PDA

View Full Version : Baverly 250 04 ΕΜΠΙΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ

simple76
23/03/2010, 06:39
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΙΡΙΕΣ ΚΑΛΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ Ι ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΙΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ?

thagro
23/03/2010, 07:16

yannis24
23/03/2010, 08:45
καλο, ευελικταο, ευχρηστο, οικονομικο στην βενζινη, δεν σε λερωνει, χωραει παντου, παιρνει παντα μπροστα !
ο λογος που το πουλησα ηταν οτι στα σερβις το πληρωνα οσο το CBR που ειχα τοτε !

DAYMAN
23/03/2010, 09:59
Μακριααααα απο το τριμπουρδελο,απο βλάβη σε βλαβη και απο ζημιά σε ζημιά.Κοιτα τίποτε αλλο!:nono:

paranoid
23/03/2010, 14:56
1 χρόνο το είχα..για μέσα στην πολή, super market, δουλειες κλπ είναι μια χαρά.
Μηχανη βέβαια ΔΕΝ είναι. η οδήγηση, φρένα, αναρτήσεις είναι αλλού εντελώς.
Συντήρηση λογική μου φάνηκε με μοναδική παραφωνία την αλλαγή ιμάντα ανα 8.000-10.000 χλμ και κάνει κανα 100 €.

paranoid
23/03/2010, 14:59
Και ξεκολλάτε επιτέλους με την ορθογραφία. Του συγκεκριμένου του την έχουνε πει και σε άλλο thread και δεν νομίζω ότι μας αντιπροσωπεύει αυτό..

GIXXERAKIAS
23/03/2010, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid

Συντήρηση λογική μου φάνηκε με μοναδική παραφωνία την αλλαγή ιμάντα ανα 8.000-10.000 χλμ και κάνει κανα 100 €.

Aλλαγη ιμαντα καθε 12.000χιλ με κοστος 70ευρα.:winka:
Συντηρηση μιας και ειμαι κατοχος του μικροτερου αδερφου του (runner 125vx) δεν θα την ελεγα λογικη μιας και ειναι παραπλήσιο με το σερβις των 12.000χιλ σε μηχανη 600 και ανω τετρακυλινδρων κυβικων...:uplate:

edit:Κατα τα αλλα σκυλι!:smokin:

paranoid
23/03/2010, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Aλλαγη ιμαντα καθε 12.000χιλ με κοστος 70ευρα.:winka:
Συντηρηση μιας και ειμαι κατοχος του μικροτερου αδερφου του (runner 125vx) δεν θα την ελεγα λογικη μιας και ειναι παραπλήσιο με το σερβις των 12.000χιλ σε μηχανη 600 και ανω τετρακυλινδρων κυβικων...:uplate:

edit:Κατα τα αλλα σκυλι!:smokin:

70€ κάνει ο ιμάντας σαν ανταλλακτικό, μαζί με την εργασία πάει κανα 90αρι€.
Στα 12.000 εννοείς σε αξία ότι είναι ίδιο, γιατί σαν δουλεια αν θυμάμαι καλά λαδια, φίλτρα, ιμάντα άντε και μπουζί νομιζω, που είναι λογικά. Η Piaggio η αληθεια ειναι οτι τσεκουρωνει λιγο.
Εγώ το πηγαινα σε συνεργειο γειτονιας.

simple76
23/03/2010, 16:33
ευχαρηστω παλη που καποιοι μου την λενε για την ορθογραφια μου μες κανουν να εσθανομαι οτι πρεπη να βγω απο το φορουμ και οτι η μηχανοβιοι γυνανε κυριλεδεσ δικηγορη και φιλολογη .εσυ φιλε που μου την ειπες για την ορθογραφεια μου ενα θα σου πω εγω υπηρετισα την μαμα πατριδα 5χρονια και ειμαι ποιο πολυ ελληνας απο σενα το οτι δεν πηγα σχολειο δεν με κανη κακο ανθρωπο ουτε λυγοτερο ελληνα . και τελος θελω να ευχαρηστισω καποιους που με καταλαβενουν απο εδω μεσα αλιως θα ειχα φυγη απο το φορουμ.οσο για το μηχανακι ευχαρηστω για της εμπηριες σας .και θα ηθελα να υπαρχη και να μπςρεισ να κανεις ban σε αυτουσ που μηλανε ασχημα και προσβαλουν τους συναθρωπους τους.

simple76
23/03/2010, 16:33
thanks paranoid

thagro
23/03/2010, 20:05
Ok αν σε ενοχλησε τοσο πολυ εχω το μυαλο και τη λογικη να σου ζητησω συγνωμη αλλα να ξέρεις
οτι εκεί έξω υπάρχουν πολλαπλάσιοι άνθρωποι οι οποίοι δε θα σχολιάσουν τίποτα και μόλις γυρίσεις την πλάτη θα είναι οι πρώτοι που θα κάνουν το ρατσισμό τους σημαία απέναντί σου.

Το οτι πήγες 5 χρόνια και υπηρέτησες την πατρίδα το μόνο σχόλιο που θα κάνω είναι να ρίξεις μια ματιά στο τί έχει κάνει η πατρίδα για σένα...

Παίρνω πίσω το σχόλιο επειδή μου το ζήτησες και αυτό ισχύει και για όποιον άλλον εδώ μέσα έχει θιχτεί απο αυτό.

simple76
23/03/2010, 21:07
φιλε μου δεν εχω απετιση απο την πατριδα μου τιποτα αλλα μαλον εσυ ενοεισ το κρατος εγω υπιρετησα τα υθη και τα εθημα τησ σημαιασ μου και της θρησκιας μου και οσο ζω θα τα υπιρετω οπως και το ΚΤΜ μου χαχαχαα!!!!!!!!! δεκτη η συγνωμη σου και συγνωμη και απο μερους μου αν μηλησα καπος.

Xrider
25/03/2010, 18:34
Το ειχε κολλητος μου!
Το μηχανακι το ειχε λιωσει,το πουλησε πριν 2-3 χρονια για οικονομικους λογους...
Τωρα παλι ψαχνει να παρει το ιδιο.
Το ειχα οδηγησει πολλες φορες,αν ηταν να παρω και εγω σκουτερ μαλλον αυτο θα επαιρνα.
Απο σερβις δεν ειχα ακουσει παραπονα,μονο οτι ιμαντες οταν μου ειχε πει τιμη ηταν λιγο ακριβη.
Το μονο - ειναι οτι στην κινηση,ειναι λιγο μαουνα και οτι το μηχανακι ζεστεναιτε και ακους θορυβο απο το αυτοματο σαν κατι να εχει σπασει η να ετοιμαζεται να σπασει....οταν δωσεις γκαζι και παρει αερα ο θορυβος εξαφανιζεται.
Το πιστονακι του ο συνεπιβατης το "νιωθει" σχεδον στον (_ο_) καποιες φορες.

simple76
25/03/2010, 20:52
thanks