρωνευομε φυσικα!!!!!!οταν ακουω ατακες <<δεν ξερω φοβαμαι επειδη ειναι Kawasaki>> θελετε να απαντησω και σοβαρα????τι φοβασε ρε φιλε???μην δεν εχεις τα χερια να το πας????γιατι μονο αυτο το λογο βρισκω...κατα ταλλα εν ετη 2010 ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΧΟΝΔΑ ΦΙΛΕ ΕΓΓΥΗΣΗ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

route 66
10/03/2010, 16:59
versys να παρεις.
τα κανει ολα και συμφερει.και ειναι και πιο δυνατο απο τα αλλα.
τωρα οτι το transalp παει λιγο χωμα καααλα ετσι και αλλιως σιγα σιγα θα πηγαινειs, ειναι και βαρυ και παλια τεχνολογια,απλα δεν χαλαει εγγυημενα αλλα ουτε το versys χαλαει.
οσο για το χτχ οχι. καλυτερα να παρεις κανενα yamaha ttr αμα ειναι να παρεις μονοκυλινδρο ή ktm.

loz
10/03/2010, 17:59
σας ευχαριστω ολους οσους μπηκατε στο κοπο
μαλλον θα ακολουθησω τις συμβουλες σας για το versys
και evi μην τα παιρνεις τοσο πολυ. Ξερω οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως παλια.
Απλα πρωτη μηχανη ειναι και τα λεφτα πολλα γι΄αυτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος. :winka:

loz
10/03/2010, 18:20
και κατι τελευταιο γιατι οχι το xt660x;

route 66
10/03/2010, 18:29
και κατι τελευταιο γιατι οχι το xt660x;

οι αποψεις ειναι προσωπικες παντα.εγω οχι 180 κιλα on/off χωρις αεροπροστασια, μονοκυλινδρο
με σκοτσαρισματα και τετοια.σε τετοια φαση κατι πιο ελαφρυ.αλλοι εχουν αλλα να πουνε.ολα ελεγχονται ,μια γνωμη εκφραζω.εσυ αποφασιζεις.παντως επειδη ολες οι μοτο σχεδον ειναι πια απροβληματιστες,και ολες εχουν τα μειον και τα συν, και ολες κατα καποιο τροπο τις συνηθιζεις μεγαλο ρολο παιζει και η εμφανιση, ποια γουσταρεις οπτικα με λιγα λογια.

XJR_Billy
10/03/2010, 18:32
Πάρε την ΧΤΧ φίλε.
Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Η πιο ευέλικτη από τις 3 μέσα στην πόλη, νορμάλ κατανάλωση, μηχανή δοκιμασμένη σκυλί, αντιπροσωπεία Yamaha:winka: , και με 130 χαω σταθερά γυρνάς και τον κόσμο άμα γουστάρεις.

Και δεν είναι και Kawasaki !!! :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Φίλε μου, πολλές γνώμες, πολλά γούστα.
Το καλύτερο είναι αφού πρόκειται για μηχανή που ΕΣΥ θα καβαλάς, να τις δοκιμάσεις όλες.
Κάνε σε όλες ένα test-ride και δες σε ποιά "κουμπώνεις" καλύτερα.

Και οι τρεις θα σε πάνε Ομόνοια-Σύνταγμα ή Ομόνοια-Θιβέτ αν τους το ζητήσεις.
Η καθεμιά με τον γλυκό της τρόπο ...:winka:

Καλές αγορές και μην αμελήσεις το θέμα του εξοπλισμού !!!:beer: :wave2:

nik7119
10/03/2010, 18:41
καλα μααα συγκρινεται το χτ και το τρανς με το βερσυς? μα να μην τρελαθουμε,για καντο μια βολτα το καθενα και μετα τα ξαναλεμε,,αν βεβαια προλαβεις γιατι η αστηνομια πρεπει να τα εχει τσιμπησει ολα σχεδον τα βερσυς του 09

loz
10/03/2010, 18:56
γιατι να τα εχει τσιμπισει ολα;

nik7119
10/03/2010, 19:01
γιατι να τα εχει τσιμπισει ολα; τα τελευταια που εχουν μεινει τα πηρε η αστηνομια, δεν θελω να ειμαι απολυτος ισως βρεις ομως κανα κοματι,παντως νασαι σιγουρος οτι δεν θα το μετανιωσεις,το μχν ειναι πολυ καλο

DAYMAN
10/03/2010, 19:22
γιατι να τα εχει τσιμπισει ολα;

Υπάρχουν ακόμα και μετα τα 170 κομμάτια Versys που πήρε η αστυνομία.Επειδή ψάχνω υπάρχουν κούτα 08 απο 5500 εως 6200 ευρω χωρις abs.Αλλα και απο παράλληλη εισαγωγή.:beer:

loz
10/03/2010, 19:34
παντος παιδια με βοηθησατε πραγματικα πολυ, εψαξα και καποια αλλα λινκ του φορουμ και τελικα κατεληξα στο KAWASAKI VERSYS 650
Τωρα θελω να ταλαιπωρησω λιγο ακομα ρωτοντας: Αφου το εργαλειο θα το παρω μετεχειρισμενο
τι ειναι αυτα που εγω πρεπει να κοιταξω;

nik7119
10/03/2010, 19:48
παντος παιδια με βοηθησατε πραγματικα πολυ, εψαξα και καποια αλλα λινκ του φορουμ και τελικα κατεληξα στο KAWASAKI VERSYS 650
Τωρα θελω να ταλαιπωρησω λιγο ακομα ρωτοντας: Αφου το εργαλειο θα το παρω μετεχειρισμενο
τι ειναι αυτα που εγω πρεπει να κοιταξω; τπτ, αφου δεν χαλανε

VGER
10/03/2010, 19:54
Σοφή επιλογή...:smokin:

sakt
11/03/2010, 11:53
τι ειναι αυτα που εγω πρεπει να κοιταξω;

1) Αν έχει την επέκταση της εγγύησης.. (δεν είναι απαραίτητο βέβαια..)

2) Αν έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα service....( σημ: το μεγάλο service με βαλβίδες πάει κάπου 200-250 Ε ...ανάλογα με το τι χρειάζεται )

3) Τσέκαρε στην αριστερή μεριά, εκέι που συνδέεται το κολάρο του ψυγείου με τον κύλιδρο, εάν έχει ξεράσει καθόλου ψυκτικό. Τα μοντελα 2007 Versys και Er είχαν ένα θέματακι εκεί.

4) Τυχόν σκουριές στο πλάισιο....(τα πλαστικά βγαίνουν εύκολα και φαίνεται πλαίσιο-υποπλαίσιο)

5) Εάν είναι να δείς κάποιο Versys, ζήτα απο τον ιδιοκτήτη να το δείς 2 φορές......μια άπλυτο (έτσι φαίνονται πιο εύκολα μετά απο βόλτα τυχόν ''μεγάλες'' διαρροές λαδιού απο τις φλάντσες). Και μια πλυμένο για τυχόν γραντζουνιές κτλ....

Σημ: μικρές διαρροές απο φλάντες θα υπάρχουν και είναι λογικό. Μιλάω για αυτή την ''υγρασία'' απο λάδι στις φλάντζες.

6) Το σαζμάν στα kawa βαράει....μην παραξενευτείς.....δεν έχουν πρόβλημα.....

7) Γενικά τα Versys δεν έχουν παρουσιάσει κανένα τρελό πρόβλημα μέχρι τώρα και ούτε νομίζω στο μέλλον. Τα μεταχείρα που κυκλοφορούν είναι τσάμπα και με λίγα χλμ. Τίμιο μηχανάκι που τα κάνει όλα...:a013: :a013: :a013:

8) Ένας έλεγχος σε συνεργείο είναι φυσικά απαραίτητος....Ρώτα για κάποιο εξουσιοδοτημένο στην περιοχή σου και ζήτα να το πάτε εκεί να το δούν.

Υγ: Πιό πολλές info μπορείς να μάθεις και στο kawasaki-bikers.gr.....