View Full Version : η Μητερα,η "δικηγόρος" και οι τσιφτεντελληνες
LsKostas
16/03/2010, 12:19
του Γιώργου Πίττα.
Διάβασα πως ο συνήγορος του κου Κορκονέα (μου διαφεύγει το όνομα του συνηγόρου) θα ασκήσει.αγωγή κατά της Μητέρας του φονευμένου από τον πελάτη του υιού της.
Θίχθηκε -λέει- επειδή η Μητέρα τον αποκάλεσε «ηθικό φονιά» του ήδη νεκρού παιδιού της.
Λησμονεί προφανώς ο κος συνήγορος πως στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον πελάτη του, περιέπεσε σε πλείστα αδιανόητα ατοπήματα όπως την προσβολή της μνήμης του νεκρού (του κατά το μάλλον εν ψυχρώ δολοφονηθέντος) όταν τον περιέγραφε λίγο πολύ ως «απροσάρμοστο» ή ως έφηβο με προβληματική συμπεριφορά ή κάτι τέτοια ανάλογα που δεν θυμάμαι και καλά, ωστόσο η εντύπωση τους είναι ζωηρή.
Ακόμα χειρότερα , παρότι πατέρας ο κύριος συνήγορος, μοιάζει να απέχει έτη φωτός από τι σημαίνει οργή γονέων και ειδικά Μητέρας όταν προσβάλλονται νεκρά τα παιδιά τους. Ουδόλως τυχαία η Ελληνική έκφραση «σπλάχνο των σπλάχνων μου» και ανείπωτα κι απερίγραπτα εκμαυλισμένος και φαύλος όποιος δεν το κατανοεί.
Είπα και πριν πως τον κο Συνήγορο δεν τον γνωρίζω και μου διαφεύγει το όνομά του, αλλά ομολογώ μου έκανε εντύπωση πως όταν ρώτησα δυο τρεις συναδέλφους μου είπαν να αναζητήσω πληροφορίες σε.κουτσομπολίστικες στήλες εφημερίδων (!) σε gossip sites (!!!) και άλλα τέτοια απίθανα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ούτε ένας δεν με παρέπεμψε σε επιστημονικές εργασίες, δοκίμια περί δικαίου και άλλα ανάλογα, που ευλόγως θα ανέμενε κάποιος από έναν γνωστό της Δικαιοσύνης λειτουργό. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά η δικαιοσύνη κάποτε ήταν Θεά και ως τέτοια έμεινε Ιερή ως τις μέρες μας-νόμιζα.
Όμως η είδηση δεν είναι εδώ, δεν είναι στην πληροφορία πως Κος «πως τον λεν;» θα κάνει μήνυση κατά της Μητέρας του δολοφονηθέντος δεκαπεντάχρονου γιού της.
Η είδηση αφορά την ουσία πως η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία κάθε έννοια αξιοπρέπειας έχει γίνει διάτρητη και δεν υπάρχουν διόλου θεσμοί που να λειτουργούν.
Ξεχάστε των Κο «πως τον λεν;».
Πείτε μου όμως, σε ποια άλλη χώρα, της Ευρώπης τουλάχιστον, τηλεοπτικοί πανελίστες (άλλη.ιδιότητα κι αυτή!) , άνθρωποι που ξυλοφόρτωναν την γυναίκα τους λόγω ζήλειας, τύποι που έχουν εμφανιστεί στις τηλεοράσεις με το μάτι θολό από το πιοτί, λεφτάδες λούμπεν που δέρνουν σε πλατείες όποιον δεν γουστάρουν, κανονικοί δηλαδή χουλίγκανοι και τραμπούκοι της δημόσιας ζωής όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά ασκούν δημόσιο λειτούργημα και θησαυρίζουν ασύστολα από αυτό σε μεγέθη ανεξήγητα.
Βέβαια, στην Ελλάδα έγινε πρότυπο ο Μάκης Ψωμιάδης που θα έπρεπε να ζει στη φυλακή εδώ και χρόνια αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος την ώρα που εκατομμύρια κανονικοί άνθρωποι στενάζουν από τα χρέη και τις τράπεζες.
Αλήθεια κάτι τέτοιους σκαφάτους λελέδες & τσόγλανους γιατρούς, δικηγόρους κλπ η εφορία τους έχει τσιμπήσει ή τους αφήνει ανέπαφους γιατί ενδεχομένως ως κανονικοί μαφιόζοι κρατάνε «μυστικά και ντοκουμέντα» για πολιτικά πρόσωπα; Ποιος θα φταίει μεθαύριο αν ένας εξωθημένος στην ανέχεια άνθρωπος βρει μπροστά του έναν από δαύτους και τον σαπίσει στο ξύλο; Υπάρχει δικαστήριο που να αποφανθεί πως ο ξυλοφορτωμένος συνιστά δημόσια πρόκληση; Όχι! Βέβαια δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο μιας που όλοι αυτοί κουβαλάνε μαζί τους και κάτι κουρδισμένα ανθρωποειδή ως κρεατοφύλακες.
Είναι όλη αυτή η τρισάθλια και αισχρή φάρα , τα προϊόντα της «διαπαιδαγώγησης» που ξεκίνησε μια φορά κι έναν καιρό από το ΚΛΙΚ του κου Κωστόπουλου που εισήγαγε στην Βαλκανελλάδα το life style ξεσηκώνοντας -πολύ πετυχημένα είναι η αλήθεια- κάποια περιοδικά από την εσπερία.
Βέβαια ο κος Κωστόπουλος μπορεί πολύ γρήγορα να αποσύρθηκε από τα φώτα, δεν τον ενδιέφεραν άλλωστε ιδιαίτερα, απλά είχε την ευφυΐα να τα χρησιμοποιήσει όσο του ήταν χρήσιμα, αλλά δυστυχώς ο σκουπιδόκοσμος που δημιουργήθηκε εκεί, παρέμεινε βρυκολακιασμένος και πελιδνός από τα ατελεύτητα ουίσκια και τα γκλαμουροξενύχτια στα πρώτα τραπέζια της κάθε τσιφτετελοπίστας.
Ένας καρκίνος μεταστατικός στο σώμα της κοινωνίας μας.
Οι κωλοέλληνες, οι τσιφτετέλληνες που άδει και ο Σαββόπουλος στο γνωστό άσμα το οποίο κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε προ πολλού να ανακηρυχθεί σε εθνικό ύμνο.
Αυτοί όλοι λοιπόν, που ξαφνικά βρέθηκαν στο προσκήνιο, πότε ως «αστέρες γιατροί» πότε ως «αστέρες δικηγόροι» πότε ως «αστέρες επιχειρηματίες της νύχτας ή της μέρας» και γενικώς ως.πρότυπα που εν ολίγοις φέρουν ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης στην διαβόητη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή θα πρέπει όχι μόνο να πληρώσουν με κάθε τρόπο για όλα όσα απέκτησαν τα τελευταία 20-25 χρόνια αλλά σε κάποιους από δαύτους να επιβληθεί στέρηση άδειας επαγγέλματος όταν αυτό το επάγγελμα έχει να κάνει με λειτούργημα.
Μιλάμε για τα χειρότερα παράσιτα της σημερινής Ελλάδας, μιλάμε για τα απόλυτα μηδενικά που θεωρούν εαυτούς σπουδαίους και βεβαίως.μάγκες.
Εμέσματα που πρέπει να εξαφανιστούν τον δημόσιο βίο της χώρας αν η χώρα αυτή θέλει να βρει μια ισορροπία. Φταίνε μόνο αυτοί;
Όχι βέβαια, φταίνε όλοι αυτοί που τους επέτρεψαν να υπάρξουν και να θεριέψουν σαν δηλητηριώδη αναρριχητικά φυτά πνίγοντας κάθε ήθος και κάθε αξία.
Και αυτά τα αναρριχητικά φυτά (ή μήπως ερπετά;) ανέβηκαν τόσο ψηλά, απέκτησαν τόση δύναμη που έχασαν κάθε επαφή με την πραγματικότητα ακόμα και εκείνη την στοιχειώδη επαφή με τη ζωή που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει τη δουλειά του . Όποια και αν είναι αυτή.
Κάπως έτσι μπορεί να φτάσει κάποιος να διαπράττει την Ύβρη -με την αρχαιοελληνική έννοια- να θέλει να κινηθεί δικαστικά κατά μίας Μητέρας που έχασε τον γιό της σε φονικό, τον γιό της ετών 15 από το χέρι ενήλικα λειτουργού της.τάξεως.
Κάπως έτσι κάποιος δεν καταλαβαίνει πως αν αυτή η Μητέρα ότι και αν του πει ότι και αν του προσάψει, δίκαιο ή άδικο, το μόνο που έχει να κάνει είναι -αν θεωρεί πως τον αδικούν- να σκύψει το κεφάλι ευλαβικά και να βγάλει τον απόλυτο σκασμό τιμώντας μια Οδύνη που δεν μπορεί να διανοηθεί. Το να μην το καταλαβαίνει όμως, είναι η ματιά της επιείκειας. Η πιο ορθολογική ματιά θέλει αυτή την έλλειψη «κατανόησης» να είναι συνειδητή και σχεδιασμένη. Και αυτό, σε μια κοινωνία άλλη θα απαιτούσε τουλάχιστον τον εξοστρακισμό.
Τον Κο «πως τον λεν;» έγραψα και πιο πάνω, δεν τον γνωρίζω. Όπως δεν γνωρίζω και τη Μητέρα.
Όμως, αϊ σιχτίρ πια με την ανοχή στα κατακάθια που βρέθηκαν να επιπλέουν μέσα στη μύτη μας.
Cpt. Haddock
16/03/2010, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
του Γιώργου Πίττα.
[....]
Πείτε μου όμως, σε ποια άλλη χώρα, της Ευρώπης τουλάχιστον, τηλεοπτικοί πανελίστες (άλλη.ιδιότητα κι αυτή!) , άνθρωποι που ξυλοφόρτωναν την γυναίκα τους λόγω ζήλειας, τύποι που έχουν εμφανιστεί στις τηλεοράσεις με το μάτι θολό από το πιοτί, λεφτάδες λούμπεν που δέρνουν σε πλατείες όποιον δεν γουστάρουν, κανονικοί δηλαδή χουλίγκανοι και τραμπούκοι της δημόσιας ζωής όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά ασκούν δημόσιο λειτούργημα και θησαυρίζουν ασύστολα από αυτό σε μεγέθη ανεξήγητα.
[...]
Πείτε μου γιατί οι ευάριθμες τρομοκρατικές/επαναστατικές οργανώσεις που ευδοκιμούν στη χώρα μας δε βάζουν στόχο αυτούς;
:wave2:
Εχετλαίος
16/03/2010, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πείτε μου γιατί οι ευάριθμες τρομοκρατικές/επαναστατικές οργανώσεις που ευδοκιμούν στη χώρα μας δε βάζουν στόχο αυτούς;
Koινέ συκοφάντη και προβοκάτορα! :D
junkier6
16/03/2010, 12:48
εχεις απολυτο δικιο....
ο "κυριος" κουγιας εξακολουθει να ειναι τουλαχιστον προκλητικος...
θαυμαζω την υπομονη των γονιων του αλεξη γιατι αν ημουν στη θεση του πατερα ο κουγιας θα ειχε φαει τοσο μα τοσο ξυλο...
που θα παει, θα τον πετυχουν τα λαθος ατομα στο λαθος χωρο και θα πεσει πολυ αγαπη....
Το ανησυχητικό είναι ότι πλέον πολλοί από εμάς κάνουμε αυτή τη σκέψη (εμού συμπεριλαμβανομένου). Έχουμε χάσει πλέον την ελπίδα ότι το κράτος θα λειτουργήσει όπως πρέπει για να περιμαζέψει όλον αυτό το συρφετό, θεωρούμε την ύπαρξη τρομοκρατίας δεδομένη και απλά περιμένουμε από τους τρομοκράτες να δείξουν μία κάποια συνέπεια.
Δεν πάμε καλά....
Υ.Γ: Το ότι ο δικηγορικός σύλλογος επιτρέπει σε άτομα με το ήθος του Κούγια να ασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου με έντυπωσιάζει πάντως.
super_toto
16/03/2010, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Υ.Γ: Το ότι ο δικηγορικός σύλλογος επιτρέπει σε άτομα με το ήθος του Κούγια να ασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου με έντυπωσιάζει πάντως.
Μην εντυπωσιάζεσαι, τα περισσότερα μέλη του συλλογου το ίδιο ήθος έχουν.
Cpt. Haddock
16/03/2010, 13:08
Το ανησυχητικό είναι ότι πλέον πολλοί από εμάς κάνουμε αυτή τη σκέψη (εμού συμπεριλαμβανομένου).
Όχι, εγώ δεν κάνω τέτοια σκέψη.
Απλά τονίζω το γεγονός οτι ΚΑΙ οι ομαδες με υποτιθέμενη άλλη αντιληψη για την κοινωνία και πολέμιοι του κατεστημενου αφήνουν αυτά τα άτομα στο απυρόβλητο.
Λογικό...
Ενας εισαγγελέας, ενα καταστημα τραπεζας, ειναι πιο εύκολοι στόχοι απο τον Ψωμιάδη ή τη βίλλα του Κουγια
BELZEBOYLIS
16/03/2010, 13:11
γιατί στερούνται ιδεολογίας .....ιδεολογήματα έχουν και μίσος .....
LsKostas
16/03/2010, 13:55
Όχι, εγώ δεν κάνω τέτοια σκέψη.
Απλά τονίζω το γεγονός οτι ΚΑΙ οι ομαδες με υποτιθέμενη άλλη αντιληψη για την κοινωνία και πολέμιοι του κατεστημενου αφήνουν αυτά τα άτομα στο απυρόβλητο.
Λογικό...
Ενας εισαγγελέας, ενα καταστημα τραπεζας, ειναι πιο εύκολοι στόχοι απο τον Ψωμιάδη ή τη βίλλα του Κουγια
O Ψωμιάδης ,ο Γκαργκάνας ο Προβόπουλος , οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και η "δικηγορος" ειναι ακριβως στην ιδια κατηγορια ατόμων που αναφέρονται στο άρθρο του κ.Πίττα.
και εξίσου υπεύθυνοι για την σημερινη εμετικη καταστασή.
Ο καθενας βεβαια με διαφορετικα όπλα στα χέρια του... οι μεν με παράνομες αύξησεις των επιτοκίων και οι δε με υπέρασπιση δολοφόνων.
Cpt. Haddock
16/03/2010, 13:57
O Ψωμιάδης ,ο Γκαργκάνας ο Προβόπουλος , οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και η "δικηγορος" ειναι ακριβως στην ιδια κατηγορια ατόμων που αναφέρονται στο άρθρο του κ.Πίττα.
Ο καθενας βεβαια με διαφορετικα όπλα στα χέρια του... οι μεν με παράνομες αύξησεις των επιτοκίων και οι δε με υπέρασπιση δολοφόνων.
Η κλασσική αριστερή λογική του τσουβαλιού...
Όταν μαθετε να τα ξεχωρίζετε, θα σας ακολουθήσει και κόσμος (όπως πρέπει να γίνει)
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
φ22:winka:
menelaos46
16/03/2010, 19:34
Το διαβασα το κειμενο και δε θελω να το σχολιασω για διαφορους λογους και δε θα βγει και ακρη.
Αυτο που θελω να πω ειναι δυο λεξεις για τον κυριο (δεν θυμαμαι πως τον λενε)...
Επειδη τον εχω παρακολουθησει πολλες φορες σε δικαστηριο ασχετως του γεγονοτος αν μου ειναι συμπαθης η οχι(που δε μου ειναι) ειναι πραγματικα πολυ εξυπνος ανθρωπος, μα παρα πολυ εξυπνος θα ελεγα.Ισως να ειναι και ο κορυφαιος Ελληνας δικηγορος αυτη τη στιγμη.Απο κει και περα ολα οσα κανει μεσα στην αιθουσα του δικαστηριου η στις καμερες μπροστα δεν ειναι τυχαια και οι υποθεσεις που αναλαμβανει δεν ειναι τυχαιο που τις αναλαμβανει.
Ειναι ενας δικηγορος ακρως επαγγελματιας και στη δουλεια του πανω δεν υπολογιζει κανεναν ουτε αν τον εχει απεναντι του.Απο κει και περα το γεγονος οτι δεν εχει ηθικους φραγμους και δεν υπολογιζει τιποτα τον κανει στοχο πολλων. Αντιθετως με το τι πιστευουν πολλοι το επαγγελμα του δικηγορου αυτο απαιτει. Θα τον χαρακτηριζα ως πουλημενο στο χρημα αλλα αριστο δικηγορο.
Αυτα...
route 66
16/03/2010, 20:10
http://www.youtube.com/watch?v=5bgGe-lQs6Y
δεν πιανεις μια.
δεν πηδας μαντρες,δεν επιτιθεσαι σε αδερφες στο κολωνακι σαν κατι αλλους αντρακλες,δεν πλακωνεσαι σε ποδοσφαιρικους αγωνες,δεν τρως τακουνιες(ωχ),δεν μοιαζεις κατι μεταξυ χασκι και φιδιου,δεν εισαι μοντελοπνιχτης.
δεν εισαι ο ΑΛΕΞΗΣ ο μεγας...
sergiosm
16/03/2010, 20:27
Ο δικηγορικός σύλλογος τον έχει στείλει στο πειθαρχικό ουκ ολίγες φορές και τον έχει καταδικάσει επίσης ουκ ολίγες φορές.
Οι ποινές ήταν μέχρι πρώτινος προσωρινή στέρηση της άδειας.
Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι δεν μπορούσε να παρασταθεί στα δικαστήρια. Αυτό όμως "διορθώνεται εύκολα": πάει άλλος συνεργάτης του ή απλά παίρνει αναβολή (για κάποιον άλλο λόγο βέβαια ...)
τελευταία αποφασίστηκε η διαγραφή του. Αυτό όμως ειναι μια απόφαση που προσβάλλεται στα δικαστήρια, τα οποία ακόμα δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα λόγω του γνωστού φόρτου εργασίας.
Αυτά...
emiliano
16/03/2010, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Αυτα...
Μπορεί να έχεις δίκιο για την άσκηση του επαγγέλματος του αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.
Πολλές φορές ο δικηγορικός σύλλογος τον έχει διαγράψει προσωρινά αλλά ακυρώνει τις αποφάσεις στο ΣτΕ.
Αυτό σημαίνει πολλά....
menelaos46
16/03/2010, 23:19
Μπορεί να έχεις δίκιο για την άσκηση του επαγγέλματος του αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πολλές φορές ο δικηγορικός σύλλογος τον έχει διαγράψει προσωρινά αλλά ακυρώνει τις αποφάσεις στο ΣτΕ. Αυτό σημαίνει πολλά.
Δεν ειναι αρκετο για ποιον??? Γι'αυτον σιγουρα το χρημα δεν ειναι αρκετο....
Το οτι τον εχει διαγραψει ο συλλογος δε μπορεις να ξερεις τι σημαινει εκτος αν γνωριζεις απο νομικη και εισαι απλως παρατηρητης.
Ενας αλλος δικηγορος θα ελεγε τα δικα του και αυτος ο ιδιος σιγουρα τα δικα του....
για τον κουγια...
εχω γνωρισει παρα πολλους δικηγορους αλλα και δικαστες.ολοι μου ειπανε οτι σαν επαγγελματιας αλλα και σαν δικηγορος ειναι γτπκ.απλα εχει τα κονε που πρεπει.
γιατι μια σφαιρα να φαει.....
η μιση θα παει χαμενη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vangelis 64
17/03/2010, 09:50
:wave2: Διότι αυτές οι οργανώσεις είναι κολοκυθάκια για λαϊκή κατανάλωση.Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η 17 Νοέμβρη,η 18 Φλεβάρη και σία,λειτουργούν εν αγνοία τού κράτους.
Όποιος είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει,τρώει μια σφαίρα ή μια βόμβα και την ευθύνη την αναλαμβάνει η τάδε "τρομοκρατική-επαναστατική" οργάνωση.
Παπάρια!Λέω γω...
Εχετλαίος
17/03/2010, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Διότι αυτές οι οργανώσεις είναι κολοκυθάκια για λαϊκή κατανάλωση.Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η 17 Νοέμβρη,η 18 Φλεβάρη και σία,λειτουργούν εν αγνοία τού κράτους.
Όποιος είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει,τρώει μια σφαίρα ή μια βόμβα και την ευθύνη την αναλαμβάνει η τάδε "τρομοκρατική-επαναστατική" οργάνωση.
Παπάρια!Λέω γω...
:winka:
orizontas
17/03/2010, 10:08
Διότι αυτές οι οργανώσεις είναι κολοκυθάκια για λαϊκή κατανάλωση.Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η 17 Νοέμβρη,η 18 Φλεβάρη και σία,λειτουργούν εν αγνοία τού κράτους.
Παπάρια!Λέω γω...
poy eipame oti μενεις?????:mad: :mad:
:a016:
192325
super_toto
17/03/2010, 10:19
Παπάρια!Λέω γω...
Ναι αλλά αυτό που γράφεις δεν μπορεί να ισχύει καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τρομοκρατική οργάνωση στην Ελλάδα έφαγε κάποιον. Αν δεν κάνω λάθος ο τελευταίος που "φαγώθηκε" ήταν ο Σοντερς από την 17Ν το 2000. Ήθελε δηλαδή το κράτος να φάει τον Σοντερς και χρησιμοποιήσε την 17Ν?
Για ποιό λόγο? Και από τότε μέχρι σήμερα τι γίνεται στέρεψαν οι επικίνδυνοι?
vangelis 64
17/03/2010, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ναι αλλά αυτό που γράφεις δεν μπορεί να ισχύει καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τρομοκρατική οργάνωση στην Ελλάδα έφαγε κάποιον. Αν δεν κάνω λάθος ο τελευταίος που "φαγώθηκε" ήταν ο Σοντερς από την 17Ν το 2000. Ήθελε δηλαδή το κράτος να φάει τον Σοντερς και χρησιμοποιήσε την 17Ν?
Δεν λέω ότι ισχύει,τη γνώμη μου λέω.Δεν μπορώ να δεχτώ ότι εσύ,εγώ και κάμποσοι ακόμα,φτιάχνουμε μια παρέα δολοφόνων από ιδεολογικούς σκοπούς.
Για ποιό λόγο? Και από τότε μέχρι σήμερα τι γίνεται στέρεψαν οι επικίνδυνοι? Πιστεύω ότι όλα γίνονται για να λειτουργήσει η εξουσία.
Η οποία εξουσία λειτουργεί υπό το καθεστώς τού φόβου,αποβλακώνοντας,αποπροσανατολίζοντας και κυρίως διαιρώντας.
Σήμερα το ενδιαφέρον όλου τού κόσμου βρίσκεται στο πορτοφόλι.Υπάρχει φοβερή ανησυχία για την "κρίση" (μόνη της έγινε αυτή) και υπάρχει έντονα το "ο θάνατός σου η ζωή μου".
Την επόμενη φορά που θα δεις μηχανές και αυτοκίνητα να περιμένουν ν' ανάψει πράσινο ΠΑΝΩ στίς διαβάσεις τών πεζών,ξέρεις το γιατί κατά μεγάλο ποσοστό.
Στα @@ μου ο άλλος.Έχει δουλευτεί πολύ έξυπνα το σύστημα.:winka:
vangelis 64
17/03/2010, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
poy eipame oti μενεις?????:mad: :mad:
:a016: Εκεί που περιμένω να έρθεις κι άσε το σπαμάρισμα γιατί έχουμε και δουλειές.:mad:
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
mats8282
17/03/2010, 10:46
Τώρα θα κάνω τον συνήγορο του <<τρομοκράτη>>
http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%B1/
http://24newslines.blogspot.com/2009/10/blog-post_2444.html
Και δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα...Ένα γρήγορο Γκουγκλ ήταν...
Από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα ενός κακού δικηγόρου ή 100 κακών δικηγόρων,αυτούς έπρεπε να τους κυνηγάει το κράτος και όχι <<τρομοκρατικές και επαναστατικές>> οργανώσεις...
Αν αύριο τον/τους καθαρίσουν όλοι θα πουν περί τρομοκρατίας και πληγής στο σώμα της δημοκρατίας....
ΥΓ Σε εισαγωγικά πάντα...
super_toto
17/03/2010, 10:54
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι εσύ,εγώ και κάμποσοι ακόμα,φτιάχνουμε μια παρέα δολοφόνων από ιδεολογικούς σκοπούς. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για να λειτουργήσει η εξουσία.
Αν εξαιρέσεις την 17Ν της οποίας ο λόγος ύπαρξης και δράσης παραμένει ακόμα ασαφής, δεν έχει υπάρξει άλλη τρομοκρατική ή επαναστατική, αν θες, οργάνωση, η οποία να έχει στο ενεργητικό της στοχευμένες εκτελέσεις.
Όλες οι λοιπές οργανώσεις, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο κάπως έτσι δημιουργούνται. Είμαστε εμείς οι δυο πχ. αριστεριστές, αναρχικοί, ακροδεξιοί ή δεν ξέρω κι εγώ τι, έχουμε μια ιδεολογια Α, βρίσκουμε και άλλους δυο τρεις που να συμφωνούμε και αρχίζουμε να βάζουμε γκαζάκια.
Μετά βάζουμε και καμιά βόμβα. Καταλήγουμε να βρήσκουμε όπλα και να κάνουμε ληστείες για να χρηματοδοτηθούμε με σκοπό κάποιο μεγαλύτερο χτύπημα.
Μέχρι στιγμή πάντως όλες αυτές οι οργανώσεις πλην της 17Ν δεν είχαν στοχευμένες εκτελέσες. Είχαν συμβολικά χτυπήματα σε μη ανθρώπινους στόχους ή τυφλά χτυπήματα (που κατέληξαν σε θάνατο κάποια) σε αστυνομικούς.
Το σύστημα βέβαια ίσως δεν ενδιαφέρεται να σταματήσει τη δράση τους γιατι είναι βολικό να φορτώνεις τις αμαρτίες σου σε κάποιον άλλο. Αλλά δεν νομίζω ότι τους χρησιμοποιεί ή ότι είναι ένα και το αυτό.
vangelis 64
17/03/2010, 11:08
Όλες οι λοιπές οργανώσεις, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο κάπως έτσι δημιουργούνται. Είμαστε εμείς οι δυο πχ. αριστεριστές, αναρχικοί, ακροδεξιοί ή δεν ξέρω κι εγώ τι, έχουμε μια ιδεολογια Α, βρίσκουμε και άλλους δυο τρεις που να συμφωνούμε και αρχίζουμε να βάζουμε γκαζάκια.
Μετά βάζουμε και καμιά βόμβα. Καταλήγουμε να βρήσκουμε όπλα και να κάνουμε ληστείες για να χρηματοδοτηθούμε με σκοπό κάποιο μεγαλύτερο χτύπημα.
Το κάνεις ν' ακούγεται πολύ απλό και εύκολο.Όμως άλλο πράγμα να έχεις μια ιδεολογία και άλλο να κλέβεις τράπεζες ή να κάνεις φόνους για να την υλοποιήσεις.
Και όλα αυτά γιατί;Για να σώσουμε τον κόσμο;Ρε δε μπα να πηδηχτεί κι ο κόσμος.:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Είμαστε τρομοκράτες όλοι-όλοι,
Είμαστε τρομοκράτες με πρώτο το Μανώλη.
Που δεν πήγε στο στρατό
Φοβότανε τον πόλεμο δεν ήθελε τα όπλα
Ποιος είναι ο τρομοκράτης, ποιος;
Ο χαχόλης ο Μανώλης ο φαιδροπαιδαράς
Γιατί ποτέ δε δέχτηκε να γίνει
Βρωμοποδαράς.
Είμαστε τρομοκράτες, είμαστε τρομοκράτες
Κι οι πρόγονοί μου εργάτες τρομοκράτες ήταν κι αυτοί,
Με την τρομοκρατία πεθαίνει η εξουσία
Δεν θέλουμε εκκλησία, αστυνομία, στρατό και βουλή.
Είναι το κράτος ο τρομοκράτης;
Όχι το κράτος είναι η τάξις
Είναι ο εργάτης ο τρομοκράτης;
Όχι, ο εργάτης είναι το πτώμα, και
Είναι στο κόμμα, κοιμάται ακόμα!!!
Μα είναι το κόμμα ίσον το πτώμα;
Όχι το κόμμα είναι ένα.
Κουκουκουκουέ το πτώμα σου λαέ
Κουκουκουκουέ το πτώμα σου λαέ
Για να έχεις σύνταξη καλή, συστοιχία
Και κατάταξη, ταξινομημένο και αριθμημένο
Κουρδιστό ραμολιμέντο. Να μην είσαι
Τρομοκράτης, αρνησίθρησκος, χωριάτης,
Ανυπόταχτος, τεμπέλης, άπατρις, κοπανατζής.
Για να είσαι δημοκράτης, χάφτης και
Σοσιαληστής (το "λη" παρακαλώ με ήτα) καντηλανάφτης.
Κι οι πρόγονοί μου εργάτες τρομοκράτες ήταν κι αυτοί,
Είναι οι μπάτσοι οι τρομοκράτες;
Όχι, οι μπάτσοι είναι φρουροί.
Είναι το τάγμα ο τρομοκράτης;
Όχι, το τάγμα είναι πατρίς.
(Ζήτω η πατρίς)
(Ζήτω η πατρίς)
(Ζήτω)
(Ζήτω ρε)
(Ζήτω...)
(Ε, σας πάνε στο στρατό να σας βάλουν να γαμάτε τα τσουβάλια)
(να σας πω εγώ μαλάκα αν δεν το πείτε)
(Ζήτω ρε)
(Ζήτω η πατρίς)
Είναι η δουλειά μας τρομοκρατία;
Όχι, δουλεία ίσον τιμή.
Είναι οι παπάδες οι τρομοκράτες;
Όχι, θρησκεία είναι τα θεία
Μήπως οι νόμοι τρομοκρατούν;
Όχι, οι νόμοι νομοθετούν
Τρομοκρατία ίσον βουλή;
Μα όχι, βουλή μας είναι η ψήφος
Κι ο ψηφοφόρος θανατηφόρος!!!
Το είπε κι ο πρώτος μουγγός μασκοφόρος αυτό.
Κι οι μασκοφόροι εργάτες τρομοκράτες ήταν κι αυτοί,
Τρομοκρατία ίσον Δαφνί;
Όχι, βαρά και ψυχοσορροπεί
Κι αφού μας μοντάρει! Ξανά στη γραμμή
Μα τότε σχολείο σημαίνει και τρόμος!!!
Όχι. Διδάσκεστε πίστιν στους νόμους
Τρομοκρατούνε οι δικασταί;
Μα, δικασταί μας είναι η έδρα.
Μα, μήπως τέλοσπάντων η έδρα ισοπεδώνει;
Όχι. Η έδρα μας σουλουπώνει, μας καλιγώνει,
Μας το βιδώνει γερά το τιμόνι στα μπισινά!!
Εν-δύο-τρία-εμπρός με χαρά.
Κράτος, σχολεία, θρησκεία, στρατός
Νομοθετούνε για μας ευτυχία
Τα συνδικάτα το κόμμα φραγμός
Κάντε εμετό και νιώστε αηδία.
Για να μπορέσει επιτέλους (γαμώ το κέρατό μου) να σηκώσει
Το κεφάλι ο τρομοκράτης που είναι μέσα μας
(και κοιμάτε ο καργιόλης).
Είμαστε τρομοκράτες όλοι-όλοι,
Είμαστε τρομοκράτες με πρώτο το Μανώλη.
Ποιος είναι ο τρομοκράτης, ποιος;
Ο χαχόλης ο Μανώλης ο φαιδροπαιδαράς
Γιατί ποτέ δεν δέχτηκε να γίνει
Βρωμοποδαράς...
Στίχοι: Νικόλας Άσιμος
Μουσική: Νικόλας Άσιμος
Πρώτη εκτέλεση: Νικόλας Άσιμος
Άλλες ερμηνείες: Σωτηρία Λεονάρδου
σιγα να μην ασχοληθει ο επαναστατικος αγωνας με τον καθε κουγια
αξια θα του δωσει και ηρωα θα τον κανει
οπως λεει και αυτη η ειδηση http://24newslines.blogspot.com/200...-post_2444.html
ετσι πρεπει να νατιομετωπιζονται αυτα τα κατακαθια
εδω ο ανθρωπος μυνησε ως ψευδομαρτυρα μαρτυρα κατηγοριας -και το δικαστηριο το υιοθετηση
πραγμα που δεν εκανε το διακστηριο οταν κατηγορηθηκε απο την πολιτικη αγωγη σαν ψευδομαρτυρας μια μαρτυρας υπερασπισης του κορκονεα με αποτελεσμα την παραιτηση των συνηγορων της μανας.
ο κουγιας ανηκει στην ιδια κατηγορια με τον μαντουβαλο. κονε, ξεπλυμα κλπ. μονο που ειναι παντελως ανηθικος
και επιστημη χωρις ανθρωπια που λεγε και ο γκαντι.....
LsKostas
17/03/2010, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αν αύριο τον/τους καθαρίσουν όλοι θα πουν περί τρομοκρατίας και πληγής στο σώμα της δημοκρατίας....
ΥΓ Σε εισαγωγικά πάντα...
Οχι όλοι ...τα ΜΜΕ 100% αυτην την γραμμη θα πάρουν.
Όταν εξοστρακίστηκαν σφαλιάρες στον Γιάννη"υπαλληλος του ΠΑΣΟΚ" Παναγόπουλο
στο Συνταγμα τα ΜΜΕ είπαν για "αηθη επίθεση ενάντια στην Δημοκρατία" ... :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αξιοι συνεχιστές του Γκεμπελς στην Ελλαδα ενα σωρό ...
menelaos46
17/03/2010, 12:25
Οχι όλοι ...τα ΜΜΕ 100% αυτην την γραμμη θα πάρουν. Όταν εξοστρακίστηκαν σφαλιάρες στον Γιάννη"υπαλληλος του ΠΑΣΟΚ" Παναγόπουλο στο Συνταγμα τα ΜΜΕ είπαν για "αηθη επίθεση ενάντια στην Δημοκρατία" ... Αξιοι συνεχιστές του Γκεμπελς στην Ελλαδα ενα σωρό ...
Ενταξει αυτο που εγινε δεν ηταν ακριβως και δημοκρατικο.....
Δηλαδη εσυ πως θα το χαρακτηριζες???
...μια καλη αρχή...:D
κατ αρχην ο παναγοπουλος εφαγε αυγα, αλευρι και ΜΙΑ μπουνια
μετα ο νεαρος που του την εριξε εφαγε πολυ ξυλο απο τους επαγγελματιες εργατοπετερες-λερες
αλλα για αυτο ολα τα αστικα μ.μ.ε(ξαπατησης) το εκαναν γαργαρα
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17632&subid=2&pubid=6349801
βεβαια αρκουσαν τα αυγα
και κατι ακομα
ας παει καποιος σε συνελευση της γσεε και θα δει δημοκρατικες διαδικασιες
αντε με τους προσκυνημενους
BELZEBOYLIS
17/03/2010, 12:34
Τραμπουκισμό !!!!!
junkier6
17/03/2010, 12:45
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ.
ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΜΙΣΟΣ.
σας λεει κατι;
Εχετλαίος
17/03/2010, 12:46
Εγερτήριο χαμηλής έντασης
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Βάζω υπόγεια γκαρσονιέρα (ξεκάρφωτη), αφίσες με φαντάρο και Why?, χαμηλό φωτισμό, pantiera rossa στο μπομπινόφωνο (σε διασκευή James Last), κόκκινα κεράκια πάνω σε Νετσάγιεφ (για σουβέρ), ρετσίνα χύμα από τον γιό του Δηλωσία (χαλβά να φέρεις εσύ...) και σε περιμένω να "αναλύσουμε" κάτι ρεβιζιονοστικά θεματάκια ...:blush: :a07:
LsKostas
17/03/2010, 12:50
Ένας ήταν ο τραμπουκισμός εκείνη την ημέρα menelae ... λίγα μέτρα πιο πέρα όμως
Σε αυτον που κατέβασε την σημαία των Ναζι για να γραφουμε σήμερα μαλακίες και να
ρωτάμε τα αυτονόητα σε ένα forum :wave2:
menelaos46
17/03/2010, 12:54
Μια επίθεση έγινε εκείνη την ημέρα menelae ... λίγα μέτρα πιο πέρα όμως Σε αυτον που κατέβασε την σημαία των Ναζι για να γραφουμε σήμερα μαλακίες και να ρωτάμε τα αυτονόητα σε ένα forum
Ναι αλλα αυτο πως θα το χαρακτηριζες που εγινε???
BELZEBOYLIS
17/03/2010, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βάζω υπόγεια γκαρσονιέρα (ξεκάρφωτη), αφίσες με φαντάρο και Why?, χαμηλό φωτισμό, pantiera rossa στο μπομπινόφωνο (σε διασκευή James Last), κόκκινα κεράκια πάνω σε Νετσάγιεφ (για σουβέρ), ρετσίνα χύμα από τον γιό του Δηλωσία (χαλβά να φέρεις εσύ...) και σε περιμένω να "αναλύσουμε" κάτι ρεβιζιονοστικά θεματάκια ...:blush: :a07:
βλέπω ξέρεις να μιλάς σε έναν άνδρα !!! :lol: :rotflmao: :beer: :beer: :wave2:
ο χαλβάς Φαρσάλων ?????
mats8282
17/03/2010, 14:27
Ναι αλλα αυτο πως θα το χαρακτηριζες που εγινε???
Μια αυθόρμητη αντίδραση την οποία έκαναν λάστιχο τα ΜΜΕ και έδωσαν άλλοθι στην βία των ΜΑΤ κατά του Γλέζου και των άλλων διαδηλωτών με αποκορύφωμα τα γεγονότα στην τελευταία πορεία...
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=529602
<<Μας ρημάξανε στις κλοτσιές και στο ξύλο. Το μίσος τους όπλιζε την επιθετικότητα. Τους φωνάζαμε ότι είμαστε γιατροί. Αυτοί που ανά πάσα ώρα και στιγμή θα προσφέρουν βοήθεια όχι μόνο σ' αυτούς, αλλά και στους γονείς τους. Ότι θέλαμε μόνο να περάσουμε ειρηνικά με το πανό μας για να φτάσουμε στη Βουλή. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, τα δάκρυά μου ήταν καυτά και το πρόσωπό μου έκαιγε. Ο μηρός μου πονούσε αφόρητα. Ενός συνάδελφου τού σπάσανε τα γυαλιά. Δίπλα μου άλλος κρατούσε το μέτωπό του με τα δυο του χέρια, αλλά δεν έκλαιγε. Μια άλλη γυναίκα δέχτηκε κλομπ στο κεφάλι της και γέμισε αίματα.>>
Το κείμενο είναι της γιατρού κ.Ηλιοπούλου,υποδιευθύντριας σε τμήμα του ΚΑΤ,που συμμετείχε με άλλους γιατρούς στην τελευταία πορεία που τα ΜΑΤ έδειραν με την ψυχή τους και πότισαν και δεκάδες χιλιάδες κόσμο με αθώα χημικά που κάνουν κάνουν καλό στην ξηροδερμία....
Για αυτά τι έχει να πει ο Παναγόπουλος και ο Πάγκαλος;;Ότι ο Γλέζος έδερνε τους σκοπούς στον Άγνωστο Στρατιώτη με οδηγίες του Τσίπρα και η (αντ)επίθεση μερικών στον αρχιτραμπούκο Παναγόπουλο ήταν αντιδημοκρατική...
Το <<ναι>> το δικό σου τώρα πόσο βαρύ είναι στη ζυγαριά των 2 περιπτώσεων;;
menelaos46
17/03/2010, 15:41
Μια αυθόρμητη αντίδραση την οποία έκαναν λάστιχο τα ΜΜΕ και έδωσαν άλλοθι στην βία των ΜΑΤ κατά του Γλέζου και των άλλων διαδηλωτών με αποκορύφωμα τα γεγονότα στην τελευταία πορεία... http://www.avgi.gr/ArticleActionsho...rticleID=529602 <<Μας ρημάξανε στις κλοτσιές και στο ξύλο. Το μίσος τους όπλιζε την επιθετικότητα. Τους φωνάζαμε ότι είμαστε γιατροί. Αυτοί που ανά πάσα ώρα και στιγμή θα προσφέρουν βοήθεια όχι μόνο σ' αυτούς, αλλά και στους γονείς τους. Ότι θέλαμε μόνο να περάσουμε ειρηνικά με το πανό μας για να φτάσουμε στη Βουλή. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, τα δάκρυά μου ήταν καυτά και το πρόσωπό μου έκαιγε. Ο μηρός μου πονούσε αφόρητα. Ενός συνάδελφου τού σπάσανε τα γυαλιά. Δίπλα μου άλλος κρατούσε το μέτωπό του με τα δυο του χέρια, αλλά δεν έκλαιγε. Μια άλλη γυναίκα δέχτηκε κλομπ στο κεφάλι της και γέμισε αίματα.>> Το κείμενο είναι της γιατρού κ.Ηλιοπούλου,υποδιευθύντριας σε τμήμα του ΚΑΤ,που συμμετείχε με άλλους γιατρούς στην τελευταία πορεία που τα ΜΑΤ έδειραν με την ψυχή τους και πότισαν και δεκάδες χιλιάδες κόσμο με αθώα χημικά που κάνουν κάνουν καλό στην ξηροδερμία.... Για αυτά τι έχει να πει ο Παναγόπουλος και ο Πάγκαλος;;Ότι ο Γλέζος έδερνε τους σκοπούς στον Άγνωστο Στρατιώτη με οδηγίες του Τσίπρα και η (αντ)επίθεση μερικών στον αρχιτραμπούκο Παναγόπουλο ήταν αντιδημοκρατική... Το <<ναι>> το δικό σου τώρα πόσο βαρύ είναι στη ζυγαριά των 2 περιπτώσεων;;
Ειναι χαζο να χαρακτηριζεις μια επιθεση ως αυθορμητη αντιδραση και μια αλλη ομοιου χαρακτηρα
ως βια.
Η και οι δυο ειναι βιαιες και αδικες η και οι δυο αυθορμητες αντιδρασεις. Μεση λυση δεν υπαρχει στα πραγματα αυτα.
emiliano
17/03/2010, 17:57
Ειναι χαζο να χαρακτηριζεις μια επιθεση ως αυθορμητη αντιδραση και μια αλλη ομοιου χαρακτηρα
ως βια.
Η και οι δυο ειναι βιαιες και αδικες η και οι δυο αυθορμητες αντιδρασεις. Μεση λυση δεν υπαρχει στα πραγματα αυτα.
Όταν ένας μόνος του επιτίθετε στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, ο οποίος πρόεδρος ανταπέδωσε κανονικά τα χτυπήματα μαζί με άλλους, δεν θα το χαρακτήριζες και σχεδιασμένη επίθεση.Μπορεί ο τύπος να έχει καιρό βάλει στο μάτι τον Παναγόπουλο γιατι τον έχει άχτι αλλά μάλλον αυθόρμητη θα την έλεγα την ενέργεια του ή αφελής γιατι πήγε να τα βάλει και με 15 ο βα ντάμ.
Από την άλλη το να ψεκάζεις με χημικά έναν 88χρονο και ο οποίος ακόμα και αν ήθελε να σε χτυπήσει μάλλον τα γέλια θα έβαζες, ε δεν είναι το ίδιο.
Ο ματατζής ήταν αρματωμένος σα ρόμποκοπ με μια διμοιρία ομοίους του δίπλα και ο Γλέζος με την κ.ο. του σύριζα που άμα τους δείς έναν έναν μόνο με τάβλι και ουζάκι στο καφενείο τους φαντάζεσε.
Επομένως δεν νομίζω πως μπορείς να βάλεις στη ζυγαριά αυτά τα δύο.
menelaos46
17/03/2010, 18:54
Όταν ένας μόνος του επιτίθετε στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, ο οποίος πρόεδρος ανταπέδωσε κανονικά τα χτυπήματα μαζί με άλλους, δεν θα το χαρακτήριζες και σχεδιασμένη επίθεση.Μπορεί ο τύπος να έχει καιρό βάλει στο μάτι τον Παναγόπουλο γιατι τον έχει άχτι αλλά μάλλον αυθόρμητη θα την έλεγα την ενέργεια του ή αφελής γιατι πήγε να τα βάλει και με 15 ο βα ντάμ. Από την άλλη το να ψεκάζεις με χημικά έναν 88χρονο και ο οποίος ακόμα και αν ήθελε να σε χτυπήσει μάλλον τα γέλια θα έβαζες, ε δεν είναι το ίδιο. Ο ματατζής ήταν αρματωμένος σα ρόμποκοπ με μια διμοιρία ομοίους του δίπλα και ο Γλέζος με την κ.ο. του σύριζα που άμα τους δείς έναν έναν μόνο με τάβλι και ουζάκι στο καφενείο τους φαντάζεσε. Επομένως δεν νομίζω πως μπορείς να βάλεις στη ζυγαριά αυτά τα δύο
Βλεπουμε οτι θελουμε μαλλον..... ως συνηθως....
Και θα στο θεσω αλλιως. Εστω ο κος Γκλεζος τραβηξε στα 88 του μια ροχαλα στον ματατζη κι αυτος τα πηρε απο το σαλιο που εβλεπε να κρεμεται στη μυτη του και τον ψεκασε.
Σου μοιαζει αυθορμητη τωρα???
Μαλλον οχι παλι γιατι πιστευεις οτι θες να πιστεψεις.
Η αληθεια ομως ειναι οτι και οι δυο επιθεσεις ηταν το ιδιο αδικες για μενα.
Και μαλιστα αν πηγαιναν κατηγορουμενοι και οι δυο θα πηγαιναν με την ιδια κατηγορια...
Δημοκρατια δε σημαινει κοπαναω οποιον γουσταρω, σημαινει δεν κοπαναω καθολου...
junkier6
17/03/2010, 23:15
ρε φιλε τα πιστευεις αυτα που γραφεις;;;
Allst@rf
18/03/2010, 00:18
κούγιας -17Ν-μπάτσοι...
Η τρομοκρατία έχει πολλά πρόσωπα...
mats8282
18/03/2010, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
Μάλλον μας κάνει πλάκα....
+1000 γ@μω την φαρα τους μεσα....
menelaos46
18/03/2010, 05:31
Ηθικα αν το θετεις οχι δε συγκρινω τα δυο γεγονοτα. Σιγουρα η ενεργεια των ματ ειναι αποκρουστικη το λιγοτερο. Το να χτυπας γερο ανθρωπο ειναι χειροτερο απο οτι αλλο.
Νομικα ομως τα δυο γεγονοτα εχουν ακριβως τον ιδιο βαθμο και την ιδια βαρυτητα οπως τα βλεπω εγω και η νομοθεσια ειναι αυτη που αποδιδει δικαιο οχι η ηθικη.
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δικαιολογουμε μια αδικη πραξη οταν μας βολευει.
Του στυλ δε γαμιεται ο μαλακας καλα του κανανε...
Για μενα δεν ειναι ετσι.
Οποτε ναι μαλλον τα πιστευω...
τωρα εγω πρεπει να φαω τα δαχτυλα μου ε???
δε γαμιεται...θα τα φαω...αλλα δε ξερω ποσο θα αντεξω...:a11:
junkier6
18/03/2010, 09:27
Ηθικα αν το θετεις οχι δε συγκρινω τα δυο γεγονοτα. Σιγουρα η ενεργεια των ματ ειναι αποκρουστικη το λιγοτερο. Το να χτυπας γερο ανθρωπο ειναι χειροτερο απο οτι αλλο.
Νομικα ομως τα δυο γεγονοτα εχουν ακριβως τον ιδιο βαθμο και την ιδια βαρυτητα οπως τα βλεπω εγω και η νομοθεσια ειναι αυτη που αποδιδει δικαιο οχι η ηθικη.
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δικαιολογουμε μια αδικη πραξη οταν μας βολευει.
Για μενα δεν ειναι ετσι.
Οποτε ναι μαλλον τα πιστευω...
δυο τινα:
καταρχην το νομικο πρισμα ειναι καλυτερο να χρησιμοποιειται στις αιθουσες των δικαστηριων οπου κ αρμοζει...
δευτερον αν κ δεν ξερω αν ο γκλεζος εφτυσε το οργανο της ταξης (που αμφιβαλω), ας τον εφτυνε κ ο ματατζης πισω... δε χρειαζοταν να το σπασει στο ξυλο.
αληθεια, οι νομικες συνεπειες τοσων ματατζηδων που δρουν ετσι εναντιον απλων πολιτων κ οχι ταραξιων ποιες ειναι αραγε;
(το ερωτημα ειναι ρητορικο)...
mats8282
18/03/2010, 09:38
Υπάρχουν και χειρότερα αλλά οκ....
Νομικά....Χμμμμ...Δεν είμαι δικηγόρος αλλά πολύ χοντρικά όσο αφορά τον Παναγόπουλο και με δεδομένα όσα καταγράφουν οι κάμερες και όχι η φαντασία μου...
Έχουμε επίθεση από ΜΠΡΟΣΤΑ με γιαούρτι(?)...Ο δεύτερος στα ΔΕΞΙΑ του Παναγόπουλου του πέταξε νερό,άνευ συσκευασίας....Ο τρίτος τον πλησίασε και έχυσε τον καφέ του πάνω του από ΑΡΙΣΤΕΡΑ του...Δεν υπάρχει χτύπημα,ούτε πρόθεση,σωματικού,τραυματισμού του Παναγόπουλου....Οι κατευθύνσεις δείχνουν,για εμένα το αυθόρμητο του θέματος....Δεν φόραγε κουκούλες κανένας,δεν βγήκαν όλοι από μια πλευρά να το κάνουν...
Όσο αφορά τον νόμο τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι κακούργημα,άντε 3 μήνες με αναστολή να είναι και πλύσιμο των ρούχων του Ιωάννη στο χέρι προς παραδειγματισμό...Ξύρισμα του κεφαλιού δεν προβλέπεται....
Επόμενο chart παρακαλώ...
Ο Παναγόπουλος και μερικοί ακόμα την πέφτουν στον τελευταίο,που τον έλουσε εξ'επαφής με καφέ...Βουτάνε τον τύπο,του ρίχνουν 2-3 χαστούκια και χάνονται στο πλήθος χωρίς να ξέρω τι έγινε μετά,ούτε φυσικά εσύ εκτός και αν είσουν παρών.....Πάντως δεν τον είδα άσχημα χτυπημένο τον Παναγόπουλο...
Εδώ,όσο αφορά το νόμο,έχουμε χειροδικία,επίθεση,πρόκληση σωματικών βλαβών με πρόθεση και μερικά ακόμα που μπορούν να στείλουν έναν <<ανώνυμο>> πίσω από τα σίδερα...Έναν Παναγόπουλο και έναν Κούγια όμως ποτέ...
Ούτε ηθικά,ούτε νομικά ούτε εκ του αποτελέσματος συγκρίνεται το σκηνικό με τον Παναγόπουλο και το άλλο με τον Γλέζο...
Απλά πράγματα :wave2:
ναι αλλα δεν βλεπω να το καταδικαζεις απ την αρχή!! στο βγάλανε με το τσιγκέλι
ναι και ο νομοθέτης πια ακριβώς πλευρά εξυπηρετούσε οταν νομοθετούσε??
ναι και εσενα σε βολεύει αφάνταστα η μια πλευρά
ναι γιατι ο "μαλακας" βρίσκεται απέναντι απο εκεί που θα επρεπε να ειναι
Για μενα δεν ειναι ετσι.
ναι και για πολλούς αλλους. Οπως και για τους απέναντι Αλλα δεν θα ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ολοι, μονο αυτοι που δεν συμφωνούν να παιζουν το παιχνίδι του "μαλακα"
Οποτε ναι μαλλον τα πιστευω... Εαν δεν τα πίστευες θα είχαμε ΟΛΟΙ (υπαρξιακό) πρόβλημα
menelaos46
18/03/2010, 20:57
ναι αλλα δεν βλεπω να το καταδικαζεις απ την αρχή!! στο βγάλανε με το τσιγκέλι
Τα καταδικαζω και τα απεχθανομαι και τα δυο.
ναι και ο νομοθέτης πια ακριβώς πλευρά εξυπηρετούσε οταν νομοθετούσε??
Η νομοθεσια δεν εξυπηρετει καποια πλευρα, η εφαρμογη της γινεται με υποκειμενικο τροπο.
ναι και εσενα σε βολεύει αφάνταστα η μια πλευρά
Γιατι με συμφερει η μια πλευρα??? Δε πιστευω οτι προσωπικα κρινω με βαση το συμφερον μου.
[QUOTE]ναι και για πολλούς αλλους. Οπως και για τους απέναντι Αλλα δεν θα ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ολοι, μονο αυτοι που δεν συμφωνούν να παιζουν το παιχνίδι του "μαλακα" Οποτε ναι μαλλον τα πιστευω... Εαν δεν τα πίστευες θα είχαμε ΟΛΟΙ (υπαρξιακο) προβλημα. [QUOTE]
Καταλαβαινω τι θες να πεις και το 90% του κοσμου πιστευει αυτο αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει ειναι βαθυτερο, πολυ βαθυτερο.
Υ.Γ. Επειδη εχουμε ξεφυγει ομως να ξεκαθαρισω κατι που εχει παρεξηγηθει.
Δεν υποστηριζω οτι ο ματατζης εφαγε ροχαλα το ειπα υποθετικα για να δικαιολογησω το αυθορμητο. (υποθετικα).
Επισης δε συγκρινω τα δυο γεγονοτα με καμια.
Το σημειο που τονιζω ειναι οτι δικαιολογουμε τη βια οταν μας συμφερει.
Του στυλ καλα να παθει... το αξιζε...
Λοιπον αν το κανουμε εμεις που πιστευουμε σε κατι καλυτερο γιατι να μη το κανουν οι αλλοι και γιατι να κλεγομαστε οταν γινεται απο την αλλη μερια???
Καταδικαζουμε δηλαδη τη βια οταν ειναι εναντιον μας αλλα οταν μας βολευει τον κινεζο???
Επισης θεωρησα δεδομενο οτι τον κοπανησαν τον Κο αυτο με τα γυαουρτια, αν του πεταξαν απλως καφε και γυαουρτια αλλαζει το πραμα.Δεν ημουν εκει το θεωρησα ως δεδομενο.
Η νομοθεσια δεν εξυπηρετει καποια πλευρα, η εφαρμογη της γινεται με υποκειμενικο τροπο.
ας μην ξεχνάμε οτι ο νομοθέτης και η εκτελεστική εξουσία ανήκουν στην μια "πλευρά" Και στην άλλη υπάρχουν αυτοί που ή θα διαφωνήσουν ή θα υποκύψουν ή θα ΤΟΥΣ :D υποκύψουν.
Αρα η υποκειμενικότητα ειναι εν τη γενεση της σκέψης
Γιατι με συμφερει η μια πλευρα??? μα γιατι εμφανώς απ'τα συμφραζόμενα ανήκεις σε αυτήν.
Καταλαβαινω τι θες να πεις και το 90% του κοσμου πιστευει αυτο
αλήθεια ειναι η αλήθεια των πολλών ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ .
Το σημειο που τονιζω ειναι οτι δικαιολογουμε τη βια οταν μας συμφερει.
Ειναι διαφορετικό να σε χαστουκίζει ο Σβαρτζενέγερ για να σου παρει το κουλούρι,και διαφορετικό να τον κλοτσάει το κολιτίρι για να μην του πάρει το κουλούρι απο το χερι. Εχει μια ηθική διαφορά
vangelis 64
18/03/2010, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ειναι διαφορετικό να σε χαστουκίζει ο Σβαρτζενέγερ για να σου παρει το κουλούρι,και διαφορετικό να τον κλοτσάει το κολιτίρι για να μην του πάρει το κουλούρι απο το χερι. Εχει μια ηθική διαφορά Πιστεύετε κι εσείς κύριε πως το μέγεθος δεν έχει σημασία;:wacko:
Πιστεύετε κι εσείς κύριε πως το μέγεθος δεν έχει σημασία;:wacko:
εξαρτάτε ποίος το κατέχει:D
vangelis 64
18/03/2010, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εξαρτάτε ποίος το κατέχει:D Ο ταξιτζής ήτο τσιλιβίθρας τότενες;:bawl:
(συγγνώμη για το σπαμ παιδιά,σταματάω!)
ego_o_idios
18/03/2010, 22:01
i via exi pola prosopa;)
192598
junkier6
18/03/2010, 23:13
tai, mats8282
:beer: :beer:
αντε γιατι νομιζα οτι παρανοησα στο τελος...
LsKostas
18/03/2010, 23:29
To: ΓΣΕΕ
Συγκέντρωση υπογραφών για όσους έδειραν ή και θέλουν να δείρουν, τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Παναγόπουλο.
Sincerely,
http://www.petitiononline.com/gsee/petition.html
KAI ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ :wacko:
Και εγω τον εδειρα
--από Αρης Χιωτης
Και εγω εδειρα οσο και οι κατηγορουμενοι τον ΑΛΗΤΗ-ΔΟΣΙΛΟΓΟ-ΞΕΦΤΙΛΑ προεδρο ! Μακαρι να ειχα 10 ακομα στοματα να φτυνω και 100 ακομα καφεδες να του πεταξω!
ΑΛΗΤΕΣ ΛΕΡΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ
--Είμαι εργαζόμενος στα ρουφιανοΜΜΕ σαν τεχνικός εικόνας και δηλώνω απερίφραστα ότι όσο χτύπησαν τον Παναγόπουλο οι συνάδελφοι που κατηγορούνται, άλλο τόσο τον έδειρα κι εγώ, ίσως και μερικές δεκάδες χιλιάδες κόσμος μαζί μου.
Για ένα πράγμα μετανοιώνω. Για το γεγονός ότι δεν βρισκόταν εκεί όταν τον έδερνα. Την επόμενη φορά όμως (και θα υπάρξει επόμενη φορά) δε θα είναι έτσι
--και εγω τον εδειρα
από παναγοπουλος
και εγω ο ιδιος ο παναγοπουλος πριν από 30 χρόνια, αν ακουγα τον εαυτο μου να λεει τα οσα λεω σημερα θα εριχνα μπουνιδια στον εαυτό μου..καλεστε με και μαρτυρα
--και εγώ
από Γ.Μ
ειμαι 45 χρονων . τυπογράφος και πατέρας 2 παιδιών
, και συντάσσομαι με τους παραπάνω. να αγιάσουν τα χέρια τους.
---Κωστας Περβανιδης
Θα ήθελα να φάει περισσότερες , δυστυχώς είχαν πέσει όλοι πάνω του ,ελπίζω σύντομα να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία.Ενας μισθωτός των 700e
menelaos46
19/03/2010, 05:31
αλήθεια ειναι η αλήθεια των πολλών ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ .
Τοτε μαλλον λετε αληθεια...:(