View Full Version : ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ στο moto.gr
Ευελπιστω σε αυτό εδώ το θεμα να μπορεσουμε να συλλεξουμε μερικες από τις πιο αστειες πιο εξωφρενικες και πιο εμπνευσμενες ατακες και σχολια που έχουν ειπωθει μεσα στον forum του moto.gr
Κάθε post είναι δεκτο αρκει να είναι διασκεδαστικο (τουλαχιστον), συντομο, και να εχει στοιχεια για το ποτε, που και γιατι εγινε…
Να αποφευχθουν όσο γινετε τα πολύ προσβλητικα σχολια και οι επι προσωπικου υβρις
Καλο ψαξιμο και καλα δακρια από τα γελια!
Απαντηση από AFROMAN σε ασχετη συζητηση προς μια παρακληση συνομηλητη:
(ο AFROMAN απαντα σε greeklish)
«Έγινες κατανοητός
Αλλά εκείνο που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν (αν μας χωρίζουν ), είναι πολύ λιγότερα, από εκείνα που μας ενώνουν
ego to ixa katalavi oti is8e gay.......
Αν πραγματικά ήμουν ρατσιστής και εθνικιστής, όπως νομίζω ότι το εννοείς, δεν θα τσαντιζόμουνα καν, με τέτοιους χαρακτηρισμούς (που τους θωρώ λάσπη και την εύκολη λύση όταν θέλουμε να σπιλώσουμε κάποιον στα μάτια των άλλων)
re min to spilonete to glikouli....
Και Νοιώθω άτυχος, που γεννήθηκα γραικός και εκείνο που υποστηρίζω είναι το δικαίωμα στην διαφορετικότητα και την αντίθεση στην ισοπέδωση
ti leei re to atomo mipos tin perni se xapia tin ideologia tou ke tou exoune teliosi?
Τέλος, εκφράσεις, στα αρχίδια μου αν σε απογοήτευσα, δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μου,
diladi esi otan kitas ta arxidia sou les signomi pou se apogoitefsa?
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
ούτε στο τρόπο σκέψης μου, ούτε στον τρόπο ζωής μου
Αντίθετα, υπάρχει, το συγνώμη αν σε απογοήτευσα»
και ένα ακομα θεϊκό από afroman σε συζητηση για την ονομασια Greece:
«… AS FTIAKSOUME TIN XORA NA LITOURGI FILIKA PROS TON POLITI KE META PSAXNOMASTE GIA TO ONOMA TOU ELINA
GIA MENA AFTI I XORA INE MPOURDELO
KE 8A EPREPE NA MAS LENE POUTANES OXI ELINES
OLA TA IXE I MARIORI I DIANOOUMENI TIS LIPANE»
και το γενικο σχολιο του AFROMAN στισ υποδηξεισ καλησ συμπεριφορασ απο το πρωτο ποστ..
και συμπερενει ο AFROMAN:
" 8a to kano tropo zois apo edo ke mpros otan mou tin dini kapios 8a piano ta arxidia mou ke 8a leo signomi pou se apogoitefsa...
mou aresi i parea sas giati morfonome...."
το χαλασα λιγο και ζητω συγγνωμη... :sad:
παντοσ πιστευω να το πιασατε το νοημα...
βρειτε και φερτε!! ειδηκα τα πιο παλια, αν ειναι καλα για να μαθενουν οι νεοι και να θημουντε οι παλιοι!
:wave2: :lol: :beer:
afroman = afrotwin alla min toy to peite... ;)
(orea to arxisa to post me dio lathi... bravo... bravo...)(orea to arxisa to post me dio lathi... bravo... bravo...)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε λίγο θα λάβεις και αυθεντικες συλλεκτικές ατάκες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Koufalonix
12/06/2005, 21:30
omologw oti to koryfaio pou exw diabasei ayta ta dyo-tria xronia poy diabazw to moto.gr einai ayto
apo edo ke mpros otan mou tin dini kapios 8a piano ta arxidia mou ke 8a leo signomi pou se apogoitefsa...
alla gia na to katalabeis prepei na diabaseis to post, pezei rolo h sobarothta poy eixan oi perissoteres apanthseis alla kai oi sfines tou afro.
kai akolouthei h antidrash mou...
16718
powerphot
12/06/2005, 22:46
....αυτό το ποστ είναι συλλεκτικό για τις ατάκες του φόρουμ?
η μήπως η συλλογή "τα καλύτερα του Afro" απο το Afro Fun Club??:lol: :lol:
Άρε Λεωνίδα:lol: :lol: :beer: :beer:
kalo...
pados oxi skopws einai na postarete oti pio asteio exei eipothei mesa sto forum.
twra tixenei o theos Afrotwin na exei postarei merika apo ta kalytera ever!!
apla den eixa xrono na xanavro merika kala apo allous...
apo deutera...
Ψαχνοντας τιτλο για ενα τσοντοθριλερ… εε μια ταινια μυστηριου
Από maintenance:
"Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ......
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ "ΜΩΡΗ" ΚΤΛ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ.
ΝΑ ΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ: "ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ"
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΘΡΙΛΕΡ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ- ΘΕΑΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ."
"ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ"
"ΠΕΤΑΛΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΕΡΟΝΙΚΑ"
"Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΗΡΘΕ ΝΥΧΤΑ"
"ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ"
"ΚΑΜΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ"
"ΚΟΥΝΗΜΕΝΟ ΒΑΠΟΡΙ"
"ΣΗΚΩΜΕΝΟ.....ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΧΟ"
"ΕΝΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ"
"ΦΡΕΝΤΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ"
"ΣΤΕΓΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ"
"ΠΑΡΑΓΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ ΧΤΑΠΟΔΙ"
"ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ"
"Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ"
"ΔΙΚΟΠΗ ΓΟΒΑ"
ΕΒΕΡ...ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΝΙΚΟ13G ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΑΡ...
ΣΕ ΠΟΣΤ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ...
ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...
niko13g ..RULES..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl:
σε ειρονικο σατηρικο θεμα για προσφορα αιματοσ προσ τον Παπακαλιατη οταν ειχε τραυματιστει (στο εργο κλεισε τα ποδ.. εε κλεισε τα ματια) και αφου καποιοσ εχει μπερδευτει και πριν διαβασει το θεμα εχει επικοινωνισει για να δωσει αιμα...\
απο niko13G
"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ….
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
.
.
Ρε παιδιά αν δείτε καμιά φορά κανένα ποστ με τίτλο ..ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΠΕΡΜΑ..
Προς θεού ρε ..μην αρχίζετε να τον παίζεται !!
Διαβάστε πρώτα το ποστ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
.
Υ.Γ. Jimbar πλάκα κάνω έτσι μην παρεξηγηθούμε.. "
kai emeis episeis min parexigithume...
:)
the best ever μπραβο ρε νικολακη!!
ειχαμε δακρυσει τοτε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
το χαλασα λιγο και ζητω συγγνωμη... :sad:
παντοσ πιστευω να το πιασατε το νοημα...
βρειτε και φερτε!! ειδηκα τα πιο παλια, αν ειναι καλα για να μαθενουν οι νεοι και να θημουντε οι παλιοι!
:wave2: :lol: :beer: Λοιπόν υπερηχητικό paparidion
επειδή είμαστε στα ανέκδοτα θα σου μιλήσω πολύ σεμνότυφα
μπορείς να ανοίξεις ένα ποστ και να αναπαραγάγεις και εσύ και οποιοσδήποτε άλλος τις αναρίθμητες malakies που έχω γράψει σε αυτό το φόρουμ
μου την δίνει όμως που αναπαραγάγεις και εδώ και παρά τις εξηγήσεις που έδωσα στο αντίστοιχο ποστ την γελοιοποίηση ενός ακόμα μηνύματος μου από τον afrotwin
άφησε τα μηνύματα και τις ατάκες εκεί που είναι και αν έχεις κάποια αντιπαράθεση πήγαινε και γράψε εκεί mlksmnο
και έχε υποψιν σου ότι στην έχω στημένη από εδώ και πέρα για να σε γελοιοποιήσω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Koufalonix
omologw oti to koryfaio pou exw diabasei ayta ta dyo-tria xronia poy diabazw to moto.gr einai ayto
apo edo ke mpros otan mou tin dini kapios 8a piano ta arxidia mou ke 8a leo signomi pou se apogoitefsa...
alla gia na to katalabeis prepei na diabaseis to post, pezei rolo h sobarothta poy eixan oi perissoteres apanthseis alla kai oi sfines tou afro.
kai akolouthei h antidrash mou... Koyfalomixa
είσαι και εσύ γελοίος όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί έβαλες kai μια φωτογραφία με ενα άλογο να γελάει και όχι (εφόσον ήθελες να αναπαραγάγεις τον εαυτόν σου) έναν όνο η έναν ημίονο
σε ειρονικο σατηρικο θεμα για προσφορα αιματοσ προσ τον Παπακαλιατη οταν ειχε τραυματιστει (στο εργο κλεισε τα ποδ.. εε κλεισε τα ματια) και αφου καποιοσ εχει μπερδευτει και πριν διαβασει το θεμα εχει επικοινωνισει για να δωσει αιμα...\
απο niko13G
"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ….
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
.
.
Ρε παιδιά αν δείτε καμιά φορά κανένα ποστ με τίτλο ..ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΠΕΡΜΑ..
Προς θεού ρε ..μην αρχίζετε να τον παίζεται !!
Διαβάστε πρώτα το ποστ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
.
Υ.Γ. Jimbar πλάκα κάνω έτσι μην παρεξηγηθούμε.. "
kai emeis episeis min parexigithume...
:)
υπερηχητικό paparidio
όταν θα δω ένα ποστ στις γενικές να γράφει προσοχή επείγον ζητείται αίμα για τον σονι22 θα παω σε μια τράπεζα αίματος... να δώσω σπέρμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
υπερηχητικό paparidio
όταν θα δω ένα ποστ στις γενικές να γράφει προσοχή επείγον ζητείται αίμα για τον σονι22 θα παω να δώσω σπέρμα σε μια τράπεζα αίματος
ΚΑΝΕΝΑ...αν δεις ποστ απο το πιτσιρικο να ζητα αιμα..να πας να δωσεις αιμα!
το ποστ εκεινο το ειχα γραψει εγω..και η απαντηση ητανε του niko13g...
ΟΠΟΤΕ οταν δεις απο εμας τετοιο ποστ και να εχουμε αναγκη απο αιμα...
εσυ ξεκινα να τον παιζεις για να μας δωσεις το σπερμα σου!
ο σονικ τι σου εκανε τωρα?
φιλε κανενασ, τισ προσβολεσ τισ παραβλεπω και σου απανταω γιατι θεωρω την γνομη σου συμαντικη...
αν παρατηρησεισ πουθενα δεν παραθετετε που και ποτε εγινε η σηζητηση ή το ποιος ηταν αυτοσ στον οποιο τα ελεγε αυτα ο ΑFRO..
γιατι τσαντιστικεσ δεν το καταλλαβα...
οσο για την αιμοδωσια... τη να πω... :confused:
το μονο σιγουρο ειναι πωσ αν θεσ να βρεισ κατι για να μου την πεισ θα βρεισ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ο σονικ τι σου εκανε τωρα? το είχαμε πει και τότε
δεν το θεώρησα καθόλου αστείο (την στιγμή που ήταν στις γενικές ),να βλέπω ένα ποστ
που γράφει προσοχή επείγον ζητείται αίμα και μέσα να βλέπω ότι μιλάει για ένα αστείο- ομολογούμενος έξυπνο
από εκεί και πέρα εσύ η κάποιος άλλος mod άλλαξε τον τίτλο και τώρα το μήνυμα και το τοπικ είναι τελείως διαφορετικό
για αυτό λεω ότι οι ατάκες και οι εξυπνάδες μας η οι malakies μας έχουν άξια εκεί που γράφτηκαν, τότε που γράφτηκαν και για τον λόγο που γράφτηκαν
αν θέλει κάποιος, να πει κάτι ας παει εκεί, να το συνεχίσει και όχι να το ξεφτιλίζουμε εδώ
φιλε κανενασ, τισ προσβολεσ τισ παραβλεπω και σου απανταω γιατι θεωρω την γνομη σου συμαντικη...
αν παρατηρησεισ πουθενα δεν παραθετετε που και ποτε εγινε η σηζητηση ή το ποιος ηταν αυτοσ στον οποιο τα ελεγε αυτα ο ΑFRO..
γιατι τσαντιστικεσ δεν το καταλλαβα...
οσο για την αιμοδωσια... τη να πω... :confused:
το μονο σιγουρο ειναι πωσ αν θεσ να βρεισ κατι για να μου την πεισ θα βρεισ... το αν ζήτησα συγνώμη η όχι από τον dirtymoto, αφορά εμένα και αυτόν και εκεί που γράφτηκε
το ότι o αφρο ξεφτίλισε ένα ακόμα μήνυμα μου, είναι πάλι κάτι που αφορά εμένα και εκείνον, στο συγκεκριμένο ποστ
εσύ δεν έχεις καμία δουλειά να συνεχίζεις σε ένα καινούργιο ποστ, τα γραφομενα μου, γιατί όσο και αν νομίζεις ότι είναι αστείο, εγώ βλέπω, ότι συνεχίζεις την προσπάθεια γελοιοποίησης μου από τον afrotwin, λές και είσαι τσιράκι του
ρε εσυ κανενας αφου ουτε καν σε αναφερω πουθενα...
και αυτο δεν εγινε τυχαια...
δεν ειναι σκοποσ του θεματοσ να γελιοποιησουμε κανενα(ν)
αν καπιοσ δεν ειχε διαβασει το συγγεκριμενο ποστ δεν ξερει τι πωσ και γιατι...
το θεμα ειναι τα αστεια ποστ που εχουν γραφτει μεσα στο Forum, γιατι καπιοα ηταν πολυ καλα για να ξεχαστουν... οχι γιατι προσβαλαν καπιον που δεν συμπαθω.
δεν ειναι επι προσωπικου ή υπουλη συνεχεια ξεφτιλισματος!!
οσο για τον afroman και κολιτιλικια ... τι να πω...:confused: :confused:
:beer:
ρε εσυ κανενας αφου ουτε καν σε αναφερω πουθενα...
και αυτο δεν εγινε τυχαια...
δεν ειναι σκοποσ του θεματοσ να γελιοποιησουμε κανενα(ν)
αν καπιοσ δεν ειχε διαβασει το συγγεκριμενο ποστ δεν ξερει τι πωσ και γιατι...
το θεμα ειναι τα αστεια ποστ που εχουν γραφτει μεσα στο Forum, γιατι καπιοα ηταν πολυ καλα για να ξεχαστουν... οχι γιατι προσβαλαν καπιον που δεν συμπαθω.
δεν ειναι επι προσωπικου ή υπουλη συνεχεια ξεφτιλισματος!!
οσο για τον afroman και κολιτιλικια ... τι να πω...:confused: :confused:
:beer: Το ότι δεν με αναφέρεις πουθενά, δεν σημαίνει ότι όποιος δεν είχε διαβάσει το συγκεκριμένο ποστ, δεν μπορεί πανεύκολα να βρει που ήταν
Τόσο εύκολα, όσο βρήκες εσύ, το ποστ που αναφέρεται ο δούκας
έβαλες δυο μηνύματα, που και τα δυο ξεφτιλίζουν εμένα, είτε σαν προσωπικότητα, είτε σαν αξiα αυτών που κατέθεσα εδώ μέσα
ειδικά το Hellas Vs Greece σε πληροφορώ ότι μόνο και εγκυκλοπαιδικά να το δεις, είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις και μπορείς να δεις ότι μια τέτοια προσπάθεια είναι πανεύκολο να ξεφτιλισθεί επειδή ένα και μόνο μήνυμα,, μπορεί να το κάνει (γραμμενο σε greeklish) και περιγραφοντας αυτα που παραθετεις συν τις αλλοις
αν ήθελα να απαντήσω στον συνομιλητή μου, επί της ουσίας του μηνύματος του, θα το είχα κάνει εκεί
αν θέλεις να πλέξεις εγκώμιο στον αφρο και στην εξυπνάδα του και θες να δείξεις ότι θαυμάζεις τον τρόπο που σκέφτεται και εκφράζεται, είναι δικαίωμα σου, αλλά μην νομίζεις ότι όταν αυτό αφορά και εμένα, δεν θα με βρεις μπροστά σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
τα νευρα μου
πω πω ... :uplate:
ας κρινουν οσοι διαβαζουν το ποστ...
και ας στειλουν οτι θελουν...
εγω δεν ποσταρω αλλο εδωμεσα, ωστε να αφησω το ποστ να παει στα αζητητα και να χαθει πρσο οικανοποιηση του κανενα.
παντοσ δεν εχεισ να φοβασε τιποτα απο τον Αfrotwin και αυτα που λεει, ως προσ την υπολιπση και την αξια των οσων γραφεισ.
ειστε σε αλλο επιπεδο και αυτο το αντιλαμβανετε καθενας, απλα ειναι αστειος...
οσο αστειοσ ειναι ο μητσικωστασ οταν κανει τον καραμανλι... και ετσι τον καταλλαβαινουν πιστευω οι περισοτεροι...
..εγω δεν ποσταρω αλλο εδωμεσα...
:sad: :sad: :sad:
Too good to be true !!!!
:sad: :sad: :sad:
Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο διαφωνώ με το ποστ και γιατί δεν είναι σωστό να γράψουμε εδώ
Μερικά μηνύματα πιο πριν, απαντάω στο κουφαλομιξ και τον αποκαλώ εμμέσως πλην σαφώς, γαϊδούρι και μουλάρι
Εδώ φαίνεται ότι είναι βρισιά
Αν του απάνταγα στο ίδιο ακριβώς θέμα στο αντίστοιχο ποστ, με μια φατσούλα που γελάει η καπνίζει, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι του κάνω πλάκα και τον πειράζω
Αν δει κανείς ότι έγραψα εδώ > όταν θα δω ένα ποστ στις γενικές να γράφει προσοχή επείγον ζητείται αίμα για τον σονι22 θα παω σε μια τράπεζα αίματος... να δώσω σπέρμα<
Θα πει τον πούστη τι λεει στο παιδί
Ενώ στην πραγματικότητα, είναι ένα εσωτερικό αστείο και ανάμεσα στους συμμετέχοντες του αντίστοιχου ποστ και για αυτό μου απάντησε σε αντίστοιχο στυλ αλλα οχι και ύφος, ο δούκας
Βλέπεις ότι έχει τεραστία διαφορά να γράψουμε εδώ κάτι, που μόνο εκεί που Ήταν γραμμένο είχε αξία?
free rider
13/06/2005, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ο σονικ τι σου εκανε τωρα?
μπιμπίκε....
τσίμπα ενα στριφτερό κτμ...
τι δεν τα ξέρεις τα στριφτερά???
μόνο τα ισάδικα ξέρσσσσσ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Koufalonix
13/06/2005, 16:22
...σιγα μην απαντησω...:yuck: