Σύνδεση

View Full Version : twowheelratings.com



zefos1100xx
22/03/2010, 17:22
Λοιπον παιδια μεσα απο το r1-forum.com πληροφορηθηκα για ενα καινουργιο site στην αμερικη το οποιο ξεκινησε προσφατα και ασχολειται με την αξιολογηση του εξοπλισμου μοτοσυκλετας.

http://www.twowheelratings.com/index.php?action=forum

Eγω εκανα ηδη εκανα εγγραφη και προσθεσα 2-3 μικρες αξιολογησεις πανω σε κρανη και μποτες.


Μιλησα προσωπικα με τον admin και με καλοσορισε και ευχαριστησε για τα κειμενα μου....δειχνει οκ τυπος , αν ειναι στα ''ξεκινηματα'' , αξιζει τον κοπο να ασχοληθειτε λιγο , ειναι κατι καινουργιο στον χωρο και πολυ καλη η ιδεα να ασχολειται μονο με τον εξοπλισμο.

...γνωριζω οτι σε πολλα φορουμ (ελληνικα και ξενα) υπαρχουν reviews για κρανη,μποτες,φορμες κλπ , αλλα οχι σαν αποκλειστικο αντικειμενο.



ριχτε μια ματια εχει ενδιαφερον!

zefos1100xx
22/03/2010, 17:24
...το τελευταιο μου review οπως το εγραψα.

http://www.twowheelratings.com/index.php?topic=51.0

Arai RX-7 Corsair Helmet

The recently replaced by rx-7gp top of the line ''corsair'' is a full racing helmet.

Pros: Now sold in great prices which should be considered purchasing it.

Great ventilation system (not as great as the shoei competitive) but inserts a lot of air , something really usefull on track or fast sunday rides in summer.

Removable inner lining , wind flap under the chin , quallity from arai as it should be.

Great aerodynamics in hi speeds even up to 300kmh , a bit noisy but thats because of the vent system.

Pinlock system is one of the best as it shapes around the visor's vents providing a wide area for the rider's vision.

Cons: That ancient visor holders that brake so easy and the discomfort in replacing the visor.
(arai should think more seriouslly in replacing the whole system)

Rating: 4 out of 5 stars


Επισης μολις ενημερωθηκα οτι εγκατασταθηκε στο site και η ελληνικη γλωσσα σαν option οποτε ειναι ευκολοτερο για οσους δεν μιλανε καλα αγγλικα να αναγνωσουν τα ποστ και να συμμετεχουν.





Το συγκεκριμενο site ειναι στα ''ξεκινηματα'' του και εχει διψα για υλικο.

...οποτε αν μπορειτε να συνταξετε καποια κριτικη πανω σε συγκεκριμενα αντικειμενα του εξοπλισμου σας , οι διαχειρηστες ειναι παραπανω απο χαρουμενοι να δεχτουν οποιοδηποτε review!

Eπισης πολυ καλο ειναι οτι μπορειτε να διαβασετε και να γραψετε ελευθερα ακομα και μια ΑΡΝΗΤΙΚΗ κριτικη (θα προτεινα να την αιτιολογησετε) , χωρις καμια λογοκρισια.

(εγω προσωπικα αν και ειμαι fun της arai και της shoei δεν διστασα να ''κραξω'' τις δυο αυτες εταιρειες για τα ελατωματα τους).

SVX
22/03/2010, 18:51
http://www.geareval.com/forums/


gearevaluation :wave2: :beer:

zefos1100xx
22/03/2010, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
http://www.geareval.com/forums/


gearevaluation :wave2: :beer:

...οκ δειχνει.
θα το τσεκαρω καλυτερα οταν εχω χρονο.Παντως με μια προχειρη ματια τα site αυτου του ειδους δεν εχουν οση ''ζωη'' θα επρεπε να εχουν κατα την γνωμη μου.

αν δεν προσθεσουμε υλικο εμεις οι ιδιοι και να ανταλλαζουμε αποψεις σε παγκοσμια κλιμακα (σαν καταναλωτες) , θα μεινουμε στο να ακουμε τον πωλητη οταν λεει: ''καλο κρανος-ακριβο μεν (σσ 60?) , αλλα δεν ληγει ποτε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .....ω ναι , το εχω ακουσει κρατηθηκα να μην γελασω αλλα το ακουσα!

οκ αυτο ηταν μια ευκολα εντοπισιμη μ@λκια , αλλα υπαρχουν και ατομα που δεν γνωριζουν και πανε και τους ακουνε.....τεσπα!thanx για την πληροφορια.