Σύνδεση

View Full Version : Κυριακη 21/03/2010 Πατρα-Καρπενησι και βλεπουμε...

Σελίδες : 1 [2]

camen
20/03/2010, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
:uplate:

Ποιος σε αναγκασε να παραστρατησεις λεβεντη μου:confused: :look:

Αμα ειναι για εκεινα τα κοριτσακια στο Αγρινιο παω πασο...:lol: :lol: :lol:

alcapone09
20/03/2010, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ποιος σε αναγκασε να παραστρατησεις λεβεντη μου:confused: :look:

Αμα ειναι για εκεινα τα κοριτσακια στο Αγρινιο παω πασο...:lol: :lol: :lol:

Κοντά εισαι :D.
Όπως σου χα πει το σκεφόμουνα για το τι θα κάνω μετά το Καρπενήσι.. Τώρα προέκυψε και το φιλαράκι για το Αγρίνιο αλλά επειδή δεν είναι πολύ χαρντ κορ μηχανόβιος είπα να μην το ταλαιπωρήσω πολύ το θέμα οπότε θα ρθώ μαζί για την παρέα μέχρι Θέρμο και μετά θα σας αποχωριστω... Ισως να ρθω και μέχρι τον πρώτο καφέ ανάλογα τις ορέξεις..

camen
20/03/2010, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Κοντά εισαι :D.
Όπως σου χα πει το σκεφόμουνα για το τι θα κάνω μετά το Καρπενήσι.. Τώρα προέκυψε και το φιλαράκι για το Αγρίνιο αλλά επειδή δεν είναι πολύ χαρντ κορ μηχανόβιος είπα να μην το ταλαιπωρήσω πολύ το θέμα οπότε θα ρθώ μαζί για την παρέα μέχρι Θέρμο και μετά θα σας αποχωριστω... Ισως να ρθω και μέχρι τον πρώτο καφέ ανάλογα τις ορέξεις..

As you love:winka: :winka: :winka:

golden
20/03/2010, 21:57
ωρε κοιταγα λεπτομερος ολα τα μηχανακια και εχω τα ποιο λιγα κυβικα....
gs, gsxr, tdm, v-strom μoy εχει φυγει το καφασι :D

παραφωνια :D

golden
20/03/2010, 21:59
gs, gsxr, tdm, v-strom μoy εχει φυγει το καφασι :D¨

που παω εγω με το gilera :confused: :confused:

παραφωνια...! :D

camen
20/03/2010, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από golden
gs, gsxr, tdm, v-strom μoy εχει φυγει το καφασι :D¨

που παω εγω με το gilera :confused: :confused:

παραφωνια...! :D

Εισαι σιφουνας εσυ αγορι μου...........:p :p :p :p
Ασε που με το καρυδοτσουφλο θα στριβεις ευκολα...:winka:

golden
20/03/2010, 22:08
πω πω πω ασε θα κοινηγαω ειμαι σιγουρος...ευτυχως που ειναι στροφιλικι!!!

αντε παω να την κανω παιδες γιατι εχει εξοδο σημερα...!!!

camen
20/03/2010, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από golden
πω πω πω ασε θα κοινηγαω ειμαι σιγουρος...ευτυχως που ειναι στροφιλικι!!!

αντε παω να την κανω παιδες γιατι εχει εξοδο σημερα...!!!

Κανονησε να σε ψαχνω το πρωι:smokin:
Καλη διασκεδαση αγορινα και κοιμησου και λιγακι:winka:

golden
20/03/2010, 22:14
thx φιλος να εισαι καλα...

οχι θα ξυπνησω θα ξυπνησω
εχουν κατεβει τα φιλαρακια apo αθηνα και ειπαμε να βγουμε :D

thoukis
20/03/2010, 22:22
RE ΠΑΙΔΕς ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΘΑΜΕ ΧΘΕΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.....

camen
20/03/2010, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
RE ΠΑΙΔΕς ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΘΑΜΕ ΧΘΕΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.....

Κ απο που να παμε δλδ????:look: :look: :look:
Δεν θα εχει καποια παρακαμψη λογικα...:confused:

Ευχαριστουμε παντως...:beer:

thoukis
20/03/2010, 22:36
40 ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΥΣΟ40

thoukis
20/03/2010, 22:39
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ...ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΟΚΥΝΔΙΝΟ ΠΟΛΥ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΟΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙς ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΩΡΑ...ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΑΠΟΠ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΒΑΤΟ...ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ CBR ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΤΧ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΔΥΝΟ ΚΟΜΑΤΙ...ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

thoukis
20/03/2010, 22:39
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΟΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ:wave2:

camen
20/03/2010, 22:51
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΟΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ:wave2:

Σε πιστευω βρε...:winka:
Τωρα με αγχωνεις...:dizzy: Που ειναι αυτο το κομματι για πες μου...:confused:
Ποσο πριν τον Προυσο?

Θα παρω το πρωι αν ειναι το μπατσικο στο Καρπενησι να ρωτησω τι παιζει και απο που μπορουμε
να παμε....

thoukis
20/03/2010, 22:54
ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLEMAP AΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ...ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ Η ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΛΩΣ...ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ

camen
20/03/2010, 22:56
ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLEMAP AΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ...ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ Η ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΛΩΣ...ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ

camenlefkas@hotmail.com :winka:

Yποψιν εμεις δεν θα ανεβουμε απο Βλαχομανδρα αλλα απο Ριγάνιο...!
Για στειλε στο μειλ να δω το σημειο :rolleyes:

EDIT:Μαλακιες λεω...:yuck: Εσυ λες για Προυσο οχι για Θερμο...
Για στειλε ρε φιλαρακι την φωτο να δω τι διαολο γινεται...:mad: :mad: :mad:

thoukis
20/03/2010, 23:08
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ...ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ....ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ 2 ΦΟΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ:eyepop: ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

camen
20/03/2010, 23:13
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ...ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ....ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ 2 ΦΟΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ:eyepop: ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Eχεις δικιο δεν περνας με τιποτα απο εκει...:mad: :mad: :mad: :mad:
Τι να πω...:hypnotize Θα μαζευτουμε το πρωι,θα κανω και ενα τηλεφωνο στο αστυνομικο τμημα και ελπιζω να μου βρουν εναλακτικη...

Αλλιως ανεβαινουμε απο εκει που θα κατεβαιναμε...:winka: Απο Αραχωβα δλδ...:winka:

1000000000000 ευχαριστω αδερφε,μας εσωσες απο μεγαλη ταλαιπωρια...:beer: :beer: :beer: :beer:

thoukis
20/03/2010, 23:15
την φαγαμε εμεις τουλαχιστον να γλυτωσουν αλλοι :wave2: καλους δρομους παιδες.......

camen
20/03/2010, 23:16
την φαγαμε εμεις τουλαχιστον να γλυτωσουν αλλοι :wave2: καλους δρομους παιδες.......

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

camen
20/03/2010, 23:17
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ...Κ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ...

Η εναλλακτικη μας διαδρομη ειναι απο Θερμο-Δρυμωνα-Ανω Δρυμωνα-Νεροσουρτη-Δαφνη-Λαδικου-Προυσος...:D Ιδια περιπου(+10) χιλιομετρα με τον κανονικο δρομο αλλα ισως πολυ μικρος και στριφτερος δρομος ή ακομη χειροτερα να ειναι χωματοδρομος.

Εχω βρει τηλεφωνα απο τα τοπικα αστυνομικα τμηματα(Θερμου,Δρυμωνα,Καλαβρυτων) και θα επικοινωνησω μαζι τους το πρωι για να μου πουν πως εχει η κατασταση και αν η εναλλακτικη μας ειναι οδηγισιμη διαδρομη...:winka:

Υπαρχει πιθανοτητα να εχει ανοιχτει ενα κομματι του δρομου απο την κατολισθηση και οι μηχανες να περνουν χωρις κινδυνο.Αν οχι,τοτε θα ανεβουμε οπως θα κατεβουμε δλδ απο Αραχωβα...

Οπως ειπα,το πρωι θα ξερω στα σιγουρα και θα σας πω και εσας.Καληνυχτα:beer: :wave2:

camen
21/03/2010, 05:41
Καλημερααααα:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :sun:

ΨΑΡΑΚΑΣ
21/03/2010, 05:58
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

camen
21/03/2010, 06:19
Μολις μιλησα με το Α.Τ. Θερμου.Ο δρομος δεν περνα απο εκει και οι παρακαμψεις ειναι χωματινες.
Οποτε θα παμε απο Αραχωβα-Κρικελο,οπως θα γυριζαμε δλδ...:winka:

Τα λεμε στο ραντεβου...:beer: :beer: :beer: :wave2:

emiliano
21/03/2010, 08:55
Μόλις ξύπνησα!!!!!!!!!! Μάλλον δεν σας προλαβαίνω....Ελπίζω να περάσετε κάλα......... :bawl: :bawl: :bawl:

golden
21/03/2010, 11:29
ασε και εσυ και εγω φιλος ειμαστεεεε

με πηρε και εμενα υπνος...!τι να πω ουτε το τηλεφωνο το camen δεν ακουσα!!!!

ΥΣ:ζητω συγγνωμη αν με περιμενατε αδικος την επομενη φορα κανονικα και το βραδυ δεν θα εχει εξοδο :D

Xlitos
21/03/2010, 12:00
Παγκοσμια μερα του υπνου σημερα....κι απ οτι βλέπω δε τον πήρα μόνο εγω :ZZZ:

http://www.sansimera.gr/worldays/25

βαλτε καμια φωτό να χαζέψουμε :sick:

BlackMess
21/03/2010, 14:12
Γύρισε ο πρώτος... λίγο πρόωρα λόγο δουλειάς :(

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω όλη τη διαδρομή γιατί έπρεπε να επιστρέψω νωρίτερα Πάτρα...

Μιας και ήταν η πρώτη φορά όμως που συναντούσα παιδιά από το φόρουμ οι εντυπώσεις πολύ καλές... καλή παρέα, φιλική ατμόσφαιρα, άνετος ρυθμός οδήγησης :a20:

Και εις άλλα με υγεία!!
:beer:

vaska
21/03/2010, 14:39
Ρε το τριμπουρδελο του camen έμεινε ή ακόμα κυλάει?

nio1981
21/03/2010, 15:11
egw pali pistevw oti ton zilevete oloi katavathos:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
21/03/2010, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
egw pali pistevw oti ton zilevete oloi katavathos:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που ακούστηκε ποτε. Ερε έχει να φάει κάζο αν ξεμείνει πα στις ραχούλες..

sf1n4k1
21/03/2010, 18:40
Ωραία ήταν παίδες. Άπειρες μηχανές/club στο δρόμο :-) Ο προορισμός έγινε Λευκάδα:eyepop: τελικά. Σύντομα στα επόμενα :beer: :beer: :beer:

vaska
21/03/2010, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ωραία ήταν παίδες. Άπειρες μηχανές/club στο δρόμο :-) Ο προορισμός έγινε Λευκάδα:eyepop: τελικά. Σύντομα στα επόμενα :beer: :beer: :beer:

Ρε ο αρχηγός μόνο το δρόμο για το σπίτι του ήξερε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nio1981
21/03/2010, 19:30
afto tha pei ekdromh me sxedio......:lol: :lol: :lol: :lol:

panta tetoia paidia...:smokin:

camen
21/03/2010, 19:53
ΠΑρον και εγω...:D :D :D
Ολα τελεια!!!!!!:beer: :beer: :beer:
Ακομη και αν η κατολισθηση στον Προυσο δεν μας επετρεψε να παμε στον αρχικο μας προορισμο.
Πηγαμε ομως στην Λευκαδιτσα και ηταν πολυ ωραια...

Αψογος καιρος,αναριθμητες μηχανες στο δρομο,τελεια παρεα και το ΚΤΜ δεν ξεμεινε πουθενα λεμε:p
Να ευχαριστησω για την παρεα που μας εκαναν τα παιδια απο το Αιτωλικο:τον Παναγιωτη,τον Νικο,την Στεφανια και την αλλη κοπελα που εχω σκαλωσει τωρα και δε θυμαμαι το ονομα της:blush:

Κ φυσικα να ευχαριστησω και τον Χρηστο που μας συνοδευσε μεχρι Αμφιλοχια και ηπιε καφεδακι μαζι μας.Δυστυχως ειχε δουλειες και επρεπε να φυγει...:sad:

Ευχαριστουμε παιδες και παντα ορθιοι...:beer: :beer: :beer:

Μην βαλετε φωτο ακομη.Θα ετοιμασω κατι σπεσιαλ με γαργαληστικες περιγραφες και "πικροχολα" σχολια και θα τις βαλουμε ολες εκει:winka:

hristosP
21/03/2010, 23:36
πισω και γω μετα απο μια καταπληκτικη μερα με φιλους παλιους και καινουριους να αλωνιζουμε τους δρομους..:D :D

μπορει να ξενερωσαμε λιγο απο τις κατολισθησεις κτλ αλλα αυτο δεν μας χαλασε καθολου οπως αποδειχτηκε,το κοψαμε για Λευκαδα και περασαμε πολυ ομορφα...τι ελατα τι θαλασσα,γαμω ηταν

στο δρομο μπολικοι καβαλαρηδες,παντα προθυμοι να γνεψουν και να πουν ενα γεια

παντα τετοια...αλητεια!!!

χαρηκα και για τη γνωριμια με τον Χρηστο καθως και με τα παιδια απο το Αιτωλικο και ελπιζω να να βρισκομαστε συχνα για εκδρομες πανω και κατω απ' το αυλακι...

Δεσποινα την ελεγαν αν δεν κανω λαθος τη κοπελα που ξεχναει ο Θωμας

αντε και στα επομενα :beer: :beer: :beer:

παω να πεθανω στον υπνο :wave2: :wave2:

camen
21/03/2010, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP

Δεσποινα την ελεγαν αν δεν κανω λαθος τη κοπελα που ξεχναει ο Θωμας

Ρε φιλε εχω σκαλωσει τρελα μιλαμε...Μπορει να την λενε...
Ρε ΨΑΡΑΚΑ πες ρε,γτ θελω να γραψω ενα κειμενο για την βολτα μας:winka:

Παω και εγω να ξεραθω...:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

ΨΑΡΑΚΑΣ
22/03/2010, 08:15
Δεσποινα την λενε την κοπελα! χθες καταλαβα για τα καλα οτι πηρα μηχανη! το κλιμα υπεροχο τα παιδια που γνωρισα απλα υπεροχοι! Αν και παραλιγο να μουβγει ξινη στο τελος αλλα τελικα μαλλον ολα καλα! παιδια να ειστε παντα καλα καλες βολτες και παντα ορθιοι οι απανταχου μηχανοβιοι!! ευχαριστω και την λεσχη πατρων για τη βοηθεια και τα αυτοκολητα!!

camen
22/03/2010, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Δεσποινα την λενε την κοπελα! χθες καταλαβα για τα καλα οτι πηρα μηχανη! το κλιμα υπεροχο τα παιδια που γνωρισα απλα υπεροχοι! Αν και παραλιγο να μουβγει ξινη στο τελος αλλα τελικα μαλλον ολα καλα! παιδια να ειστε παντα καλα καλες βολτες και παντα ορθιοι οι απανταχου μηχανοβιοι!! ευχαριστω και την λεσχη πατρων για τη βοηθεια και τα αυτοκολητα!!

Για το προβληματακι μην αγχωνεσε...HONDA ειναι,δεν παθαινει τιποτα.:winka:
Για ολα τα αλλα:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
22/03/2010, 10:30
Καμια φωτό εχετε ή είστε τόσο παγκόσμιοι που δεν προλαβαίνετε; :smokin:

camen
22/03/2010, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καμια φωτό εχετε ή είστε τόσο παγκόσμιοι που δεν προλαβαίνετε; :smokin:

Εχουμε εχουμε...Θα φτιαξω αλλο ποστακι με περιγραφη και τις φωτο...:winka:
Μεχρι το μεσημερι θα ειναι ετοιμο....:D

camen
22/03/2010, 11:45
Η συνεχεια εδω...:beer: :beer: :beer: :wave2:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=99544&perpage=15&pagenumber=1