PDA

View Full Version : γαμω τους θεσμους...!

Σελίδες : [1] 2

TROOPER
22/03/2010, 16:54
σου λεει να εισαι υπευθυνος πολιτης.να αφηνεις τους θεσμους απερισπαστους να κανουν τη δουλεια τους.να εισαι φιλησυχος και ειρηνικος ακομα και στις πιο δυσκολες καταστασεις που μπορει να συναντησεις.
μπορει να φυγει ανθρωπος απο λαθος γιατρου η μιας κοτας που παραβιασε ενα στοπ.αλλα η δικαιοσυνη (και οι συν αυτω) ειναι εκει και θα κανει το χρεος της.

δε θα μιλησω για τα προφανη και τετριμενα οπου παιζονται ζωες για λεφτα.η οπου με λεφτα εξαγοραζονται ζωες.δε θα επαναφερω τοσες ιστοριες οπου αδικα ταλαιπωρητε κοσμος σε φυλακες,κρατητηρια και πολυκροτες δικες που ξεχνιουνται, και οι υπαληλοι των θεσμων φερνουν το σεναριο στα μετρα τους εγκλωβιζοντας μας σε ανικανοτητα.δε θα μιλησω για αποφασεις δικαστηριων που μας εχουν αφησει αναυδους κατα καιρους.δεν θα μιλησω καν για το θανατο της γνωστης μου που εχει φτασει να ασελγει στο πτωμα της ολοκληρη η δικαστικη τρομοκρατια.ουτε για τον γνωστο μου (επιτηδες δε βαζω ονοματα) του οποιου το κορμι εγινε ενα κουφαρι εξ αιτιας των μπατσων και οι ψυχες των γωνιων του κονιορτοποιηθηκαν απο το θρασος του θεσμου των υπολοιπων μπατσων.

θα μιλησω για μενα και τη δικη μου φαιδρη ιστορια μπροστα σε ολα τα παραπανω.

το 2005 ειχα ενα ατυχημα.παραβιασε στοπ μια τυπα και επεσα πανω της.απο τυχη και εμπειρια δεν επαθα τπτ σοβαρο παρ ολα αυτα την κυνηγαω ποινικα (το αστικο το ελυσα κατα λαθος.)
2 μαρτυρες, επαγγελματιες οδηγοι εχουν καταθεσει εναντιων της.ολα ειναι νομιμα.τοτα,εκαβ,μαρτυρες.απο το 2005 εχουμε κληθει στο δικαστηριο 3 φορες με τη σημερινη.και τις 3 φορες εχει παρει παραταση λογω ωραριου.κοινως δεν μπηκαμε καν στο δικαστηριο.3 φορες οι μαρτυρες αφησανε τις δουλειες τους για να καταθεσουνε (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ!) και 3 φορες φυγανε εχοντας χασει αλλη μια μερα απο τη δουλεια τους.3 φορες η καργιολα εστειλε τον πατερα της και η ιδια δεν εμφανιστηκε.

στα 8 χρονια γινεται παραγραφη.αρα μια εν δυναμη δολοφονος με πληρη ανευθυνοτητα κυκλοφορει αναμεσα μας και ενδεχομενως να μη δικαστει ποτε για την αποπειρα εναντιων μου.2 ανθρωποι βλαστημανε την ωρα και τη στιγμη που ηρθανε σαν μαρτυρες και δηλωνουν οτι δεν θα το ξανακανουν (μπορει να δουνε το δικο σας ατυχημα απευχομαι φυσικα αλλα δε θα σας βοηθησουνε).και ολα αυτα εξ αιτιας του θεσμου της δικαιοσυνης.

σε ευχαριστω ελληνικη δικαιοσυνη και οσους σε προστατευουνε (μπατσους,τιβι,φιλησυχους πολιτες)...ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!

στο διαλο τα ειπα και ξεθυμανα.μπορει να βγειτε και να με κατηγορησετε για οτιδηποτε.οτι τσουβαλιαζω,οτι ειμαι απολυτος,οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεω.δεν θα ασχοληθω.να ξεθυμανω ηθελα και το καταφερα.δεν θα απαντησω ξανα ετσι και αλλιως στο θρεντακι.απλα σας λεω και απο δω οτι ειναι τοσο ηλιθιο να πιστευει κανεις στο γαμωμπουρδελο που ζουμε οτι μπορει να βρεις το δικιο σου μεσα απο τις νομιμες διαδικασιες που μονο ανθρωπακια η εγκαθετοι μπορει να το υποστηριξουνε αυτο!

καλους δρομους σε ολους.

:wave2:

granazi
22/03/2010, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σου λεει να εισαι υπευθυνος πολιτης.να αφηνεις τους θεσμους απερισπαστους να κανουν τη δουλεια τους.να εισαι φιλησυχος και ειρηνικος ακομα και στις πιο δυσκολες καταστασεις που μπορει να συναντησεις.
μπορει να φυγει ανθρωπος απο λαθος γιατρου η μιας κοτας που παραβιασε ενα στοπ.αλλα η δικαιοσυνη (και οι συν αυτω) ειναι εκει και θα κανει το χρεος της.

δε θα μιλησω για τα προφανη και τετριμενα οπου παιζονται ζωες για λεφτα.η οπου με λεφτα εξαγοραζονται ζωες.δε θα επαναφερω τοσες ιστοριες οπου αδικα ταλαιπωρητε κοσμος σε φυλακες,κρατητηρια και πολυκροτες δικες που ξεχνιουνται, και οι υπαληλοι των θεσμων φερνουν το σεναριο στα μετρα τους εγκλωβιζοντας μας σε ανικανοτητα.δε θα μιλησω για αποφασεις δικαστηριων που μας εχουν αφησει αναυδους κατα καιρους.δεν θα μιλησω καν για το θανατο της γνωστης μου που εχει φτασει να ασελγει στο πτωμα της ολοκληρη η δικαστικη τρομοκρατια.ουτε για τον γνωστο μου (επιτηδες δε βαζω ονοματα) του οποιου το κορμι εγινε ενα κουφαρι εξ αιτιας των μπατσων και οι ψυχες των γωνιων του κονιορτοποιηθηκαν απο το θρασος του θεσμου των υπολοιπων μπατσων.

θα μιλησω για μενα και τη δικη μου φαιδρη ιστορια μπροστα σε ολα τα παραπανω.

το 2005 ειχα ενα ατυχημα.παραβιασε στοπ μια τυπα και επεσα πανω της.απο τυχη και εμπειρια δεν επαθα τπτ σοβαρο παρ ολα αυτα την κυνηγαω ποινικα (το αστικο το ελυσα κατα λαθος.)
2 μαρτυρες, επαγγελματιες οδηγοι εχουν καταθεσει εναντιων της.ολα ειναι νομιμα.τοτα,εκαβ,μαρτυρες.απο το 2005 εχουμε κληθει στο δικαστηριο 3 φορες με τη σημερινη.και τις 3 φορες εχει παρει παραταση λογω ωραριου.κοινως δεν μπηκαμε καν στο δικαστηριο.3 φορες οι μαρτυρες αφησανε τις δουλειες τους για να καταθεσουνε (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ!) και 3 φορες φυγανε εχοντας χασει αλλη μια μερα απο τη δουλεια τους.3 φορες η καργιολα εστειλε τον πατερα της και η ιδια δεν εμφανιστηκε.

στα 8 χρονια γινεται παραγραφη.αρα μια εν δυναμη δολοφονος με πληρη ανευθυνοτητα κυκλοφορει αναμεσα μας και ενδεχομενως να μη δικαστει ποτε για την αποπειρα εναντιων μου.2 ανθρωποι βλαστημανε την ωρα και τη στιγμη που ηρθανε σαν μαρτυρες και δηλωνουν οτι δεν θα το ξανακανουν (μπορει να δουνε το δικο σας ατυχημα απευχομαι φυσικα αλλα δε θα σας βοηθησουνε).και ολα αυτα εξ αιτιας του θεσμου της δικαιοσυνης.

σε ευχαριστω ελληνικη δικαιοσυνη και οσους σε προστατευουνε (μπατσους,τιβι,φιλησυχους πολιτες)...ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!

στο διαλο τα ειπα και ξεθυμανα.μπορει να βγειτε και να με κατηγορησετε για οτιδηποτε.οτι τσουβαλιαζω,οτι ειμαι απολυτος,οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεω.δεν θα ασχοληθω.να ξεθυμανω ηθελα και το καταφερα.δεν θα απαντησω ξανα ετσι και αλλιως στο θρεντακι.απλα σας λεω και απο δω οτι ειναι τοσο ηλιθιο να πιστευει κανεις στο γαμωμπουρδελο που ζουμε οτι μπορει να βρεις το δικιο σου μεσα απο τις νομιμες διαδικασιες που μονο ανθρωπακια η εγκαθετοι μπορει να το υποστηριξουνε αυτο!

καλους δρομους σε ολους.

_________________________________________________________________--
αν σε βοηθησε και ξεθυμανες κ εγω μαζι σου :beer:

CBRIDHS
22/03/2010, 17:04
Ελλαδα......:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

vangelis 64
22/03/2010, 17:09
.και τις 3 φορες εχει παρει παραταση λογω ωραριου. Τι θα πει αυτό ρε Γιώργο; Παράταση;:confused:

TROOPER
22/03/2010, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τι θα πει αυτό ρε Γιώργο; Παράταση;:confused:

αυτο θα πει οτι στο πινακιο ειχα την 1η φορα νουμερο 17 και τις αλλες 2 νουμερο 19 αλλα δεν προλαβανε να εκδικασουνε τις προηγουμενες υποθεσεις οποτε αναβολη λογω του οτι πηγε 3 το μεσημερι και αρα αναβολη μεχρι να μας ξαναφωναξουνε.

vangelis 64
22/03/2010, 17:19
αυτο θα πει οτι στο πινακιο ειχα την 1η φορα νουμερο 17 και τις αλλες 2 νουμερο 19 αλλα δεν προλαβανε να εκδικασουνε τις προηγουμενες υποθεσεις οποτε αναβολη λογω του οτι πηγε 3 το μεσημερι και αρα αναβολη μεχρι να μας ξαναφωναξουνε. Τι να πω γαμώ την τρέλλα μου...δεν υπάρχει κάποια νομική οδός,ώστε να μπορούσε ο δικηγόρος σου να πιέσει πάνω σ' αυτό;

Κουράγιο ρε φίλε και καλά ξεμπερδέματα με το μπουρδελοκατεστημένο...:(

DimChios
22/03/2010, 17:19
γαματα φιλε....

TROOPER
22/03/2010, 17:34
Τι να πω γαμώ την τρέλλα μου...δεν υπάρχει κάποια νομική οδός,ώστε να μπορούσε ο δικηγόρος σου να πιέσει πάνω σ' αυτό;

Κουράγιο ρε φίλε και καλά ξεμπερδέματα με το μπουρδελοκατεστημένο...:(

1.δεν εχω δικηγορο μια και δεν τον χρειαζομαι.μαρτυρας κατηγοριας ειμαι.

2.και να ειχα δικηγορο δεν υπαρχει νομικη οδος που θα μπορουσε ο δικηγορος να πιεσει εκτος αν ειχα τον μοντελοπνιχτη,τον λαμογιορεζο η καποιον απο τους μεγαλοκαρχαριες.

Cpt. Haddock
22/03/2010, 17:37
Ο τρόπος απονομής της δικαιοσύνης στην Ελλαδα, ειναι απλα η ένδειξη του τί είμαστε ως χώρα...

Είναι ενα ΦΑΥΛΟ σύστημα που τους βολεύει όλους...

Τους δικαστές που δουλεουν 8-3

Τους δικηγόρους που αναλαμβάνουν υποθέσεις που κρατάνε χρόνια και φυσικά πληρώνονται.

Τους καφετζήδες απ' εξω που πουλανε πιο πολύ

Τους φωτοτυπάδες που ξεκωλιάζονται στο αντίγραφο επι αντιγράφων

Το κράτος που εισπράτει τα μεγαρόσημα

Τον καθε δικομανή μαλακα που τρεχει στα δικαστήρια για το παραμικρό

Τα δικαστήρια ειναι γεμάτα απο (αστικές κυρίως) υποθέσεις που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Αναγνώσεις διαθηκών, προσημειώσεις, άρσεις κλπ ειναι πάρεργα που απλά τρέφουν τους εμπλεκόμενους στο κυκλωμα...

Σκεφτείτε ενα πράμα...

Ηρθαν τα νέα οικονομικά μέτρα, οι φόροι κλπ. Ποιοί κανουν την μεγαλύτερη σε διάρκεια (συνεχομενη) απεργία; Οι δικηγόροι, 3 μέρες.

Φυσικα, δεν ειναι απεργία, απλά απέχουν απο τα καθήκοντά τους, τα γραφεία τους μια χαρά ανοιχτά ειναι και οι πελάτες έρχονται και τα ακουμπάνε...

Χωρίς απόδειξη
Χωρίς ΦΠΑ

Και σας φταινε τα διόδια μετα

koulis19
22/03/2010, 17:42
Παλι καλα φιλε trooper να λες που μπορεις και γραφεις στο φορουμ με την ηλιθια.Καλες βολτες και μακαρι να την βρεις την ακρη.(δυσκολο γιατι οπως και να το κανεις εχουμε ελληνικη δικαιοσυνη):beer:

Banana hammock*
22/03/2010, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
............
Τον καθε δικομανή μαλακα που τρεχει στα δικαστήρια για το παραμικρό
............

:rotflmao: :rotflmao: Υποννοούμενο ήταν αυτό; :rotflmao:

sergiosm
22/03/2010, 17:47
Τι να πω γαμώ την τρέλλα μου...δεν υπάρχει κάποια νομική οδός,ώστε να μπορούσε ο δικηγόρος σου να πιέσει πάνω σ' αυτό;

ΤΣΟΥ δεν υπάρχει.

Γιατί απλά -και δυστυχώς- αυτή είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ των ελληνικών δικαστηρίων.
Μπορεί για τον Γιώργο να είναι Η υπόθεση ΤΟΥ, όμως για τα δικαστήρια είναι η ΡΟΥΤΙΝΑ.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι την επόμενη φορά να έχει πιο μικρό νούμερο στο πινάκιο (μιας και σε 3 χρόνια παραγράφεται και ακόμα είναι στον πρώτο βαθμό) ώστε μέσα στο 10, άντε αρχές 11 να εκδικαστεί και μέσα στο 12 να γίνει και το εφετείο.

Cpt. Haddock
22/03/2010, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
:rotflmao: :rotflmao: Υποννοούμενο ήταν αυτό; :rotflmao:

Καθόλου.

Σα λαός διαπρέπουμε στο σπορ αυτό....

Cpt. Haddock
22/03/2010, 17:48

Μαρτυρας κατηγορίας, ή πολιτική αγωγή; :confused:

orizontas
22/03/2010, 17:48
δεν καταλαβαινω κατι

εφοσον εσυ της κανεις το δικαστηριο

εφοσον αυτη ειναι κατηγορουμενη ...

γιατι δεν υπαρχει δικηγορος

τωρα για τα υπολοιπα ....

γνωστα ολα ... και σε οτι εχει να κανει με δικαιονηση

περα απο το δικιο σου .....

πρεπει και εχεις και μεγαλη υπομονη ..

αλλα και τυχη δυστυχος ....

:sad: :sad: :sad: :mad: :mad: :mad:

να σκεφταιστε θετικα .....:wave2:

TROOPER
22/03/2010, 17:52
Μαρτυρας κατηγορίας, ή πολιτική αγωγή; :confused:

ημουν σαφης ηλια.

μαρτυρας κατηγοριας.

spyro
22/03/2010, 17:52

2.και να ειχα δικηγορο δεν υπαρχει νομικη οδος που θα μπορουσε ο δικηγορος να πιεσει εκτος αν ειχα τον μοντελοπνιχτη,τον λαμογιορεζο η καποιον απο τους μεγαλοκαρχαριες.

:nono:

κακώς

θα είχε απαιτήσει να μπεις νωρίς στο πινάκιο.

Γιαυτό σε στέλνουν στο τέλος γιατί ξέρουν οτι δεν θα προλάβεις ποτέ

TROOPER
22/03/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΤΣΟΥ δεν υπάρχει.

Γιατί απλά -και δυστυχώς- αυτή είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ των ελληνικών δικαστηρίων.
Μπορεί για τον Γιώργο να είναι Η υπόθεση ΤΟΥ, όμως για τα δικαστήρια είναι η ΡΟΥΤΙΝΑ.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι την επόμενη φορά να έχει πιο μικρό νούμερο στο πινάκιο (μιας και σε 3 χρόνια παραγράφεται και ακόμα είναι στον πρώτο βαθμό) ώστε μέσα στο 10, άντε αρχές 11 να εκδικαστεί και μέσα στο 12 να γίνει και το εφετείο.

μαλακα μου σε οσους εδωσε τακτικη πηγανε 25-1-11 εκτος απο μια υποθεση (την 10) που της εδωσε οκτωβρη!!!!!!!!!βαλε και κανα-2 αναβολες που θα ζητησει η τυπισσα...φεξε μου και γλιστρησα!!!

TROOPER
22/03/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

κακώς

νομιζεις!!!

εχω μιλησει με πολλα φιλαρακια δικηγορους :winka:

Cpt. Haddock
22/03/2010, 17:55
ημουν σαφης ηλια.

μαρτυρας κατηγοριας.

Είσαι ο εναγων ή ειναι αυτεπαγγελτη διωξη της τροχαίας; :confused:

sergiosm
22/03/2010, 17:56
μαλακα μου σε οσους εδωσε τακτικη πηγανε 25-1-11 εκτος απο μια υποθεση (την 10) που της εδωσε οκτωβρη!!!!!!!!!βαλε και κανα-2 αναβολες που θα ζητησει η τυπισσα...φεξε μου και γλιστρησα!!!

άρα έπεσα μέσα στο "αρχές 11"

εσένα σου έδωσε "αορίστως";

γιατί συνήθως στα "αορίστως" έρχεται λίγο νωρίτερα

sergiosm
22/03/2010, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

κακώς

Πίστεψε με δεν αλλάζει τίποτα

TROOPER
22/03/2010, 17:58
Είσαι ο εναγων ή ειναι αυτεπαγγελτη διωξη της τροχαίας; :confused:

βρε ψυχη μου γιατι δε λες να το καταλαβεις...στο χαρτι που με καλουνε ζητανε εμενα ως ''μαρτυρα κατηγοριας'':wave2:

TROOPER
22/03/2010, 17:59
άρα έπεσα μέσα στο "αρχές 11"

εσένα σου έδωσε "αορίστως";

γιατί συνήθως στα "αορίστως" έρχεται λίγο νωρίτερα

υποθετω αοριστως μια και ειπε ''θα ειδοποιηθειτε''.

Banana hammock*
22/03/2010, 18:01
Αφού έλυσες το αστικό, τι ακριβώς είναι αυτό που επιδιώκεις; :confused: Να σαπίσει στη φυλακή, επειδή σε είπε π.χ. μαλάκα; :rolleyes:

sergiosm
22/03/2010, 18:02
υποθετω αοριστως μια και ειπε ''θα ειδοποιηθειτε''.

αορίστως είναι

TROOPER
22/03/2010, 18:03
Αφού έλυσες το αστικό, τι ακριβώς είναι αυτό που επιδιώκεις; :confused: Να σαπίσει στη φυλακή, επειδή σε είπε π.χ. μαλάκα; :rolleyes:

τπτ ρε ψιλε.δεν εχω τι να κανω στη ζωη μου και λεω δε παω να πινω καφεδες στα δικαστηρια???

sergiosm
22/03/2010, 18:11
τπτ ρε ψιλε.δεν εχω τι να κανω στη ζωη μου και λεω δε παω να πινω καφεδες στα δικαστηρια???

γιατί ρε;;

ωραία δεν περάσαμε στον καφέ;;

:lol: :lol: :lol:

sergiosm
22/03/2010, 18:13

Όχι επειδή πήγε να τον σκοτώσει

και επειδή πήγε να το παίξει παναγιά παρθένα

και επειδή με τα μυαλά που κουβαλά θα στείλει καμιά ώρα κανένα στον τάφο

sergiosm
22/03/2010, 18:15
Ηρθαν τα νέα οικονομικά μέτρα, οι φόροι κλπ. Ποιοί κανουν την μεγαλύτερη σε διάρκεια (συνεχομενη) απεργία; Οι δικηγόροι, 3 μέρες.

Με τη διαφορά ότι ο Φ.Π.Α., τον οποίον δεν θέλουν, είναι ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

Ο πελάτης τί ακριβώς κερδίζει με το μπει Φ.Π.Α.;

Τίποτα, αντίθετα ΧΑΝΕΙ γιατί θα υποχρεωθεί να τον πληρώσει.

Banana hammock*
22/03/2010, 18:16
Όχι επειδή πήγε να τον σκοτώσει

και επειδή πήγε να το παίξει παναγιά παρθένα

και επειδή με τα μυαλά που κουβαλά θα στείλει καμιά ώρα κανένα στον τάφο

Νόμιζα πως δεν είχε δικηγόρο.. :rolleyes:

sergiosm
22/03/2010, 18:21

:lol:

vaska
22/03/2010, 19:43
Ρε Γιώργο, είδα το θρεντ και δεν κρατήθηκα να μην απαντήσω. Είχα πριν από πέντε χρόνια ένα σοβαρό τροχαίο 3 γωνίες μακριά από το σπίτι μου. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη με μηχανάκια και την πάτησα με μια πίτσα στο χέρι από έναν μαλάκα 3 γωνίες από το σπίτι μου. Η Γυναίκα μου έγκυος στην κόρη μας, εγώ με διαλυμένα και τα 2 οστά στο πόδι και ο μαλάκας να λέει "έτρεχες και δεν σε είδα". Το πόδι μου σας έδειξα τις προάλλες στην Πάτρα σε τι κατάσταση είναι 5 χρόνια μετά. Λοιπόν αφού το αστικό πήγε καλά για τους δικηγόρους, έφτασε η ώρα του ποινικού. Ο μαλάκας με είχε τυπικά επισκεφτεί στο νοσοκομείο και με ρώτησε αν πονάω. Για όλους τους προφανείς για εμένα λόγους ήθελα να τον ξεσκίσω (με ανάγκασε να στερηθώ την γέννηση του παιδιού μου, μου άλλαξε την ζωή, μου στέρησε μέρος του εισοδήματός μου (είμαι ελευθ. επαγγελμ.), ανάγκασε την τελειόμηνη και 1 μήνα μετά λεχώνα γυναίκα μου να με φροντίζει, μ' έκανε να νοιώθω ανάπηρος και για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, κλπ). Με πήρε λοιπόν διακριτικά ο δικηγόρος του μαζί με τον δικό μου και μου είπαν ότι αφού ικανοποιήθηκα στο αστικό δικ. να μην ζητήσω την ποινική του δίωξη, δεν είναι σωστό είπαν. Δεν απάντησα και όταν ήρθε η ώρα να εξεταστώ, σηκώθηκα με τις πατερίτσες και πήγα να με ρωτήσουν. Τότε πριν δώσω καμία απάντηση σήκωσα το μπατζάκι μου κι αποκάλυψα το δύσμοιρο πόδι μου στο ακροατήριο. Δεν έδωσα καμία απάντηση σε καμία ερώτηση που μου τέθηκε, τους είπα ότι υπάρχουν μάρτυρες και για περισσότερες λεπτομέρειες να ρωτήσουν τον ιατροδικαστή, αφού πρώτα δουν το κατατοπιστικότατο σχεδιάγραμμα της τροχαίας. Ο παλιόπουστ@ς ο δικηγόρος του φρίαξε κι άρχισε τις μαλακίες. Τότε γύρισα στην έδρα και είπα στην πρόεδρο: Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό που θα ζητήσω (γιατί με ρωτήσατε αν επιθυμώ την ποινική του δίωξη), μπορεί να γίνει, αλλά σας παρακαλώ αν υπάρχει σχετική νομοθεσία, εγώ θα ήθελα να του αφαιρεθεί το δίπλωμα και να ξαναδώσει εξετάσεις, διότι ο εν λόγω κύριος είναι επικίνδυνος. Αποδεδειγμένα έκανε χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, είχε πιει κι ένα δυό ποτηράκια και απλά δεν με είδε αλλά εγώ από τότε και μετά τα βλέπω όλα τραγικά δύσκολα. Η απάντηση ήταν ότι δεν γνώριζε κάτι σχετικό που να μπορεί να στηριχτεί για να βγάλει αυτή την απόφαση, όμως όπως δήλωσε επιφυλάχτηκε το δικαστήριο να βγάλει απόφαση εκείνη την ώρα.
Τώρα από τα λεγόμενα φίλων δικηγόρων, η πρόεδρος είναι πολύ διαβασμένη κι αιρετική στις αποφάσεις της, αλλά είναι μία, άντε και κάνα δυό άλλοι που δικάζουν έτσι. Οπότε τι περιμένεις εσύ κι εγώ και ο κάθε παπάρας από μας που έχουμε ήδη υποστεί από έναν βιασμό, από τα δικαστήρια, δεν ξέρω.

Ουφ, τα ΄πα και ξαλάφρωσα.
Να ΄σαι καλά ρε Γιώργη (που του παπιού σου η γκαζιέρα έχει μόνο δύο θέσεις on - off)

Εχετλαίος
22/03/2010, 20:03
1. Μετανάστευση
2. Επανάσταση
3. ;

byron
22/03/2010, 20:33
Trooper υπομονή. Για το δικό μου πλημμέλημα που αναβλήθηκε 3 φορές και έγινε η δικάσιμος την 4η που δεν μου είχε έρθει ειδοποίηση :lol: με αποτέλεσμα να υποβάλλω έφεση η οποία αναβλήθηκε άλλες 3 φορές :bawl: :lol: :bawl: , αθωώθηκα επιτέλους τέλη του 2009. Πάντα είχα νούμερο 20φεύγα με αποτέλεσμα να διακόπτει το δικαστήριο λόγω αυτοφόρων κλπ κλπ.

Και για μια αστεία υπόθεση που ξεκίνησε Απρίλιο του 2003 :lol: και είχα όλα τα δικαιολογητικά που αποδείκνυαν την αθωότητα μου, και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να εκδικαστεί για να τελειώνω.

Εννοείται ότι το 100άρι-150άρι έπεφτε κάθε φορά στον δικηγόρο μιας και έτρωγε μαζί μου και τη δική του μέρα.:wave2:

EVI
22/03/2010, 21:21
να λες και τα καλα trooperako μου ομως....2,5 ευρω το φρεντο και το καπνισμα επιτρεπετε.... παμε και αυριο?το κανουμε στεκι????αμα λαχει ριχνουμε και 1-2 πιστολιες με δανεικο οπλο :winka: :smokin:

Cpt. Haddock
22/03/2010, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
3. ;

3. Διδάσκουμε στα παιδιά μας τα λάθη που μας έφεραν εδώ ωστε να μην τα κάνουν κι εκείνα. Για μας ειναι αργα

mats8282
22/03/2010, 22:04
Σήμερα το απόγευμα μίλησα με την δική μου δικηγόρο για την δική μου περίπτωση που έχουν ήδη περάσει 2 χρόνια από τις αγωγές και 2.5 από το τρακάρισμα....Ήταν να γίνει στις 10/6/09,αλλά αναβλήθηκε λόγω Ευρωεκλογών,με έπιασε ακριβώς την τελευταία μέρα,και πήρε ημερομηνία 12/5/2010...

Σήμερα λοιπόν μου είπε ότι δυστυχώς θα ξαναματαναβληθεί για του χρόνου τέτοιες μέρες....

Γιατί έχουν αποχή οι δικηγόροι τις 3 επόμενες μέρες και αύριο ήταν να γίνει η ακρόαση του 3ου εμπλεκόμενου που έπεσα πάνω του,αφού τράκαρα με την δική μου αντίδικο....Αλλά επειδή απέχουν,λέει,δεν θα είναι κανένας παρών αύριο να το ζητήσει,λέει,οπότε το δικαστήριο θα αναβάλει την δίκη ΤΟΥ για του χρόνου,λέει.....

Για αυτό το λόγο όμως θα αναβληθεί ΚΑΙ η δικιά ΜΟΥ δίκη με την μαλακισμένη και θα πάει στην ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης του 3ου μπαγλαμά του χρόνου....

Τα λέω σχετικά ήρεμα τώρα αλλά όλο το απόγευμα το πέρασα με Γιόγκα και καντήλια.....

Αυτά....

koulis19
22/03/2010, 22:14
3. Διδάσκουμε στα παιδιά μας τα λάθη που μας έφεραν εδώ ωστε να μην τα κάνουν κι εκείνα. Για μας ειναι αργα .Ποτε δεν ειναι αργα.Παντα υπαρχει και 2η ευκαιρια.:beer:

menelaos46
22/03/2010, 23:54
Η δικαιοσυνη ειναι πολυ πισω ειδικα σε θεματα γραφειοκρατιας γιατι πολυ απλα δεν ασχολειται κανενας.
Κατα συνεπεια οι δικαστικοι με τους δικηγορους ειναι οι μονοι που απαιτουν και κανονιζουν.Δεν υπαρχει αντιλογος.
Γινονται απιστευτα οργια.Εχω δει προσωπικα ανθρωπο να τρωει 12 χρονια επειδη η εδρα βαριοταν και βιαζοταν σε συνδιασμο με το οτι ηταν αλλοδαπος και δεν ειχε δικο του δικηγορο και δεν ηξερε και τη γλωσσα κι ολα αυτα μεσα σε 5 λεπτα. Ενω αλλοι για αντιστοιχα αδικηματα μπορει να αθωονοταν ευκολα. Χαρακτηριστικο ηταν οτι ολο το κοινο ψηθιριζε "πω πω τον γαμησαν..." και αλλα τετοια.
Απιστευτα οργια και κανεις δεν ασχολειται. Αν η αστυνομια ειναι μπουρδελο μια φορα η δικαιοσυνη ειναι τριμπουρδελο.
Εχω δει εισαγγελεα να κοιμαται ενω δικαζει η εδρα. Μιλαμε για πραγματα τραγικα.

blackbusa
23/03/2010, 00:18
μια ερωτηση να κανω???:blush: :blush: :blush:

που εχει στην σχολη ευελπιδων πρασιες η εστω σημεια για να παρκαρεις το μηχανακι σου χωρις να στο σηκωσουν η να φας κληση???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειναι γνωστο (σε εμενα καλα εστω) τι μπουρδελο ειναι οι ελληνικη δικαιοσυνη...Γιωργακη υπομονη...δεν λες καλα που δεν εχεις να πληρωνεις και δικηγορο...

dj_spiros
23/03/2010, 00:48
χεχε μου θυμησες αναλογο σκηνικο. εγω τοτε 19 (τωρα 30) ενα ψιλο-τρακαρισματακι ηταν μωρε δεν εφταιγα , αλλα τον φουστη τον πηγα δικαστικος, αναβολη επι της αναβολης ε δεν ειναι και μεγαλο το νησι οποτε....τον βρισκω μια ωραια μερα και του λεω κοιτα να πας στο δικαστηριο να τελειωνουμε (μετα απο 4 χρονια αναβολη επι της αναβολης παντα ετσι?)
σιγα..για 85.000 δρχ (λεω δρχ και ανατριχιαζω μμμμ) να τραβιεμαι . αφου τα πηρα καλα ηταν .

υποσημιωση. οταν τον βρηκα και του ειπα εχουμε και ενα δικαστηριο ε ... ειχα το υφος μην σε πετυχω σε κανα στενο και βραδυ βρε λες γιαυτο να ηρθε?

Lioulios
23/03/2010, 01:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
1. Μετανάστευση
2. Επανάσταση
3. ;
Αν δεν πάθεις ,δε μαθαίνεις.
Πολοί εδώ μέσα δεν έχουν ζήσει στραβές ..και μακρυά από αυτούς.Άλλοι όμως δυστυχώς έχουμε έρθει αντιμέτοποι με κάθε λογής μαλακία και αφού δεν υπάρχει δυνατότητα επανάστασης ,μου φαίνεται πως η μετανάστευση είναι ¨μονόδρομος¨.
Αφού μετά από ιατρκό λάθος που έπεσα θύμα,δεν τημωρήθηκε κανείς στο ποινικο,(Δικαστικοί,δικηγόροι,κατηγορούμενοι ...ένα παρεάκι από οτι κατάλαβα πολύ μετά )και εγώ θα
το κουβαλάω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αστικό δεν έγινε .
Αφού το κράτος μας αφήνει κάτι Ψωμιάδηδες(comercial value) να αλωνίζουν και να έχω φάει 9.5 χιλιάρικα φέσι ( χρήματα που μάζεψα άπο γύρω γύρω ) ...και ένας θεός ξέρει πότε θα αποζημιωθώ...
Aφού, αφού, αφού, εγώ σιγά σιγά πλησιάζω στα όρια μου.

Ήμουν άτομο με θετική ενέργεια και ακόμα είμαι ,αλλά όσο αναφορά το συγκεκρημένο θέμα μας,
είμαι πλέον από αυτούς που λένε ... Δε γαμ@@ται..
Με την εργασία μου δουλεύω πολύ σκληρά και πληρώνω αυτό που μου αναλογεί.Δεν χρωστάω πουθενά.Κανω μία ζωή που άλλοι ίσως θα τη ζήλευαν(αλλοι παλι οχι) και αυτό γιατί ζω στην Κρήτη και η ζωή εδώ κακά τα ψέματα είναι λιγάκι πιο εύκολη όσο αναφορά τα έξοδα.
Παρ'όλα αυτά, σκέφτομαι πολύ σοβαρα τον τελευταίο καιρό να την κάνω.Με βαριά καρδιά ,αλλα
έτσι 'οπως πάμε δε γίνεται αλλιως.Κάποιος τις προάλες έλεγε να την κάνει από τη χώρα και τον έκραζα .Έλεγε να μήνουμε εδώ να πεθάνουμε.Φοβάμαι πως είχε δίκιο.
Το θέμα δεν είναι οικονομικό μόνο.Τυχαίνει να ταξιδεύω και κατά καιρούς έχω επισκεφτεί χώρες που εάν δεν πήγαινα ,θα νόμιζα ακόμα ότι είναι ακόμα πολύ πίσω.
Ο κάθε κλασικός μακάκας Ελληνάρας νομίζει οτι ...Εμείς και ο κόσμος όλος !
Έγω πάλι σκέφτομαι το μέλλον και δεν το βλέπω πουθενά.
Σε αυτήν εδώ τη χώρα εγώ πλέον... δεν μπορώ να έχω μπεσα γιατί τον ¨ήπια¨δυο και καλες .
Το ψάχνω λοιπον πολύ σοβαρά και αν έρθουν τα πράματα ευνοϊκά ..φεύγω.
Σε αυτήν εδώ τη χώρα εγώ πλέον... νιώθω όλο και πιό πολύ ότι προσβάλουν την νοημοσύνη μου.

Τα είπα και εγώ και νομίζω πως ξεθύμανα. .
TROOPER.......Σκατά στα μούτρα τους. γαμω τους θεσμους...!

catmaster
23/03/2010, 02:21

Να σαπίσει στη φυλακή δεν γίνεται , αλλά μακάρι να της έπαιρναν το δίπλωμα δια παντός και μια πεντάρα χρονάκια κοινωνικό έργο να καθαρίζει παραπληγικά παιδάκια που έχουν γίνει έτσι επειδή καργιόλες σαν αυτή τα ξεράδια τους τα είχαν στο απαυτάρι τους αντί στο τιμόνι τους ...

my 2cents

Trooper .... τα έχουμε πει ... τους κυνήγησα και τους έσκισα ... τους έκατσα στο σκαμνί και φάγανε ότι φάγανε ....

.....σκίστην τη ψ@λα ....

(και στο επόμενο θα κλείσω το μαγαζί και θα έρθω εγώ για παρέα ... και άμα είναι φτηνός ο καφές κερνάω κιόλας ... )

tadi
23/03/2010, 04:46
Πριν 4 χρονια ημουνα παραλιακη αριστερη λωριδα (σε 300μ θα εστριβα αριστερα) με το παπακι της δουλειας και 80χλμ. Τοτε βλεπω στο καθρεπτη αμαξι να μου κολαει ωστε να με εκβιασει και να κανω δεξια να περασει. Θα το εκανα κι ας ηθελα να στριψω αριστερα πιο κατω διπλα μου ομως στη μεσαια λωριδα ερχοταν νταλικα. Να το βλεπω λοιπον να ερχεται και να μην μπορω να κανω τιποτα. Κανω νοημα με το χερι μου να κοψει και τοτε μου τη ριχνει. Βρεθηκα να σερνομαι για 40 μετρημενα μετρα μπροστα απο τη νταλικα (αφου με το μπαμ βρεθηκα στη μεσαια) που της εκανα νοηματα γιατι σκεφτομουν οτι αν δεν με ειχε δει θα με ελιωνε. Επισης ευτυχως σερνομουν ευθεια γιατι διπλα μου στη δεξια λωριδα περναγε λεωφορειο διπλο (φυσαρμονικα) του οποιου ο οδηγος δεν με ειχε δει καθοτι την ωρα που επεσα ημουνα στη μεση του λεωφορειου και αν εφευγα στη δεξια θα ειχα μπει απο κατω. Το αποτελεσμα? Σταματαει η ""κυρια"" που οδηγουσε την οποια εσωσε απο τα χερια μου ο νταλικιερης και μου κανει το κινεζο. Μαζι της κατεβαινει και μια γιαγια που αρχιζει να με βριζει κι απο πανω. Αφου ηρθε η τοτα φυγαμε και ενω δεν εκανα αγωγη για αποζημιωση (το παπακι ολοκληρο εκανε 700ευρω) ζητησα τη ποινικη διωξη της παρολιγου δολοφονου. Το πρωτο αναβληθηκε και πηγε ενα χρονο μετα. Ελπιζω να δικαστει γιατι θα με σκοτωνε ενω με εβλεπε και οχι απο αφηρημαδα. Επισης η ''κυρια' ηταν και γιατρος που κανονικα θα επρεπε να δειχνει μεγαλυτερο σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη.

TROOPER
23/03/2010, 09:28

καλα νομιζες.φιλους ομως εχω :winka:

TROOPER
23/03/2010, 09:30
γιατί ρε;;

ωραία δεν περάσαμε στον καφέ;;

ααα μετα που εφυγες να δεις !!!!:lol: :lol: :lol:

menelaos46
23/03/2010, 09:31
που εχει στην σχολη ευελπιδων πρασιες η εστω σημεια για να παρκαρεις το μηχανακι σου χωρις να στο σηκωσουν η να φας κληση???

Μη στενοχωριεσαι εκει εχει σε πολλα σημεια...
...κι αν θες εχεις και την επιλογη να πας με την κλουβα!:)

TROOPER
23/03/2010, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Trooper υπομονή.....

ρε γεροξεκουτη τι μου τα λες εδω μεσα???

μαζι δεν ειμασταν οταν τελικα εκδικαστηκε η υποθεση σου ??

(παλι σαν τον μαλακα περιμενα εγω τοτε μεχρι τις 3)

byron
23/03/2010, 09:33
ρε γεροξεκουτη τι μου τα λες εδω μεσα???

μαζι δεν ειμασταν οταν τελικα εκδικαστηκε η υποθεση σου ??

(παλι σαν τον μαλακα περιμενα εγω τοτε μεχρι τις 3)

Πιστέυεις οτι θυμάμαι σε ποιό απ΄τα δικαστήρια ήσουν και ΄συ? :rotflmao: :lol: :rotflmao:

TROOPER
23/03/2010, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πιστέυεις οτι θυμάμαι σε ποιό απ΄τα δικαστήρια ήσουν και ΄συ? :rotflmao: :lol: :rotflmao:

στο τελευταιο λεμεεεεεεεεεεεε !!!

α μλκ το χεις απολεσει ετσι !!!:lol: :lol:

sapila racing
23/03/2010, 09:44
A ρε Γιώργη, κάνε υπομονή μόνο αυτό μπορώ να πω. Και μην της την χαρίσεις αν αντέχεις.
Η ποινη που θα φάει όμως θα είναι αστεία και θα νετριάσεις στο τέλος...

Σε παρόμοια φάση αλλά με τραυματισμο και εγκατάλειψη το τράβηξα μεχρι το τέλος, πήρε 5 χρόνια και της πήραν το δίπλωμα για 6 μήνες και πλήρωσε 250.000 δρχ για ποινη φυλάκισης με αναστολή.
Την δευτερη φορά που μου έκατσε αντεξα 3 χρόνια και 4 δικαστήρια, μετα δεν ερχονταν κι οι μάρτυρες και τα παράτησα, το εχω ψιλομετανοιώσει αλλά δεν πήγαινε άλλο να χανω την δουλειά μου και μάλιστυα ενω δούλευα στο εξωτερικό και κανόνιζα να ειμαι εδω...

Και τις 2 φορές μάρτυρας κατηγορίας ήμουν, όπως κι εσύ.

TROOPER
23/03/2010, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Πριν 4 χρονια.............

ευγενεια τελος.

απο δω και περα πρωτα στρετσαρω κρανος στη μαπα και μετα συζηταμε.αφου δε προστατευει κανενας ουτε εμενα ουτε τη διτροχη οικογενεια μου το κανω μονος μου.

το να μεινω αναπηρος,το να σκοτωθω,το να τραυματιστω σοβαρα η επιπολαια το εχω αποδεχτει μια μερα πριν καβαλησω μοτοσυκλετα.το γεγονος ομως οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να σε στειλουν στον αλλο κοσμο και να ζητανε και τα ρεστα με κανει εξω φρενων!!!!!!θα το ξανακανουν απο τη στιγμη που μενουν ατιμωρητοι.και αν εγω εφευγα εκεινη τη μερα μεχρι σημερα καθε μερα η ιδια καργια θα μπορουσε να στειλει εναν απο εσας που μιλαμε και τσακωνομαστε και γελαμε και τρωγοπινουμε και βολταρουμε εδω μεσα.ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ !!!!!!!

DimChios
23/03/2010, 10:14
ευγενεια τελος.

απο δω και περα πρωτα στρετσαρω κρανος στη μαπα και μετα συζηταμε.αφου δε προστατευει κανενας ουτε εμενα ουτε τη διτροχη οικογενεια μου το κανω μονος μου.

το να μεινω αναπηρος,το να σκοτωθω,το να τραυματιστω σοβαρα η επιπολαια το εχω αποδεχτει μια μερα πριν καβαλησω μοτοσυκλετα.το γεγονος ομως οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να σε στειλουν στον αλλο κοσμο και να ζητανε και τα ρεστα με κανει εξω φρενων!!!!!!θα το ξανακανουν απο τη στιγμη που μενουν ατιμωρητοι.και αν εγω εφευγα εκεινη τη μερα μεχρι σημερα καθε μερα η ιδια καργια θα μπορουσε να στειλει εναν απο εσας που μιλαμε και τσακωνομαστε και γελαμε και τρωγοπινουμε και βολταρουμε εδω μεσα.ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ !!!!!!!

μαζι σου και το ξερεις

manhunter
23/03/2010, 10:52
Μια απο τα ίδια Γιώργο και εγώ και το ξέρεις.
Μετά απο 5 χρόνια, ηταν να γίνει το δικαστηριο στις 17/03
και η καργιόλα η ασφαλιστική πήρε αναβολή για τον 10/2010.
Δεν παραγράφεται βεβαια, από την στιγμή που έχει κατατεθεί η δικογραφία.
Αλλά ακόμα ταλαιπωρούμαι για την αλλη....

Υπομονη....

sergiosm
23/03/2010, 11:21
ααα μετα που εφυγες να δεις !!!!:lol: :lol: :lol:

για πες
για πες

TROOPER
23/03/2010, 11:25
για πες
για πες

ψοφας για παρελαση ρε τσογλανε ε?:lol:

αμα πω εδω μεσα,θα μου κολησουν ρετσινια και καλυτερα να παθω μια οσφυοκαμψια του μεταταρσιου και να μεινω στον τοπο :lol: :lol: :lol: παρα αυτο....:sick:

QSpec
23/03/2010, 11:33
Σήμερα το πρωί διάβασα το thread. Είπα να μην σχολιάσω.

Τώρα ακούω στο ραδιόφωνο πως το 2005 μια ελληνοκαναδή βιάστηκε στην Αθήνα από έναν κατά συρροή βιαστή. Της έδωσε λέει μια τυρόπιτα με υπνωτικό, την πήγε σε ένα ξενοδοχείο και την βίασε. Αφού με τα χίλια ζόρια έπεισε τις αρχές να το ερευνήσουν (το κάνανε μόνο αφού πήραν κι άλλες καταγγελίες) τον πιάσανε. Από το 2005 έχει έρθει στην Ελλάδα 3 φορές από τον Καναδά και κάθε φορά το δικαστήριο παίρνει αναβολή. Αυτή τη φορά ζήτησε να πάρει παράταση η δίκη για μερικές μέρες μέχρι να λυθεί το κώλυμα του συνηγόρου. Το δικαστήριο όμως αποφάσησε να πάρει αναβολή άλλον έναν χρόνο...

Το άκουσα και έφριξα. Γάμα μας εμάς, την άλλη την βίασε και έρχεται από άλλη ήπειρο για να δει τον βιαστή της να καταδικάζεται. Λίγη ανθρωπιά ρε πούστη μου.

Και από εμένα λοιπόν συν ένα μάτσο κατάρες και βρισιές.

Και όσο σκέφτομαι οτι θα τραβήξω τα ίδια για την στούκα μου...
Ελπίζω τουλάχιστον το αστικό να μην είναι τόσο χάλια...

OldMan
23/03/2010, 11:44
ευγενεια τελος.

απο δω και περα πρωτα στρετσαρω κρανος στη μαπα και μετα συζηταμε.

ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ !!!!!!!

Προσπαθώ να σε ξεχάσω (και να σε ξεπεράσω) ρε τσόγλανε, αλλά συνέχεια βρίσκεις τρόπους να μΕ σκίζεις την καρδιά ...!!! :( :blush: :a07:

BELZEBOYLIS
23/03/2010, 11:59
Ελλάδα ,τίτλοι τέλους !!! (http://tvxs.gr/node/54853)

Χειραψία -γροθιά- χτύπημα στον τράχηλο !!
(όπως δίδαξε ο Μέγας ΘΒ!!!!!)

sniper
23/03/2010, 12:07
ευγενεια τελος.

Κάνε μας την χάρη ρε φιλαράκι.

Ποιος σε διόρισε προστάτη μας;

:smokin:

Operater
23/03/2010, 12:15
Κατηγορούμε το στρατό, αλλά τα στρατιωτικά δικαστήρια, δικάζουν επι τόπου!
Κάτι τέτοιο χρειάζεται σε όλα αυτά τα υπο-ανθρωπάκια!

reinmeister
23/03/2010, 12:17
υπομονη...και πολυ καλο δικηγορο για να παρεις τα μεγιστα δυνατα...

Operater
23/03/2010, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υπομονη...και πολυ καλο δικηγορο για να παρεις τα μεγιστα δυνατα...

το θέμα ειναι να γινεται δουλειά και όταν δεν εχεις λεφτά να πληρώσεις καλό δικηγόρο,
και όταν δεν χρειαζεται δικηγόρο..

Αλλά... η ελπίδα έχει πεθάνει πρώτη...

ERRIKA
23/03/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Κατηγορούμε το στρατό, αλλά τα στρατιωτικά δικαστήρια, δικάζουν επι τόπου!

Αυτό τώρα πάλι ποιος στο είπε;;

OldMan
23/03/2010, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ο Παπαχρόνης, ίσως ..???

ERRIKA
23/03/2010, 13:01
Eίναι τα γνωστά ανέκδοτα με δύο λέξεις:
- Ελληνική Δικαιοσύνη
- Ελληνικά Νοσοκομεία
- Ελληνικά Σχολεία

Είναι μακριά η λίστα...

Operater
23/03/2010, 13:06

εχεις κάτι άλλο να πεις επί τούτου?
ή απλά "ποιος μου το είπε"?

:)

ego_o_idios
23/03/2010, 13:08
ma ti lete re ta dikastiria ine must
milame i anavoles ine gamates
ke ego otan patisa mia gria me to aftokinito piga eki merikes fores
gnorisa ton tsovola apo konta (ti pedi ki aftos):lol:
milame, kafedaki sto kilikio ton dikastirion
dikigorines me tagierakia tipota katadikoi me xiropedes
i proedros me xalvadiaze ixe mouskepsi kilota me ena ifos manari mou na se kseskiso:rotflmao:
kati istories na pe8enis sto gelio
ke exis ke adia apo tin doulia na loufaris
ke otan fevgis an exis malia pernis ke mia tsatsara i gialia presviopias apo mikropoliti sto pezodromio

milame zaxari...:rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
23/03/2010, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
milame i anavoles ine gamates
ke ego otan patisa mia gria me to aftokinito piga eki merikes fores
..:rotflmao: :rotflmao:

αν δεν μπορείς να εκτιμήσεις τις μικρές χαρές της ζωής !!!....:lol: :wave2:

ERRIKA
23/03/2010, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
εχεις κάτι άλλο να πεις επί τούτου?
ή απλά "ποιος μου το είπε"?

Ναι, είναι κι αυτά κανονικά δικαστήρια σαν τα άλλα. Με τις αναβολές, τις καθυστερήσεις τους κλπκλπ. Απλά είναι μόνο ποινικά (δε δικάζουν αστικές διαφορές) δικαστήρια και δικάζουν μόνο όσους είναι (ή ήταν κατά το χρόνο τέλεσης του αδικήματος/πράξης) στρατιωτικοί ή στρατευμένοι γενικώς. Κατά τα λοιπά...

ERRIKA
23/03/2010, 13:19
:

Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... Μαζί σου.

Operater
23/03/2010, 13:21
Ναι, είναι κι αυτά κανονικά δικαστήρια σαν τα άλλα. Με τις αναβολές, τις καθυστερήσεις τους κλπκλπ. Απλά είναι μόνο ποινικά (δε δικάζουν αστικές διαφορές) δικαστήρια και δικάζουν μόνο όσους είναι (ή ήταν κατά το χρόνο τέλεσης του αδικήματος/πράξης) στρατιωτικοί ή στρατευμένοι γενικώς. Κατά τα λοιπά...

ναι, αλλά οι διαδικασίες ειναι πιο απλές και πιο γρήγορες.
εκεί "κεντράρω" και λέω ότι θα πρεπε να γινουν τέτοιου τύπου.
μονο σε αυτό το στοιχείο.
και το λεω αυτό γιατί ετυχε να κανω μερικά βραδυα στη Διοίκηση του νησιού
και έβλεπα τις διαδικασίες τιμωρίας (αξιωματούχων και μη)

sniper
23/03/2010, 13:21

Υπάρχουν κι άλλες διαφορές αλλά δεν εξετάζει την στρατιωτική δικαιοσύνη το παρόν θρεντάκι του Αμάνικου.

ego_o_idios
23/03/2010, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχουν κι άλλες διαφορές αλλά δεν εξετάζει την στρατιωτική δικαιοσύνη το παρόν θρεντάκι του Αμάνικου.

re sis mipos prepi na ton psiloparete komataki mpas ke xalarosete....
:rotflmao: :rotflmao:

sniper
23/03/2010, 13:28
re sis mipos prepi na ton psiloparete komataki mpas ke xalarosete....

Ρε μλκ, αν τον πάρουμε σίγουρα θα χαλαρώσουμε.... αλλά.... εδώ ο Αμάνικος κατακεραυνώνει το δικαστικό κατεστημένο.

ego_o_idios
23/03/2010, 13:29
Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... Μαζί σου.

to idate oloi etsi?:a8:

ipe skeftome....:a2: :a25:

gia na min lete.....:sun:

ax skeftome:a55:

ti orea:wacko:

ke ixa arxisi na am8ivalo:smokin:

vlepo tin zoi me alo mati vre pedi mou....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ego_o_idios
23/03/2010, 13:30
Ρε μλκ, αν τον πάρουμε σίγουρα θα χαλαρώσουμε.... αλλά.... εδώ ο Αμάνικος κατακεραυνώνει το δικαστικό κατεστημένο.

ke ti se niazi exis psilikatzidiko dipla?

sniper
23/03/2010, 13:37
ke ti se niazi exis psilikatzidiko dipla?

Το σκέφτομαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σαν κι εσένα πλέον :lol:

ego_o_idios
23/03/2010, 13:53
Το σκέφτομαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σαν κι εσένα πλέον :lol:

na sou po filaraki:mad:
apo monos sou to simperanes afto?:mad:

emis exoume pistopioisi leme:mad:
den vgikame moni mas na dilosoume ksediantropa teties sovares dilosis:mad:

exoume tin sovari ke feregkia gnomi tou kinou
to opio sisomo oriete epi tou 8ematos ke pistopioi kat eksakolou8isi:wacko:

esi os pordi drapetis apo s8enaro sovrako den mporis na pisis kanenan

no why play:rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
23/03/2010, 15:10
Κάνε μας την χάρη ρε φιλαράκι.

Ποιος σε διόρισε προστάτη μας;

αυτος που ηταν χτες στα δικαστηρια και ειναι σιγουρος οτι γνωριζομαστε και εχει ανωτερο βαθμο απο μενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

@@ ηξερε αλλα μη το πολυφωναζουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

chr1s_86
23/03/2010, 16:18
Αυτές τις "αναβολές" και τα "δεν εμφανίζεται ο άλλος στο δικαστήριο" ποτέ δεν τα κατάλαβα. τι πάει να πει δεν ήρθε; να πάει η αστυνομία ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος να τον φέρει. εδώ ψάχνει η αστυνομία στα σπίτια την εφορευτική επιτροπή των εκλογών που δεν εμφανιζεται και δεν μπορεί να φέρει τους ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ;

ελεος πια, να τους παρουν τα διπλώματα, από πότε έγινε αναφαίρετο δικαίωμα το να οδηγείς αυτοκίνητο ή ότι άλλο;

tai
23/03/2010, 16:42

@@ ηξερε αλλα μη το πολυφωναζουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

E! κατι θα ειδε:rolleyes:

κατι θα του θύμησες:smilea:

δεν μπορεί........ με τοση εμπειρία.....κατι θα ξερει ....:D

φιλακια:blush:

sergiosm
23/03/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
... δεν μπορεί να φέρει τους ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ;

Μα ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να εμφανιστεί ο κατηγορούμενος.
Μπορεί απλά να εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο του.
Ακόμα και στο κακούργημα μπορεί να δικαστεί με εξουσιοδότηση.

nakedorange
23/03/2010, 18:26
Φιλε μου καλε εχεις δικιο...ΑΠΟΛΥΤΟ!

και εισαι και επιεικης ...

Μεγαλωνεις Γιωργο,παθαινεις,μαθαινεις , αναθεωρεις...

ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ!

konsttanttinos
23/03/2010, 18:46

Ν α προσθεσω οτι μπορει να δικαστει και ερημην του.

sergiosm
23/03/2010, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ν α προσθεσω οτι μπορει να δικαστει και ερημην του.

σωστά, αλλά αυτό δεν είναι και πολύ έξυπνο από μέρους του

ERRIKA
23/03/2010, 20:27
σωστά, αλλά αυτό δεν είναι και πολύ έξυπνο από μέρους του

Aγαπητέ συμφορουμίτη και μάλλον συνάδελφε, μετατρέπουμε το μοτο φόρουμ σε νομικό φόρουμ...:look: :look:

EVI
23/03/2010, 20:28
Aγαπητέ συμφορουμίτη και μάλλον συνάδελφε, μετατρέπουμε το μοτο φόρουμ σε νομικό φόρουμ...

εγω λεω ο sergios να συνεχισει να λεει την γνωμη του οπως κανει πολυ καιρο σε διαφορα θεματα για να μαθαινουμε και εμεις :beer:

ERRIKA
23/03/2010, 20:30
Ωραία, τότε μάθε πως καμιά φορά είναι έξυπνο να δικάζεσαι και ερήμην...

EVI
23/03/2010, 20:32
Ωραία, τότε μάθε πως καμιά φορά είναι έξυπνο να δικάζεσαι και ερήμην...

τελεια!!!! εσεις που ξερετε μπορειτε να μας μαθετε πολλα μεσα απο συζητησεις σας :beer:

chr1s_86
23/03/2010, 20:38

ΟΚ, αλλά απ'ότι κατάλαβα παίρνουν αναβολές επειδή δεν πάνε. Ούτε εξουσιοδότηση, ούτε ερήμην ούτε τίποτα...

liakaros
23/03/2010, 21:57
Μιας και πιασαμε τα δικαστηρια...

Οι περισσοτεροι θα θυμαστε το ατυχημα στο Ασπρονερι Φθιωτιδας το 2004 που ειχαν σκοτωθει 7 μαθητες...

Δειτε εδω (http://www.e-enimerosi.gr/article/6491/) πως κατεληξε και ποσο στα μαλακα επεσαν ολοι..και κυριως ο συντοπιτης και ιδιοκτητης της νταλικας...μετα ψαχνετε για δικαιοσυνη στην κ@ριολα που πεταχτηκε απο το stop...

59 μηνες με εξαγορα 5 ευρω την μερα...8.850,00 δια 7 παιδακια ισον 1.264,00 το καθε παιδακι...και καθαρισε

Eγω μπαινοντας στην θεση του πατερα ενος απο τα παιδια,πειτε μου μετα απο μια τετοια αποφαση, πια λογικη και πια ηθικη θα με σταματησει απο το να φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι του καθε υπευθυνου...τι να μην παω φυλακη?ετσι κι αλλιως ζωντανος νεκρος θα ημουν...δεν θα ειχα να χασω κατι...

koulis19
23/03/2010, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Μιας και πιασαμε τα δικαστηρια...

Οι περισσοτεροι θα θυμαστε το ατυχημα στο Ασπρονερι Φθιωτιδας το 2004 που ειχαν σκοτωθει 7 μαθητες...

Δειτε εδω (http://www.e-enimerosi.gr/article/6491/) πως κατεληξε και ποσο στα μαλακα επεσαν ολοι..και κυριως ο συντοπιτης και ιδιοκτητης της νταλικας...μετα ψαχνετε για δικαιοσυνη στην κ@ριολα που πεταχτηκε απο το stop...

59 μηνες με εξαγορα 5 ευρω την μερα...8.850,00 δια 7 παιδακια ισον 1.264,00 το καθε παιδακι...και καθαρισε

Eγω μπαινοντας στην θεση του πατερα ενος απο τα παιδια,πειτε μου μετα απο μια τετοια αποφαση, πια λογικη και πια ηθικη θα με σταματησει απο το να φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι του καθε υπευθυνου...τι να μην παω φυλακη?ετσι κι αλλιως ζωντανος νεκρος θα ημουν...δεν θα ειχα να χασω κατι... Ετσι ακριβως.Αλλα αφου φιλε μου δεν βρισκεσαι σε αυτη την θεση πρεπει να το δεις ποιο σφαιρικα το θεμα.Σκεψου οτι και ο οδηγος της νταλικας εχει παιδι.Αλλο αμα ησουν στην θεση του πατερα και ειχες χασει το παιδι σου.Σε αυτες τις περιπτωσεις λειτουργεις τελειως αυθορμητα

menelaos46
23/03/2010, 23:18
Μιας και πιασαμε τα δικαστηρια... Οι περισσοτεροι θα θυμαστε το ατυχημα στο Ασπρονερι Φθιωτιδας το 2004 που ειχαν σκοτωθει 7 μαθητες... Δειτε εδω πως κατεληξε και ποσο στα μαλακα επεσαν ολοι..και κυριως ο συντοπιτης και ιδιοκτητης της νταλικας...μετα ψαχνετε για δικαιοσυνη στην κ@ριολα που πεταχτηκε απο το stop... 59 μηνες με εξαγορα 5 ευρω την μερα...8.850,00 δια 7 παιδακια ισον 1.264,00 το καθε παιδακι...και καθαρισε Eγω μπαινοντας στην θεση του πατερα ενος απο τα παιδια,πειτε μου μετα απο μια τετοια αποφαση, πια λογικη και πια ηθικη θα με σταματησει απο το να φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι του καθε υπευθυνου...τι να μην παω φυλακη?ετσι κι αλλιως ζωντανος νεκρος θα ημουν...δεν θα ειχα να χασω κατι...

Εννια χρονια εφαγε ο οδηγος οι 59 μηνες ειναι για τον ιδιοκτητη του φορτηγου.

liakaros
23/03/2010, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εννια χρονια εφαγε ο οδηγος οι 59 μηνες ειναι για τον ιδιοκτητη του φορτηγου.

O ιδιοκτητης ομως ειναι αυτος που φορτωσε ενα τονο παραπανω τζαμια...

Οι ιδιοκτητες ειναι αυτοι που δεν συντηρουν σωστα τα οχηματα(φθαρμενα ελαστικα π.χ) που δεν αφηνουν τους οδηγους να ξεκουραζοντε κλπ κλπ...

VOLK
24/03/2010, 00:13
αξιοτιμη(προφανως)συναδελφε οντως δεν υπαρχει λογος να γινει νομικη κουβεντα, ειναι ομως ενδιαφερον να διαβαζουμε τις αποψεις των φιλων εδω μεσα τοσο σχετικα με το συζτημα, όσο και αναφορικα με εμας.
Επισης συναδελφο (γυναικα) με μηχανη στην ευελπιδων δεν θυμαμαι να εχω δει....
καλη συνεχεια σε ολους..

VOLK
24/03/2010, 00:17
η απαντηση πηγαινε στην ερρικα ,αλλα εχασα επεισοδια.ζητω συγνωμη απο ολους για την ασχετη απαντηση μου..

TROOPER
24/03/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
E! κατι θα ειδε:rolleyes:

κατι θα του θύμησες:smilea:

δεν μπορεί........ με τοση εμπειρία.....κατι θα ξερει ....:D

φιλακια:blush:

εισαι μυδι αλλα τα αγαπαω τα θαλασσινα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
24/03/2010, 07:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τελεια!!!! εσεις που ξερετε μπορειτε να μας μαθετε πολλα μεσα απο συζητησεις σας :beer:

+1000

βοηθατε με τον τροπο σας παιδια και σεις οπως ολοι (ο καθενας απο το ποστο του)

@VOLK,ERRIKA,sergiosm keep on :beer: :beer: