View Full Version : Μιζα
uberalles
23/03/2010, 02:03
Παιδες καμια φορα το μηχανακι μου (lc4) δεν μιζαρει. Οταν παταω να βαλω μπρος ακουγεται καθε φορα που παταω το κουμπι ενα "τικ" απ τη μιζα. Σαν δηλαδη να θελει να κινηθει και δεν γινεται. Αμα κατεβασω λιγο τη μανιβελα (οχι να βαλω μπρος) και παω να βαλω μπρος μετα με μιζα παιρνει κατ ευθειαν. Τι πιστευετε οτι φταιει?
:wave2:
Λευκάδιος
23/03/2010, 02:36
το πιθανοτερο ειναι να θελουν αλλαγη τα καρβουνακια της μιζας.παρομοιο προβλημα ειχα και εγω,με το χαρακτηριστικο 'τικ'.εβαζα πρωτη εσπρωχνα λιγο το μηχανακι και μετα επαιρνε κανονικα.μικρο το κοστος της επισκευης(σε dominator) :wave2:
ειναι ο αυτοματος αποσυμπιεστης που εχει φθαρει και καταπονει το κομπλερ της μιζας μεχρι να παραδωσει τελειως πνευμα...
πατα τον χειροκινητο αποσυμπιεστη οταν μιζαρεις μεχρι να σκασει η πρωτη πιστονιά προκειμενου να περιοριζεις τις φθορες.
σε εσενα λογικα , πλεον εχει φθαρει το κομπλέρ της μιζας και θελει αλλαγη...
όπως και να'χει το μηχανακι μας εχει και μανιβελα , αν μαθεις το κολπο της δεν θα μεινεις ποτε απο μιζα μπαταρια (εκτος και αν εχει πεθανει τελειως) κλπ :wave2:
entouring
23/03/2010, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
το πιθανοτερο ειναι να θελουν αλλαγη τα καρβουνακια της μιζας.παρομοιο προβλημα ειχα και εγω,με το χαρακτηριστικο 'τικ'.εβαζα πρωτη εσπρωχνα λιγο το μηχανακι και μετα επαιρνε κανονικα.μικρο το κοστος της επισκευης(σε dominator) :wave2:
Αυτο ακριβως... Νομιζω ομως οτι καρβουνακια στην ΚΤΜ δεν θα βρεις... Πριν καποιους μηνες τα αλλαξα και βρήκα ακριβως ίδια απο HONDA ... Πρεπει να εχω κρατησει τους κωδικους , θα κοιταξω και αν θες στους στελνω...
Κοστος γυρω στα 20 ευρω...
Greg_950 S
23/03/2010, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από entouring
Αυτο ακριβως... Νομιζω ομως οτι καρβουνακια στην ΚΤΜ δεν θα βρεις... Πριν καποιους μηνες τα αλλαξα και βρήκα ακριβως ίδια απο HONDA ... Πρεπει να εχω κρατησει τους κωδικους , θα κοιταξω και αν θες στους στελνω...
Κοστος γυρω στα 20 ευρω...
+1.
Σαν πρώην κάτοχος 640 Six days, είχα το ίδιο θέμα. :wave2:
uberalles
23/03/2010, 12:51
αλλαξα κομπλερ πριν κανα 6μηνο.. παιζει να θελει παλι αλλαγη?? οποτε μαλλον καρβουνακια?
LOUKILOUK
23/03/2010, 15:33
Καρβουνάκια χόντα κανα 20άρι...(είναι νομίζω τα ίδια με αυτά που έχουν τα παπιά...)
Μέχρι τότε εξάσκηση στην μανιβέλα, :wave2:
Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την μίζα του Duke. Όπως φαίνεται στην εικόνα είναι σπασμένος ο συλλέκτης...
Μπορείται να μου πείτε τι μπορώ να κάνω; Υπαρχει κάποια aftermarket που να κάνει; Η καινούργια έχει 340 ευρώ.
Ταιριάζει η μίζα του 520 http://www.car.gr/parts/view/785114/
Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά... Το έχω ξαναρωτήσει και απάντηση δεν πήρα...
Έτσι είναι η μίζα...
207539
πονανε στο κομπλερ μιζας αυτα τα μηχανακια