View Full Version : Long way round - Long way down
Δεν νομίζω οτι έχει ξανανέβει αν και είναι αρκετά παλιό, αλλά είναι πραγματικά υπέροχο. :smokin:
Ewan McGregor και Charley Boorman στο Long way round (http://www.youtube.com/watch?v=1hEgjesM4JE) ξεκινάνε από Λονδίνο και καταλήγουν στη Ν. Υόρκη, και στο Long way down (http://www.youtube.com/watch?v=J_gf3vM9CQQ) δύο χρόνια μετά διασχίζουν όλη την Αφρική μέχρι το Cape Town.
Είναι 10 επεισόδια το πρώτο και 6 το δεύτερο, γύρω στις 7-8 ώρες συνολικά το καθένα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ (http://www.youtube.com/user/kowaxkowax)
Είχα διαβάσει το βιβλίο παλιότερα αλλα δεν ήξερα οτι είχε παιχτεί και στην τηλεόραση και το ανακάλυψα πρόσφατα, πραγματικά αξίζει να τα δείτε και τα δύο.
:beer: :beer: :beer: :beer:
193242
dj_spiros
23/03/2010, 16:32
ευχαριστω! θυμαμαι που το εδειχνε στο νοβα καποια στιγμη αλλα....το χασα μετα.
Cpt. Haddock
23/03/2010, 16:37
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31261&highlight=%2Along%2A
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=37920&highlight=%2Along%2A
:wave2: :wave2: :wave2:
Εχω δει το LWR. Ευτυχως που υπηρχε και αυτος ο γαματος τυπος, ο ελβετος καμεραμαν μαζι με τους δυο καραγκιοζηδες.
Διαφωνω με τον DrBig ο cameraman ηταν τελειος ασχετος με το αντικειμενο και με το ζορι πηρε το διπλωμα,Ο McGregor εκανε το ταξιδι μετα απο καρκινο που ειχε και με αιτια αυτο το ξεκινησε και Charley Boorman ειναι απλα ταξιδευτης κατι σαν την Μαγια Τσοκλη εχει κανει αλλα 3 ταξιδιωτικα ,Το Dakar οπου ετρεξε και εσπασε το χερι του και ετρεξε με σπασμενο χερι οπως και τα πιο καινουργια του By any mean 1 & 2 ψαξτε τα ειναι πολυ καλα κατα την δικη μου αποψη.:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Διαφωνω με τον DrBig ο cameraman ηταν τελειος ασχετος με το αντικειμενο και με το ζορι πηρε το διπλωμα,Ο McGregor εκανε το ταξιδι μετα απο καρκινο που ειχε και με αιτια αυτο το ξεκινησε και Charley Boorman ειναι απλα ταξιδευτης κατι σαν την Μαγια Τσοκλη εχει κανει αλλα 3 ταξιδιωτικα ,Το Dakar οπου ετρεξε και εσπασε το χερι του και ετρεξε με σπασμενο χερι οπως και τα πιο καινουργια του By any mean 1 & 2 ψαξτε τα ειναι πολυ καλα κατα την δικη μου αποψη.:beer: :beer: :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:
McGregor Rules!
Ουτε το να εχεις καρκινο σε κανει πιο ενδιαφεροντα, ουτε το να ξερεις καλο μοτοσακο. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ουτε το να εχεις καρκινο σε κανει πιο ενδιαφεροντα, ουτε το να ξερεις καλο μοτοσακο. :beer:
Τα μερη που πηγαν το κανουν ενδιαφερον ειδικα τα 2 τελευταια που εγραψα οποτε δεν μιλαμε μονο για καποιον που ξερει καλο μοτοσακο:winka:
Τα μερη που πηγαν το κανουν ενδιαφερον ειδικα τα 2 τελευταια που εγραψα οποτε δεν μιλαμε μονο για καποιον που ξερει καλο μοτοσακο:winka:
Σε αυτα τα μερη εχουν παει αλλοι με ποδηλατα. Οι συγκεκριμενοι 2 καραγκιοζηδες παρουσιαζαν σαν 'περιπετεια' ενα ταξιδι με 3 BMW ακολουθουμενοι απο δυο φορτηγα με ανταλλακτικα και αλλες 3 μηχανες ρεζερβα στις οποιες αλλαζαν πινακιδες οταν τα παιζαν οι πρωτες. Ο δε γιουαν, στο μισο ταξιδι εκλαιγε. Thanks, but no thanks.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ακολουθουμενοι απο δυο φορτηγα με ανταλλακτικα και αλλες 3 μηχανες ρεζερβα στις οποιες αλλαζαν πινακιδες οταν τα παιζαν οι πρωτες. Ο δε γιουαν, στο μισο ταξιδι εκλαιγε.
ώπα ώπα αυτό πρώτη φορά το ακούω.
για δώσε έξτρα πληροφορίες ή κανά λινκ
Cpt. Haddock
24/03/2010, 05:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ώπα ώπα αυτό πρώτη φορά το ακούω.
για δώσε έξτρα πληροφορίες ή κανά λινκ
Kαι τα δύο ειναι οι γνωστες απαξιωτικές ιστορίες...
Οντως ειχαν οχηματα υποστήριξης (τζιπ που τα συναντουσαν στα συνορα) και πιθανολογείται οτι αλλαξαν μηχανές στην Αλασκα.
Αλλ τι να μας πουν αυτοι εμάς που τετοια ταξιδια τα έχουμε ψωμοτύρι :wave2: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αλλ τι να μας πουν αυτοι εμάς που τετοια ταξιδια τα έχουμε ψωμοτύρι :wave2: :rolleyes:
Ας είχαμε κι εμείς μια ολόκληρη ομάδα που να καλύπτει τα πάντα από θέμα οργάνωσης (βίζες, γραφειοκρατεία, μεταφορές κτλ) και μια παραγωγή που να πληρώνει τα πάντα και πίστεψε με, πολλοί από εδώ θα τα είχαμε ψωμοτύρι.
chr1s_86
24/03/2010, 08:24
Γι'αυτό RESPECT στον Oisin Hughes (>LINK<) (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=99118) και σε όσους άλλους (που είναι πάρα πολλοί) το κάνουν χωρίς αυτά που είχαν οι δύο του Long way...
Vagelis Gar
26/03/2010, 17:54
Δείτε αυτό και θα καταλάβετε πολλά για το "πως" και το "αν" μπορεί να γίνει το οποιοδήποτε ταξίδι
http://www.re-moto.com/index.php?lang=el
Jason_ch
03/05/2010, 09:03
>> Αν είχαμε κι εμείς τα φράγκα για μια ολόκληρη ομάδα να καλύψει τα πάντα απο θέμα οργάνωσης, θα είχαμε γυρίσει τον πλανήτη, οριζόντια, κάθετα, και διαγώνια άμα λάχει. Κατα βάθος όλοι ζηλεύουμε :evil:
Μπορεί να είναι αληθινό, ψέυτικο, αυθόρμητο ή στημένο, αλλα μας εμπνέει να ξεκουνήσουμε τον κώλο μας έστω για μερικά χιλιόμετρα.
Τεσπα, δε θα φαγωθούμε κιόλας. :beer:
Περισσότερο με ενδιαφέρει ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε στο Long way Down.
Εντύπωση μου έκανε που δεν φορέσαν ξανά τις στολές της bmw ή κάποιο μοντέλο της Revit ή Dainese.
Στην αρχή της σειράς είπε πως οι στολές φτιάχνονται στην ιταλία ειδικά για αυτούς??
Έχει κανείς πληροφορίες για τη φίρμα?
StavrosMAGNA
03/05/2010, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jason_ch
>> Α.................................
Περισσότερο με ενδιαφέρει ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε στο Long way Down.
.................................................
Στην αρχή της σειράς είπε πως οι στολές φτιάχνονται στην ιταλία ειδικά για αυτούς??
Έχει κανείς πληροφορίες για τη φίρμα?
http://www.belstaff.com/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=368
R U satisfied ?
gregorgeous89
14/05/2010, 14:54
Άντε πάλι τσάμπα μαγκιά πουλάμε.Ρε οι άνθρωποι θα μπορούσανε να κάνουνε ταξίδια με jet σε 10άστερα hotel και εμείς τους κρίνουμε επειδή κάποιοι κάνανε ποιο δύσκολα πράγματα.
Έλεος πια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Άντε πάλι τσάμπα μαγκιά πουλάμε.Ρε οι άνθρωποι θα μπορούσανε να κάνουνε ταξίδια με jet σε 10άστερα hotel και εμείς τους κρίνουμε επειδή κάποιοι κάνανε ποιο δύσκολα πράγματα.
Έλεος πια.
Το θεμα δεν ειναι τι κανανε, αλλα το πως το σερβιρανε...
To πρωτο ειναι καλο!Δε θα σταθω στον εξοπλισμο και τα χρηματα αλλα στα συναισθηαματα που μου εβγαλε!Ηταν μια προτοτυπη γι αυτους ιδεα δειξανε να τη γουσταρανε με αρχικα αγνες προθεσεις!Στο δευτερο ομως ξεφυγανε!Τπερβολικα εφοδια και σπαταλες καθολου δραση,στημενα αστεια και περιστατικα καμια σχεση με το πρωτο!Ελειπε η σχετικη αθωοτητα του πρωτου!Το πρωτο αρχικα δεν εγινε για τα λεφτα ασχετα που τελικα πουλησε το κωλο του ενω το δευτερο ηταν καθαρα για εισπρακτικους σκοπους!Η γραμματεας ομως στο δευτερο πολυ μωρο!!!
Uriah Heep
15/05/2010, 02:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Ελειπε η σχετικη αθωοτητα του πρωτου!Το πρωτο αρχικα δεν εγινε για τα λεφτα...
Κάτι σαν τις αθώες προσωπικές στιγμές της Τζούλιας με τον φίλο της,
.
.
...που κάποιοι κακοί τις γύρισαν σε DVD για να την εκμεταλλευτούν!
:beer: :beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδιά τι να πει κι ο Βροχίδης, ο Uriah Heep και πολλοί άλλοι απο εδω μέσα. Πάντως εγω τα είδα σαν δυο ωραία ταξιδιωτικά και τίποτα παραπάνω. Είδα μέρη που δύσκολα θα έβλεπα και πήρα πολλές ιδέες. Αυτό που άξιζε πραγματικά είναι το RACE TO DAKAR, είδα για πρώτη φορά τις συνθήκες που επικρατούν για τους αναβάτες μέσα απο τον αγώνα του Charlie.
Υ.Γ. Ηλία Βροχίδη μην καθυστερείς το βιβλίο, είμαστε πολλοί που περιμένουμε, και επειδή η κρίση και η φοβία έχει μπει μέσα στα στα σπίτια μας, και δέν μας βλέπω να βγάζουμε τις μηχανές μας παραέξω φέτος, ίσως μας ταξιδέψεις εσύ με τα γραφόμενα σου. Ποιός ξέρει ίσως πουλήσει τόσο καλά ώστα να χρηματοδοτήσει ένα καινούργιο ταξίδι σου.:smilea:
Uriah Heep
15/05/2010, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από oute200
Ρε παιδιά τι να πει κι ο Βροχίδης, ο Uriah Heep και πολλοί άλλοι απο εδω μέσα.
Μη μΕ βάζεις στα ίσα με τον φίλο μου τον Ηλία,
.
.
...γιατί θα πάθουν αποκόλληση σπλάχνων -από τα γέλια- μέχρι και οι σαλεπιτζήδες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ!
ΥΓ Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα και σε ...άλλα κανάλια, είμαι ένας σκατάς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
.
.
...γιατί θα πάθουν αποκόλληση σπλάχνων -από τα γέλια- μέχρι και οι σαλεπιτζήδες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ!
γιατι????
ειναι πολυ σοβαροι?
ή δεν καταλαβαίνουν απο αστεια????
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
.
.
ΥΓ Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα και σε ...άλλα κανάλια, είμαι ένας σκατάς.
Τα ταξίδια σου και ο τρόπος που περιγράφεις-ζείς το κάθε ταξίδι σε έχουν φέρει ψηλά στη δική μου κατάταξη.