View Full Version : Deja vu
Εχετλαίος
17/03/2010, 09:50
Toν θυμάστε αυτόν;
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=93600
Τον είδα πάλι σήμερα, κομμάτια (οδηγούσε με το ένα μάτι κλειστό και το άλλο μισάνοιχτο, μοισάνοιχτο και το στόμα, γλώσσα κρεμασμένη στο πλάι) να παλεύει με το τιμόνι γράφοντας 8άρια σε κεντρικότατο δρόμο των χανίων (Γογονή).
Σίγουρα ανεβασμένος, πάλι...
Αυτό το υποκείμενο θα σκοτώσει και θα σκοτωθεί (το 2ο δε με ενδιαφέρει, για το 1ο καίγομαι...)
οπως θα λεγε και ενα γνωστο και μη εξαιρεταιο μελος του φορουμ να προβεις στις προβλεπομενες ενεργειες και αμα δεν ευοδωθουν οι προσπαθειες σου να ψηφισεις αλλο κομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sephiroth5
17/03/2010, 10:54
Ελπίζω να κάλεσες την αστυνομία κ να τον ακολούθησες για να μην τον χάσουνε τον μαλακα.
φιλε αμα τον ξαναδεις πεστου οτι εχει καλο κ φτηνο πραμα στο ελαφονησι. αν παει κ απο τον δρομο που ειχα παει εγω..............παει τον χασαμε αυτον. :evil:
:smokin:
καλά έκανε οκτάρια στη γογονή και δεν πήρε όλα τα αμάξια παραμάζωμα;
Εχετλαίος
17/03/2010, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
καλά έκανε οκτάρια στη γογονή και δεν πήρε όλα τα αμάξια παραμάζωμα;
Δεν ξέρω τι έγινε παρακάτω...
Από την αρχή της Γογονή (Λ. Σούδας) μέχρι του Μιχελάκη τα χρώματα που τον έχασα απ' το οπτικό μου πεδίο πήγαινε βάρκα-γυαλό.
Τον (ξανά) έδωσα στην ασφάλεια. Τι σκ@τά άλλο να κάνω πια! Να πάω να τον συλλάβω μοναχός μου;;;;;;;;
costas81
17/03/2010, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οπως θα λεγε και ενα γνωστο και μη εξαιρεταιο μελος του φορουμ να προβεις στις προβλεπομενες ενεργειες και αμα δεν ευοδωθουν οι προσπαθειες σου να ψηφισεις αλλο κομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJR_Billy
17/03/2010, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Από την αρχή της Γογονή (Λ. Σούδας) μέχρι του Μιχελάκη τα χρώματα που τον έχασα απ' το οπτικό μου πεδίο πήγαινε βάρκα-γυαλό.
Τον (ξανά) έδωσα στην ασφάλεια. Τι σκ@τά άλλο να κάνω πια! Να πάω να τον συλλάβω μοναχός μου;;;;;;;;
Δώσιμο και μακριά του...
Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται με τέτοια άτομα...
Shaolin Monk
17/03/2010, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ωρες - ωρες λεω πως αυτο το παιδι δεν ειναι απο τη Κρητη...
Αφου ξερεις τι γινεται...
Και να τον πιασουν... Που'σαι ρε Μητσο, παλι τρεχεις,ε; ΝΑ μωρε καποιος μας πηρε ενα τηλ και ειπαμε να δουμε τι γινεται, ολα οκ, χαιρετα μου τα παιδια...
Ή θα πεσει αν τηλ ΑΝΩΘΕΝ και παλι δεν τρεχει καστανο... :mad:
chris_honda
17/03/2010, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Δώσιμο και μακριά του...
Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται με τέτοια άτομα...
:beer: :beer: