Σύνδεση

View Full Version : TechSpec ή Stomp grip

Σελίδες : 1 [2]

kostas777
11/04/2016, 10:22
ξαναξεθαβω..... τελικα μονοδρομος τα techspec? και απο που? :)

Όχι βέβαια, αν δεν θες να χάσεις το χρώμα ή το σχέδιο του ντεπόζιτου, παίρνεις διάφανα Stompgrip. Και προσεκτική τοποθέτηση για να μην κάνουν φουσκάλες.

DrIoannis
11/04/2016, 23:22
Παίζει και αυτό/ (http://www.eazi-grip.com/eazi-grip/)

WiSe
18/04/2016, 08:18
εγώ tech παρειγγειλα από Ελλαδα.δυσκολευτικα να βρω stomp.θεωρώ ένα κλικ καλύτερα τα stomp αλλά η δουλειά μία χαρά γίνεται. από πατρα τα είχα παραγγείλει, με μία μικρή αναζήτηση βρίσκεις.

Δωσε πληροφοριες φιλε μου αν θελεις!

giannis21
18/04/2016, 18:43
Δωσε πληροφοριες φιλε μου αν θελεις!

σκ@τ@ τα κανα!!λοιπον,το αντιθετο απο οτι εγραψα...stomp grip πηρα!τα tech εψαχνα που τα ειχα στο tuono παλιοτερα και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.τωρα δεν τα εβρισκα και πηρα stomp διαφανα.στην αρχη μου φανηκαν καπως περιεργα σε σχεση και με αυτο που ειχα συνηθησει,αλλα τωρα μια χαρα.τυχαιο λινκ απο car

http://www.car.gr/parts/view/406045/

τωρα τιμη νομιζω κανα 60αρι..δεν θυμαμαι ακριβως.sorry για το μπερδεμα..!

kostas777
19/04/2016, 00:13
Λογικά κάνουν ένα 60ρι και τα έχει ο Mouratis (http://mouratisgp.gr/v2/gr/eng/gp-after-STOMP.html). Για το δικό μου δεν είχε οπότε τα πήρα από εξωτερικό, ίδια τιμή.

ptc
13/01/2017, 18:17
Ξεθαβω το θεμα για να κανω μια σχετικη ερωτηση. Εχω τυλιγμενο το τεποζιτο της μηχανης με vinyl wrap. Γνωριζει κανεις αν θα μπορεσει να κολλησει επανω το tank grip και κατα ποσο θα κρατησει;

Ξερω δυσκολη ερωτηση, αλλα καποιος κατοχος σιγουρα θα μπορει να κανει μια υποθεση με μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας απο εμενα.

Ευχαριστω.

WiSe
13/01/2017, 18:26
Ξεθαβω το θεμα για να κανω μια σχετικη ερωτηση. Εχω τυλιγμενο το τεποζιτο της μηχανης με vinyl wrap. Γνωριζει κανεις αν θα μπορεσει να κολλησει επανω το tank grip και κατα ποσο θα κρατησει;

Ξερω δυσκολη ερωτηση, αλλα καποιος κατοχος σιγουρα θα μπορει να κανει μια υποθεση με μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας απο εμενα.

Ευχαριστω.

Εγω που πηρα τα techspec ειδα οτι εχουν πολυ δυνατη και σωστη κολλα. Επισης σε σχετικη ερωτηση στην εταιρεια και μετα απο κουβεντα που ειχαμε μου ειπαν οτι μπορουν να ξεκολλησουν και να κολλησουν πολλες φορες. Το θεμα ειναι αν θα παρει μαζι του και το βινυλιο. Οποτε εκει που το εβαλες κανε μια ερωτηση ακομα.

ptc
13/01/2017, 18:36
Εγω που πηρα τα techspec ειδα οτι εχουν πολυ δυνατη και σωστη κολλα. Επισης σε σχετικη ερωτηση στην εταιρεια και μετα απο κουβεντα που ειχαμε μου ειπαν οτι μπορουν να ξεκολλησουν και να κολλησουν πολλες φορες. Το θεμα ειναι αν θα παρει μαζι του και το βινυλιο. Οποτε εκει που το εβαλες κανε μια ερωτηση ακομα.

Νομιζω πως εχεις δικιο. Μαλλον ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι να μην αντεξει η κολλα του wrap παρα του grip. Θα κανω μια ερωτηση και στο μαστορα.

:beer:

basilis_k6
13/01/2017, 20:01
η δυναμη που ασκεις δεν ειναι κάθετη οποτε οχι δεν ξεκολλαει με τιποτα. για καθημερινη χρηση μην βαλεις τα στομπ γιατι ειναι λιγο ταλαιπωρια

ptc
13/01/2017, 20:12
η δυναμη που ασκεις δεν ειναι κάθετη οποτε οχι δεν ξεκολλαει με τιποτα. για καθημερινη χρηση μην βαλεις τα στομπ γιατι ειναι λιγο ταλαιπωρια

Εννοεις οτι με το βαρος του σωματος το grip πιεζεται καθετα προς το τεποζιτο και οχι παραλληλα με αυτο, αν καταλαβα καλα.

Mπαινω πιστα σχετικα συχνα παντως. Τα ειχα και στο προηγουμενο μου (ΖΧ-6R) και με βολεψαν πολυ. Ειδικα στο ΜΤ07 χρειαζονται ακομα περισσοτερο, το τεποζιτο ειναι σχεδιασμενο περισσοτερο με βαση την εμφανιση παρα τη λειτουργικοτητα.

basilis_k6
13/01/2017, 20:38
Εννοεις οτι με το βαρος του σωματος το grip πιεζεται καθετα προς το τεποζιτο και οχι παραλληλα με αυτο, αν καταλαβα καλα.

Mπαινω πιστα σχετικα συχνα παντως. Τα ειχα και στο προηγουμενο μου (ΖΧ-6R) και με βολεψαν πολυ. Ειδικα στο ΜΤ07 χρειαζονται ακομα περισσοτερο, το τεποζιτο ειναι σχεδιασμενο περισσοτερο με βαση την εμφανιση παρα τη λειτουργικοτητα.

εννοω οτι για να ξεκολησει πρεπει να το τραβας εξω. Αλλιως δεν κουναει ρουπι. αφου ειχες το ξερεις οπως ξερεις οτι τα μπιμπικια στο παντελονι καθε μερα κανουν ζημια γενικα.

Grafton 505
13/01/2017, 21:10
@ ptc ... Το να κόψεις το vinyl wrap εκεί που θα μπει το tank grip περιμετρικά του ώστε να πιάσει κατευθείαν στο μέταλλο παίζει ;

ptc
13/01/2017, 21:28
@ ptc ... Το να κόψεις το vinyl wrap εκεί που θα μπει το tank grip περιμετρικά του ώστε να πιάσει κατευθείαν στο μέταλλο παίζει ;

:hmm:

Δεν ειναι κατι που θα το ρισκαρα. Θα χρειαζοταν νυστερι για να κοψω το βινυλιο και μιας και το τεποζιτο του MT ειναι πλαστικο δε νομιζω πως θα ηταν καλη ιδεα. Θα ηταν σχεδον αδυνατο να μην χαραχτει το πλαστικο.

Grafton 505
13/01/2017, 21:47
:hmm:

Δεν ειναι κατι που θα το ρισκαρα. Θα χρειαζοταν νυστερι για να κοψω το βινυλιο και μιας και το τεποζιτο του MT ειναι πλαστικο δε νομιζω πως θα ηταν καλη ιδεα. Θα ηταν σχεδον αδυνατο να μην χαραχτει το πλαστικο.

Νόμιζα ότι ήταν μεταλλικό. Είναι δύσκολο αλλά με ένα τέτοιο δεν έχεις φόβο να χαράξεις το τεπόζιτο.

377601

Το κόκκινο βελάκι δείχνει την μύτη που δεν εξέχει πάνω από μισό χιλιοστό.

ptc
13/01/2017, 21:55
Δε θα ηθελα να το ρισκαρω για να ειμαι ειλικρινης. Θα μιλησω παντως απο βδομαδα και με τον ανθρωπο που μου περασε το βινυλιο, για να μου πει κι αυτος τη γνωμη του.

Ευχαριστω. :beer:

ptc
15/01/2017, 20:18
Τελικα ο μαστορας μου ειπε πως δε θα υπαρχει κανενα προβλημα με το βινυλιο και να μην το φοβαμαι. Οποτε προχωραμε στην ερευνα αγορας.

Τα stomp που ειναι και δοκιμασμενα ειναι στο 60αρι. Κοιτωντας ομως στο eBay επεσα πανω σε αυτα (http://www.ebay.com/itm/Anti-slip-Tank-Traction-Side-Pads-Grip-Protector-For-Yamaha-MT07-FZ07-2013-/361864874516?hash=item5440d3ca14:g:u48AAOSwImRYY~36&vxp=mtr). Απο την εμπειρια μου με τη μηχανη υπολογιζω πως το σημειο που μπαινουν ειναι ιδανικο. Ειναι αρκετα διακριτικα, με κολλα της 3Μ και εχουν επανω και το λογοτυπο της μηχανης. Και με τιμη στα 13€ με μεταφορικα, νομιζω το ρισκο ειναι σχεδον ανυπαρκτο.

lospsi
15/01/2017, 21:17
Οπτικά είναι άσχημα, κατα την γνώμη μου, και λειτουργικά μάλλον θα σε ενοχλούν. Όχι με φόρμα αλλά σίγουρα με απλό παντελόνι. Επίσης, αν τα βάλεις και δεν σου κάνουν, πως τα βγάζεις μετά? Πιστεύω ότι θα σου κάνουν ζημιά στο vinyl wrap...

ptc
15/01/2017, 21:57
Οπτικά είναι άσχημα, κατα την γνώμη μου, και λειτουργικά μάλλον θα σε ενοχλούν. Όχι με φόρμα αλλά σίγουρα με απλό παντελόνι. Επίσης, αν τα βάλεις και δεν σου κάνουν, πως τα βγάζεις μετά? Πιστεύω ότι θα σου κάνουν ζημιά στο vinyl wrap...

Φαινεται λιγο περιεργο το σχεδιο ομως αν δεις το μερος που μπαινουν στη μηχανη νομιζω πως θα ταιριαζει ωραια.

377643

Δε σκοπευω να τα βαλω επανω αν δε μου αρεσουν απο κοντα. Αν τα εχω στα χερια μου θα μπορω να κρινω αν μου κανουν ή οχι.

FotisFz1
16/01/2017, 14:36
σκεφτομαι και εγω να βαλω αλλα δεν παιζει να δωσω 60 ευρω για στομπ
αυτα εδω παλι μου φαινονται καλη περιπτωση
http://m.ebay.com/itm/2006-2015-YAMAHA-FZ1-FZ1N-FZ1-N-Tank-Traction-Side-Pad-Gas-Fuel-Knee-Grip-Decal-/112172310340?nav=SEARCH

τι λετε και εσεις?

ptc
16/01/2017, 14:48
σκεφτομαι και εγω να βαλω αλλα δεν παιζει να δωσω 60 ευρω για στομπ
αυτα εδω παλι μου φαινονται καλη περιπτωση
http://m.ebay.com/itm/2006-2015-YAMAHA-FZ1-FZ1N-FZ1-N-Tank-Traction-Side-Pad-Gas-Fuel-Knee-Grip-Decal-/112172310340?nav=SEARCH

τι λετε και εσεις?

Ειναι ιδιας ποιοτητας με αυτα που ποσταρα απλα ειναι τα αντιστοιχα για το δικο σου μοντελο. Αν εχεις την υπομονη, εγω τα παρηγγειλα ηδη. Σε μισο με ενα μηνα που θα τα εχω θα σου πω αν αξιζουν. ;)

ptc
28/01/2017, 23:34
Update για τον foten21:

Τα πηρα σημερα στα χερια μου (ταχυτατος ο κινεζος!).
Πολυ ευχαριστημενος με την ποιοτητα. Μαλακο λαστιχο, ευκαμπτο, με το logo της μηχανης μου επανω. Βασικα ειναι οπως τα φανταζομουν, οποτε η αγορα ηταν πετυχημενη (για να το πω απλα, αν τα εβλεπα και σε ενα μαγαζι σε αυτην την τιμη θα τα αγοραζα σιγουρα). Στη μηχανη θα μπουν απο βδομαδα γιατι θελω να της κανω ενα καλο καθαρισμα πρωτα.
Βεβαια παιζουν διαφορα παρομοια προϊοντα στο e-bay απο διαφορετικους πωλητες, ισως να υπαρχουν και δοαφορετικες ποιοτητες. Τα συγκεκριμενα παντως για μενα αψογα. ;)

FotisFz1
22/03/2017, 14:08
αν και σε μενα αργησαν πολυ να ερθουν νομιζω οτι τελικα ηταν καλη αγορα

380082

380083

ptc
22/03/2017, 14:48
Πολυ ωραια, καλοφορετα!

Κι εγω πολυ ευχαριστημενος. Εχω μπει ηδη δυο φορες πιστα και εκαναν τεραστια διαφορα. Τα χρειαζοταν τελικα η μηχανη μου.

380084

Vice
09/02/2018, 09:40
Ptc και fotisfz1 τελικά μετά απο ενα χρόνο άλλαξε κάτι όσον αφορά αυτά τα grips? Η τιμή τους ειναι δελεαστική και θελω να ξερω αν αξιζει τον κοπο

BLiTzER
09/02/2018, 09:48
Θα πω εγώ που δεν τα έχω δοκιμάσει. :lol: Τα κοίταζα για μια περίοδο, όμως, και ενδιαφερόμουν για αγορά, αλλά με κρατούσε πίσω το εξής: αυτά τα εξογκώματα φαίνονται εξαιρετικά άσχημα και φθηνιάρικα και θεωρώ ότι, αν δε φοράς δέρμα ή κάποιο πολύ χοντρό ύφασμα, θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά στα πόδια μετά από ώρα.

ptc
09/02/2018, 10:05
Ptc και fotisfz1 τελικά μετά απο ενα χρόνο άλλαξε κάτι όσον αφορά αυτά τα grips? Η τιμή τους ειναι δελεαστική και θελω να ξερω αν αξιζει τον κοπο

Εχω βαλει ακριβως τα ιδια και στο MT-09 πλεον αν σου λεει κατι. Εμενα μου κανουν τη δουλεια μου μια χαρα. Δε με απασχολει καθολου η εμφανιση, τα ηθελα μονο για να μου προσφερουν κρατημα οταν κρεμιεμαι (πραγμα που προφανως και πετυχαινουν).

392977

BLiTzER
09/02/2018, 10:14
Δεν ενοχλούν με τζιν; Έτσι φαίνεται... Είναι ο λόγος που δεν προχώρησα σε αγορά.

Πάντως ναι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσω 40€ για 2 κομμάτια αυτοκόλλητο (για τα επώνυμα λέω).

o teos
09/02/2018, 10:18
Δεν ενοχλούν με τζιν; Έτσι φαίνεται... Είναι ο λόγος που δεν προχώρησα σε αγορά.

Τα δικα μου ειναι το ιδιο υλικό διάφανα..οχι δεν ενοχλούν πλιτς..ισα ισα δε γλιστράς..
Πλέον θα βάλω τα παρακάτω https://www.eazi-grip.com/eazi-grip/

Vice
09/02/2018, 11:02
Πλέον θα βάλω τα παρακάτω https://www.eazi-grip.com/eazi-grip/

Φαινεται πολύ καλή επιλογή. Η PRO σειρά τους νομιζω είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Καλή πρόσφυση αλλά να μπορείς να πας και βολτούλα με τζίν και να μην τα νιωθεις να σε τρυπάνε.

5,5 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα μου ειπαν.

BLiTzER
09/02/2018, 11:10
Φαινεται πολύ καλύ επιλογή. Η PRO σειρά τους νομιζω είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Καλή πρόσφυση αλλά να μπορείς να πας και βολτούλα με τζίν και να μην τα νιωθεις να σε τρυπάνε.

5,5 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα μου ειπαν.

Ναι, αυτά δείχνουν καλή επιλογή για all-around.

Απλά μην πάρεις τα διάφανα που πήρε ο τεός και κάνουν το μηχανάκι του να δείχνει σαν να το πήρε από τη λαϊκή. :lol:

Vice
09/02/2018, 11:18
χαχα! νομιζω το λαϊκή το πέτυχες διάνα. Μου έστειλαν μια φωτογραφία και με τα δύο πάνω στην μηχανή και όντως το μαύρο δένει καλύτερα με την μαύρη μηχανή μου.

392979

θα τα αγοράσω απο ebay τελικά και βλέπουμε

FotisFz1
09/02/2018, 11:29
Και εγω παντως δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα τοσο καιρο με τα φθηνιαρικα
Μια χαρα κανουν την δουλεια τους και δεν ενοχλουν ακομα και με φορμα

o teos
09/02/2018, 11:53
Ναι, αυτά δείχνουν καλή επιλογή για all-around.

Απλά μην πάρεις τα διάφανα που πήρε ο τεός και κάνουν το μηχανάκι του να δείχνει σαν να το πήρε από τη λαϊκή. :lol:

:moutza::a22:

Οντως μην παρεις διαφανα:touched:

xaotikos
09/02/2018, 12:07

Ευχαριστω.
Vinyl wrap έβαλες διάφανο για προστασία ή για σχέδιο/χρώματα κλπ? Θέλω να ντύσω και εγω το ντεπόζιτο και καποια πλαστικά στο smt για προστασία. Μπορεις να μου πεις που κόστος κλπ? Επίσης, κρατάει περισσότερη ή λιγότερη σκόνη απο οτι χωρις. Thanks

ptc
09/02/2018, 12:46
Vinyl wrap έβαλες διάφανο για προστασία ή για σχέδιο/χρώματα κλπ? Θέλω να ντύσω και εγω το ντεπόζιτο και καποια πλαστικά στο smt για προστασία. Μπορεις να μου πεις που κόστος κλπ? Επίσης, κρατάει περισσότερη ή λιγότερη σκόνη απο οτι χωρις. Thanks
Έβαλα σχέδιο,η μηχανή είναι λίγα ποστ πιο πάνω, το MT-07. Μου βγήκε 200€ αλλά ήταν custom σχέδιο που τυπώθηκε για μένα, αν έβαζα κάτι έτοιμο πχ καρμπον θα ήταν λιγότερο. Νομίζω πως κρατάει περισσότερη βρωμιά πάντως, επειδή δεν είναι τόσο γυαλιστερό. Από προστασία πάντως κάνει καλή δουλειά.

xaotikos
09/02/2018, 12:50
Κατάλαβα. Εγώ σκεφτόμουν για διαφανή μεμβράνη για προστασία από ψιλογρατζουνιες

o teos
09/02/2018, 13:04

https://www.eazi-grip.com/eazi-guard/ ;)

Δες αν βγαζει για το δικο σου μοντελο

ptc
09/02/2018, 13:09

Νομίζω είναι καλή ιδέα. Και αυτό που έκανα εγώ μου γλίτωσε κάποιες γρατζουνιές.

xaotikos
09/02/2018, 15:13
https://www.eazi-grip.com/eazi-guard/ ;)

Δες αν βγαζει για το δικο σου μοντελο

Δυστυχώς δεν...

RaGe_Raptor
09/02/2018, 18:18
πολύ καλό το διάφανο eazi-grip,αφήνει τα γραφικά να φαίνονται, και σε πολύ καλή τιμή. το pro προσφέρει πολύ καλή πρόσφυση όταν πιέζεις τον προσαγωγό πάνω του αλλά και ευχέρεια κινήσεων αφού έχει ομαλή σχετικά επιφάνεια. θαμπς απ από μένα για τα συγκεκριμένα. :a013:

DoctoR_k6
24/04/2018, 09:55
Σημερα παρελαβα κ εγω τα eazi-grip...:D
Αντε να τα βαλουμε τωρα κ να τα δοκιμασουμε.

o teos
24/04/2018, 18:29
Το μόνο αρνητικό με τα διάφανα είναι ότι απ τη χρήση και με τον καιρο μαυρίζουν και δείχνουν άσχημα..Τα προηγούμενα μου ήταν έτσι,πλέον μαυρα μονο