PDA

View Full Version : Τέλος η δωρεάν στάθμευση των δικύκλων;;;;;

sergiosm
10/03/2010, 13:06
Για σας παιδιά

μιλούσα προχθές με ένα δημοτικό αστυνόμο της Αθήνας για το που μπορούμε να παρκάρουμε (σήμερα ισχύει ότι παρκάρουμε δωρεάν στις θέσεις των επισκεπτών) και μου έλεγε ότι
συζητιέται να φτιαχτούν θέσεις ειδικά για μηχανές στις οποίες -και μόνο- θα παρκάρουμε δωρεάν και ότι
στις λοιπές θα πρέπει να πληρώνουμε.

Έχετε ακούσει τίποτα;

kalogeros
10/03/2010, 13:14
Συμφωνα με τον ΚΟΚ η μηχανη πρεπει να παρκαρεται με τις ροδες παραλληλα στο πεσοδρομιο (και οχι καθετα ή διαγώνια οπως κανουμε οι περισσοτεροι). Εαν λοιπον παρκαρεις τη μηχανη σου συμφωνα με τον προβλεπομενο τροπο σε θεση για αυτοκινητο οπου ισχυει η ελεγχομανη σταθμευση, τοτε εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις για τη θεση που κατελαβες.

Ελπιζω να καταλαβα σωστα τον προβληματισμο σου.

ggs
10/03/2010, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Συμφωνα με τον ΚΟΚ η μηχανη πρεπει να παρκαρεται με τις ροδες παραλληλα στο πεσοδρομιο (και οχι καθετα ή διαγώνια οπως κανουμε οι περισσοτεροι). Εαν λοιπον παρκαρεις τη μηχανη σου συμφωνα με τον προβλεπομενο τροπο σε θεση για αυτοκινητο οπου ισχυει η ελεγχομανη σταθμευση, τοτε εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις για τη θεση που κατελαβες.

Μα φυσικά και πληρώνουμε όπου έχει ελεγχόμενη στάθμευση με αυτά τα καταπληκτικά «ξυστά»….
Το κακό είναι ότι μας τα κλέβουν από το …παρ-μπριζ…
:smokin:

sergiosm
10/03/2010, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros

Δεν τον κατάλαβες καλά.
Η ανησυχία μου προκαλείται από αυτό που μου είπε ο δημοτικός αστυνόμος, ότι δηλαδή θα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
φτιαχτούν θέσεις ειδικά για μηχανές στις οποίες -και μόνο- θα παρκάρουμε δωρεάν

και στο ότι οι θέσεις αυτές θα είναι λιγότερες από αυτές που είναι σήμερα.

Και το ερώτημα είναι (που κακώς δεν το έβαλα από την αρχή):

ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ;;;

ή τελικά θα αναγκαστούμε να πληρώνουμε;;;
:wave2:

Cpt. Haddock
10/03/2010, 14:00
Δεν τον κατάλαβες καλά.
Η ανησυχία μου προκαλείται από αυτό που μου είπε ο δημοτικός αστυνόμος, ότι δηλαδή θα

και στο ότι οι θέσεις αυτές θα είναι λιγότερες από αυτές που είναι σήμερα.

Και το ερώτημα είναι (που κακώς δεν το έβαλα από την αρχή):

ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ;;;

ή τελικά θα αναγκαστούμε να πληρώνουμε;;;

Το ζήτημα ειναι ΠΩΣ θα πληρώνεις; :confused: Αφου δε μπαινει ξυστο στο μοτορι :sick:

Παντως θα έλεγα να μη δίνεις και πολύ βάση σε οτι λένε τα όργανα. Συνηθως δεν ξερουν τί τους γίνεται :wave2:

ΠοΜ
10/03/2010, 14:13
προς το παρον - καρατσεκαρισμενο - ειτε καθετα ειτα παραλληλα, δεν πλερωνουμε σε θεσεις επισκεπτων!!!:beer:

sergiosm
10/03/2010, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το ζήτημα ειναι ΠΩΣ θα πληρώνεις; :confused: Αφου δε μπαινει ξυστο στο μοτορι :sick:

Ξέρω γω, όπως είπε και ο ggs ... συνέχεια θα μας το κλέβουν. :smokin:

Παντως θα έλεγα να μη δίνεις και πολύ βάση σε οτι λένε τα όργανα. Συνηθως δεν ξερουν τί τους γίνεται :wave2:

ή λένε ό,τι ακουν (όχι απαραίτητα από αξιόπιστη πηγή).

Cpt. Haddock
10/03/2010, 14:15
Ασχετως τουτων, να ξερετε οτι η ελεγχομενη σταθμευση επεκτείνεται και στα Ιλισια. Εχουν μπει εδω και καιρο οι ασπρες/μπλε διαγραμμισεις (και εχουν ξεβαψει :lol: ) και απο σήμερα αρχισαν να μπαινουν οι πινακιδες και τα μηχανηματα :wave2:

LiakosVstrom
10/03/2010, 14:22

και γενικά στα συγκεκριμένα όργανα που έχουν ματώσει τα όργανά τους από το πολύ ξύσιμο.....

:rotflmao:

Cpt. Haddock
10/03/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
και γενικά στα συγκεκριμένα όργανα που έχουν ματώσει τα όργανά τους από το πολύ ξύσιμο.....

Ντροπή σου ρε :mad:

daz
10/03/2010, 15:19
Εγώ παιδιά προτείνω να παρκάρουμε κανονικά στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης με τις ρόδες παράλληλα στο πεζοδρόμιο. Και κατά την κίνησή μας να μην προσπερνάμε αλλά να μένουμε πίσω απ' τα αυτοκίνητα. Και στα φανάρια το ίδιο. Η κάθε μηχανή πίσω απ' την άλλη όχι δίπλα απ' τα αυτοκίνητα αλλά πίσω απ' αυτά. Όχι για πολύ, για 1 εβδομάδα. Για μία μέρα ρε αδελφέ. Και ας μην είμαστε όλοι. Οι μισοί να το κάνουμε. Να δούμε τι θα γίνει.
Αν δεν βλέπουν πως η μηχανή συμβάλει τουλάχιστον στην βελτίωση του κυκλοφοριακού να τους το δείξουμε εμείς. Είναι δυνατόν να ψάχνουν να βρουν τρόπους να στα περνούν αντί να δώσουν κίνητρα και άλλους να χρησιμοποιήσουν μηχανή!

LiakosVstrom
11/03/2010, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εγώ παιδιά προτείνω να παρκάρουμε κανονικά στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης με τις ρόδες παράλληλα στο πεζοδρόμιο. Και κατά την κίνησή μας να μην προσπερνάμε αλλά να μένουμε πίσω απ' τα αυτοκίνητα. Και στα φανάρια το ίδιο. Η κάθε μηχανή πίσω απ' την άλλη όχι δίπλα απ' τα αυτοκίνητα αλλά πίσω απ' αυτά. Όχι για πολύ, για 1 εβδομάδα. Για μία μέρα ρε αδελφέ. Και ας μην είμαστε όλοι. Οι μισοί να το κάνουμε. Να δούμε τι θα γίνει.
Αν δεν βλέπουν πως η μηχανή συμβάλει τουλάχιστον στην βελτίωση του κυκλοφοριακού να τους το δείξουμε εμείς. Είναι δυνατόν να ψάχνουν να βρουν τρόπους να στα περνούν αντί να δώσουν κίνητρα και άλλους να χρησιμοποιήσουν μηχανή!

μας δουλέυεις ρε φιλαράκι?? :p

στην Ελλάδα ζεις.... εδώ στα Village πας και πιάνεις μια θέση parking με τη μηχανή (που έχεις πληρώσει κι όλας) και άμα τύχει Παρασκευή ή Σάββατο που γίνεται πανικός σε αγριοκοιτάνε.

Ξέρεις τι θα γίνει αν το κάνεις αυτό? θα διπλοπαρκάρουν όλοι στη μηχανή σου. κι άντε να φύγεις εσύ μετά.

TheFace
11/03/2010, 13:35

+900:beer:

alexxxcbr
11/03/2010, 13:39

Οσο δεν κανουμε εμεις κατι αυτο θα γινεται.:wave2: :wave2:

bentouza
11/03/2010, 18:13
Ασχετως τουτων, να ξερετε οτι η ελεγχομενη σταθμευση επεκτείνεται και στα Ιλισια. Εχουν μπει εδω και καιρο οι ασπρες/μπλε διαγραμμισεις (και εχουν ξεβαψει :lol: ) και απο σήμερα αρχισαν να μπαινουν οι πινακιδες και τα μηχανηματα :wave2:

ξερεις τι εχει να γινει με τα παρκομετρα ιλισια-ζωγραφου;;
βρειτε τον πιο προτοτυπο τροπο να τα καταστρεψετε κ κερδιστε..

mourgakos
13/03/2010, 15:40
ως σπασιμο σε γειτονα,παρκαρα προβλεπομενα την μηχανη οπως οριζει ο κοκ.
αποτελεσμα.
παρκαρε αυτοκινητο διπλα μου,μην μπορωντας να παρω το κουκλι και να φυγω.
ηρθε περιπολικο,οπου και εκοψε μια κληση 40 ευρω,και εγω πηρα την μηχανη ,αντι παρασκευη,δευτερα,που ξεπαρκαρε ο αλλος.ρωτωντας τα οργανα τι να κανω,μου ειπαν να χρησιμοποιησω ταξι η τα δημοσια μεσα...
τα σχολια δικα σας...

drspeed
14/03/2010, 19:15
Μου θύμισες το ανέκδοτο με τον παπαγάλο στο αεροπλάνο.

Αφού δεν έχεις φτερά ρε φιλαράκι, τις μαγκιές τι σκατά τις ήθελες.

Cpt. Haddock
24/03/2010, 10:19
Για σας παιδιά

μιλούσα προχθές με ένα δημοτικό αστυνόμο της Αθήνας για το που μπορούμε να παρκάρουμε (σήμερα ισχύει ότι παρκάρουμε δωρεάν στις θέσεις των επισκεπτών) και μου έλεγε ότι
συζητιέται να φτιαχτούν θέσεις ειδικά για μηχανές στις οποίες -και μόνο- θα παρκάρουμε δωρεάν και ότι
στις λοιπές θα πρέπει να πληρώνουμε.

Έχετε ακούσει τίποτα;

Tελικά το όργανοΝ μάλλον ήξερε :bigcry:

Εδω και τρεις εβδομαδες εχει αρχίσει η ελεγχόμενη σταθμευση στα Ιλίσια. Δημιουργήθηκαν ασπρες/μπλε γραμμές και ενα σημείο για μηχανές δωρεάν (χωράει 5 με καλή θέληση αρκει να μην ειναι καμια μποξερ :lol: )

Χθες αργησα, έχασα τη θεση και παρκαρα αναμεσα σε δυο σταθμευμενα αυτοκίνητα, στο ασπρο κομμάτι.

Αποτέλεσμα: Κληση, προειδοποιητική (0 ευρώ).

Πέτυχα το όργανοΝ μόλις την είχε κόψει και παρατήσει πανω και ακολουθησε σπαρταριστός διάλογος:

- Σας παρακαλώ (εγω)
- Ορίστε
- Κοψατε κληση βλέπω
- Ναι, παρκαρατε σε ασπρο σημείο (sic)
- Εμποδίζει τα δυο αυτοκίνητα;
- (βλέμμα απόκοσμο και μυστήριο) Εεεε, όχι, αλλά... Υπάρχουν θέσεις για μηχανές.
- Ναι, αλλα βλέπετε οτι ειναι γεμάτες. Αλλα δεν ειναι εκεί το θέμα. Εδώ ειναι επι πληρωμή η σταθμευση, σωστά;
- Μάλιστα (έλαμψε το βλέμμα)
- Μπορώ να πληρώσω δηλαδή.
- Βεβαιως, καρτες έχει το περίπτερο
- Μάλιστα, ευχαριστώ. Δε μου λέτε.... σε ποιο σημείο να βάλω την καρτα ωστε να μη μου την κλέψει κάποιος, παρμπρίζ δεν εχω...
- (απορημένο, εκπληκτο, ασαφες, ζαλισμένο βλέμμα - μεσολαβεί παυση αρκετών δευτερολέπτων...) Εεεεεμ....
- (μεσα μου) N, O, P, Q, R, S
- Εχετε δίκιο
- Ευχαριστώ, το ξέρω και αν ήταν τροχαία εδώ ΔΕΝ θα εκοβε κλήσεις σε μηχανές
- Ναι, τι να σας κάνω
- Μόλις σας είπα (ατιμο βύσμα τί φυντάνια στέλνεις)
- Ναι, αλλα οι εντολές που έχω...
- Μετράνε τα οχήματα που υπάρχουν εδώ;
- Οχι, αλλα..
- Τοτε;
- .....
- Αστο, καλό απόγεμα...
- .....

Μεγάλες στιγμές.

Αγώνας δρόμου να έρθουμε νωρίς να προλάβουμε τις 5 θέσεις. Ρε μπας κι ειναι δάχτυλος της διοικησης να μην αργούμε;

sapila racing
24/03/2010, 10:24
παρμπρίζ δεν εχω...

Nα βάλεις!

:lol:

Cpt. Haddock
24/03/2010, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Nα βάλεις!

:lol:

Μαλιστα ! :lol:

sergiosm
24/03/2010, 11:44

Εδω και τρεις εβδομαδες εχει αρχίσει η ελεγχόμενη σταθμευση στα Ιλίσια. Δημιουργήθηκαν ασπρες/μπλε γραμμές και ενα σημείο για μηχανές δωρεάν (χωράει 5 με καλή θέληση αρκει να μην ειναι καμια μποξερ :lol: )

Χθες αργησα, έχασα τη θεση και παρκαρα αναμεσα σε δυο σταθμευμενα αυτοκίνητα, στο ασπρο κομμάτι.

Πέτυχα το όργανοΝ μόλις την είχε κόψει και παρατήσει πανω και ακολουθησε σπαρταριστός διάλογος:

- Σας παρακαλώ (εγω)
- Ορίστε
- Κοψατε κληση βλέπω
- (βλέμμα απόκοσμο και μυστήριο) Εεεε, όχι, αλλά... Υπάρχουν θέσεις για μηχανές.
- Ναι, αλλα βλέπετε οτι ειναι γεμάτες. Αλλα δεν ειναι εκεί το θέμα. Εδώ ειναι επι πληρωμή η σταθμευση, σωστά;
- Μάλιστα, ευχαριστώ. Δε μου λέτε.... σε ποιο σημείο να βάλω την καρτα ωστε να μη μου την κλέψει κάποιος, παρμπρίζ δεν εχω...
- (απορημένο, εκπληκτο, ασαφες, ζαλισμένο βλέμμα - μεσολαβεί παυση αρκετών δευτερολέπτων...) Εεεεεμ....
- Εχετε δίκιο
- Ναι, τι να σας κάνω
- Οχι, αλλα..
- Τοτε;
- .....
- Αστο, καλό απόγεμα...
- .....

Μεγάλες στιγμές.

Αγώνας δρόμου να έρθουμε νωρίς να προλάβουμε τις 5 θέσεις. Ρε μπας κι ειναι δάχτυλος της διοικησης να μην αργούμε;

Ωραιότατα.

Και δεν μου λες, αν υποθέσουμε ότι αποκτούμε παρμπριζ και βάζουμε το ξυστό μας, ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ;;

Φαντάζομαι όχι όσο και τα ΙΧ

powerphot
24/03/2010, 11:50
Σορρυ ρε παιδιά μια ερώτηξη.
Οι θέσεις επισκεπτών ποιες είναι?
Οι θέσεις πάρκινγκ στα νοσοκομεία?, στις εκθέσεις? στις ονομαστικές εορτές του Μήτσου που πάω και παρκάρω κάτω απ το σπίτι σαν επισκέπτης?

Cpt. Haddock
24/03/2010, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Σορρυ ρε παιδιά μια ερώτηξη.
Οι θέσεις επισκεπτών ποιες είναι?
Οι θέσεις πάρκινγκ στα νοσοκομεία?, στις εκθέσεις? στις ονομαστικές εορτές του Μήτσου που πάω και παρκάρω κάτω απ το σπίτι σαν επισκέπτης?

Oι ασπρες διαγραμμίσεις. Οι μπλέ ειναι για κατοίκους :wave2:

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ;;
Φαντάζομαι όχι όσο και τα ΙΧ

Δεν έχω ιδέα Σεργιε

BELZEBOYLIS
24/03/2010, 11:57

- Σας παρακαλώ (εγω)
- Ορίστε
- Κοψατε κληση βλέπω
- Εχετε δίκιο
- Ναι, τι να σας κάνω
- Οχι, αλλα..
- Τοτε;
- .....
- Αστο, καλό απόγεμα...
- .....

Μεγάλες στιγμές.

Αφου δεν σου απάντησε :

- ΝΑ Φύγετε Να Πάτε Αλλού !!!!
Γαμ@@@να μηχανάκια γκρρρρρ

ευχαριστημένος να είσαι....!!

(ο Τρούπερ ,θα σου έκοβε κανονική !!!)

Gandalf dr685sm
24/03/2010, 13:44
Το έκανε γνωστός... δεν το προτείνω γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει..

Σε παρκόμετρο (θέση στάθμευσης) παρκάρει μηχανή περίπου όπως λέει ο Cpt.. μόνο που έχει εύκολη την αφαίρεση της πινακίδος με δύο "κουμπώματα" αντί για βίδες (μπορώ να ρωτήσω την πατέντα αν θέλετε).

το μαγαζί του γνωστού παραδίπλα... μετά απο λίγο σκάνε οι δημοτικοί αστυνομικοί. Αρχίζουν και τσεκάρουν οχήματα και κάποια τα γράφουν. Φτάνει και η ώρα της μηχανής.... αρχίζουν να γράφουν .. και ξαφνικά κόλημα.. Δεν βλέπουν πινακίδα.

Κοίτανε απο εδώ... κοιτάνε απο εκεί... ρωτάνε το απέναντι κατάστημα. Τζίφος!!!

Παίρνει την κλήση , την σκίζει .. και συνεχίζει απτόητος ο δ.αστυνομικός την πορεία του.

Σε κάποιες των περιπτώσεων θα πιάσει... σε άλλες μην βρεθεί κανάς γερανός της τροχαίας μόνο και το σηκώσει όπως είναι.

Gandalf

Cpt. Haddock
24/03/2010, 13:49
Στην αρχή που ο Τιγρης δεν ειχε πινακίδες την είχα γλυτώσει ετσι στην Κοραή :lol:

LiakosVstrom
24/03/2010, 13:59
πρέπει να βάλουμε και υαλοκαθαριστήρες για τις κλήσεις?

Cpt. Haddock
24/03/2010, 14:18

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλό!

Θα το έχω σαν ατακα για τον επόμενο :bigcry:

guzzistas
24/03/2010, 14:24

LiakosVstrom
24/03/2010, 14:32

Καλό!

Θα το έχω σαν ατακα για τον επόμενο :bigcry:

χαράς στην υπομονή σου!! :beer:

εγώ αν τον πετύχαινα τη στιγμή που με έγραφε θα φώναζα ένα "ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ" θα έβαζα μπρος και θα την έκανα! μέχρι να σηκωθεί από το πάτωμα αυτός ούτε κουκίδα στον ορίζοντα δεν θα ήμουν. :bigcry:

BLiTzER
24/03/2010, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το έκανε γνωστός...

Πιθανότατα urban legend. Όταν δεν υπάρχει πινακίδα, γράφουν αριθμό πλαισίου.

Cpt. Haddock
24/03/2010, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Πιθανότατα urban legend. Όταν δεν υπάρχει πινακίδα, γράφουν αριθμό πλαισίου.

Καθόλου, όπως εγραψα εχω γλυτώσει κληση έτσι

BLiTzER
24/03/2010, 14:52
Γι'αυτό έγραψα "πιθανότατα". Πάντα υπάρχουν ανενημέρωτοι/ηλίθιοι :P

Sapadak
24/03/2010, 14:53
Καθόλου, όπως εγραψα εχω γλυτώσει κληση έτσι

+1 απο μενα

Βεβαια λυση υπαρχει για να βραψουν οσους δεν εχουν πινακιδες :smokin: αλλα οταν γινουμε Ευρωπη, οχι τωρα

harris_x
24/03/2010, 14:58
... μέχρι να σηκωθεί από το πάτωμα αυτός ούτε κουκίδα στον ορίζοντα δεν θα ήμουν. :bigcry:
Ναι ρε φίλε αλλα δεν έχουμε όλοι V-Strom... :wacko:

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

sergiosm
25/03/2010, 08:34
2η Απορία:

Οι μόνιμοι κάτοικοι ή όσοι έχουν γραφεία και έχουν μηχανή θα πάρουν άδεια;

OneManShow
30/03/2010, 01:16
Όσοι βρίσκονται καθημερινα κέντρο αυτές τις μέρες θα έχουν σίγουρα βρει προϊδοποιητικές κλήσεις να τους περιμένουν 0,00ευρώ.
Πρόκειται να μην επιτρέπεται πλέον η στάθμευση στις λευκές διαγραμμήσεις. Έτσι με ενημέρωσαν τα "παιδιά" από τον δήμο Αθηναίων και να υπογραμμήσω ότι ήταν ευγενέστατοι.

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο τέτοιο πόστ για αυτό το θέμα. Θα ήθελα να ακούσω αν ξέρει κάποιος κάτι συγκεκριμένο.

Περιμένω απαντήσεις και απόψεις με πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστώ!

blackbusa
30/03/2010, 01:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από OneManShow
Όσοι βρίσκονται καθημερινα κέντρο αυτές τις μέρες θα έχουν σίγουρα βρει προϊδοποιητικές κλήσεις να τους περιμένουν 0,00ευρώ.
Πρόκειται να μην επιτρέπεται πλέον η στάθμευση στις λευκές διαγραμμήσεις. Έτσι με ενημέρωσαν τα "παιδιά" από τον δήμο Αθηναίων και να υπογραμμήσω ότι ήταν ευγενέστατοι.

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο τέτοιο πόστ για αυτό το θέμα. Θα ήθελα να ακούσω αν ξέρει κάποιος κάτι συγκεκριμένο.

Περιμένω απαντήσεις και απόψεις με πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστώ!

να τους πεις να πουνε στους ανωτερους τους να πανε να γαμηθουν ισως...πληροφοριακα το Θησειο δεν εχει πια καμμια πινακιδα για ελεγχομενη σταθμευση...και το μετρο εχει προσωρινα μπει στο ''ψυγειο''...οταν λες κεντρο εννοας???

OneManShow
30/03/2010, 02:02
εννοώ σίγουρα Κολωνάκι... αλλά λογικά θα ισχύει παντού το ίδιο.

Θα υπάρχουν κάποιοι χώροι στάθμευσης μοτοσυκλετών με πράσινη διαγράμμηση π.χ. 2 τετραγωνάκια στην πλατεία Κολωνακίου που υπάρχουν εδώ και καιρό (που βλέπεις κατι smartakia σε εκέινες τις θέσεις)και όσοι δεν τις προλαβαίνουν σε λευκές διαγραμμήσεις και θα βάζουν κάρτα.

Δεν είναι 100% σίγουρο αλλά για να δίνουν προϊδοποιητικές κλησεις σε ότι δουν για "ενημέρωση" δεν νομίζω οτι δεν θα γίνει...

OneManShow
30/03/2010, 02:10
βρήκα αυτό μόνο...
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=8914919

andgeo
30/03/2010, 03:25
βρήκα αυτό μόνο...
Κι εγώ βρήκα παρκόμετρο για μηχανές στην πλατεία Μαβίλλη ... Για ν ακριβολογώ ήταν το σύστημα με τις κάρτες. Κόστος 1 ευρό την ώρα , προμήθεια κάρτας από το διπλανό περίπτερο .
Με τις υγείες μας !!!!

Cpt. Haddock
30/03/2010, 04:21
Στην Πλ. Μαβίλη εχουν θεσεις για μηχανές (πράσινη διαγράμμιση), απ' οσο ξέρω δωρεάν.

Διότι ναι, αντε κι αγοράζεις την κάρτα. Πού θα τη βάλεις πανω στη μηχανή χωρίς να στην κλέψουν;

Το 'χουμε ξανασυζητήσει αυτό

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=98752

βρήκα αυτό μόνο...

Eπίσης, γίνεται πρόβλεψη και για τα δίκυκλα, τα οποία θα σταθμεύουν δωρεάν μόνο στις θέσεις που προορίζονται γι’ αυτά, ενώ στην περίπτωση που θα παρκάρουν στις θέσεις επισκεπτών, θα πληρώνουν το αντίστοιχο αντίτιμο.

andgeo
30/03/2010, 05:23
κοίτα εγώ κάρτα δεν έκοψα αλλά έτσι μου είπαν αφού είχα παρκάρει . Γραμμή πράσινη δεν είδα , μόνο δύο πινακίδες της τροχαίας με μεγάλα P για μότος .

mreth
30/03/2010, 07:22
?1/ώρα;; Μήπως τα παλικάρια ης δημοτικής αστυνομίας θα μας τα φυλάνε κιόλας, την ώρα που θα κάθονται εκεί για καφέ:confused:

Cpt. Haddock
30/03/2010, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
κοίτα εγώ κάρτα δεν έκοψα αλλά έτσι μου είπαν αφού είχα παρκάρει . Γραμμή πράσινη δεν είδα , μόνο δύο πινακίδες της τροχαίας με μεγάλα P για μότος .

Στην Πλ. Μαβίλη, επι της Δορυλαίου (έξω απο το Μπρίκι) έχει χώρο για μοτο με πράσινη διαγράμμιση. Γενικώς, όπου εχει πινακίδα με P για μοτο, εννοεί το δωρεάν τμήμα

Τσεκαρισμένο :lol:

OneManShow
31/03/2010, 03:29
αύριο.. έχω κανονίσει να πάω να ενημερωθώ πως μπορούμε να κάνουμε "βέτο" σαν πολίτες, π.χ. υπογραφές. Κάτι παρόμοιο για τον ίδιο λόγο είχε γίνει κ πριν κανα 16άμηνο και πέτυχε.

η ιστορία θα δείξει....