View Full Version : Kαρφωθηκα στο λουκι
el patron
17/03/2010, 19:33
ειμαι στην πιστα μοτοκρος χαλκιδας και περιμενω κατι φιλους για την κυριακατικη εντουραδα ,επειδη εχω παει νωρις
αρχιζω και κανω πανω κατω λιγο ζεσταμα ,καποια στιγμη βγαινω στον περιμετρικο δρομο της πιστας και πλακωνω
στα γκαζια το 530 και ξαφνικα βλεπω ενα αναχωμα,ετοιμαζομαι να το πηδηξω με 50 χλμ περιπου ,και οταν
ο πισω τροχος αφηνει το στουμπι ξαφνικα βλεπω με τρομο μπροστα μου ενα θεορατο λουκι καθετα ,ηταν σκαμενο
με τσαπα για να μπουν τα σιδερα της εκκινησης, κανω την μαλακια και αφηνω γκαζι απο τον φοβο και παω και σκαω μεσα με τον μπροστινο τροχο , μετα ολα εσβησαν και θυμαμαι τον εαυτο μου μετα απο λιγο να βογκαω και να ειμαι
χωμενος μες το λουκι που ειχε και λασπη, εγω δεν μπορω να κουνηθω απο τον φοβο και τον πονο και ξαφνικα ακουω τους αλλους να ερχονται,μολις βλεπουν την μηχανη μεσα νομιζουν οτι κανω πλακα ,γιατι εγω δεν φαινομαι ,αρχιζω και φωναζω βοηθεια βοηθεια ,και ερχονται και με βγαζουν με τα χιλια ζορια .
Τελικα οταν σηκωθηκα ποναγα πολυ στα πλευρα και στον καρπο αλλα δεν ειχα κατι σοβαρο ,βουταω την μηχανη και λεω θα ερθω στην βολτα ,μετα απο 5 χλμ γυρισα πισω δεν την παλευα αλλο ,πηγα στο νοσοκομειο και τελικα ειχα καταγμα
στα πλευρα και βροντο στον καρπο.
Παρακατω η φωτο απο την μαλακια μου:a31:
192413
:eyepop: :uplate: :look:
Τι λες τώρα !
Περαστικά ρε συ...και νόμιζα ότι ήταν καμιά αστεία φωτό από ιντερνετ...:sick:
Σιδερένιος :beer:
αδερφέ φτηνά τη γλίτωσες . Περαστικά . Έκανε σεισμό στη Χαλκίδα τελευταία ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
ειμαι στην πιστα μοτοκρος χαλκιδας και περιμενω κατι φιλους για την κυριακατικη εντουραδα ,επειδη εχω παει νωρις
αρχιζω και κανω πανω κατω λιγο ζεσταμα ,καποια στιγμη βγαινω στον περιμετρικο δρομο της πιστας και πλακωνω
στα γκαζια το 530 και ξαφνικα βλεπω ενα αναχωμα,ετοιμαζομαι να το πηδηξω με 50 χλμ περιπου ,και οταν
ο πισω τροχος αφηνει το στουμπι ξαφνικα βλεπω με τρομο μπροστα μου ενα θεορατο λουκι καθετα ,ηταν σκαμενο
με τσαπα για να μπουν τα σιδερα της εκκινησης, κανω την μαλακια και αφηνω γκαζι απο τον φοβο και παω και σκαω μεσα με τον μπροστινο τροχο , μετα ολα εσβησαν και θυμαμαι τον εαυτο μου μετα απο λιγο να βογκαω και να ειμαι
χωμενος μες το λουκι που ειχε και λασπη, εγω δεν μπορω να κουνηθω απο τον φοβο και τον πονο και ξαφνικα ακουω τους αλλους να ερχονται,μολις βλεπουν την μηχανη μεσα νομιζουν οτι κανω πλακα ,γιατι εγω δεν φαινομαι ,αρχιζω και φωναζω βοηθεια βοηθεια ,και ερχονται και με βγαζουν με τα χιλια ζορια .
Τελικα οταν σηκωθηκα ποναγα πολυ στα πλευρα και στον καρπο αλλα δεν ειχα κατι σοβαρο ,βουταω την μηχανη και λεω θα ερθω στην βολτα ,μετα απο 5 χλμ γυρισα πισω δεν την παλευα αλλο ,πηγα στο νοσοκομειο και τελικα ειχα καταγμα
στα πλευρα και βροντο στον καρπο.
Παρακατω η φωτο απο την μαλακια μου:D
Μου θύμισες εκείνες τις φοβερές ιστορίες του Στούκερμαν. Περαστικά και γρήγορα ξανά στα χώματα.
el patron
17/03/2010, 19:49
Ευχαριστω , ειμαι καλα γιατι εχει περασει καιρος αλλα το ποσταρα τωρα:wave2:
Damn. Περαστικά και σιδερένιος.
Πάντως έτσι που βλέπω τη φωτό.... σκάβει το ΚΤΜ σου. :D
Το γαμήδι πάντως και καρφωμένο στα τάρταρα επιθετικό δείχνει !!!!
Gandalf dr685sm
17/03/2010, 19:59
Περαστικά ρε φίλε...
προσοχή γιατί τα πλευρά δεν γίνονται εύκολα καλά, ...πως τα καταφέρες ρε θήριο τέτοιο μακροβούτι;
Gandalf
Παντα ορθιος αδερφε ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ........
:sad: και μετα σου λενε το χωμα ειναι πιο "ηπιο" απο την ασφαλτο....ΑΝΟΙΞΕ η γη και σε καταπιε Λεμε! :eyepop:
el patron
17/03/2010, 20:07
Η πλακα ειναι οτι δεν επαθε τιποτα ουτε γρατζουνια, λες και επεσε στα πουπουλα ,και που να βλεπατε βλεματα αποριας οταν με ειδαν:lol:
blackbusa
17/03/2010, 20:08
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ω ρε μαγκα μου...αφου εισαι καλα ολα τα αλλα ειναι περιττα....
για να σε πω την αμαρτια μου γελασα με την φωτο...αλλα μονο και μονο επειδη διαβασα οτι εισαι καλα... :blush:
παντα ορθιος απο εδω και μπρος...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
el patron
17/03/2010, 20:20
Ευχαριστω:beer: :beer:
Αφού είσαι καλά, ωραία φωτό και ωραία ιστορία. Φαντάζομαι θα είναι μέσα στις τοπ10 εντουροτούμπες της ζωής σου. :lol:
:beer:
el patron
17/03/2010, 20:42
Σιγουρα ειναι για οσκαρ οπως ακομα μια που ειχα πεσει με το dt που ειχα πριν πολλα χρονια σε λακο με σκατα απο γουρουνια:rotflmao:
XJR_Billy
17/03/2010, 20:43
:eek: :eek:
Τι έπαθες ρε φίλε...:(
Γι'αυτό ποτέ εντούρο μόνος...
Περαστικά αδερφέ και καλή ανάρρωση...:beer: :beer: :beer:
el patron
17/03/2010, 20:46
Ετσι ειναι ποτε στο βουνο μονος , ουτε για ραδικια:beer:
1.00 μετρο λακο για την σχαρα της..... Εκκινησης...????
Οι απλες σκαρες εδαφους που χρησιμοποιουν σε ολο τον κοσμο δεν τους εκανε...???
Θεμελια θα ριχνανε..??? :eyepop:
Αφου δεν χτυπησες παραπανω παλι καλα...!!
:wave2:
el patron
17/03/2010, 21:00
Τωρα που το λες ναι δεν καταλαβαινω γιατι τοσο βαθος,ισως θελανε να περασουν κατι ,ευχαριστω παντως. :wave2:
ducpilot
17/03/2010, 21:13
Πω πω ρε φιλε παλι καλα που εισαι οκ.
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ευτυχως ολα καλα:beer: :wave2:
TOLISTOLAROS
17/03/2010, 21:49
Μεγάλε χέστηκα με τη φωτό....Πάλι καλά...Σιδερένιος!
Τέλος καλό, όλα καλα! Και απ'όσα φάινεται, ξόρκισες το κακό και η πισταρα ειναι ετοιμη για το 1ο Π.Π. ΜΧ της ΑΜΟΤΟΕ (http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=2&CPiD=4128)
:beer: :beer: :beer:
192423
devil's animal
17/03/2010, 22:38
περαστικα αν και το εχεις ξεπερασει!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
η φωτο τα σπαει...
Σιγουρα ειναι για οσκαρ οπως ακομα μια που ειχα πεσει με το dt που ειχα πριν πολλα χρονια σε λακο με σκατα απο γουρουνια:rotflmao:
Ζω να διαβάσω την ιστορία! Η τέχνη θέλει θυσίες τι να κάνουμε?
Σοβαρά τώρα: Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά!
:beer: :beer:
el patron
17/03/2010, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Τέλος καλό, όλα καλα! Και απ'όσα φάινεται, ξόρκισες το κακό και η πισταρα ειναι ετοιμη για το 1ο Π.Π. ΜΧ της ΑΜΟΤΟΕ (http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=2&CPiD=4128)
Ευχαριστω να εισαι καλα , ναι ειναι σχεδον ετοιμη ,ημουν σημερα εκει ,μιας και το σπιτι μου ειναι 1χλμ απο την πιστα,
την εχουν βελτιωσει παρα πολυ, εχουν ριξει κατι σαν αμμο θαλασσης,απο πανω,και εχουν μπει περιμετρικα φυτεμενες
κολωνες με συρματοπλεγμα.
Την Κυριακη εγω θα ειμαι εκει , και μετα τον αγωνα θα παιξει βολτουλα , οποιος ψηνεται θα με βρει να περιφερομαι:beer: :beer:
el patron
17/03/2010, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
περαστικα αν και το εχεις ξεπερασει!!
η φωτο τα σπαει...
ευχαριστω:beer:
el patron
17/03/2010, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ζω να διαβάσω την ιστορία! Η τέχνη θέλει θυσίες τι να κάνουμε?
Σοβαρά τώρα: Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά!
:beer: :beer:
ευχαριστω ,θα την ποσταρω καποια στιγμη εχω και απο αυτη φωτο καπου:beer:
orizontas
17/03/2010, 23:28
mexri και μενα με αφησες :hypnotize :hypnotize
ευγε .....και παντα καλα ......ορθιος και γερος ....
δεν :beer: το πιστευω :beer:
συγνωμη αλλα εφοσον εισαι καλα ......
εχω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Allst@rf
17/03/2010, 23:37
ρε κώτση,ρε φίλε .σιδερένιος λέμε ρε...
Ρε μ'αυτή τη φωτό του 530,θα κάνουμε διαφήμιση της ΚΤΜ;όχι τίποτα άλλο αλλά θα δώσουμε τροφή για σχόλια στον "λιακόπουλο",,.:rotflmao:
Αυτό ειναι το "νεο" 530 που εχει και μπροστινή κίνηση ???
Μιλαμε για γερη βροντιά ρε φιλε !!!!
:eek:
Περαστικα και ξανα στα χωματα :beer:
:eyepop:
φιλε ζεις ??? (αυτο μου ηρθε πρωτο στο μυαλο!)
περαστικα ρε παλικαρι !!!
el patron
18/03/2010, 08:39
ευχαριστω να ειστε ολοι καλα , εφοσον δεν χτυπησα πολυ το εχω παρει στην πλακα:lol:
να φανταστητε οτι αυτο το λουκι το ηξερα και το ειχα δει ,αλλα με ειχε πιασει η μαλακια
μου απο το αρκουδογκαζο του 530 ,και το ξεχασα οτι εχει ενα ταφο μπροστα μου,
αυτο που δεν μπορω να περιγραψω ειναι τι ενοιωσα στο αλμα οταν ειδα αυτο μπροστα μου,
:eyepop: :sick: :eek: :confused: :bigcry: :hypnotize :a4: :a31: :a022: :a42:
φιλε μου περαστικα...παντα με παρεα στο χωμα...μηπως εχουν ευθυνη και αυτοι που εσκαψαν το χαντακι?δυο σιδεροβεργες και πορτοκαλι ταινια δεν κοστιζει τιποτα,αντιθετα σε σενα κοντεψε να στοιχισει πολλα...:wave2:
Shaolin Monk
18/03/2010, 08:40
Περαστικα.... τυχη βουνο ειχες... Παντα ορθιος. :wave2:
sapila racing
18/03/2010, 09:03
Πω ρε φίλε, παλι καλά να λέμε. Ειναι η Μ@@@@κία που μας πιάνει μερικές φορές πανω στο μηχανάκι και η λογική παει περίπατο.
Το ειχες δεί, αλλά μετα το ξέχασες.
Ευτυχως που την γλύτωσες φτηνα, η φωτό ειναι για διαφήμιση! :wave2:
:eyepop: :uplate: :eyepop: :uplate: :eyepop:
192498
:look:
Πάντα όρθιος. :beer:
BELZEBOYLIS
18/03/2010, 09:29
....μόνο στο Χωμάτινο Τερέν μπορείς να δεις τέτοιους τίτλους ή σε κανένα τραγούδι του Μπουλά !!
Φίλε περαστικά και όπως είπαν τα παιδιά ,πάντα με παρέα !!!! Ααα και δεν είναι κακό να τσεκάρεις το άλμα ,πριν το κάνεις ......
Γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γούστα σου :beer: :wave2:
el patron
18/03/2010, 09:38
Να ειστε καλα ευχαριστω:beer: :beer:
Greg_950 S
18/03/2010, 09:45
Πάντα όρθιος και προσεχτικός !!! :uplate:
Μήπως ήταν η ζήλια της "μεγάλης" (ADV) , που προτίμησες την "πιτσιρίκα" (EXC) εκείνη την μέρα και το γκαντέμιασε ??? :lol:
el patron
18/03/2010, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Πάντα όρθιος και προσεχτικός !!! :uplate:
Μήπως ήταν η ζήλια της "μεγάλης" (ADV) , που προτίμησες την "πιτσιρίκα" (EXC) εκείνη την μέρα και το γκαντέμιασε ??? :lol:
Ρε τι πραγμα και αυτο , οταν οδηγαω το adv καιρο και μετα παω να οδηγησω μικρο εντουρο δεν μπορω να βολευτω με τιποτα ,μου φαινετε οτι αναμεσα στα ποδια δεν εχω τιποτα
ολα μου φταινε ,οταν το συνηθηζω μετα απο ωρα ειναι ολα οκ,μετα ομως οταν παιρνω το adv
παλι τα ιδια μου φαινετε μαουνα και βαρυ αλλα μετα απο λιγο ολα καλα:D :beer: :beer:
Ρε τι πραγμα και αυτο , οταν οδηγαω το adv καιρο και μετα παω να οδηγησω μικρο εντουρο δεν μπορω να βολευτω με τιποτα ,μου φαινετε οτι αναμεσα στα ποδια δεν εχω τιποτα
ολα μου φταινε ,οταν το συνηθηζω μετα απο ωρα ειναι ολα οκ,μετα ομως οταν παιρνω το adv
παλι τα ιδια μου φαινετε μαουνα και βαρυ αλλα μετα απο λιγο ολα καλα:D :beer: :beer:
Μία από τα ίδια... :D
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
[B]....μόνο στο Χωμάτινο Τερέν μπορείς να δεις τέτοιους τίτλους ή σε κανένα τραγούδι του Μπουλά !!
Αφού ο άνθρωπας για τσιγάρα πάει και περνάει μέσα από ποτάμια. :wacko:
Μπανάκι μανάκι :lol:
el patron
18/03/2010, 19:08
:lol: :lol: :beer:
LARISEOS
18/03/2010, 20:36
αυτα ειναι .........
προσοχη !:beer:
aouts perastika........
kai terma to gazi :)
alex-kal
19/03/2010, 09:48
Περαστικά και γρληγορα πάλι στο τιμόνι..
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, σε λίγες μέρες κλείνω 1 μήνα με σπασμένο χέρι..
Δεν περνάει ο καιρός γρήγορα γμτ..
africanos31
20/03/2010, 10:36
πΕΡΑΣΤΙΚΑ μεγαλε.........
glxHthanatos
28/03/2010, 12:05
περαστικά και να λαδώνεις την αλυσίδα που και που :p
περαστικα!! και γρηγορη επανοδο!!
:beer:
Ευχαριστω , ειμαι καλα γιατι εχει περασει καιρος αλλα το ποσταρα τωρα:wave2:
:wave2: :wave2: