PDA

View Full Version : Service σε κράνος

Τουλουμπας
17/03/2010, 00:04
Εχω ένα κράνος Shark τα οποία Shark ως πιθανόν γνωρίζετε είναι τα πιο προβληματικά κράνη ως προς το εσωτερικό τους. Σε 14 μήνες έχει ανοίξει η δερματίνη στο σβέρκο και φεύγουν κομματάκια αφροσπόγγου τα δε πλαϊνά τα έχω αλλάξει στους πρώτους 6 μήνες γιατί σκίστηκαν γύρω σαν να έκοψε κάποιος επάνω τους κρεμμύδι για σαλάτα.
Υπάρχει εν Αθήναις κανένας που να επισκευάζει αυτές τις ατέλειες (τουλάχιστον αυτήν του λαιμού, να μηντο πετάξω απ τα νεύρα μου)?

drspeed
17/03/2010, 01:42
Δεν θα προλάβεις να το πετάξεις.Έχει αρχίσει να την κάνει από μόνο του.:rotflmao:
Πήγαινε πάρε άλλο να ξεμπερδεύεις

epp1640
17/03/2010, 02:36
Ποιο μοντέλο της Shark? Το πιο πιθανόν είναι να μην το πρόσεχες.. Εγώ μια φορά τέτοιο παράπονο δεν έχω..

Akatanomastos
17/03/2010, 02:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ποιο μοντέλο της Shark? Το πιο πιθανόν είναι να μην το πρόσεχες.. Εγώ μια φορά τέτοιο παράπονο δεν έχω..

..ειπε ο γιος του εισαγωγεα Shark στην ελλαδα..

:rotflmao:

TROOPER
17/03/2010, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

2 rsfii εχω παρει και τα δυο καναν το ιδιο.

αστο...πολυ καλο κρανος (2 φορες με εσωσε) αλλα αυτη τη μαλακια....:sick:

Manalishi
17/03/2010, 09:12
Μπορείς να αγοράσεις ανταλλακτικά.

Και εγώ έχω το RSF2 και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο περιλαίμιο, αν λέγεται έτσι. Το δέρμα έχει αρχίσει και σπάει και ξεφλουδίζει.

epp1640
17/03/2010, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
..ειπε ο γιος του εισαγωγεα Shark στην ελλαδα..

:rotflmao:

αν δεν πεναίψεις το σπίτι σου.. :lol: άσε που είναι και γαλλικά.. :lol:

το δέρμα αν κατάλαβα καλά από κάτω και εμένα έχει κάνει κάποιες τσακίσεις και λογικά θα σκιστεί κάποια στιγμή όμως το θεωρώ λογικό τη στιγμή που το παρατάω όπου βρίσκω και δεν το φρόντισα ποτέ..

Τουλουμπας
17/03/2010, 23:10
Το Shark impulsion έχω. Ούτε το κακομεταχειρίζομαι, ούτε το παρατάω σε ζέστες. λάσπες και βροχές...Δυστυχώς εχω πάρει δύο μαζί.
To αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημά μου είναι αν υπάρχει κάποιος εν Αθήναις που να επισκευάζει τη ζημιά που έχει. Το αν είναι καλό κράνος ή όχι δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή,έχω διαβάσει αλλού συζητήσεις...

epp1640
18/03/2010, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Τουλουμπας
Το Shark impulsion έχω. Ούτε το κακομεταχειρίζομαι, ούτε το παρατάω σε ζέστες. λάσπες και βροχές...Δυστυχώς εχω πάρει δύο μαζί.
To αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημά μου είναι αν υπάρχει κάποιος εν Αθήναις που να επισκευάζει τη ζημιά που έχει. Το αν είναι καλό κράνος ή όχι δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή,έχω διαβάσει αλλού συζητήσεις...

Δεν ξέρω αν γίνεται επισκευή, αλλά πριν την κάνεις για κοίτα louis.de πόσο κάνουν τα μαξιλαράκια.. :winka:

Τουλουμπας
18/03/2010, 14:56
Συγγνώμη ρε αδέρφια, κινέζικα γράφω?
Εγραψα οτι τα πλαϊνά τα έχω αλλάξει. Το οπίσθιο εσωτερικό δεν αλλάζει είναι μόνιμο, δεν αφαιρείται...Εάν αφαιρείτο θα το είχα αλλάξει κι αυτό!
Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε επιτέλους?
Ζήτησα εάν ξέρει κάποιος να μου πει πού θα κάvω service κι έχω κουφαθεί με την εξέλιξη της κουβέντας...

Aggelos_SV
20/03/2010, 08:58
Συγγνώμη ρε αδέρφια, κινέζικα γράφω?
Εγραψα οτι τα πλαϊνά τα έχω αλλάξει. Το οπίσθιο εσωτερικό δεν αλλάζει είναι μόνιμο, δεν αφαιρείται...Εάν αφαιρείτο θα το είχα αλλάξει κι αυτό!
Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε επιτέλους?
Ζήτησα εάν ξέρει κάποιος να μου πει πού θα κάvω service κι έχω κουφαθεί με την εξέλιξη της κουβέντας...

Στη Μοτοδυναμική να το πας,που είναι ο επίσημος εισαγωγέας.

Btw το RSF2 race που είχα μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα (στα πλαινά μαξιλαράκια μόνο) μετά από 5 χρόνια καθημερινής χρήσης...
Το ενός περίπου χρόνου,RSR2 απλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεφλουδίσει/λιώσει ....:D

Εχω ένα κράνος Shark τα οποία Shark ως πιθανόν γνωρίζετε είναι τα πιο προβληματικά κράνη ως προς το εσωτερικό τους.

Αυτό είναι εντελώς μα εντελώς αυθαίρετη εκτίμηση.Κανείς δε μας λέει ότι δεν σου πούλησαν κράνος στοκ-αρισμένο σε καμιά βιτρίνα από το 2003 με τελείως γερασμένη δερματίνη.Επίσης δεν μας λες ούτε καν το μοντέλο (μάλλον το S500/900 πρέπει να έχεις).