View Full Version : Leo na paro kai go mia Afrikana siga siga. Ta fota sas loipon
ΕΚΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ!!!!!!ΕΚΑΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
το αφρικα σταματησε γιατι δεν περναγε euro 3 προδιαγραφες (ειναι euro 2) τα κεφαλια της εταιριας αποφασισαν οτι αυτου του ειδους οι μηχανες δεν περπατανε πια και ετσι την σταματησαν. Σημερα το μονο ουσιαστικα που ειναι απογονος του αφρικα ειναι το κτμ 990 αλλα κατι ψιθυροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εχουν ακουστει για την αξιοπιστια τους:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
26/04/2010, 07:56
Γιατί όσοι έχουν/θέλουν να παρουν αφρικα, γραφουν σε greeklish? :confused:
LARISEOS
26/04/2010, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί όσοι έχουν/θέλουν να παρουν αφρικα, γραφουν σε greeklish? :confused:
γιατί δεν ξέρετε αφρικάνικα!
(δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο με την αλφάβητο μας)
:rotflmao:
Για τον άν το Africa Twin είναι απο τα κορυφαία δίκυκλα όλων των εποχών... την απάντηση δεν θα την βρείτε σε αυτούς που έχουν άφρικα.... αλλα σε αυτούς που είχαν άφρικα....!!!!!
παιδες καλησπερα.
σημερα γυρναγα απο την δουλεια και σε ενα φαναρι σταματημεμος επεσε το ματι μου μεσα σε μια μαντρα ασχετη με μηχανες ενα ασπρο κοκκινο africa και στη ζελατινα κιτρινο πωλητηριο.βασικα κι ενω εψω ξαναπερασει απο το ιδιο σημειο δεν την ειχα προσεξει για να ξερω ποσο καιρο ειναι εκει.
προσεξα μονο οτι ειχε σκισμενη λιγο σελλα.
βασικα δεν κρατησα το τηλ αλλα μαλλον θα ξαναπερασω να ρωτησω κι αν με ενδιαφερει να το παω σε κανα μηχανικο,η μπορει να παω εκει με κανεναν.αλλα πόσο περιπου πανε αυτα τα σατανια???
μοιαζει μρ του 94 με τις χρυσαφι ζαντες (που δεν θυμαμαι αν οντως ειναι χρυσαφι αλλα υποθετω απο το συνολο)
LARISEOS
02/07/2010, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikas
παιδες καλησπερα.
σημερα γυρναγα απο την δουλεια και σε ενα φαναρι σταματημεμος επεσε το ματι μου μεσα σε μια μαντρα ασχετη με μηχανες ενα ασπρο κοκκινο africa και στη ζελατινα κιτρινο πωλητηριο.βασικα κι ενω εψω ξαναπερασει απο το ιδιο σημειο δεν την ειχα προσεξει για να ξερω ποσο καιρο ειναι εκει.
προσεξα μονο οτι ειχε σκισμενη λιγο σελλα.
βασικα δεν κρατησα το τηλ αλλα μαλλον θα ξαναπερασω να ρωτησω κι αν με ενδιαφερει να το παω σε κανα μηχανικο,η μπορει να παω εκει με κανεναν.αλλα πόσο περιπου πανε αυτα τα σατανια???
μοιαζει μρ του 94 με τις χρυσαφι ζαντες (που δεν θυμαμαι αν οντως ειναι χρυσαφι αλλα υποθετω απο το συνολο)
κητα δεν εχει τπτ η 94 -95 .....αλλα κητα και κανενα πιο καινουριο......τα λεφτα ειναι πολυ καλα τωρα για ενα αφρικα....και πιο πολυ παιζουν τα extra ρολο παρα η ηλικια της!
geoploumid
09/01/2011, 07:59
ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ SUPER DUPER MOTO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ABS EXP ESP WWP BBM SSO DDDP EDDD SKKKS ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΝ 18000 20000 Ε ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΟΣΙΝΙΔΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΣΤΡΙΣΗ ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ, ΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΛΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΟΡΓΑΝΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΦΤΑΡΙ Η ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ , ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΟΥΜΠΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ε ΓΙΑΤΙ???????????????????? ΧΑΛΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤHS ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ XLIDATES ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ANDVENTURE MOTO
ΑΡΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ 10 Η 9.9 ΕΙΝΑΙ AND ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ME ΓΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΧ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ALOUMIN ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΤΟ ADV
ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΧΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ????Ε????????ΑΥΤΑ Η AFRICA ΠΑΡΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΧΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΚΤΜ BMW ΚΑΙ ΤENNERE ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΘΗΤΕ .............
kostas_1100gs
09/01/2011, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
[B]R1200GS,1200 adventure ???????????Σας ειπανε Adventure και εσεις το πιστεψατε???τα αγοραζουν μονο κατι γιαπις για μουρη και καλα αντβετζουραααςςςςςςς!!!! κανενας δεν θα αγοραζε ενα μοτο που κανει 17000+ με πανακριβα ανταλλακτικα για το βαλει στο χωμα!!!!
Μην είσαι τόσο σιγουρος.
Ναι παίζουν κ γραβάτες, όπως σε όλα τα είδη.
-Μην μου πεις ότι δεν έχεις δει αφρικα 10 χρονών να είναι μόνο στο πασαλιμάνι για καφέ.
-Ή ςς σουπερ ντου.. που είναι και αυτό με καφέδες και τσόκαρο.
Οποτε μην είσαι σίγουρος, επειδή έχω άποψη. Και δεν είναι όλοι με φράγκα οι bmw-δάκιδες
Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ SUPER DUPER MOTO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ABS EXP ESP WWP BBM SSO DDDP EDDD SKKKS ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΝ 18000 20000 Ε ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΟΣΙΝΙΔΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΣΤΡΙΣΗ ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ, ΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΛΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΟΡΓΑΝΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΦΤΑΡΙ Η ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ , ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΟΥΜΠΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ε ΓΙΑΤΙ???????????????????? ΧΑΛΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
ΑΡΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ 10 Η 9.9 ΕΙΝΑΙ AND ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ME ΓΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΧ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ALOUMIN ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΤΟ ADV
ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΧΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ????Ε????????ΑΥΤΑ Η AFRICA ΠΑΡΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΧΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΚΤΜ BMW ΚΑΙ ΤENNERE ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΘΗΤΕ .............
Ενώ εσένα δεν σου έφταναν τα 3 Άφρικα για να γυρίσεις όοοοολη την Πάρο, και κατέληξες στο 1150 έ? :lol:
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς Αφρικάνος άραγε, αν όλα όσα λέτε για τα ADVENTURE, τα λέγανε κάποτε και οι κάτοχοι ΧΤ ή XLR για το δικό σας μπαουλοντίβανο?
geoploumid
10/01/2011, 11:39
κοιταξε εδω στην παρο εχω αραξει εδω και 6 χρονακια τωρα για τα πριν δεν με ξερεισ τι εχω κανει και δεν χρειαζεται ........τωρα το ερωτημα που θετεις για τα xt μπορει να το λεγανε αλλα ειχανε καρδια τα μοτερια και ειχαν ολο το ελευθερο να πουνε οτι θελανε αλλα αυτο το ξεφτιλικι ρε αδερφε δεν ηταν .........αυτα αντε γεια
geoploumid
10/01/2011, 11:52
:beer: : ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ :beer: :beer:
kostas_1100gs
12/01/2011, 01:41
Πολλά από αυτά που γράφεις είναι σωστά. Και λίγα είπες αν θες. Και πολλοί δεν κάνουν και βήμα χωρίς και σώβρακο... bmw!!! Και φυσικά και χωρίς όργανο θερμοκρασίας, δεν μπορούν να κάνουν και βήμα, που να ξέρουν τι θα φορέσουν!!!
Ισχύουν όμως (έγραψα και παραπάνω) για πολλές μοτο και άφρικα φυσικά, γιατί και εκεί ξέρω <<ταξιδιώτες>> που δεν έχουν ούτε κράνος, αλλά αγόρασαν τον ...θρύλο!!.
Να μην πω για πολλά ςς και σπορ τουρισμού..
Αυτός που αγοράζει μπόξερ, και όχι bmw, δεν αγοράζει και όλα αυτά τα καλούδια. Ένα αβς και τέλος.
Υπάρχουν παληκάρια, που σε 2 χρόνια έχουν 70,000κλμ σε όλο τον κόσμο και πάρα πολλά σε βουνά, σε ταξιδιωτικό εντούρο.
Αλλά και από την άλλη, δεν πρέπει να την λέμε (παντα κατά εμένα) και στο παιδι με το 1098 που το βάζει στο σταντ, το πλένει και το ακούει μόνο. Όλοι κάνουν ότι μπορούν. Νομίζω όλοι χρειάζονται αποτοξίνοση
:smilea:
Operater
12/01/2011, 03:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
...για το δικό σας μπαουλοντίβανο?
ΔΕΝ ειναι μπαουλοντίβανο!
και εδώ καταλαβαίνω οτι γίνονται συγκρίσεις μεταξύ ομοίων σε όγκο μηχανακίων!
γιατί μπορούμε ναρχίσουμε και συγκρίσεις Cub με 998 ας πούμε.. Λογικό;;
ΌΧΙ!
:smilea:
Πείτε μου ρε παιδιά, με ποια μηχανάκια συγκρίνετε το Άφρικα και το βγάζετε καλύτερο?
Θα παρακαλούσα να γίνει με προσοχή η επιλογή, για να μη μεταφερθεί το θρεντ στα ''Ανέκδοτα''.
Stergios69
12/01/2011, 04:21
Πείτε μου ρε παιδιά, με ποια μηχανάκια συγκρίνετε το Άφρικα και το βγάζετε καλύτερο?
Θα παρακαλούσα να γίνει με προσοχή η επιλογή, για να μη μεταφερθεί το θρεντ στα ''Ανέκδοτα''.
Με 990....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Operater
12/01/2011, 04:48
Mε κανένα! Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει σύγκριση με κάτι άλλο;
Μου κάνει τη δουλειά μου; Ειναι γ*μ*στερό για μένα; Γιατί να μπαίνω σε τριπάκια σύγκρισης;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Mε κανένα! Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει σύγκριση με κάτι άλλο;
Μου κάνει τη δουλειά μου; Ειναι γ*μ*στερό για μένα; Γιατί να μπαίνω σε τριπάκια σύγκρισης;;
Για να μπορείς να έχεις ένα ''μπούσουλα''. Κι εμένα μου αρέσει το ΧΧ μου, αλλά δεν λέω πως είναι καλύτερο από ένα Busa.
Ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο... και με αυτό το σκεπτικό, το Άφρικα έχει πολλούς εχθρούς.
:lol:
Για να μπορείς να έχεις ένα ''μπούσουλα''. Κι εμένα μου αρέσει το ΧΧ μου, αλλά δεν λέω πως είναι καλύτερο από ένα Busa.
Ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο... και με αυτό το σκεπτικό, το Άφρικα έχει πολλούς εχθρούς.
Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του άφρικα ήταν, είναι και θα είναι, ο αναβάτης που δεν ξέρει για πιο λόγο πραγματικά, αγοράζει άφρικα :D .
geoploumid
12/01/2011, 10:32
:a013: :a013: :a013: :a013: :a013: συφωνω...................................
LARISEOS
12/01/2011, 11:35
:a014:
Ο εχθρός του Άφρικα είναι το ίδιο το Άφρικα και οι ιδιοκτήτες του.
Υπόσχονται τόσα πολλά στους αδαείς, που όταν τα φέρει η μοίρα και το αγοράσουν, θα διαπιστώσουν πως αυτό το μηχανάκι δεν είναι Θρύλος αλλά Μύθος.
Γι΄αυτό το λόγο γέμισε κάποτε ο κόσμος με Άφρικα... γιατί ''Παντού υπάρχει ένας Μύθος''
LARISEOS
12/01/2011, 12:43
Υπόσχονται τόσα πολλά στους αδαείς, που όταν τα φέρει η μοίρα και το αγοράσουν, θα διαπιστώσουν πως αυτό το μηχανάκι δεν είναι Θρύλος αλλά Μύθος.
Γι΄αυτό το λόγο γέμισε κάποτε ο κόσμος με Άφρικα... γιατί ''Παντού υπάρχει ένας Μύθος''
σταμάτα να την παλεύεις μόνος σου!
ποιες μια μυθος καλυτερα!
Γιατί ρε? Δικηγόρος σου είμαι και φοβάσαι μήπως χάσω την υπόθεση?
LARISEOS
12/01/2011, 13:18
Γιατί ρε? Δικηγόρος σου είμαι και φοβάσαι μήπως χάσω την υπόθεση?
ολο καινουρια κολπα εισαι........που σκατα τα διαβαζεις!
χεχεχεχεχεχε
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ολο καινουρια κολπα εισαι........που σκατα τα διαβαζεις!
χεχεχεχεχεχε
:smokin:
220724
LARISEOS
12/01/2011, 15:00
:smokin:
αρε ολοι με αφρικα σας βλεπω σε μερικα χρονια ........
LOUKILOUK
12/01/2011, 15:45
Ρε Βαλέ μυαλό δεν βάζεις μου φαίνεται... αδιόρθωτος ρε φίλε είσαι...πας και μπλέκεις σε ιστορίες που δεν πρόκειτε να βγάλεις άκρη και το ξέρεις... άσε καλύτερα ασχολήσου με κανένα άλλο θέμα που θα μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις και να συνενοηθείς...
Οι Αφρικάνοι είναι σαν τους κομμουνιστές πλέον... πιπιλίζουν μια καραμέλα που δεν λιώνει και δεν αλλάζει και ποτέ...
Εγώ βέβαια αγαπώ κομμουνιστές, Τάσο και άλλους αφρικανούς και θεωρώ ότι μια χαρά μπορούν να λένε ότι θέλουν αφού έτσι και αλλιώς δεν ενοχλούν κανένα και κανείς δεν τους παίρνει και στα σοβαρά...Έτσι και αλλιώς κανένα καψούρη και ερωτοχτυπημένο δε μπορείς να πάρεις στα σοβαρά και ποτέ δεν τον κατακρίνεις για την καψούρα του περιμένοντας να καταλάβει τα πιθανά λογικά επιχειρήματά σου :winka: :bigcry: :bawl: :lol:
Δεν ξέρω αν με εννοείς... αλλά δες εμένα... το πήρα απόφαση και τώρα τους βλέπω με συμπάθεια και συμπόνια μη σου πω... :winka: :lol:
:beer: :wave2:
υ.γ. Ξέρω ξέρω εγώ έχω ΚΤΜ και κάθε Τρίτη-Τετάρτη κάθομαι σπίτι την ώρα που οι "άλλοι" οργώνουν τα βουνά και τους επαρχιακούς... είδατε το έμαθα το ποίημα...:D
LARISEOS
12/01/2011, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ρε Βαλέ μυαλό δεν βάζεις μου φαίνεται... αδιόρθωτος ρε φίλε είσαι...πας και μπλέκεις σε ιστορίες που δεν πρόκειτε να βγάλεις άκρη και το ξέρεις... άσε καλύτερα ασχολήσου με κανένα άλλο θέμα που θα μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις και να συνενοηθείς...
Οι Αφρικάνοι είναι σαν τους κομμουνιστές πλέον... πιπιλίζουν μια καραμέλα που δεν λιώνει και δεν αλλάζει και ποτέ...
Εγώ βέβαια αγαπώ κομμουνιστές, Τάσο και άλλους αφρικανούς και θεωρώ ότι μια χαρά μπορούν να λένε ότι θέλουν αφού έτσι και αλλιώς δεν ενοχλούν κανένα και κανείς δεν τους παίρνει και στα σοβαρά...Έτσι και αλλιώς κανένα καψούρη και ερωτοχτυπημένο δε μπορείς να πάρεις στα σοβαρά και ποτέ δεν τον κατακρίνεις για την καψούρα του περιμένοντας να καταλάβει τα πιθανά λογικά επιχειρήματά σου :winka: :bigcry: :bawl: :lol:
Δεν ξέρω αν με εννοείς... αλλά δες εμένα... το πήρα απόφαση και τώρα τους βλέπω με συμπάθεια και συμπόνια μη σου πω... :winka: :lol:
:beer: :wave2:
υ.γ. Ξέρω ξέρω εγώ έχω ΚΤΜ και κάθε Τρίτη-Τετάρτη κάθομαι σπίτι την ώρα που οι "άλλοι" οργώνουν τα βουνά και τους επαρχιακούς... είδατε το έμαθα το ποίημα...:D
τι λεει αυτος ρε βαλε......... τρώγεται ο κώλος του.....εχει καιρο να συμμετάσχει σε κουβεντα και στέγνωσε!
παω στοιχημα οτι με το ζορι κρατιεται!!!! εχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
:beer: :beer: :beer: γεια μας!!!
Είναι το αγαπημένο μου θέμα ρε LOUKI... και έχει και πλάκα...τι να κάνω!! :blush:
@ Τάσο, Τετάρτη είναι σήμερα... έχει κι αυτός τα προβλήματά του. :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer: και στους δυο σας, και καλά χιλιόμετρα.
Εγώ θέλω ένα μηχανάκι να πεταχτώ στην Ισπανία το ΣΚ για δουλειές και πάλι πίσω. Να πάρω africa που δεν έχει τόσα ηλεκτρονικά και είναι και φθηνή ή το καινούριο S10?
Ποιο θα με πάει με μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ξεκούραστα? Το χτζ660 του τότε ή το bmw 1200adv?
Θα έπαιρνα το xx1100 αλλά τον άλλο μήνα υπάρχει μια περίπτωση να πάω στο Μαρόκο και το χχ δεν μπορεί να κινηθεί σε τέτοια εδάφη. Άσε που δεν μπορεί να μεταφέρει και αυτά που θέλω να έχω μαζί μου.
Φυσικά δεν είμαι αφελής να πιστεύω την διαφημιστική καμπάνια των εταιρειών πως με τόσο βαριά μηχανή θα τα βάλω με τους αμμόλοφους και τις κροκάλες αλλά ένα τουρ θα το κανω.
Όπως καταλάβατε το οικονομικό δεν είναι θέμα. Ποια θεωρείτε καλύτερη μηχανή γι' αυτό τον σκοπό? Το αφρικα ή το bmw?
Εσύ να πάρεις το μεγάλο ΤΕΝΕΚΕ Αποστόλ΄... και το ΧΧ φορτώνεται όσο δεν μπορείς να φανταστείς.
:smokin: :uplate: :lol:
220739
Operater
13/01/2011, 06:41
Είναι το αγαπημένο μου θέμα ρε LOUKI... και έχει και πλάκα...τι να κάνω!! :blush:
...
Πολύ μονόπλευρη η πλάκα σου, ομως
Stergios69
13/01/2011, 07:09
Ρε δε παναλετε όλοι σας....
ΑΦΡΙΚΑ ΡΕ! ...και τα μυαλά στο μίξερ του Στάλιν... :rotflmao: :wave2:
geoploumid
13/01/2011, 10:48
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Εσύ να πάρεις το μεγάλο ΤΕΝΕΚΕ Αποστόλ΄... και το ΧΧ φορτώνεται όσο δεν μπορείς να φανταστείς.
ναι παει , πως παει? και μεχρι που παει ετσι ? γιατι απο θεμα ασφαλειας ειναι για κλαματα......ε?????????
Εσύ να πάρεις το μεγάλο ΤΕΝΕΚΕ Αποστόλ΄... και το ΧΧ φορτώνεται όσο δεν μπορείς να φανταστείς.
:smokin: :uplate: :lol:
:eek: Οκ.. Άκυρο το "δε φορτώνεται". Μένει μόνο το "δεν πάει σε τέτοια τερέν". (και μη μου βάλει κανείς τον τύπο με το ρ1 θα τις κόψω.)
Μωρ' εγώ έχω καλύτερο και απ' το αφρικα και απ' το μεγάλο τενεκε. :lol: (γέλασε κανείς?) Αλλά ρωτάω όσους εύκολα κατηγορούν τα μεγάλα μαστόδοντα με τα πολλά μπλιμπλίκια, για τέτοιες καταστάσεις τι θεωρούν καλύτερο? Εγώ λέω πως και το 990 adv καλύτερο θα ήταν από αφρικα.
Είναι αφελές να πιστεύει κάποιος πως οι περισσότεροι τα πήραν επειδή πίστεψαν τις διαφημίσεις και οι υπόλοιποι για να πουλήσουν μούρη.
Μπορεί πολλοί να τα πήραν για λάθος λόγους αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν τα ακουμπούσαν.
Πάω τώρα στο θρεντάκι που είχε ανοίξει ο panvas και ρωτούσε για το ποια μηχανή ταιριάζει στις ανάγκες του, να του πω να πάρει άφρικα και να αφήσει τις μ@λ@κίες. :lol:
LARISEOS
13/01/2011, 13:41
ειναι απηστευτο το πόσο μπορείτε να συζητάτε κ να ασχολείστε με το αφρικα, μήπως και κατι απο αυτα που θα πείτε θα μας αλλάξει.........
το μονο που προσπαθείτε να κάνετε ειναι να δικαιολογήσετε τα λεφτα που δώσατε για της καινούριες σας μηχανές!
:beer:
LOUKILOUK
13/01/2011, 13:46
:a55: ...
Operater
13/01/2011, 14:55
τι ωραία που τα λέτε...
ετσι μουρχεται να βάλω μπουρλότο στην αφρικάνα...
ακου να δεις κατι πράγματα...
geoploumid
13/01/2011, 16:17
ΟΡΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙΚΑ ΞΕΝΕΡΟΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡΙΑ ΕΧΠ ESP ABS DSKS SSKK 2WWW DKKSK DNDDJ SSKSK EXEI ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙ ΚΑΤΑΜΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ . ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ VESPOYLA ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΙ ΑΘΗΝΑ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΤΜ 990 ΑDV ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ΛΟΓΩ ΦΛΑΤΣΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΕΓΑ ΩΡΑΙΑ ΓΚΑΖΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ADV ΠΑΡΕ ΜΙΑ VESPA ΕΝΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Ε ....ΤΑ ΜΠΙΜΠΛΙΚΙΑ WEEK DKMKS SWKKK SSWIOS SSSKKM SSSKKK SOFKWKW ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ........................ΑΥΤΑ:beer: :beer: :ZZZ: :ZZZ:
...
:ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ειναι απηστευτο το πόσο μπορείτε να συζητάτε κ να ασχολείστε με το αφρικα, μήπως και κατι απο αυτα που θα πείτε θα μας αλλάξει.........
το μονο που προσπαθείτε να κάνετε ειναι να δικαιολογήσετε τα λεφτα που δώσατε για της καινούριες σας μηχανές!
:beer:
Δεν τα λέμε για εσάς που ήδη το έχετε ρε Τάσο... εσείς δεν έχετε θεραπεία.
Κανέναν νέο προσπαθούμε να σώσουμε. :lol:
@Operater
Γιατί μονόπλευρη ρε φίλε? Τι θα έπρεπε να κάνω δλδ? Να κατηγορώ και κανά δυο άλλα μηχανάκια μαζί?
@geoploumid
Χρίζεις ειδικής αντιμετώπισης, και θέλω το χρόνο μου.
Operater
13/01/2011, 17:14
@Operater
Γιατί μονόπλευρη ρε φίλε? Τι θα έπρεπε να κάνω δλδ? Να κατηγορώ και κανά δυο άλλα μηχανάκια μαζί?
Moνόπλευρο χιούμορ. Εκτός και δεν ειναι πλέον χιούμορ και πιστεύεις ότι λες :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Moνόπλευρο χιούμορ. Εκτός και δεν ειναι πλέον χιούμορ και πιστεύεις ότι λες :winka:
Μπορείτε να κοροϊδεύετε κι εσείς το Άφρικα... δεν μ΄ενοχλεί. :beer:
... ΠΑΡΕ ΜΙΑ VESPA ΕΝΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ...
Τα είπες ολα! :winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Με φαίνεται έχει δίκιο ο Vales που σας έχει στην πίεση. :lol:
Geoploumid εσένα περίμενα να μου απαντήσεις. Δεν μου είπες τι θεωρείς καλύτερο για μένα. Τις ανάγκες μου στις είπα παραπάνω. :smilea:
geoploumid
14/01/2011, 00:31
Δεν τα λέμε για εσάς που ήδη το έχετε ρε Τάσο... εσείς δεν έχετε θεραπεία.
Κανέναν νέο προσπαθούμε να σώσουμε. :lol:
@Operater
@geoploumid
Χρίζεις ειδικής αντιμετώπισης, και θέλω το χρόνο μου.
τον εχεις τον χρονο σου και εαν λεμε και κατι παραπανω ειπαμε να σπασει ο παγος .......:beer:
geoploumid
14/01/2011, 00:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
:eek: Οκ.. Άκυρο το δε φορτώνεται. Μένει μόνο το δεν πάει σε τέτοια τερέν. (και μη μου βάλει κανείς τον τύπο με το ρ1 θα τις κόψω.)
Μωρ' εγώ έχω καλύτερο και απ' το αφρικα και απ' το μεγάλο τενεκε. :lol: (γέλασε κανείς?) Αλλά ρωτάω όσους εύκολα κατηγορούν τα μεγάλα μαστόδοντα με τα πολλά μπλιμπλίκια, για τέτοιες καταστάσεις τι θεωρούν καλύτερο? Εγώ λέω πως και το 990 adv καλύτερο θα ήταν από αφρικα.
Είναι αφελές να πιστεύει κάποιος πως οι περισσότεροι τα πήραν επειδή πίστεψαν τις διαφημίσεις και οι υπόλοιποι για να πουλήσουν μούρη.
Μπορεί πολλοί να τα πήραν για λάθος λόγους αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν τα ακουμπούσαν.
Πάω τώρα στο θρεντάκι που είχε ανοίξει ο panvas και ρωτούσε για το ποια μηχανή ταιριάζει στις ανάγκες του, να του πω να πάρει άφρικα και να αφήσει τις μ@λ@κίες. :lol:
εαν στα ματια σου εστω και σταματημενω σε ταξιδευει , εαν νομιζεις οτι σε καθε σου βολτα ειναι σαν την πρωτη μερα που το καβαλησες , τελος .... αυτη ειναι η μηχανη σου τωρα τα αλλα που λεεω εγω και ο καθενας περισευουν ...αυτο ειναι το κριτιριο μου μπορει να κανω λαθος.....το νου ομως εαν περιμενεισ πολλα απο αυτην την μηχανη το μετα...????????????τα λεμε φιλτατε κλαψ κλαψ .........
LARISEOS
14/01/2011, 03:46
παντως εγω με τα ταξιδακια που κανω σε πλαίσια χαλαρής οδηγησεις και tourismo....το αφρικα μπορεί να σε ταξιδεύει πιο ανετα απο πολλές αλλες καινούριες μηχανές.....και απροβληματιστα...
και θα πω το απλο ....φετος που περασα απο αλβανια......με εναν φιλο μου που κ αυτος ειχε αφρικα συναντησαμε μονο αλλους 2 με αφρικα.....τα gs τα βρηκαμε απο κροατια -σλοβενια και πανω!
:beer: :beer:
geoploumid
15/01/2011, 14:26
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=202624
οδοιπορποκο με τι ???????????? ειπε κανεισ τιποτα ??????????ε?????????????? ολα τα φτιαξιματα on the road
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
φευγω γειααααααα χαρααααααααα
geoploumid
15/01/2011, 14:30
α ξεχασα δεν υπαρχει ιχνος απο μπιμπλικια djdidj dded oosjs kmkmw iisp iimkm:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aleiteia σκετη το αφιερωνο στους αθεραπευτους ρομαντικους ταξιδιωτες του ειδους:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :beer:
ρε φίλε γιατι δεν αγοραζεις ενα vstorm ?
εαν στα ματια σου εστω και σταματημενω σε ταξιδευει , εαν νομιζεις οτι σε καθε σου βολτα ειναι σαν την πρωτη μερα που το καβαλησες , τελος .... αυτη ειναι η μηχανη σου τωρα τα αλλα που λεεω εγω και ο καθενας περισευουν ...αυτο ειναι το κριτιριο μου μπορει να κανω λαθος.....το νου ομως εαν περιμενεισ πολλα απο αυτην την μηχανη το μετα...????????????τα λεμε φιλτατε κλαψ κλαψ .........
Εδώ συμφωνώ και επαυξάνω. Αν και εκείνο το τελευταίο για το μετά δεν το κατάλαβα. :winka: :beer: :beer:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=202624
οδοιπορποκο με τι ???????????? ειπε κανεισ τιποτα ??????????ε?????????????? ολα τα φτιαξιματα on the road
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :sun:
φευγω γειααααααα χαρααααααααα
Τουλάχιστον σταματούσε ή τα έφτιαχνε εν κινήση? :lol:
Αυτή η μηχανή δεν θα πάψει ποτέ να κάνει ένα πράγμα. Να σε ταξιδεύει. :wave2:
geoploumid
16/01/2011, 16:36
ΦΙΛΕ DAZ EISAI ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΕΣΤΟ ΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ Α ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΟΥΛΑ................:ΚΕΡΝΑΩ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΩ ΕΠΑΝΩ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΦΙΛΕ DAZ EISAI ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΕΣΤΟ ΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ Α ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΟΥΛΑ................:ΚΕΡΝΑΩ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΩ ΕΠΑΝΩ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ με ένα Λάμδα... γιαλαντζί Σαλλονικιός είναι. :winka:
geoploumid
16/01/2011, 17:24
KAI EΣΥ VALE ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ?????/ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΛΛΑΝΤΖΙ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΣΑΛΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Στη Θεσσαλονίκη μένω αλλά είμαι καταβλακιώτης. Ανέβα εσύ Θεσσαλονίκη και κερνάω εγώ τις μπύρες. :beer: :beer:
ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ με ένα Λάμδα... γιαλαντζί Σαλλονικιός είναι. :winka:
Τώρα που άρχισα και εγώ να ξεχωρίζω τα σαντουιτς από τα τοστ και μπορώ να παραγγέλνω χωρίς να περιμένω εκπλήξεις είμαι ευτυχισμένος ότι και να λες εσύ. :lol:
geoploumid
16/01/2011, 17:38
ΩΡΑΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΩΡΑΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Ε ναι.. Μη βγούμε και εκτός θέματος. :lol:
Πριν λίγο διάβασα το θρεντ απ' την αρχή, γιατί άρχισα να το παρακολουθούσα απ' τη στιγμή που το επανέφερες εσύ, και πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στο παιδί που το άνοιξε. Έστω και με 11 μήνες καθηστέρηση. :cry:
Double post sorry.
Προσπαθώ να φτάσω το captain αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα.
geoploumid
17/01/2011, 00:14
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΕΝΗ .....................ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ?? ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΤΙΖΑΗΝ ΜΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ADVENTURE MOTO ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙ ? ???? ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ PARIS DAKAR ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ...........:sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΕΝΗ .....................ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ?? ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΤΙΖΑΗΝ ΜΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ADVENTURE MOTO ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙ ? ???? ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ PARIS DAKAR ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ...........:sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
Γουστάρεις αντιπαραθεσούλα ε? ;)