View Full Version : Αντιμπεριαλιστικό, Επαναστατικό, Δ.Σ, Παρασκευή 26/03/2010
Γιούργιαααααααα
Τα γνωστά, θέματα συζήτησης πλείστα...
Γεύομαι & Μαγεύμομαι, στην οδό Νηλέως 11 στο Θησείο, κατά τις 21.00.
:beer: :beer: :beer: :beer:
193540
latris mixanis
25/03/2010, 19:59
Ich komme... Ich hoffe ...
Τεσπά θα έρθω , ελπίζω δηλαδή :D
cu
Μέσα κι εγώ.
Προετοιμασμένος αυτή τη φορά.
193550
DimChios
26/03/2010, 08:41
εγω ρευομαι απο χτες σκορδαλιες οποτε, αφου δε θα με πλησιαζει ανθρωπος λεω να μην ερθω!
:eek:
harris_x
26/03/2010, 08:44
~2130
:beer:
lilipoua
26/03/2010, 08:47
21.30 - 22.00!! :D
catmaster
26/03/2010, 08:57
Μπορεί και να περάσω αλλά τον λογαριασμό να τον αναλάβει άλλο γλυκό αγόρι γιατί δεν γουστάρω να πληρώνω νταβατζιλίκια μόρτες ...
είπα και αμαρτία ουκ έχω ...
DimChios
26/03/2010, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μπορεί και να περάσω αλλά τον λογαριασμό να τον αναλάβει άλλο γλυκό αγόρι γιατί δεν γουστάρω να πληρώνω νταβατζιλίκια μόρτες ...
:confused: :look:
Cpt. Haddock
26/03/2010, 09:01
:look:
:a014:
:a014: :a014:
Μου έχετε σπάσει τα νεύρα εσείς οι δύο από πάνω με τα ποπ κορν. Village το κάναμε.. :evil:
catmaster
26/03/2010, 09:06
καλά δεν αηδιάζετε πρωινιάτικα με τα ποπ κόρν ρε μακάκες ;;
:rolleyes:
DimChios
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μου έχετε σπάσει τα νεύρα εσείς οι δύο από πάνω με τα ποπ κορν. Village το κάναμε.. :evil:
BELZEBOYLIS
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Μέσα κι εγώ.
Προετοιμασμένος αυτή τη φορά.
ελπίζω αυτό να είναι για τον Ται....:lol:
ΒΑΝ τώρα λέμε!!!
Πακ10 θα φάμε ξύλο μΕ φαίνεται...
Cpt. Haddock
26/03/2010, 09:07
καλά δεν αηδιάζετε πρωινιάτικα με τα ποπ κόρν ρε μακάκες ;;
:rolleyes:
Εδω πάμε στη δουλειά πρωινιάτικα, τα ποπκορν θα μας πειράξουν; :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
ΒΑΝ τώρα λέμε!!!
Πακ10 θα φάμε ξύλο μΕ φαίνεται...
Λες; Φαινεται τσαμπουκαλεμένος αυτός ο Βαντας :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λες; Φαινεται τσαμπουκαλεμένος αυτός ο Βαντας :uplate:
Δεν πιάνουμε τα πατατάκια καλύτερα;
Μπορεί να τη γλιτώσουμε...
193568
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ελπίζω αυτό να είναι για τον Ται....:lol:
Αναφέρθηκε πολλές φορές στο προηγούμενο ΔΣ για χρήση σε πολλά στόματα και για ιδιαίτερες καταστάσεις. Μάλιστα είχαμε και προτίμηση να γράφει KTM επάνω. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να το αξιοποιήσει. :bigcry:
Αναφέρθηκε πολλές φορές στο προηγούμενο ΔΣ για χρήση σε πολλά στόματα και για ιδιαίτερες καταστάσεις. Μάλιστα είχαμε και προτίμηση να γράφει KTM επάνω. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να το αξιοποιήσει. :bigcry:
Φίλε μου, να το σωστό.... :smokin:
193572
latris mixanis
26/03/2010, 10:41
Πόσα dvd να κάψω?? :look: :look:
:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
road spirit
26/03/2010, 10:47
έχει ξεφύγει.....
να μαζευτούμε να πάτε ...
Operater
26/03/2010, 11:05
+1 :(
Cpt. Haddock
26/03/2010, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έχει ξεφύγει.....
να μαζευτούμε να πάτε ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
+1 :(
:lol:
Operater
26/03/2010, 11:12
σε φανταζομαι να τρως ποπ κορν και με τα λαδωμενα χερια
να γραφεις τις χαιρεκακίες σου στο πληκτρολόγιο!
σε φανταζομαι να τρως ποπ κορν και με τα λαδωμενα χερια
να γραφεις τις χαιρεκακίες σου στο πληκτρολόγιο!
Έχει γραμματέα ρε και της υπαγορεύει, σιγά μη λερώσει το πληκτρολόγιο...
Cpt. Haddock
26/03/2010, 11:15
Έχει γραμματέα ρε και της υπαγορεύει, σιγά μη λερώσει το πληκτρολόγιο...
Aσε που μου βαζει και τα ποπκορν στο στομα :smokin:
Aσε που μου βαζει και τα ποπκορν στο στομα :smokin:
Γαμώ, σου αφήνει και τα δύο χέρια ελεύθερα για :a31: ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
26/03/2010, 11:18
Γιατί χρειάζονται δύο χέρια; :confused:
Γιατί χρειάζονται δύο χέρια; :confused:
Α, και μικροτσούτσουνος, ε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε μου, να το σωστό.... :smokin:
Αν σε βολεύει περισσότερο, θα φέρω τέτοιο. :smokin:
Cpt. Haddock
26/03/2010, 11:22
Α, και μικροτσούτσουνος, ε;
Δεν κατάλαβες γιατί έχω μεγάλη μηχανή; :sad:
Αν σε βολεύει περισσότερο, θα φέρω τέτοιο. :smokin:
Να ρωτήσουμε αυτούς που το φοράνε... Εγώ το βλέπω απλά...:smokin:
Δεν κατάλαβες γιατί έχω μεγάλη μηχανή; :sad:
Πιάσε τα πατατάκια κι έλα απ' εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1707271#post1707271) γιατί θα μας σκίσει ο θείος Βάντας...
DimChios
26/03/2010, 11:42
εγω (ξερω, στ @@δια σας) αλλα δεν καταλαβα τι εννοει ο Κατ μα ουτε και ο ροουντ!
:confused:
road spirit
26/03/2010, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω (ξερω, στ @@δια σας) αλλα δεν καταλαβα τι εννοει ο Κατ μα ουτε και ο ροουντ!
:confused:
o catmaster εννοά (και θα τα γράψω τώρα εδώ χύμα γιατί κάποιοι ντρέπονται με φαίνεται) ότι το τελευταίο καιρό μερικά παιδάκια έρχονται στο ΔΣ, τρώνε πίνουν, και την κάνουνε χωρίς να αφήσουν φράγκα...
:evil:
απο δώ και πέρα ο καθένας τα κουμάντα του :wave2:
εγώ απο τη πλευρά μου εννοΆω, ότι με τέτοιες διαθέσεις για όργια και σόδομα και γόμορα δεν ξανάρχομαι στο μαγαζί :rotflmao:
o catmaster εννοά (και θα τα γράψω τώρα εδώ χύμα γιατί κάποιοι ντρέπονται με φαίνεται) ότι το τελευταίο καιρό μερικά παιδάκια έρχονται στο ΔΣ, τρώνε πίνουν, και την κάνουνε χωρίς να αφήσουν φράγκα...
& έκανες πολύ καλά που το έγραψες :winka:
Operater
26/03/2010, 11:47
εγώ απο τη πλευρά μου εννοΆω, ότι με τέτοιες διαθέσεις για όργια και σόδομα και γόμορα δεν ξανάρχομαι στο μαγαζί :rotflmao:
και εισαι και κατά των Δευτέρων ρε μαν.... :(
BELZEBOYLIS
26/03/2010, 11:48
:eyepop:
DimChios
26/03/2010, 11:50
εχει ξανασυζητηθει και στο παλιο μαγαζι αυτο και ντρεπομαι προσωπικα για λογαριασμο αυτών που "παιζει" ακομα αυτο!
προσωπικα δεν με αγγιζει γιατι σπανιως ερχομαι και αν μη τι αλλο ειμαι οκ με τους λογαριασμους μου αλλα... ντροπη πραγματικα!
οσο για το αλλο, θα με ενδιεφερε να μαθω!
Cpt. Haddock
26/03/2010, 11:54
Καλά ρε...
Ακόμα τη θυμάστε αυτή την Κάιζερ που είχα ξεχάσει να πληρώσω 2 χρονια πριν; :sick:
road spirit
26/03/2010, 11:55
και εισαι και κατά των Δευτέρων ρε μαν.... :( όχι ρε Φωτάκο, απλά για μένα η παρούσα οικονομική κατάσταση δε σηκώνει 2 μέρες/εβδομάδα με φαγωπότι
Operater
26/03/2010, 12:01
όχι ρε Φωτάκο, απλά για μένα η παρούσα οικονομική κατάσταση δε σηκώνει 2 μέρες/εβδομάδα με φαγωπότι
ναι, εχεις δικιο. και πλεον σε ελαχιστους συμβαίνει αυτό.
δεν θελω να ανοίξει κουβέντα με τα ιδια πάλι
την ιδια κουβεντα
αλλά λογω τρεχουσας οικονομικης καταστασης
και λόγω του ότι θα θελαμε να δουμε εναν ανθρωπο παραπάνω
που θα χωράει να κατσει και δεν θα ειναι όρθιος
και θα εχει ξενερωσει που δεν βρισκει θεση να κατσει
ίσως ερχεται πιο κοντα στη πραγματικότητα, η δευτέρα.
λέω γω τώρα...
ίσως ερχεται πιο κοντα στη πραγματικότητα, η δευτέρα.
λέω γω τώρα...
Δηλαδή το πρόβλημα είναι η μέρα? :wave2:
Operater
26/03/2010, 12:03
οχι
Cpt. Haddock
26/03/2010, 12:04
Το πρόβλημα (για μένα πάντα) είναι η μέρα, η ώρα, το μέρος και το είδος του μαγαζιού
Αλλα ανοιγει μεγάλη συζήτηση και δε θέλω. Απλά χρωστούσα μια απάντηση σε καποιον που με ρώτησε πριν λιγες μέρες
:wave2: :beer: :wave2:
οχι
Το κόστος? Μια μπύρα εκεί, είναι πιο φτηνή από ένα καφέ αλλού.
Προς θεού, δεν προμοτάρω το συγκεκριμένο μαγαζί. :wave2:
Το πρόβλημα (για μένα πάντα) είναι η μέρα, η ώρα, το μέρος και το είδος του μαγαζιού
Αλλα ανοιγει μεγάλη συζήτηση και δε θέλω. Απλά χρωστούσα μια απάντηση σε καποιον που με ρώτησε πριν λιγες μέρες
:wave2: :beer: :wave2:
Ήμουν παρών στην ερώτηση.
Σαφώς η δική μου άποψη μετράει ελάχιστα, αφού εγώ πάλι σε λίγο καιρό δε θα μπορώ να έρχομαι.
Θεωρώ ότι η μέρα είναι η καλύτερη, αφού έχεις ξεμπερδέψει με δουλειά & έρχεται ΣΚ, μπορείς να πας από νωρίς και μετά να βγεις ή να κάνεις ότι άλλο έχεις.
Το μέρος, σαν σημείο νομίζω ότι από το λίγο που ξέρω την Αθήνα, βολεύει, αφού είναι στη μέση για όλους. Πάντα βρίσκουμε να παρκάρουμε. Επίσης εγώ πέρνω απλά μια μπύρα, δεν πρέπει σώνει και ντε να φας.
Operater
26/03/2010, 12:08
Το κόστος? Μια μπύρα εκεί, είναι πιο φτηνή από ένα καφέ αλλού.
Προς θεού, δεν προμοτάρω το συγκεκριμένο μαγαζί. :wave2:
δεν εχει τη πιο φθηνη μπύρα
εχω ξενερωσει καποιες φορες
που δεν βρισκω θεση να κατσω.
(πολύ όμως)
πολύ κάπνα
πολύ βαβούρα
να χωρίζεσαι με τον αλλον 3 θέσεις
και να μην μπορεις να ακουσεις τι θελει να πει
και με ενοχλεί η τιμή των κολοκυθοκεφτεδων = 6,90....(μεταξύ σοβαρού και αστείου)
όπου επιλέξει η ομάδα θα πηγαίνω,
γιατι δεν παω για το μαγαζι :wave2:
Cpt. Haddock
26/03/2010, 12:10
Ήμουν παρών στην ερώτηση.
Σαφώς η δική μου άποψη μετράει ελάχιστα, αφού εγώ πάλι σε λίγο καιρό δε θα μπορώ να έρχομαι.
Θεωρώ ότι η μέρα είναι η καλύτερη, αφού έχεις ξεμπερδέψει με δουλειά & έρχεται ΣΚ, μπορείς να πας από νωρίς και μετά να βγεις ή να κάνεις ότι άλλο έχεις.
Το μέρος, σαν σημείο νομίζω ότι από το λίγο που ξέρω την Αθήνα, βολεύει, αφού είναι στη μέση για όλους. Πάντα βρίσκουμε να παρκάρουμε. Επίσης εγώ πέρνω απλά μια μπύρα, δεν πρέπει σώνει και ντε να φας.
Δεν εννοούσα γεωγραφικά.
Όλες οι απόψεις μετράνε
(τελος η γκρίνια)
:beer: :beer: :beer:
Επίσης εγώ πAIρνω απλά μια μπύρα, δεν πρέπει σώνει και ντε να φας.
Το τραπέζωμα είναι και για μένα προβληματικό. Θέλω πιο χαλαρό χώρο, να μπορείς να σηκωθείς να πας παραδίπλα, εκεί μια που κάθεσαι και μια που τους σηκώνεις όλους για να φύγεις. Και στην τραπεζάρα δε μου ρχεται να πιω απλά μια μπύρα..
Χίλιες φορές ένα μαγαζάκι σαν το καφενειοτέτοιο που πήγαμε την Κυριακή.. (δεν ξέρω αν θα μας ήθελαν όμως)..
Χίλιες φορές ένα μαγαζάκι σαν το καφενειοτέτοιο που πήγαμε την Κυριακή.. (δεν ξέρω αν θα μας ήθελαν όμως)..
Πρότεινε το, πάμε-πάτε μερικοί, και αν σας αρέσει και το μαγαζί δεν έχει θέμα, βουρ.. Σαφώς καλύτερο μαγαζί.. όμως κάτι με κάνει να πιστεύω ότι δε θα μας θέλει..
Συν ότι ουσιαστικά δεν αλλάζουμε περιοχή και δρόμους :winka:
Έλα τώρα... αφού είχες προτωγωνιστικό ρόλο την προηγούμενη φορά.
Για το μαγαζί, η αλήθεια είναι πως το θέμα του τραπεζώματος είναι υπαρκτό. Δεν θα με χάλαγε και εμένα λίγη παραπάνω άπλα (είμαι και χοντρός πανάθεμα με). Βέβαια όταν έρχονται 20 - 25 άτομα, παντού θα είναι δύσκολα πιστεύω.
όπου επιλέξει η ομάδα θα πηγαίνω,
γιατι δεν παω για το μαγαζι :wave2:
+1 :beer:
Cpt. Haddock
26/03/2010, 12:25
Έλα τώρα... αφού είχες προτωγωνιστικό ρόλο την προηγούμενη φορά.
Για το μαγαζί, η αλήθεια είναι πως το θέμα του τραπεζώματος είναι υπαρκτό. Δεν θα με χάλαγε και εμένα λίγη παραπάνω άπλα (είμαι και χοντρός πανάθεμα με). Βέβαια όταν έρχονται 20 - 25 άτομα, παντού θα είναι δύσκολα πιστεύω.
Δεν έχεις προλάβει το Δέλεαρ... :winka:
Πράγματι.
Πάντως τώρα που καλοκαιριάζει προτείνω πλατεία και μπύρες από το περίπτερο. Και όπως φεύγουμε κάνουμε και μερικές τσαντιές. Γαρδέλης κτλ κτλ.
:a2:
road spirit
26/03/2010, 12:28
Έλα τώρα... αφού είχες προτωγωνιστικό ρόλο την προηγούμενη φορά.ναι ναι, με είχανε στριμώξει στη μέση, τι να κάνω? έπαιξα μπάλα (λένε ότι απο το να ζορίζεσαι και να αντιστέκεσαι, καλύτερα δέξου και απόλαυσε το :lol: ) ... αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα το ξανακάνω κιόλας
road spirit
26/03/2010, 12:29
και οι γκρινιάριδες να σωπάσουν... μια ζωή τα ίδια... όσοι γκρινιάζετε βρείτε μας μαγαζί πρώτα και μετά μπλα μπλα μπλα :smokin:
Πράγματι.
Πάντως τώρα που καλοκαιριάζει προτείνω πλατεία και μπύρες από το περίπτερο. Και όπως φεύγουμε κάνουμε και μερικές τσαντιές. Γαρδέλης κτλ κτλ.
:a2:
Έβλεπες χθες Μίλα μου Βρώμικα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
filipp0s
26/03/2010, 12:30
παντως τωρα που ανοιγει ο καιρος υπαρχει ενα θεμα ουτως ή αλλως με το μαγαζί. Δεν λεει να κλεινομαστε μεσα...
Έβλεπες χθες Μίλα μου Βρώμικα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ξέρω τι είναι αυτό. :(
Για καλοκαιρινό μαγαζί έχω κάτι υπ' όψιν μου. Θα ερευνήσω και θα ενημερώσω. Έχουμε πάντως λίγο καιρό δροσιάς ακόμα.
Cpt. Haddock
26/03/2010, 12:32
[...]όσοι γκρινιάζετε βρείτε μας μαγαζί πρώτα και μετά μπλα μπλα μπλα :smokin:
Grand Ritorno :smokin:
(αλλα μονο για χειμώνα :rotflmao: )
Operater
26/03/2010, 12:34
και οι γκρινιάριδες να σωπάσουν... μια ζωή τα ίδια... όσοι γκρινιάζετε βρείτε μας μαγαζί πρώτα και μετά μπλα μπλα μπλα :smokin:
οι απόψεις δεν ειναι αναγκαστικά γκρίνια μαν! :)
h_m_akis
26/03/2010, 12:34
Πράγματι.
:a2: :a54: :a54: :a33: :a013:
Τελικά σήμερα πόσοι θα έρθουν?
Για να ξέρει ο Βλακουβούσα τι τραπέζι να κλείσει.. :wave2:
Πάντως εγώ ξέρω και ένα μαγαζάκι εκεί στο Βοτανικό που άμα θέλουμε μπορούμε να φοράμε και τα κράνη μέσα :smokin:
Έχει και πλατό για κρέπες και υποβρύχια από την Ιταλία....
:alien: :alien:
Η αποψη μου....ξανα, (για οποιον ενδιαφερεται να την διαβασει) ,ειναι οτι νεο μαγαζι και να βρεθει, θα ειναι παλι μια απο τα ιδια.Θα καταγουσταρετε, θα μαζευεστε κατα δεκαδες, και ολα καλα,ωσπου δια μαγειας μετα απο λιγο καιρο θα συνειδητοποιειτε οτι ειναι ακριβο ,δεν χωρατε,δεν μπορειτε να μιλησετε μεταξυ σας,μερικοι τρωνε σαν βοδια την βγαζουν στο free, και χιλια δυο ακομα.Η ιστορια επαναλαμβανεται και λυσεις δεν υπαρχουν.
Τα "καπηλεια" τυπου Δελεαρ που ειναι πραγματικα χυμα και ανοιχτα για ολους υπαρχουν,αλλα οσο και να τα νοσταλγειτε τοσο τελικα τα σνομπαρετε με την απουσια σας, με αποτελεσμα να καταληγετε σε μαγαζια τυπου "κλανω και ρευομαι" και φτου ξανα και απ΄την αρχη.
Ειναι μεγιστη ειρωνεια να ειναι πλεον τα πραγματα τοσο προβλεψιμα,ειδικα απο την στιγμη που εχουν γινει τοσες συζητησεις και εχουν παρθει τοσες πρωτοβουλιες για τα νεα μερη συναντησης.Κριμα.
Υ.Γ Επισης ανοιχτες και χυμα συναντησεις που να χρειαζεται να κλεισεις τραπεζι απο πριν δεν ειναι ουτε πολυ ανοιχτες ουτε πολυ χυμα.Εκτος και αν κανω λαθος και δεν ειναι οντως.Ειπαμε (σε μια κουβεντα παλιοτερα) οτι προτεραιοτητα εχουν οι παλιοι θαμωνες του μοτο,αλλα τελικα αποκλειονται μεχρι και αυτοι απ'οτι βλεπω...
latris mixanis
26/03/2010, 12:47
Πω πω τι γκρίνια είναι αυτή μεσημέρι Παρασκευής??:confused:
Γκρινιάριδες όλοι... παλιοστρουμφ :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η αποψη μου....ξανα, (για οποιον ενδιαφερεται να την διαβασει) ,ειναι οτι νεο μαγαζι και να βρεθει, θα ειναι παλι μια απο τα ιδια.Θα καταγουσταρετε, θα μαζευεστε κατα δεκαδες, και ολα καλα,ωσπου δια μαγειας μετα απο λιγο καιρο θα συνειδητοποιειτε οτι ειναι ακριβο ,δεν χωρατε,δεν μπορειτε να μιλησετε μεταξυ σας,μερικοι τρωνε σαν βοδια την βγαζουν στο free, και χιλια δυο ακομα.Η ιστορια επαναλαμβανεται και λυσεις δεν υπαρχουν.
Τα "καπηλεια" τυπου Δελεαρ που ειναι πραγματικα χυμα και ανοιχτα για ολους υπαρχουν,αλλα οσο και να τα νοσταλγειτε τοσο τελικα τα σνομπαρετε με την απουσια σας, με αποτελεσμα να καταληγετε σε μαγαζια τυπου "κλανω και ρευομαι" και φτου ξανα και απ΄την αρχη.
Ειναι μεγιστη ειρωνεια να ειναι πλεον τα πραγματα τοσο προβλεψιμα,ειδικα απο την στιγμη που εχουν γινει τοσες συζητησεις και εχουν παρθει τοσες πρωτοβουλιες για τα νεα μερη συναντησης.Κριμα.
Ναι, και;
Να κάτσουμε σπίτι; Από τη στιγμή που 5-10 άτομα γουστάρουν να βρεθούν (για όσο καιρό γουστάρει ο καθένας να έρχεται) πού το κακό να ψαχνόμαστε, να δοκιμάζουμε μαγαζιά κλπ κλπ; Πραγματικά δεν βλέπω το μεγάλο αυτό "κρίμα"... εκτός αν αναπολείς τις παλιές χρυσές εποχές του δέλεαρ και τώρα σου φαίνονται όλα μάταια.
Ναι, και;
Να κάτσουμε σπίτι; Από τη στιγμή που 5-10 άτομα γουστάρουν να βρεθούν (για όσο καιρό γουστάρει ο καθένας να έρχεται) πού το κακό να ψαχνόμαστε, να δοκιμάζουμε μαγαζιά κλπ κλπ; Πραγματικά δεν βλέπω το μεγάλο αυτό "κρίμα"... εκτός αν αναπολείς τις παλιές χρυσές εποχές του δέλεαρ και τώρα σου φαίνονται όλα μάταια.
Ναι μα, εσεις γκρινιαζετε. :confused:
Ναι μα, εσεις γκρινιαζετε. :confused:
Κουβέντα κάνουμε βρε αδερφέ.. πού είναι το κακό; Να ήταν τέτοια τα προβλήματά μας.. ευτυχισμένοι θα είμασταν όλοι.
Υ.Γ Επισης ανοιχτες και χυμα συναντησεις που να χρειαζεται να κλεισεις τραπεζι απο πριν δεν ειναι ουτε πολυ ανοιχτες ουτε πολυ χυμα.Εκτος και αν κανω λαθος και δεν ειναι οντως.Ειπαμε (σε μια κουβεντα παλιοτερα) οτι προτεραιοτητα εχουν οι παλιοι θαμωνες του μοτο,αλλα τελικα αποκλειονται μεχρι και αυτοι απ'οτι βλεπω...
Ρε Γιώργο, πρώτον γράφεις γιατί θες να έρχεσαι και σε χαλάει κάτι ή έτσι απλά γράφεις?
& ας πάμε παρακάτω. Λες λοιπόν ότι υπάρχουν μαγαζιά τα οποία είναι χύμα και ανοιχτά για όλους. Εγώ όπως ξέρεις δε γνωρίζω πολλά από Αθήνα. Γιατί δε γράφεις κάποια από αυτά τα μαγαζιά? Πρότεινε τα.
Οι συναντήσεις είναι 100000000000000% ανοιχτές. Δε χρειάζεται να κλείσεις τραπέζι και no reason να παίζεις με τις λέξεις. Έλα εσύ & θα βρεις να κάτσεις. Επίσης δεν είναι κόπος να ποστάρεις ένα +1.
Αυτό που είπατε σε μια κουβέντα παλιότερα για τους παλιούς θαμώνες είναι 1000000% λάθος, κατά την άποψη μου. Το Μοτο ανήκει μόνο στα παιδιά που πληρώνουν, και από εκεί και πέρα όλοι έχουν την ίδια προτεραιότητα και "δικαίωμα". Άμα δε θες να αποκλείεσαι, όπως λες, έλα και πες, ρε μ@λ@κες πάμε εκεί.
Φιλάκια :wave2:
road spirit
26/03/2010, 12:55
βρε συ Γιώργο τι λες??
νταξ, το Δελεαρ το έζησα αλλά ίσως όχι στα μεγαλεία του μιας και ξεκίνησα να έρχομαι καλοκαίρι του 2007. Μάλλον λοιπόν δεν έχω γνωρίσει στιγμές που αναπολείς ...
αλλά...
το να γίνεται θέμα επείδη 2 άτομα έκαναν μια παρατήρηση το βρίσκω εντελώς φάουλ...
το να λέμε ότι αποκλείουμε άτομα, επίσης φάουλ... Κανείς δεν απέκλεισε κανέναν.... όποιος θέλει έρχεται...
Αν ξέρεις "καπηλεια τυπου Δελεαρ που ειναι πραγματικα χυμα και ανοιχτα για ολους" γιατί δεν τα λές? προσωπικά ποτέ δε διάβασα εδώ μέσα για κάποιο αντίστοιχο μαγαζί ώστε να το σνομπάρω... μήπως διαβάζω αλλού?
Cpt. Haddock
26/03/2010, 12:55
[...]Το Μοτο ανήκει μόνο στα παιδιά που πληρώνουν[...]
:confused: :confused: :confused:
Κουβέντα κάνουμε βρε αδερφέ.. πού είναι το κακό; Να ήταν τέτοια τα προβλήματά μας.. ευτυχισμένοι θα είμασταν όλοι.
Και εγω κουβεντα κανω vanda.
Μονο που αυτη η κουβεντα εχει ξαναγινει και θα γινεται εις τους αιωνας των αιωνων.
Νομιζω οτι αυτα που εγραψα πιο πανω ειναι σαφη.Δοκιμαστε οποιο μαγαζι θελετε.
Απλα δεν ειναι συναντησεις με την εννοια των ανοιχτων συναντησεων,αλλα εξοδοι μιας μικρης κοντινης παρεας.
Αν θελετε να δουλεψει καλα καντε την σαν παρεα και μαζευτειτε οι λιγοι και καλοι χωρις ποστς και ανακοινωσεις γιατι ειναι σαφες οτι σαν ανοιχτη συναντηση ΔΕΝ δουλευει.
Αν θελετε πραγματικα ανοιχτη συναντηση χωρις τις γκρινιες (που εσεις ξεκινησατε και οχι εγω) βρειτε μια δημοτικη καφετερια με τη μπυρα 2 ευρω και τον καφε 1,80 και καθιερωστε την.
:confused: :confused: :confused:
Κάνε και εσύ ότι δε κατάλαβες.
Γιατί δε quotareis και το παρακάτω της πρότασης? :wave2:
Operater
26/03/2010, 12:57
Τελικά σήμερα πόσοι θα έρθουν?
Για να ξέρει ο Βλακουβούσα τι τραπέζι να κλείσει.. :wave2:
.....
Οι συναντήσεις είναι 100000000000000% ανοιχτές. Δε χρειάζεται να κλείσεις τραπέζι και no reason να παίζεις με τις λέξεις. Έλα εσύ & θα βρεις να κάτσεις. Επίσης δεν είναι κόπος να ποστάρεις ένα +1.
Φιλάκια :wave2:
Μάλλον δεν ειναι 1000% ανοικτές...
Θα ξενερωνα αν ξεβόλευα κάποιον για να κατσω.
Δεν βλεπουν το θρεντακι τη Παρασκευή όλοι.
:wave2:
Ρε, πάμε καλά? Δηλαδή δεν είναι φιξ ότι κάθε Παρασκευή παίζει εκεί ΔΣ?
Αν ξενέρωνες αν ξεβόλευες κάποιο να κάτσει πρότεινε άλλο μαγαζί που δε πατάει ψυχή, είναι έτοιμο να κλείσει, βολεύει πολύ κόσμο και τα σχετικά....
Ρε παιδιά, ήμαρτον λίγο να πούμε...
road spirit
26/03/2010, 12:59
:wave2: Φώτη σοβαρέψου !
γιατί αρχίζω και τα παίρνω κρανίο και γιατί διαβάζει και κόσμος που δεν έχει έρθει ποτέ...
Εμφανίστηκε ποτέ κανείς σε ΔΣ και να έφαγε πόρτα? είπε ποτέ κανείς σε κανένα "μεγάλε, τι κάνεις εδω? το μπούλο... " ........ ??
προσέχετε τι λέτε ....
Cpt. Haddock
26/03/2010, 12:59
Κάνε και εσύ ότι δε κατάλαβες.
Γιατί δε quotareis και το παρακάτω της πρότασης? :wave2:
Μα δεν έπιασα το νόημα αυτου που γραφεις, γι' αυτό :look:
Operater
26/03/2010, 13:00
ΟΚ :wave2:
Cpt. Haddock
26/03/2010, 13:01
Εμφανίστηκε ποτέ κανείς σε ΔΣ και να έφαγε πόρτα? είπε ποτέ κανείς σε κανένα "μεγάλε, τι κάνεις εδω? το μπούλο... " ........ ??
προσέχετε τι λέτε ....
Καλύτερα να μή γινει εδώ αυτή η κουβέντα ρε σεις... :sick:
Φώτη σοβαρέψου !
γιατί αρχίζω και τα παίρνω κρανίο και γιατί διαβάζει και κόσμος που δεν έχει έρθει ποτέ...
προσέχετε τι λέτε ....
Συν ότι έρχονται πολλοί, οι οποίοι δεν απαντούν στο εν λόγω thread, δε το βλέπουν καν πολλές φορές & κάποιο γράφουν και σπάνια.
Να πω εγώ κάτι. Έλληνες.. Κλασική συμπεριφορά σε όλα μας.. Ας κράξουμε τώρα πάλι λίγο, ας βορύμε τα στραβά πάλι & εν τέλει στα @@ μας.. Αφού δε θα πάμε... ή αφού πέφτει λίγο μακρυά..
Άμα γουστάρεις να βρεθείς με τους άλλους βρίσκεσαι...
& έλεος με αυτό το ΔΕΛΕΑΡ!!! γαμώ την αρχαιότητα μου και τη λαγνεία μου με αυτή. Πάει ΠΕΘΑΝΕ, ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΠΟΥΤ, ΦΙΝΙΤΟ, ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.
BELZEBOYLIS
26/03/2010, 13:02
Ας είμαστε λίγο πιο ευέλικτοι ....Χαλάτε την ζαχαρένια σας για @@κιες ! Κάντε μια κουβέντα με τους τζαμπατζίδες και αν δεν συμμορφωθούν,απομονώστε τους! Μέχρι να βρεθεί ''καλύτερο'' μαγαζί ,απολαύστε αυτό που έχετε !!! :wave2:
Μα δεν έπιασα το νόημα αυτου που γραφεις, γι' αυτό :look:
Ότι απλά, κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει περισσότερα "δικαιώματα", προταιρεότητα, "δύναμη", "άποψη", από κάποιον άλλο λόγω παλαιότητας ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι είναι και ήμαστε ίσοι. Παραπάνω λόγο έχουν μόνο τα παιδιά που πληρώνουν και τους ανήκει ο χώρος.
Am I clear now? :winka: :wave2:
& έλα να πιούμε μια μπύρα! :wave2:
Cpt. Haddock
26/03/2010, 13:04
φευγω για Βόλο :wave2: :beer:
Operater
26/03/2010, 13:05
Ότι απλά, κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει περισσότερα "δικαιώματα", προταιρεότητα, "δύναμη", "άποψη", από κάποιον άλλο λόγω παλαιότητας ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι είναι και ήμαστε ίσοι. Παραπάνω λόγο έχουν μόνο τα παιδιά που πληρώνουν και τους ανήκει ο χώρος.
Am I clear now? :winka: :wave2:
μικέ, εχεις δικιο σαυτό.
Επειδη δεν μπορω να κανω μαζεμενα κουοτ σε ροουντ και μαικτζι,επαναλαμβανω οτι δεν αναπολω τις εποχες του Δελεαρ.
Μονο την πολυ απλη νοοτροπια, και τις τιμιες και ξεκαθαρες προθεσεις, της εποχης εκεινης.
Αλλα κατανταω γραφικος.
Τα υπολοιπα τα εγραψα στην vanda.
Ισως να ειμαι εκτος τοπου και χρονου και να επαναλαμβανομαι σε αυτο το θεμα καιρο τωρα,αλλα στις συναντησεις δεν παταω και ουτε προκειται,και εσεις απο την μια ολο ψαχνετε την "αλλαγη" για να γυρισετε παλι στα ιδια.Αλλωστε εσεις γκρινιαξατε για το μερος συναντησης ΟΧΙ εγω.
reinmeister
26/03/2010, 13:09
παντα σκαω ξεκαρφωτος...αν δεν βρω θεση κανω κοντρα και ο χαμενος σηκωνεται...:lol:
παιρνω σαλατα ειρηνη,χοιρινο με γλυκοξινη και 3 κοκα κολες λαϊτ...σκαω 20 κατ ιδιαν στον τυπα και δεν ζοριζομαι με κανεναν...
απλα πραγματα...
να ξανατονισω εδω οτι γαμιουνται τα ευρωπαϊκα...
:smokin:
road spirit
26/03/2010, 13:10
Επειδη δεν μπορω να κανω μαζεμενα κουοτ σε ροουντ και μαικτζι,επαναλαμβανω οτι δεν αναπολω τις εποχες του Δελεαρ.
Μονο την πολυ απλη νοοτροπια, και τις τιμιες και ξεκαθαρες προθεσεις, της εποχης εκεινης.
Αλλα κατανταω γραφικος.
Ισως να ειμαι εκτος τοπου και χρονου και να επαναλαμβανομαι σε αυτο το θεμα καιρο τωρα,αλλα στις συναντησεις δεν παταω και ουτε προκειται,και εσεις απο την μια ολο ψαχνετε την "αλλαγη" για να γυρισετε παλι στα ιδια.Αλλωστε εσεις γκρινιαξατε για το μερος συναντησης ΟΧΙ εγω.
Γιώργο, με όλη την ειλικρινέστατη συμπάθεια που σου έχω, μα τη μπαναγία δεν βλέπω πουθενά κάτι μη τίμιο και μη ξεκάθαρο και μη απλό στις συναντήσεις τύπου ΔΣ...
(το ότι 1-2 άτομα την έχουν κάνει απο το τραπέζι ρίχνοντας πιστόλι δεν μπορεί να χαρακτηρίζει το σύνολο της παρέας)...
και κανείς δε γκρίνιαξε ουσιαστικά, μόνο ο Βάντας που γενικά δεν τη παλεύει κάστανο :smokin: και ο Φώτης που θα του βάλω το πέγκασο στο κ@λο μαζί με ότι λαμπατέρ LeGrand κυκλοφορεί στην αγορά :smokin:
Οκ, η απαξίωσή σου ήταν (για άλλη μια φορά) σαφέστατη. Οι "εμείς" λοιπόν, παίζει και να συνεχίσουμε να ψαχνόμαστε (λανθασμένα και ματαίως προφανώς, αλλά ελπίζουμε να βρούμε την άκρη) και να το ποστάρουμε κάθε φορά για κάποιον που μια στις χίλιες θα θελήσει να έρθει. :wave2:
Lilith_tzw
26/03/2010, 13:11
Γιατι ολα αυτα δεν τα λετε απο κοντα ???
Ασχετος αν ημουν και ειχα μια ορεξη να ερθω με ολα αυτα που διαβαζω απο ολους μας.....δεν θα ξαναμπαινα καν στο μοτο....
Χαλαρωστε ειστε ολοι στην δουλεια και οτι νευρα εχετε δεν θα τα βγαλετε εδω .....
Οσοι πανε στο ΔΣ και εχουν παραπονο σε ενα αντιστοιχο ΔΣ ας ριξουν ιδεες για αλλα μαγαζια αλλα απο κοντα καλοι μου ανθρωποι.....
Και αμα το παμε και εντελως αλλου την συζητηση καποιος που θελει να βρεθει θα βρεθει ειτε ειναι σε σπιτι σε πλατεια σε μουσειο η σε πολυτελεστατη ταβερνα
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
Γιατι ολα αυτα δεν τα λετε απο κοντα ???
Αφού δεν έρχεται ο κρούκης στο δσ ρε κοπελιά.. :D
Αλλα κατανταω γραφικος.
Τότε συγνώμη αλλά σφάλεις με αυτό που κάνεις. Από τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει και δε θες να συμμετάσχεις, τότε δε χρειάζεται απλά να μιλάς σαν το ξεροξούρα που στα @@ του όλα και θα πεταχτεί να πει το πεφωτισμένο του.
& ότι γράφω είναι χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης.
Πραγματικά με ενδιαφέρει να υπάρχει αυτή η αλληλεγγύη και η παρέα και να μεγαλώνει με αυτούς τους όρους, όχι για τον αριθμό αλλά για το feeling και να βρισκόμαστε άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα.
& θα μου λείψει όταν ξαναφύγω.
Οκ, η απαξίωσή σου ήταν (για άλλη μια φορά) σαφέστατη.
Αφου καποιος απο μας ηταν ειλικρινης μου φτανει.:wave2:
Operater
26/03/2010, 13:13
Φώτη σοβαρέψου !
προσέχετε τι λέτε ....
Δεν είπα για "πόρτα"
είπα ότι δεν εχει θέση να κατσουμε. :smilea:
Cpt. Haddock
26/03/2010, 13:13
Βασικά ο καβούρης ο κατμαστερ το ξεκίνησε όλο αυτό :lol: :bigcry: :rotflmao:
Lilith_tzw
26/03/2010, 13:15
Αφού δεν έρχεται ο κρούκης στο δσ ρε κοπελιά.. :D
μιλαω για ολους που εχουν πει κατι κοπελια μην το παρεις προσωπικα....:blush: :wave2:
Δεν καταλαβαίνω πως λέει κανείς οτι οι συναντήσεις δεν είναι ανοιχτές. Και πόσο μάλλον εσύ Φώτη που έχεις έρθει ουκ ολίγες φορές.
Εγώ για παράδειγμα πήγα μια φορά και από τότε πάω κάθε φορά, τα παιδιά δεν τα βλέπω άλλες φορές, δεν βγαίνουμε δηλαδή για καφέ κάθε μέρα (φοβάμαι τα σαδομαζό για αυτό :look: ) άλλα κάθε Παρασκευή πάω κάνουμε τον χαβαλέ μας, λέμε τις μαλακίες μας, τσακωνόμαστε (λεκτικά :p) με τον Tai και σχεδιάζουμε όργια.
Υπάρχουν και πολλά άλλα μέλη που ήρθαν για πρώτη φορά πρόσφατα, αν αισθάνθηκε κανείς ότι ήταν παραγκωνισμένος ας το πει. Δεν νομίζω πάντως.
Τότε συγνώμη αλλά σφάλεις με αυτό που κάνεις. Από τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει και δε θες να συμμετάσχεις, τότε δε χρειάζεται απλά να μιλάς σαν το ξεροξούρα που στα @@ του όλα και θα πεταχτεί να πει το πεφωτισμένο του.
& ότι γράφω είναι χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης.
Πραγματικά με ενδιαφέρει να υπάρχει αυτή η αλληλεγγύη και η παρέα και να μεγαλώνει με αυτούς τους όρους, όχι για τον αριθμό αλλά για το feeling και να βρισκόμαστε άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα.
& θα μου λείψει όταν ξαναφύγω.
Καμια παρεξηγηση μαικ.
Εσεις που δεν ειστε γεροξουρες και δεν τα γραφετε σταρχιδια σας ολα βρειτε και την λυση στο προβλημα.
Εγω απλα την γνωμη μου ειπα και χαρηκα που δεν βγηκε καποιος να μου πει "μα προσεξε τι λες θα αποκτησουν λαθος εντυπωση αυτοι που μας διαβαζουν και δεν μας ξερουν" :lol: