View Full Version : Κουραστηκα...
προσοχη μονο στη μεθοδο να την κερδισεις ξανα γτ το παληκαρι εμπλεξε........................
http://www.youtube.com/watch?v=hlEGft0XYHQ&feature=related
:smokin:
ξεκινησε ενα γτπ θρεντ,καποια στιγμη ισιωνει με ελαφροκαφριλικι και δειχνει να παιρνει τον σωστο δρομο και μετα ο νικος ξαναεκδηλωνεται και γαμιεται το συμπαν...
υ.γ.κοφτεεεεεεεεεεεεεες !!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
BELZEBOYLIS
16/03/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κάποιος που να είναι ευαίσθητος, να μην είναι λούγκρα, να το δείχνει και να μην το παρακάνει υπάρχει??????
Εδώ είμαι !Εγώ , ευαίσθητος ρομαντικός , χωρίς υπερβολές !!!!! Αλλά μόνο Δευτέρα Τετάρτη και Πέμπτη !!! Τρίτη Παρακευή και Σάββατο είμαι ένα φαλλοκρατικό γουρούνι ,τίγκα στην τεστοστερόνη και νταβραντίλα !!! Ανάλογα τις περιστάσεις ;)
Τις Κυριακές κλειστά - βλέπω μπάλα !!!!:lol: :rotflmao: :wave2:
devil's animal
16/03/2010, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αυτό που μένει, λοιπόν, στο αρσενικό είναι να κάνει τον καραγκιόζη όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί, μπας και στραβωθεί κανένα θηλυκό και τον επιλέξει, και φυσικά ο πατροπαράδοτος σωβινισμός που δημιουργεί μια βολική αυταπάτη και κάνει τη ζωή ευκολότερη μετά την συνειδητοποίηση ότι αυτός είναι το ατελέστερο φύλο.
τι λεγαμε....??
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Εδώ είμαι !Εγώ , ευαίσθητος ρομαντικός , χωρίς υπερβολές !!!!! Αλλά μόνο Δευτέρα Τετάρτη και Πέμπτη !!! Τρίτη Παρακευή και Σάββατο είμαι ένα φαλλοκρατικό γουρούνι ,τίγκα στην τεστοστερόνη και νταβραντίλα !!! Ανάλογα τις περιστάσεις ;)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι λεγαμε....??
Αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα βλέπω...
:winka:
devil's animal
16/03/2010, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα βλέπω...
:winka:
εδω και πολλααααα χρονια....:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν ήταν με κάθε γκόμενα που τα χαλάγαμε να διαβάζαμε ποίηση......
Τι να γίνεται αυτή η ψυχή η Θοδώρα ...??? :winka:
Cpt. Haddock
16/03/2010, 12:55
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
16/03/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κάποιος που να είναι ευαίσθητος, να μην είναι λούγκρα, να το δείχνει και να μην το παρακάνει υπάρχει??????
εδω εισαι Μάιρα
1) οικονομικα ανεξαρτητος
2) εχει ωριμασει πλεον λογω ηλικιας
3) πινει που και που, εκει μπορει να πεσει καμια ψιλη
αλλα γενικα καλη περιπτωση που συγκεντρωνει οσα ζητας..
192158