PDA

View Full Version : Υποψία Βόλτας 25-03 ?

vaska
23/03/2010, 17:24
Λέτε ρε ρεμάλια να κάνουμε καμία βολτούλα την Πέμπτη? Προορισμός αδιάφορος, καλή παρέα να υπάρχει και όλα καλά. Σαν ιδέα το βάζω "Καφεδάκι ή φαγητό στο Γύθειο" .

camen
23/03/2010, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Λέτε ρε ρεμάλια να κάνουμε καμία βολτούλα την Πέμπτη? Προορισμός αδιάφορος, καλή παρέα να υπάρχει και όλα καλά. Σαν ιδέα το βάζω "Καφεδάκι ή φαγητό στο Γύθειο" .

Δυστυχως, δεν μπορω να ξερω ρε αγορινα απο τωρα γτ εκκρεμει ενα μαθημα που εχω(δλδ θα πρεπει να διαβασω για το μαθημα...)...:(
Τελευταια στιγμη θα ξερω,αλλα βασικα δεν νομιζω να μπορεσω γτ τα τελευταια λεφτακια τα χαλασα την Κυριακη...:cry:

Αν μαζευτειται παντως,θα το προσπαθησω...:beer: :beer: :beer:

ΨΑΡΑΚΑΣ
23/03/2010, 17:49
Eσθ δεν εχεις χρηματα εγω δεν εχω μηχανακι!!!τελικα η κυριακατικη βολτα μας βουλιαξε:lol: :lol: :lol:

vaska
23/03/2010, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δυστυχως, δεν μπορω να ξερω ρε αγορινα απο τωρα γτ εκκρεμει ενα μαθημα που εχω(δλδ θα πρεπει να διαβασω για το μαθημα...)...:(
Τελευταια στιγμη θα ξερω,αλλα βασικα δεν νομιζω να μπορεσω γτ τα τελευταια λεφτακια τα χαλασα την Κυριακη...:cry:

Αν μαζευτειται παντως,θα το προσπαθησω...:beer: :beer: :beer:

Πως το ήξερα. Και να φανταστείς είχα σκεφτεί να σε αφήσω να είσαι ΑΡΧΗΓΟΟΟΟΣ...
Δεν πειράζει στην επόμενη, εγώ θα την κάνω με το έτερον ήμισυ.

camen
23/03/2010, 18:11
Πως το ήξερα. Και να φανταστείς είχα σκεφτεί να σε αφήσω να είσαι ΑΡΧΗΓΟΟΟΟΣ...
Δεν πειράζει στην επόμενη, εγώ θα την κάνω με το έτερον ήμισυ.

Οταν τελειωνει ο μηνας ειναι δυσκολα για εμας τους φοιτητες αγορινα...:( :( :(
Κ παλι σου λεω θα προσπαθησω...:beer:

camen
23/03/2010, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Eσθ δεν εχεις χρηματα εγω δεν εχω μηχανακι!!!τελικα η κυριακατικη βολτα μας βουλιαξε:lol: :lol: :lol:

Οποτε ή μου δινεις λεφτα ή σου δινω το μηχανακι...:D :smokin:

ΨΑΡΑΚΑΣ
23/03/2010, 18:17
εχω κανει και εγω φοιτητης και ξερω πως ειναι δεν ηθελα να σε θιξω! περα απο την πλακα η βολτα μαζι σου ηταν τελεια! οτι και να κανονιζεις θα σε ακολουθω!

camen
23/03/2010, 18:18
εχω κανει και εγω φοιτητης και ξερω πως ειναι δεν ηθελα να σε θιξω! περα απο την πλακα η βολτα μαζι σου ηταν τελεια! οτι και να κανονιζεις θα σε ακολουθω!

Ρε πλακα κανω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εδω δεν θιγομαι με αλλους που θα πρεπε...:rolleyes: :lol: :lol: :lol:

ΨΑΡΑΚΑΣ
23/03/2010, 18:23
Τοτε ενταξει θα σου πω και κατι αλλο, ευχαριστω για την προσφορα να παρω το μηχανακι σου αλλα KTM δεν οδηγαω!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
23/03/2010, 18:25
Τοτε ενταξει θα σου πω και κατι αλλο, ευχαριστω για την προσφορα να παρω το μηχανακι σου αλλα KTM δεν οδηγαω!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγω παλι λεφτα δεχομαι...:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

ΨΑΡΑΚΑΣ
23/03/2010, 18:28
Ενταξει τωρα το βουλωνω με στειλες για ωραιο ζεστο τσαγακι!!!:confused: :confused: :confused: :confused:

Cpt. Haddock
23/03/2010, 19:15
Θα έχει συννεφιά μάγκες, αλλα όχι βροχή.

Δεν το λέω εγώ :p αλλά το poseidon.gr

Για πού λέτε; :evil:

hristosP
23/03/2010, 19:22
επερα απο την πλακα η βολτα μαζι σου ηταν τελεια! οτι και να κανονιζεις θα σε ακολουθω!

ωχχχχ αρχησε να κανει σεχτα ο camen,στρατολογει μελη...το νου μας,γιατι θα καταδικαστουμε σε αιωνια εκδρομη για Λευκαδα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και τον ειδα τον εφιαλτη αλλα σημασια δε του δωσα :bigcry: :bigcry:

camen
23/03/2010, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ωχχχχ αρχησε να κανει σεχτα ο camen,στρατολογει μελη...το νου μας,γιατι θα καταδικαστουμε σε αιωνια εκδρομη για Λευκαδα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και τον ειδα τον εφιαλτη αλλα σημασια δε του δωσα :bigcry: :bigcry:

Ρε αφου η Λευκαδα δε σας χαλασε καθολου,τι διαολο παραπονιεστε ρε μλκ?!:rolleyes: :smokin:
Ειχατε παει και πολλες φορες και την εχετε βαρεθει να πουμε...:p :p :p

camen
23/03/2010, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Θα ερθεις?!:D :smokin:

Αν ναι,τοτε μαλακιες λεει το poseidon...:smokin: :lol: :lol: :lol:

Eγω μαλλον σπιτι θα καθησω captain...Eλα να σε φτιασω γκα'ι'φε...:winka: :beer: :beer: :beer:

hristosP
23/03/2010, 19:40
Ρε αφου η Λευκαδα δε σας χαλασε καθολου,τι διαολο παραπονιεστε ρε μλκ?!:rolleyes: :smokin:
Ειχατε παει και πολλες φορες και την εχετε βαρεθει να πουμε...:p :p :p

μπαινω και γω σιγα σιγα στο κλιμα του πειραγματος,καταλαβαινεις...δεν μπορω αλλιως νιωθω μειοψηφια
:beer: :beer: :beer:

προχωρα ετσι σε θελουμε :cool: :cool:

camen
23/03/2010, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
δεν μπορω αλλιως νιωθω μειοψηφια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jimmis5
23/03/2010, 20:01
καλα να περασετε:wave2:

vaska
23/03/2010, 20:07
Ρε λεβεντόπαιδα δεν αφήνετε το θρεντάκι καθαρό μπας και πάμε κι εμείς που δεν πήγαμε πουθενά την Κυριακή, καμία βόλτα, μην ψάχνω 20 σελ. ποστ για ν' ανακαλύψω ότι θα πάω μόνος μου?

:wave2:

vaska
23/03/2010, 20:13

Καπιτάνο δεν μαζεύεις τα ναυτάκια σου από τας Αθήνας, να βρεθούμε Κόρινθο να πάμε σα κατ? Έτσι κι αλλιώς οι Αγγλάρες δεν φοβούνται τη βροχή. Όχι τπτ άλλο, απλά αγόρασα καινούριο μπουφάν της γυναίκας μου και δεν το έχει δοκιμάσει να δει τελικά αν είναι αδιάβροχο, το δικό μου το ξέρω το δοκίμασα στο Χρυσοβίτσι. Πάρε κι εκείνον τον έρμο τον Χιο που είναι μέσα στη μαυρίλα και κατηφορίστε.
:beer: :beer:

camen
23/03/2010, 20:34
Ρε λεβεντόπαιδα δεν αφήνετε το θρεντάκι καθαρό μπας και πάμε κι εμείς που δεν πήγαμε πουθενά την Κυριακή, καμία βόλτα, μην ψάχνω 20 σελ. ποστ για ν' ανακαλύψω ότι θα πάω μόνος μου?

:wave2:

:a38: :a38: :a38: :a38: :a38:

vaska
23/03/2010, 20:40
:a38: :a38: :a38: :a38: :a38:

καμενάκο που σαι ρε? Θ' αφήσεις το φιλαράκι σου (εμένα) χωρίς παρέα την Πέμπτη?

ή το ΚΤΜ θα είναι στο μάστορα?

camen
23/03/2010, 20:41
καμενάκο που σαι ρε? Θ' αφήσεις το φιλαράκι σου (εμένα) χωρίς παρέα την Πέμπτη?

ή το ΚΤΜ θα είναι στο μάστορα?

Θα μου βαλεις τις μπετζινες να ερθω:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

vaska
23/03/2010, 20:45
Θα μου βαλεις τις μπετζινες να ερθω:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ναι ρε μλκ, θα σου δώσω 3,75? για να πάμε. έτσι κι αλλιώς θα ξεμείνεις εκεί κάτω οπότε θα έρθεις με λεωφορείο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
23/03/2010, 20:49
ναι ρε μλκ, θα σου δώσω 3,75? για να πάμε. έτσι κι αλλιώς θα ξεμείνεις εκεί κάτω οπότε θα έρθεις με λεωφορείο.
:rotflmao: :rotflmao:

Με 3.75 δεν φτανει το ΚΤΜ ουτε μεχρι το Ριο για να πιω καφε ρε...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

orizontas
23/03/2010, 23:45
Λέτε ρε ρεμάλια να κάνουμε καμία βολτούλα την Πέμπτη? Προορισμος αδιαφορος "Καφεδάκι ή φαγητό στο Γύθειο" .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
24/03/2010, 00:10
Καπιτάνο δεν μαζεύεις τα ναυτάκια σου από τας Αθήνας, να βρεθούμε Κόρινθο να πάμε σα κατ? Έτσι κι αλλιώς οι Αγγλάρες δεν φοβούνται τη βροχή. Όχι τπτ άλλο, απλά αγόρασα καινούριο μπουφάν της γυναίκας μου και δεν το έχει δοκιμάσει να δει τελικά αν είναι αδιάβροχο, το δικό μου το ξέρω το δοκίμασα στο Χρυσοβίτσι. Πάρε κι εκείνον τον έρμο τον Χιο που είναι μέσα στη μαυρίλα και κατηφορίστε.
:beer: :beer:

Δεν εχει μηχανη ο Χιος :p

Cpt. Haddock
24/03/2010, 00:12
Τεσπα, ηθελα να παω για σερφακι την Πεμπτη αλλα θα εχει συννεφια, οποτε δε ξερω τι θα κάνω...

Θα δούμε αύριο

:beer:

camen
24/03/2010, 00:26
ηθελα να παω για σερφακι την Πεμπτη

Ε να παρεις και τον vaska-μενο μαζι ρε,να σερφαρεται παρεα...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εσυ στη σανιδα και ο αλλος στο λαπι-τοπι...:lol: :lol: :lol:

vaska
24/03/2010, 06:03
Ε να παρεις και τον vaska-μενο μαζι ρε,να σερφαρεται παρεα...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εσυ στη σανιδα και ο αλλος στο λαπι-τοπι...:lol: :lol: :lol:

Μη χάσεις ρε μλκ και δεν πεταχτείς να πεις τη π@π@ριά σου. Τελικά θα έρθεις με τα ανταλλακτικά πάνω σε δύο ρόδες ή ακόμα μοντάρεις το ηρωικό ΚΤΜ ?

TROOPER
24/03/2010, 08:21

εσυ παλι θες να χαλασεις την αξιοπιστια του ποσειδωνα...:sick:

:lol: :lol: :lol:

vaska
24/03/2010, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εσυ παλι θες να χαλασεις την αξιοπιστια του ποσειδωνα...:sick:

:lol: :lol: :lol:

Τρούπη θα κατέβεις ή θα πας αμάνικος στην παρέλαση?

TROOPER
24/03/2010, 08:38
Τρούπη θα κατέβεις ή θα πας αμάνικος στην παρέλαση?

βασιλη ΑΝ καβαλησω αυριο (και δε χεστω στον υπνο) θα παω μεχρι τα μεγαρα να χαζεψω τους αλλους που θα κανουν γυρω-γυρω καθοτι αργια+td=λαικο προσκυνημα.

ασε που το τζιξερ δεν εχει υποδοχη για ομπρελα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

McGyver
24/03/2010, 08:40
ασε που το τζιξερ δεν εχει υποδοχη για ομπρελα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έχει :winka: ...

TROOPER
24/03/2010, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Έχει :winka: ...

δεν καταλαβα ποτε γιατι οταν μιλανε οσοι εχουνε μηχανη παντα θα πεταχτει καποιος με παπι να πει τη μαλακια του :lol: :lol:

vaska
24/03/2010, 08:54
βασιλη ΑΝ καβαλησω αυριο (και δε χεστω στον υπνο) θα παω μεχρι τα μεγαρα να χαζεψω τους αλλους που θα κανουν γυρω-γυρω καθοτι αργια+td=λαικο προσκυνημα.

Τι δεν είναι αυτό το μηχανάκι σου? Σορυ φίλε για άλλον σε πέρασα...

193322

camen
24/03/2010, 16:22
Δε σας βλεπω να πηγαινετε πουθενα τελικα...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

camen
24/03/2010, 20:26
Αν παντως δεν πας πουθενα vaskouli μου,μπορουμε να πιουμε καφεδακι εδω γυρω ,να παρουμε τον ηλιο μας και να φωτοσυνθεσουμε...:D :D :D
Κ οποιος αλλος θελει,εννοειται...

Πες αν ειναι να το κανονησουμε...:beer: :beer: :beer:

ΕDIT:Tο κανονησαμε,12.00 στο W στο ΡΙΟ!!!Εmiliano και HristosP και οποιος αλλος θελει...:wave2:

camen
26/03/2010, 09:27
Τελικα,πηγες πουθενα vaskoylini μου?!:confused: :smokin: