View Full Version : καφεδο-μπυρο-συνάντηση σήμερα Σάββατο, 13/3
το ξερω τελευταια στιγμη και Σαββατο αλλα Οκ.Στο εξωτικο Μικρολιμανο(Πειραια) εκει που κουνιουντε οι βαρκες και πετουν οι γλαροι.Στο κοσμικο μαγαζι Wild Thing που ειναι διπλα στα sic Goodies στις 19:00 το απογευμα.Για ΓκαιΙφε.
Οσα κουλαδια θελουν μπορουν να ερθουν γιατι οι παγκοσμιοι θα το βρουν κοντα :p
:beer:
(φευγω απορω τι θα βρουν να σπαμαρουν
:rotflmao: :lol: )
Gandalf dr685sm
13/03/2010, 12:01
Αν δεν βρέξει μπορεί να κατέβω μια βόλτα... είναι και καλή ώρα...
Το πρόβλημα είναι οτι για να γνωρίσω κάποιον θα πρέπει να υπάρχει σημείο αναφοράς... αν δείτε λοιπόν κανά ΧΤΧ με Akrapovic ξετάπωτες να ρίχνει σκασίματα κουνήστε κανά χέρι για να σας γνωρίσω.
Ελπίζω να μην βρέξει μόνο.
Gandalf
EL GATO NEGRO
13/03/2010, 12:12
Μεσα χαλαρα για καφεδακι.....:beer: :rotflmao: :beer:
εξωτικο μικρολιμανο ε? εκτος απροοπτου μεσα κ εγω :cool:
:smokin:
ΕΕΕΕΕΡΧΩΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν δεν βρέξει μπορεί να κατέβω μια βόλτα... είναι και καλή ώρα...
Το πρόβλημα είναι οτι για να γνωρίσω κάποιον θα πρέπει να υπάρχει σημείο αναφοράς... αν δείτε λοιπόν κανά ΧΤΧ με Akrapovic ξετάπωτες να ρίχνει σκασίματα κουνήστε κανά χέρι για να σας γνωρίσω.
Ελπίζω να μην βρέξει μόνο.
Gandalf
Λέω να έρθω και εγώ, αλλά σκέφτομαι το ίδιο: πως θα σας αναγνωρίσω?
Cpt. Haddock
13/03/2010, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από moruin
Λέω να έρθω και εγώ, αλλά σκέφτομαι το ίδιο: πως θα σας αναγνωρίσω?
Ειναι ολοι τους ομορφόπαιδα... :blush:
Λέω να έρθω και εγώ, αλλά σκέφτομαι το ίδιο: πως θα σας αναγνωρίσω? εκτος του οτι ειμαστε ολοι ομορφοπαιδα, δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλα τραπεζια με παρεα που χαλαει τον κοσμο και ολες οι καρεκλες εχουν στις πλατες μοτομπουφαν και μια απο αυτες εχει μια στοιβα κρανη! οποτε μπεινεις μεσα και αν δεις αυτο το σκηνικο ρωτα αν ειναι η παρεα απο το μοτο.γρ :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
...
εναλακτικα καρφωστε μια μπιελα στο κουτελο σας η κρεμαστε κανα πιστονι στα απαυταρια σας :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εναλακτικα καρφωστε μια μπιλα στο κουτελο σας η κρεμαστε κανα πιστονι στα απαυταρια σας :lol: :lol: :lol: δε θα φαινεται το πιστονι ρε! θα ειμαστε καθιστοι!!
εκτος του οτι ειμαστε ολοι ομορφοπαιδα, δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλα τραπεζια με παρεα που χαλαει τον κοσμο και ολες οι καρεκλες εχουν στις πλατες μοτομπουφαν και μια απο αυτες εχει μια στοιβα κρανη! οποτε μπεινεις μεσα και αν δεις αυτο το σκηνικο ρωτα αν ειναι η παρεα απο το μοτο.γρ :wave2: :wave2:
ΟΚ. Εγώ θα είμαι με Bering μοτομπουφάν και Nolan κράνος στη τσαντούλα του, ελπίζω να σας αναγνωρίσω γρήγορα αλλιώς θα κόβω βόλτες στο μαγαζί και θα ενοχλώ τον κόσμο :P
δε θα φαινεται το πιστονι ρε! θα ειμαστε καθιστοι!!
ριχτα στη πλατη !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ριχτα στη πλατη !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε τρουπερ δεν τα εχουμε ολοι τοσο μεγαλα οσο εσυ!! ασε που εμενα εμποδιζει η κοιλια και θα πεφτουν στο πλαι!!
moruin αν δεις μια παρεα απο μερικους μαντραχαλαιους με τα απαυταρια ριχμενα στη πλατη και
ενα πιστονι να τους κρεμεται..... αυτοι θα ειμαστε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τρουπερ δεν τα εχουμε ολοι τοσο μεγαλα οσο εσυ!! ασε που εμενα εμποδιζει η κοιλια και θα πεφτουν στο πλαι!!
moruin αν δεις μια παρεα απο μερικους μαντραχαλαιους με τα απαυταρια ριχμενα στη πλατη και
ενα πιστονι να τους κρεμεται..... αυτοι θα ειμαστε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να ψάξω για "αυτοδύτες" δλδ? :rotflmao: ΟΚ
ρε τρουπερ δεν τα εχουμε ολοι τοσο μεγαλα οσο εσυ!! ασε που εμενα εμποδιζει η κοιλια και θα πεφτουν στο πλαι!!
μη νομιζεις,δεν ειναι απο τη φυση τους ετσι.απλα φροντιζουνε να μου τα κανουνε τοσα !!:lol: :lol:
μη νομιζεις,δεν ειναι απο τη φυση τους ετσι.απλα φροντιζουνε να μου τα κανουνε τοσα !!:lol: :lol: μου αρεσει που απορουσε η ευη τι θα βρουμε για να σπαμαρουμε!! θελω να δω την αντιδραση της οταν το δει!!!!
επειδή βλέπω ότι ψιλοβρέχει, θα πάτε τελικά? Μη φάω τη βροχή τσάμπα :)
επειδή βλέπω ότι ψιλοβρέχει, θα πάτε τελικά? Μη φάω τη βροχή τσάμπα :) αυτη τη στιγμη κορυδαλλο που ειμαι εγω δεν βρεχει! οποτε εφ'οσον δεν εχει δοθει ακυρο
εγω σιγα σιγα θα ξεκινησω!! λογικα θα ερθουν και οι αλλοι!! (δυο ειναι πειραιωτες!)
ξεκιναω κ εγω σε λιγο..............μεχρι τις 20:30 εχω χρονο να πιω καφεδακι :winka:
:smokin:
10 ατομα αψηφισαν τα ακραια καιρικα φαινομενα :lol:
για ακομα μια φορα ευχαριστω για ην καλη παρεα παιδια!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
το κακο ειναι οτι δεν εβρεξε!! τσαμπα εκανα setup για βροχη στο μηχανακι!! :p :p
για ακομα μια φορα ευχαριστω για ην καλη παρεα παιδια!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
το κακο ειναι οτι δεν εβρεξε!! τσαμπα εκανα setup για βροχη στο μηχανακι!! :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
10 ατομα αψηφισαν τα ακραια καιρικα φαινομενα :lol:
ωραία ήταν, χάρηκα που σας γνώρισα. έκανα μια μικρή βολτούλα μετά, τώρα γύρισα και με ψιλοπρολάβανε τα "ακραία καιρικά φαινόμενα" :P
EL GATO NEGRO
14/03/2010, 07:06
Ωραιο το καφεδακι μας χτες.....αντε την επομενη να μαζευτουμε περισσοτεροι :a09: