PDA

View Full Version : ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

paingiver
24/03/2010, 09:28
Οταν κατεβαινετε τον κηφισσο με 160+ (με σφηνες αναμεσα στα κουτια) και εγω αλλαζω λωριδα με το κουτι μου ( εννοειται με φλας παντα) λογικο ειναι οταν καλυπτετε τα 500 μετρα σε seconds να βρεθειτε καρφωμενοι πανω μου !! Οποτε μην κορναρετε και μην μουτζωνετε γιατι σε αυτα τα χλμ δεν φταει το κουτι που παει με 90...Ευχαριστω πολυ !!

McGyver
24/03/2010, 09:29
Συμφωνώ...

:a10:

Μισό...

:a014:

Πάμε...

BELZEBOYLIS
24/03/2010, 09:32
:a014: έτοιμος!

Cpt. Haddock
24/03/2010, 09:32
κουτακιδες.... :smokin:

kalesin
24/03/2010, 09:34
καφες ετοιμος :a55:
τσιγαρα οκ :smokin:
κολατσιο :a014:

μπορειτε να ξεκινησετε, ειμαι ετοιμος

McZab
24/03/2010, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από paingiver
Οταν κατεβαινετε τον κηφισσο με 160+ (με σφηνες αναμεσα στα κουτια) και εγω αλλαζω λωριδα με το κουτι μου ( εννοειται με φλας παντα) λογικο ειναι οταν καλυπτετε τα 500 μετρα σε seconds να βρεθειτε καρφωμενοι πανω μου !! Οποτε μην κορναρετε και μην μουτζωνετε γιατι σε αυτα τα χλμ δεν φταει το κουτι που παει με 90...Ευχαριστω πολυ !!

Υπό τις συνθήκες που περιγράφεις συμφωνώ κι εγώ.

Το "πρόβλημα" είναι ότι συμφωνεί και η Φυσική μαζί σου, δεν υπάρχει χρόνος αντίδρασης για κανέναν από τους δύο... :a47:

McGyver
24/03/2010, 09:38
Πού είναι το πνεύμα αντιλογίας :smokin: ;

harris_x
24/03/2010, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Δεν είναι στις αντιπαραθέσεις οπότε δεν υπάρχει το ανάλογο mood :smokin:

edit: btw συμφωνώ και εγώ με τον paingiver!

paingiver
24/03/2010, 09:51
Η μονη αντιπαραθεση ειναι η μουτζα που εφαγα αλλα δεκτη γιατι μπορω να καταλαβω τον πανικο του οταν βλεπει ξαφνικα το κουτι μπροστα του και αντε να φρεναρει το hornet...με καποιο ducati θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα ( κακιουλες :) ) ! Ευτυχως τον ειδα να ερχεται και καθυστερησα να αλλαξω ρευμα μενοντας λίγα miliseconds αναμεσα σε 2 ρευματα για να περασει !! Αλλα την μουτζα την πηρα !! (Λογικα και κατι μπινελικια μεσα απο το κρανος ) !

BELZEBOYLIS
24/03/2010, 09:53

Πάλι τσάκισες κανένα μηχανάκι εεε???:wave2:

golis
24/03/2010, 09:56

1500 METRITA AMA PSINESAI TO PAIRNO TO KOYTI SOY!

DimChios
24/03/2010, 09:56
....και αντε να φρεναρει το hornet...με καποιο ducati θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα ( κακιουλες :) ) !

ε, ναι!
δεν θα ειχε φτασει καν! θα ειχε μεινει απο λαδια στον Λαινοπουλο

:o

τωρα παμε :a014:

paingiver
24/03/2010, 09:58
GOLIS επειδη εχει πανω λαστιχα και αμορτισερ 2500 χλμ καινουργια να το κανουμε 1800 ? Εγω παντως ψηνομαι !

Nostra
24/03/2010, 10:07
GOLIS επειδη εχει πανω λαστιχα και αμορτισερ 2500 χλμ καινουργια να το κανουμε 1800 ? Εγω παντως ψηνομαι !

μιας και το όλο θέμα μύρισε αγγελία....

UP! :D

DimChios
24/03/2010, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μιας και το όλο θέμα μύρισε αγγελία....

UP! :D

:look: :look: :look: :look: :look:

:evil:

που ξυριζω????

:mad:

harris_x
24/03/2010, 10:10
Λέω αντί για αντιπαράθεση να κάνουμε δημοπρασία....

1850 από 'μένα!

:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

BELZEBOYLIS
24/03/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Λέω αντί για αντιπαράθεση να κάνουμε δημοπρασία....

1850 από 'μένα!

:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

αν έχει ΑΒS 1650 !!!

TROOPER
24/03/2010, 10:25

ηρθε!:evil:

παρακαλουμε πολυ λοιπον και εμεις οσους δεν εχουνε αισθηση της ταχυτητητας τοσο του δικου τους οσο και των αλλων οχηματων που κινουνται στους δρομους να κατσουν σπιτια τους,να παρουν μμμ-ταξι η αν παρουν το αμαξι τους να μην αλλαζουν λωριδες.

μονο αν οδηγησετε μηχανη θα καταλαβετε οτι υπαρχουν και οχηματα που πανε με ταχυτητες πολυ πανω απο τις δικες σας στριβουν και ελισοντε πολυ πιο γρηγορα κλπ.

ευχαριστουμε.

πως ημανε? :lol: :lol: :lol:

drspeed
24/03/2010, 10:25
Καλά ρε άνθρωπε!!!
Και εσύ με κουτί προσπαθείς να πας στο Κηφισό???
Καβάλα την μηχανή να τελειώνουμε.
Ούτε μούντζες θα τρως ούτε τίποτα.
Και στο φινάλε και που άλλαξες λωρίδα έφτασες πιο γρήγορα.Εσύ φταις

harris_x
24/03/2010, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

παρακαλουμε πολυ λοιπον και εμεις οσους δεν εχουνε αισθηση της ταχυτητητας τοσο του δικου τους οσο και των αλλων οχηματων που κινουνται στους δρομους να κατσουν σπιτια τους,να παρουν μμμ-ταξι η αν παρουν το αμαξι τους να μην αλλαζουν λωριδες.

μονο αν οδηγησετε μηχανη θα καταλαβετε οτι υπαρχουν και οχηματα που πανε με ταχυτητες πολυ πανω απο τις δικες σας στριβουν και ελισοντε πολυ πιο γρηγορα κλπ.

ευχαριστουμε.
Μεχρι εδώ καλά το πάς...

Εεεεεε τώρα το χάλασες....

McGyver
24/03/2010, 10:29

Καλώς το πιντί...

πως ημανε?

Φούτσες...

Cpt. Haddock
24/03/2010, 10:30

αμακιγιάριστος :mad:

paingiver
24/03/2010, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Καλά ρε άνθρωπε!!!
Και εσύ με κουτί προσπαθείς να πας στο Κηφισό???
Καβάλα την μηχανή να τελειώνουμε.
Ούτε μούντζες θα τρως ούτε τίποτα.
Και στο φινάλε και που άλλαξες λωρίδα έφτασες πιο γρήγορα.Εσύ φταις

Ναι δικιο εχεις...απλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναπαρω την μηχανη μεχρι να βγαλω διπλωμα :nono: !!

Οντως οι μηχανες ειναι οχηματα που εχουν απιστευτες ταχυτητες...μονο μου δεν σκοτωνει η ταχυτητα...η επιβραδυνση σκοτωνει..η οποια μπορει να γινει και σε κολωνα η μπαριερα..οποτε!! :wave2:

makis206
24/03/2010, 10:38
Παίδες σκεφτείτε και τον κουτάκια λίγο, πόση ώρα χρειάζεται να κοιτάζει στον καθρέπτη -τραβώντας τον βλέμμα του από το δρόμο ουσιαστικά- μέχρι να πάρει την απόφαση ν'αλλάξει λωρίδα;

Καλοί και άγιοι όλοι μας αλλά δεν μπορούμε όταν οδηγούμε το αυτοκίνητό μας να έχουμε μονίμως μια τρομάρα για το ποιος μοτοσυκλετιστής μπορεί να εμφανιστεί μπροστά μας απ'το πουθενά και στο κλάσμα του δευτερολέπτου.. το ότι καβαλάμε κιόλας μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε ακόμα περισσότερο πόσο δύσκολο είναι για τον κουτάκια αλλά και πόσο επικίνδυνο είναι για εμάς όταν το κοντέρ ξεφεύγει και περνάμε σαν ξυράφι τα κουτιά και μάλιστα απροειδοποίητα..

Κι εγώ μαζί σας είμαι αλλά φροντίζω οι κινήσεις μου να καθορίζονται κι απ'τους γύρω, το ότι μου τη σβούρηξε εμένα να τελικιάσω εκεί που υπάρχουν κι άλλοι..:D

Μην πει κανείς καμμιά μαλακία γιατί γιορτάζω σήμερα :lol:

drspeed
24/03/2010, 10:40
Ναι δικιο εχεις...απλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναπαρω την μηχανη μεχρι να βγαλω διπλωμα :nono: !!

Οντως οι μηχανες ειναι οχηματα που εχουν απιστευτες ταχυτητες...μονο μου δεν σκοτωνει η ταχυτητα...η επιβραδυνση σκοτωνει..η οποια μπορει να γινει και σε κολωνα η μπαριερα..οποτε!! :wave2:

Γύρο γύρο από το κουτί έχεις μπαριέρες και κολώνες ?????:look: :look: :look: :look:

Akatanomastos
24/03/2010, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παίδες σκεφτείτε και τον κουτάκια λίγο,
πόση ώρα χρειάζεται να κοιτάζει στον καθρέπτη
Καλοί και άγιοι όλοι μας
Μην πει κανείς καμμιά μαλακία γιατί γιορτάζω σήμερα :lol:

Ο μακης σε μια προσπαθεια να φερει και νεα μελη(ακομα και κουτακηδες!) στο φορουμ:lol:

χρονια πολλα βρε!:D

makis206
24/03/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
χρονια πολλα βρε!:D

Φχαριστώ φχαριστώ, peace on the road man!:a013: :rotflmao:

TROOPER
24/03/2010, 10:43
Καλώς το πιντί...

Φούτσες...

εχω.δωστες στην αγγλιδα :lol: :lol: :lol:

TROOPER
24/03/2010, 10:45
........

αμα δεν ξερουνε να μαθουνε.το πιο επικινδυνο πραγμα που κανουνε σε καθημερινη βαση ειναι οτι οδηγουνε.να μαθουνε να το κανουνε καλα.

και μη μου τη δωσεις σημερα γιατι γιορταζει και ενας φιλος :lol: :lol: :lol: :lol:

Nostra
24/03/2010, 10:47
εχω.δωστες στην αγγλιδα :lol: :lol: :lol:

μΑρή σουηδeza ... στα σεμιναρια ασφαλους κλπ. το νουμερακι το καλο ...το 224 δεν ήταν?

megatim
24/03/2010, 10:58
Φχαριστώ φχαριστώ, peace on the road man!:a013: :rotflmao:

Χρόνια Πολλά, piss on the road :rotflmao: :rotflmao:

PortisHead
24/03/2010, 11:23
Ουτως ή αλλως η διήθηση απαγορευεται.
Σιγα μην εχεις εσυ το νου σου για τις παρανομιες των αλλων

Ας προσεχουν αυτοι που παρανομουν , κινουμενοι αναμεσα στα αυτοκινητα.
:smokin:

harris_x
24/03/2010, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ουτως ή αλλως η διήθηση απαγορευεται.
Σιγα μην εχεις εσυ το νου σου για τις παρανομιες των αλλων

Ας προσεχουν αυτοι που παρανομουν , κινουμενοι αναμεσα στα αυτοκινητα.
Αρχίζει να στρώνει η αντιπαράθεση. Νομίζω;

edit: PortisHead :a10:

CIRUS
24/03/2010, 11:34

η διαδικασία έχει ως εξής βγάζεις φλας και εφόσον έχεις κοιτάξει αν έρχεται κανείς ξεκινάς να αλλάζεις λωρίδα, εάν τήρησες όπως λες αυτή τη διαδικασία και παρόλα αυτά ο άλλος πήγαινε μαμιώντας έχεις δίκιο ότι αδίκως την έφαγες τη μούντζα

αν παρελπίδα όμως το φλάς άρχισε να αναβσβήνει ΜΕΤΑ που είχες ξεκινήσει να στρίβεις προς την κατεύθυνση που ήθελες να πας (όπως λίγοι ή στην άλλη περίπτωση δεν ανάβουν καθόλου το μαμημένο το φλας οι περισσότεροι) ή δεν τήρησες ακριβώς την αποπάνω διαδικασία δικαίως έφαγες τη μούντζα.

:wave2:

TROOPER
24/03/2010, 11:36
και εδω βγαινουν οι πολιτικαλι κορεκτ που πηγαινουν σαν αυτοκινητα στη σκηνη !!!
κοινο:κλαπ-κλαπ (χειροκροτημα) we are not worthly και αλλα πολλα εμπριμε.

και αν ποτε (εννοειτε απευχομαι) βρεθουνε κατω θα φταιει ο μαλακας η η κοτα που δεν εκατσε να πλυνει κανα πιατο.η συζητηση εχει γινει πλειστακις και επειδη τον τελευταιο καιρο νιωθω τρομερη πληξη οταν επαναλαμβανομαι...φιλια στα μουτρα

makis206
24/03/2010, 11:39
και εδω βγαινουν οι πολιτικαλι κορεκτ που πηγαινουν σαν αυτοκινητα στη σκηνη !!!
κοινο:κλαπ-κλαπ (χειροκροτημα) we are not worthly και αλλα πολλα εμπριμε.
και αν ποτε (εννοειτε απευχομαι) βρεθουνε κατω θα φταιει ο μαλακας η η κοτα που δεν εκατσε να πλυνει κανα πιατο.η συζητηση εχει γινει πλειστακις και επειδη τον τελευταιο καιρο νιωθω τρομερη πληξη οταν επαναλαμβανομαι...φιλια στα μουτρα

Παίρνω το γλυκό σου το φιλί κι ανταποδίδοντας ανταπαντώ!:blush: :lol:

Γιώργη αν πηγαίνω γυρεύοντας, τα θέλει το κWλαράκι μου το τρυφερούλι..:winka:

Αν δεν πηγαίνω γυρεύοντας, πηγαίνει ο κουτάκιας.. :lol: :beer: :beer:

tadi
25/03/2010, 06:55
Aν ελεγχεις συχνα τους καθρεφτες σου ειδικα στο κηφισο δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον δεις με οσα κι αν ερχεται. Και αν ειναι να πηγαινω με τη μηχανη σα να ειμαι τουτου παω καλυτερα με ταξι να μη κουραζομαι κιολας.

:ZZZ:

granazi
25/03/2010, 08:23
:a55:

mantadakis
25/03/2010, 12:36
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paingiver
(Λογικα και κατι μπινελικια μεσα απο το κρανος ) !

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ

mivvo
25/03/2010, 14:31

:beer: :beer:

paingiver
26/03/2010, 10:49
Καλα κρατηστε εσεις το οριο ταχυτητας που ειναι 80 και εγω θα σας δω !! Τωρα αν ερχεται με παραπανω δε πα να γαμ...θει ας καρφωθει να μαθει..ενας ασυνειδητος λιγοτερο..δεν θα ασχοληθω και ιδιαιτερα με τις καβ...λες του καθενα να μου το παιζουν rossi στον μποτιλιαρισμενο κηφισσο...α οσο για τους καθρεπτες αν ερχεται απο τα δεξια μου πανω στην γραμμη και μετα πισω μου αλλαξει λωριδα και ερθει διπλα μου @@παρια θα δω με οσα και να ερχετε !!!

SnakeMJK
26/03/2010, 10:54
καλά δεν είναι κ πυρηνική φυσική η οδήγηση. αν δεν μπορείς να κάνεις τα βασικά, δηλαδή να κοιτάξεις τον καθρέφτη και να υπολογίσεις την ταχύτητα των άλλων, η μούτζα είναι must. :wave2:

paingiver
26/03/2010, 11:03
Καλα ας κινηθει η μηχανη σε καποιο απο τα ρευματα και οχι πανω στην διαχωριστικη μεσα στα ορια ταχυτητας που οριζει ο νομος οπως και εγω και ας μην κινειται πανω στις διαχωριστικες γραμμες οι οποιες ΔΕΝ ειναι ζωγραφιες στο δρομο αλλα διαχωριζουν τα ρευματα και ΔΕΝ κινειται κανεις πανω τους και εγω θα σε υπολογισω μια χαρα ! Τ ο μαθαμε τωρα καβαλάμε διαχωριστικη με 150 και ολα οκ...μετα φταιει το κουτι...α επισης βασικο ειναι να κινησε στα ορια ταχυτητας..δεν ειμαι υποχρεωμενος να σε υπολογισω αν ερχεσαι με 200 !! Δεν με απασχολει !

africanos31
26/03/2010, 11:06
και ποιος σας ειπε οτι αν βγαλεις φλας εχεις προτεραιοτητα στο να αλλαξεις λωριδα......θα περιμενεις μεχρι να αδειασει ο δρομος....Τα φλας ειναι απλα προειδοποιητικα.......
Εχω ριξει φαπες γι αυτο το λογο..........τα πολλα λογια βλαπτουν

paingiver
26/03/2010, 11:15
Εγω δεν εχω προτεραιοτητα να αλλαξω λωριδα...οπως και η μηχανη δεν εχει προτεραιοτητα να με προσπερασει αν ΔΕΝ εχει βγαλει η ιδια φλας ! να μυρισω τα νυχια μου οτι θα μου την σκασει με 170 ? Καλα μην δερνετε και τοσο πολυ θα καψετε κανα μυ...

africanos31
26/03/2010, 11:17
Εγω δεν εχω προτεραιοτητα να αλλαξω λωριδα...οπως και η μηχανη δεν εχει προτεραιοτητα να με προσπερασει αν ΔΕΝ εχει βγαλει η ιδια φλας ! να μυρισω τα νυχια μου οτι θα μου την σκασει με 170 ? Καλα μην δερνετε και τοσο πολυ θα καψετε κανα μυ...

Μονο οι γκομενες, οι παντρεμενοι με παιδια και οι γεροι δικαιολογουνται εχουν αυτοκινητα........:nono: :nono: :nono:
και να μην αλλαζεις λουριδες!!!! Αν βιαζεσαι παρε μοτο

paingiver
26/03/2010, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Μονο οι γκομενες, οι παντρεμενοι με παιδια και οι γεροι δικαιολογουνται εχουν αυτοκινητα........:nono: :nono: :nono:
και να μην αλλαζεις λουριδες!!!! Αν βιαζεσαι παρε μοτο

ΑΧΑΧΑΧΑΑ ενταξει ρε αρσενικο καταλαβαμε οτι εισαι μαμιας λογω της μηχανης....ολοι αλλοι να παμε αλλουυυυυ !!!

Α οσο για τις λουριδες...μαθε πρωτα ελληνικα να διαβασεις και τον κοκ καμμια φορα και μετα συζηταμε !!

ps 1 : λουριδες = λωριδες ??

africanos31
26/03/2010, 11:25
Απαγορευονται τα αμαξια...εκτος αμα εισαι γυναικα 1.80 και πανω και οχι σαν παλαιστης...........
Δεν ξερω ελληνικα ειμαι africanos και συνηθως οδηγω γυμνος στη μοτο

TROOPER
26/03/2010, 11:26
για να δουμε ποτε θα παει απατο...

africanos31
26/03/2010, 11:31
για να δουμε ποτε θα παει απατο...

ουυυυυυυυυυυυ 666 ΤΗΕ NUMBER OF THE BEAST...........kai γω θα σου στειλω την Λουκά!!!!!!

paingiver
26/03/2010, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Απαγορευονται τα αμαξια...εκτος αμα εισαι γυναικα 1.80 και πανω και οχι σαν παλαιστης...........
Δεν ξερω ελληνικα ειμαι africanos και συνηθως οδηγω γυμνος στη μοτο

Α ενταξει τοτε δεν σε παρεξηγω...ειναι γεγονος σε αυτη την χωρα οτι εχουμε γεμισει αλλοδαπους και ζωα...καμμια φορα και τα 2 ταυτοχρονα...

africanos31
26/03/2010, 11:36
Α ενταξει τοτε δεν σε παρεξηγω...ειναι γεγονος σε αυτη την χωρα οτι εχουμε γεμισει αλλοδαπους και ζωα...καμμια φορα και τα 2 ταυτοχρονα...

Δυστηχως δεν ειμαι νεοελληνας (δηλ ψηλος ξανθος με γαλανα ματια και απολλωνιο κορμι οπως ολοι οι ελληνες) και δυστηχως δεν μπορω να οδηγησω τοσο καλα οσο αυτοι....δεν βλεπεις τις πρωτες θεσεις που παιρνουν στο μηχανοκινητο αθλητισμο σε ολο το κοσμο καθως και την ''προτυπο'' οδηγικη συμπεριφορα στις πολεις
Εγω μονο για παρτενερ της Τζουλια κανω στο 2ο DVD.........

Tpap
26/03/2010, 11:44

ήρθα...:D