PDA

View Full Version : Κατι αισιοδοξο...

xristos x
15/03/2010, 00:20
Απο σήμερα το μεσημέρι που πηγα για καφεδακι παραλια (Θεσσαλονικη) ειναι η φωτογραφια...
(δεν ξέρω αλλα μου ανεβασε πολυ την ψυχολογια και ειπα να την μοιραστω)

191910

TassosK
15/03/2010, 01:28
σε 1 βδομαδα δν θα υπαρχουν. θα τα αντικαταστησουν παρκαρισμενα αυτοκινητα

makis206
15/03/2010, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK

Στο χέρι αυτών που μετακινούνται με ποδήλατο είναι.. ας δούμε ποδηλατόδρομους και στην υπόλοιπη Ελλάδα επιτέλους..

Όσο αναφορά τη φωτό, πως να μην είσαι απαισιόδος όταν ακόμα και σε μια φωτό αισιοδοξίας κάτι θα βρεθεί να στο χαλάσει..

:a26:

191912

TROOPER
15/03/2010, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στο χέρι αυτών που μετακινούνται με ποδήλατο είναι.. ας δούμε ποδηλατόδρομους και στην υπόλοιπη Ελλάδα επιτέλους..

Όσο αναφορά τη φωτό, πως να μην είσαι απαισιόδος όταν ακόμα και σε μια φωτό αισιοδοξίας κάτι θα βρεθεί να στο χαλάσει..

ρε γαμω τη πουτανα μου δε θα γινουμε ανθρωποι ποτε :sad:

TassosK
15/03/2010, 09:21

το λεω επειδη οταν βγαινω συνεχεια υπαρχουν αυτοκινητα εκει πανω. κοιτα με τι λαχταρα το κοιτανε τα παρκαρισμενα απεναντι? επισης σωστη κινηση ηταν τα κολωνακια επι αγ. δημητριου πανω απτα πανεπιστημια. ξεβολεψε αρκετους κ περπατας σαν ανθρωπος προς το αχεπα

Cpt. Haddock
15/03/2010, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ποτέ όμως...

makis206
15/03/2010, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
το λεω επειδη οταν βγαινω συνεχεια υπαρχουν αυτοκινητα εκει πανω. κοιτα με τι λαχταρα το κοιτανε τα παρκαρισμενα απεναντι?

Κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να πεις Τάσο μου, πήρα τα λόγια σου για να δείξω ότι δεν φτάνουν μόνο οι προσπάθειες του κράτους μπας και γίνουμε άνθρωποι μια μέρα (όπως είπε και ο Γιώργος) κι αυτό το μαρτυράει ακόμα και μια φωτό αισιοδοξίας. Εννοώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να γεμίσει η Ελλάδα ποδηλατόδρομους όταν δεν βρίσκονται ποδήλατα να τους γεμίζουν καθημερινά, λογικό κι επόμενο είναι να καταπατηθούν από τα αυτοκίνητα που ούτως ή άλλως δεν έχουν που να στριμωχτούν πια..

:beer:

Εχετλαίος
15/03/2010, 09:29

You learn one thing, you teach one thing (Koichi Tohei)
Τουλάχιστον, ας βοηθήσουμε με τα λίγα που εμείς ξέρουμε, προωθώντας το "καλλίτερο".
Δεν μένει και τίποτε άλλο...

Εχετλαίος
15/03/2010, 09:31
Εννοώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να γεμίσει η Ελλάδα ποδηλατόδρομους όταν δεν βρίσκονται ποδήλατα να τους γεμίζουν καθημερινά, λογικό κι επόμενο είναι να καταπατηθούν από τα αυτοκίνητα που ούτως ή άλλως δεν έχουν που να στριμωχτούν πια..

Έχεις παρατηρήσει ότι μπροστά από το δημαρχείο Χανίων υπάρχει...ποδηλατόδρομος; Μονάχα 5-6 μέτρα μήκους αλλά -γμτ πουτάνα μου- επισήμως και σαν πόλη έχουμε ποδηλατόδρομο! (όπου παρκάρει το δημαρχιακό αυτοκίνητο πάνω...)

makis206
15/03/2010, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έχεις παρατηρήσει ότι μπροστά από το δημαρχείο Χανίων υπάρχει...ποδηλατόδρομος; Μονάχα 5-6 μέτρα μήκους αλλά -γμτ πουτάνα μου- επισήμως και σαν πόλη έχουμε ποδηλατόδρομο! (όπου παρκάρε το δημαρχιακό αυτοκίνητο πάνω...)

Πως, αμέ;; Τη λωρίδα τη δημιούργησαν οι ποδηλάτες της πόλης σαν ένδειξη διαμαρτηρίας κι από τότε το σχέδιο του ποδηλάτου έγινε και γαμώ τα σημάδια στο οδόστρωμα για να παρκάρει η "Μερτσέντα"..:lol:

Cpt. Haddock
15/03/2010, 10:30
Ποδηλατόδρομος Ξυλόκαστρου...

(κοιταξτε τη ραμπα)

191921

Cpt. Haddock
15/03/2010, 10:31
Και αναρωτιέστε αν θα γίνουμε ανθρωποι

Ακόμα κι ΕΜΕΙΣ (εμου συμπεριλαμβανομένου), πριν κατι μηνες που σταματήσαμε για καφέ στο Χυλοκαστρο, στον παραλιακό ποδηλατόδρομο παρκαραμε.... Το οτι είχαν παρκαρει και άλλοι, δεν ειναι δικαιολογία

:wave2:

191922

Maira
15/03/2010, 11:46

Καλά αυτό εννοείται!!!!

Και ας πάρουμε όλοι παράδειγμα από τον εαυτό μας!!!! Το πόσο άνθρωποι είμαστε κάθε λεπτό!!!!

Ίσως μια μέρα πάψουμε να κοιτάμε τι στραβά κάνουν οι άλλοι και αρχίσουμε να διορθώνουμε τον εαυτό μας!!!!!

:sun:

devil's animal
15/03/2010, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ακόμα κι ΕΜΕΙΣ (εμου συμπεριλαμβανομένου), πριν κατι μηνες που σταματήσαμε για καφέ στο Χυλοκαστρο, στον παραλιακό ποδηλατόδρομο παρκαραμε.... Το οτι είχαν παρκαρει και άλλοι, δεν ειναι δικαιολογία

εγω ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο...
:a43: :a43:

Cpt. Haddock
15/03/2010, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο...
:a43: :a43:

αυτο τωρα το λες για καλο ρε μλκ; :lol:

devil's animal
15/03/2010, 11:56
αυτο τωρα το λες για καλο ρε μλκ; :lol:

μλκ το πεζοδρομιο ηταν περι στα 10μ πλατος...
γιατι να την αφησω κατω και να υπαρχει ο κινδυνος να την ριξουν και να φυγουν?

αφου εκει υπαρχουν τοσες καφετεριες.. γιατι δεν προεβλεψαν χωρους για να παρκαρουν και μηχανες?

αφου παρανομοι ειμαστε και οι 2...(εσυ κλεινεις τον δρομο στους ποδηλατες, εγω στους πεζους) εγω θα προτιμησω να ειμαι και πιο ηρεμος....:rolleyes:

sniper
15/03/2010, 12:15

Eχμμμμ Καπετάνιο;

Η ράμπα είναι για το ανέβασμα/κατέβασμα των τρόλεϊ στο super market που ΠΡΟυπήρχε της δημιουργίας του ποδηλατοδρόμου. Το ποιος σκέφτηκε την δημιουργία του δρόμου αυτού, ποιος τον χάραξε/σχεδίασε, ποιος τον υλοποίησε κλπ είναι μεγάλη κουβέντα. Πράσινοι είναι οι ποδηλατόδρομοι ή κεραμιδοκόκκινοι (μιραράκι σπήκινγκ!!!) :D

Και μια που ανέφερες τον ποδηλατόδρομο στο Ξυλόκαστρο....... έλα μια βόλτα το Πάσχα που θα έχουν κατέβει οι ντόπιοι που ζουν αλλού κι οι έχοντες εξοχικό εκεί να μιλήσουμε για ποδηλατόδρομους, ποδήλατα, μηχανάκια, αυτοκίνητα, κυκλοφοριακό, κυκλοφοριακή αγωγή κλπ.

:smokin:

Cpt. Haddock
15/03/2010, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Eχμμμμ Καπετάνιο;
[...]
Και μια που ανέφερες τον ποδηλατόδρομο στο Ξυλόκαστρο....... έλα μια βόλτα το Πάσχα που θα έχουν κατέβει οι ντόπιοι που ζουν αλλού κι οι έχοντες εξοχικό εκεί να μιλήσουμε για ποδηλατόδρομους, ποδήλατα, μηχανάκια, αυτοκίνητα, κυκλοφοριακό, κυκλοφοριακή αγωγή κλπ. :smokin:

Λες να μη γνωρίζω

Ολη η επαρχία ετσι ειναι τις "αγιες μερες" :lol:

(σιγα μην κατεβω χυλοκαστρο να ουμ' :smokin: )

OldMan
15/03/2010, 12:33
για καφέ στο Χυλοκαστρο,
Φοβηθήκατε μην καήτε από τον χυλό και ήπιατε καφεδάκι ..??? :smokin:

vangelis 64
15/03/2010, 20:16
Έχουνε και στας Ευρώπας κάτι ωραία...:D

192100

guzzistas
15/03/2010, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer:

xristos x
15/03/2010, 21:14

Τι μια βδομαδα.... εδω δεν υπηρχαν σήμερα!! Τα "γλαστρακια" ηταν πλαστικα μπουκαλια κομενα στη μεση και τοποθετημενα αναποδα,με το καπακι προς τα κατω δηλαδη!Τοσο ωραία κι ομως δεν χρειαζοταν να περασει αμαξι απο πανω του για να πεσουν και να σκορπισουν ,απλα να τα ακουμπησει!! Κάτι σαν τα δίκυκλα ενα πραγμα....

Δεν ξερω ποιος τα εβαλε αλλα μ αρεσε το οτι στην συνειδηση πολλων ελπιζω να ηταν πιο αποτελεσματικο απο πραξεις αυτοδικιας (σηκωμενοι υαλοκαθαριστηρες,αυτοκολλητα ειμαι γαιδαρος,γρατζουνιες...)

ego_o_idios
16/03/2010, 02:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
Απο σήμερα το μεσημέρι που πηγα για καφεδακι παραλια (Θεσσαλονικη) ειναι η φωτογραφια...

poli gay dromos vre pedi mou....
:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
16/03/2010, 07:22

μονο που εκει η μαλακια ειναι εξαιρεση.εδω ειναι κανονας :sad:

vangelis 64
16/03/2010, 07:51
μονο που εκει η μαλακια ειναι εξαιρεση.εδω ειναι κανονας :sad: Δεν ξέρω ρε φίλε,μπορεί.Ένας βασικός κανόνας που υπάρχει εδώ πάντως,είναι το ότι ψάχνουμε τα στραβά καθημερινά.Μάς έχει γίνει τρόπος ζωής.

Οδηγούμε,περπατάμε,ακούμε ραδιόφωνο,ενημερωνόμαστε,γνωρίζουμε ανθρώπους δίνοντας ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ βάση στην αρνητική τους πλευρά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι,αν αρχίσουμε να δίνουμε σημασία στο θετικό τού πράγματος,πολλά θα βελτιωθούν.
Δεν λέω να αγνοήσουμε το αρνητικό,αλλά ρε γαμώτο...έχουμε γεμίσει τη ζωή μας αρνητικότητα.

Άσχετο...

Πριν από πολλά χρόνια ήμουνα με το μηχανάκι σε δρόμο προτεραιότητας.Σε κάποια διασταύρωση(με στοπ φυσικά)βγαίνει αυτοκίνητο που σταματάει να ελέγξει και με περιμένει.
Προλάβαινε να περάσει αλλά έκανε το σωστό.Κόβω και τού κάνω νόημα να περάσει χαμογελώντας.
Χαιρέτησε κι εφυγε.Τότε σκέφτηκα ότι πρόσθεσα ένα κομματάκι στην καλή του διάθεση κι αυτός στη δική μου.

Φαντάσου τώρα αυτό το πράγμα να γίνει συνήθεια.Τουλάχιστον θα χαμογελάμε που να πάρει...:wave2:

TROOPER
16/03/2010, 08:09
Δεν ξέρω ρε φίλε,μπορεί.Ένας βασικός κανόνας που υπάρχει εδώ πάντως,είναι το ότι ψάχνουμε τα στραβά καθημερινά.Μάς έχει γίνει τρόπος ζωής.αν ψαχναμε τα στραβα βαγγελη θα σημαινε οτι ειναι λιγα.δυστυχως ειναι πολλα και συνεχως μπροστα μας.τυχως ειναι πολλα

Οδηγούμε,περπατάμε,ακούμε ραδιόφωνο,ενημερωνόμαστε,γνωρίζουμε ανθρώπους δίνοντας ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ βάση στην αρνητική τους πλευρά.αυτη βγαινει πρωτα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι,αν αρχίσουμε να δίνουμε σημασία στο θετικό τού πράγματος,πολλά θα βελτιωθούν.
Δεν λέω να αγνοήσουμε το αρνητικό,αλλά ρε γαμώτο...έχουμε γεμίσει τη ζωή μας αρνητικότητα.ωραια...παω στον οδηγο του φορτηγου και ευγενικα του λεω το αυτονοητο.και μου ριχνει και 2 καντηλια.περναει αερα στοπ, κοκκινο γουατεβερ και μολις πας να εξηγησεις το γιατι δεν πρεπει να το κανει σου τραβαει και ενα φασκελο.για πες τωρα το θετικο ποιο ειναι?οτι η επιθετικη συμπεριφορα θα βοηθησει αν μας τη πεσει ο εξωτερικος εχθρος?δε με χεζεις ρε βαγγελη...

Άσχετο...

Πριν από πολλά χρόνια ήμουνα με το μηχανάκι σε δρόμο προτεραιότητας.Σε κάποια διασταύρωση(με στοπ φυσικά)βγαίνει αυτοκίνητο που σταματάει να ελέγξει και με περιμένει.
Προλάβαινε να περάσει αλλά έκανε το σωστό.Κόβω και τού κάνω νόημα να περάσει χαμογελώντας.
Χαιρέτησε κι εφυγε.Τότε σκέφτηκα ότι πρόσθεσα ένα κομματάκι στην καλή του διάθεση κι αυτός στη δική μου.ναι...τη καλη συμπεριφορα τη θυμαμαι και εγω.κρατησε μια βδομαδα οταν πηραμε το ευρωπαικο στη μπαλα.δυστυχως μιας βδομαδας ανθρωποι ειμαστε.οι εξαιρεσεις υπαρχουν φυσικα αλλα ειναι σταγωνα στον ωκεανο

Φαντάσου τώρα αυτό το πράγμα να γίνει συνήθεια.Τουλάχιστον θα χαμογελάμε που να πάρει...:wave2:

makis206
16/03/2010, 08:14

Κάνε το καλό και ρίξ'το στο γυαλό Ζωρζ..:winka:

Αν το κάναμε όλοι αυτό οι "σταγόνες" θα ήταν οι ανάποδοι..:beer:

vangelis 64
16/03/2010, 08:19
:wave2: Φορτωμένος ξύπνησες ρε μαλέα;:lol: Βλέπεις τι σκέφτεσαι;Παραβιάσεις στοπ,κόκκινα,καντήλια κι άγιος ο θεός.
Μην οδηγήσεις σήμερα ρε συ.:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
16/03/2010, 08:23
Κάνε το καλό και ρίξ'το στο γυαλό Ζωρζ..:winka:

Αν το κάναμε όλοι αυτό οι "σταγόνες" θα ήταν οι ανάποδοι..:beer:

Το καλό στον καλό, τον μαλάκα στο γυαλό! :smokin:

TROOPER
16/03/2010, 08:24
Φορτωμένος ξύπνησες ρε μαλέα;:lol: Βλέπεις τι σκέφτεσαι;Παραβιάσεις στοπ,κόκκινα,καντήλια κι άγιος ο θεός.
Μην οδηγήσεις σήμερα ρε συ.:rotflmao: :rotflmao:

μια χαρα ξυπνησα.την καθημερινοτητα (που απταιται του αντικειμενου) σου περιεγραψα. :wave2:

McGyver
16/03/2010, 08:31
Φορτωμένος ξύπνησες ρε μαλέα;

Αυτός είναι φορτωμένος και στον ύπνο του ρε Βάγγο...

μια χαρα ξυπνησα.

Είδες;

makis206
16/03/2010, 08:31
Το καλό στον καλό

Αυτό είναι η αρχή του λάθους που κάνουμε..:winka:

τον μαλάκα στο γυαλό! :smokin:

+1000 :lol:

vangelis 64
16/03/2010, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αυτός είναι φορτωμένος και στον ύπνο του ρε Βάγγο...

Είδες; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
16/03/2010, 08:41
Αυτό είναι η αρχή του λάθους που κάνουμε..:winka:

που δεν βαζω τονους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
16/03/2010, 08:43
που δεν βαζω τονους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ το βλέπω τέλεια γραμμένο..!:D :a13: :a05: :lol:

devil's animal
16/03/2010, 08:49

καλα μλκ εχεις βαρεσει πυρακια και δεν το ξερεις...:rolleyes:

TROOPER
16/03/2010, 08:51
καλα μλκ εχεις βαρεσει πυρακια και δεν το ξερεις...:rolleyes:

μιλησε και ο μοναδικος εδω μεσα που εχει εμφανιστει σε συνατηση με μαυρο ματι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

devil's animal
16/03/2010, 10:07
μιλησε και ο μοναδικος εδω μεσα που εχει εμφανιστει σε συνατηση με μαυρο ματι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

and your point being????:confused:

TROOPER
16/03/2010, 10:23

τπτ ρε :wave2:

McGyver
16/03/2010, 10:23

G

Cpt. Haddock
16/03/2010, 10:28
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

xristos x
16/03/2010, 14:28
βρέθηκαν και οι ενοχοι!!

xristos x
16/03/2010, 14:32
τους βρηκα στο facebook....

ego_o_idios
16/03/2010, 21:37

den antexo alo me tin vlakia aftis tis xoras
ke afti i foto ine ekatomiria leksis
se enan dromo pou fenonte parkarismena aftokinita ke to keno dromou pou apomeni ine zitima an xorai aneta ena akoma aftokinito exoun sikosi afta ta xamila mplokia pou exoun apodixti skotostres

ena mixanaki an pernai me sxetiki taxitita ke kapios i kapia tin di na kseparkari anoita exi figi to mixanaki ston dromo me ton odigo logo tou stenou dromou na xtipai asxima se ena karo simia me poli asximo apotelesma

an enas podilatis pigeni ek tou asfalous stin lorida tou ke tou petaxti enas vlakas pezos apo to pezodromio 8a kataliksi o podilatis na troi ta moutra tou ke an ine tixeros den 8a ton patisi kanena dierxomeno oxima

diladi exoun ftiaksi mia katastasi poli epikindini ke xeronte gia to kator8oma tous
prepi na 8rinisoune kapious gia na katalavoune poso epikindino ine afto pou ftiaksane ke stolisane ke me louloudakia:lol:

meta apo eki den fenete na pernai ka8aristiko oxima tou dimou ke idi fenete to skoupidomani stin akri tou pezodromiou

ego 8elo na pernai tiflos me mpastouni apo eki na prospa8i na diasxisi ton dromo na xosi to mpastouni tou stis aktines tou podilati na fane ta moutra tous ke i dio o podilatis na pesi stin meria ton parkarismenon aftokiniton pano se kana papaki pou pernai to papaki na pesi pano sta aftokinita to aftokinito piso apo to papaki na frenari apotoma na gini karampola me ton piso tou ke apo tin tromata tou mpam na pesi ke o kouvas me ta sfougkaronera tis kira soulas ap ta xeria tis ke na tous kani olous loutsa ke meta na mazeftoun oi diafori ke na vrizoun ton dimarxo pou evale aftes tis saxlamares ke skotonete o kosmos:lol: na er8oun ke ta kanalia na travane to stigmiotipo ke na exi kati na lene ta kanalia sta proinadika na vgoun ke i paragontes tou dimou ke na dinoun eksigisis na er8oun tis antipolitefsis ke na lene ta legame emis ala o dimarxos prokimenou na pari ta kondilia kani vlakies :lol:
na vgoun i podilates na milane gia ta dikeomata tous ke oti 8eloun mia ikologiki poli ke ales paparies ke to apotelesma na ine mia geniki psixonevrosi giati i podilates 8eloun podilatodromio se mia poli pou ama klasis sou fonazi i gitonia

me tis igies sou:rotflmao: :rotflmao:

xampos
17/03/2010, 00:35
οι ποδηλατοδρομοι που γιναμε εδω σε μας καρντασια ειναι για τον ^&*( ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ? :confused: :confused:

στην αρχη βαλανε κολονακια αλλα αφου δεν ειδαν αποτελεσμα κ τα αυτοκινητα στο καυτατζογλειο μπροστα κ στο λιμανι συνεχιζαν να παρκαρουν κανονικα , τα βγαλανε κ βαλανε αυτες τις μαλακιες που ειναι οτι πιο επικινδυνο υπαρχει,
στο καυτατζογλειο οι 2 λοριδες του δρομου εγινε 1,5 με αποτελεσμα τα αυτοκινητα να στριμοχνονται επικινδυνα , κ αν φυγει μηχανακι κ βρει η ροδα του με χιλιομετρα πανω σ αυτο το πραγμα δεν θελω ουτε να φανταστω τι θα γινει :mad:

xristos x
18/03/2010, 00:25
ego 8elo na pernai tiflos me mpastouni apo eki na prospa8i na diasxisi ton dromo na xosi to mpastouni tou stis aktines tou podilati na fane ta moutra tous ke i dio o podilatis na pesi stin meria ton parkarismenon aftokiniton pano se kana papaki pou pernai to papaki na pesi pano sta aftokinita to aftokinito piso apo to papaki na frenari apotoma na gini karampola me ton piso tou ke apo tin tromata tou mpam na pesi ke o kouvas me ta sfougkaronera tis kira soulas ap ta xeria tis ke na tous kani olous loutsa ke meta na mazeftoun oi diafori ke na vrizoun ton dimarxo pou evale aftes tis saxlamares ke skotonete o kosmos na er8oun ke ta kanalia na travane to stigmiotipo ke na exi kati na lene ta kanalia sta proinadika na vgoun ke i paragontes tou dimou ke na dinoun eksigisis na er8oun tis antipolitefsis ke na lene ta legame emis ala o dimarxos prokimenou na pari ta kondilia kani vlakies na vgoun i podilates na milane gia ta dikeomata tous ke oti 8eloun mia ikologiki poli ke ales paparies ke to apotelesma na ine mia geniki psixonevrosi giati i podilates 8eloun podilatodromio se mia poli pou ama klasis sou fonazi i gitonia

Χαμός!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εντάξει,οκ,.... οι ποδηλατοδρομοι μας μπορει να ειναι ...μετριοι, παρκινγκ .... δεν εχουμε.... το μετρο.... μαλλον τα εγγονια μου θα πηγαινουν στο σχολειο με αυτο αλλα τουλαχιστον ..... εχουμε νεο Δημαρχιακο Μέγαροοοοοο!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Κάλα ρε παιδια,ψυχραιμία, καφρίλες γινονται πολλες,το θέμα ειναι αν εμεις μπορουμε να κανουμε κατι για να βελτιωσουμε την κατασταση!!Δεν ξερω,ηθελα απλα να βαλω κατι που ειδα και μ αρεσε,οπως και πριν χρονια οταν ειχα παει στην καστορια μου ειχε κανει τρομερή εντυπωση που μια κατοικος αφου ποτισε τον κηπο της βγηκε και πότισε και τα παρτερια του δήμου!! Πολιτισμος!!

vangelis 64
18/03/2010, 09:28

Κάλα ρε παιδια,ψυχραιμία, καφρίλες γινονται πολλες,το θέμα ειναι αν εμεις μπορουμε να κανουμε κατι για να βελτιωσουμε την κατασταση! Δεν θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.Θέλουμε να βρίζουμε και ν' απαξιώνουμε.:mad: :mad:
οταν ειχα παει στην καστορια μου ειχε κανει τρομερή εντυπωση που μια κατοικος αφου ποτισε τον κηπο της βγηκε και πότισε και τα παρτερια του δήμου!! Πολιτισμος!! Ξένη θα ήτανε. :rotflmao:

xristos x
18/03/2010, 11:05
Καλά τα λες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Θα πιάσουμε και ενα θεωρείο σαν τα παππουδια στο μαπετ σοου θα πιαστούμε αγκαζέ και να κράζουμε!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=SK6TVqbsKVk