View Full Version : Για αλλου ξεκιναμε και αλλου παμε;-)))
-Την Κυριακη θα εχει τελειο καιρο…
-Ελα ,πως και ετσι?!Επιτελους…
-Ναι σου λεω…Θα ετοιμασω βολτα!!!:sun:
Από αρκετο καιρο πριν ηθελα να παω προς Καρπενησι μεσω Προυσου και να γυρισω από Κρικελο.Εμεις οι νησιωτες εχουμε βαρεθει ολο θαλασσα-θαλασσα…Ηθελα να δω κανενα ελατο…Σχεδον ολες οι προηγουμενες Κυριακες ηταν απαγορευτικες όμως, λογω καιρου κυριως αλλα και λογο οικονομικων δυσκολιων.
Τωρα ,όμως ,ειχε ερθει η ωρα για «την καλη την βολτα»…Λεφτα υπηρχαν,διαθεση μπολικη,ο καιρος τελειος και η Ισιδωρα(το ΚΤΜακι) ετοιμη να ξεχυθει στο δρομο…
Αφου μελεταω λοιπον τους χαρτες μου για το «τι και πως» ,πεφτει η ενημερωση για την εκδρομη. «Κυριακη 21-03-10 Πατρα-Καρπενησι και βλεπουμε…» ελεγε ο τιτλος και να ,οι πρωτοι γνωστοι-αγνωστοι σκανε μυτη για να δηλωσουν συμμετοχη… Κ οι μερες περνουν…
Φτανει λοιπον το Σαββατο ανημερα της βολτουλας και ενώ όλα εχουν κανονιστει,αργα το βραδυ ενας συμφορουμιτης με ενημερωνει ότι η διαδρομη από Προυσο είναι αδυνατη λογω κατολισθησης!!!Γαμωτο,γαμωτο,γαμωτοοοοοοοο!!!:cry:
Κ τωρα τι κανουμε?!...Ψαξιμο γρηγορα για εναλλακτικη διαδρομη…Τελικα,ωστοσο, τιποτα δεν μας κανει γτ απλα η μονη εναλλακτικη ασφαλτινη είναι από Αραχωβα-Κρικελο.Μου το επιβεβαιωνει και το Α.Τ. Θερμου…:mad:
ΟΚ,μαζευομαστε το πρωι και βλεπουμε τι θα κανουμε…:look:
Σκαμε μυτη στο σημειο συναντησης κατά της 8.30.Εγω,το εταιρον ημισυ και φυσικα η Ισιδωρα…Ο Χρηστος και ο Χρηστος είναι ηδη εκει και μας περιμενουν…Ο «νεος» Χρηστος με ενημερωνει ότι « περι δωδεκατην μεσημβρινην» πρεπει να εχει επιστρεψει λογω υποχρεωσεων…
Ταυτοχρονα,ακουμε και το «πολυστροφο πριαρι» του sf1n4k1…Αφου παρκαρει με ενημερωνει με την σειρα του ότι ουτε αυτος θα ακολουθησει Καρπενησι.Τους εξηγω και εγω πως εχει η κατασταση με την κατολισθηση και αποφασιζουμε να στραφουμε προς «άλλη γη,αλλα μερη»!:D
-Ρε δεν παμε μια Λευκαδα λεω εγω?!(μ’αρεσει που ηθελα και ελατα τρομαρα μου…)Θα σταματησουμε και για καφε Αμφιλοχια που βολευει και τον «νεο» Χρηστο για να επιστρεψει εκγαιρως…Θα σας δειξω και το νησι μου…!
-Και δεν παμε…:cool:
Περιμενουμε μπας και εμφανιστει και κανενας άλλος ,αλλα ματαια!!!Το ζεστο,μαλακο παπλωμα τους ειχε πλακωσει…:ZZZ:
Ετοιμαζομαστε λοιπον και αναχωρουμε για το 2ο ραντεβου μας, μετα την γεφυρα Ριου-Αντιριου.Μετα από λιγο καταφτανουν και τα παιδια από το Αιτωλικο ,Παναγιωτης και Νικος,μετα συζηγων και ΑΝΕΥ τεκνων…Εξηγω και σε αυτους το νέο σχεδιο και είναι συμφωνοι…:winka:
Αναμα μοτερ,κρανοι και…φυγαμε για Λευκαδα…:sun:
Ωπα-ωπα φαναρι λεμεεεε!!!:sick: Σταματω,κοιταζω τον καθρεφτη και τι να δω…:eek: Πισω μας εχουν μαζευτει καμια 100αρια μηχανες από το πουθενα!!!
Πρασινο και…τωρα μπορουμε να φυγουμε…:p
Η διαδρομη γνωστη οσο και η παλαμη μου, και ο ρυθμος ικανοποιητικος ώστε να ειμαστε ολοι ανετα.Leader φυσικα εγω,γιατι ειπαμε εχουμε και ΚΤΜ.Αμα σκορπισει πουθενα να μας μαζεψει κανενας από τους πισω!!!:p
Δρομο(ο Θεος να τον κανει με τοση λακουβα…) περνουμε δρομο αφηνουμε και φτανουμε Αμφιλοχια…Παρκαρουμε τα 2τροχα να ξαποστασουν και κατευθυνομαστε προς «παραλιακον καφενειον»…Ευτυχως,με την αφιξη μας επανηρθε και το ρευμα που ειχε διακοπη και μπορεσαμε να πιουμε σαν ανθρωποι τον γκαιφε μας…:wacko:
Τρωμε καμια ωριτσα γεματη στην Αμφιλοχια,αποχεραιταμε τον «νεο» Χρηστο που θα επιστρεψει Πατρα και εμεις συνεχιζουμε προς τον προορισμο μας…:D
Ας γνωρισουμε τωρα τα 2τροχα που μας κουβαλησαν...:D
FMX και FAZER των 2 Χρηστιδων...
193046
CBF 600-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
TMAX 500-sf1n4k1s
193048
ΤDM 900-ΝΙΚΟΣ
KTM 640-CAMEN
193049
Σε παραταξη ....:D
193050
Να παινεψουμε το σπιτι μας:p
193051
Να σας συστησω λοιπον...:D Απο αριστερα:
Χρηστος,Νανσυ,Θανος,"νεος" Χρηστος...
193052
Νικος και Παναγιωτης:winka:
193053
Κωνσταντινα...:D (Κατω τα χερια,ειναι δικια μου:evil: )
193054
Στεφανια και Δεσποινα,τα εταιρα ημισυ του Παναγιωτη και Νικου...:)
193056
Ο "νεος" Χρηστος αποχωρει για Πατρα...:wave2:
193057
Ειπαμε!ΔΕΝ παμε Καρπενησι ΑΛΛΑ Λευκαδα…Αν το καλοσκεφτεις βεβαια ,νησια είναι και τα 2!!!:p
Από Αμφιλοχια προς Λευκαδα εχει ικανοποιητικο στροφιλικι.Ο δρομος εχει αρκετες λακουβες αλλα η ασφαλτος είναι γαρμπιλι και κρατα καλα!Σε συνδιαδμο με την γνωση του δρομου μπορεις να το ευχαριστηθεις αρκετα…Μπροστα εγω φυσικα,πισω οι αλλοι και το παιχνιδι αρχιζει!!!:wacko:
Να πω εδώ,ένα ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια από το Αιτωλικο ,που αν και δηλωσαν πολύ φρεσκοι στον μοτοσυκλετισμο και δικαβαλοι ,ακολουθουσαν τον ρυθμο και δεν εμεναν πισω!!!:beer:
Καμια 60αρια χιλιομετρα αργοτερα φτανουμε Λευκαδα…Πρωτη σταση είναι για ανεφοδιασμο μιας και το ΚΤΜ εχει στεγνωσει…1,76 η 100αρα ΒP!!!Ο Χριστος και η μανα του…!!!:eek: :bigcry:
Μιας και εχει πλησιασει η ωρα για lunch time και τα στομαχια διαμαρτυρονται, πηγαινουμε κατευθειαν για φαγητο…Προτιμησαμε τοπικο σουβλαντζιδικο με ικανοποιητικο φαγητο και καλες μεριδες… Το φαγητο ερχεται και φυσικα εξαφανιζεται στο αψε-σβησε...Σειρα εχει χωνακι παγωτο μιας και τα καμαρια μας είναι λιγο φαγανα παιδακια μωλε…!!!:smilea:
Εν αναμονη του φαγητου...:rolleyes:
193058
Αντε αργει:confused: :(
193059
Πειναμεεεεεεεεεεε:hypnotize
193060
Α να το ηρθε:D :D :D
Τωρα τρωμε,δεν μιλαμε...:p
193061
Οτι απεμεινε...:eek: :eek: :eek:
193062
Μαρινα Λευκαδας...:winka:
193063
orizontas
22/03/2010, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Να παινεψουμε το σπιτι μας:p
και ελεγα .... ωραιο τυπακι καλα γραφει να και μια σοβαρη προσοπικοτητα ....
@@ ακου κτμ ,,,κτμ ......
λυπαμαι φιλε πραγματικα λυπαμαι ....:sad: :sad: :sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλους δρομους και παντα με καλη παρεα .......
:beer:
Πριν παρουμε τον δρομο της επιστροφης ,σκεφτομαι:Δεν τους παω και μια Αγιο-Νικητα να δουνε λιγο θαλασσα τα παιδια να ανοιξει το ματι τους?!Παμε λοιπον…:sun:
Αμμουδια,θαλασσα κρυσταλο και καφεδακια διπλα στα μοτορια μας!!!
Και καπου εκει,σκαει η παρατηρηση: «Ρε σεις,ο Νικος εχει TDM με μαμα εξατμισεις ρεεεε!!!»:eek:
Το τι δουλεμα του ριξαμε μετα δεν περιγραφεται…:p :p :p
-Νικο,εισαι καγκουρας αγορι μου.Που ξανακουστηκε TDM με μαμα εξατμισεις…?!:bigcry:
Στα καπακια ,ερχεται και η παραδοσιακη χωριατικη θιτσα να μας κανει παρατηρηση που εχουμε παρκαρει τα μηχανακια τοοοσο κοντα στην παραλια και ασχημενει το τοπιο,λεει.:rolleyes:
Μαλλον,το TDM θα εννοουσε.Τοοοσο ασχημο ηταν με τις μαμα εξατμισεις!!!:p
Ριξαμε αρκετο γελιο και με αυτην,μιας και ως γεννημα-θρεμα του νησιου ξερω τα χουγια αυτων των ανθρωπων.Ο διαολογος ηταν επεικος!!!:lol:
Να σημειωσω ότι ο Αγιος-Νικητας τετοια εποχη είναι χωριο-φαντασμα καθως δεν κυκλοφορει ψυχη και επισης την πανεμορφη παραλια των φωτογραφιων(που τα μηχανακια μας ασχημεναν…) εχουν φροντισει οι ιδιοι να την καταστρεφουν ριχνοντας ολους τους βοθρους των ξενοδοχειων τους εκει μεσα παρανομα!!!:yuck: :yuck: :yuck:
Αγιος Νικητας...:sun:
193064
Με φοντο το πελαγος...:)
193065
Το ζευγος sf1n4k1...:p
193066
Αραλικι,καφες και τσιγαρο...:winka:
193067
Τα ασχημα μηχανακια μας:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
193068
Ποιος αλλος απο εμενα:smokin: :cool:
193069
Αφου τελειωνουμε τα καφεδακια μας ,αρματονομαστε ξανα και αυτή την φορα παιρνουμε τον δρομο της επιστροφης.Κανουμε μια μικρη σταση ξανα στην Αμφιλοχια για ξεμουδιασμα των καλαισθητων ποπων μας και συνεχιζουμε.:D
Τελευται σταση μετα την παρακαμψη Αγρινιου για να χαιρετισουμε τα παιδια που πανε Αιτωλικο.:wave2:
Στο σημειο μαζευεται και η ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ.Ενα από τα μηχανακια τους(R1) μαλλον κουρεψε σαζμαν:eek: λιγο πριν και το φερνουν σπρωχτο!!!Θα περιμενουν τρειλερ να ερθει να το φορτωσουν,μου λεει ένα από τα παιδια…:bawl:
Εμεις χαιρετιομαστε,δινουμε τις αναλογες ευχες και αναχωρουμε για Πατρα.
Το ρημαδο-καντηλοφως του ΚΤΜ σε συνδιασμο με την φιμε ζελατινα του κρανους μου και τα προβληματικα μου ματια με δυσκολευουν αρκετα ,μιας και εχει αρχισει να νυχτωνει:evil: .Ετσι,αποκοβωμαι από τον sf1n4k1 και τον Χρηστο(όχι αυτος που γυρησε πισω!).Με περιμενουν μετα τα διοδια της γεφυρας,όμως, για να χαιρετιθουμε και εμεις.:wave2: Αναχωρουμε γρηγορα-γρηγορα ,γτ η μπετζινα μου τελειωνει και βιαζομαι να φτασω Πατρα…:winka:
Ελπιζω να μην σας κουρασα με τις περιγραφες μου…Παρολο που για αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε,νομιζω ότι περασαμε θαυμασια!!!Εις το επανειδην λοιπον και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ…
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
και ελεγα .... ωραιο τυπακι καλα γραφει να και μια σοβαρη προσοπικοτητα ....
@@ ακου κτμ ,,,κτμ ......
λυπαμαι φιλε πραγματικα λυπαμαι ....:sad: :sad: :sad:
καλους δρομους και παντα με καλη παρεα .......
:beer: :wave2:
gixxerpap
22/03/2010, 12:01
μπράβο ρε παίδες!!!! πάντα τέτοια!!!
μόλις βάλει ο thoukis φωτογραφίες απο το σημείο της κατολίσθησης, θα καταλάβετε πόσο τυχεροί είστε που σας προειδοποίησε...
παρεπιπτόντως τα βλαμμένα τελικά περάσανε απο την κατολίσθηση και συνεχίσανε...κακώς βέβαια, αλλά το κάνανε!
μόλις δείτε φωτό, θα πάθετε πλάκα:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μπράβο ρε παίδες!!!! πάντα τέτοια!!!
μόλις βάλει ο thoukis φωτογραφίες απο το σημείο της κατολίσθησης, θα καταλάβετε πόσο τυχεροί είστε που σας προειδοποίησε...
παρεπιπτόντως τα βλαμμένα τελικά περάσανε απο την κατολίσθηση και συνεχίσανε...κακώς βέβαια, αλλά το κάνανε!
μόλις δείτε φωτό, θα πάθετε πλάκα:eyepop:
Τις ειδα τις φωτο ...Μου τις εστειλε ...:winka:
Δε θα ρισκαραμε με τπτ να περασουμε απο το σημειο...:nono:
μμμ μια χαρα περασατε...αντε και στις επομενες...!:D
να ειμαστε ολοι καλα
οντως ηταν βαρυ το παπλωμα :smilea: :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από golden
μμμ μια χαρα περασατε...αντε και στις επομενες...!:D
να ειμαστε ολοι καλα
οντως ηταν βαρυ το παπλωμα :smilea: :smilea:
Εχασες χαμενε...:p
Cpt. Haddock
22/03/2010, 12:21
Κωνσταντινα...:D (Κατω τα χερια,ειναι δικια μου:evil: )
Κρίμα το κορίτσι :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κρίμα το κορίτσι :sad:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Εχασες χαμενε...:p
πιστεψεμε το καταλαβα τωρα :D
κατι ασχετο πολυ καπνιζετε ρε σεις ενα τραπεζι φουλ καπνους και ολοι με τα φιλτρακια στο στομα ειστε :D
Cpt. Haddock
22/03/2010, 12:24
[...]θαλασσα κρυσταλο [...]
[...]ριχνοντας ολους τους βοθρους των ξενοδοχειων τους εκει μεσα παρανομα!!!:yuck: :yuck: :yuck:
αποφάσισε ρεεε :lol:
XJR_Billy
22/03/2010, 12:25
Πάντα τέτοια όμορφα παιδιά !!!!
:beer: :beer: :beer:
αποφάσισε ρεεε :lol:
Απο τελη Σεπτεμβρη μεχρι αρχες Απριλη τα ξενοδοχεια δεν δουλευουν και η θαλασσα καθαριζει...:winka:
Το καλοκαιρι ομως δεν ειναι και οτι καλυτερο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από golden
πιστεψεμε το καταλαβα τωρα :D
κατι ασχετο πολυ καπνιζετε ρε σεις ενα τραπεζι φουλ καπνους και ολοι με τα φιλτρακια στο στομα ειστε :D
Εγω δεν καπνιζω ρε χαμενε...Ολοι οι αλλοι ομως ναι...:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Πάντα τέτοια όμορφα παιδιά !!!!
Cpt. Haddock
22/03/2010, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[...]
ρε μλκ παπ...
Αυτοι έχουν και κορίτσια στις βόλτες τους :look:
mpravo sas...kai se alla sintoma...
Greg_950 S
22/03/2010, 13:23
Αραλικι,καφες και τσιγαρο...:winka:
Μπράβο ΚΤΜά camen !!! :beer:
Μην ακούς κανένα, όσο φθάνεις καβάλα στο LC4 σου εκεί που θέλεις, ..................................χωρίς να επιβαίνεις στο φορτηγάκι της οδικής....:cool:
Τι μου θύμισες στη φωτό με το παραλιακό μπαράκι στον Άι-Νικήτα....:bigcry:
Πολύ "καθαρά" cocktails ( και με συνοδεία παγωτού ), από φανταστικές σερβιτόρες... :wave2:
reinmeister
22/03/2010, 13:23
τα συγχαρητηρια μου μικρε...καταπληκτικα δικα μου παιδια ολοι σας...καπνιστες...
υ.γ.κριμα που εχω χωρισει με την πατρινια...αλλιως θα τα λεγαμε κι απο κοντα...:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τα συγχαρητηρια μου μικρε...καταπληκτικα δικα μου παιδια ολοι σας...καπνιστες...
υ.γ.κριμα που εχω χωρισει με την πατρινια...αλλιως θα τα λεγαμε κι απο κοντα...:smokin:
Να εισαι καλα Αντωνη...:beer: :beer: :beer:
Κ κατεβα καμια βολτα προς τα εδω...Υπαρχουν πολλες πατρινες βρε αδερφε:winka:
Αν και δεν θα στο συνιστουσα...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Τι μου θύμισες στη φωτό με το παραλιακό μπαράκι στον Άι-Νικήτα....:bigcry:
Πολύ "καθαρά" cocktails ( και με συνοδεία παγωτού ), από φανταστικές σερβιτόρες... :wave2:
Αυτα το καλοκαιρακι, γτ τωρα ειναι μπαρμπας 50 χρονων και μπιχλας...:yuck: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
mpravo sas...kai se alla sintoma...
Σε περιμενουμε στην επομενη...:winka: :winka: :winka:
alcapone09
22/03/2010, 13:28
Μπράβο παίδες!! Άλλαξε τελευταία στιγμή το πρόγραμμα και δεν ηρθα..
Θα τα πούμε στην επόμενη! :winka: :beer:
reinmeister
22/03/2010, 13:28
Να εισαι καλα Αντωνη...:beer: :beer: :beer:
Κ κατεβα καμια βολτα προς τα εδω...Υπαρχουν πολλες πατρινες βρε αδερφε:winka:
Αν και δεν θα στο συνιστουσα...:lol:
α οχι καλε μου φιλε...ποτε ξανα πατρινια...:rotflmao: :rotflmao:
αν δεν λυσω τωρα κοντα το μπουσα παιζει και να κατεβω για καμια καταδρομικη...:D
LOUKILOUK
22/03/2010, 13:29
Μπράβο ρε θωμά, ωραία βόλτα...:beer: :wave2:
υ.γ. Αυτό για τις Πατρινιές γιατί το λες...?:lol: :rotflmao:
αν δεν λυσω τωρα κοντα το μπουσα παιζει και να κατεβω για καμια καταδρομικη...:D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οποτε θες αγορινα αλλα μετα απο 11 Απριλη που θα ειμαι πισω γτ θα την κανω για Πασχα...:winka:
reinmeister
22/03/2010, 13:31
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οποτε θες αγορινα αλλα μετα απο 11 Απριλη που θα ειμαι πισω γτ θα την κανω για Πασχα...:winka:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ. Αυτό για τις Πατρινιές γιατί το λες...?:lol: :rotflmao:
"Οτι αρπαξει ο κωλος μας",που λενε και οι παλιοι:winka: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Θα τα πούμε στην επόμενη! :winka: :beer:
Εννοειται...:beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
22/03/2010, 13:40
+1050 :lol: :bawl: :lol:
+1050 :lol: :bawl: :lol:
Κ συ καμενος?!:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
22/03/2010, 13:42
Κ συ καμενος?!:lol: :lol: :lol:
Ελαφρώς, ίσα που κοκκίνησα :lol:
Ακριβουτσικο αλλα κανει δουλεια...:p
193081
reinmeister
22/03/2010, 13:46
εισαι πολυ μικρος και απειρος...τρια χρονια φιλαρακι...:lol:
Για τους καρβουνιασμενους δεν εχουμε κατι δυστυχως...:(
reinmeister
22/03/2010, 13:50
Για τους καρβουνιασμενους δεν εχουμε κατι δυστυχως...:(
εχε χαρη που δεν θελω να σπαμαρω αλλο...:rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. παντως για να πω και του στραβου το δικιο γαμω τις γυναικες ηταν...απλως εγω ειμαι ψυχακιας...:lol:
απλως εγω ειμαι ψυχακιας...:lol:
Δεκτον...:lol:
Cpt. Haddock
22/03/2010, 13:55
:a23:
193082
reinmeister
22/03/2010, 14:07
:a23:
οπως ελεγε και η πατρινια πρωην κυρια μου..."ειδε η σμυρνια την πατρινια και την φοβηθηκε..."
E λίγα με τις πατρινιές ρε..λες και οι υπόλοιπες είναι καλύτερες ναουμ..τα ίδια σκατά είναι όλες με χειρότερες κατ εμέ Σεραίες/Αιγιότησες :p
Στο θέμα μας τώρα. Στην Ιονία είδαμε και ένα r1 με τιναγμένο σασμάν.. :/ Ευτυχώς το παιδί ήταν οκ κ εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. Ακόμα και τα καλύτερα χαλανε λοιπόν (φανταστείτε τα ΚΤΜ τώρα).
Θωμά ωραίο μ έβγαλες ρε θα σε πάρω για φωτογράφο.
ΨΑΡΑΚΑ είσαι ταλέντο φίλε για το λίγο διάστημα που οδηγείς, δεν υπάρχεις. Πάντα όρθιος και όλοι μας:-)
Άντε να κανονήσουμε και καμια Λευκάδα ώστε να πάμε καρπενήσι ρε σεις..
Υ.Γ Θωμά εκτός απο κουλάδι είσαι και κότα, μου κάθεσαι πίσω απ την κίνηση..ΔιΗθηση ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.
Cpt. Haddock
22/03/2010, 14:34
Μαγκες την επόμενη φορά:
α) Να κανονίσουμε γιατι εγω πηγαινοερχομαι Πρεβεζα να κανουμε τη διαδρομή μαζί.
β) Να παμε (πατε) απο Αστακό-Μυτικα-Παλαιρο
Πολύ ωραία,παίδες...
Άντε και σε επόμενα...:beer: :beer: :beer:
Μαγκες την επόμενη φορά:
β) Να παμε (πατε) απο Αστακό-Μυτικα-Παλαιρο
Το συζητησαμε με τα παιδια απο το Αιτωλικο να γυρισουμε απο εκει αλλα μας ειπαν να μην παμε τελικα γτ ο δρομος δεν ειναι καλος...Το εχω κανει απο Λευκαδα μεχρι Μυτικα και ηταν μια χαρα αλλα απο εκει κ περα δεν ξερω πως ειναι...
Next time...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Υ.Γ Θωμά εκτός απο κουλάδι είσαι και κότα, μου κάθεσαι πίσω απ την κίνηση..ΔιΗθηση ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.
Oταν ειμαστε 5 μηχανες και πηγαινουμε ολοι μαζι δεν μπορω να αρχισω τις προσπερασεις σε ενα χιλιομετρο ουρα αυτοκινητων/φορτηγων...Ειναι ευκολο να κινδυνεψει καποιος σε αυτον τον κωλοδρομο...:winka:
Αλλο οταν ειμαστε 1-2 μηχανακια...:rolleyes:
Cpt. Haddock
22/03/2010, 14:48
Το συζητησαμε με τα παιδια απο το Αιτωλικο να γυρισουμε απο εκει αλλα μας ειπαν να μην παμε τελικα γτ ο δρομος δεν ειναι καλος...Το εχω κανει απο Λευκαδα μεχρι Μυτικα και ηταν μια χαρα αλλα απο εκει κ περα δεν ξερω πως ειναι...
Next time...:winka:
Μια χαρά ειναι
Απλά εχει κλειστό στροφιλίκι κι οχι την ευθεία της παρακαμψης Αγρινίου :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Πολύ ωραία,παίδες...
Άντε και σε επόμενα...:beer: :beer: :beer:
Ποτε θα σε δουμε δεν ξερω...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Μια χαρά ειναι
Απλά εχει κλειστό στροφιλίκι κι οχι την ευθεία της παρακαμψης Αγρινίου :smokin:
Νεxt time λοιπον...:D
Ωραίος ο Camenος... και τα υπόλοιπα παιδιά...:beer: :beer: :beer:
ωραίο και το μωράκι σου. Το κτμ εννοώ...:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ωραίος ο Camenος... και τα υπόλοιπα παιδιά...:beer: :beer: :beer:
ωραίο και το μωράκι σου. Το κτμ εννοώ...:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
filipp0s
22/03/2010, 14:56
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
koulis19
22/03/2010, 15:34
Συνεχιστε τις ωραιες βολτες και παντα ορθιοι.:beer: :beer: :beer: :beer:
Παραθέτω εδώ δα το παλιό άσμα "άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για ....Λευκάδα".
Ρε σφηνάκι αυτός είναι ο μόνος δρόμος που ξέρει. Όταν πέρασε στη σχολή, τον έφεραν οι δικοί του κι αυτός ακολούθησε το παράδειγμα του παραμυθιού με τα χαλικάκια. Κι έτσι τώρα δεν κινδυνεύει να χαθεί στη ζούγκλα των Ελληνικών δρόμων. Όλες οι εκδρομές του ασχέτως προορισμού καταλήγουν στην Λευκάδα. Τες πα δεν μπόρεσα να έρθω να δω το κουλάδι να οδηγάει λόγω υποχρεώσεων αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν ανέβηκε πάνω από 60 πουθενά. Πάντως περάσατε καλά και σας ζηλεύω. Άντε και στην επόμενη.
Πάντα όρθιοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πάντως περάσατε καλά και σας ζηλεύω. Άντε και στην επόμενη.
Πάντα όρθιοι
Σε περιμενουμε στην επομενη τουλαχιστον...:rolleyes:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Σε περιμενουμε στην επομενη τουλαχιστον...:rolleyes:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Δεν πάω μαζί σου βόλτα ρεεεεε. Είσαι πιο γρήγορος από μένα και δεν αντέχει η γυναίκα μου η Χρύσα να βλέπει να μας προσπερνούν.... .
Άσε και που πίσω μας δεν σε αφήνω να μένεις εγώ.
Θα τα πούμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν πάω μαζί σου βόλτα ρεεεεε. Είσαι πιο γρήγορος από μένα και δεν αντέχει η γυναίκα μου η Χρύσα να βλέπει να μας προσπερνούν.... .
Άσε και που πίσω μας δεν σε αφήνω να μένεις εγώ.
Θα τα πούμε...
Ε εισαι κομπλεξικος πολυ ρε φιλε...:p :p :p
:beer: :wave2:
2stroker
22/03/2010, 19:24
αυτα ειναι!!!!
παντα τετοια παιδες!!!!:beer: :beer:
camen ωραιο το εργαλειο!!:beer: :beer:
Ε εισαι κομπλεξικος πολυ ρε φιλε...
mpa....egw exw kataliksei sto simperasma oti se zilevei...(to exw ksanapei allwste):a01: :a01: :a01:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
αυτα ειναι!!!!
παντα τετοια παιδες!!!!:beer: :beer:
camen ωραιο το εργαλειο!!:beer: :beer:
Να σε καλα αγορινα...:beer: :beer: :beer:
Ε εισαι κομπλεξικος πολυ ρε φιλε...
mpa....egw exw kataliksei sto simperasma oti se zilevei...(to exw ksanapei allwste):a01: :a01: :a01:
Λες ε?!!!:look: :look: :look:
Μωρη κουφαλα vaska λεγε ρε,με ζηλευεις ε?!:smokin:
twra gia thn omorfia sou:a029: ?
gia to ktm :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ??
den gnwrizw...:a12:
twra gia thn omorfia sou:a029: ?
gia to ktm :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ??
den gnwrizw...:a12:
Μπορει και γαι τα 2...:cool: :cool: :cool:
wraia volta pantws...eipame...next time.
blackbusa
22/03/2010, 20:06
πατρινο καρναβ....εεεεεεεεεε....κλιμακιοοοοοοοοοοοοοοο....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ωραιοι παντα τετοια:wave2:
boussias
22/03/2010, 22:03
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια :beer: :beer:
Άντε ανοίγει ο καιρός και θα αρχίσουμε σε λίγο όλοι τις βόλτες.
Απο Αστακο ο δρόμος είναι πολύ γραφικός. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά :beer:
hristosP
22/03/2010, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Απο Αστακο ο δρόμος είναι πολύ γραφικός. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά :beer:
μπορει να ειναι γραφικος αλλα μηπως εχεις αποψη για την ποιοτητα του?σεκφτομασταν να γυρισουμε απο κει αλλα φοβηθηκαμε λιγο με αυτα που μας ειπαν οι εκ Αιτωλικου προερχομενοι..
boussias
22/03/2010, 22:11
Έχω 3 χρόνια να περάσω, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω σίγουρες πληροφορίες.
Αν έχει αλλάξει η κατάσταση του οδοστρώματος δεν το γνωρίζω.
Για να το λένε τα παιδιά απο το Αιτωλικό κάτι θα γνωρίζουν.
Cpt. Haddock
22/03/2010, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
μπορει να ειναι γραφικος αλλα μηπως εχεις αποψη για την ποιοτητα του?σεκφτομασταν να γυρισουμε απο κει αλλα φοβηθηκαμε λιγο με αυτα που μας ειπαν οι εκ Αιτωλικου προερχομενοι..
Εκτός εαν εχει χαλάσει ΠΟΛΥ τον τελευταιο χρονο, κατα τα αλλα ειναι ενας κλασσικός ελληνικός επαρχιακός. Εχει τις στροφές του, καποιες λακουβίτσες, μετρια ασφαλτο αλλα οχι και να μην πατε κιόλας...
:wave2:
Ειπα ρε ...Την επομενη απο Αστακο...:D
Ευκαιρια να ξαναπαμε...:p :p :p
Cpt. Haddock
22/03/2010, 22:19
Ειπα ρε ...Την επομενη απο Αστακο...:D
Ευκαιρια να ξαναπαμε...:p :p :p
ΓΙααααα να σας δω.... :evil:
ΓΙααααα να σας δω.... :evil:
Αμα ειναι θα παμε Πρεβεζα την επομενη ρε να κανουμε και τον γυρο Αμβρακικου...
Να μας κανεις και το γιομα...:p :p :p
Αλλα σε παρακαλω να αφησεις τα συννεφα στην Αθηνα οταν θα ερθεις μαζι...:lol:
Ωραια βόλτα όμορφη παρέα,φανταστικός προορισμός!Α επίσης ομορφα μηχανάκια (και τα ΚΤΜ)!:rotflmao: