View Full Version : Παράξενο πρόβλημα με μπότες...
...Φοράω κι εγώ τις καινούργιες μου μπότες Alpinestars S-MX 5 (Νο. 44) έτοιμος για την Σαββατιάτικη βόλτα (που ήταν ζέσταμα της Κυριακάτικης βόλτας), πάω να καβαλήσω το Street Triple μου και μένω κάγκελο καθώς διαπιστώνω ότι το αριστερό μου πέλμα σφηνώνει μεταξύ του μαρσπιέ και του μοχλού ταχυτήτων! Δηλαδή η απόσταση μεταξύ τους είναι τόσο μικρή που μετά βίας μπαίνει το πέλμα ανάμεσά τους και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα ώστε να αλλάξεις ταχύτητες γρήγορα και με ασφάλεια! Για να κατεβάσω δε το αριστερό πόδι...χρειάζομαι ειδικές ασκήσεις...
Τι να κάνω παίδες? Υπάρχει περίπτωση να σηκώνει το μαρσπιέ ή ο μοχλός ρύθμιση? Έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Καμιά ιδέα...?
Pardalotzatziki
22/03/2010, 11:04
Συνηθως ο μοχλος αλλαζει γωνια...
Το εψαξες??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rolleyes:
Ρύθμιση μαρσπιέ δεν ξέρω αν παίζει, αλλά 95% μπορείς να ρυθμίσεις (ή να σου ρυθμίσουν στο συνεργείο) το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων.
Δεν το έψαξα καθόλου, τώρα που το λέτε και οι τρεις (είναι και ο Harris_X απέναντί μου...) θα κοιτάξω τη ρύθμιση του μοχλού. Thanks.
Cpt. Haddock
22/03/2010, 11:12
1. Tί το ιδιαίτερο έχουν οι μποτες αυτές; :confused:
2. Μεχρι τώρα σανδάλια φορουσες; :look:
Pardalotzatziki
22/03/2010, 11:15
Δηλαδη χαλασες τη βολτα σου για αυτο?
Μη με παρεξηγησεις, αλλα οταν εχουμε προβλημα κοιταμε στο σημειο που υπαρχει το προβλημα και αναλυουμε ενα-ενα τα κομματια. Αν δεν βρεις ακρη, τοτε καταφευγεις στο πληκτρολογιο...
Εκτος αν ειναι θεμα που απαιτει ειδικες γνωσεις.
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
1. Είναι μαύρες...:lol:
2. Τα σανδάλια δεν με βολεύουν ιδιαίτερα...Φοράω ένα μποτάκι πόλης της Dainese.
harris_x
22/03/2010, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:evil:
193047
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Δηλαδη χαλασες τη βολτα σου για αυτο?
Μη με παρεξηγησεις, αλλα οταν εχουμε προβλημα κοιταμε στο σημειο που υπαρχει το προβλημα και αναλυουμε ενα-ενα τα κομματια. Αν δεν βρεις ακρη, τοτε καταφευγεις στο πληκτρολογιο...
Εκτος αν ειναι θεμα που απαιτει ειδικες γνωσεις.
:wave2: :wave2:
Σιγά μη χάλαγα τη βόλτα μου γι' αυτό...Άλλαξα με άλλα μποτάκια και έφυγα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν ρυθμίζεται ο μοχλός ή όχι οπότε και κατέφυγα στο πληκτρολόγιο πριν αρχίσω να "λύνω" χωρίς νόημα.
intruder
06/04/2010, 14:09
ασχετο αλλα θα με βοηθουσες ως προς το νουμερο.αγορασα κ γω τις ιδιες μποτες νο43 αλλα με σφιγκουν αρκετα απο πανω που δεν μπορω να κουνησω τα δαχτυλα μου.να παρω 1 νουμερο μεγαλυτερες η λεσ να ανοιξουν με το καιρο?
Cpt. Haddock
06/04/2010, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
ασχετο αλλα θα με βοηθουσες ως προς το νουμερο.αγορασα κ γω τις ιδιες μποτες νο43 αλλα με σφιγκουν αρκετα απο πανω που δεν μπορω να κουνησω τα δαχτυλα μου.να παρω 1 νουμερο μεγαλυτερες η λεσ να ανοιξουν με το καιρο?
Στα παπουτσια τί νουμερο φοράς;
intruder
06/04/2010, 18:22
σε αθλητικα 43-44 αναλογα με την μαρκα.σε αρβυλα - παπουτσια ''καλα'' 42 κ 41..κατι μποτες μοτο που εχω ειναι 42 κ μου ειναι κ παλι μεγαλες.τρεχα γυρευε δηλαδη
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
σε αθλητικα 43-44 αναλογα με την μαρκα.σε αρβυλα - παπουτσια ''καλα'' 42 κ 41..κατι μποτες μοτο που εχω ειναι 42 κ μου ειναι κ παλι μεγαλες.τρεχα γυρευε δηλαδη
να το τσεκάρεις ΠΆΝΤΑ, με κομμένα νύχια!!!:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
να το τσεκάρεις ΠΆΝΤΑ, με κομμένα νύχια!!!:smilea:
Τσ Τσ Τσ κάτι κακίες ....