Σύνδεση

View Full Version : Απο μια βλακεία και βαρεμάρα μου ... παραλίγο μεγάλη ζημιά...

Gandalf dr685sm
16/03/2010, 18:13
Τι έγινε;...

Καταρχάς είμαι χαζός , ηλίθιος, μπουμπούνας :a018: και όλα τα συναφή... εξηγούμαι.

Την περασμένη Κυριακή λοιπόν , έπιασα να καθαρίσω την αλυσίδα με πετρέλαιο-λεκανάκι-πινέλο κτλ...

Ωραία και καλά λοιπόν και για να έχω και λίγο περιθώριο όπως την καθάριζα, λασκάρισα τα πίσω παξιμάδια για να την φέρω "μπόλικη" έτσι ώστε να βλέπω περισσότερο όπως θα γυρνάει πάνω στον τροχό.

Αφού την καθάρισα λοιπόν , έκανα και μια μικρή το τετράγωνο... την λάδωσα και όλα ωραία και όλα καλά... καλά;... ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.

Σήμερα λοιπόν όπως πήγαινα για Παλλήνη για μια δουλειά εκεί που ξεκινώ απο φανάρι στην Μαραθώνος... βάζω πρώτη, κουμπώνω δευτέρα ... και ξαφνικά σχεδόν πάνω στην στροφή κενό..:uplate: :eyepop: :alien: :hypnotize ....οι ταχύτητες κούμπωναν , αλλά η αλυσίδα είχε φύγει πάνω απο το γρανάζι πίσω στον τροχό (όπως στα ποδήλατα) και είχε ακουμπήσει πάνω στα έκκεντρα του!!!!!:a53: :a53:

Τι είχε γίνει;... καθότι όπως είπα είμαι όλα τα παραπάνω, είχα ξεχάσει να τεντώσω την αλυσίδα και αυτή απλά κρεμόταν ώς καδένα facadoro μέχρι την άσφαλτο...Οπότε είχε πηδήξει δόντι (:a38: τι μλκς λέμε) και είχε βγεί απο την θέση της με αποτέλεσμα βέβαια να φύγει η μηχανή στο ρελαντί της αδράνειας... και για πολύ καλή μου τύχη στην ευθεία και με μόνο 20-30χλμ στο κοντερ.

Ευτυχώς την επανέφερα με το χέρι όπως ακριβώς με τα ποδήλατα και στο κοντινότερο βενζινάδικο με ενα δεκαράκι κλειδί την έστρωσα εκ νέου..

Απο μια μαλακία δηλαδή τι μπορεί να πάθεις.... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω να πήγαινα με αρκετά ή σε καμιά στροφή επάνω και να το πάθαινα.... superman-stukerman και το XT θα έτρωγε χοντρή ζημιά..

Την γλυτώσαμε και σήμερα...:smokin:

jimmis5
16/03/2010, 18:30
Ευτυχως ολα καλα ,παθηματα μαθηματα ειμαι σιγουρος δεν θα το ξεχασεις ποτε ξανα:beer: :wave2:

Allst@rf
16/03/2010, 18:32
σε όλους μας έχει τύχει στραβό περιστατικό από βιασύνη που μπορεί να γινόταν χοντρή μαλακία αλλά την έχουμε γλυτώσει...

όποτε μου τυχαίνει ανάποδη από βιασύνη /μαλακία μου αναρωτιέμαι άν όντως θεωρώ τον εαυτό μου ξύπνιο ή βλάκα...

...ή απλώς τυχερό βλάκα.:rotflmao: :D

DimChios
16/03/2010, 18:35
παλι καλα να λες αλλα...

δεν την ακουγες????????

:confused:

Gandalf dr685sm
16/03/2010, 18:43
DimChios... αυτά τα ΜΡ3 μας έφαγαν...:blush:

notakos600
16/03/2010, 18:50
Ευτυχώς να λες που δεν άλλαζες λάδια... :lol: :beer:

ggs
16/03/2010, 19:22
Μαγε , φτηνα την εβγαλες...

προσεχε ρε .... και εσυ και ολοι μας...

και αμα θα ειμαστε καμια φορα απροσεκτοι ,ΠΑΝΤΑ να ειμαστε καλα για να κοροιδευουμε την απροσεξια μας εδω..

:beer: :beer: :beer: :beer:

Akatanomastos
16/03/2010, 19:43
δεν πιστευω να επανεφερες την αλυσιδα σαν το παπανδρεου εν κινήση:uplate:

:lol:

Gandalf dr685sm
16/03/2010, 19:49
Σου μοιάζω για Σουηδός μεγαλωμένος στις ΗΠΑ;;;.....

Άσε που δεν φτάνω κιόλας εκεί πίσω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
16/03/2010, 19:51
μαγε ... φτηνα την εβγαλες .... επισης .... να μην ξαναβαλεις πετρελαιο στη αλυσιδα .... ξεραίνονται τα τσιμουχακια ... αν δεν θες να παρεις ειδικο καθαριστικο , (κανεις δεν θελει) παρε παραφινελαιο απο σουπερ μαρκετ ...... κανει κανα 2-3 γιουργια το 1 1/2 λιτρο ....δεν εχεις ιδεα ποσο καλυτερη δουλεια κανει και δεν ξεραινεται τιποτα ....:D σου μιλαει ανθρωπος με 520 αλυσιδα σε ρ1 με καμποσα αλογακια για 3 χρονια ως τωρα και εχουμε μελλον....

Gandalf dr685sm
16/03/2010, 19:58
Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πετρέλαιο με βενζίνη μαζί , δανεικό απο την "βούτα" του ξάδερφου (σ.σ. βούτα = εκεί που καθαρίζουν μηχανικά εξαρτήματα σε συνεργεία ---γούρνα με βούρτσα κτλ κτλ. )

Πάντως με το που καθαρίστηκε, έκανα όπως είπα μια γύρα το τετράγωνο να φύγουν τα υπόλοιπα απο το καθάρισμα, πέρασα με ενα πανί ... φάνηκε το χρυσό χρώμα της D.I.D :D .... και μετά αμέσως πέρασα λιπαντικό.

Θα προμηθευτώ παραφινέλαιο απο το Supermarket και θα θυμάμαι πάντα οτι καλό είναι να ελέγχω μετά και τα παξιμάδια..:sun:

Gandalf

drspeed
16/03/2010, 20:44
Αφού απλά έφυγε και δεν σκάλωσε πουθενά πάλι καλά να λες.

TROOPER
17/03/2010, 08:37
ολα καλα λοιπον.

μα καλα δεν το ειδε κανενας να σου πει ?

DimChios
17/03/2010, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ολα καλα λοιπον.

μα καλα δεν το ειδε κανενας να σου πει ?

θα ειχαν κανενα mp3 και αυτοι! :p

XJR_Billy
17/03/2010, 08:45
Ρημαδο MP3...

Όλα καλά ευτυχώς φίλε...:beer: :beer:

TROOPER
17/03/2010, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θα ειχαν κανενα mp3 και αυτοι! :p

και τι?

ειχανε βαλει τα ακουστικα στα ματια ?:lol: :lol: :lol:

vaska
17/03/2010, 08:56
Εγώ που ξέχασα να βάλω τους αποστατες του πίσω τροχου κι έφυγε όλη η ρόδα? Δεν θέλω να θυμάμαι το σπρώξιμο του 750 απο την μία άκρη της Πάτρας στην άλλη. Μαλακίες γίνονται κι όταν δεν έχουν σοβαρές συνέπειες όλα καλά.

DimChios
17/03/2010, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και τι?

ειχανε βαλει τα ακουστικα στα ματια ?:lol: :lol: :lol:

οχι αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται εκεινο που ειχαμε μικροι και βλεπαμε εικονες.... :sad:

VGER
17/03/2010, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται εκεινο που ειχαμε μικροι και βλεπαμε εικονες.... :sad:

Viewmaster??:wacko:

VANDA
17/03/2010, 09:13
Πάλι καλά.. Πέτα το το ρημάδι (το mp3).

DimChios
17/03/2010, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Viewmaster??:wacko:

:wacko: :beer:

makis206
17/03/2010, 09:24
Πάλι καλά...:uplate:

Ποτέ ξανά!:beer:

kaps
17/03/2010, 13:19
Τυχερότατος

BELZEBOYLIS
17/03/2010, 13:32
πάρε ενα BMW να μην τραβιέσαι με αλυσίδες.....:lol:

Φτηνά την έβγαλες ....Κράτα το ΜΡ3 ,αλλά ποτέ ξανά στην μηχανή :wave2:

ego_o_idios
17/03/2010, 14:29
protou lipanoume tin alisida panta ma panta diavazoume prota to zodio mas meta kanoume ena zesto mpanio akougontas klasiki mousiki epivalete ke ligi gionga ke afou imaste sigouri oti exoume iremisi ke exoume ka8aro mialo totenes pame stin alisida tis rixnoume ena ka8aristiko spray ke afou ka8arisi tote tin lipenoume ke min ton idate ton panai min ton apantisate:rotflmao:
giati re an8rope laskarises ton regoulatoro? e?:confused:
ti sxesi exi o regoulatoros e?:confused:

poli 8eli na ksexasi o an8ropos?
ke ama ise pezodromio to riskaris na kanis tetia doulia?
ama perasi kamia soula ke kolan na diagrafonte oles i xaradres tis pindou me tipota kapoulia petaxta ke liknista ke paris mati ti tixi 8a exi meta i episkevi?:rotflmao:

pantos me ton tropo pou litourgises mou erxete na sou kano doro mantalaki ke xartoni apo karelia gia ton prostino troxo

DUKASII
17/03/2010, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
protou lipanoume tin alisida panta ma panta diavazoume prota to zodio mas meta kanoume ena zesto mpanio akougontas klasiki mousiki epivalete ke ligi gionga ke afou imaste sigouri oti exoume iremisi ke exoume ka8aro mialo totenes pame stin alisida tis rixnoume ena ka8aristiko spray ke afou ka8arisi tote tin lipenoume ke min ton idate ton panai min ton apantisate:rotflmao:
giati re an8rope laskarises ton regoulatoro? e?:confused:
ti sxesi exi o regoulatoros e?:confused:

poli 8eli na ksexasi o an8ropos?
ke ama ise pezodromio to riskaris na kanis tetia doulia?
ama perasi kamia soula ke kolan na diagrafonte oles i xaradres tis pindou me tipota kapoulia petaxta ke liknista ke paris mati ti tixi 8a exi meta i episkevi?:rotflmao:

pantos me ton tropo pou litourgises mou erxete na sou kano doro mantalaki ke xartoni apo karelia gia ton prostino troxo +1 ..ego xa dei mia tetoia marka..soyla..

exo apo ti doyleia..k apo ti laxtara xexasa ti moto kai efyga me to leforeio mazi tis..:bawl: :lol: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
17/03/2010, 16:26
afro... έλιωσα ρε φίλε... χαχαχαχαχα...

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γάμησε τα δηλαδή... έχει και γυμναστήριο δίπλα και έτσι ακριβώς ντυμένες βγάινουν και περνάνε.

Το μανταλάκι παρακαλώ να είναι XL ξύλινο .. οχι πλαστικά .. δεν θέλω τσιγγουνιές λέμε.

sniper
17/03/2010, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.....

Μάγε.....

Την επόμενη φορά που θα καθαρίσεις/λαδώσεις αλυσίδα, κατέβασε το μοτέρ......

Οπότε αν ξεχάσεις να το κουμπώσεις πάνω, δεν θα γίνει και τίποτα.

Το πολύ πολύ να σου τελειώσει η μπαταρία του Mp3.....

ego_o_idios
17/03/2010, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάγε.....

re niko o an8ropos ine katadikasmenos den diavases meni dipla se gimnastirio:eyepop:
prepi na pame epigontos na ton paroume apo eki
aftos oxi mono regoulatoro 8a ksexasi
pao stixima exi pa8i xontritera ala den ta leei
ke ama ine poles sou erxete ke i mirodia tis mirizis kiolas
popo:eyepop:

asto gadalfako min kanis tipota 8a tros mpoliko kotopoulo 8a pinis galatakia pine ke kana mpafo ke ipomoni file se simerizomaste

ke min es8anese asxima mia xara ise oloi stin 8esi sou to idio 8a kaname

ektos ke an imaste oloi mera me mpraso ke panaki ke gializame to pomolo
:rotflmao: :rotflmao:

chris_honda
17/03/2010, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάγε.....

:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάλι καλλά τυχερός στάθηκες

Gandalf dr685sm
17/03/2010, 20:04
Afro... και που να δείς που τώρα σιγά-σιγά ανοίγει ο καιρός και σκάνε με κάτι μισά κολάν , μισά τοπ και κόφτες -- ξέρεις που---

Μέχρι και σε κολώνα μπορείς να πέσεις περπατώντας ενώ χαζεύεις την τραμουντάνα να κουνιέται.

Έχει και μπαλκόνι με θέα... έλα να κεράσω καφέ να δείς... δεν ξέρω μετά όμως αν θα φύγεις ή θα στήσεις κανά παρατηρητήριο ως γνήσιος Φυσιολάτρης... δίνουν και επιδοτήσεις τώρα.

Α.. και όλες είναι με ενα ΜΡ3 στα αυτιά..χαχαχαχααχα... θα ζητήσω ανταλλαγές.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

XJR_Billy
17/03/2010, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
... και που να δείς που τώρα σιγά-σιγά ανοίγει ο καιρός και σκάνε με κάτι μισά κολάν , μισά τοπ και κόφτες -- ξέρεις που---

Σταμάτα ρε φίλε νυχτιάτικα...:mad:

:cool: :p

glargkatzis
18/03/2010, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
πάρε ενα BMW να μην τραβιέσαι με αλυσίδες.....:lol:

Φτηνά την έβγαλες ....Κράτα το ΜΡ3 ,αλλά ποτέ ξανά στην μηχανή :wave2:

και γω έτσι την είχα πάθει,περίπου, με το μοναδικο bmw Που δεν είχε αλυσίδα (Funduro). απλά δεν είχα ξεχασει να την μαζέψω αλλά είχε λασκάρει τόσο που δεν μαζευόταν άλλο!!! μου έφυγε σε ανοιχτή αριστερή στροφή με 60 χλμ, ευτυχώς δεν μάγκωσε πουθενά ....