View Full Version : Για αλλου ξεκιναμε και αλλου παμε;-)))
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Ωραια βόλτα όμορφη παρέα,φανταστικός προορισμός!Α επίσης ομορφα μηχανάκια (και τα ΚΤΜ)!:rotflmao:
Να φύγετε κύριε να πάτε αλλού. Δε φτάνει που δε πήγαινε ρούπι στο δρόμο ούτε μια προσπέραση με λίγη ασφάλεια δε μπορούσε να κάνει, το θαυμάζετε κ όλοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Ωραια βόλτα όμορφη παρέα,φανταστικός προορισμός!Α επίσης ομορφα μηχανάκια (και τα ΚΤΜ)!:rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
το θαυμάζετε κ όλοι.
:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
Καλησπερα φιλοι μου πατρινοι σημερα το πρωι η καλη μου φορτωθηκε και βρισκεται στα μερη σας αλλα χωρις εμενα! αν περασει κανεις απο το Βατιδη ριξτε μια ματια ελπιζω αυριο να εχω καλα νεα! φιλια πολλα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Καλησπερα φιλοι μου πατρινοι σημερα το πρωι η καλη μου φορτωθηκε και βρισκεται στα μερη σας αλλα χωρις εμενα! αν περασει κανεις απο το Βατιδη ριξτε μια ματια ελπιζω αυριο να εχω καλα νεα! φιλια πολλα!
Service:confused: :confused: :confused:
Αν χρειαστεις τιποτα πες ρε...:winka:
BlackMess
23/03/2010, 15:31
Τι έγινε? Είχες κανά πρόβλημα???
Πάντως για γύρο Αμβρακικού ωραία ακούγεται...
ΥΓ - Έχουμε δεν έχουμε πάλι Λευκάδα θα καταλήξει ο camen... :rotflmao:
oxi service την εφερα για το προβλημα που παρουσιασε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fun_1905
Τι έγινε? Είχες κανά πρόβλημα???
Πάντως για γύρο Αμβρακικού ωραία ακούγεται...
ΥΓ - Έχουμε δεν έχουμε πάλι Λευκάδα θα καταλήξει ο camen... :rotflmao:
Oχι ρε αμα παμε γυρο Αμβρακικου δεν περναμε απο Λευκαδα...:winka:
Απο Πρεβεζα ομως ναι...:D
oxi service την εφερα για το προβλημα που παρουσιασε!
Αααααααααααα:D
Αν χρειαζεται να παει καποιος απο εκει ή οτιδηποτε πες μου...:winka:
οκ ευχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα!
οκ ευχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα!
Στο γαμο σου ρε...:D :D :D
Θα φερω εγω το ΚΤΜ να ριχνω ξερογκαζιες αφου το ΤDM ειναι χωρις εξατμισεις:lol: :lol: :lol: :lol:
Τι κολημα ειναι ειναι αυτο ρε φιλε πολυ γελαω να σαι καλα! ενταξει ομως δεν ανυσηχω ολοι λενε οτι το συνεργειο του Βατιδη εχει και γαμω τα παιδια και σαν μηχανικοι!
Δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα ελπιζω να το φυσας λιγο το χρημα γιατι ο Γαβρηλος αρεσκετε σε νεανικα οπισθια,ελπιζω να συμφωνησες τιμη πριν το σεξ..
:wave2: