View Full Version : cagiva
basilis pol
20/03/2010, 18:22
geia sas.... endiaferomai na agorasw mia cagiva canyon 500 2001. einai kalo afth ? gt den kserw polla giafth thn mhxanh...mhxanika einai kalh?
stefanos
21/03/2010, 07:43
Όπως θα έλεγε και η μαμά σου μην μπλέκεις με άγνωστες:)
Μπορεί να βρεθείς σε καμιά μπανιέρα με παγάκια και το ένα νεφρό σου να έχει κάνει φτερά
Αρχικά δημιουργήθηκε από basilis pol
geia sas.... endiaferomai na agorasw mia cagiva canyon 500 2001. einai kalo afth ? gt den kserw polla giafth thn mhxanh...mhxanika einai kalh?
well well αν και ιταλοφιλος κοιτα....
τα περισσοτερα απο αυτα τα μοντελα ειχαν θεμα με τη μιζα τους.ρωτα τον ιδιοκτητη αν την εχει αλλαξει.
το μεγαλυτερο ομως προβλημα εχει να κανει με τα ανταλλακτικα και την ευρεση τους.θα δεις πολλα παιδια εδω μεσα να αναζητουν πραγματα απο το canyon και να μην περνουν απαντηση...
και φυσικα η μεταπωλητικη αξια η οποια πεφτει στα ταρταρα...
με αλλα λογια η ταπεινη μου αποψη ειναι να την κανεις με ελαφρα η μαλλον τρεχοντας...:wave2:
α και να μην το ξεχασω γραφε ελληνικα δεν ειναι τοσο δυσκολο...:mad:
basilis pol
22/03/2010, 10:43
Φίλος το ξερω το μηχανακι ειναι σε ολα του οκ το ελεξα... με δοσεις το εκλεισα 1500 ευρο. 2002 μοντελο ειναι. απο μια φιλι μου το πηρα. οσο για τα ανταλακτικα που λες εχω εναν φιλο μου που δουλευει σε μαγαζι με μηχανες και μου ειπε πως υπαρχουν ανταλακτικκ απλα αργουν πολυ να ερθουν. αλλα και 1500 ευρο δεν ειναι και πολλα τα χρηματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από basilis pol
Φίλος το ξερω το μηχανακι ειναι σε ολα του οκ το ελεξα... με δοσεις το εκλεισα 1500 ευρο. 2002 μοντελο ειναι. απο μια φιλι μου το πηρα. οσο για τα ανταλακτικα που λες εχω εναν φιλο μου που δουλευει σε μαγαζι με μηχανες και μου ειπε πως υπαρχουν ανταλακτικκ απλα αργουν πολυ να ερθουν. αλλα και 1500 ευρο δεν ειναι και πολλα τα χρηματα...
αρα το εγκλημα ηταν προμελετημενο...καλοριζικη και καλοταξιδη παντα ορθιος...:beer:
basilis pol
22/03/2010, 22:35
σευχαριστω... εχεις μσν, φεισ μπουκ? απο που εισαι?
imitrelos
29/03/2010, 23:00
Καλός να σου έρθει το cagiva φίλε μου, είχα 4 cagiva ( εχω κρατήσει 1) ποτέ το 500 αλλά το έχω κάνει αρκετά βόλτα λόγο φίλου..
τα καλά είναι οτι είναι αρκετα σπιρτόζικο ,στρίβει καλά , όμορφο
αλλα έχει και κακά ρώτα άμα ξέρουν άν έχει αλλάξη μίζα ( είχε γίνει και ανάκλυση παλιότερα) , και τα ανταλακτικά του ... θα βρείς αλλά απο έξω .... γιατι εδώ τα πράγματα δέν είναι καλά.....από κακό αντιπροσωπο τώρα δέν υπάρχει
καλοτάξιδος φίλε και όταν το πάρεις γράψε εντυπώσεις